FORÅR BØRNEBIFFEN. PixiFilm Dagtilbud FYN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORÅR BØRNEBIFFEN. PixiFilm Dagtilbud FYN"

Transkript

1 FYN FORÅR 2017 PixiFilm Dagtilbud BØRNEBIFFEN

2 VELKOMMEN TIL PIXI-FILM / BØRNEBIFFEN FORÅR 2017 BØRNEBIFFEN Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner og skolernes 0. klasser. Kun transporten til og fra biografen, sørger I selv for. Børnebiffen viser skønne kortfilm til de 3-6 årige børn i de fynske biografer. Børnebiffens filmpakker består af kortfilm, der er særligt udvalgt til målgruppen af Det Danske Filminstitut. I foråret viser vi filmpakkerne nr. 21 og 20. Hver pakke er opdelt i to sektioner: Et kortfilmprogram på ca min. for de 3-4 årige børn. Et kortfilmprogram på ca min. for de 5-6 årige børn. I Nordfyns kommune vises et særprogram med Filmhits. Se filmprogrammerne i denne folder. FORÅRSSÆSONEN løber i ugerne 4-19 (undtaget i uge 7/vinterferie og uge 15/påskeferie) Hvor er der Børnebiffen? I udvalgte biografer i Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland, Odense, Svendborg og Ærø. Nordfyns kommune har ikke en biograf. Her arrangeres der visninger i Kuplen på biblioteket i Otterup og på Tingstedet i Søndersø.

3 I BIOGRAFEN Planlæg ankomst til biografen 15 min. før forestillingen starter. De voksne sidder sammen med deres børnegruppe i salen. Vær obs på, at børnene kan se for de voksne. Det er ikke tilladt at nyde medbragt slik, popcorn, chips eller sodavand til forestillingerne. Kontakt biografen inden jeres besøg om muligheden for at spise medbragte madpakker og lign. Før og efter Børnebiffen Vi vil anbefale, at I inddrager PiXi et filmpædagogisk materiale til et udvalg af Børnebiffens film. I programmet er det anført ud for filmenes titler, hvis der er filmark til filmen. Før biografturen: Forbered børnene på de film, I skal se, ved at fortælle om filmenes handling, tematik og karakterer. Til to af filmene i den filmpakke, I skal se med børnene, rummer materialet filmark med billeder fra filmen. Det er meget nemmere for børnene at forholde sig til filmene, når de ser billeder herfra. Efter biografturen: Brug materialets filmark fra filmpakken. Lad jer inspirere til den gode dialog med børnene om deres filmoplevelse. Se gerne fimen med filmark til igen hjemme i daginstitutionen, og udvælg de filmpædagogiske aktiviteter fra filmarket, som I har tid og lyst til at gennemføre sammen med børnene. Kontakt Har du spørgsmål, kontakt venligst projektleder Anne Bertram: anne.bertram@kulturregionfyn.dk / Tlf Tjek også og TILMELDING TIL BØRNEBIFFEN / FORÅR 2017 Der åbnes for tilmelding til sæsonen den 6. januar Vær hurtig med at tilmelde jer! De første forestillinger starter den 24. januar. Tilmelding til Børnebiffen foregår elektronisk på: HUSK både at tilmelde antal børn og voksne.

4 FILMPAKKE 21 VINTER 2017 / Fra 3 år 39 min. Lilli kender alle farver // OBS brug PixiFilm arket Instruktør: Siri Melchior Lili kender rød, gul, blå, hvid, faktisk kender hun alle farver. Når mor og far maler væggene, vil Lili også være med. Hun maler sine dukker, bamser og møbler. Hun kan måske ligefrem male sin hund? DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Vanten Instruktør: Clementine Robach Vinterfrosten er bidende kold, da en lille pige tager med sin bedstefar ud for at hænge et fuglehus op. Så da pigen på vej hjem taber sin strikkede vante, er skovens dyr, store som små, hurtige til at søge husly for natten i den varme vante. DFI distribution. Frankrig min. Uden dialog. Tilladt for alle. Ernst og blikkenslageren Instruktør: Alice de Champfleury Ernst vasker op, og mor synger, mens hun tørrer af. Men pludselig ser de, at røret under vasken er utæt, og der kommer en sø på gulvet. Mor ringer efter blikkenslageren, som kommer og undersøger sagen. Ernst hjælper blikkenslageren med stor interesse, alt imens mor laver kaffe. Mens blikkenslageren tager en kaffepause i mors stue, arbejder Ernst videre med rørene under køkkenvasken. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Peter Pix Dugen Instruktør: Trine Heller Jensen Peter Pix læser avis og spiser en syltetøjsmad. Helt optaget af avisen, kommer han til at spilde på dugen. Dugen trækker sig væk, pakker sig sammen om Peter Pix og triller selv ind i vaskemaskinen. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

5 Snuttefilm: Hele natten Instruktør: Gun Jacobson, Anna-Clara Tidholm De små sjove figurer, Snutterne, præsenterer en lille film om hvad der sker i haven om natten. Hvilke dyr er fremme om natten og hvad laver de derude, når man er gået i seng. DFI distribution. Sverige min. Dansk tale. Tilladt for alle. Mægtige maskiner Fræser Instruktør: Henrik Selin Lorentzen Hvem er væk? Instruktør: Jessica Laurén Lille bamse bliver væk fra sin mor i et supermarked. Han bliver bange og kan ikke finde hende. Men alt bliver godt igen. Filmene i Hvem -serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn. DFI distribution. Sverige min. Dansk tale. Tilladt for alle. Fræseren har en tromle fuld af pigge, som den bruger til at skrælle gammel asfalt af vejene. Bagefter kommer feje-sugemaskinen og fejer al den løse asfalt væk. DFI distribution. Danmark Dansk tale. 6 min. Tilladt for alle. Storvask Tøjlapper Instruktør: Kassandra Wellendorf Animationsfilmserien Storvask tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle.

6 FILMPAKKE 21 VINTER 2017 / Fra 5 år 48 min. Snap Instruktør: Thomas G. Murphy Livet under vandet er en konstant kamp for det lille havvæsen Snap særligt når man ikke kan finde ud af at fange fisk. Men så en dag møder han en frø, og sammen finder de en usædvanlig løsning på Snaps problemer. DFI distribution. Belgien min. Uden dialog. Tilladt for alle. Mit skjulte talent Instruktør: Miran Miosic I Kattebyen bor en lille kat, der elsker musik. Men han synger meget falsk. Alle holder sig for ørerne, og i skolen bliver han drillet. Hans bedste veninde sender ham derfor på musikskole. Da han kommer tilbage, synger han stadigt falsk. Men byen ved ikke, at den lille kat har skjulte talenter! DFI distribution. Kroatien min. Uden dialog. Tilladt for alle. Op med humøret // OBS: Brug PixiFilm arket Instruktør: Michael W. Horsten Drengen Emil har en kanin, som han leger med hver dag. Kaninen er god til at hoppe, og den er sød! Men kaninen er også gammel, og en morgen er den død. Emils mor gør alt, hvad hun kan for at trøste Emil og få ham i godt humør. Men det er ikke nemt at være glad, når man er rigtig ked af det. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle.

7 Tre tosser Instruktør: Snobar Avani Tre venner toner frem i horisontens brændende dis - de er på vej. En grøn skov og en skøn strand ligger foran dem. To af gutterne bliver grebet af grådighed og efterlader ingen plads til den tredje, som må gå sin vej. De to tilbageblevne konkurrerer om, hvem der kan bygge det højeste hus på stranden. Til sidst er alle ressourcer omkring dem ødelagt og inddraget til formålet. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Tankebobler - Drømmeland, et sted hvor alt kan ske Instruktør: Karsten Kiilerich En animeret dokumentarfilm om børns fantasifulde tanker om drømmens natur. Filmen er baseret på interviews med børn mellem 5 og 7 år. Den giver et indblik i deres natlige drømme og mareridt, fortalt i en streg og stil, der er inspireret af børnenes egne tegninger. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle.

8 FILMPAKKE 20 FORÅR 2017 / Fra 3 år 38 min. Zebra // OBS: Brug PixiFilm arket Instruktør: Julia Ocker Zebraen elsker sine striber, men hvad gør man, når striberne ikke vil makke ret? En sjov lille film om, at ting ikke altid er, som man regner med. DFI distribution. Tyskland min. Uden dialog. Tilladt for alle. Tænk hvis Instruktør: Marika Heidebäck, Linda Hambäck En lille animationsfilm, der bygger på den prisbelønnede svenske børnebog af samme navn. Filmen handler om dyrenes liv og de spilopper, de finder på. DFI distribution. Sverige min. Uden dialog. Tilladt for alle. Lili elsker mad Instruktør: Siri Melchior Lili elsker mad særligt dessert. Derfor er det hårdt at komme igennem en hel portion tomater, broccoli, kartofler og pølse. Men så er det heldigt, at hun kan dele sin mad med Vovvov, så hun kan få sin dessert. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Peter Pix Kagen Instruktør: Trine Heller Jensen Peter Pix kommer ind med en lækker kage på en tallerken. Der er temmelig ulækkert på bordet, og han støvsuger en plads til kagen. Peter Pix sætter sig for at spise sin lækre kage, men lige da han skal til at tage sin første bid, høres lyden af støvsugeren. Mundstykket + slange kommer til syne over skulderen - den er levende! DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

9 Storvask Gemmeleg Instruktør: Kassandra Wellendorf Animationsfilmserien Storvask tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Hvem ejer bukserne? Instruktør: Jessica Laurén Kanin, Fugl og Bamse vil rigtigt gerne ud at lege. Det er koldt ude, så de skal have tøj på. Men Fugls bukser er for lange til Kanin, Kanins sko er for små til Bamse og Bamses hue er for stor til at passe Fugl. De finder ud af at bytte rundt, så alt kommer til at passe, og de kan komme udenfor og lege. DFI distribution. Sverige min. Dansk tale. Tilladt for alle. Mægtige maskiner Wiremaskine Instruktør: Henrik Selin Lorentzen Wiremaskinen er kæmpestor og kører lige så langsomt som en skildpadde. Med sin kassegrab kan den hente sand og grus op af vand. DFI distribution. Danmark Dansk tale. 6 min. Tilladt for alle. Lili holder fest Instruktør: Siri Melchior Lili holder fest. Det er nemlig højst uretfærdigt, at mor og far skal til fest uden Lili. Men det er heldigt, at mormor er babysitter og er så sød og træt, at hun falder i søvn på sofaen. For så er der frit slag for at feste igennem med sminke, dans og konfetti. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle.

10 FILMPAKKE 20 FORÅR 2017 / Fra 5 år 47 min. Ska vi være kærester? // OBS: Brug PixiFilmarket Instruktør: Birger Larsen Ludvig og Alice er kærester. Det vil sige, at det er de nu ikke rigtigt, for så skal der jo kysses, og det synes Ludvig er decideret ulækkert. Men man kan da give hinanden det bedste, man ejer, i kærlighedspant. For at få Alices halskæde med sølvhjertet, skal Ludvig rappe Under den hvide bro, og det kan han ikke nå, da han skal spille flygel til Lilleputkoncerten. Ludvigs fingre flagrer flygtigt over tangenterne til dirigentens store irritation, men da Alice dukker op i koncertsalen, lyder Le Coeur d Argent, som den skal - og lidt til. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Hund & Fisk Instruktør: Jannik Hastrup En historie om den umulige kærlighed mellem en fisk og en hund. Og om hvordan skuffet kærlighed kan afløses af ny, livsbekræftende kærlighed. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle. Peter Pix Papkassen Instruktør: Trine Heller Jensen Peter Pix skal rydde bøger op og kommer ind med en stak flyttekasser, som han bakser med at samle. Han kigger på instruktionstegningen og går i gang med at folde. Pludselig har han foldet en flyvemaskine. Så Eiffeltårnet og til sidst en krokodille. Peter Pix mader flyttekassen med bøgerne, og får samtidigt ryddet op. DFI distribution. Danmark min. Uden dialog. Tilladt for alle. Røde ører Instruktør: Karsten Mungo Madsen 8-årige Herman er en helt almindelig dreng, der går i fritidsklub og fantaserer om superhelte. Han er blevet forelsket i Britta, men han tør ikke sige noget til hende. Røde ører handler om Hermans forsøg på at komme til at tale med Britta - og om superhelten Overman, som prøver at hjælpe, men som mest er til besvær. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle.

11 Tankebobler: Når man bliver gammel Instruktør: Karsten Kiilerich Tankebobler-serien er animerede dokumentarfilm om 5-7-årige børns filosofiske tanker. I denne film beskriver børn deres tanker om to af livets faser - barndom og alderdom. Filmens streg og stil er inspireret af børnenes egne tegninger. DFI distribution. Danmark min. Dansk tale. Tilladt for alle.

12 SÆRPROGRAM NORDFYNS KOMMUNE FILMHITS 9 PROGRAM 1 / Fra 3 år i alt 35 min. Storvask - forsvundet Instruktør: Kassandra Wellendorf Astons sten Instruktør: Uzi Geffenblad, Lotta Geffenblad Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmserien Storvask skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til f.eks. et ishav, en garnjungle, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Aston er meget glad for sine ensomme sten som han finder hver dag på vejen hjem. Da samlingen bliver for stor til det lille hjem, stilles Aston overfor en meget stor udfordring, nemlig at skulle aflevere sin sten tilbage i naturen. DFI distribution. Sverige min. Tilladt for alle. Cirkeline - Klodsmus Instruktør: Jannik Hastrup Det er regnvejr, og musebedstefar fortæller historien om Klodsmus en musevariant af H.C. Andersens Klodshans om herremandens søn, der vinder kongedatterens hjerte. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Prik og plet i sneen // OBS: Brug PixiFilm arket Instruktør: Lotta Geffenblad De to søde kaniner Prik og Plet sidder og kigger på det fine snevejr fra deres lille hus, og beslutter sig for at gå ud i det. Men pludselig er Plet blevet væk, og Prik frygter, at hans ven er forsvundet i sneen. DFI distribution. Sverige min. Tilladt for alle.

13 SÆRPROGRAM NORDFYNS KOMMUNE FILMHITS 10 PROGRAM 1 / Fra 5 år i alt 38 min. Mas med mosen // OBS: Brug PixiFilm arket Instruktør: Elisa Klement Fåret Colette Instruktør: Adam Schmedes Kartoffelmos med ærter kan være svær at få ned, men når mosen bliver levende og ærterne samler sig til en grøn bold, der hopper rundt i køkkenet, så bliver det pludselig sjovt. DFI distribution. Tyskland min. Tilladt for alle. Sallies historier - da Gud fik en hobby Instruktør: Peter Hausner, Søren Tomas Da Gud havde skabt himlen og jorden, gik han på pension. Han lavede ikke noget i 1000 år. Derfor fik han lyst til at få en hobby. Han ville samle på musik! Han købte musikken af menneskene for biler. Gud samlede musikken på flasker, men der gik ikke lang tid, så ville Gud have mere musik. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Colette er hurtigt på benene, efter at hun er blevet født, og det er vigtigt. Hele fåreflokken skal op i bjergene, hvor de er på græs sommeren igennem. Turen er hård, og Colette bliver kørt noget af vejen. Der kommer flere får til, og til sidst er der mange tusinde dyr i flokken. Colette skal have nummer i øret, og for renheds skyld klippes halen af. Sidst på året begynder turen tilbage til gården. De voksne får skal klippes. Colette kommer ud på en ny køretur, denne gang sydpå. Filmen giver et billede af, hvad det vil sige at være et bondegårdsdyr. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Ernst på skøjter // OBS: Brug PixiFilm arket Instruktør: Alice de Champfleury Det er vinter. Ernst og hans mor skal i parken og stå på skøjter på den frosne sø. Ernst får øje på den søde lille skøjteprinsesse, som suser rundt på isen. Ernst følger efter hende så godt han kan. Mor kalder, for isen er tynd. Men Ernst glemmer at se sig for. Pas på! DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

14 SÆRPROGRAM NORDFYNS KOMMUNE FILMHITS 7 PROGRAM 1 / Fra 3 år i alt 37 min. Pipungerne - hittebarnet Instruktør: Tone Tarding Serie i fire afsnit om de knapt flyvemodne fugleunger Sille og Saxe. Filmene tager udgangspunkt i de 3-6-åriges egne hverdagslege, og der bliver givet tid til både detaljer og gentagelser. Hittebarnet: Sille og Saxe finder en lille unge, som er blevet væk fra sine forældre. Sammen går de ud for at finde dens mor, men fugleungen er så fræk, at ingen vil kendes ved den. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Stine den plettede so Instruktør: Adam Schmedes Stine er en økologisk gris, der har sit eget hus på marken. En sommerdag føder hun 12 små pattegrise. De har en sjov leg med at løbe hurtigt rundt efter hinanden. Sidst på sommeren skal Stine op på gården og parre sig med ornen igen. De små grise kommer i stald og bliver fedet op. Stine er gravid igen og flytter tilbage på marken, der nu er dækket af sne. Filmen giver et godt billede af, hvad det vil sige at være et bondegårdsdyr. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle. Ih! Siger den lille bamse Instruktør: Maria Mac Dalland Langt ude på landet i et lille hus på en bakke bor Bamserne. Det er dejligt vejr, og de går til stranden. De store bamser elsker vand, men den lille bamse vil hellere blive i strandkanten, for den har lige nogle ting, den skal se på. Da de kommer hjem, er det blevet aften, og de store bamser går ud for at kigge på stjerner. Men den lille bamse skal lige have sin taske med, og der er også et træ og et æble, som der skal digtes en lille sang om. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

15 SÆRPROGRAM NORDFYNS KOMMUNE FILMHITS 10 PROGRAM 3 / Fra 5 år i alt 45 min. Bennys badekar Instruktør: Flemming Quist Møller Benny bor i et kedeligt højhus, hvor der ikke er særlig meget at lave for børn. Hans mor og hendes veninde snakker og snakker, mens de drikker kaffe og spiser flødeskumskager. Benny går en tur og fanger en haletudse, som han tager med op i badeværelset. Haletudsen viser sig at være en prins, og den tager nu Benny med sig ned i badekarret, som forvandles til et stort hav, hvor de møder alle mulige mærkelige væsener. Benny kommer op igen og inviterer sine legekammerater hjem, så de sammen kan opleve noget af det, han selv oplevede med haletudsen på havets bund. DFI distribution. Danmark min. Tilladt for alle.

16 PIXI- FILM PixiFilm er alle filmaktiviteter på Fyn til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolers 0. klasser. Vi tilbyder Børnebiffen, PixiFilmkurser for pædagoger og PiXi et nyt filmpædagogisk materiale målrettet de 3-6 årige børn. Kulturregion Fyn står bag PixiFilm, der er en del af Den Fynske Kulturaftale for PiXi et filmpædagogisk materiale til daginstitutioner Dette materiale er til dig, der ønsker at få inspiration til, hvordan film og medier kan inddrages i de 3-6-årige børns hverdag i daginstitutionen og 0. klasse. Materialet lægger op til, at børnene ser en række kortfilmperler, taler om filmene, gennemfører aktiviteter og lege inspireret af filmene og skaber billeder, lyd og film selv. Filmene er udvalgt fra Børnebiffens programmer. Filmenes temaer og tilhørende filmpædagogiske aktiviteter er tæt forbundne med de pædagogiske læreplaner. Du finder materialet her:

17 PixiFilm kurser Ønsker du at blive klædt på til, hvordan du kan inddrage film og medier i din daginstitution, så tilbyder vi et dagskursus for pædagoger. Her kommer du til at afprøve en række sjove filmpædagogiske aktiviteter. Og du vil erfare, hvor enkelt, kreativt og fantasifuldt det er at skabe stopmotion-film med børnene. Det er GRATIS at deltage. Vi afholder et PixiFilm-kursus for pædagoger: Mandag den 9. januar 2017 kl på Phønix Kursuscenter i Odense Se program og tilmeld dig på I efteråret 2017 afholder vi nye PixiFilm-kurser, datoer offentliggøres i næste Børnebiffen-program.

18 PROGRAM BØRNE- BIFFEN FYN // FORÅR 2017 Assens Tobaksgaardens Biograf Torsdag 9. februar kl Torsdag 9. februar kl Torsdag 30. marts kl Torsdag 30. marts kl Haarby Bio Tirsdag 14. marts kl Tirsdag 14. marts kl Torsdag 6. april kl Torsdag 6. april kl Faaborg-Midtfyn Aarup Bio Onsdag 1. marts kl Onsdag 1. marts kl Fredag 28. april kl Fredag 28. april kl Glamsbjerg Bio Onsdag 8. februar kl Onsdag 8. februar kl Filmpakke 21 - Store fra 5 å Tirsdag 4. april kl Tirsdag 4. april kl Korinth Kino Fredag 10. februar kl Fredag 10. februar kl Fredag 28. april kl Fredag 28. april kl Helios Teatret Onsdag 25. januar kl Onsdag 25. januar kl Onsdag 8. februar kl Onsdag 8. februar kl Onsdag 1. marts kl Onsdag 1. marts kl Onsdag 8.marts kl Onsdag 8. marts kl Ringe Bio Onsdag 25. januar kl Torsdag 26. januar kl Onsdag 22. februar kl Torsdag 23. februar kl Onsdag 22. marts kl Torsdag 23. marts kl

19 Kerteminde Kerteminde Kino Tirsdag 7. februar kl Tirsdag 7. februar kl Torsdag 2. marts kl Onsdag 29. marts kl Onsdag 26. april kl Onsdag 26. april kl Nyborg Kino Vino Nyborg Torsdag 26. januar kl Torsdag 26. januar kl Tirsdag 28. februar kl Torsdag 2. mart kl Tirsdag 28. marts kl Tirsdag 28. marts kl Torsdag 27. april kl Torsdag 27. april kl Nordfyn Kuplen, Otterup Tirsdag 21. februar kl Filmhits 9 - Prg. 1 - Små fra 3 år Tirsdag 21. februar kl Filmhits 10 - Prg. 1 - Store fra 5 år Tirsdag 9. maj kl Filmhits 7 - Prg. 1 - Små fra 3 år Tirsdag 9. maj kl Filmhits 10 - Prg. 3 - Store fra 5 år Tirsdag 28. februar kl Tirsdag 21. marts kl Tirsdag 21. marts kl Torsdag 20. april kl Torsdag 20. april kl Langeland Bio Langeland Onsdag 24. januar kl Onsdag 24. januar kl Onsdag 8. marts kl Onsdag 8. marts kl Onsdag 29. marts kl Filmpakke 20- Små fra 3 år Tingstedet, Søndersø Ons 22. februar kl Filmhits 9 - Prg. 1 - Små fra 3 år Ons 22. februar kl Filmhits 10 - Prg. 1 - Store fra 5 år Ons 10. maj kl Filmhits 7 - Prg. 1 - Små fra 3 år Ons 10. maj kl Filmhits 10 - Prg. 3 - Store fra 5 år Odense Café Biografen Sal 1: 86 sæder sal 2: 56 sæder Tirsdag 31. januar kl Filmpakke 21, Sal 1 - Små fra 3 år Tirsdag 31. januar kl Filmpakke 21, Sal 2 - Store fra 5 år Tirsdag 28. februar kl Filmpakke 21, Sal 2 - Små fra 3 år Tir 28. februar kl Filmpakke 21, Sal 1 - Store fra 5 år Tirsdag 21. marts kl Filmpakke 20, Sal 1 - Små fra 3 år

20 Odense Tirsdag 21. marts kl Filmpakke 20, Sal 2 - Store fra 5 år Tirsdag 25. april kl Filmpakke 20, Sal 2 - Små fra 3 år Tirsdag 25. april kl Filmpakke 20, Sal 1 - Store fra 5 år Nordisk Film Biografer Sal 2 (116 sæder) Svendborg Scala Svendborg Torsdag 2. februar kl Torsdag 2. februar kl Tirsdag 21. februar kl Tirsdag 21. februar kl Ærø Bio Andelen Tirsdag 7. februar kl Tirsdag 7. februar kl Tirsdag 28. februar kl Tirsdag 28. februar kl Onsdag 1. februar kl Onsdag 1. februar kl Onsdag 1. marts kl Onsdag 1. marts kl Onsdag 5. april kl Onsdag 5. april kl Onsdag 26. april kl Onsdag 26. april kl Tirsdag 7. marts kl Tirsdag 7. marts kl Tirsdag 21. marts kl Tirsdag 21. marts kl Torsdag 6. april kl Torsdag 6. april kl Tirsdag 25. april kl Tirsdag 25. april kl Tirsdag 21. marts kl Tirsdag 21. marts kl Tirsdag 4. april kl Tirsdag 4. april kl TEGNESTUEN1.DK

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn,

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser.

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. x FORÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til daginstitutioner

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 x FORÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN FORÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til daginstitutioner

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram.

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram. Velkommen til BØRNEBIFFEN Efterår 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland,

Læs mere

BØRNE- BIFFEN EFTERÅR FYN. PixiFilm Dagtilbud

BØRNE- BIFFEN EFTERÅR FYN. PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN EFTERÅR 2016 FYN PixiFilm Dagtilbud VELKOMMEN TIL PIXI-FILM / BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2016 BØRNEBIFFEN Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner. Kun transporten til og fra biografen,

Læs mere

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund Velkommen Velkommen til efterår 2015 med Børnebiffen på tur i Frederikssund. Filmtilbuddet består af 2 filmtilbud, et for de 3-4årige og et for de 5-6årige.

Læs mere

PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN FYN

PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN FYN PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN 2015 FYN VELKOMMEN TIL BØRNEBIFFEN PÅ FYN EFTERÅR 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens,

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017 PROGRAM EFTERÅR 2016 - FORÅR 2017 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra

Læs mere

EFTERÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN

EFTERÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN EFTERÅR 2017 PixiFilm Dagtilbud PIXIFILM FYN PIXIFILM EFTERÅR 2017 PixiFilm er Kulturregion Fyns filmaktiviteter til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolernes 0. klasser på Fyn. Vi tilbyder Børnebiffen,

Læs mere

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Film er ikke bare film Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. Det Danske Filminstitut VELKOMMEN TIL FILM ER IKKE BARE FILM! Mere

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra 3-6-år. Deltagelse er

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier BØRNEBIFFEN 2013/2014 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at

Læs mere

FORÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN

FORÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN FORÅR 2018 PixiFilm Dagtilbud PIXIFILM FYN PIXIFILM PixiFilm er filmaktiviteter til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolers 0. klasser på Fyn udbudt af Kulturregion Fyn. Vi tilbyder visninger i

Læs mere

Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn

Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn VELKOMMEN TIL BØRNEBIFFEN! BØRNEBIFFEN er et nyt initiativ i Guldborgsund Kommune for børnehaver. Børnebiffen er for de 3-6-årige og deres pædagoger

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

EFTERÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN

EFTERÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN EFTERÅR 2018 PixiFilm Dagtilbud PIXIFILM FYN PIXIFILM PixiFilm er filmaktiviteter til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolers 0. klasser på Fyn udbudt af Kulturregion Fyn. Vi tilbyder visninger

Læs mere

PROGRAM FOR DAGTILBUD / SVEND16

PROGRAM FOR DAGTILBUD / SVEND16 PROGRAM FOR DAGTILBUD / SVEND16 Velkommen til filmoplevelser under SVEND for dagtilbud / 2016 Vi er glade for at kunne tilbyde dagtilbud i Svendborg Kommune denne mulighed for at dykke ned i filmens forunderlige

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Med Rød Stue i biografen 2012

Med Rød Stue i biografen 2012 Med Rød Stue i biografen 2012 Velkommen Med Rød Stue i Biografen Velkommen til en ny sæson for Med Rød Stue i biografen i Nordjylland. Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. De rette

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 x EFTERÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Velkommen til Børnehave Bio

Velkommen til Børnehave Bio SIDE 1 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et initiativ, som hvert år afvikles i

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Oversigt over filmene på dvd erne Filmhits for børn 1-3

Oversigt over filmene på dvd erne Filmhits for børn 1-3 Oversigt over filmene på dvd erne Filmhits for børn 1-3 Med de tre dvd er Filmhits for børn 1-3 har Det Danske Filminstitut samlet en stribe af de bedste film, der har børn i indskolingsalderen som målgruppe.

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 x EFTERÅR 2019 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2019 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Velkommen til Pixi-Film / BØRNEBIFFEN efterår 2016

Velkommen til Pixi-Film / BØRNEBIFFEN efterår 2016 Velkommen til Pixi-Film / BØRNEBIFFEN efterår 2016 I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram. PixiFilm er alle filmaktiviteter på Fyn til

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2018

VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2018 x EFTERÅR 2018 VELKOMMEN I BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2018 Hjertelig velkommen i Børnebiffen stedet hvor de 3-7 årige børn kan få gode, sjove og tankevækkende filmoplevelser. Børnebiffen er et filmtilbud til

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

HVEM BOR HER? OPGAVE 1 OPGAVE 2. du får brug for: du skal bruge: + OG ET PLANTEGNINGSARK + ET TEGNEARK OG ALLE DE FARVER DU VIL BRUGE

HVEM BOR HER? OPGAVE 1 OPGAVE 2. du får brug for: du skal bruge: + OG ET PLANTEGNINGSARK + ET TEGNEARK OG ALLE DE FARVER DU VIL BRUGE HVEM BOR HER? OPGAVE 1 1: Gå på opdagelse i huset og find de 11 dyr, som gemmer sig i husets forskellige rum. du får brug for: 2: Tegn eller skriv dyrene i de forskellige rum på plantegningen efterhånden

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Er det vold hvis...?

Er det vold hvis...? Er det vold hvis...? TIL 7.-0. KLASSETRIN Det er en fordel at eleverne har været igennem øvelsen Voldsformerne før denne øvelse. Formål Vold er mere komplekst end de fleste umiddelbart tror og har mange

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013 SIDE 1 / VELKOMMEN SIDE 2 / INFO Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ, som hvert år afvikles

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Herlev skolebio. Sæson

Herlev skolebio. Sæson Herlev skolebio Sæson 68 2019 2020 Herlev Skolebio 2019-20 Bliv medlem det koster kun 100 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Sæson 68 5/10 9/11 7/12 18/1 8/2

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

Med Rød Stue i biografen 2010

Med Rød Stue i biografen 2010 Med Rød Stue i biografen 2010 2 Med Rød Stue i biografen Velkommen Med Rød Stue i Biografen Velkommen til en ny sæson for Med Rød Stue i biografen i Nordjylland. Børn skal have adgang til gode film, der

Læs mere

buster i børnebiffen 2017

buster i børnebiffen 2017 Rita & Krokodille på nye eventyr buster Inspirations- og arbejdsmateriale til arbejdet med film i børnehaver og institutioner Rita & Krokodille: Nat, BUSTER 2017 Introduktion Film er et rigtig godt medie

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram forår 2019! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt med gode oplevelser. Arrangementerne vil

Læs mere

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn.

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn. LÆS BARE LØS A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist.. Han maler en lille ko.. Her er en glad lille pige. 2. Hun maler en ko. 2. Han råber vist noget. 3. Hun maler

Læs mere

Pædagogiske Læreplaner vuggestuen. i Kastanieborgen

Pædagogiske Læreplaner vuggestuen. i Kastanieborgen Pædagogiske Læreplaner vuggestuen i Kastanieborgen Folketinget besluttede i 2004, at alle daginstitutioner skal arbejde med udgangspunkt i en pædagogisk læreplan, der skal omhandle følgende seks fokusområder:

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Tillykke med din nye kanin

Tillykke med din nye kanin Tillykke med din nye kanin Afkomsattest Født: Køn: Farve: Race: Opdrættet hos Opdrætters navn Højre øre Venstre øre Registreret Solgt d. Købers navn: Fuldmagt Garanti Far Farfar Farfars far Farfars mor

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1 Samlet resultat fra børnemiljøundersøgelsen Børnecentret Vesterparken Samlet antal besvarelser 20 Pige 7 Dreng 13 Svarmuligheder: Glad for at gå i børnehave. 19 1 Er glad for den stue, man går på 16 2

Læs mere

Tema i storebørnsgruppen: Lave billeder

Tema i storebørnsgruppen: Lave billeder Uge: 2 Lave billeder Sted: Børnehavens fysioterapi-rum at male med fine bevægelser på småt papir at give sig tid til aktiviteter at udvikle de kreative evner En god oplevelse, hvor børnene var koncentreret

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Emne: Nørd side 1. Uge29_nørd.indd 1 06/07/10 12.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Emne: Nørd side 1. Uge29_nørd.indd 1 06/07/10 12. Uge 29 Emne: Nørd Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Emne: Nørd side 1 HIPPY HippHopp Uge29_nørd.indd 1 06/07/10 12.00 Uge 29 l Nørd Hopp har fundet en god pind. Den faldt ned lige

Læs mere

buster i børnebiffen 2017

buster i børnebiffen 2017 Børnebiffen i dyrenes verden buster Inspirations- og arbejdsmateriale til arbejdet med film i børnehaver og institutioner Sabaku, BUSTER 2017 Introduktion Film er et rigtig godt medie at arbejde med i

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN Tale-hørekonsulenterne PPR Brønderslev Tal med dit barn Børn lærer sprog, når de er sammen med vigtige personer i deres liv, især

Læs mere

Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? Fortæl, om en god film du har set.

Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? Fortæl, om en god film du har set. Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? 3 1 3 1 Fortæl, om en god film du har set. Hvorfor er den god? Hvem så du den sammen med? Hvad vil

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Ordsprog og talemåder

Ordsprog og talemåder Ordsprog og talemåder Navn: Klasse: Hvad er forskellen? Når vi taler eller skriver, bruger vi nogle gange andre vendinger og sætninger til at forklare, hvad vi egentlig mener. Disse kaldes ordsprog eller

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT

DET DANSKE FILMINSTITUT SMÅ BØRN FILM DET DANSKE FILMINSTITUT INDHOLDSFORTEGNELSE 04 Syv gode argumenter 07 Børnebiffen 09 Filmhits for børn 10 Filmstriben 15 Pædagogiske materialer 16 Filmkurser 19 FILM-X 20 FILM-X animation

Læs mere

Bliv god til tillægsord

Bliv god til tillægsord Navn og klasse: LÆR OM Tillægsord MED DANSKTIP Bliv god til tillægsord lækker god lang mørk grøn sjov billig ung morsom hurtig 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole.

Læs mere

15. december Ulrik laver i bukserne

15. december Ulrik laver i bukserne 15. december Ulrik laver i bukserne 15. DECEMBER I dag ved jeg simpelthen ikke, om jeg kan finde på en historie. Det er svært, at blive ved med at finde på. Pludselig hvisker Bamse mig noget i øret. Ja,

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET. forår 2013

DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET. forår 2013 DET DANSKE FILMINSTITUT / CINEMATEKET forår 2013 dfi.dk/boernebiffen januar 04 februar 10 marts 14 april 20 maj 24 juni 28 filmworkshop for børnehaver 18 Kalender 32 Billetter Tlf. 3374 3412 tir-fre 09:30-22:00

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere