Danske Gymnasiers aviskampagne for det nye HF

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danske Gymnasiers aviskampagne for det nye HF"

Transkript

1 Danske Gymnasiers aviskampagne for det nye HF Vi har lavet en kampagneindsats, hvor vi taler om den nye HF-uddannelse på de almene gymnasier. På de næste sider, kan I se annoncerne, samt hvilke dage de bliver indrykket. Vi har også lavet en skabelon, som I kan bruge til annoncering i jeres lokalområde. Enten alene eller flere gymnasier sammen. Vi har ikke så mange regler for, hvordan I placerer jeres navn eller logo. Men det vil være fantastisk, hvis I benytter skabelonen. Desto flere der bruger den samme skabelon med det samme budskab, desto stærkere står de almene gymnasier som en samlet enhed i debatten, og desto tydeligere bliver det for modtagerne, at HF ligger hos danske gymnasier. Vi håber, I vil være med!

2 Dagbladsannoncer Disse to helsides annoncer bringes i større danske dagblade og regionalaviser mellem jul og nytår. Nederst henviser vi til vores hjemmeside, hvor man kan læse om uddannelsen, og klikke sig videre til ens lokale gymnasium. På den måde får vi læserne ledt videre til jer. Året var Året var og alle var stadig helt oppe at køre over nye begreber som disruption og deleøkonomi. Det var som om, det hele blev vendt på hovedet i årene op til. På få år slog små nye virksomheder de store gamle ved at tænke helt nyt. En lille digital virksomhed var blevet verdens største udbyder af overnatninger uden så meget som at eje én seng. Og verdens største butik havde intet varelager. Danske virksomheder skulle fremover omstille deres produkter og ydelser til den eksponentielle teknologiske udvikling. Den ene dag var tusinder af kunder helt vilde med ens produkt og den næste dag løb de illoyalt videre til et nyt. Det krævede både, at man kunne reagere hurtigt og ikke hang fast i en opfattelse, som pludselig var blevet forældet. Det krævede ansatte, som tænkte helt anderledes, end deres forældre havde gjort. Og som kunne tilpasse sig en omskiftelig verden, der jo ændrer sig mange gange i løbet af ens liv. Tænk, at det ikke er flere år siden, at det var Godt nytår! og det var dengang folk havde det samme job i mange år. Og nogle endda hele livet. Hvis du for eksempel kunne lide at skrive og havde taget en journalistuddannelse, kunne du få et job på en redaktion og sidde der i årevis og skrive artikler. Endda inden for det samme emne Nu er der DM. Nu er der EM, og nu er der VM og tadaa, nu er der sørme DM igen. I dag lyder det jo håbløst ensformigt og ikke videre inspirerende. Men sådan var tankegangen faktisk dengang. En var god til at bage og en anden var god til at regne. Nye forretningsideer kunne kun komme fra udviklingsafdelingen, og ordrerne kom kun fra salgsstyrken. Og man var slet ikke vant til at hoppe rundt og skifte job for at forløse sit potentiale. Derfor sad man, dag ud og dag ind, på sin plads og løste det samme job, man var blevet sat til. Og det gjorde man så lige indtil, man en dag gik på pension - som i øvrigt var en ydelse, man modtog efter at have trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Ja, 2017 virker allerede som meget, meget længe siden. Godt nytår! Der er brug for en ny uddannelse til en ny virkelighed. Derfor har Danske Gymnasier været med til at skabe det ny HF. Læs mere på danskegymnasier.dk Der er brug for en ny uddannelse til en ny virkelighed. Derfor har Danske Gymnasier været med til at skabe det ny HF. Læs mere på danskegymnasier.dk

3 2 x 75 annoncer Disse 2 x 75mm annoncer indrykkes i Politiken, Berlingske og Jyllandsposten de samme dage som helsides annoncerne med et mere taktisk budskab, der fortæller konkret om HF. På den måde forstærker vi effekten af de store annoncer. Harmonisk Fremtid Hurtig og Fokuseret Happy Future Humaniora eller Finans?

4 2 x 75 annoncer Disse 2 x 75mm annoncer indrykkes i Politiken, Berlingske og Jyllandsposten de samme dage som helsides annoncerne med et mere taktisk budskab, der fortæller konkret om HF. På den måde forstærker vi effekten af de store annoncer. Historie eller Fysik? Handelsøkonom eller Folkeskolelærer? Hurtigt Fremad Helbred eller Fødevarer?

5 2 x 75 annoncer Disse 2 x 75mm annoncer indrykkes i Politiken, Berlingske og Jyllandsposten de samme dage som helsides annoncerne med et mere taktisk budskab, der fortæller konkret om HF. På den måde forstærker vi effekten af de store annoncer. Højt Format Høj Faglighed

6 Medieplan Her kan I se hvornår de forskellige annoncer indrykkes mellem jul og nytår. Danske Gymnasier Version 3 Dato 16/12/2016 December Print JyllandsPosten (Tabloid) hs s.5 Jyllands-Posten (3 stk. 2x75mm pr. dag) Politiken (Broadsheet) s.3,5 el 7 s.3,5 el 7 Politiken (3 stk. 2x75mm pr. dag) Berlingske (Tabloid) s.7 s.7 Berlingske (3 stk. 2x75mm pr. dag) Weekend Avisen (Broadsheet) s.9 Weekend Avisen (3 stk. 2x75mm) Information (Tabloid) s.3 s.3 Offline Nordjyske (Tabloid) hs hs JyskFynskeMedier (Tabloid) Jydske Vestkysten Fyens Stiftstidende Fyns Amts Avis Dagbladet Holstebro/Struer Vejle Amts Folkeblad/Fredericia Dagblad Horsens Folkeblad Århus Stiftstidende Randers Amtsavis Viborg Stifts Folkeblad Dagbladet Ringkøbing/Skjern Folkebladet Lemvig Gefion/Sjællandsgruppen (Tabloid) Frederiksborg Amts Avis DAGBLADET (Køge/Roskilde/Ringsted) NordvestNyt Sjællandske (Næstved/Slagelse) Lolland Falsters Folketidende Orchestra fee 2% Indrykningsgebyr Planning Total Print

7 Egenannoncer På de næste sider følger en skabelon for, hvordan I kan bruge kommunikationen lokalt. Der er lavet en variant med en helside og en halvside, som I kan anvende som I har lyst. Ideen er at budskabet serveres af landets gymnasier, og at I så har ejerskabet i bunden af annoncen, med logo eller navn, så man kan se, hvor man skal henvende sig.

8 Lokalannoncering Helside Her følger en række eksempler på, hvordan I kan bruge annonceskabelonen lokalt. I kan enten bruge den alene, eller gå flere sammen. I bestemmer selv om I blot vil have navn og www-adresse, eller om I vil have logoer med. Det er op til jer selv. Såfremt skolen ønsker at gøre brug af en eller flere af vores annonceskabeloner, skal I gøre følgende: 1. Send mail til 2. Angiv den mail-adresse, som de ønskede annonce-filer skal sendes til. 3. Annonce-filerne sendes via et wetransfer link. I bestemmer selv, om filerne skal sendes til jer, jeres lokalavis eller en grafiker. Hurtig og Fokuseret Danmark har fået en ny HF-uddannelse. Eleverne specialiserer sig gradvist i forhold til den enkeltes interesser og fremtidsplaner. Det er med til at afklare eleverne og ruste dem til fremtidens fleksible arbejdsmarked. De får dermed en uddannelse, der både er almendannende og professionsorienteret. Få mere at vide om det nye HF hos dit lokale gymnasium. Med venlig hilsen Danske Gymnasier Hurtig og Fokuseret Danmark har fået en ny HF-uddannelse. Eleverne specialiserer sig gradvist i forhold til den enkeltes interesser og fremtidsplaner. Det er med til at afklare eleverne og ruste dem til fremtidens fleksible arbejdsmarked. De får dermed en uddannelse, der både er almendannende og professionsorienteret. Få mere at vide om det nye HF hos dit lokale gymnasium. Med venlig hilsen Danske Gymnasier Stenløse Gymnasium og HF Sten-gym.dk Frederiksborg Gymnasium og HF fgc4.dk Birkerød Gymnasium og HF birke-gym.dk Egedal Gymnasium & HF egedalgym.dk Espergærde Gymnasium og HF eg-info.dk Frederiksværk Gymnasium og HF fvgh.dk Nordsjællands Grundskole og Gymnasium ngg.dk Espergærde Gymnasium og HF eg-info.dk Birkerød Gymnasium og HF birke-gym.dk Stenløse Gymnasium og HF Sten-gym.dk Frederiksværk Gymnasium og HF fvgh.dk Egedal Gymnasium & HF egedalgym.dk

9 Lokalannoncering Halvside Her følger en række eksempler på, hvordan I kan bruge annonceskabelonen lokalt. I kan enten bruge den alene, eller gå flere sammen. I bestemmer selv, om I blot vil have navn og www-adresse, eller om I vil have logoer med. Det er op til jer selv. Såfremt skolen ønsker at gøre brug af en eller flere af vores annonceskabeloner, skal I gøre følgende: 1. Send mail til 2. Angiv den mail-adresse, som de ønskede annonce-filer skal sendes til. 3. Annonce-filerne sendes via et wetransfer link. I bestemmer selv, om filerne skal sendes til jer, jeres lokalavis eller en grafiker. Hurtig og Fokuseret Danmark har fået en ny HF-uddannelse. Eleverne specialiserer sig gradvist i forhold til den enkeltes interesser og fremtidsplaner. Det er med til at afklare eleverne og ruste dem til fremtidens fleksible arbejdsmarked. De får dermed en uddannelse, der både er almendannende og professionsorienteret. Få mere at vide om det nye HF hos dit lokale gymnasium. Med venlig hilsen Danske Gymnasier Hurtig og Fokuseret Danmark har fået en ny HF-uddannelse. Eleverne specialiserer sig gradvist i forhold til den enkeltes interesser og fremtidsplaner. Det er med til at afklare eleverne og ruste dem til fremtidens fleksible arbejdsmarked. De får dermed en uddannelse, der både er almendannende og professionsorienteret. Få mere at vide om det nye HF hos dit lokale gymnasium. Med venlig hilsen Danske Gymnasier Stenløse Gymnasium og HF Sten-gym.dk Frederiksborg Gymnasium og HF fgc4.dk Birkerød Gymnasium og HF birke-gym.dk Egedal Gymnasium & HF egedalgym.dk Espergærde Gymnasium og HF eg-info.dk Frederiksværk Gymnasium og HF fvgh.dk Nordsjællands Grundskole og Gymnasium ngg.dk Espergærde Gymnasium og HF eg-info.dk Birkerød Gymnasium og HF birke-gym.dk Stenløse Gymnasium og HF Sten-gym.dk Frederiksværk Gymnasium og HF fvgh.dk Egedal Gymnasium & HF egedalgym.dk

10 Facebook annoncering Her følger en række eksempler på, hvordan I kan bruge formatet på jeres egne Facebook sider. Det består i al sin enkelhed af et billede, og så kan I selv tilføje tekst, f.eks. i forbindelse med Åbent Hus arrangementer. Falkonergårdens Gymnasium og HF har fået en ny uddannelse, der er Kom og lær mere om det nye HF til åbent hus d. xx. Læs mere her Frederiksværk Gymnasium og HF har fået en ny uddannelse, der er Kom og lær mere om det nye HF til åbent hus d. xx. Læs mere her Humaniora eller Finans? Historie eller Fysik?

11 Facebook annoncering Her følger en række eksempler på, hvordan I kan bruge formatet på jeres egne Facebook sider. Det består i al sin enkelhed af et billede, og så kan I selv tilføje tekst, f.eks. i forbindelse med Åbent Hus arrangementer. Falkonergårdens Gymnasium og HF har fået en ny uddannelse, der er Kom og lær mere om det nye HF til åbent hus d. xx. Læs mere her Frederiksværk Gymnasium og HF har fået en ny uddannelse, der er Kom og lær mere om det nye HF til åbent hus d. xx. Læs mere her Handelsøkonom eller Folkeskolelærer? Helbred eller Fødevarer?

12 Facebook annoncering Her følger en række eksempler på, hvordan I kan bruge formatet på jeres egne Facebook sider. Det består i al sin enkelhed af et billede, og så kan I selv tilføje tekst, f.eks. i forbindelse med Åbent Hus arrangementer. Falkonergårdens Gymnasium og HF har fået en ny uddannelse, der er Kom og lær mere om det nye HF til åbent hus d. xx. Læs mere her Helhed og Fagpakker?

Betalte hverdagsaviser

Betalte hverdagsaviser Betalte hverdagsaviser 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Landsdækkende B.T. 111.795 101.882 96.240 92.735 88.214 82.024

Læs mere

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER 2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN Læsertal i 1.000 2015 - Hverdagsudgivelser/dagblade 600 500 521 400 300 307 243 200 100 185 148 145 143 132

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016 De nye læsertal for 2. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2015 og 1. halvår 2016 sammenlignet med 2. halvår 2016 Søndagsaviser BT 179.000 143.000 146.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 AVIS / PRIN NT BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 sammenlignet med 4. kvartal 2016 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2016.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. samt. Søndagsaviser BT 168.000 145.000 137.000 Berlingske 214.000 196.000 183.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2015 + 1. kvartal 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2015 + 1. kvartal 2016 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med samt 2. kvartal + 3... Søndagsaviser BT 178.000 174.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014 De nye læsertal for 2. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 sammenlignet med 2. halvår 2014 Søndagsaviser BT 223.000 208.000 191.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 208.000 208.000 178.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2015 De nye læsertal for 2. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2014 og 1. halvår 2015 sammenlignet med 2. halvår 2015 Søndagsaviser BT 191.000 162.000 179.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2012 + 1. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2012 + 1. kvartal 2013 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 322.000 301.000 274.000 Berlingske 323.000 311.000 292.000 Ekstra

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 sammenlignet med 4. kvartal 2012 + og 2. kvartal + 3. kvartal 2012. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 274.000 246.000 208.000 Berlingske 292.000 247.000 232.000 Ekstra

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2016 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2016 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal +3. kvartal 2016 sammenlignet med 4. kvartal 2015 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2015. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013 De nye læsertal for 2. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2012 samt 1. halvår 2013 sammenlignet med 2. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. De nye læsertal for 2. kvartal + 3. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2011 og 4. kvartal

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2014 De nye læsertal for 1. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår og 2. halvår 2013 sammenlignet med 1. halvår 2014 Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget en metodisk

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2014 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2013 og 4. kvartal 2013 + 1. kvartal

Læs mere

Bruttolønsordninger 2016

Bruttolønsordninger 2016 Bruttolønsordninger 2016 Prisliste - ny valgrunde fra 25. september til 20. oktober 2015 nu med bredbånd fra YouSee Tilbud om bruttolønsordninger Aviser Bus- og togkort (Erhvervskort) Bredbånd/fiberbredbånd

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016 De nye læsertal for 1. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår og 2. halvår 2015 sammenlignet med 1. halvår 2016 Søndagsaviser BT 162.000 179.000 143.000 Berlingske 221.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 sammenlignet med 2. kvartal + 3.. kvartal 2014 og 4. kvartal 2014 +. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015 De nye læsertal for 1. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2014 og 2. halvår 2014 sammenlignet med 1. halvår 2015 Søndagsaviser BT 208.000 191.000 162.000 Berlingske

Læs mere

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser Side 1 af 11 pmc Ved køb af totalpakke eller 2 indrykninger i et medie opnås effektgaranti ved jobannoncering. Ved 2 indrykninger i et medie indenfor samme uge opnås 50 % 24 timer 40% Alle annoncer 100%

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 23 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 24 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: September 24 Publicitetsrapporten

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2013 De nye læsertal for 1. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2012 samt 2. halvår 2012 sammenlignet med 1. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2012 De nye læsertal for 2. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2011 samt 1. halvår 2012 sammenlignet med 2. halvår 2012. Søndagsaviser BT 336.000 297.000 301.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2012 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2012 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2011 og 4. kvartal 2011 +. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 De nye læsertal for 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene sammenlignet med 4. kvartal 2005 + 1.

Læs mere

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN Dansk Vandrelaug Kultorvet 7, 1. sal 1175 København K Ole Bertelsen Vejenbrød 2. november 2015 Kære Ole Hermed en revideret rapport over PR-arbejdet

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 De nye læsertal for 1. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2011 samt 2. halvår 2011 sammenlignet med 1. halvår 2012.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal 2009 1. december Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal De nye læsertal for 2. + 3. kvartal er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. + 3. kvartal idet der per 1. januar er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011 De nye læsertal for 2. halvår 2011 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2010 samt 1. halvår 2011 sammenlignet med 2. halvår 2011.

Læs mere

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11 Side 1 af 11 Berlingske Nyhedsmagasin 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Berlingske Tidende 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 De nye læsertal for 1. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår samt 2. halvår 2006. Søndagsaviser B.T. 515.000

Læs mere

Brydninger i ungdomslivet Sørensen, N. U. (red.) & Pless, M. (red.) 2015 1 udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag. 190 s. (Ungdomsliv; Nr. 3).

Brydninger i ungdomslivet Sørensen, N. U. (red.) & Pless, M. (red.) 2015 1 udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag. 190 s. (Ungdomsliv; Nr. 3). Lektor Det Humanistiske Fakultet Institut for Læring og Filosofi Center for Ungdomsforskning Aalborg Universitet København Postaddresse: A.C. Meyers Vænge 15 2450 København SV Danmark Postaddresse: A.C.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007 De nye læsertal for 2. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 2. halvår 2006 samt 1. halvår 2007. Søndagsaviser B.T.

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012. Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012. Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen! Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012 Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen! 1 Kære børn, forældre og øvrige venner af Friskolen. Efter mange grundige overvejelser, har jeg i dag fortalt skolens

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008 De nye læsertal for 1. halvår 2008 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår 2007 samt 2. halvår 2007. Søndagsaviser B.T.

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

Kampagne 2007. Find BOLIGadvokat Find Bolig Køberrådgivning Sælgerrådgivning Danske BOLIGadvokater BOLIGadvokatens tips

Kampagne 2007. Find BOLIGadvokat Find Bolig Køberrådgivning Sælgerrådgivning Danske BOLIGadvokater BOLIGadvokatens tips Kampagne 2007 Find BOLIGadvokat Find Bolig Køberrådgivning Sælgerrådgivning Danske BOLIGadvokater BOLIGadvokatens tips 1 Indledning Danske BOLIGadvokaters markedsføring baserer sig på den Ståstedsproces,

Læs mere

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K Landsdækkende Dagblade Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K Børsen Møntergade 19, 1140 København K Morgenavisen JyllandsPosten Grøndlasvej

Læs mere

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Medieanalyse af Divisionsforeningen s ligaklubber Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Indledning - opdrag Hensigten med denne medieanalyse er at skaffe et overblik over og dokumentation for udvalgte

Læs mere

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Tidende - Business Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin

Læs mere

Bruttolønsordninger 2017

Bruttolønsordninger 2017 Bruttolønsordninger 2017 Prisliste - ny valgrunde fra 23. september til 24. oktober 2016 Tilbud om bruttolønsordninger Aviser Bus- og togkort (Erhvervskort) Bredbånd/fiberbredbånd og bredbåndstelefoni

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2009 De nye læsertal for 2. halvår 2009 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2009 sammenlignet med 1. halvår 2009. Per 1. januar er foretaget væsentlige ændringer i metoden til etablering

Læs mere

Publikationer. Carl Schmitt as a Conservative Political Theorist Pedersen, S. H. 2015

Publikationer. Carl Schmitt as a Conservative Political Theorist Pedersen, S. H. 2015 Lektor Institut for Statskundskab Postaddresse: Campusvej 55 5230 Odense M Danmark E-mail: shp@sam.sdu.dk Telefon: 65502130 Publikationer Carl Schmitt as a Conservative Political Theorist Pedersen, S.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010 De nye læsertal for 2. halvår 2010 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2009 samt 1. halvår 2010 sammenlignet med 2. halvår 2010.

Læs mere

Skrive-/fototeam. SKRIVE & FOTO // KLF, Kirke & Medier

Skrive-/fototeam. SKRIVE & FOTO // KLF, Kirke & Medier Skrive-/fototeam Fortæl hele KLF, Kirke & Medier, hvad vi laver. Tag med til arrangementer eller følg med i debatter, og lav en artikel til hjemmesiden og nyhedsbrevet. Hvorfor har KLF et skrive/foto-team

Læs mere

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT FOTO: COLOURBOX ISSN X

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  AVIS/PRINT FOTO: COLOURBOX ISSN X 2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN AVIS/PRINT FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X AVIS/PRINT Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 4 4 Læsertal for

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2010 TNS Gallup Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal De nye læsertal for 2.+ 3. kvartal er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2.+ 3. kvartal sammenlignet med og 2.+ 3. kvartal. Bemærk

Læs mere

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag:

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle

Læs mere

2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT

2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  AVIS/PRINT 216 AVIS/PRINT MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN AVIS/PRINT Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 5 4 Avisåret 215... 7 5 Læsertal for printaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2009 + 1. kvartal 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2009 + 1. kvartal 2010 De nye læsertal for er nu frigivet. Oversigten viser tallene for sammenlignet med 2. + 3. kvartal. Det anbefales derfor at læse det vedhæftede dokument om disse ændringer, samt at være varsom med at foretage

Læs mere

Speciale af Martin Vestergaard, studienr. 19872022

Speciale af Martin Vestergaard, studienr. 19872022 SpecialeCand.Public,september2011 Titel: Brugergenereretindholdideetableredemedier enundersøgelseafomfangetafbrugergenereretindholdidedanske medierogenanalyseafbarriererneforbrugerne. SpecialeafMartinVestergaard,studienr.19872022

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2009 1. september Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår De nye læsertal for 1. halvår er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår idet der per 1. januar er foretaget væsentlige ændringer

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Jyllands-Posten præsenterer..

Jyllands-Posten præsenterer.. præsenterer.. Tour holder læserne up-to-date med det vigtigste inden for bil, båd og camping. Et miks af nyheder, tests, råd og oplevelseshistorier er hovedingredienserne i Tour, ligesom fantastiske biler

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Introduktion til spørgeskemaet

Introduktion til spørgeskemaet Bilag 3 - Spørgeskema Introduktion til spørgeskemaet Vi er en gruppe sociologistuderende fra Aalborg Universitet, der er i gang med at lave en undersøgelse om Brønderslev Gymnasium og HF-kursus. Vi har

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Opgavesæt UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Navn: Alder: Adresse: By: Postnr: Email: Telefonnr: Evt hjemmeside: Rettigheder på alt indsendt materiale tilfalder Nørgård Mikkelsen ODENSE KØBENHAVN

Læs mere

Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup.

Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Bemærk! Alle øvelserne beregnes med udgangspunkt i tallene for 2005 (med mindre andet står angivet i selve opgaven)! Øvelse A) MetroXpress og de unge. Hvor mange

Læs mere

Presse- og kommunikationskursus. Aalborg, den 8. november 2013

Presse- og kommunikationskursus. Aalborg, den 8. november 2013 Presse- og kommunikationskursus Aalborg, den 8. november 2013 Program Kl. 11.10-12.30: Velkommen Jeres forventninger til kurset Værdien af omtale Hvordan skabes omtale Eksempler Forventninger til dagen

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2011 + 1. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2011 + 1. kvartal 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. kvartal + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. kvartal + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. og 4. kvartal 2010 + 1.. Bemærk

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Undersøgelse af klassestørrelser i de gymnasiale uddannelser

Undersøgelse af klassestørrelser i de gymnasiale uddannelser Undersøgelse af klassestørrelser i de gymnasiale uddannelser Indholdsfortegnelse 1. Sammenfatning... 1 2. Undersøgelse af klassestørrelsen... 2 3. Bilag... 5 Bilag 1 Stx offentlige udbydere... 5 Bilag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler.

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler. Indholdsfortegnelse PLUS gruppen +4 Dobbeltdækning PLUS gruppen +7 Online muligheder Plusgruppen skaber værdi Print + Online Profiler Kontakt Kilde: Index Danmark/Gallup 2.3. kvartal 2011 Base: 4.772.000

Læs mere

1 Niels Steensens Gymnasium 16 25 64 Sjælland 2 Christianshavns Gymnasium 103 207 50 Sjælland 3 Rysensteen Gymnasium 143 289 49 Sjælland 4

1 Niels Steensens Gymnasium 16 25 64 Sjælland 2 Christianshavns Gymnasium 103 207 50 Sjælland 3 Rysensteen Gymnasium 143 289 49 Sjælland 4 NR ANTAL ANTAL PROCENT STUDENTER STUDENTER I STUDENTE SKOLE TIL KU ALT, 2014 R TIL KU REGION 1 Niels Steensens Gymnasium 16 25 64 Sjælland 2 Christianshavns Gymnasium 103 207 50 Sjælland 3 Rysensteen Gymnasium

Læs mere

København Nordsjælland Østsjælland Vestsjælland Storstrøm Bornholm Fyn Nordjylland Østjylland Vestjylland Sydjylland

København Nordsjælland Østsjælland Vestsjælland Storstrøm Bornholm Fyn Nordjylland Østjylland Vestjylland Sydjylland Oversigt over danske nyhedsmedier Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Vi har samlet en liste over alle de relevante nyhedsmedier, der kunne være

Læs mere

Pressens Fællesindkøb -vi er til for vores medlemmer

Pressens Fællesindkøb -vi er til for vores medlemmer Pressens Fællesindkøb -vi er til for vores medlemmer 2 De danske dagblade skabte tilbage i 1917 en organisation, der skulle sikre landet en stabil forsyning af avispapir til gode, fornuftige priser. Samarbejdet

Læs mere

Notat. De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen 06.06.05 CLO

Notat. De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen 06.06.05 CLO Notat 06.06.05 CLO De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen Den fællesoffentlige bestyrelse for digital forvaltning har taget initiativ til en fælles markedsføringskampagne for digitale offentlige selvbetjeningsløsninger.

Læs mere

P57317 - OPEC - 2BOELGE - NY VERSION

P57317 - OPEC - 2BOELGE - NY VERSION P - OPEC - BOELGE - NY VERSION SKEMA Velkomment til Københavns Universitets Valgpanel. at deltage i valgpanelet bidrager du til et stort forskningsprojekt om valgkampe og folketingsvalg finansieret af

Læs mere

Deltagelse i konferencerne om almen studieforberedelse september 2012

Deltagelse i konferencerne om almen studieforberedelse september 2012 Deltagelse i konferencerne om almen studieforberedelse september 2012 Skolenr. Skolenavn Sted Tid 001 Aurehøj Gymnasium Frederiksberg Gymnasium 20. september 002 Avedøre Gymnasium Frederiksberg Gymnasium

Læs mere

Liste med institutioner som indgår i censorudligningsordningen

Liste med institutioner som indgår i censorudligningsordningen Liste med institutioner som indgår i censorudligningsordningen Institutions nr. Skole 101108 Akademisk Studenterkursus 101115 Rysensteen Gynasium 101117 Sankt Annæ Gymnasium 101118 Christianshavns Gymnasium

Læs mere

EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE Mæglerbrief, oktober 2016

EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE Mæglerbrief, oktober 2016 EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE 2016 Mæglerbrief, oktober 2016 HVAD ER EFTERÅRSKAMPAGNEN? Hvad er efterårskampagne? Første fælles kampagne i EDC Erhverv hvor vi bl.a. vil være synlige på TV2 News og i en

Læs mere

Til elever og forældre. Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed

Til elever og forældre. Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed Til elever og forældre Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Aarhus-Samsø Januar 2011 Vurdering af uddannelsesparathed Når du forlader

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Dato Medie Overskrift Nyhedsbur eau Print Web

Dato Medie Overskrift Nyhedsbur eau Print Web Dato Medie Overskrift Nyhedsbur eau Ritzau Forsker: Besøgshunde styrker aktiviteten på plejehjem Ritzau Ritzau FAKTA: Besøgshunde gavner ældre og demente Ritzau Ældresagen anbefaler øget brug af besøgshunde

Læs mere

81 81 % af af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti

81 81 % af af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti 81 81 % af af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti Sådan får får du du fat fat i dem i Byg Garanti er synlig i både tv, radio, i aviser og på internettet Hvert år afvikler Dansk Byggeri en

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget 2014-15 (2. samling) BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 45 Offentligt

Børne- og Undervisningsudvalget 2014-15 (2. samling) BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 45 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget 2014-15 (2. samling) BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 45 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget Christiansborg Økonomi- og Koncernafdelingen Frederiksholms Kanal

Læs mere

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 ANALYSE Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 3 SENDER VI PRESSEMEDDELELSER UD PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT 3 METODEN FOR ANALYSEN 4 REDAKTIONELLE POSTKASSER PÅ

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

Svar på spørgsmål 65 (Alm. del - bilag >): I brev af 11. januar 2008 har udvalget stillet mig følgende spørgsmål:

Svar på spørgsmål 65 (Alm. del - bilag >): I brev af 11. januar 2008 har udvalget stillet mig følgende spørgsmål: Uddannelsesudvalget (2. samling) UDU alm. del - Svar på Spørgsmål 65 Offentligt Folketingets Uddannelsesudvalg Institutionsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567

Læs mere

BilagTMU_141203_pkt.20.01

BilagTMU_141203_pkt.20.01 Markedsføring af linje 8A BilagTMU_141203_pkt.20.01 Fakta om 8A 29. marts 2015 lancerer vi en ny A-bus linje. Den kommer til at hedde 8A. 8A følger den nuværende ruteføring for linje 18 mellem Nordhavn

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

Amt Ansøgere 2004 Dimensionering 2004 Optag 2004 Amt Ansøgere 2003 Dimensionering 2003 Optag 2003

Amt Ansøgere 2004 Dimensionering 2004 Optag 2004 Amt Ansøgere 2003 Dimensionering 2003 Optag 2003 Statistik for social- og sundhedsassistentuddannelsen 1993-2004 Følgende oversigt viser ansøgere, dimensionering og optag baseret på social- og sundhedsassistentuddannelsen i perioden 1993-2004. Tallene

Læs mere

12 april 2007 Uddrag af FORRETNINGSORDEN FOR FORDELINGSUDVALGET I REGION HOVEDSTADEN OMRÅDE NORDSJÆLLAND

12 april 2007 Uddrag af FORRETNINGSORDEN FOR FORDELINGSUDVALGET I REGION HOVEDSTADEN OMRÅDE NORDSJÆLLAND 12 april 2007 Uddrag af FORRETNINGSORDEN FOR FORDELINGSUDVALGET I REGION HOVEDSTADEN OMRÅDE NORDSJÆLLAND 1 Retsgrundlag: Fordelingsudvalgene i region Hovedstaden er nedsat af regionsrådet og udfører deres

Læs mere

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og Læring

Læs mere

Minecraft 3D printvejledning. Vejledning i 3D print

Minecraft 3D printvejledning. Vejledning i 3D print Vejledning i 3D print Indhold Indledning:... 3 Vejledning til oprettelse af konti til brug for løsningen:... 4 Log ind på Minecraft 3D serveren... 5 Sådan får du eksporteret din 3D model ud af Minecraft:...

Læs mere

Sagsnr.: 040.87D.021. Deltagelse i konferencerne om almen studieforberedelse september 2009

Sagsnr.: 040.87D.021. Deltagelse i konferencerne om almen studieforberedelse september 2009 Deltagelse i konferencerne om almen studieforberedelse september 2009 Skolenr. Skolenavn Sted Tid 001 Aurehøj Gymnasium Høje Tåstrup Gymnasium 29. september 002 Avedøre Gymnasium Høje Tåstrup Gymnasium

Læs mere

Hvad tror du, en gennemsnitlig begravelse/bisættelse koster i Danmark? Her menes de helt praktiske forhold ved selve

Hvad tror du, en gennemsnitlig begravelse/bisættelse koster i Danmark? Her menes de helt praktiske forhold ved selve Resumé af undersøgelse En almindelig begravelse er forbundet med mange udgifter, bl.a. kiste, kremering, urne, rustvogn, dødsannonce, blomster, bedemand, køb af gravplads m.v. En undersøgelse fra Begravelse

Læs mere

Kommunalvalgsundersøgelsen 2009

Kommunalvalgsundersøgelsen 2009 Kommunalvalgsundersøgelsen 2009 [Dagsorden] [1 - single] Når du tænker tilbage på valgkampen i din egen kommune, hvad står så for dig som det vigtigste emne i valgkampen? 2. Ved ikke [Tilfredshed] Hvor

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011 De nye læsertal for 1. halvår 2011 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2010 samt 2. halvår 2010 sammenlignet med 1. halvår 2011.

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

BESTILLING AF AVISER KONTONR:

BESTILLING AF AVISER KONTONR: BESTILLING AF AVISER KONTONR: Avis Ugedag 1 Man 2 Tir 3 Ons 4 Tor 5 Fre 6 Lør 7 Søn 101 - Berlingske 102 - Politiken 104 - Frederiksborg Amts Avis 105 - Børsen 106 - B.T. 107 - Ekstra Bladet 130 - Information

Læs mere

Speed talk Strategi for digital tilstedeværelse. Vi investerer i din fremtid

Speed talk Strategi for digital tilstedeværelse. Vi investerer i din fremtid Speed talk Strategi for digital tilstedeværelse Indhold Optagelser Videoklip Guides Links Pressemeddelelser Billeder Anbefalinger Artikler Spørgsmål Analyser Opskrifter oner Podcasts Brochurer Forskningsartikler

Læs mere

Undersøgelse af klassestørrelser i de gymnasiale uddannelser for 1g/1hf

Undersøgelse af klassestørrelser i de gymnasiale uddannelser for 1g/1hf Undersøgelse af klassestørrelser i de gymnasiale uddannelser 2009 - for 1g/1hf Indholdsfortegnelse 1. Sammenfatning... 2 2. Undersøgelse af klassestørrelsen... 4 Udbydere af stx (jf. bilag 1)... 4 Udbydere

Læs mere