BE DA OVN BRUGSANVISNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BE DA OVN BRUGSANVISNING"

Transkript

1 BE DA OVN BRUGSANVISNING

2 2 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en ulastelig funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der gør livet lettere funktioner, som du ikke finder i almindelige apparater. Brug et par minutter på at læse mere så du kan få det bedste ud af det. TILBEHØR OG FORBRUGSVARER I AEG's webbutik kan du finde alt, hvad du har brug for, til at holde alle dine AEG-apparater flotte og perfekt fungerende. Sammen med et stort udvalg af tilbehør, der er designet og udviklet til de høje kvalitetsstandarder, du ville forvente fra specialkogegrej og bestikkurve til flaskeholdere og fine vaskeposer... Besøg webbutikken på

3 Indhold 3 INDHOLD 4 Om sikkerhed 5 Sikkerhedsanvisninger 8 Produktbeskrivelse 9 Før ibrugtagning 10 Daglig brug 12 Urfunktionstaster 14 Brug af tilbehøret 16 Ekstrafunktioner 17 Nyttige oplysninger og råd 28 Vedligeholdelse og rengøring 32 Hvis noget går galt 33 Miljøhensyn Der er anvendt følgende symboler i denne brugervejledning: Vigtige oplysninger om din egen sikkerhed, samt oplysninger om, hvordan du undgår skader på apparatet. Generelle oplysninger og tips Miljøoplysninger Ret til ændringer uden varsel forbeholdes.

4 4 Om sikkerhed OM SIKKERHED Læs brugsanvisningen grundigt, før apparatet installeres og tages i brug. Producenten kan ikke drages til ansvar, hvis apparatet installeres forkert og anvendelsen forårsager skade. Opbevar altid brugsanvisningen sammen med apparatet til eventuel fremtidig brug. Sikkerhed for børn og andre udsatte personer ADVARSEL Risiko for kvælning, personskade eller permanent invaliditet. Apparatet kan bruges af børn fra 8 år og opefter samt af personer med nedsat fysisk, sensorisk eller psykisk funktionsevne, eller som mangler den nødvendige erfaring eller viden, hvis de overvåges af en voksen eller en person, som er ansvarlig for deres sikkerhed. Børn må ikke lege med apparatet. Opbevar al emballagen utilgængeligt for børn. Lad ikke børn og husdyr komme tæt på apparatet, mens det køler af. De tilgængelige dele er varme. Hvis apparatet har en børnesikring, anbefales det, at du aktiverer den. Børn må ikke rengøre eller vedligeholde apparatet uden overvågning. Generelt om sikkerhed Apparatet bliver varmt indvendigt, når det er i brug. Undlad at røre ved apparatets indvendige varmelegemer. Brug altid grillhandsker til at tage ribber eller ovnfaste fade ud eller sætte dem i. Undlad at bruge en damprenser til at rengøre apparatet. Tag stikket ud inden vedligeholdelse. Brug ikke skrappe slibende rengøringsmidler eller skarpe metalskrabere til at rengøre ovnruden. De kan ridse overfladen, med det resultat, at glasset knuses. Brug kun den anbefalede temperaturføler til dette apparat.

5 Installation For at fjerne ovnribberne skal du først trække ovnribbens forende og derefter dens bagende væk fra sidevæggene. Montér ovnribberne i omvendt rækkefølge. SIKKERHEDSANVISNINGER ADVARSEL Apparatet må kun installeres af en sagkyndig. Sikkerhedsanvisninger 5 Fjern al emballagen. Undlad at installere eller bruge et beskadiget apparat. Følg den medfølgende brugsanvisning. Vær altid forsigtig, når du flytter apparatet, da det er tungt. Brug altid sikkerhedshandsker. Apparatet må aldrig trækkes i håndtaget. Mindsteafstanden til andre apparater og enheder skal overholdes. Sørg for, apparatet er installeret under og opad stabile køkkenelementer. Apparatets sider skal stå ved siden af apparater eller enheder med samme højde. Tilslutning, el ADVARSEL Risiko for brand og elektrisk stød. Alle elektriske tilslutninger skal udføres af en kvalificeret elektriker. Apparatet skal tilsluttes strøm m/jord, jvf. Stærkstrømsreglementet. Sørg for, at de elektriske data på typeskiltet svarer til strømforsyningen. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte en elektriker. Brug altid en korrekt monteret lovlig stikkontakt. Brug ikke multistik-adaptere og forlængerledninger. Pas på, du ikke beskadiger netstikket og ledningen. Kontakt det lokale servicecenter eller en elektriker, hvis en beskadiget ledning skal udskiftes. Elledninger må ikke kommer i berøring med apparatets låge, især når lågen er varm. Beskyttelsen mod elektrisk stød fra strømførte og isolerede dele skal fastgøres, så den ikke kan fjernes uden værktøj. Sæt først netstikket i stikkontakten ved installationens afslutning. Sørg for, at der er adgang til elstikket efter installationen. Hvis stikkontakten er løs, må du ikke sætte netstikket i. Undgå at slukke for maskinen ved at trække i ledningen. Tag altid selve netstikket ud af kontakten. Brug kun korrekte isoleringsenheder: Gruppeafbrydere, sikringer (sikringer med skruegevind skal tages ud af fatningen), fejlstrømsrelæer og kontaktorer.

6 6 Sikkerhedsanvisninger Brug Apparatets installation skal udføres med et isolationsudstyr, så forbindelsen til lysnettet kan afbrydes på alle poler. Isolationsudstyret skal have en brydeafstand på mindst 3 mm. ADVARSEL Risiko for personskade, forbrændinger, elektrisk stød eller eksplosion. Brug apparatet i et husholdningsmiljø. Apparatets specifikationer må ikke ændres. Sørg for, at ventilationsåbningerne ikke er tilstoppede. Lad ikke apparatet være uden opsyn, når der er tændt for det. Sluk altid apparatet efter hver brug. Apparatet bliver varmt indvendigt, når det er i brug. Undlad at røre ved apparatets indvendige varmelegemer. Brug altid grillhandsker til at fjerne ribberne eller ovnfaste fade eller sætte dem i. Vær forsigtig, når du åbner apparatets låge, mens apparatet er i brug. Der kan trænge meget varm luft ud. Betjen ikke apparatet med våde hænder, eller når det har kontakt med vand. Belast ikke ovnlågen, når den er åben. Brug ikke apparatet som arbejds- eller som frasætningsplads. Hold altid apparatets låge lukket, når apparatet er i brug. Åbn apparatets låge forsigtigt. Brug af ingredienser med alkohol kan medføre, at der dannes en blanding af alkohol og luft. Lad ikke gnister eller åben ild komme i nærheden af apparatet, når du åbner lågen. Undlad at bruge brændbare produkter eller ting, der er fugtet med brændbare produkter, i apparatet eller i nærheden af eller på dette. ADVARSEL Risiko for beskadigelse af apparatet. Sådan undgår du at beskadige eller misfarve emaljen: Stil ikke ovnfaste fade eller andre genstande direkte på apparatets bund. Læg ikke aluminiumfolie direkte på apparatets bund. Hæld aldrig vand direkte ind i det varme apparat. Lad ikke fugtige fade og retter stå i apparatet efter tilberedningen. Vær forsigtig, når du fjerner eller monterer ribberne. Misfarvning af emaljen forringer ikke apparatets ydeevne. Det er ikke en fejl i garantilovens forstand. Brug en dyb bradepande til fugtige kager. Frugtsaft kan lave pletter, som ikke kan fjernes. Vedligeholdelse og rengøring ADVARSEL Risiko for personskade, brand eller skade på apparatet.

7 Sikkerhedsanvisninger 7 Sluk for apparatet, og tag stikket ud af kontakten inden vedligeholdelse. Kontrollér, at apparatet er kølet af. Der er risiko for, at ovnglasset går i stykker. Udskift øjeblikkeligt ovnglassets paneler, hvis de er beskadiget. Kontakt servicecentret. Vær forsigtig, når du tager lågen af apparatet. Lågen er tung! Rengør jævnligt apparatet for at forhindre forringelse af overfladematerialet. Rester af fedt eller mad i apparatet kan skabe brand. Rengør apparatet med en fugtig, blød klud. Brug kun et neutralt rengøringsmiddel. Brug ikke slibende midler, skuresvampe, opløsningsmidler eller metalliske genstande. Hvis du bruger en ovnspray, skal du følge instruktionerne på emballagen. Rengør ikke katalytisk emalje (hvis relevant) med nogen form for rengøringsmiddel. Indvendig belysning Den type ovnpære eller halogenlampe, der bruges til dette apparat, er kun beregnet til husholdningsapparater. Det må ikke bruges til anden belysning. ADVARSEL Risiko for elektrisk stød. Før pæren skiftes, skal apparatet afbrydes fra lysnettet. Brug kun pærer med samme specifikationer. Bortskaffelse ADVARSEL Risiko for personskade eller kvælning. Tag stikket ud af kontakten. Klip elledningen af, og kassér den. Fjern lågens lås, så børn og kæledyr ikke kan blive lukket inde i apparatet.

8 8 Produktbeskrivelse PRODUKTBESKRIVELSE Betjeningspanel 2 Funktionsvælger, ovn 3 Strømindikator/symbol 4 Elektronisk programur 5 Funktionsvælger, temperatur 6 Temperaturlampe/symbol/indikator 7 Stik til stegetermometer 8 Varmelegeme 9 Ovnlampe 10 Blæser 11 Varmelegeme i bagvæg 12 Undervarme 13 Ovnribber, udtagelige 14 Ovnriller

9 Før ibrugtagning 9 Ovntilbehør Grillrist Til service, kageforme, stege. Bageplade Til kager og småkager. Rist / bradepande Til bagning og stegning, eller som drypbakke til opsamling af fedt. Madlavningstermometer Bruges til at måle, hvor gennemstegt kødet er. FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL Se under "Oplysninger om sikkerhed".

10 10 Daglig brug Rengøring før ibrugtagning Tag alle dele ud af apparatet. Gør apparatet rent, inden du tager det i brug. Se under "Vedligeholdelse og rengøring". Første tilslutning til lysnet Når apparatet tilsluttes til lysnettet første gange, tændes alle symboler i displayet i nogle sekunder. I de efterfølgende få sekunder vises softwareversionen i displayet. Indstilling af klokkeslæt Når softwareversionen forsvinder, vises og "12:00" i displayet. "12" blinker. 1. Tryk på eller for at indstille timer. 2. Tryk på for at bekræfte (kun nødvendigt for den første indstilling. Senere gemmes den nye tid automatisk efter 5 sekunder). Displayet viser og de indstillede timer. "00" blinker. 3. Tryk på eller for at indstille minutter. 4. Tryk på for at bekræfte (kun nødvendigt for den første indstilling. Senere gemmes den nye tid automatisk efter 5 sekunder). Displayet for temperatur/klokkeslæt viser det nye klokkeslæt. Ændring af klokkeslæt Klokkeslættet kan kun ændres, når ovnen er slukket. Tryk på. Det indstillede klokkeslæt og symbolet blinker i displayet. Se under "Indstilling af klokkeslæt" for at indstille det nye klokkeslæt. DAGLIG BRUG ADVARSEL Se under "Oplysninger om sikkerhed". Tryk på funktionsvælgeren for at bruge apparatet. Derefter kommer knappen ud. Aktivering og deaktivering af apparatet 1. Drej ovnens funktionsvælger for at vælge en ovnfunktion. 2. Drej termostatknappen / for at indstille en temperatur. 3. Apparatet slukkes ved at dreje ovnens funktionsvælger til SLUK-position ("0"). Knap-symbol, indikator eller lampe (afhængigt af model - se oversigten over apparatet): Indikatoren tændes, når ovnen varmer op. Lampen tændes, når apparatet er i drift. Symbolet viser, om knappen styrer en af kogezonerne, ovnfunktionerne eller temperaturen.

11 Daglig brug 11 Ovnfunktioner Ovnfunktion Booster Egnet til Opvarmningstiden reduceres. Tilberedning med varmluft Pizza Over- undervarme Til at bage i højst tre niveauer ad gangen. Sæt ovntemperaturen ned (20-40 C) i forhold til over-/undervarme. Og til tørring af madvarer. Til bagning på ét niveau med kraftigere bruning og sprød bund. Sæt ovntemperaturen ned (20-40 C) i forhold til over-/undervarme Til bagning og stegning i ét niveau. Undervarme Optøning Til bagning af kager med sprød bund eller skorpe, og til henkogning Til optøning af dybfrost. Grillstegning Hurtig grillstegning Turbogrill Til grillstegning af flade fødevarer midt på risten samt til brødristning. Til grillstegning af store mængder flade madvarer og til brødristning. Til stegning af større stege eller fjerkræ i ét niveau. Også til gratinering og bruning. Hurtig opvarmning-funktion Med hurtig opvarmning-funktionen reduceres opvarmningstiden. 1. Indstil hurtig opvarmning-funktionen. Se tabellen over ovnfunktioner. 2. Drej termostatknappen / for at indstille en temperatur. 3. Der udsendes et lydsignal, når temperaturen er nået. Den hurtige opvarmningsfunktion frakobles ikke efter lydsignalet. Du skal selv frakoble funktionen manuelt. 4. Vælg den ønskede ovnfunktion.

12 12 Urfunktionstaster Visning Knapper 1 Timer 2 Kontrollampe for opvarmning/restvarme 3 Vandtank (kun udvalgte modeller) 4 Stegetermometer (kun udvalgte modeller) 5 Dørlås (kun udvalgte modeller) 6 t./min. 7 Urfunktioner Knap Funktion Beskrivelse UR 7 Til indstilling af urfunktionerne , MINUS, PLUS Til at indstille værdierne for tid MINUTUR TEMPERATUR Indikator for opvarmning/restvarme Hvis du aktiverer en ovnfunktion, tændes bjælkerne i displayet viser, at ovntemperaturen stiger eller falder. URFUNKTIONSTASTER Indstilling af minutur. Hold knappen nede i mere end 3 sekunder for at tænde/slukke lyset i ovnrummet. Til kontrol af temperaturen i ovnrummet. Til kontrol af temperaturen i termometeret, når dette er tilsluttet (hvis det er relevant). Fungerer kun, når ovnfunktionen er valgt. én ad gangen. Bjælkerne SYMBOL FUNKTION BESKRIVELSE MINUTUR Bruges til at indstille en nedtælling. Denne funktion har ikke indflydelse på ovnen. AKTUEL TID VARIGHED SLUTTID Bruges til at indstille, ændre eller kontrollere det indstillede klokkeslæt. Se under "Indstilling af klokkeslæt". Bruges til at indstille, hvor længe ovnen er tændt, når ovnfunktionen er valgt. Bruges til at indstille sluttiden, når ovnfunktionen er valgt. Du kan bruge Varighed og Sluttid sammen (Udskudt start), hvis apparatet skal tændes og senere slukkes automatisk.

13 Urfunktionstaster 13 Tryk på en eller flere gange for at skifte mellem urfunktionerne. Brug til at bekræfte indstillingerne af urfunktionerne, eller vent 5 sekunder for at bekræfte indstillingerne automatisk. Indstilling af VARIGHED eller SLUTTID 1. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser eller. eller blinker i displayet. 2. Tryk på eller for at indstille minutter. 3. Bekræft med et tryk på. 4. Tryk på eller for at indstille timer. 5. Bekræft med et tryk på. Der udsendes et lydssignal i 2 minutter, når tiden er gået. Symbolet eller og tidsindstillingen blinker i displayet. Ovenen slukkes. 6. Tryk på en vilkårlig knap, eller åbn ovndøren for at abryde lydsignalet. Hvis du trykker på knappen, mens du indstiller timer for VARIGHED, skifter apparatet til indstillingstilstand for funktionen SLUTTID. Indstilling af MINUTUR Bruges til at starte en nedtælling (maks. 23 t 59 minutter). Denne funktion har ikke indflydelse på ovnen. MINUTURET kan aktiveres på et vilkårligt tidspunkt, også hvis apparatet er slukket. 1. Tryk på. og "00" blinker i displayet. 2. Tryk på eller for at indstille MINUTURET. Først beregnes tiden i minutter og sekunder. Når tiden, du indstiller, er over 60 minutter, vises symbolet på displayet. Apparetet beregner nu tiden i timer og minutter. 3. MINUTURET starter automatisk efter 5 sekunder. Når 90% af den indstillede tid er gået, udsendes et lydsignal. Tryk på en vilkårlig knap for at slå signalet fra. 4. Når den indstillede tid er gået, udsendes et lydsignal i to minutter. "00:00" og blinker i displayet. Tryk på en vilkårlig knap for at slå signalet fra. Hvis du indstiller MINUTURET, når VARIGHED eller SLUTTID er aktiveret, tændes symbolet i displayet. Optællingstimer Brug optællingstimeren til at holde øje med, hvor længe ovnen er tændt. Den aktiveres, når ovnen begynder at varme. Nulstil optællingstimeren: Tryk på og hold og nede. Timeren begynder at tælle opad igen.

14 14 Brug af tilbehøret Funktionen Optællingstimer kan ikke bruges, når Varighed eller Slut tid er aktiveret. BRUG AF TILBEHØRET ADVARSEL Se under "Oplysninger om sikkerhed". Madlavningstermometer Madlavningstermometeret måler centrumtemperaturen i kødet. Når kødet har nået den angivne temperatur, slukkes apparatet. Der skal indstilles to temperaturer: Ovntemperaturen: Se stege-/bagetabellen: Centrumtemperaturen: Se tabellen for madlavningstermometeret. Brug kun det medfølgende madlavningstermometer eller et tilsvarende anskaffet som original reservedel. 1. Vælg ovnfunktion og ovntemperatur. 2. Indsæt spidsen af madlavningstermometeret (med symbolet på håndtaget) i midten af kødet. 3. Tilslut stikket til madlavningstermometeret i kontakten på apparatets forside. Displayet viser symbolet for madlavningstermometeret og standard centrumtemperaturen. Når du bruger madlavningstermometeret første gang, vises 60 C som standard centrumtemperatur i displayet. blinker. Madlavningstermometeret skal blive siddende i kødet og i stikkontakten under hele tilberedningen. Hvis du ændrer centrumtemperaturen, gemmes og vises den nye værdi, næste gang du bruger madlavningstermometeret. 4. Brug termostatknappen til at indstille temperaturen for madlavningstermometeret 5. Tryk på. Ellers gemmes indstillingerne automatisk efter 10 sekunder. 6. Når kødet har nået den indstillede centrumtemperatur, blinker symbolet for centrumtemperaturen og madlavningstermometeret. Der udsendes et lydsignal i to minutter. Tryk på en vilkårlig knap for at slå lydsignalet fra. 7. Tag stikket til madlavningstermometeret ud af stikkontakten. Tag kødet ud af apparatet.

15 Brug af tilbehøret Sluk for apparatet. Varighed og slut tid skal indstilles igen, hver gang madlavningstermometeret sættes i stikket. Når apparatet beregner den midlertidige varighed første gang, viser displayet for ur/restvarme en "-", der skifter position. Når den første beregning er foretaget, viser displayet for ur/ restvarme tilberedningens varighed. Beregningerne kører i baggrunden under tilberedningen. Displayet opdateres en gang i mellem med den nye varighed. Når du sætter stikket til madlavningstermometeret i stikkontakten, vises den aktuelle centrumtemperatur i displayet. Du kan ændre temperaturen på et vilkårligt tidspunkt. Tryk på termostat -knappen og brug +/- funktionsvælgeren til at ændre temperaturen: Tryk én gang displayet viser den indstillede centrumtemperatur, som skifter hvert 10. sekund til den aktuelle centrumtemperatur. Tryk 2 gange - displayet viser den aktuelle ovntemperatur, som skifter hvert 10. sekund til den indstillede ovntemperatur. Tryk tre gange displayet viser den indstillede temperatur for ovnen. Isætning af ovntilbehør Den dybe bradepande og grillristen har kanter i siderne. Disse kanter og skinnernes form fungerer som tippesikring for ovnens tilbehør. Isætning af grillristen sammen med grill / bradepanden Læg risten oven på bradepanden. Skub grill / bradepanden ind mellem skinnerne ud for en af rillerne.

16 16 Ekstrafunktioner EKSTRAFUNKTIONER Børns sikkerhed Du kan ikke tænde for apparatet, hvis børnesikringen er aktiveret. Sådan aktiveres/deaktiveres børnesikringen: 1. Undlad at vælge ovnfunktion. 2. Tryk på og hold og nede samtidigt i 2 sekunder. 3. Der udsendes et lydsignal. SAFE tændes/slukkes i displayet (når børnesikringen aktiveres/deaktiveres). Hvis ovnen har en "Pyrorensefunktion" er lågen låst. SAFE tændes i displayet, når du drejer eller trykker på en knap. Panel Lås Gælder kun for modeller med "Pyrorensefunktion" Med Panel Lås forhindres en utilsigtet ændring af ovnfunktionen. Panel Låsen kan kun aktiveres, når apparatet er tændt. Sådan aktiveres og deaktiveres funktionen Panel Lås: 1. Ved aktivering af apparatet. 2. Aktivering af en ovn eller en indstilling. 3. Tryk på og hold og nede samtidigt i 2 sekunder. 4. Der udsendes et lydsignal. Loc tændes/slukkes i displayet (når Panel Lås aktiveres eller deaktiveres). Hvis ovnen har en "Pyrorensefunktion" er lågen låst. Du kan slukke for apparatet, når Panel Lås er aktiveret. Når du slukker for apparatet, deaktiveres Panel Låsen. Loc tændes i displayet, når du drejer eller trykker på en knap. Restvarmeindikator Displayet viser indikatoren for restvarme efter hver tilberedning, når temperaturen i ovnrummet er over 40 C. Brug termostatknappen til at få vist ovntemperaturen i displayet. Køleblæser Når apparatet er tændt, aktiveres køleblæseren automatisk for at holde apparatets overflader kølige. Hvis du slukker for apparatet, kører blæseren videre, indtil apparatet er kølet af. Automatisk slukning Af sikkerhedsmæssige årsager slukkes apparatet automatisk efter nogen tid: hvis der er aktiveret en ovnfunktion. hvis ovntemperaturen ikke ændres.

17 Nyttige oplysninger og råd 17 Ovntemperatur Slukningstid C 12,5 t C 8,5 t C 5,5 t. 250 C - maks. C 3,0 t. Tryk på en vilkårlig knap efter en automatisk slukning for at tænde for apparatet igen. Automatisk slukning fungerer med alle ovnfunktioner, bortset fra Varighed, Slut tid og Udskudt tid. Mekanisk lågelås Lågelåsen er ikke aktiv, når du køber apparatet. Sådan aktiveres lågelåsen: Træk lågelåsen fremad, indtil den låses fast. Sådan deaktiveres lågelåsen: Skub lågelåsen tilbage i panelet. Sådan åbnes apparatets låge: 1. Skub og hold lågelåsen. 2. Åbn lågen. Skub ikke lågelåsen, når du lukker apparatlågen. Selvom der slukkes for apparatet, deaktiveres den mekaniske dørlås ikke. NYTTIGE OPLYSNINGER OG RÅD Dørens inderside På lågens inderside af nogle modeller finder du: Rillernes numre (udvalgte modeller) Oplysninger om ovnfunktioner, anbefalet rille og temperatur for typiske retter (udvalgte modeller).

18 18 Nyttige oplysninger og råd Tabellernes temperaturer og bagetider er kun vejledende. De afhænger af opskriften samt af kvaliteten og mængden af de anvendte ingredienser. Bagning Generelle bemærkninger Din nye ovn kan måske have andre bage-/stegeegenskaber end det apparat, du havde før. Tilpas dine sædvanlige indstillinger (temperatur, tilberedningstid) og ovnriller efter tabellernes angivelser. Ved længere bagetider kan man slukke for ovnen cirka 10 minutter før bagetiden er slut, så eftervarmen udnyttes. Når du tilbereder dybfrost, kan bageplade og bradepande "slå sig" under bagningen. Bagepladen og bradepanden retter sig ud, når de er kølet af. Sådan bruges bagetabellerne Vi anbefaler, at du bruger den laveste af temperaturerne første gang. Hvis du ikke kan finde indstillinger til en bestemt opskrift, kan du bruge den opskrift, der ligner mest. Bagetiden kan forlænges med minutter, når du bager på flere ribber. Kager og bagværk med forskellig højde kan brune ujævnt i starten. I så fald bør temperaturindstillingen ikke ændres. Forskellene udlignes under bagningen. Bagning på ét niveau: Bagværk i form Madvarens art Ovnfunktion Ovnrille Temperatur C Tid i min. Gærkrans eller Varmluft croissant Sukkerbrødskage Varmluft Fatless sponge Varmluft cake / Sandkage uden fedt Fatless sponge cake / Sandkage uden fedt Over- undervarme Tærtebund - mørdej Varmluft ) Tærtebund - rørt Varmluft dej Apple pie / Apple Pie (2 forme, Ø20 cm, forskudt på skrå i ovnen) Varmluft

19 Nyttige oplysninger og råd 19 Madvarens art Ovnfunktion Ovnrille Temperatur C Tid i min. Apple pie / Apple Over- undervarme Pie (2 forme, Ø20 cm, forskudt på skrå i ovnen) Cheesecake Over- undervarme ) Forvarm ovnen Bagværk på bageplade Madvarens art Ovnfunktion Ovnrille Temperatur C Tid i min. Kringle Over- undervarme Tysk julestollen Over- undervarme ) Brød (rugbrød): 1. Første del af bagningen. 2. Anden del af bagningen. Vandbakkelser/ flødekager Roulade Bradepandekage, (tør) Smør-/sukkerkager, bistik Over- undervarme Over- undervarme Over- undervarme ) ) ) Varmluft Over- undervarme ) Frugttærte (på gærdej/rørt dej) 2) Varmluft Frugttærte (på gærdej/rørt dej) 2) Frugtkager på mørdej Gærkager med blødt fyld (f.eks. kvark, fløde, creme) 1) Forvarm ovnen 2) Brug bradepande Over- undervarme Varmluft Over- undervarme ) 40-80

20 20 Nyttige oplysninger og råd Lagkagebunde Madvarens art Ovnfunktion Ovnrille Temperatur C Tid i min. Lagkagebunde af mørdej Short bread / Mørdejskage / kagesnitter Varmluft Varmluft Short bread / Mørdejskage / kagesnitter Over- undervarme ) Lagkagebunde af rørt dej Varmluft Marengs Varmluft Makroner Varmluft Lagkagebunde af gærdej Småt bagværk af butterdej Varmluft Varmluft ) Småt gærbrød Varmluft ) Småt gærbrød Small cakes/ Små kager (20 stk./plade) Small cakes/ Små kager (20 stk./plade) 1) Forvarm ovnen Bagning på flere ribber Over- undervarme ) Varmluft ) Over- undervarme ) Bagværk på bageplade Varmluft Madvarens art Ovnrille Temperatur i C Tid i min. 2 ribber 3 ribber Vandbakkelser/ flødekager 1/ ) Toscatærte, tør 1/ ) Forvarm ovnen

21 Nyttige oplysninger og råd 21 Bagetip Lagkagebunde /small cakes/små kager / tørkager / småt gærbrød Madvarens art Varmluft Ovnrille 2 ribber 3 ribber Temperatur i C Tid i min. Lagkagebunde af mørdej 1/4 1/3/ Short bread / Mørdejskage / kagesnitter 1/4 1/3/ Lagkagebunde af rørt dej 1/ Marengs 1/ Makroner 1/ Lagkagebunde af gærdej 1/ Småt bagværk af butterdej 1/ ) Småt gærbrød 1/ Small cakes/ Små kager (20 stk./plade) 1/ ) ) Forvarm ovnen Resultat Mulig årsag Løsning Kagen er for lys i bunden. Forkert rille. Anbring kagen lavere i ovnen. Kagen falder sammen (bliver klæg, klistret, med vandstriber). Kagen falder sammen (bliver klæg, klistret, med vandstriber). Kagen falder sammen (bliver klæg, klistret, med vandstriber). Kagen er for tør. Kagen er for tør. Kagen bliver ujævnt brun. Der er for høj ovntemperatur. Bagetiden er for kort. Der er for meget væske i blandingen. Der er for lav ovntemperatur. Bagetiden er for lang. Ovntemperaturen er for høj, og bagetiden er for kort. Sænk ovntemperaturen en smule, den næste gang du bager. Forlæng bagetiden. Man kan ikke afkorte bagetiden ved at vælge højere temperatur. Tilsæt mindre væske. Overhold røretiden, især hvis du bruger en røremaskine. Skru op for ovntemperaturen, den næste gang du bager. Indstil en kortere bagetid, den næste gang du bager. Vælg en lavere ovntemperatur og længere bagetid.

22 22 Nyttige oplysninger og råd Resultat Mulig årsag Løsning Kagen bliver ujævnt brun. Dejen er ujævnt fordelt. Fordel dejen jævnt på pladen. Kagen er ikke klar på den angivne tid. Der er for lav ovntemperatur. Skru en smule op for ovntemperaturen, den næste gang du bager. Souffleer og gratiner Ret Ovnfunktion Ristposition Temperatur C Tid i min. Pastaretter Over- undervarme Lasagne Over- undervarme Grøntsagsgratin 1) Flutes med smeltet ost Søde souffleer Fiskegratiner Fyldte grøntsager 1) Forvarm ovnen Tilberedning med turbogrill eller varmluft Tilberedning med turbogrill eller varmluft Over- undervarme Over- undervarme Tilberedning med turbogrill eller varmluft Stegning Stegte retter Brug ovnfast kogegrej til stegning (se producentens vejledning). Store stege kan steges direkte i den dybe bradepande (hvis den findes) eller på rist med bradepanden under. Steg magert kød i et stegefad med låg. Det holder bedre på kødsaften. Alt kød, der skal have sprød skorpe/svær, kan steges i et stegefad uden låg. Grillstegning med turbogrill Oksekød Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Grydesteg Roastbeef eller filet: Rødt i midten 1-1,5 kg pr. cm i højden Over- undervarme Temperatur C Tid i min Turbogrill ) 5-6

23 Nyttige oplysninger og råd 23 Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Roastbeef eller filet: Medium Roastbeef eller filet: Gennemstegt 1) Forvarm ovnen Svinekød pr. cm i højden pr. cm i højden Temperatur C Tid i min. Turbogrill ) 6-8 Turbogrill ) 8-10 Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Temperatur C Tid i min. Bov, nakkekam, skinkesteg 1-1,5 kg Turbogrill Kotelet, hamburgerryg 1-1,5 kg Turbogrill Farsbrød 750 g -1 kg Turbogrill Flæskeskank (forkogt) 750 g -1 kg Turbogrill Kalvekød Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Temperatur Tid i min. C Kalvesteg 1 kg Turbogrill Kalveskank 1,5-2 kg Turbogrill Lammekød Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Temperatur Tid i min. C Lammesteg, - 1-1,5 kg Turbogrill kølle Lammeryg 1-1,5 kg Turbogrill Vildt Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Temperatur C Tid i min. Hareryg, harekølle Dyre- eller hjorteryg Dyre- eller hjortekølle 1) Forvarm ovnen op til 1 kg Over-/undervarme 1,5-2 kg Over-/undervarme 1,5-2 kg Over-/undervarme )

24 24 Nyttige oplysninger og råd Fjerkræ Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Temperatur C Udskåret fjerkræ Kylling, halv Kylling, poulard Tid i min g hver Turbogrill g Turbogrill hver 1-1,5 kg Turbogrill And 1,5-2 kg Turbogrill Gås 3,5-5 kg Turbogrill Kalkun 2,5-3,5 kg Turbogrill Kalkun 4-6 kg Turbogrill Fisk (dampet) Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille Temperatur Tid i min. C Hel fisk 1-1,5 kg Over-/undervarme Lille grill Grill altid med højeste temperaturindstilling. Sæt risten i den ovnrille, der anbefales i grilltabellen. Sæt altid bradepanden i første ovnrille, så den kan opsamle fedtet. Grillsteg kun flade stykker af kød eller fisk. Forvarm altid den tomme ovn i 5 minutter med grill-funktionerne. BEMÆRK Grill altid med ovnlågen lukket. Lille grill Madvarer, der Tid i min. Ovnrille Temperatur grilles 1. side 2. side Roastbeef Oksefilet Svinefilet Kalvefilet Lammefilet Hel fisk, g 3/

25 Nyttige oplysninger og råd 25 Pizza Stor grill Madvarer, der grilles Ovnrille Tid i min. 1. side 2. side Burgers / Burgere Svinemørbrad Pølser Tournedos, kalvesteaks Toast / Toastbrød 1) Toastbrød med pålæg ) Forvarm ovnen Madvarens art Ristposition Temperatur C Tid i min. Pizza (tynd bund) )2) Pizza (med meget fyld) Tærte m. fyld Spinattærte Quiche Lorraine Schweizisk tærte Æblekage, lukket Grøntsagstærte Flade madbrød ) Tærte med butterdej ) Flammkuchen (pizzalignende ret fra Alsace) ) Piroger (russisk udgave af calzone) ) ) Forvarm ovnen 2) Brug bradepande Optøning Fjern emballagen fra madvaren. Anbring maden på en tallerken. Læg ikke en skål eller tallerken over. Det kan forlænge optøningstiden. Brug ovnens første ristposition, som er den nederste. Ret Optøningstid i min. Yderligere optøningstid i min. Kylling, 1000 g Kommentar Læg en omvendt underkop i en stor tallerken, læg kyllingen på den. Vend midtvejs

26 26 Nyttige oplysninger og råd Ret Optøningstid i min. Yderligere optøningstid i min. Kommentar Kød, 1000 g Vendes, når halvdelen af tiden er gået Kød, 500 g Vendes, når halvdelen af tiden er gået Ørred, 150 g Jordbær, 300 g Smør, 250 g Fløde, 2 x 200 g Fløden kan godt piskes, selv om der er enkelte frosne klumper i den Kage, 1400 g Henkogning - Undervarme Husk: Brug kun tilgængelige standardglas af samme størrelse. Brug ikke glas med skrue- og bajonetlåg eller metaldåser. Brug 1. rist fra neden til denne funktion. Stil højst seks 1 liter-glas på bagepladen. Fyld glassene op til det samme niveau, og luk med en klemme. Glassene må ikke røre hinanden. Hæld ca. 1/2 liter vand på bagepladen, så luften i ovnen er tilstrækkelig fugtig. Sluk for ovnen eller sæt temperaturen ned til 100 C, når væsken i glassene begynder at simre (i 1 liter-glas efter minutter) (se tabellen). Bærfrugter Madvarer til henkogning Jordbær, blåbær, hindbær, modne stikkelsbær Stenfrugter Madvarer til henkogning Temperatur i C Tilberedningstid, til det begynder at småkoge, i min. Kog færdig ved 100 C, i min Temperatur i C Tilberedningstid, til det begynder at småkoge, i min. Kog færdig ved 100 C, i min. Pærer, kvæder, svesker

27 Nyttige oplysninger og råd 27 Grøntsager Madvarer til henkogning Temperatur i C Tilberedningstid, til det begynder at småkoge, i min. Kog færdig ved 100 C, i min. Gulerødder 1) Agurker Blandet pickles Glaskål (knudekål), ærter, asparges ) Skal køle af i ovnen, når den er slukket Tørring - varmluft Læg bagepapir på ovnens riste. Sådan opnår du det bedste resultat: sluk ovnen, når halvdelen af den nødvendige tid er gået. Åbn apparatets låge, så apparatet kan køle ned. Efter dette kan du afslutte tørringen. Grøntsager Madvare til tørring 1 ribbe 2 ribber dende) Ristposition Tid i timer (vejle- Temperatur i C Bønner 3 1/ Peberfrugt 3 1/ Suppeurter 3 1/ Svampe 3 1/ Krydderurter 3 1/ Frugt Madvare til tørring 1 ribbe 2 ribber dende) Ristposition Tid i timer (vejle- Temperatur i C Blommer 3 1/ Abrikoser 3 1/ Æblebåde 3 1/ Pærer 3 1/ Tabel for stegetermometer Oksekød Madvare Centrumtemperatur C Roastbeef eller filet: rødt i midten Roastbeef eller filet: rosa Roastbeef eller filet: gennemstegt 70-75

28 28 Vedligeholdelse og rengøring Svinekam Madvare Centrumtemperatur C Flæskebov, skinke, nakkekam Hamburgerryg Farsbrød Kalvekød Madvare Centrumtemperatur C Kalvesteg Kalveskank Får/lam Madvare Centrumtemperatur C Bedekølle Bederyg Lammesteg, -kølle Dyreryg Madvare Centrumtemperatur C Hareryg Harekølle Helstegt hare Dyreryg Dyre-/hjortekølle Fisk Madvare Centrumtemperatur C Laks Ørred Information om akrylmid Vigtigt Ifølge nye videnskabelige undersøgelser kan der dannes sundhedsskadeligt akrylamid, hvis du bruner maden (især hvis den indeholder stivelse). Derfor anbefaler vi, at du tilbereder ved lavest mulig temperatur og ikke bruner maden for meget. VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING ADVARSEL Se under "Oplysninger om sikkerhed". Bemærkninger om rengøring: Aftør apparatets front med en blød klud opvredet i varmt vand tilsat rengøringsmiddel.

29 Vedligeholdelse og rengøring 29 Metalflader rengøres med et almindeligt rengøringsmiddel. Rengør altid apparatet indvendigt efter brug. Så kan du lettere få snavset af, og det brænder ikke fast. Fastsiddende snavs fjernes med et specielt ovnrensemiddel. Rengør alt tilbehør (med en varm klud tilsat rengøringsmiddel) efter hver brug, og lad det tørre. Hvis der anvendes nonstick-tilbehør: Brug ikke skrappe rengøringsmidler, skarpe genstande eller opvaskemaskine til rengøring. Det kan beskadige nonstick-belægningen. Ovnribbe Ovnribberne kan fjernes, så ovnens sidevægge kan rengøres. Udtagning af ovnribber 1. Træk forenden af ribberne væk fra sidevæggen. 2. Træk ribberne væk fra bagsiden af sidevæggen for at fjerne dem. Brug samme fremgangsmåde til at isætte ribberne, men i omvendt rækkefølge. Teleskop udtræksskinner: Sørg for, at tappene på teleskop udtræksskinnerne vender fremad! 1 2 Ovnpære ADVARSEL Der er fare for elektrisk stød! Ovnpæren og glasset kan blive varmt. Før du skifter ovnpære: Sluk for apparatet. Tag sikringerne ud på el-tavlen, eller sluk på gruppeafbryderen. BEMÆRK Læg en klud i bunden af ovnrummet. Det forhindrer, at glasset og ovnrummet beskadiges.

30 30 Vedligeholdelse og rengøring Udskiftning af ovnpæren: 1. Glasset er anbragt i ovnens loft. Drej glasset mod uret for at fjerne det. 2. Gør glasset rent. 3. Udskift om nødvendigt ovnpæren med en tilsvarende pære, der er varmefast op til 300 C. Brug en ovnpære af samme type. 4. Montér glasset. Udskiftning af ovnpæren: 1. Lampe glasset er placeret i venstre side af ovnrummet. Fjern venstre ovnribbe. 2. Lirk dækglasset af med en smal genstand uden spids (f.eks. en teske). Gør glasset rent. 3. Udskift om nødvendigt ovnpæren med en tilsvarende pære, der er varmefast op til 300 C. Brug en ovnpære af samme type. 4. Montér glasset. 5. Isæt venstre ovnribbe. Ovnens loft Du kan vippe det øverste varmelegeme ned, så det er lettere at komme til at rengøre loftet. ADVARSEL Sluk for apparatet, før du vipper varmelegemet ned. Kontroller, at apparatet er kølet af. Der er risiko for forbrænding!

31 Vedligeholdelse og rengøring 31 Vippe varmelegemet ned 1. Tag ovnribberne ud. 2. Tag fat i forenden af varmelegemet med begge hænder. 3. Træk det udefter, mod fjedertrykket og ud langs beslaget i begge sider. 4. Varmelegemet vipper ned. Ovnens loft kan rengøres. Montering af varmelegemet 1. Monter varmelegemet i omvendt rækkefølge. Placér varmelegemet rigtigt i begge sider, oven på beslaget på ovnens indvendige væg. 2. Montér ovnribberne. Låge og ovnglas Tag lågen af for at rengøre den. BEMÆRK Vær forsigtig, når du tager døren af apparatet. Døren er tung! Aftagning af låge 1. Åbn lågen, så langt som den kan komme. 2. Løft låsearmene (A) på de to dørhængsler helt op. 3. Luk lågen til den første position (en vinkel på ca. 70 ). 4. Hold med en hånd på hver side af lågen og træk den opad i en vinkel. Brug samme fremgangsmåde til at sætte ovndøren i, men i omvendt rækkefølge. Antallet af dørglas varierer, afhængigt af den enkelte model. A A BEMÆRK Læg lågen med ydersiden nedad på et blødt, jævnt underlag, så den ikke ridses. Udtagning og rengøring af dørglas 1. Fjern lågen.

32 32 Hvis noget går galt 2. Hold i begge sider af lågelisten (B) i lågens overkant, og tryk indad, til låsehagen slipper. 3. Træk lågelisten fremad, og tag den ud. B 4. Hold i overkanten af hvert enkelt glas, og træk det opad og ud af styreskinnen. 5. Rengør dørglassene. Montér dørglassene på samme måde, men med trinnene i omvendt rækkefølge. Sæt det mindste glas i først og derefter det største. HVIS NOGET GÅR GALT ADVARSEL Se under "Oplysninger om sikkerhed". Fejl Mulig årsag Løsning Ovnen bliver ikke varm Der er slukket for apparatet Tænd for apparatet Ovnen bliver ikke varm Uret er ikke indstillet Indstil uret. Se under "Indstilling af ur" Ovnen bliver ikke varm Der er ikke foretaget de nødvendige indstillinger Se efter, at indstillingerne er rigtige Ovnen bliver ikke varm Automatisk slukning er slået til Se Automatisk slukning Ovnen bliver ikke varm Fejlstrømsrelæet har afbrudt strømmen Se efter, om fejlen skyldes en defekt sikring. Kontakt en autoriseret installatør, hvis sikringen springer flere gange efter hinanden Ovnpæren virker ikke Ovnpæren er defekt Udskift ovnpæren. Displayet viser C2 Du har forsøgt at starte optøningsfunktionen, men har ikke taget madlavningstermometeret ud af stikket. Tag madlavningstermometeret ud af stikket

33 Miljøhensyn 33 Fejl Mulig årsag Løsning Der er en elektronisk fejl Displayet viser en fejlkode, der ikke står på listen Sluk for ovnen med ejendommens sikring, eller slå relæet på tavlen fra og tænd igen Hvis displayet viser den samme fejlkode igen, skal du kontakte kundeservice Kontakt forhandleren eller servicecentret, hvis du ikke selv kan løse problemet. De nødvendige oplysninger til servicecenteret er angivet på typeskiltet. Typeskiltet er placeret på apparatets frontramme. Det anbefales, at du noterer oplysningerne her: Model (MOD.)... Produktnummer (PNC)... Serienummer (S.N.)... MILJØHENSYN Symbolet på produktet eller på pakken angiver, at dette produkt ikke må behandles som husholdningsaffald. Det skal i stedet overgives til en affaldsstation for behandling af elektrisk og elektronisk udstyr. Ved at sørge for at dette produkt bliver bortskaffet på den rette måde, hjælper du med til at forebygge eventuelle negative påvirkninger af miljøet og af personers helbred, der ellers kunne forårsages af forkert bortskaffelse af dette produkt. Kontakt det lokale kommunekontor, affaldsselskab eller den forretning, hvor produktet er købt, for yderligere oplysninger om genanvendelse af dette produkt. Emballage Emballagen er miljøvenlig og kan genbruges. Plastikdele er mærket med internationale forkortelser, f.eks. PE, PS, osv. Aflevér emballagen i de rette affaldsbeholdere på kommunens genbrugsplads.

34 34

35 35

36 B

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BE DA OVN BRUGSANVISNING

BE DA OVN BRUGSANVISNING BE3002401 DA OVN BRUGSANVISNING 2 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en ulastelig funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der

Læs mere

IEL7300. Brugsanvisning

IEL7300. Brugsanvisning IEL7300 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BE B

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BE B Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOA5641AOW

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOA5641AOW Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

SMAKSAK. Opskriftsbog

SMAKSAK. Opskriftsbog DK SMAKSAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun

Læs mere

IEL9301. Brugsanvisning

IEL9301. Brugsanvisning IEL9301 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

EFTERSMAK. Opskriftsbog

EFTERSMAK. Opskriftsbog DK EFTERSMAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er

Læs mere

IEL9303. DA Brugsanvisning

IEL9303. DA Brugsanvisning IEL9303 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BE430442S

Brugsanvisning Ovn BE430442S DA Brugsanvisning Ovn BE430442S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...7 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

IEL9300. DA Brugsanvisning

IEL9300. DA Brugsanvisning IEL9300 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP5304001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP3003001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP3003001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP5304001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOC3411AO EOC3430EOX DA OVN BRUGSANVISNING

EOC3411AO EOC3430EOX DA OVN BRUGSANVISNING EOC3411AO EOC3430EOX...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9302

Brugsanvisning Ovn IEL9302 DA Brugsanvisning Ovn IEL9302 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning EOP600 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9321

Brugsanvisning Ovn IEL9321 DA Brugsanvisning Ovn IEL9321 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER... 11 7. BRUG

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S DA Brugsanvisning Ovn BP3003001 BP300302S 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL7300

Brugsanvisning Ovn IEL7300 DA Brugsanvisning Ovn IEL7300 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

EKB500. DA Ovn Brugsanvisning

EKB500. DA Ovn Brugsanvisning EKB500 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8

Læs mere

BEB230010M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BEB230010M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BEB230010M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

IEL9800. DA Brugsanvisning

IEL9800. DA Brugsanvisning IEL9800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5851WO...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

IEL700XHV IEL700XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL700XHV IEL700XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL700XHV IEL700XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9300

Brugsanvisning Ovn IEL9300 DA Brugsanvisning Ovn IEL9300 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S DA Brugsanvisning Ovn BP3003001 BP300302S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

IEL600HV IEL600RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL600HV IEL600RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL600HV IEL600RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

EKC700. DA Ovn Brugsanvisning

EKC700. DA Ovn Brugsanvisning EKC700 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8

Læs mere

EOC700. DA Ovn Brugsanvisning

EOC700. DA Ovn Brugsanvisning EOC700 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning EOP800 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 10 6. DAGLIG

Læs mere

IEL700HV. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL700HV. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL700HV DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

BCS452310M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS452310M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS452310M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

BCS452210M BCS452210W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS452210M BCS452210W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS452210M BCS452210W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

IEL640RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL640RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL640RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

BEB351010M BEB351010W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BEB351010M BEB351010W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BEB351010M BEB351010W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9305

Brugsanvisning Ovn IEL9305 DA Brugsanvisning Ovn IEL9305 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER... 11 7. BRUG

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9300-RF

Brugsanvisning Ovn IEL9300-RF DA Brugsanvisning Ovn IEL9300-RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...10

Læs mere

IEL740XHV IEL740XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL740XHV IEL740XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL740XHV IEL740XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

OOP500NX. DA Ovn Brugsanvisning

OOP500NX. DA Ovn Brugsanvisning OOP500NX DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

EOP600W EOP600X. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600W EOP600X. DA Ovn Brugsanvisning EOP600W EOP600X DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5.

Læs mere

IEP970HV IEP970RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEP970HV IEP970RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEP970HV IEP970RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP

Brugsanvisning Ovn BP BP DA Brugsanvisning Ovn BP8500442 BP8530440 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

IEP970XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEP970XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEP970XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG BRUG...

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV

Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV DA Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

EOP720. DA Ovn Brugsanvisning

EOP720. DA Ovn Brugsanvisning EOP720 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...9 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

ELK23022 Brugsanvisning Komfur

ELK23022 Brugsanvisning Komfur ELK23022 Brugsanvisning Komfur 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye

Læs mere

IKC6800 DA Brugsanvisning

IKC6800 DA Brugsanvisning IKC6800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10 6.

Læs mere

ELI14320-RF ELI14320-HV. DA Brugsanvisning

ELI14320-RF ELI14320-HV. DA Brugsanvisning ELI14320-RF ELI14320-HV DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOC5851AA. DA Ovn Brugsanvisning

EOC5851AA. DA Ovn Brugsanvisning EOC5851AA DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

IEL971RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL971RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL971RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

IEL900RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL900RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL900RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

Brugsanvisning. Ovn EEBP6750.0J

Brugsanvisning. Ovn EEBP6750.0J DA Brugsanvisning Ovn EEBP6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 3 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Urfunktioner 13 Automatiske programmer

Læs mere

BPK556220B BPK556220M BPK556220W BPS556220M BPS556220W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPK556220B BPK556220M BPK556220W BPS556220M BPS556220W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPK556220B BPK556220M BPK556220W BPS556220M BPS556220W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7

Læs mere

BPK552220M BPS552220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPK552220M BPS552220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPK552220M BPS552220M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

IEL70RFB. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL70RFB. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL70RFB DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

EOP800X EOP800Z. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800X EOP800Z. DA Ovn Brugsanvisning EOP800X EOP800Z DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

BCS456320M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS456320M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS456320M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

COMPETENCE B3000-4. Elovn til indbygning. Brugsanvisning

COMPETENCE B3000-4. Elovn til indbygning. Brugsanvisning COMPETENCE B3000-4 Elovn til indbygning Brugsanvisning Kære kunde, Læs denne brugsvejledning grundigt igennem og gem den, så De kan slå efter i den. Giv brugsvejledningen videre, hvis De sælger komfuret

Læs mere

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

EVY9841AA EVY9841AO...

EVY9841AA EVY9841AO... EVY9841AA EVY9841AO...... DA DAMPOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP

Brugsanvisning Ovn BP DA Brugsanvisning Ovn BP8831462 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10 6. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES6900

Brugsanvisning Dampovn IES6900 DA Brugsanvisning Dampovn IES6900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG BRUG...9

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E5731-4-B NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/2627630

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E5731-4-B NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/2627630 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX E5731-4-B NORDIC i brugermanualen (information,

Læs mere

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning EOP900 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. HURTIGVEJLEDNING...

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES9900

Brugsanvisning Dampovn IES9900 DA Brugsanvisning Dampovn IES9900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF

Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF DA Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG

Læs mere

IEL980RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL980RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL980RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning. Dampovn EEBD6750.0J

Brugsanvisning. Dampovn EEBD6750.0J DA Brugsanvisning Dampovn EEBD6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 3 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Urfunktioner 13 Automatiske programmer

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK13039HV

Brugsanvisning Komfur ELK13039HV DA Brugsanvisning Komfur ELK13039HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9 6. KOGESEKTION

Læs mere

BPE742220B BPE742220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPE742220B BPE742220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPE742220B BPE742220M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Din brugermanual HUSQVARNA QCE730-2-W R05 http://da.yourpdfguides.com/dref/835614

Din brugermanual HUSQVARNA QCE730-2-W R05 http://da.yourpdfguides.com/dref/835614 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HUSQVARNA QCE730-2-W R05 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV

Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV DA Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

ELK DA Brugsanvisning

ELK DA Brugsanvisning ELK23020 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELI14321HV ELI14321RF

Brugsanvisning Komfur ELI14321HV ELI14321RF DA Brugsanvisning Komfur ELI14321HV ELI14321RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...10

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E4001-4-M AEG-NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/606875

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E4001-4-M AEG-NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/606875 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX E4001-4-M AEG-NORDIC i brugermanualen (information,

Læs mere

ELK13020HV Brugsanvisning Komfur

ELK13020HV Brugsanvisning Komfur ELK13020HV Brugsanvisning Komfur 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit

Læs mere

Brugsanvisning Komfur 62116IU-MN 62116IU-WN

Brugsanvisning Komfur 62116IU-MN 62116IU-WN DA Brugsanvisning Komfur 62116IU-MN 62116IU-WN 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR IBRUGTAGNING...8 5. KOGESEKTION

Læs mere

BPE742220B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPE742220B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPE742220B DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

Brugsanvisning. Komfur ELI24320HV

Brugsanvisning. Komfur ELI24320HV Brugsanvisning Komfur ELI24320HV DA INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...10 6. KOGESEKTION

Læs mere

PROCOMBI PLUS BS BS BRUGSANVISNING

PROCOMBI PLUS BS BS BRUGSANVISNING PROCOMBI PLUS BS8314401 BS8314421 DA BRUGSANVISNING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING...9

Læs mere

Brugsanvisning. Komfur ELK13003-HV

Brugsanvisning. Komfur ELK13003-HV Brugsanvisning Komfur ELK13003-HV DA INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

EKC6051FOW DA KOMFUR BRUGSANVISNING

EKC6051FOW DA KOMFUR BRUGSANVISNING EKC6051FOW DA KOMFUR BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. KOGESEKTION

Læs mere

ELI13321HV. Brugsanvisning Komfur USER MANUAL

ELI13321HV. Brugsanvisning Komfur USER MANUAL ELI13321HV DA Brugsanvisning Komfur USER MANUAL 2 www.voss.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 9 5.

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn KS KS KS

Brugsanvisning Dampovn KS KS KS DA Brugsanvisning Dampovn KS8404001 KS8404021 KS8404101 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

KMK561000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KMK561000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KMK561000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

IKC670RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

IKC670RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL IKC670RF DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

EVY7800AA EVY7800AO...

EVY7800AA EVY7800AO... EVY7800AA EVY7800AO...... DA MIKRO-KOMBIOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

KM KM DA Brugsanvisning

KM KM DA Brugsanvisning KM8403001 KM8403021 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E4401-4-WAEG-NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/606972

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E4401-4-WAEG-NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/606972 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX E4401-4-WAEG-NORDIC i brugermanualen (information,

Læs mere

Brugsanvisning Komfur 42156VE-WN

Brugsanvisning Komfur 42156VE-WN DA Brugsanvisning Komfur 42156VE-WN 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR IBRUGTAGNING...8 5. KOGESEKTION DAGLIG

Læs mere

42016VL-MN 42016VL-WN. Brugsanvisning Komfur USER MANUAL

42016VL-MN 42016VL-WN. Brugsanvisning Komfur USER MANUAL 42016VL-MN 42016VL-WN DA Brugsanvisning Komfur USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR

Læs mere

ELK23340RF. Brugsanvisning Komfur USER MANUAL

ELK23340RF. Brugsanvisning Komfur USER MANUAL ELK23340RF DA Brugsanvisning Komfur USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 9 5. KOGESEKTION

Læs mere