PROGRAM FOR DAGTILBUD / SVEND16

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROGRAM FOR DAGTILBUD / SVEND16"

Transkript

1 PROGRAM FOR DAGTILBUD / SVEND16 Velkommen til filmoplevelser under SVEND for dagtilbud / 2016 Vi er glade for at kunne tilbyde dagtilbud i Svendborg Kommune denne mulighed for at dykke ned i filmens forunderlige verden. Vi byder på kortfilmsperler og workshops med claymation på Naturama. Vi håber, I vil benytte jer af tilbuddet. Det hele er GRATIS. Tilmelding efter først-til-mølle. Tak til Dabuf, DFI og Kulturregion Fyn for samarbejdet om programmet.

2 PixiFilm-kursus filmkursus for pædagoger / Borgerforeningen Onsdag den 31. august kl / max 30 personer Ønsker du at blive klædt på til, hvordan du kan inddrage film og medier i din daginstitution, så tilbyder Kulturregion Fyn under SVEND16 et dagskursus for pædagoger. Her kommer du til at afprøve en række sjove filmpædagogiske aktiviteter. Og du vil erfare, hvor enkelt, kreativt og fantasifuldt det er at skabe stopmotionfilm med børnene. Undervisere på kurset er animator og forfatter Nana Torp og lyddesigner Morten Barfod Søegaard. Det er GRATIS at deltage. Tilmeld dig på efter først-til-mølle fra den 24. juni PiXi et filmpædagogisk materiale til daginstitutioner Dette materiale er til dig, der ønsker at fa inspiration til, hvordan film og medier kan inddrages i de 3-6 a rige børns hverdag i daginstitutionen. Materialet lægger op til, at børnene ser en række kortfilmperler, taler om filmene, gennemfører aktiviteter og lege inspireret af filmene og skaber billeder, lyd og film selv. Filmene er udvalgt fra Børnebiffens programmer. Filmenes temaer og tilhørende filmpædagogiske aktiviteter er tæt forbundne med de pædagogiske læreplaner. Lad jer inspirere på under PixiFilm. Materialet er udviklet af Kulturregion Fyn.

3 CLAYMATION-WORKSHOP med Tina Klemmesen / Naturama Mandag den 29.8., tirsdag den og onsdag den Kl / Børn på 5-7 år Børn får her mulighed for at få et forløb med Tina Klemmesen, hvor I skal arbejde med at udvikle korte film med teknikken claymation - stop motion film, hvor figurerne er lavet af modellervoks. Vi lader os inspirere af filmens verden og Naturamas dyreliv. Inden workshoppen har I mulighed for at se kortfilm på Naturama og opleve Naturamas rum. Tina Klemmesen er animator og har en masse claymation erfaring bl.a. fra Aardman Studios og arbejdet med Postmand Per. Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

4 Filmvisninger på Naturama Kortfilm for børn på 3-4 år / Mandag kl Filmhits 9 / Program 2 - fra 3 år - i alt 37 min. Storvask - fodboldstrømper Instruktør: Kassandra Wellendorf Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene Storvask skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til f.eks. et ishav, en garnjungle, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

5 Pipungerne - turen til åen Instruktør: Tone Tarding Serie i fire afsnit om de knapt flyvemodne fugleunger Sille og Saxe. Filmene tager udgangspunkt i de 3-6-åriges egne hverdagslege, og der bliver givet tid til både detaljer og gentagelser. Sille og Saxe tager til åen. Saxe vil fiske, men det er ikke let, for frøerne synger og gøgeungerne plasker. Da han endelig fanger en fisk, bliver de enige om at sætte den ud igen. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Safari Europa - rådyr Instruktør: Adam Schmedes Rådyr er sky. Ofte står de på marken og spiser, skjult i det høje korn. Det er højsommer og parringstid. Råbukken, hannen, har travlt med at afmærke sit territorium, og hunnerne holder øje med ham. Hen på foråret kommer der rålam, og så passer det med, at der igen er saftigt korn på marken, som man kan spise og springe rundt i. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

6 Mægtige maskiner - gravemaskine Instruktør: Henrik Selin Lorentzen "Mægtige maskiner på hjul og larvefødder" er en serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladsen og på vejene. Gravemaskinen eller gravkoen har ikke hjul, men larvefødder. Foran har den en stor skovl, som den graver jord op med. Gravemaskinen arbejder sammen med sin makker, dumperen, som kan køre jorden væk. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Hund & Fisk Instruktør: Jannik Hastrup Hund & Fisk er historien om den umulige kærlighed mellem en fisk og en hund. Og om hvordan skuffet kærlighed kan afløses af ny, livsbekræftende kærlighed. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

7 Filmvisninger på Naturama Kortfilm for børn på 3-4 år / Tirsdag kl Filmhits 7 / Program 3 - fra 3 år - i alt 39 min. Fløjteløs Instruktør: Siri Melchior Den lille fugl Fløjteløs flyver forgæves rundt og prøver at fløjte, men han er så håbløs til det, at hans omgivelser opgiver at undervise ham. Fløjteløs hugger en politimands fløjte. Så kan han være med i byens musik! Men Fløjteløs laver nu ikke andet end støj og ballade, og alle beder ham om at tie stille! Så bliver han fornærmet. Han skal vise dem, én gang for alle DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Vilde og Ville kanin Instruktør: Ylva-Li Gustafsson, Lennart Gustafsson Ville lever i et kaninbur på en gård. En dag får Ville en chance for at slippe væk. I skoven møder han Vilde, der er en vild kanin. Vilde lader Ville bo hos sig og sammen samler de bær og svampe. Ville får hjemve og Vilde vil hjælpe ham hjem. Men Vilde kommer til skade og nu er det Villes tur til at hjælpe sin nye ven. DFI distribution. Sverige min. Tilladt for alle.

8 Pipungerne - mus på stribe Instruktør: Tone Tarding Serie i fire afsnit om de knapt flyvemodne fugleunger Sille og Saxe. Filmene tager udgangspunkt i de 3-6-åriges egne hverdagslege, og der bliver givet tid til både detaljer og gentagelser.»mus på stribe«: Saxe kan lide at tælle. Så da Sille og Saxe skal kigge efter Viggamusens unger, mener Saxe, at det er ingen sag, de tæller dem bare. Desværre er der ingen af musene, som vil stå stille, og pludselig er de væk alle sammen. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

9 Filmvisninger på Naturama Kortfilm for børn på 3-4 år / Onsdag kl Filmhits 9 / Program 3 - fra 3 år - i alt 36 min. Safari Europa - myre Instruktør: Adam Schmedes Der findes masser af myrer. Nogle bor i tuer oven på jorden. Andre bor under jorden. Nogle myrer holder bladlus, ligesom vi holder køer. Myrene malker dem for sød honningdug, og til gengæld forsvarer de bladlusene mod den store fjende, krabbeedderkoppen. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

10 Mægtige maskiner - stribemaler Instruktør: Henrik Selin Lorentzen Mægtige maskiner på hjul og larvefødder er en serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladsen og på vejene. Stribemaleren maler striber på vejene med hvid maling, så bilerne ved, hvor de skal køre. Nogle striber er meget lange, andre er korte og stiplede. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Ernst i Tivoli Instruktør: Alice de Champfleury Ernst og mor er i Tivoli. Ernst vil have en candyfloss, som han køber af en sød lille Tivolipige. Mor vil op i Pariserhjulet, men det vil Ernst ikke, så han må sætte sig på en bænk og spise sin candyfloss og vente på mor. Ernst keder sig og får øje på Tivolipigen ved hendes bod. Han vil over til hende. Mens mor suser rundt oppe i Pariserhjulet, bevæger Ernst sig ind i menneskemylderet, hvor han farer vild. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

11 Storvask - vrideleg Instruktør: Kassandra WellendorfE Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene Storvask skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til f.eks. et ishav, en garnjungle, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Cirkeline - Sofus på flyvetur Instruktør: Jannik Hastrup Cirkeline og musene skal sætte en ny drage op, men den mindste mus flyver væk, da dragesnoren knækker. Heldigvis møder han den lille skovalf, som tryller ham hjem igen. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

12 Filmvisninger på Naturama Kortfilm for børn på 5-6 år / Mandag Filmpakke 8: Program 1 - fra 5 år - i alt 40 min. Safari Europa - hugorm Instruktør: Adam Schmedes Hugormen har ry for at være aggressiv. I virkeligheden er den sky og bange for mennesker. Hvis den møder os på badestranden, stikker den hellere af. Men når den er sulten, bruger den al sin gift, og selvom byttet i første omgang får lov at løbe væk, får hugormen alligevel noget at spise til sidst. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Den nye sommerfugl Instruktør: Evalds Lacis, Maris Brinkmanis En lille sommerfuglefamilie beslutter at tage på picnic i skoven. Uheldigvis dækker de op til frokost på den vej, som en ældre sommerfuglefanger går på for at finde sit bytte. Han fanger sommerfugleforældrene og tager dem med hjem til sin samling. Nu udfordres børnene på deres mod og deres fantasi. Hvordan kan de befri forældrene? DFI distribution. Letland min. Tilladt for alle.

13 Mægtige maskiner - asfaltmaskinen Instruktør: Henrik Selin Lorentzen "Mægtige maskiner på hjul og larvefødder" er en serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladsen og på vejene. Asfaltmaskinen lægger ny, varm asfalt på vejene sammen med sin makker, vejtromlen, der tromler asfalten helt flad, så bilerne kan køre på den. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Helmut Olsens mave - 7 miljøfilm for små børn Instruktør: Liller Møller En dejlig sang illustrerer med flotte, levende tegninger syv små vidunderlige historier om Helmuth Olsen og hans bidrag til og betydning for det økologiske forløb. En tegnefilmserie for de yngste om de små, nære ting i det store kredsløb. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

14 Filmvisninger på Naturama Kortfilm for børn på 5-6 år / Tirsdag kl Filmhits 8 / Program 3 - fra 5 år - i alt 43 min. Pip og papegøje Instruktør: Natasha Arthy Tobias største ønske er at få en fugl, så da han en dag redder en syg spurv, smugler han den med hjem. Den viser sig at være Den Blinde Fe, og som belønning får Tobias et ønske opfyldt. Desværre er Den Blinde Fe virkelig dårlig til at trylle, og Tobias bliver ved en fejl forvandlet til en grøn papegøje. Hvis ikke Tobias bliver tryllet om, inden der er gået 29 timer, vil han forblive papegøje for evigt. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

15 Filmvisninger på Naturama Kortfilm for børn på 5-6 år / Onsdag kl Filmhits 5 / Program 2 - fra 5 år - i alt 36 min. Ken-Allen og friheden Instruktør: Göran Olsson Gang på gang stikker Ken-Allen af fra zoologisk have. Verden udenfor er spændende, og Ken-Allen har svært ved at blive i haven og forbavsende gode evner for at bryde ud af sit bur. En tegnefilm om en orangutang, der udfordrer sig selv og får en masse oplevelser. Men livet i friheden er ikke så nemt. DFI distribution. Sverige min. Tilladt for alle. Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

16 Orla Frøsnapper, Bertram og hunden Pølse Instruktør: Eerling Budde En animationsfilm baseret på Ole Lund Kirkegaards kendte historie om bøllen over alle bøller, Orla Frøsnapper. Drengen Bertram er sendt til slagteren for at købe koteletter til sin mor. Hos slagteren oplever Bertram en fræk hund stjæle pølser. Slagterdamen udlover en dusør til den, der fanger pølsetyven. Orla fanger Pølse, men er det den rigtige hund, der er i kassen, da Orla kommer for at kræve dusøren hos slagterdamen? DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Snowys jul Instruktør: Gustav Kvaal Der er to dage til juleaften. Efter at have mistet både sin mor og sit hjem er en lille hundehvalp helt alene i en sneklædt verden. Heldigvis finder to børn den forfrosne hvalp, og de forsøger ivrigt at finde et trygt og godt hjem til Snowy, inden det bliver jul. Snowys jul er en klassisk animationsfilm om universelle temaer som sorg og savn, forventning og glæde. Norge min. Tilladt for alle

17 Ernst i fjeldet Instruktør: Alice de Champflury Ernst og mor er på campingtur oppe i bjergene. Mor går energisk fremad, Ernst sakker lidt bagud, for det er lidt hårdt. Oppe på toppen slår mor teltet op og begynder at lave mad. Ernst ser sig lidt omkring og samler noget brænde langs skovkanten. Han får øje på en stor elg, der kigger på ham, og som hurtigt forsvinder igen. Mor kalder på Ernst, de spiser men senere følger Ernst elgsporene ind i skoven. Danmark min. Tilladt for alle Booking fra den 24. juni: Naturama: gittef@naturama.dk

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram.

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram. Velkommen til BØRNEBIFFEN Efterår 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland,

Læs mere

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn,

Læs mere

Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn

Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn VELKOMMEN TIL BØRNEBIFFEN! BØRNEBIFFEN er et nyt initiativ i Guldborgsund Kommune for børnehaver. Børnebiffen er for de 3-6-årige og deres pædagoger

Læs mere

Med Rød Stue i biografen 2012

Med Rød Stue i biografen 2012 Med Rød Stue i biografen 2012 Velkommen Med Rød Stue i Biografen Velkommen til en ny sæson for Med Rød Stue i biografen i Nordjylland. Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. De rette

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Film er ikke bare film Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. Det Danske Filminstitut VELKOMMEN TIL FILM ER IKKE BARE FILM! Mere

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

EFTERÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN

EFTERÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN EFTERÅR 2017 PixiFilm Dagtilbud PIXIFILM FYN PIXIFILM EFTERÅR 2017 PixiFilm er Kulturregion Fyns filmaktiviteter til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolernes 0. klasser på Fyn. Vi tilbyder Børnebiffen,

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017 PROGRAM EFTERÅR 2016 - FORÅR 2017 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

BØRNE- BIFFEN EFTERÅR FYN. PixiFilm Dagtilbud

BØRNE- BIFFEN EFTERÅR FYN. PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN EFTERÅR 2016 FYN PixiFilm Dagtilbud VELKOMMEN TIL PIXI-FILM / BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2016 BØRNEBIFFEN Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner. Kun transporten til og fra biografen,

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra 3-6-år. Deltagelse er

Læs mere

PRÆSENTERER PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2018

PRÆSENTERER PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2018 PRÆSENTERER PROGRAM EFTERÅR 2017 - FORÅR 2018 SIDE 1 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave

Læs mere

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund Velkommen Velkommen til efterår 2015 med Børnebiffen på tur i Frederikssund. Filmtilbuddet består af 2 filmtilbud, et for de 3-4årige og et for de 5-6årige.

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier BØRNEBIFFEN 2013/2014 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at

Læs mere

FORÅR BØRNEBIFFEN. PixiFilm Dagtilbud FYN

FORÅR BØRNEBIFFEN. PixiFilm Dagtilbud FYN FYN FORÅR 2017 PixiFilm Dagtilbud BØRNEBIFFEN VELKOMMEN TIL PIXI-FILM / BØRNEBIFFEN FORÅR 2017 BØRNEBIFFEN Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner og skolernes 0. klasser. Kun transporten

Læs mere

PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN FYN

PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN FYN PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN 2015 FYN VELKOMMEN TIL BØRNEBIFFEN PÅ FYN EFTERÅR 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens,

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 x FORÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til daginstitutioner

Læs mere

Herlev skolebio. Sæson

Herlev skolebio. Sæson Herlev skolebio Sæson 68 2019 2020 Herlev Skolebio 2019-20 Bliv medlem det koster kun 100 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Sæson 68 5/10 9/11 7/12 18/1 8/2

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Velkommen til Pixi-Film / BØRNEBIFFEN efterår 2016

Velkommen til Pixi-Film / BØRNEBIFFEN efterår 2016 Velkommen til Pixi-Film / BØRNEBIFFEN efterår 2016 I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram. PixiFilm er alle filmaktiviteter på Fyn til

Læs mere

FILM LEG MED I BØRNEHAVEN INDHOLD DRENGEN I KUFFERTEN DEN LILLE RIDDER SIDE 4 SIDE 14 ERNST I SVØMME HALLEN PIP OG PAPEGØJE SIDE 8 SIDE 16 FLØJTELØS

FILM LEG MED I BØRNEHAVEN INDHOLD DRENGEN I KUFFERTEN DEN LILLE RIDDER SIDE 4 SIDE 14 ERNST I SVØMME HALLEN PIP OG PAPEGØJE SIDE 8 SIDE 16 FLØJTELØS Gj LEG MED FILM I BØRNEHAVEN INDHOLD DRENGEN I KUFFERTEN DEN LILLE RIDDER SIDE 4 ERNST I SVØMME HALLEN SIDE 14 PIP OG PAPEGØJE SIDE 8 PIPUNGERNE PRINSESSEN OG VAGTEN SIDE 16 FLØJTELØS SIDE 12 SIDE 18 Til

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Velkommen til Børnehave Bio

Velkommen til Børnehave Bio SIDE 1 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et initiativ, som hvert år afvikles i

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser.

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. x FORÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til daginstitutioner

Læs mere

FORÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN

FORÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN FORÅR 2018 PixiFilm Dagtilbud PIXIFILM FYN PIXIFILM PixiFilm er filmaktiviteter til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolers 0. klasser på Fyn udbudt af Kulturregion Fyn. Vi tilbyder visninger i

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 x EFTERÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Velkommen til Børnehave Bio

Velkommen til Børnehave Bio SIDE 2 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et initiativ, som hvert år afvikles i

Læs mere

Du skal se to film. o De Fantastiske 3 o Orla Frøsnapper. Du skal lære

Du skal se to film. o De Fantastiske 3 o Orla Frøsnapper. Du skal lære Du skal se to film o De Fantastiske 3 o Orla Frøsnapper Du skal lære o o o o o At tale på dansk om karakterer i film. At lytte godt efter, hvad der bliver sagt i filmene. At læse og forstå korte tekster

Læs mere

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse!

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse! Kære forældre Dette er tænkt som en introduktion til forestillingen, som I kan læse højt for jeres børn. Den fortæller lidt om, hvordan forestillingen er lavet og om selve historien om Ivan Olsen. Introduktionen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET. forår 2013

DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET. forår 2013 DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET forår 2013 dfi.dk/boernebiffen januar 04 februar 10 marts 14 april 20 maj 24 juni 28 filmworkshop for børnehaver 18 Kalender 32 Billetter Tlf. 3374 3412 tir-fre 09:30-22:00

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013 SIDE 1 / VELKOMMEN SIDE 2 / INFO Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ, som hvert år afvikles

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2015 - FORÅR 2016

PROGRAM EFTERÅR 2015 - FORÅR 2016 PROGRAM EFTERÅR 2015 - FORÅR 2016 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne.

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Torsdag d. 6. februar kl. 10.00-10.30 Fire korte tegnefilm. Rita og krokodille, tager på camping og fisketur, "Dyrevennerne - En

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Oktober nyhedsbrev 2013

Oktober nyhedsbrev 2013 Oktober nyhedsbrev 2013 Hjemmeside: www.kaskelotten.esbjergkommune.dk Email: takas@esbjergkommune.dk Kaskelotten har åben fra 6.00 17.00 alle hverdage Vigtige datoer: - Fotografering 7 oktober - Fredag

Læs mere

PROGRAM FOR SKOLER / SVEND16

PROGRAM FOR SKOLER / SVEND16 PROGRAM FOR SKOLER / SVEND16 Velkommen til filmoplevelser under SVEND for skoler / 2016 Vi er glade for at kunne tilbyde skoler i Svendborg Kommune denne mulighed for at dykke ned i filmens forunderlige

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Mellemtrinsnyt. 4.udgave. Mellemtrinnet! Reserver datoen! F E B R U A R Afdeling Brødeskov. Fastelavn. Vinterferie.

Mellemtrinsnyt. 4.udgave. Mellemtrinnet! Reserver datoen! F E B R U A R Afdeling Brødeskov. Fastelavn. Vinterferie. F E B R U A R 2 0 1 6 Mellemtrinsnyt Afdeling Brødeskov Mellemtrinnet! 4.a Helene og Ivan 4.b Susanne og Ivan 5.a Marie-Louise og Mette 5.b Ane og Linda 6.a Mette og Ole 4.udgave Lisbeth fra Petras hus

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Leranimation 1 (Claymation)

Leranimation 1 (Claymation) Animation Workshops I samarbejde med Projekt Anima og Animationsskolen i Viborg inviterer BUSTER publikum til selv at lave små animationsfilm med hjælp fra nogle af Danmarks dygtigste animatorer og en

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET. BørneBiffen. & bio min bio. forår 2011. eafgia r

DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET. BørneBiffen. & bio min bio. forår 2011. eafgia r eafgia r DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET BørneBiffen & bio min bio forår 2011 forår 2011 januar 4 februar 8 marts 12 april 16 maj 19 juni 22 bio min bio 26 Mægtige maskiner Giraflift VELKOMMEN til

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

& bio min bio. BørneBiffen. Film-X til børnehaver. Forår dfi.dk/boernebiffen

& bio min bio. BørneBiffen. Film-X til børnehaver. Forår dfi.dk/boernebiffen Afsender Det Danske Filminstitut Gothersgade 55 DK-1123 København K DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET BørneBiffen & bio min bio Forår 2012 Film-X til børnehaver Mens en gruppe børnehavebørn går i Børnebiffen

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 67 2018 2019 Herlev Skolebio 2018-19 Bliv medlem det koster kun 100 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Sæson 67 6/10 10/11 8/12 5/1 23/2

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Den vigtigste og bedste gave

Den vigtigste og bedste gave LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 6 Den vigtigste og bedste gave Ugens tekst og referencer: Matt 1,21-23. Den Store Mester, kap. 1. Huskevers: I dag er der født jer en frelser. (Luk 2,11) Hovedformålet er,

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Velkommen til Snowy s verden

Velkommen til Snowy s verden Velkommen til Snowy s verden Har du hørt om den glade ski-bæver Snowy og hans venner Izzy og Fnuggy? Snowy er en sjov og modig bæver, der aldrig kan få nok af action, leg og skæg ude i sneen. Han er ivrig

Læs mere

buster i børnebiffen 2017

buster i børnebiffen 2017 Børnebiffen i dyrenes verden buster Inspirations- og arbejdsmateriale til arbejdet med film i børnehaver og institutioner Sabaku, BUSTER 2017 Introduktion Film er et rigtig godt medie at arbejde med i

Læs mere

ANIMATIONSFILM LEG MED I BØRNEHAVEN VEJLEDNING TIL PÆDAGOGER I FILM-X ANIMATION APP

ANIMATIONSFILM LEG MED I BØRNEHAVEN VEJLEDNING TIL PÆDAGOGER I FILM-X ANIMATION APP LEG MED ANIMATIONSFILM I BØRNEHAVEN VEJLEDNING TIL PÆDAGOGER I FILM-X ANIMATION APP De fleste børn synes det er sjovt og fascinerende at lave animationsfilm! Og så kan de snildt indgå i alle temaer i de

Læs mere

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum)

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Kære børn Jeg er dyrepasser i zoologisk have. Jeg elsker mit arbejde og dyrene er mine allerbedste venner. Er der nogen af jer, der har været i zoologisk

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum)

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Kære børn Jeg er dyrepasser i zoologisk have. Jeg elsker mit arbejde og dyrene er mine allerbedste venner. Er der nogen af jer, der har været i zoologisk

Læs mere

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn.

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn. LÆS BARE LØS A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist.. Han maler en lille ko.. Her er en glad lille pige. 2. Hun maler en ko. 2. Han råber vist noget. 3. Hun maler

Læs mere

16. søndag efter trinitatis, Hurup og Helligsø

16. søndag efter trinitatis, Hurup og Helligsø 16. søndag efter trinitatis, Hurup og Helligsø Fald i staver mit barn fald bare i staver sid og glo ud i luften ind i væggen på en flue på ingenting vær fraværende vær væk et øjeblik eller timer alt har

Læs mere

Læg jer ned i en rundkreds med ansigterne ind mod hinanden midt i græsset, og læs fortællingerne. Leg derefter legene.

Læg jer ned i en rundkreds med ansigterne ind mod hinanden midt i græsset, og læs fortællingerne. Leg derefter legene. Myre-liv Læg jer ned i en rundkreds med ansigterne ind mod hinanden midt i græsset, og læs fortællingerne. Leg derefter legene. 1. Fortælling: Ud med antennerne! Forestil jer.. Bag et gammelt egetræ ligger

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

buster i børnebiffen 2017

buster i børnebiffen 2017 Rita & Krokodille på nye eventyr buster Inspirations- og arbejdsmateriale til arbejdet med film i børnehaver og institutioner Rita & Krokodille: Nat, BUSTER 2017 Introduktion Film er et rigtig godt medie

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Simon og Viktoria på skovtur

Simon og Viktoria på skovtur Simon og Viktoria på skovtur En fantasihistorie tegnet og fortalt af eleverne i 3.klasse på Rønnebæk skole 2009 Simon og Viktoria gik en tur ud i skoven. Og så så de en giraf og de så også en løve. De

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

efterår 2012 dfi.dk/boernebiffen Afsender Det Danske Filminstitut Gothersgade 55 DK-1123 København K Gothersgade 55 DK-1123 København K

efterår 2012 dfi.dk/boernebiffen Afsender Det Danske Filminstitut Gothersgade 55 DK-1123 København K Gothersgade 55 DK-1123 København K Afsender Det Danske Filminstitut Gothersgade 55 DK-1123 København K DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET BørneBiffen efterår 2012 Gothersgade 55 DK-1123 København K Tlf. 3374 3400 dfi.dk/boernebiffen

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 x EFTERÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Børnekulturuge 2015 Vilde Væsner

Børnekulturuge 2015 Vilde Væsner Børnekulturuge 2015 Vilde Væsner Kære dagtilbud, Børnekulturugen 2015 har temaet Vilde Væsner og lægger sig tæt op ad den fabelagtige udstilling på Gentofte Hovedbibliotek Doktor Proktors sensationelle

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12. Kursusmappe Uge 19 Emne: Nørd Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1 HIPPY HippHopp Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.10 Uge 19 l Nørd Det har sneet igen, og alle de H er, der var

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Efterår September, Oktober, November

Efterår September, Oktober, November Efterår 2018 - September, Oktober, November Krop og bevægelsesdag - Spring ud i naturen Så har vi krop og bevægelses dag. I dag er vi taget over på multibanen, hvor vi startede ud med opvarmning, som bestod

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

Onsdag d. 1. april 2015 Anders Fisker. Salme DDS nr. 176: Se, hvor nu Jesus træder. Jesus Kristus!

Onsdag d. 1. april 2015 Anders Fisker. Salme DDS nr. 176: Se, hvor nu Jesus træder. Jesus Kristus! Onsdag d. 1. april 2015 Salme DDS nr. 176: Se, hvor nu Jesus træder Jesus Kristus! Du er midt iblandt os, og dagligdagen er gennemlyst af din kærlighed. Men du kender også vores svigt og vores forvirrede

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere