SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING J.nr Oversigt over klagepunkter: Ulovlige elinstallationer. 1. Stikkontakt med afbryder ved terrassedør (sidder løs) er tilsluttet med blød ledning. Herfra udgår forlængerledning til flerstiksdåse, hvorfra der udgår flere forlængerledninger, heraf en til springvand i haven. 2. Følgende steder er kappen på installationskabler ikke ført ind i fordelingsdåsen. Og der mangler trækaflastning: Ved entredøren Lampe ved hjørnet mod N/V Sensor ved garagedøren Lampe i garagen Lampe i værksted Udv. Lampe på væg mod øst 3. Ved spisepladsen er underlaget for afbryder og stikkontakt delvis indmuret, formentlig efter montering af vægplade. Og loftudtag i stuen er delvis skjult i det nedhængte loft. 4. Elovne ved spiseplads og i to værelser er tilsluttet med forlængerledning til flerstiksdåse. 5. I vaskeskabet sidder underlaget for stikkontakten til opvaskemaskinen løs. 6. Fast installationskabel over køkkenskab ligger løst. 7. Lampe i badeværelse er ikke monteret på fast vægdåse, men tilsluttet med forlængerledning fra skjult dåse bag vægskab. 8. I værkstedet er flerstiksdåse tilsluttet et fastmonteret installationskabel. 9. Krav vedrørende fejlstrømsafbrydere, HFI/HPFIrelæ er frafaldet, da det kan konstateres, at der er monteret HFI-relæ. Klagers påstand: KK mener, at der i tilstandsrapporten burde være oplysninger om de mange fejl ved elinstallationen og oplysning om, at det bærer præg af selvbyg, således at KK kunne have fået efterset installationen forud for køb.

2 Den bygningssagkyndiges forklaring: Der er tale om mange bagateller, som ikke er åbenlyse ulovligheder. Vedrørende trækaflastning af installationskabler har BB ønsket at aflevere vedlagte skrivelse udarbejdet ved skønsforretning dateret 1. oktober. Vejret på besigtigelsestidspunktet: Let skyet, ca. 18 grader Øvrige forhold: Skønsmanden gør opmærksom på, at de steder hvor armaturer eller fastmonterede udtag dækker over en ulovlig installation, ikke er behandlet i skønserklæringen, da der er tale om skjulte forhold ved huseftersynet. Ad1. Stikkontakt med afbryder ved terrassedør (sidder løs) er tilsluttet med blød ledning. Herfra udgår forlængerledning til flerstiksdåse, hvorfra der udgår flere forlængerledninger, heraf en til springvand i haven. Det kan konstateres, at underlaget for stikkontakten sidder løs, og at strømforsyningen hertil er udført med blød forlængerledning der går ind i huset i fugen mellem vindueskarm og mur. Foto: 1 Ad 1. Konklusion: Det er ikke muligt at afgøre om underlaget var løst ved huseftersynet, og det vurderes som et bagatelagtigt forhold at fastgøre underlaget. Det fremgår af elektrikerens foto, at der har været stablet brænde op omkring kontakten, så skaden kan være sket i forbindelse hermed. Tilledningen til afbryderen med blød forlængerledning gennem væg er en åbenbar ulovlighed. Ad 1. Fejl og forsømmelser: Det er skønsmandens vurdering, at forholdet burde være registreret i tilstandsrapporten og karakteriseret med K3. Det er muligt at tilslutte mange komponenter, så der er risiko for overbelastning på forlængerledningen gennem mur.

3 Ad. 1. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Ad1. Forbedringer: Det vurderes at ny tilledning med installationskabel fra stikkontakt placeret på indvendig side af facademuren kan udføres for kr ,00 Ad1. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad1. Eventuelt bemærkninger Ad 2. Følgende steder er kappen på installationskabler ikke ført ind i fordelingsdåsen. Og der mangler trækaflastning: Ved entredøren Lampe ved hjørnet mod N/V Sensor ved garagedøren Lampe i garagen Lampe i værksted Udv. Lampe på væg mod øst Ved de nævnte fordelerdåser kan det konstateres, at kablerne ikke er ført helt ind i dåsen, og de blottede ledere kan ses udenfor dåserne. Elektrikeren påpeger, at hvor installationskabler er ført ind/ud af fordelingsdåser, skal der i dag være monteret trækaflastning. En forskruning der sikrer, at der sluttes tæt om kablet og at det ikke kan trækkes ud. Denne forskruning kan sidde udvendig eller indvendig i dåsen og dermed ikke altid synlig. I ældre installationer var fordelingsdåser udført uden synlig trækaflastning. Skønsmanden mener derfor, at evt. manglende trækaflastninger ikke er en åbenbar ulovlighed.

4 Foto 2a, 2b, 2c Ad 2. Konklusion: Det er skønsmandens vurdering, at der er tale om en åbenbare ulovlighed, når det kan konstateres, at ledere ikke er afskærmet korrekt. Der er flere steder tale om udvendig installation, hvor fugt har direkte adgang til dåsen. At der mangler trækaflastning, er efter skønsmanden vurdering ikke en åbenbar ulovlighed, jf. ovennævnte beskrivelse. Ad. 2. Fejl og forsømmelser: Det er skønsmandens vurdering, at forholdene burde være registreret i tilstandsrapporten og karakteriseret med K3, risiko for personfare. Elinstallationen til udvendige lamper på facademuren, i garagen og værksted bærer tydelig præg af selvbyg. Et forhold der burde være registreret i tilstandsrapporten og karakteriseret med UN. Ad. 2. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Det vurderes, at manglerne kan udbedres for Kr ,00 Ad. 2. Forbedringer: Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad. 2. Eventuelt bemærkninger Ad 3. Ved spisepladsen er underlaget for afbryder og stikkontakt delvis indmuret, formentlig efter montering af vægplade. Og loftudtag i stuen er delvis skjult i Ved spisepladsen er underlaget for stikkontakten i højden delvis dækket (ca.½-delen) af en gipsplade. Det samme er tilfældet ved loftrosetten i stuen, hvor det nedhængte loft delvis dækker for udtaget.

5 det nedhængte loft. Foto 3 Ad 3. Konklusion: Ad. 3. Fejl og forsømmelser: Ad. 3. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad. 3. Forbedringer: Det er skønsmandens vurdering, at de to forhold ikke falder ind under betegnelsen åbenbare ulovlige, eller at der er tale om berøringsfare. Der er ikke sket fejl eller forsømmelser ved ikke at registrere forholdet. Ikke vurderet Ikke vurderet Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad. 3. Eventuelt bemærkninger. Ad 4. Elovn ved spiseplads og i to værelser er tilsluttet med forlængerledning til flerstiksdåse. Foto 4. Ad 4. Konklusion: Elovnene er fastmonteret og strømforsynet via en ledning med 2- benet stikprop. Ved spisepladsen kan ledningen med stikproppen nå hen til en stikkontakt. Ved elovnen i de to værelser kan den faste ledning ikke nå hen til en stikkontakt, men er tilsluttet en forlængerledning med flerstiksdåse. Det er skønsmandens vurdering, at forholdene ikke falder ind under betegnelsen åbenbare ulovlige, eller at der er tale om berøringsfare. I specifikke tilfælde kan der blive tale om overbelastning af forlængerledninger, et forhold der vurderes at falde udenfor huseftersynet.

6 Ad. 4. Fejl og forsømmelser: Det vurderes, at forholdet ikke skal registreres i tilstandsrapporten. Ad. 4. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad. 4. Forbedringer: Ikke vurderet Ikke vurderet Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad. 4. Eventuelt bemærkninger. Ad 5. I vaskeskabet sidder underlaget for stikkontakten til opvaskemaskinen løs. I skabet under køkkenvasken er placeret en stikkontakt der forsyner opvaskemaskinen. Underlaget for kontakten er ikke fastgjort. Foto 5 Ad 5. Konklusion: Der er tale om en mangel. Ad. 5. Fejl og forsømmelser: Skaden burde være registreret og karakteriseret med K1. Ad. 5. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Kr. 400,00 Ad. 5. Forbedringer: Ad. 5. Eventuelle forligsdrøftelser:

7 Ad. 5. Eventuelt bemærkninger. Ad. 6. Fast installationskabel over køkkenskab ligger løst. Ad. 6. Konklusion: Installationskabel til stikkontakt til køleskabet er ikke fastgjort i forløbet oven på overskabene. Der er en ca cm spalte mellem overskabe og loft. Det er fejl, at kablet ikke er fastgjort. Men det er ikke et sted man vil lede efter evt. skader ved huseftersynet, da der ikke er forhold der indikerer skader her. Ad. 6. Fejl og forsømmelser: Der er efter skønsmandens vurdering tale om en skjult skade, og der er ikke begået fejl eller forsømmelser Ad. 6. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad. 6. Forbedringer: Med lidt snilde kan kablet fastgøres til bagvæggen over skabene. Skønnet pris Kr. 600,00 Ad. 6. Eventuelle forligsdrøftelser:

8 Ad. 6. Eventuelt bemærkninger. Ad. 7. Lampe i badeværelse er ikke monteret på fast vægdåse, men tilsluttet med forlængerledning fra skjult dåse bag vægskab. I badeværelset er ophængt et lysarmatur på væg. Tilledningen er udført med blød forlængerledning fra skjult dåse bag overskab. Foto 7a, 7b. Ad. 7. Konklusion: Ad. 7. Fejl og forsømmelser: Ad. 7. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Skønsmanden lægger til grund for vurdering af forholdet, at armaturet oprindelig har været monteret over håndvask og spejl. Senere er der blevet opsat et overskab og armaturet flyttet ud på væggen og tilsluttet med forlængerledning. I denne situation er der tale om en ændring af den faste installation, som er åbenbar ulovlig. Forholdet burde være registreret og karakteriseret med K3. Det vurderes at forholdet kan lovliggøres for Kr ,00 Ad. 7. Forbedringer: Ad. 7. Eventuelle forligsdrøftelser:

9 Ad. 7. Eventuelt bemærkninger. Ad. 8. I værkstedet er flerstiksdåse tilsluttet et fastmonteret installationskabel. Foto 8a. I værkstedet er der fastmonteret en flerstiksdåse på væggen. Tilledningen er udført med et fastmonteret installationskabel. Fra stikdåsen er der ført en forlængerledning ned gennem gulvet til et kælderrum. Ad. 8. Konklusion: Det er ulovligt at tilslutte en 4-stiksdåse med et fast monteret installationskabel, og at føre en forlængerledning ned gennem gulvet til kælderen. Ad. 8. Fejl og forsømmelser: Ad. 8. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad. 8. Forbedringer: Skønsmanden vurderer, at der er tale om åbenbare ulovligheder ved installationen og forholdet burde være registreret og givet karakteren K3. Der monteres en fast dobb. stikkontakt og der udføres en fast installation til stikkontakt i kælderen. Samlet udgift skønnes til Kr ,00 Ad. 8. Eventuelle forligsdrøftelser:

10 Ad. 8. Eventuelt bemærkninger.

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8118 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Isolering på loft Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har nævnt forholdet med den ødelagte isolering

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12121

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12121 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12121 Besigtigelsesdato: 13. november 2012 kl. 9,00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9036 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagen omhandler: 1. Mug og fugtskjolder ved forsatsvægge i kælderværelse. 2. Råd i og nedbrudte spærender samt lægter omkring

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13045

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13045 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13045 Besigtigelsesdato: 15. maj 2013, kl. 9,00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12084 Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 111113

SKØNSERKLÆRING J.nr. 111113 SKØNSERKLÆRING J.nr. 111113 Besigtigelsesdato: Den 23.11.2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. El:Con Sjælland A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.: 36 77 36 10

Elinstallationsrapport for ejendommen. El:Con Sjælland A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.: 36 77 36 10 for ejendommen Sælger Heidi Nørregaard Adresse Bodegårdsvej 14 Postnr. og by 3050 Humlebæk Dato 24.11.2013 Udløbsdato 24.11.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed El:Con Sjælland A/S Ryhavevej 50 8210

Læs mere

SKØNSERKLÆRING: Besigtigelse d. 10.01.2012. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.)

SKØNSERKLÆRING: Besigtigelse d. 10.01.2012. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) SKØNSERKLÆRING: Besigtigelse d. 10.01.2012 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8204 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1): Fugt-vandskade i kælderetage; ikke nævnt i TR 2): Hoveddør og bryggersdør med skader i finér 3): Sålbænk mod stue flækket/løs

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 7201 Oversigt over klagepunkter: 1. Fugtindtrængning i hulmuren mod syd ved regnvejr. 2. Fugt i indervægge ved sydfacade. 3. Drænhuller i bundstykket i fordør er lukket. Der løber vand ind under døren.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. OBH-Ingeniørservice A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ Tlf.: 70 21 72 40. 1096527/ban

Elinstallationsrapport for ejendommen. OBH-Ingeniørservice A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ Tlf.: 70 21 72 40. 1096527/ban for ejendommen Sælger Poul Erik Knudsen Adresse Marienborg Alle 123 Postnr. og by 2860 Søborg Dato 16.07.2015 Udløbsdato 16.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed OBH-Ingeniørservice A/S Agerhatten

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 Besigtigelsesdato: Den 05.12.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Krebs Arnbo Gyldenløves Kvarter 32 2680 Solrød Strand Tlf.: 60 60 60 44

Elinstallationsrapport for ejendommen. Krebs Arnbo Gyldenløves Kvarter 32 2680 Solrød Strand Tlf.: 60 60 60 44 for ejendommen Sælger Dannie Truberg Adresse Bredagervej 74 Postnr. og by 4100 Ringsted Dato 27.06.2013 Udløbsdato 27.06.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Krebs Arnbo Gyldenløves Kvarter 32 2680

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Maria Louise Kolath Petersen. Insta A/S Murervænget 3. 4700 Næstved. Tlf.: 55 75 19 19

Elinstallationsrapport for ejendommen. Maria Louise Kolath Petersen. Insta A/S Murervænget 3. 4700 Næstved. Tlf.: 55 75 19 19 for ejendommen Sælger Maria Louise Kolath Petersen Adresse Ejbyvej 24 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 18.03.2014 Udløbsdato 18.03.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Murervænget 3 4700 Næstved

Læs mere

Skønsmandens erklæring J. nr. 8086

Skønsmandens erklæring J. nr. 8086 J. nr. 8086 Oversigt over klagepunkter: 1. Fejlagtige oplysninger om ydervægskonstruktion. Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vi klager over, at den byggesagkyndige ikke har videregivet

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Aut. Elinstallatør v/lars Nielsen Birkehøjvej 2 3200 Helsinge Tlf.: 29703264

Elinstallationsrapport for ejendommen. Aut. Elinstallatør v/lars Nielsen Birkehøjvej 2 3200 Helsinge Tlf.: 29703264 for ejendommen Sælger Ole Hiort Adresse Østkæret 2 Postnr. og by 3230 Græsted Dato 10.10.2013 Udløbsdato 10.10.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Aut. Elinstallatør v/lars Nielsen Birkehøjvej 2 3200

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. El-Andersen A/S Havnegade 11 5000 Odense C Tlf.: 66 13 56 46

Elinstallationsrapport for ejendommen. El-Andersen A/S Havnegade 11 5000 Odense C Tlf.: 66 13 56 46 for ejendommen Sælger Jette Tornbjerg Adresse Væbnerhatten 204 Postnr. og by 5220 Odense SØ Dato 30.08.2013 Udløbsdato 30.08.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed El-Andersen A/S Havnegade 11 5000 Odense

Læs mere

indeholder : 5. Skønnede restlevetider samt vedligeholdelsesstand for udvalgte bygningsdele på beboelsesbygning(er)

indeholder : 5. Skønnede restlevetider samt vedligeholdelsesstand for udvalgte bygningsdele på beboelsesbygning(er) Villa Vedr. ejendommen, beliggende : Ørbækvej 10 Post nr.: 5683 By : Haarby Matr. nr.: 6 L home sagsnr.: 911-2480 Hvad er en home SundhedsAttest TM Som en ekstra service og for at sikre, at der fremkommer

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Niels Otto Hansen Adresse Kongshusvej 146 Postnr. og by 8300 Odder Dato 04.05.2015 Udløbsdato 04.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Maria Plougmann Tropp Hag. Botjek Eltjek ApS Søndergade 43, 1. sal 8700 Horsens Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Maria Plougmann Tropp Hag. Botjek Eltjek ApS Søndergade 43, 1. sal 8700 Horsens Tlf. Eleftersyn Elinstallationsrapport for ejendommen Sælger Maria Plougmann Tropp Hag dresse Byvej 34 Postnr. og by 3320 Skævinge Dato 26.03.2013 Udløbsdato 26.03.2014 utoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Sleftersyn ApS Højmarken 7 9560 Hadsund Tlf.: 40 87 50 22

Elinstallationsrapport for ejendommen. Sleftersyn ApS Højmarken 7 9560 Hadsund Tlf.: 40 87 50 22 for ejendommen Sælger Rita Vinding Adresse Østerbro 8 Postnr. og by 8570 Trustrup Dato 30.07.2015 Udløbsdato 30.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Sleftersyn ApS Højmarken 7 9560 Hadsund Tlf.:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 Besigtigelsesdato: Den 27.11.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Per Steffensen (Boet efter Norman Witt) Leoni advokater. VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Per Steffensen (Boet efter Norman Witt) Leoni advokater. VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf. for ejendommen Sælger Per Steffensen (Boet efter Norman Witt) Leoni advokater Adresse Vibevej 17 Postnr. og by 8830 Tjele Dato 23.07.2015 Udløbsdato 23.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed VISU-EL

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Lars og Thilde Henrichsen. Mer-El ApS Bondehøjvej 3 2630 Taastrup Tlf.: 40526751

Elinstallationsrapport for ejendommen. Lars og Thilde Henrichsen. Mer-El ApS Bondehøjvej 3 2630 Taastrup Tlf.: 40526751 for ejendommen Sælger Adresse Postnr. og by Lars og Thilde Henrichsen Daltoftevej 10A 2860 Søborg Dato 30.08.2015 Udløbsdato 30.08.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Mer-El ApS Bondehøjvej 3 2630

Læs mere

Villa. Boligens tilstand. Grønne forbedringer. For ejendommen beliggende: Petersborgvej 20. Postnummer: 3400. Hillerød.

Villa. Boligens tilstand. Grønne forbedringer. For ejendommen beliggende: Petersborgvej 20. Postnummer: 3400. Hillerød. Villa Boligens tilstand Grønne forbedringer For ejendommen beliggende: Petersborgvej 20 Postnummer: 3400 By: Matrikel nummer: home sagsnummer: Hillerød 391e 151A00216 Forklaring til karakterer i home SundhedsAttest

Læs mere

Der gøres opmærksom på, at sælgeroplysningsskemaet er ændret pr xx.xx.xxxx.

Der gøres opmærksom på, at sælgeroplysningsskemaet er ændret pr xx.xx.xxxx. Der gøres opmærksom på, at sælgeroplysningsskemaet er ændret pr xx.xx.xxxx. Forsikring & Pensions konkrete forslag til ændringer af eller udformning af teksten er skrevet med rødt i nedenstående. Side

Læs mere

Generel beskrivelse af kloaksystemer

Generel beskrivelse af kloaksystemer HUSEFTERSYN HUSTYPEBESKRIVELSE C Generel beskrivelse af kloaksystemer Denne beskrivelse indeholder information om det oprindelige kloaksystem for de angivne perioder, herunder hvordan kloakken må formodes

Læs mere