Nyt Marts årgang nr.1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt Marts 2013-9.årgang nr.1"

Transkript

1 Nyt Marts årgang nr.1 Lydum Mølle - i bevægelse siden 1347

2 Generalforsamling lørdag den 6. april 2013 kl. 14 i Lydum Mølle D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg er: Benny Jakobsen, modtager genvalg. Søren Mikkelsen, ønsker ikke at genopstille. 6. Valg af suppleanter. 7. Valg af revisorer. 8. Indkomne forslag. 9. Eventuelt. Bestyrelsen håber på jeres fortsatte opbakning til foreningen og fuldt hus ved generalforsamlingen - vi ses.

3 Ta' på tur - Natur- og kulturture i Varde Kommune 2013 Vi tager nu hul på 4. sæson hvor vi har fået turene med i Ta på tur Folderen". Folderen er udgivet i samarbejde mellem Varde Kommune, NaturKulturVarde, Miljøministeriet Naturstyrelsen og Museet for Varde By og Omegn. Der tilbydes ca. 250 offentlige ture og arrangementer. Turene ledes af kyndige vejledere og guider, der kan fortælle om egnen og den lokale natur og kultur eller om det annoncerede emne. Folderen kan afhentes i Lydum Mølle, turistkontorer, museer og biblioteker i kommunen, samt i Varde Kommunes borgerservice. Se også Lydum Mølle - Natur- og Kulturmiljø hånd i hånd Dato: Tirsdag 4. juni, tirsdag 9. juli og tirsdag 13. august. Tid: ca Mødested: Lydum Mølle, Åvej 31, Lydum. Turleder: Benny Jakobsen og Torben Vinge Christensen. Tlf Pris: Fra 18 år, kr. 50,- Bemærk: Arr.: Turen er lidt over 3 km. Ikke egnet for kørestolsbrugere og gangbesværede. Aftenkaffen kan indtages under tag. Foreningen Lydum Mølle. Turen tager udgangspunkt ved Lydum Mølle, hør nærmere om den igangværende restaurering af møllen. På turen kommer vi også rundt om Lydum Gård, hvis spændende historie kan føres tilbage til 1200 tallet. Det er bl.a. herfra adelsslægterne Lange og Munk udspringer. Hør undervejs den interessante fortælling om studeopdræt, drivveje, bedeste-der, krodrift, vejkapeller og Lydum Å med et af de store afvandingsarbejder, der tog sin begyndelse i 1720'erne. Efter at have indtaget den medbragte kaffe, afsluttes med en omvisning på elektricitetsværket i Lydum Mølle, hvor Benny Jakobsen fortæller om elektrici-tetsværkets historie. Se det smukke betjeningspanel i eg og hvidt marmor, der blev taget i brug i 1922 og hør Francis Turbinernes snurren og dieselmaskinernes buldren.

4 Lydum Mølle - Dansk Mølledag 2013 Dato/tid: Søndag 16. juni kl Mødested: Lydum Mølle, Åvej 31, Lydum. Pris: fra 18 år, kr. 30,- Arr.: Foreningen Lydum Mølle. Dansk Mølledag markeres over hele landet, ved at der er åben i mere end 100 vand- og vindmøller. Lydum Mølle fungerede som kornmølle. I 1903 blev der oprettet et lille jævnstrømsværk, hvor det gamle vandhjul trak en dynamo. Vandhjulet blev i 1917 udskiftet med en turbine. Dieselalderen blev indledt i I dag består den driftsklare maskinpark af to Francisturbiner og to dieselmaskiner. Maskinerne opstartes kl. hel og halv. Der kan købes kaffe og brød i Møllestuen, eller den medbragte kaffe kan indtages i Madpakkehuset. Søndagsturen går til Lydum Mølle Lydum Mølle Åvej 31, Lydum 6830 Nr. Nebel Tlf.: Lydum Mølle kan dokumenteres tilbage til 1347, da Ribe Bispen, Peder Thuresen, sammen med andet gods, pantsætter den for at gøre en rejse til Vatikanet. Møllen har virket som kornmølle under kronen, kirken og Lydum Gård. I 1903 blev der oprettet et lille jævnstrømsværk, hvor det gamle vandhjul trak en dynamo. Vandhjulet blev i 1917 udskiftet med en turbine. Dieselalderen blev indledt i I dag består den driftsklare maskinpark af to Francisturbiner og to dieselmaskiner. Åben alle søndage i perioden 16. juni til 18. august. Derudover er det altid muligt, at aftale omvisning for grupper og selskaber udenfor åbningstiden. Nyd en kop kaffe i Møllestuen, eller tag madkurven med ud til omløbsstryget i Lydum Ådal. Man er også velkommen til at bruge grillen i Madpakkehuset, der står til fri disposition hele året.

5 Søndagsåbent, sommeren 2013 De sidste par år har vi hen over sommeren, haft åben alle søndage. I 2013 er møllen åben fra "Dansk Mølledag", søndag den 16. juni til den 18. august mellem kl. 14 og 16. Jeg forestiller mig at det må være nok med at to personer har tjansen - én til at vise rundt og én til at betjene kaffestuen. Hvis nogle af Jer kan afse et par timer kan formanden kontaktes, så der kan udarbejdes en vagtplan. Arbejdsdage og -aftner Alt efter hvorledes fondsansøgningerne arter sig, vil der atter være brug for arbejdskraft til forefaldende arbejde på - og omkring Lydum Mølle, vi skal nok regne med selv at skulle udføre noget af arbejdet, så vi skal nok finde arbejdsopgaver til alle. Efter vi i april sidste år blev færdige med udenomsarealerne, er der alm. havearbejde til de af Jer der måtte have lyst til dette, eller den årlige hovedrengøring af stuehuset. Alle der måtte have lyst, er hjertelig velkomne på følgende datoer: Lørdag den 15. juni kl. 08:00 til morgenkaffe og torsdag den 29. august kl. 18:00, hvor der klargøres til møllefrokosten.

6 Dansk Mølle Dag 2013 Dansk Mølle Dag markeres søndag den 16. juni. Mere end 100 vand- og vindmøller over hele landet holder Åbent Hus, se Lydum Mølle er åben i tidsrummet hvor turbinerne vil være i drift. Fonde Fonden Realdania var også ansøgt i denne omgang, hvor der kunne ansøges om max. 1 mil. pr. projekt. Der var kommet ansøgninger fra 218 projekter, af dem blev 36 udvalgt. Se Her var vi desværre ikke iblandt, men der var alligevel midler til andre lokale projekter. Hotel Ansager og Årre Kro, fik tilsagn om henholdsvis kr. og kr., så man kan sige at projektmagerne i vores kommune også fik et velfortjent skulderklap med på vejen. Vore venner fra Daugbjerg Mølle fik tilsagn om kr. til restaurering af møllen, denne forening fungerer stort set på samme måde som Foreningen Lydum Mølle. Vi har fortsat to fondsansøgninger om lidt over 3 mil. til behandling, der søges om midler til renovering af Turbinebygningen og færdiggørelse af Stuehuset.

7 Godt nyt fra Brandkassen Brandkassen var ansøgt om støtte til nogle mindre forbedringer, der kan gøre flere af lokalerne mere anvendelige for brugerne. Der er tale om arbejde vi selv kan udføre. Tak til Brandkassen, der støtter arbejdet med kroner. "Hurlumhej i møllen" Lørdag den 25. august summede møllen af aktivitet. Køkkenholdet var mødt tidligt, for at have alt klar til årets Aktionærmøllefrokost. Vera fordelte de mange opgaver der skulle udføres, og medens vi sad og fik kop formiddagskaffe kom Bane Danmark, der, inden de skulle videre på kanotur fra Lydum Mølle, skulle have en omvisning i elektricitetsværket. Da det var veloverstået og alle var kommet af sted i styrtende regnvejr, uden kæntringer, mødte næste hold op.

8 Det var Historisk Samfund for Ribe Amt, der udgav Årbogen 2012 i de helt rigtige rammer i Maskinsalen. Grunden var jo den, at Benny havde skrevet en fin og læseværdig artikel om Lydum Mølle. Bogen kan købes på museer og arkiver. Ved det store kaffebord i Maskinsalen deltog der 46 personer. Nu var eftermiddagen ved at være til ende og tiden nærmede sig hastigt kl. 17:00 og de første gæster begyndte at ankomme til årets møllefrokost, så vi fik lige lidt vand i hovedet og håret sat og noget andet tøj på for at være klar til løjerne - ja, og møllefrokosten, den nåede vi jo også! Alt imens havde vi besøg af filmholdet, som - tror jeg, fik nogle gode og sjove optagelser i kassen. Filmoptagelser på Møllen I august måned havde vi besøg af et filmhold. Det var Flemming Nørregaard fra SYD-Produktion, der for Realdania lavede en film om Ildsjælene. Filmholdet var på møllen ad tre omgange. Det blev til nogle fine optagelser med aktiviteter under en alm. "Søndagsåbent", en arbejdsaften og lørdagen hvor der var bogudgivelse og Aktionærmøllefrokosten blev afholdt. Når man skal deltage i sådan noget, er det man frygter mest - at der ikke kommer folk, men I lagde jer godt i selen, tak for det! Der var veteranbiler og mange besøgende og lokale hjælpere til afvikling, så kaffestuen var et tidspunkt, godt fyldt op med gæster, den slags giver gode billeder. Under arbejdsdagen og under forberedelserne til møllefrokosten, fulgte filmholdet de forskellige arbejdsgruppers gøremål, lige fra rengøring, havearbejde, malearbejde mv. Inden vi den aften skiltes, tror jeg også det lykkedes at få ånden med i sammenholdet omkring møllen. Det tyder de mange lune bemærkninger i hvert fald på.

9 Indtil videre er optagelserne planlagt til at blive udsendt en onsdag midt i maj måned. Udsendelsesrækken begynder sidst i april måned og vil bestå af optagelser fra mange af de andre Ildsjæleprojekter som Realdania er involveret i. Møllefrokosten 2012 Mere end 80 feststemte aktionærer mødte frem til årets møllefrokost, det blev igen en hyggelig aften med lidt godt at spise, en masse snak henover bordene. For flere af vore aktionærer langvejs fra, er det heldigvis ved at være en tradition at komme hjem til Lydum, netop denne dag. Tak til alle Jer der på den ene eller anden måde ydede et stort arbejde med at afvikle dagen. Jeg er klar over, at der i denne del bliver lagt mange timer og energi, men hyggeligt er det at deltage hen over dagen tonen i køkkenet er under Veras kyndige ledelse, rå men hjertelig, og det er vel bl.a. derfor vi stiller op til køkkentjans eller andre gøremål år efter år. Lidt omkring besøgstal Der blev henover sensommeren og efteråret gennemført flere omvisninger og møder på møllen, det være sig foreninger og familier, ungdomsskoler mv. Naturparkrådet holdt et af sine møder i Møllestuen. Jf. mødeprotokollen for 2012 har der været i alt 1004 besøgende/brugere på Lydum Mølle. Dertil kommer 497 personer, som brugte Madpakkehuset, shelteren og stien til omløbet. Antallet af disse brugere er sikkert meget højere, da det ikke er alle, som skriver sig på listen, der er ophængt i huset.

10 Naturens Dag 2012 Søndag den 9. september holdt naturen Åbent Hus. Vi deltog i det landsdækkende arrangement Naturens Dag i samarbejde med Friluftsrådet. I Lydum gik sognets foreninger sammen om arrangementet som vi kaldte Smag på Naturen. Der var smagsprøver fra Gæstgården, Dansk Naturmælk og hvad gården ellers har at byde på, Finn Jensen deltog med egne honningprodukter. Der var også mulighed for at lave sin egen kryddersnaps - naturens spisekammer har meget at byde på!

11 I lighed med tidligere var der servering af kaffe og kage i kaffestuen, samt mulighed for kanosejlads i møllekanalen, hygge omkring lejrbålet og omvisning på Lydum Mølle. Lidt over 30 personer deltog i løjerne. Tak til alle Jer der gav en hånd med ved afviklingen. Værestedet Efterårets og vinterens aktiviteter på værestedet, har stort set været lig de foregående år med bob- og kortspil, slægtsforskning og it. Persongalleriet er også stort set den samme, så her er ikke så meget nyt. Andre igen udfører forhåndenværende arbejde i Maskinsalen og i Turbinebygningen, hvor vi bl.a. fik ordnet noget vandspild på den nye maskine. Et problem som længe havde irriteret maskinholdet, men som vi fandt en god og billig løsning på. Hyggeligt er det at samles under Sørens vinger til aftenkaffen. Generalforsamling 2013 i Lydum Mølle, lørdag den 6. april kl. 14:00. Dansk Mølle Dag, søndag den 16. juni kl. 14:00-17:00. Natur- og kulturture, tirsdage, 4. juni, 9. juli og 13. august kl. 19:00-21:30. Aktionærmøllefrokost, lørdag den 31. august kl. 17:00. Arbejdsdage, lørdag den 15. juni kl. 08:00 og torsdag den 29. august kl. 18:00. Lydum Mølle er åben alle søndage fra 16. juni til 18. august, mellem kl Fra 18 år, 30 kroner.

12 Evt. adresseændring og aktiekøb: Vera Vad Winkler, Egetoften 1, Nymindegab, 6830 Nr. Nebel. Tlf.: Omvisning på elektricitetsværket og guidede ture omkring Lydum: Torben Vinge Christensen, Trimlebakken 8, 6800 Varde. Tlf.: Foreningen Lydum Mølle har til formål - at, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser.

Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1

Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1 Generalforsamling Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1 lørdag den 5. april 2014 kl. 14 i Lydum Mølle D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab. 4.

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

Aktionærmøllefrokost 2013 lørdag den 31. august kl. 17 i Lydum Mølle

Aktionærmøllefrokost 2013 lørdag den 31. august kl. 17 i Lydum Mølle Nyt August 2013-9. årgang nr.2 Aktionærmøllefrokost 2013 lørdag den 31. august kl. 17 i Lydum Mølle Foreningen er vært ved middagen. Drikkevarer for egen regning. Vi ser frem til jeres fortsatte opbakning

Læs mere

7. årgang nr. 1 - marts 2011

7. årgang nr. 1 - marts 2011 7. årgang nr. 1 - marts 2011 Foreningen Lydum Mølle har til formål: "At erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser." Generalforsamling

Læs mere

August 2014 10.årgang nr.2

August 2014 10.årgang nr.2 August 2014 10.årgang nr.2 Fra generalforsamlingen den 5.april 2014 Støtte/fonde Udviklingsstøtte fra Varde Kommune 30.000 kr blev bevilget og vi har ansøgt om samme beløb igen i år 2014 Fonde og anden

Læs mere

6. årgang nr. 2 - august 2010

6. årgang nr. 2 - august 2010 6. årgang nr. 2 - august 2010 Foreningen Lydum Mølle har til formål: "At erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser." Løst og fast Siden

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle

Foreningen Lydum Mølle Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16.september 2003 Marts 2012 8. årgang nr.1 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Stiftet 16 september 2003. Nyt. August 2011 7. årgang nr. 2

Foreningen Lydum Mølle. Stiftet 16 september 2003. Nyt. August 2011 7. årgang nr. 2 Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16 september 2003 Nyt August 2011 7. årgang nr. 2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

5. årgang nr. 2 - august Møllefrokost

5. årgang nr. 2 - august Møllefrokost 5. årgang nr. 2 - august 2009 Foreningen Lydum Mølle har til formål: "At erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser." Møllefrokost Møllefrokosten

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

3. årgang nr. 1 - Marts 2007

3. årgang nr. 1 - Marts 2007 3. årgang nr. 1 - Marts 2007 I vinter har der været RIGTIG meget vand i Lydum å som her ved det nye overløb. Man kan trave derud på en græsbelagt sti. Til sommer vil vi sætte et bord/bænk- sæt derud, så

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

4. årgang nr. 2 - august 2008

4. årgang nr. 2 - august 2008 4. årgang nr. 2 - august 2008 Foreningen Lydum Mølle har til formål: Sidst i juni modtog foreningen Gavebrevet om at Realdania havde besluttet at bevilge op til 3.640.000 kr. til istandsættelse af Lydum

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Samarbejde og lokal forankring

Samarbejde og lokal forankring Lydum Mølle Samarbejde og lokal forankring Lydum Mølle var tæt på at gå til, da det smukke, historiske kulturmiljø blev opdaget af et hold særdeles energiske ildsjæle med en god idé: De ville omdanne den

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Årsmøde 2016 Årsmødet med generalforsamling og foredrag finder sted den lørdag 21. maj 2016 kl på Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens.

Årsmøde 2016 Årsmødet med generalforsamling og foredrag finder sted den lørdag 21. maj 2016 kl på Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens. Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland - Maj 2016 Årsmøde 2016 Årsmødet med generalforsamling og foredrag finder sted den lørdag 21. maj 2016 kl. 13-16 på Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens.

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Juni 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Juni 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere