14 - lokal-avisen den 4. oktober Jubilarens anskeseddeh Fast traener og mere plads

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14 - lokal-avisen den 4. oktober 1972. Jubilarens anskeseddeh Fast traener og mere plads"

Transkript

1 5OAR'SJUBIL/EUM FTB-NYT S/ERNUMMER DEC lokal-avisen den 4. oktober 1972 Jubilarens anskeseddeh Fast traener og mere plads Fflrst i 50'erne havde Fredensborg Tennis og Badmintonklub et ncert samarbejde med Helsingborg Badmintonklub. Her er Fredensborg pa bes0g i Helsingborg i 1952, og man \9e v" kunne genkende en del af spillerne. - Fotreste,*- nr. 2 er Btfrge Hansen, nr. 3 Erik Jensen, nr. 6 Fritz Krebs, Stenderup. 2 raskke nr. 1 Ritha G0ttsche, nr. 2 Ragnhild Nielsen, nr. 3 Lily Krebs. 3. raskke nr. 2 Inge Hansen, nr. 3 Rich. Andersen, nr. 4 Per Wiboltt, nr. 5 Erik J0rgensen, nr. 6 Arne Bruun, nr. 8 Wladimir Rruun, nr. 9 Erland Jelluin. A raekke m. 2 Carl Kjelgaaid, nr. 3 Walthcr Han sen, nr. 4 Kjeld Hansen.

2 HOVEDBESTYRELSE Formand: Nils Wulff Vilhelmsro 42T Tlf TENNIS AFDELING Afdelingsformand: m.a.b. Odd Bie Teglgardsvej th Humleba* Tlf Senior-spilleudvalg: Steen Boni Jensen Vilhelmsro 233 Tlf Ungdoms-spilleudvalg: J0rgen Holm Stationsvej 23 Tlf Motionist-spilleudvalg: Annette N0rby Bodegardsvej Humlebaek Tlf Banefordeler: Birte Kjaergaard Hiller0dvejen 88 Tlf Klubhuset: Kastanievej 16 Tlf (1.maj-30.September) REDAKTION: Charlotte Holm Marianne Parkh0i Birte Thye Jensen Stationsvej 23 Tj0rnevej 1 Jernbanegade 3 Kasserer: Niels J0rgen Jacobsen Asmundsh0j 221 Tlf BADMINTONAFDELING Afdelingsformand: m.a.b. Glaus Parkh0i Tj0rnevej 1 Tlf Senior-spilleudvalg: m.a.b. Carsten P.V.Larsen Endrupvej 36 Tlf Ungdomsspilleudvalg: Per Stephensen Vilhelmsro 216 Tlf Motionist-spilleudvalg: Jan Nyboe Larsen N0rredamsvej 61 Tlf Banefordeler: Ole Serensen Kovangen 610 Tlf Fredensborghallen: Kastanievej 18 Tlf (l.september-30.april) Tlf Tlf Tlf Den 13. oktober 1982 skrev Frederiksborg Amts Avis: " 50 ars jubilsum udsat i fern ar. Der er 50 ars jubilsum i Fredensborg Tennis & Badmintonklub den 15. oktober; men jubilaeet fejres f0rst i Bag denne ejendommelige kendsgerning ligger det faktum, at det kun er badmintonafdelingen, der har 50 ars jubilaeum. Tennis og badmintonsporten blev f0rst forenet i Fredensborg i december 1937, og derfor har bestyrelsen besluttet at man vil vente med at fejre 50 ars jubilset til Tennisafdelingen blev stiftet som selvstandig klub allerede i 1924." If01ge Nordsjsllands Venstreblad har tennisklubben eksisteret fra 1907; men ligget stille i en arrskke for at genmopsta i tyverne. De f0rste ar spilledes tennis i Vexebo, hvor banen lejedes af skovvcesenet.jeg klip per nogle referater fra forhandlingsprotokollen afslutningsfest 4. nov. kl.8 pa Jernbanehotellet, failles kaffebord, musikalsk underholdning og dans kr. 2,50 pro persona. 30 medlemmer var til stede aret gaet godt, tilgangen varet stor, nu 31 medlemmer ( aktive ). Sp0rgsmal om vandledning og evt. asfaltering af banen gik man fra. Hellere fors0ge kapitalopsparing med anlaeg af ny bane for 0je indvies vort klubhus, skanket af savveerksejer Petersen dec. bestyrelsesm0de hos Cilius Knudsen, hvor der fremlagdes tegninger over en tennis-og badmintonhal. Projektet er fremkommet pa direkt0r Franz Christensens initiativ. Denne har tilbudt at forare grunden til hallen samt ca kr. til hjeelp til opf0relsen. Samme aften faellesm0~ de med badmintonklubben, hvor man enedes om at sammenslutte de to klubber pa en ekstraordinaer generalforsamling som fastsattes til den 15. december Ligesom man intet har om Fredensborg Tennisklub f0r 1924, saledes har det varet umuligt at finde noget om Fredensborg Badminton Klub fra stiftelsen i 1932, hvor den som en af de sldste badmintonklubber pa Sjaelland arbejdede selvstandigt i de f0rste 5 ar. Fortssttes side 5 J0rgen Holm ( Fotograf ) Stationsvej' 23 Tlf

3 isenkram vxrktej k0kkenudstyr> HUNDAHL Fredensborg KUCLEPENNE ENCANCSLICHTERt F KA-I OMMEKNIVE SLIPS JOCCINCDRACTER SWEATSHIRTS T-SHIRT POLOKJORTER T0RKL> DER SKIHUER HALST0RKLADER JOCKEYCAPS B0LLEHUER CLAS PORCELAIN ASKEB*GRE PLATTER L>tDERVARER N0CLEVEDH>fNC KAPSELABNERE KUBUSBLOKKE MINIRECNERE MULEPOSER SPORTSTASKER RYGS*KKE SKULDERTASKER ALLE REKLAMEARTIKLER KAN LEVERES MED DERES NAVN REKLAMECAVER-EN DACLIC PAMINOELSE KONTAKT Ol Fortsat fra side 3 Baggrunden for sammenslutningeri var 0nsket om at fa bygget en hal, og i det kommende ar f0rtes store forhandlinger om dette sp0rgsmal. Franz Christensen, Store Kro, havde stillet en grund bag Olaf Poulsens minde til radighed, og fra forskellig side var der stillet ekonomisk stotte i udsigt, ligesom kommunen lovede garanti til stats- Ian. Handvaerker ti Ibuddene la pa kr. og man beregnede de samlede udgifter til kr. for en hal af samme type som dem i Haslev og HolbEk, ja man kunne endog komme helt ned pa kr., hvis man ville nejes med en hal som i Skagen - uden bad og varme. If01ge forhandlingsprotokollen tilbagetrak kommunen i foraret 1939 sit garantitilsagn, og den 24.april samme ar skrinlagdes alle planer om halbyggeri, landmaler- og arkitekthonorar betaltes og idet man takkede for de givne tilsagn om statte, matte man beklage ikke at kunne g0re brug deraf. De kommende ar spillede vi tennis pa cementbanen bag Lille Wendorf og badminton pa den engelske skole og i hotellernes sale indmeldtes vi i Nordsjallands Tennis Sammenslutning ligesom vi fra 1934 var medlem af Sjsllands Badminton Kreds fik vi efter ansogning tilladelse til at benytte skolens gymnastiksal. Bestyrelsesreferatet den 19.februar slutter med: "m0- det haevet, bestyrelsen begiver sig til baren." I 1951 pabegyndte skolen bygningen af endnu en gymnastiksal. F.T.B. rettede henvendelse til sogneradet, om at denne matte blive bedre egnet til badminton; og da salen i 1953 blev taget i brug, havde vi et spillested, som blev forbillede for senere ( i andre kommuner ) opf0rte gymnastiksale med h0jt til loftet, og bommene trukket op i dette. I 1957, hvor badmintonafdelingen skulle holde 25 ars jubilaeum, afholdt vi lotteri, som gav et nettooverskud pa 1400 kr. Fest pa Store Kro - stort koldt bord 20 kr. I 1961 fortalte en god ven af tennissporten mig, at tiden var inde til at ans0 ge om anlaeg af rede tennisbaner og ansagning blev omgaende tilsendt sogneradet. Endelig i maj 1964 kunne de 2 r0de tennisbaner tages i brug og i 1965 kom klubhuset. I 1966 stiller Idretsunionen krav om overf0rsel af vor halfond til unionen. Bestyrelsen afslog dette; men man enedes om at overfere 5000 kr. til unionen og bruge af resten til indretning af klubhuset. I 10bet af tredserne fik vi bane 3. I 1967 blev vi medlemmer af Sjaellands Lawn-Tennis Union, og efter ars pause igen af Nordsjaellands Tennis Sammenslutning. November 1969 indvies Fredensborghallen i overvaerelse af Kong Frederik den Niende. I 1970 indkabtes 15 kasser tennisbolde a 15 kr. Niels J0rgen Jacobsen valgtes til kasserer han er det stadig efter 17 ar! Bestyrelsen onsker at bestyrelsesmedlemmer i 10 ar skal tildeles guldnal. Atter et jubilaeum og igen badminton, denne gang 40 ar. Reception i klubhuset og fest pa Landevejskroen. Bjarne Wulff sagde ved denne lejlighed at Fredensborghallen gav FTB en opblomstring; men pladsforhold og traeningsmuligheder saetter stadig graenser for vor aktivitet. Det gaelder i sarlig grad med tennis, hvor vi i vintertiden kun kan fa ganske fa timer i hallen. Foreningens primaere jubilzumsenske er da ogsa, at den fjerde tennisbane, der er stillet os i udsigt, ma blive overdaekket, sa der kan spilles indend0rs om vinteren. Fortsasttes side 7

4 Mser p& Denes etkonomi med nye ejne. DEN DANSKE BANK Altid en sikker - WINNER! BRUGSE Fredensborg I 1980 far vi installeret vandingsanlaegget Fortsat fra side 7 pa de 4 baner. Kommunen betaler halvde- len af udgiften og i august beviljer konmunen I 1973 nedssttes et unavngivent udvalg til udvidelse af tennishuset, til lat arbejde for en boblehal i tennis som indvies af borgmester Klaus Hsekkerup og pa generalforsamlingen den 29. aug valgtes " som alle andre ar til dirigent den 2. maj I denne forbindelse skal der lyde en varm tak til byggeudvalget Bente gode gamle Erland Nielsen." Sa springer Gjedde og Flemming Larsen, til flise- protokollen frem til naeste generalforsamling sjakket Erik Jensen, Otto Larsen og Aagaard's den 28. aug. 1975, hvor Povl Larsen havemsnd med flere. Samtidig skete foreslar anlzggelse af fjerde tennisbane det gladelige at Else og Ludvig J0rgensen og senere evt. boblehal. F0rst i 1977 kommer - "mormor" og "morfar" - patog sig at passe bane 4 og man forventer at have 6 baner os, hvilket de holdt til indtil i ar, ogsa omkring Der diskuteres nyt klubhus de skal have tak for de 6 ar. i to etager. Endruphallen tages i brug i 1978 og samme ar oprettes husmoderafdelingen, Igennem 70'erne har klubblad Veeret dr0ftet og i oktober 1978 begyndte vi med neddelelser, som stadig ledes med stor succes af august-september 1979 blev det Kirsten Jensen og Olea Larsen. Vi indhenter tilbud pa boblehal - pris plus moms men kommunen er ikke interesseret. I sommerferien omtales tennisbanen i Endruphallen. Klub-NYt og fra december 1982 FTB-Nyt, som udkommer 4-6 gange om aret. Sommeren 1985 fik vi endnu 2 tennisbaner sa vi nu er oppe pa 6 og i ar blev Fredensborghallen udvidet med en dejlig restaurant, hvor vi holder receptionen pa jubilaeumsdagen tirsdag den 15. december 1987 kl , og jubilaeumsfesten 10rdag den 23. januar Kaere alle tennis-badminton Interesserede! Arne Bruun Det ville glade mig meget om, I ville hjaelpe med til, at alle b0rn, unge og voksne kan fa mulighed for at udnytte den fritid, som med arene bliver af laengere og laengere varighed, pa en helbredsmaessig sund made. Lad os give alle b0rnene mulighed for at kunne laere at dyrke tennis og badminton, sa de i voksenalderen kan fa gode kontakter i Fredensborg, eller andre steder i den store verden. Jeg haber meget at politikerne, savel de kommunale som de folketingsvalgte, ma indse at fritiden bliver livets indhold, og at alle derfor skal have mulighed for at dyrke tennis og badminton til en rimelig pris. Derfor lad os alle sta sammen om at fa opf0rt en tennishal og en badmintonhal i Fredensborg i forbindelse med det nuvsrende anlaeg pa Kastanieve j. Jeg vil her benytte lejligheden til at takke alle de mange frivillige ledere, som hjaelper os i klubben; uden dem ville vi sta magtes!0se med hensyn til at opfylde de 0nsker alle vore medlemmer har. Tennis og badminton er til for os alle! Dyrk det, nyd det, snyd ikke dig selv for de mange gode oplevelser. Nils Wulff formand

5 J0RN JENSEN'S Ketcherservice Opstrengning af tennis- og badmintonketchere. Strenge Tennis Badm. Syntet 60,- 40,- Volutex 70,- Carbon 80,- 50,- Beatex 90,- XW 90,- 60,- Semitarm 100,- 70,- Tarm Supreme Md. 215,- 130,- Tarm Supreme Ov. 230,- VS tarm 150,- Reparation af ketcher kr. 5,- pr. streng uanset hvad slags streng det er. Traffes pa telefon O993 efter kl pa hverdage og efter kl pa 10rd./helligd. Bastrupvej Fredensborg ANNs sport Skal du have ny ketcher eller blot have en ny opstrengning? Du kan blot ringe eller henvende dig til mig, sa vil jeg give dig den bedste vejledning uforbindende. Jeg bar mange forskellige syntetiske strange og det max. 100 kr. Henvendelse til Ann FTB.s bestyrelse 1972: Ole Olsen, Alex Knudsen, Niels J0rgen Jacobsen, Bjarne Wulff, Mogens Ellebye, S0ren Petersen. SPAREKASSEN 8 Vinder af sjsdlandsmesterskabet, SERIE verst fra venstre; Kurt Andersen, Svend Reinhold, Flemming J0rge,nsen, S0ren S. Pedersen,Mogens H. Hasmussen,VinayJBhatla, Lillian Andreasen.Kirsten Lindholdt, Spilleudvalgsformand Per Stennicke, Rina Wb'idemannn, Helle Kj011er og Bjarne Olseh. 9

6 Jeg klarer den AF BORGMESTER KLAUS H/EKKERUP 2/11-87 KH/jj jeg harogsa konto i Handelsbanken Fredensborg Tennis- og Badmintonklub er en af de st0rste sportsforeninger i vor kommune. Med omkring 400 aktive unge under 25 ar yder klubben et bidrag til at give kommunens unge en god og udviklende fritid. vaesentligt HANDELSBANKEN altid med i billedet Fredensborg Filial Jernbanegade 9A - Tif For en del ar siden var indstillingen til tennissporten den, at her var tale om en meget eksklusiv sportsgren, som det ikke tilkom det offentlige at st0tte. Saledes er det heldigvis ikke laengere. Jeg synes selv, at vor kommune er fulgt ganske godt med, nar det drejer sig om tildeling af driftsst0tte og udbygning af idraetsfaciliteter. Den 0gede fritid, som vi vil opleve i de kommende ar skulle ogsa gerne udmcfnte ^^ ' ^^ Aut.VVS-mstallator /*^ RFNT WS6ARANTI ftjlll 1 ^y. ANDERSEN BLIKKENSLAGERMESTER V/AD&JC VMnlVIt NATURGASINSTALLATIONER SANITET OLIEFYRSSERVICE AUT. GAS- & VANDMESTER VVS-SERVICE imi E if^i rd ^^ sig i nogle fornuftige fritidstilbud. Det er derfor vigtigt, at vi har nogle velfungerende foreninger i vort lokalsamfund. De indgreb, som fra regeringens side er sket over for kommunerne i de sidste 5-6 ar, har for vor kommunes vedkommende bl.a. betydet, at vi i 1988 kun har et anlasgsbudget pa ca. 28 mill. kr. mod 43 mill. kr. i Dette pavirker naturligvis iiiulighederne for at bygge nye sporlsanl*g og g0r del n0dvendigt at finue nye, utraditionelle 10sninger. Byradet har ikke patent pa de gode 10sninger, men vi vil gerne pr0ve at finde dem i samarbejde med bl.a. vore foreninger og andre brugere. Som bekendt er der budgetteret med en ny hal i Humlebaek-omradet i Den skal opf0res ved Langebjergskolen, og herefter ma den naeste hal blive i Fredensborg - men hvornar er det endnu for tidligt at spa om. Med hensyn til tennis sa er der jo stadigvask plads til udvidelse pa Fredensborg Stadion, muligvis med en overdaekket bane, men ogsa her vil de 0konomiske forhold spille en vaesentlig rolle. 10 WERKSTED&KONTOR LYHNESVE J FREDENSBORG ^ Jeg vil til slut 0nske foreningen og alle dens mange medlemmer til lykke med de 50 ar. Klaus Haekkerup 11

7 For mig er det en sport, at mine kunder farmest muligt ud af deres penge INDVIELSE AF NYT KLUBHUS KAJ Fa en Bankradgiver i Privatbanken. PRIVATbanken Fredensborg Afdeling Jernbanegade 3 Telefon(02) Forraanden for tenriisafdelingen J0rgen Vesterdal J0r^ensen "abner" det tilbyggede klubhus. &*BUKSE H2O SIGNAL FTB s formand Arne Bruun 0nskede ogsa tillykke med de starre omgivelser. 12 Butik anne JERNBANEGADE FREDENSBORG TLF FORMANDSLISTE FOR FTB: ?.?.41 Leif Christensen? fung. Aage Lundberg Johanne Hedegaard Richard Andersen Arne Bruun Richard Andersen Robert Madsen Henning Bjerregard Ole Johansen Bjarne Wulff John Hemming (Rasmussen) Arne Bruun J0rgen Holm Nils Wulff 13

8 Fredensborg Fragt- & Flytteforretning A/S H0jvangen 2. * Deres transport - vert specials Vi er landsdaekkende med daglige afgange. Godstransport og flytning udferes over hele landet Hoj rente nu - n dobhelt laneret nardu bliver 18. Verdens i'orste hsevekort med holograi'i og en smart UNO Nil planlaeggertil skole og fritid. Provinsbanken Spiller stadig bade tennis og badminton: FREDENSBORG FRAGT FLYTTEFORRETNIMG AS * Kontortid: 7-17 Fra venstre: Erland Nielsen, 15

9 Du/I inviteres nerved til PTB's 50 ars j ubilaeum sf es t 10rdag den i Predensborghallen. Ga ikke glip af are_t_s f_e_st_! kl Me_nu Velkoms t dr ink Rejecocktail med flutes 1/4 f1. vin Blanc Chateau Bourg de la Paix Okseh0jreb m. bagt kartoffel, gemiise og salat 1/2 f1. vin Rouge Chateau Bourg de la Paix I siagkag e 1 glas portvin eller sherry Kaffe med kransekage Musikken spiller for k0b. derefter op til dans og baren er aben Pris: kr. 125,00 pro persona. Tilmelding og betaling hos Linda og Bent i Fredensborghal1 ens cafeteria senest mandag den NB! Run for m e d l e m m e r med ledsager - begge fyldt 18 ar.

10 OOCKEY Huorfor n&jes med mmdre'' TORVET N/ERUM MODE KUEDERMANDEN Jernbanegade 19 Fredensborg

Herved indkaldes til: ARSM0DE I FTB's BADMINTONAFDELING: Tirsdag d. 25.03.86 kl. 19.30 i bibliotekets store sal. Dagsorden:

Herved indkaldes til: ARSM0DE I FTB's BADMINTONAFDELING: Tirsdag d. 25.03.86 kl. 19.30 i bibliotekets store sal. Dagsorden: Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT Nr. 1 Marts 19. Argang Herved indkaldes til: ARSMDE I FTB's BADMINTONAFDELING: Tirsdag d..3. kl. 19.3 i bibliotekets store sal. 1.. Dagsorden:

Læs mere

FTB-NYT. Tennis-og Badmintonklub NR.1 MARTS 1991 10.ARGANG

FTB-NYT. Tennis-og Badmintonklub NR.1 MARTS 1991 10.ARGANG Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT NR.1 MARTS 1991 10.ARGANG GENERALFORSAMLING BADMINTONARSM0DE BANER INDDRAGES? KLUBMESTERSKABER TENNISFORAR TENNISHAL NYT OM UNGDOMMEN HOVEDBESTYRELSE Formand: Nils Wulff

Læs mere

FTB-NYT NR.2 MARTS 1990 9.ARGANG

FTB-NYT NR.2 MARTS 1990 9.ARGANG ledlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT NR.2 MARTS 1990 9.ARGANG Sc^ GENERALFORSAMLING BADMINTONARSM0DE TENNIS-FORAR 4 UNGSENIORER OP- RYKKET TIL A-R/EKKE HOVEDBESTYRELSE Formand: Nils

Læs mere

Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT. Nr. 2 - Maj 1985-3. Argang. d. 12.06.85 kl. 19.00. Biblioteket

Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT. Nr. 2 - Maj 1985-3. Argang. d. 12.06.85 kl. 19.00. Biblioteket Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT Nr. 2 - Maj 1985-3. Argang GENfKALFOKSAMUHG d. 12.06.85 kl. 19.00 Biblioteket Et indkommen forslag til reviderede love for FTB blev behandlet

Læs mere

Fredensborg spillere til bords med de "store". Sender to Vojensspillere retur til Jylland efter flot spil. Laes inde i bladet!

Fredensborg spillere til bords med de store. Sender to Vojensspillere retur til Jylland efter flot spil. Laes inde i bladet! Medlemsblad for Fredensborg ail * Tennis- og Badmintonklub t? FTB^HYl NR. 3 AUGUST 1989 8.ARGAN&'t Fredensborg spillere til bords med de "store". Sender to Vojensspillere retur til Jylland efter flot spil.

Læs mere

Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT. Nr.4 - Dec./Jan. '84/85-3. Argang

Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT. Nr.4 - Dec./Jan. '84/85-3. Argang Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT Nr.4 - Dec./Jan. '84/85-3. Argang For mig er det en sport, at mine kunder f3r mest muligt udaf derespenge. "GULER0DDER"? Fa en Bankradgiver i

Læs mere

Program Toksværd Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Toksværd Hallen.

Program Toksværd Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Toksværd Hallen. Badminton Klub Program Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Hallen. Vi gør opmærksom på: At spillerne skal melde sig ved dommerbordet umiddelbart efter ankomst til hallen At spillerne

Læs mere

FTB-NYT. Medlemsblad for Fredensborg NR. 3 SEPTEMBER 1995 (NR. 54) 14.ARGANG. Indhold. Arsmede i tennisafd. s.13 * - Velkommen til badminton s.

FTB-NYT. Medlemsblad for Fredensborg NR. 3 SEPTEMBER 1995 (NR. 54) 14.ARGANG. Indhold. Arsmede i tennisafd. s.13 * - Velkommen til badminton s. Medlemsblad for Fredensborg Tennis- FTB-NYT og Badmintonklub NR. 3 SEPTEMBER 1995 (NR. 54) 14.ARGANG Indhold * - Velkommen til badminton s. 3 Badmintonholdkampe s. 7 og 9 Badmintonarrangementer s. 5 og

Læs mere

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL 2007-2008 MANDAG 9.00-9.30 9.30-10.00 10.00-10.30 10.30 1100 11.00 1130 11.30 1200 14.30-15.00 15.30-16.00 16.30-17.00 Frederikssund Frederikssund 17.30-18.00 18.30-19.00 19.00-19.30

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

BADMINTONARSM0DE TORSDAG d. 26.3.87 kl.1930. Hermed indkaldes til Badmintonarsin0de. Torsdag d. 26.03.87 kl. 19.30 tekets store madesal.

BADMINTONARSM0DE TORSDAG d. 26.3.87 kl.1930. Hermed indkaldes til Badmintonarsin0de. Torsdag d. 26.03.87 kl. 19.30 tekets store madesal. Medlemsblad for Fredensborg Tennis- og Badmintonklub FTB-NYT Nr.6 Marts 1987-6. Argang BADMINTONARSM0DE TORSDAG d. 26.3.87 kl.1930 Hermed indkaldes til Badmintonarsin0de. i biblio- Torsdag d. 26.03.87

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013 HTK klubnyt Oktober 2013 Så starter vintersæsonen 2013-2014 Dette klubnyt indeholder: Nyt holdmesterskab til HTK side 3 Den daglige træning side 4 De seje piger side 5 Ny sponsor side 6 Mandagsmixafslutning

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Liste over bestyrelsesmedlemmer Alslev Boldklub 1951 til 2009

Liste over bestyrelsesmedlemmer Alslev Boldklub 1951 til 2009 Knudsen Vagn 1951 Formand 1951-06-07- Alslev Knudsen Finn 1951 Kasserer Visselbjerg Jensen- Musiker Harry 1951 Alslev Fugleberg Jens 1951 Alslev Andersen Erik 1951 Alslev Knudsen Vagn 1951 Formand 1952-06-12-Alslev

Læs mere

Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT. Nr. 2 Juni 1983 2. Argang

Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT. Nr. 2 Juni 1983 2. Argang Medlemsblad for Fredensborg Tennis-og Badmintonklub FTB-NYT Nr. 2 Juni 1983 2. Argang GENERALFORSAMLING ASAIMI HELSE undertej er ikke blot lunt, let og smidigt. Et indvaevet garn, omsvobt af et let lag

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2016-05. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Faste banetimer i ØTK-hallen Vinter 2016 / 2017

Faste banetimer i ØTK-hallen Vinter 2016 / 2017 Faste timer i -hallen MANDAG 9.00-9.30 10.30 1100 Svend Jensen 11.00 1130 Arne Bode 11.30 1200 Ivan Olsen Ole Olsen Peter Rasmussen 17.00-17.30 17.30-18.00 19.30-20.00 Gert Plenge Michael Sørensen Thomas

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION OLD BOYS CUP Nr. 5. I SÆSONEN 2015 2016 LØRDAG DEN 9. JANUAR. KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Nexø BC Holbæk Ølstykke BK Stadionvej 22 Holbæk Ungdomscenter Gl. Ringstedvej 32 Maglehøjskolen kld. Skelbækvej

Læs mere

HTK klubnyt. Generalforsamling i HTK lørdag den 19. marts 2016 kl. 11. Dette klubnyt indeholder: Marts 2016

HTK klubnyt. Generalforsamling i HTK lørdag den 19. marts 2016 kl. 11. Dette klubnyt indeholder: Marts 2016 HTK klubnyt Marts 2016 Generalforsamling i HTK lørdag den 19. marts 2016 kl. 11 Dette klubnyt indeholder: Ordinær generalforsamling 2016 side 3-7 Henrys tavle side 8 Kom sammen hjælp1 side 10-10 Nytårsturnering

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011 01 09:30 BANE HOLD KREDS 1 ISG 1 Jan T. Bertelsen HC 33 Ole Guldager Jensen HC 42 Henriette Mortensen DC 84 Peter Bæk HE 111 2 3 N Lakering A/S 1 Jimmy Lykke HE 96 Jens K. Poulsen HE 90 3 BE INSTALLATION

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

DGI Sydvest Hold Finale

DGI Sydvest Hold Finale Række C2 / C1 Bane 20-22 Oluf Pedersen Anne Mette Salven Tove Pedersen Svend Petersen Tjæreborg 7: C1p1 1: XXX XXX 20 6 12 12 1 50 76 2: XXX XXX 2 12 9 20 1 43 67-50 3 Ole Iversen Kai Lehmann Andersen

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

bystævne - Viborg Amt Bowling 2012 Resultatliste Individuel

bystævne - Viborg Amt Bowling 2012 Resultatliste Individuel bystævne - Viborg Amt Resultatliste Individuel By Firma DA DB DC Spiller A Klasse 1 serie 1 TFS Oticon A/S 1 Maybritt Andersen DC 158 175 130 199 9 14 69 504 2 TFS N.V.jydsk Vikarservice Ane Marie Andersen

Læs mere

FIB4IYT. NR. 1 marts 1999 18. ARGANG. Arsmode Generalforsamling Tennis-forar Klubnyt Klubmcsterskaber Sodaw-turnering Standerhejsning

FIB4IYT. NR. 1 marts 1999 18. ARGANG. Arsmode Generalforsamling Tennis-forar Klubnyt Klubmcsterskaber Sodaw-turnering Standerhejsning FIB4IYT NR. 1 marts 1999 18. ARGANG Arsmode Generalforsamling Tennis-forar Klubnyt Klubmcsterskaber Sodaw-turnering Standerhejsning HOVEDBESTVRELSE Blad nr. 68 Formand: Nils Wulff Vilhelmsro 427 Tlf. 4848

Læs mere

Program til Sommerturneringen 2011

Program til Sommerturneringen 2011 I weekenden d. 5 7. august 2011 1 Program til Sommerturneringen 2011 Velkommen til Sjælland Syd sommerturnering 2011. Den afvikles over weekenden d. 5. 7. august på Næstved Tennisklubs baner på Nygårdsvej

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE Silkeborg Golf A/S 31. oktober 2007

Referat fra BESTYRELSESMØDE Silkeborg Golf A/S 31. oktober 2007 Referat fra BESTYRELSESMØDE Silkeborg Golf A/S 31. oktober 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Grey Schuster (KGS) og Hans Bremer (HB). Endvidere deltog fra bestyrelsen i Silkeborg Golf Club: Anna Bramming

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

FIRMA turneringen RESULTATLISTE 2007 2008. Harry Jørgensen Pokaler Gravering 86 14 44 10

FIRMA turneringen RESULTATLISTE 2007 2008. Harry Jørgensen Pokaler Gravering 86 14 44 10 FIRMA turneringen RESULTATLISTE 2007 2008 Harry Jørgensen Pokaler Gravering 86 14 44 10 Vinderhold kl. A DSB Claus B Laursen Klasse A 1.Omg. 2.Omg. 3.Omg 4.Omg Total 1. DSB 569 583 580 568 1732 2. Terma

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen i STK

Referat. Generalforsamlingen i STK Referat Generalforsamlingen i STK onsdag den 24. marts 2010 Referat af generalforsamling i Svendborg Tennisklub 24. marts 2010 1. Valg af dirigent - Gert Henningsen blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys Danskemesterskaber 00 0 og m Senior og Oldboys Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 BPI UM 00-0 og m Senior og Oldboys 0m Senior 0 Carsten Klich Maribo Sys Hansen Hvidovre Peter Hansen Ballerup

Læs mere

Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31

Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31 MeOS 2016-02-01 10:15:20, KORT, (1/6) Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31 KORT (34 / 34) Tid Efter 1. Rasmus Lau Petersen Allerød OK 36:20 2:21 (2:21) 2:30 (4:51) 2:51 (7:42) 2:01 (9:43) 1:33 (11:16)

Læs mere

Holdnavn. Bam bam Klub/forening/privat

Holdnavn. Bam bam Klub/forening/privat 4-Kløver Bam bam SFS SFS Holdleder Navn Lisbeth Pedersen Adresse Hollandsvej 1 Telefon 2945 7114 Holdleder Navn Niels J. Pedersen Adresse Frodesvej 23 Telefon 2859 2201 hollandsvej1@gmail.com nielsjp@mail.com

Læs mere

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET Opd. 22/10 SP TRÆNERLISTE 1/14 Indledning I nedenstående kan du finde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på Skjern GF FOD- BOLDs trænere, holdledere og kontaktpersoner. Desuden kan du på

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Viborg Amtskreds-/By-stævne Bowling 2011. Individuelle rækker

Viborg Amtskreds-/By-stævne Bowling 2011. Individuelle rækker Damer B Anna Laura Johansen 206 170 187 COLAS 563 1 DB Katja Madsen 156 178 182 Slangetaemmer.dk 516 2 DB Christina Worre Rasmussen 169 157 174 APPLIANCE 500 3 DB Agathe Andersen 151 156 164 A A KONFEKTION

Læs mere

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km A kort 4,48 km Startet : 30 Udgået : 0 Disk.: 1 1. Torben Kruse Svendborg OK 33.48 2. Ib Monrad Odense OK 34.37 +49 3. Jens Dam Odense OK 35.43 +1.55 4. H. V. Jensen Odense OK 37.02 +3.14 5. Wolfgang Schulz

Læs mere

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Medl.nr Navn Tlf. Mail Tildel tid Rasmus Bie Olsen Mandage kl. 7-8 7690 Christian Ohm 6073 Peter Thyregod 4587 4528 pthy@novozymes.com Mandage kl. 8-9 6630 Bo

Læs mere

Program for Ældrestævnet tirsdag d. 10. november 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.:

Program for Ældrestævnet tirsdag d. 10. november 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.: Program for Ældrestævnet tirsdag d. 10. november 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.: 59 27 32 55. HUSK at printe programmet ud og tag det med. Til orientering

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

FTB-NYT Nr.1 FEB. 1989 8.ARGANG

FTB-NYT Nr.1 FEB. 1989 8.ARGANG Medlemsblad for Fredens org Tennis- og Badmintonkiub FTB-NYT Nr.1 FEB. 199.ARGANG FINE RESULTATER I UNEDOMSBADMINTON FREDENSBORG TENNB-OG BADMMONKiUB HOVEDBESTYRELSE Formand: Nils Wulff Vilhelmsro 27 3O

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2015-16 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

NR. 4 december 1997 16. ARGANG. Rykkergebyr. Tennis julehygge 14. december. Badminton: Af med Gasen 27. december. Copenhagen Masters 28.

NR. 4 december 1997 16. ARGANG. Rykkergebyr. Tennis julehygge 14. december. Badminton: Af med Gasen 27. december. Copenhagen Masters 28. Medlemsblad for Fredensborg Tennis- og Badmintonklub FTWIYT NR. 4 december 1997 16. ARGANG Rykkergebyr Tennis julehygge 14. december Badminton: Af med Gasen 27. december Copenhagen Masters 28. december

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015 Ringsted, den 27. maj 2015 REFERAT ved GENERALFORSAMLING for Onsdag, den 22. april 2015 kl. 19.00 i mødelokale 2 i. DAGSORDEN: Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens Rasmussen blev valgt som dirigent. Der skal

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Xtracon GM /10. Næstved Høst 24/8-5/10. Dianalund Open 11/9-9/10

Xtracon GM /10. Næstved Høst 24/8-5/10. Dianalund Open 11/9-9/10 Navn/Turnering Fra Klub Holbæk Løvfald 11/9-13/9 Greve EMT 7/9-28/9 Næstved Høst 24/8-5/10 Dianalund Open 11/9-9/10 Xtracon GM 2015 12-18/10 Nordfalster opstart 15/9-20/10 Maribo By 9/9-21/10 Faxe efterm.

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Indledende kampe Parturnering

Indledende kampe Parturnering C1 Pulje 1 Bane 27-28 Inger Marie Lundgren Asta Qvist Claus Andersen Jes Jacobsen Jens Gram Birgit Gram Hans Chr. Hansen Grethe Sørensen Bramming 1: XXX 20 12 20 2 52 34 18 2 Vorbasse 2: 12 XXX 6 12 0

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Bil, Fly og andre Transportmidler. Industrioperatøruddannelsen

Bil, Fly og andre Transportmidler. Industrioperatøruddannelsen Jørn Erik Marker Godthåbsvej 40 3751 Østermarie Børge Hansen Brandsgårdsvejen 13 Nicolai Jørly Hasle Auto Jim Maar Midtbornholms Auto A/S Ian Ellebye Carsten Wandt Jørgensen Merete Koch Sandemandsvej 21

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 6 2014 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Det seneste nyhedsbrev var egentlig ment som det sidste i denne sæson, men vi manglede jo billederne af alle klubmestrene, så derfor

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Oversigt over skolebilleder 1965-66 (Klik for at springe til ønsket side)

Oversigt over skolebilleder 1965-66 (Klik for at springe til ønsket side) Oversigt over skolebilleder 1965-66 (Klik for at springe til ønsket side) Als skole 1.a Klasse Als skole 1.b Klasse Als skole 2. Klasse Als skole 3. Klasse Als skole 4. Klasse Als skole 5. Klasse Als skole

Læs mere

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Nr. i rækkenmedl.nr. Navn Tlf. Mobiltlf. E-mail Føds.dato

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Danske politimesterskaber i. Bordtennis. den 14. og 15. april 2015. Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund

Danske politimesterskaber i. Bordtennis. den 14. og 15. april 2015. Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i Bordtennis den 14. og 15. april 2015 Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Kære udøver I en tid, hvor Dansk Politi er presset på ressourcer og set i lyset af den frygtelige

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

1 Nr: Ejer: Ring nr: 1 Pia & Kent DK 075 15 6333M 2 Bo Knudsen DK 233 15 178M 3 Jensen & Brakstad DK 068 15 167M 4 Conny Damgaard DK 075 15 7113M 5 Team NK & Viggo DK 232 15 1853M 6 Tommy Hansen DK 140

Læs mere

Medlemsblad for Fredensborg Tennis- og Badmintonklub FTB-NYT NR. 2 JLNI 1996 (NR. 57) 15.ARGANG. Standerhejsnjng 1996

Medlemsblad for Fredensborg Tennis- og Badmintonklub FTB-NYT NR. 2 JLNI 1996 (NR. 57) 15.ARGANG. Standerhejsnjng 1996 Medlemsblad for Fredensborg Tennis- og Badmintonklub FTB-NYT NR. 2 JLNI 1996 (NR. 57) 15.ARGANG Standerhejsnjng 1996 HOVEDBESTYRELSE Formand: Nils Wulff **) Vilhelmsro 427 Tlf. 42 28 27 89 TENNISAFDELING

Læs mere

25 år. Jubilæums-Gasshuku. København Karateklub Inviterer til (1985 2010)

25 år. Jubilæums-Gasshuku. København Karateklub Inviterer til (1985 2010) København Karateklub Inviterer til Jubilæums-Gasshuku 25 år (1985 2010) Chefinstruktør Henrik Larsen 7. dan Jan Meyer Jakob Kold Køge Karateklub Britt Larsen Lørdag den 9. oktober 2010 kl. 11.00 17.00

Læs mere

Sams-bestyrelserne gennem tiden (ekskl. højskolens repræsentanter)

Sams-bestyrelserne gennem tiden (ekskl. højskolens repræsentanter) Sams-bestyrelserne gennem tiden (ekskl. højskolens repræsentanter) 1966-67 30.10.66 24.9.67 1967-68 24.9.67 28.9.68 1968-69 28.9.68 27.9.69 1969-70 27.9.69 26.9.70 1970-71 26.9.70 1971-72 uden dato 24.9.72

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Januar 2006. Medlemsblad for

Januar 2006. Medlemsblad for Januar 2006. Medlemsblad for Allinge-Sandvig Byforenings Bestyrelse. Formand: Anders Koefoed Larsen, Kampeløkken 9, 3770 Allinge, tlf. 56 48 06 17, e-mail: akl@vip.cybercity.dk Næstformand: Richardt Bendtsen,

Læs mere