2 på Tour. En episk historie om Pia og Torbens oplevelser på Gudenaa en 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2 på Tour. En episk historie om Pia og Torbens oplevelser på Gudenaa en 2013"

Transkript

1 2 på Tour En episk historie om Pia og Torbens oplevelser på Gudenaa en 2013 Klokken er få sekunder i 12, lørdag på Skanderborg Sø. Et felt af K2-kajakker ligger ved startlinjen. Pagajerne er klar til første tag, pistolen lyder, og starten er gået Forhistorie Lørdag den 6. oktober 2012 til omkring kl til standerstrygning passerer den obligatoriske seddel med mål for den efterfølgende sæson Pia og Torben. En anelse påvirket af alkoholiske væsker, og godt humør, får de skrevet, at TDG 2013 da skal gennemføres i K2 Tiden går, og K2-ambitionerne glemmes lidt igen. ½ år efter, i foråret 2013 kommer Pia og Torben til at se på sedlen igen, og tænker, hvad der foregik da det blev besluttet. Tankerne og snakken om der skal roes TDG i K2 fortsætter hen over foråret. SKAL SKAL IKKE går igennem hovederne mange gange. 10. juni 2013: Indbydelsen til årets Tour De Gudenaa offentliggøres. Nu skal beslutningen tages. Pia og Torben beslutter sig for at målet skal nås. Pia døjer dog store vedvarende smerter i bagdelen, som kan ende med at forpurre mulighederne, men det besluttes at der skal forsøges. Træningen påbegyndes i august, og fra første pagaj-tag er det en succes. Pia med god stabil kadence, og Torben er god til at følge Pia. 24. august er der generalprøve til Vendelboløbet. 21 km ved Aalborg. Det resulterer i en 2. plads, hvilket lover godt for Tour De Gudenaa. Men Pia døjer stadig meget med smerter i bagdelen, som kan stoppe målet. I ugen op til Tour De Gudenaa er Pia så heldig at finde en god kiropraktor og en tøjkombination, som løser ende-smerterne, så nu kan det kun gå godt. Race-day Endelig lørdag. Løbet skal snart starte. På vej til Skanderborg går snakken om, hvordan det hele skal gribes an. I ugen op til løbet er der gjort mange overvejelser. Skal vi gå efter bare at gennemføre. Skal lige siges at 120 km på 2 dage i kajak er sindssygt langt i forvejen, så kan ikke helt kaldes bare. Et optimistisk mål er dog at komme i top 5 i mixklassen ud af 14 startende både.

2 Vi ankommer i god tid til Skanderborg. Alt udstyr monteret, båden i vandet, vejret perfekt, det bliver en god dag. Vi lægger os langt til venstre i starten, langt ude på søen. Det viser sig at være en klog beslutning, da vi dermed undgår bølger fra de andre både. Starten går, og vi flyver af sted. Alt fungerer, vi er med. Virker til vi er kommet godt fra start, men svært at vurdere, hvordan vi ligger i forhold til de andre i klassen. Hvor mange er foran, og hvor mange er bagved. Så er vi i gang Vi får hurtigt skabt afstand til de 2 nærmeste mix-k2, så vi kommer til at ligge lidt alene. På vej mod første bro lige før motorvejen er den nærmeste kajak 100 meter foran os. Ved første øjekast ligner det en dame K2, da begge personer har langt hår. Mon vi kan nå at hente dem, og få en god hænger. På den første bro står vores trofaste hjælper far-bent, og råber at vi ligger nummer 5, og båden foran os er 4.-pladsen i mix. Yes, vi er i top 5. Det giver os blod på tanden og ved starten af Tåning Å når vi op til dem. På dette tidspunkt falder vi samtidig i snak om køerne, som var vilde med Ingelises kajak til en weekend-tur for nogle år tilbage. (Det var den første af utallige samtaler i Pia og Torbens K2) Op igennem Tåning Å er der hård kamp om 4.- pladsen, som ender med at falde ud til Pia og Torbens fordel. Men men men heldet fortsatte ikke. Ved overbæringen ved Fuldbro Mølle bliver vi bogstaveligt talt løbet over ende af de andre, og de stikker af hen over Mossø og stykket til Ry. Vi holder dog alle 4 både foran os i klassen inden for 10 minutters forspring, så vi overgår stadig vores forventninger. Ved ankomst til Ry er Torbens sædvanlige vable-problem brudt op igen. Dog kun 2 vabler på dette tidspunkt. Klar forbedring i forhold til tidligere år, så det tager han med et smil. I Ry holdes en dejlig pause, hvor der bliver snakket lidt videre, da alle emner ikke kan nås at blive vendt mens man ror. Alt fungerer som det skal.

3 Skanderborg Silkeborg på under 4 timer??? 17 km tilbage af dagens distance. Starten går fra Ry. Overvejelserne går. Er det realistisk at nå dagens distance på under 4 timer. Tempoet sættes op, men der skal jo også være tid til at snakke og hygge under løbet. Julsø er næsten flad. Da Mossø blev passeret troede vi det var en enlig svale, at der var fladt vand, men nej, det kan altså lade sig gøre at ro over lørdagens søer uden store bølger. De mange km begynder at kunne mærkes i kroppen, men da det sidste stykke å ind til Silkeborg nås, tages beslutningen. Nu skal der spurtes, så de 4 timer kan nås. Og det lykkes i tiden 3 timer 59 minutter og 40 sekunder. Stolte og tilfredse med en 5. plads på dagens tour, med ca 4½ minut op til 4. pladsen og over 5 minutter til 6. pladsen, så det helt godt ud. Hjem til frisklavet lasagne, som resten af hjælpeteamet stod klar til derhjemme. Dejlig måde at slutte dagen af på. Søndag morgen(tidligt) Søndag morgen. Kl Vækkeuret ringer. Klar igen (delvist). Starten går i Silkeborg kl Vi ankommer til Silkeborg allerede kl Lidt for tidligt, men så når vi at opleve, folk der slutter byturen af med badetur, og oplyst springvand. Det gode vejr fra lørdag kunne desværre ikke blive ved, så det er gråt, blæsende og regnvejr. Heldigvis kommer vinden fra vest, så det er kun de første 5 km af Tange Sø, som kan ske at blive hårde. Starten går. 33 km forude inden første pause i Tange. Pia og Torben får igen lagt sig helt perfekt, og kommer godt fra start. Der etableres hurtigt en gruppe med 4 både, blandt andet bestående af de 2 på 4. pladsen. Thuhej hvor det går. En af bådene i gruppen består imidlertid af 2 stærke mænd, som sætter tempo på. Pia og Torben er de eneste som kan følge dem, så nu er jagten på 4. pladsen gået ind. Al snak forstummer, og der er fokus. Ved Kongensbro er forspringet til de 2 på 4. pladsen oppe på 5-6 minutter, så på daværende tidspunkt er vi avanceret til 4. pladsen i stedet for dem. Men men men

4 Tange sø Skilsmisse-tilstande Kort efter Kongensbro starter Tange Sø så småt. I starten med en snak om firkantede høns, som er et tilbagevendende emne fra en weekendtur nogle år tidligere (de findes altså ifølge Anders And). Men snakken forstummer. Stiv modvind(10-12 m/s) de første 5 km. Og efter Ans Bro blev det bare værre med sidebølger, skumtoppe og en båd som ikke kan styre i bølger. Det tidligere så lykkelige ægteskab mellem Pia og Torben er ved at krakelere, ender det mon med skilsmisse? Vores styrke er vores teknik, for vi må nok indrømme at vi ikke er de store muskelbundter. Så ved pausen ved Tange Sø var forspringet til konkurrenterne skrumpet til ca. 2½ minut. Stadig realistisk at indhente forspringet på 4½ minut på åen til Randers, og der var trods alt kun 40 km tilbage. Tange Langå Efter lidt varmt at drikke, besluttede Pia og Torben at give ægteskabet en chance mere, så de sprang friske i båden i Tange, og der var blæst til angreb. Medvind, stærk strøm, lige noget vi kan li. Men hov. Hvor var vandet. Der var jo 40 cm lavere vand, end der plejer at være. Det resulterede i, at båden blev suget ned mod bunden, og der skulle arbejdes hårdt. Vi nåede hurtigt op til 2 herrer fra Sønderborg, som åbenbart mente, at de ikke skulle lave mere denne dag, så de hang på os resten af vejen, senere hægtede der sig også et par havkajakker(surfski) på os. Vi morede os lidt over det, for når vi holdt drikkepause, stoppede de også med at ro. De kunne godt have taget enkelte føringer, men pyt med det. Vi troede på os selv, og det måtte jo betyde, vi bare var for hurtige til de kunne trække. Så nåede vi til Ulstrup. Torben var begyndt at tale lidt tåget og påstod at der da kun kunne være et par km til Langå, hvor næste pause skulle holdes. Det må siges at være årets længste 2 km(var vist 8,5 km i stedet), så der forsvandt en del af gejsten. Men endelig kom jernbanebroen, 5 sving tilbage til Langå, og pludselig var vi der. Det sidste stykke blev klaret ved hjælp at lidt snak og jernvilje. Vores konkurrenter om 4. pladsen kom til Tange 3 minutter efter os. Pause i Langå, 20 minutter, ikke længe, men kommer altid belejligt. 1 banan, 1 energibar, så er vi klar igen. Randers - Endelig mål Efter en dejlig pause fortsatte Pia og Torben. Kun 17 km tilbage. Yes, vi klarer den. Randers i sigte. 2 ting at kæmpe for tilbage. 1. Kan vi nå til Randers på under 1.20, så vi får en samlet tid under 10 timer 2. Kan vi få indhentet de sidste 1½ minut, så vi slutter på 4. pladsen Ifølge Pia har hun roet det sidste stykke på 1.18, så de 10 timer er realistisk at nå.

5 Endelig ser vi 6 km skiltet. 40 minutter tilbage for at nå det under 10 timer. Hvor hurtigt mon konkurrenterne ror? 3 km tilbage: Pludselig dukker vores konkurrenter til 4. pladsen op i høj fart og overhaler os. Let skuffede på det tidspunkt, men kort efter er det glemt igen, for havde været mere surt, hvis vi var endt 10 sekunder efter dem i den samlede stilling. Det sidste stykke overstås, og endelig. Mållinjen over åen. 120 km klaret. Vores følgesvende fra Sønderborg passerede målstregen samtidig som os. Vi glæder os til den øl, de vist skylder os. Glade og veltilfredse hentes TDG maraton 2013 blusen. Og der nydes en velfortjent øl. Lidt efter ankommer de øvrige roere fra Horsens, Jan, Torben Rasmussen og Kenneth til Randers. Tilmed i så god stil at Jan vinder sølv og Torben vinder bronze i deres klasser. Rigtig godt roet. Og Kenneth Godt klaret at du gennemførte, men skal vi ikke aftale at du træner lidt mere til næste år, så vi kan konkurrere lidt. Dyrelivet Udover selve løbet, oplevede vi også et stort dyreliv. I løbet af de 2 dage oplevede vi blandt andet følgende dyr: Diverse ænder, 1 svanemor med 5 ællinger, køer, 1 odder, fiskeørn, musvåge, isfugle, fiskehejrer, lappedykkere, guldsmede. Efterskrift Det er nu tirsdag. Kroppen er stadig mærket af løbet. Torben døjer med vabler på hænderne, og slidmærker ved hoften. Pia har det helt godt, om end lidt træt efter weekenden. Løbet gik over alt forventning. Både for Pia og Torben, og for klubben som helhed. Vi glæder os til næste år og er spændte på om løbet bliver ændret eller vi skal tage 120 km endnu engang. Tak For at dette projekt blev muligt vil vi gerne takke vores hjælpeteam: Oluf, Anne, Lise, Torbens forældre, Pias søn. Vejr-guderne lørdag(hvor var i søndag), Viggo for gode råd og vejledning. Uden jer var det aldrig lykkes at nå Randers.

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Lang løbetur. Styrketræning efter program

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Lang løbetur. Styrketræning efter program Uge 1 Lang løbetur. etræning Ergometertræning Ergometertræning Havneræs Randers Holdtræning med høj puls, Armbøjninger, mavebøjninger reaktionsøvelser, step, osv. Ergometertræning 500 + 200 meter Ergometertræning

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Vinterroning. Og jo det kan være ganske koldt om vinteren. Men det gælder uanset om du er på land eller på vand.

Vinterroning. Og jo det kan være ganske koldt om vinteren. Men det gælder uanset om du er på land eller på vand. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Er det ikke koldt at ro om vinteren? Vinterroning Søby Rev 26.3.2013 Det er nok den mest anvendte reaktion, når jeg fortæller, at vinterroning i havkajak er noget, jeg godt

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Løb din drømme 10 km til sommer!

Løb din drømme 10 km til sommer! havstrygerne.dk 12-ugers spændende træning forude: Løb din drømme 10 km til sommer! Rigtig mange i klubben har en drøm om at bryde en grænse på sin 10 km tid; under 70 minutter, under en time, under 55

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Hjælpeinstruktør Kapitel 9.2

Hjælpeinstruktør Kapitel 9.2 Tips til at komme godt i gang Det er ekstra vigtigt at starte rigtigt med begyndere i kano, fordi det er sværere for dem at se fremskridt, i forhold til kajak. Så for at de ikke mister modet, men derimod

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

SYLT LAUF 2009 15. Marts

SYLT LAUF 2009 15. Marts SYLT LAUF 2009 15. Marts REKORD LØB!! Ja, så kom tiden til det årlige SYLT LAUF, hvor IAM har været godt repræsenteret de 2 foregående år. I år var der desværre ikke så mange som havde denne tur på ønske

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Mailene. Dit liv B side 14

Mailene. Dit liv B side 14 Dit liv B side 14 Mailene En kort præsentation af hovedpersonen i denne bog, der gerne vil være anonym: Lad os kalde vedkommende Henri, så kan du kære læser selv bestemme, om det er Henrik eller Henriette:

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing December 2015 1 Turen til Venedig Solen står højt på himlen og der blæser en svag vind. Jørgen, Karin, Henni og jeg mødes ved søen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vejens digte. Inger Jakobsen

Vejens digte. Inger Jakobsen Vejens digte Inger Jakobsen Caminoen i Spanien, maj 2011 EN LILLE VEJ En lille vej Hvid og lysende Med grønt græs i midten Og 1000 blomster oh -bare jeg skulle ned af den. Jeg kan næsten ikke dy mig VEJEN

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

3. december Jeg skal i skole

3. december Jeg skal i skole 3. december Jeg skal i skole 3. DECEMBER Her er Sallinge Brugs, hvor min bedste kammerat, Per boede. - Kan du nu skynde dig, siger mor, da jeg med sne på min jakke stormer ind i køkkenet. - Du skulle ikke

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Chris MacDonald: Den danske hemmelighed

Chris MacDonald: Den danske hemmelighed Chris MacDonald: Den danske hemmelighed Klumme 0: Hvad Danmark har lært mig om lykke. 1 Af Chris MacDonald Lørdag 0. oktober 0 Sidste år, da Oprah var i Danmark for at se, hvorfor danskerne var verdens

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Velkommen til din logbog!

Velkommen til din logbog! Logbog for: Junior Velkommen til din logbog! Denne bog er til dig, der skal træne med Hukommelsesleg Flex. I logbogen får du information om arbejdshukommelsen. Du får at vide, hvordan træningen foregår,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Er slutspurten allerede sat ind?

Er slutspurten allerede sat ind? Er slutspurten allerede sat ind? Sådan tænkte jeg, da jeg i begyndelsen af april på km-pc en kunne se, at Hans-Werner Mortensen, Peter Riis og Karsten Munk gennem flere dage med omkring 680 km lå meget

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Tour de Gudenåen Nybegynder - Dame K2 73km

Tour de Gudenåen Nybegynder - Dame K2 73km Tour de Gudenåen Nybegynder - Dame K2 73km En lille beretning på opfordring af formanden. Lidt tid er gået efter Tour de Gudenåen og alle indtrykkene begynder stille og roligt af bundfælle sig. Jeg kan

Læs mere

Oplæg til forårstræningen 2012

Oplæg til forårstræningen 2012 Oplæg til forårstræningen 2012 Tirsdag og Torsdags træningen ændres til interval og bakketræning. Træningen lægges på nogle forholdsvise korte ruter / rundstrækninger. Opvarmning og afrul foregår samlet

Læs mere

Tour de Brabrandsø Det var mega godt det der med at cykle mega hurtigt, jubler en af de seje børn, der gennemførte

Tour de Brabrandsø Det var mega godt det der med at cykle mega hurtigt, jubler en af de seje børn, der gennemførte D Tour de Brabrandsø Børnehavebørn cyklede 24,8 km på én dag Af Susanne Balle, kommunikationsmedarbejder Cyklistforbundets kampagne for børnehavebørn www.vikancykle.dk Film fra en træningstur på Havens

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Kano- og Kajaklubben Gudenaa

Kano- og Kajaklubben Gudenaa Kano- og Kajaklubben Gudenaa Stævnehåndbog 15.06.2014 Indledning: Hvad er et kajakløb? I hele Danmark afholdes masser af kajakløb året rundt. Kajakløbene vi omtaler her, er kajakløb for motionisterne og

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 16. august 2014.

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 16. august 2014. Program for Kvart Jernmand lørdag d. 16. august 2014. Programmet starter mandag d. 30. december (uge 1.) og slutter med konkurrencen søndag d. 16. august (uge 33). Programmet består altså af i alt 33 uger.

Læs mere

MCM træning forårssæson 2017

MCM træning forårssæson 2017 MCM træning forårssæson 2017 Igen i år laver vi intervalbaseret træning hver tirsdag og torsdag, mens der køres længere ture hver søndag. Tirsdag og torsdage kører vi sammen ud til mindre rundstrækninger,

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015.

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015. Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015. Programmet starter mandag d. 12. januar (uge 3) og slutter med konkurrencen søndag d. 16. august (uge 33)Programmet består altså af i alt 27 uger. Man

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Pause fra mor. Kære Henny

Pause fra mor. Kære Henny Pause fra mor Kære Henny Jeg er kørt fuldstændig fast og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er har to voksne børn, en søn og en datter. Min søn, som er den ældste, har jeg et helt ukompliceret forhold til.

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Efterår 2013. Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde

Efterår 2013. Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Tour de Gudenaa Sikken en ære Esrum sø rundt Ny mailingliste Efterår 2013 2 5 7 7 2 Tour de Gudenaa 14.-15. september 2013

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Silkeborg Regatta Maraton Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø

Silkeborg Regatta Maraton Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø Silkeborg Regatta Maraton 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø 1 2 Velkomst For 4. gang afholder vi Silkeborg Regatta på robanerne på Silkeborg Langsø. Kajakløbet slår

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

VINTERTRÆNING. Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag.

VINTERTRÆNING. Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag. VINTERTRÆNING Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag. Torsdagstræning starter d.6. november kl. 19.00-20.30 i starten sluttes kl. 20.00 (Nørrevangsskolen) Søndagstræning

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Du er 35 år, og ansat som skrankeansvarlig på apoteket. Du har været her i 5 år og tidligere været meget stabil. På det sidste har du haft en del fravær

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg Dansk Politiidrætsforbund 3. afdeling af MTB -Vintercup 2010/2011 Arrangør: PI-Silkeborg PI-Silkeborg ønsker alle velkommen til den 3. afdeling af MTB-Vintercup 2010/2011 I år har vi i skrivende stund

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser.

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser. 1 Professoren og Kattemor's Skattekort! 2016 af Kim Christensen FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER Skrevet ud fra virkelige hændelser. Særlig tak til: Janet. Elsebeth. Til minde om Kattemor.

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

løbeskolen Kom i form til at løbe 10 km begyndere Træningsprogram af Henrik Jørgensen

løbeskolen Kom i form til at løbe 10 km begyndere Træningsprogram af Henrik Jørgensen løbeskolen Kom i form til at løbe 10 km Træningsprogram af Henrik Jørgensen begyndere Berlingske Tidende [ begyndere] For at kunne gennemføre grundprogrammet og samtidig bevare glæden ved at motionere,

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Turen går til Myanmar

Turen går til Myanmar Turen går til Myanmar kap 1 Sophie og Mads sidder i skolen, de er bedste venner. Sophie er 13 år gammel, har mørkebrunt hår og har blå brune øjne. Mads er 13 år gammel, har lyst hår og grønne øjne. De

Læs mere

Vores træningstur (1994)

Vores træningstur (1994) Vores træningstur (1994) Af: Michael Størtzer (SCK-Nyt 2/1994). Jeg har haft fornøjelsen at træne sammen med licensrytterne et par gange. Det er altid den samme tur. Men indtil nu har det bestemt ikke

Læs mere

Anden Agnete og de andre

Anden Agnete og de andre 1 Anden Agnete og de andre Et sted i et lille land, var en lille by. I byen fandtes ikke meget. Nogle få mennesker, som holdt sammen for at have en lille god by at leve i. Nogle få huse og en lille sø

Læs mere

Bilag B Redegørelse for vores performance

Bilag B Redegørelse for vores performance Bilag B Redegørelse for vores performance Vores performance finder sted i en S-togskupé, hvor vi vil ændre på indretningen af rummet, så det inviterer passagererne til at indlede samtaler med hinanden.

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

fra leg til landshold

fra leg til landshold 1 fra leg til landshold Så var dagen endelig kommet, hvor Uma og Elias skulle spille mod rivalerne fra nabobyen. De havde begge to glædet sig meget til at spille, for vejret var dejligt, og der var kommet

Læs mere

Svømme position i floden

Svømme position i floden RAFTING SIKKERHED Svømme position i floden Svømme position i floden er som følgende: Lig dig på ryggen ansigtet skal være ned strøms ben og fødder op (tæerne skal være over vandet foran dig). Forsøg aldrig

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

Rikke. - på tur i skoven

Rikke. - på tur i skoven Rikke - på tur i skoven Med denne børnebog om Rensdyret Rikke ønsker Odense Renovation at præsentere begrebet affald for børnehavebørn. Bogen kan bruges som optakt til, at børnene skal på tur omkring børnehaven

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere