Nyt Marts årgang nr.1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt Marts 2013-9.årgang nr.1"

Transkript

1 Nyt Marts årgang nr.1 Lydum Mølle - i bevægelse siden 1347

2 Generalforsamling lørdag den 6. april 2013 kl. 14 i Lydum Mølle D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg er: Benny Jakobsen, modtager genvalg. Søren Mikkelsen, ønsker ikke at genopstille. 6. Valg af suppleanter. 7. Valg af revisorer. 8. Indkomne forslag. 9. Eventuelt. Bestyrelsen håber på jeres fortsatte opbakning til foreningen og fuldt hus ved generalforsamlingen - vi ses.

3 Ta' på tur - Natur- og kulturture i Varde Kommune 2013 Vi tager nu hul på 4. sæson hvor vi har fået turene med i Ta på tur Folderen". Folderen er udgivet i samarbejde mellem Varde Kommune, NaturKulturVarde, Miljøministeriet Naturstyrelsen og Museet for Varde By og Omegn. Der tilbydes ca. 250 offentlige ture og arrangementer. Turene ledes af kyndige vejledere og guider, der kan fortælle om egnen og den lokale natur og kultur eller om det annoncerede emne. Folderen kan afhentes i Lydum Mølle, turistkontorer, museer og biblioteker i kommunen, samt i Varde Kommunes borgerservice. Se også Lydum Mølle - Natur- og Kulturmiljø hånd i hånd Dato: Tirsdag 4. juni, tirsdag 9. juli og tirsdag 13. august. Tid: ca Mødested: Lydum Mølle, Åvej 31, Lydum. Turleder: Benny Jakobsen og Torben Vinge Christensen. Tlf Pris: Fra 18 år, kr. 50,- Bemærk: Arr.: Turen er lidt over 3 km. Ikke egnet for kørestolsbrugere og gangbesværede. Aftenkaffen kan indtages under tag. Foreningen Lydum Mølle. Turen tager udgangspunkt ved Lydum Mølle, hør nærmere om den igangværende restaurering af møllen. På turen kommer vi også rundt om Lydum Gård, hvis spændende historie kan føres tilbage til 1200 tallet. Det er bl.a. herfra adelsslægterne Lange og Munk udspringer. Hør undervejs den interessante fortælling om studeopdræt, drivveje, bedeste-der, krodrift, vejkapeller og Lydum Å med et af de store afvandingsarbejder, der tog sin begyndelse i 1720'erne. Efter at have indtaget den medbragte kaffe, afsluttes med en omvisning på elektricitetsværket i Lydum Mølle, hvor Benny Jakobsen fortæller om elektrici-tetsværkets historie. Se det smukke betjeningspanel i eg og hvidt marmor, der blev taget i brug i 1922 og hør Francis Turbinernes snurren og dieselmaskinernes buldren.

4 Lydum Mølle - Dansk Mølledag 2013 Dato/tid: Søndag 16. juni kl Mødested: Lydum Mølle, Åvej 31, Lydum. Pris: fra 18 år, kr. 30,- Arr.: Foreningen Lydum Mølle. Dansk Mølledag markeres over hele landet, ved at der er åben i mere end 100 vand- og vindmøller. Lydum Mølle fungerede som kornmølle. I 1903 blev der oprettet et lille jævnstrømsværk, hvor det gamle vandhjul trak en dynamo. Vandhjulet blev i 1917 udskiftet med en turbine. Dieselalderen blev indledt i I dag består den driftsklare maskinpark af to Francisturbiner og to dieselmaskiner. Maskinerne opstartes kl. hel og halv. Der kan købes kaffe og brød i Møllestuen, eller den medbragte kaffe kan indtages i Madpakkehuset. Søndagsturen går til Lydum Mølle Lydum Mølle Åvej 31, Lydum 6830 Nr. Nebel Tlf.: Lydum Mølle kan dokumenteres tilbage til 1347, da Ribe Bispen, Peder Thuresen, sammen med andet gods, pantsætter den for at gøre en rejse til Vatikanet. Møllen har virket som kornmølle under kronen, kirken og Lydum Gård. I 1903 blev der oprettet et lille jævnstrømsværk, hvor det gamle vandhjul trak en dynamo. Vandhjulet blev i 1917 udskiftet med en turbine. Dieselalderen blev indledt i I dag består den driftsklare maskinpark af to Francisturbiner og to dieselmaskiner. Åben alle søndage i perioden 16. juni til 18. august. Derudover er det altid muligt, at aftale omvisning for grupper og selskaber udenfor åbningstiden. Nyd en kop kaffe i Møllestuen, eller tag madkurven med ud til omløbsstryget i Lydum Ådal. Man er også velkommen til at bruge grillen i Madpakkehuset, der står til fri disposition hele året.

5 Søndagsåbent, sommeren 2013 De sidste par år har vi hen over sommeren, haft åben alle søndage. I 2013 er møllen åben fra "Dansk Mølledag", søndag den 16. juni til den 18. august mellem kl. 14 og 16. Jeg forestiller mig at det må være nok med at to personer har tjansen - én til at vise rundt og én til at betjene kaffestuen. Hvis nogle af Jer kan afse et par timer kan formanden kontaktes, så der kan udarbejdes en vagtplan. Arbejdsdage og -aftner Alt efter hvorledes fondsansøgningerne arter sig, vil der atter være brug for arbejdskraft til forefaldende arbejde på - og omkring Lydum Mølle, vi skal nok regne med selv at skulle udføre noget af arbejdet, så vi skal nok finde arbejdsopgaver til alle. Efter vi i april sidste år blev færdige med udenomsarealerne, er der alm. havearbejde til de af Jer der måtte have lyst til dette, eller den årlige hovedrengøring af stuehuset. Alle der måtte have lyst, er hjertelig velkomne på følgende datoer: Lørdag den 15. juni kl. 08:00 til morgenkaffe og torsdag den 29. august kl. 18:00, hvor der klargøres til møllefrokosten.

6 Dansk Mølle Dag 2013 Dansk Mølle Dag markeres søndag den 16. juni. Mere end 100 vand- og vindmøller over hele landet holder Åbent Hus, se Lydum Mølle er åben i tidsrummet hvor turbinerne vil være i drift. Fonde Fonden Realdania var også ansøgt i denne omgang, hvor der kunne ansøges om max. 1 mil. pr. projekt. Der var kommet ansøgninger fra 218 projekter, af dem blev 36 udvalgt. Se Her var vi desværre ikke iblandt, men der var alligevel midler til andre lokale projekter. Hotel Ansager og Årre Kro, fik tilsagn om henholdsvis kr. og kr., så man kan sige at projektmagerne i vores kommune også fik et velfortjent skulderklap med på vejen. Vore venner fra Daugbjerg Mølle fik tilsagn om kr. til restaurering af møllen, denne forening fungerer stort set på samme måde som Foreningen Lydum Mølle. Vi har fortsat to fondsansøgninger om lidt over 3 mil. til behandling, der søges om midler til renovering af Turbinebygningen og færdiggørelse af Stuehuset.

7 Godt nyt fra Brandkassen Brandkassen var ansøgt om støtte til nogle mindre forbedringer, der kan gøre flere af lokalerne mere anvendelige for brugerne. Der er tale om arbejde vi selv kan udføre. Tak til Brandkassen, der støtter arbejdet med kroner. "Hurlumhej i møllen" Lørdag den 25. august summede møllen af aktivitet. Køkkenholdet var mødt tidligt, for at have alt klar til årets Aktionærmøllefrokost. Vera fordelte de mange opgaver der skulle udføres, og medens vi sad og fik kop formiddagskaffe kom Bane Danmark, der, inden de skulle videre på kanotur fra Lydum Mølle, skulle have en omvisning i elektricitetsværket. Da det var veloverstået og alle var kommet af sted i styrtende regnvejr, uden kæntringer, mødte næste hold op.

8 Det var Historisk Samfund for Ribe Amt, der udgav Årbogen 2012 i de helt rigtige rammer i Maskinsalen. Grunden var jo den, at Benny havde skrevet en fin og læseværdig artikel om Lydum Mølle. Bogen kan købes på museer og arkiver. Ved det store kaffebord i Maskinsalen deltog der 46 personer. Nu var eftermiddagen ved at være til ende og tiden nærmede sig hastigt kl. 17:00 og de første gæster begyndte at ankomme til årets møllefrokost, så vi fik lige lidt vand i hovedet og håret sat og noget andet tøj på for at være klar til løjerne - ja, og møllefrokosten, den nåede vi jo også! Alt imens havde vi besøg af filmholdet, som - tror jeg, fik nogle gode og sjove optagelser i kassen. Filmoptagelser på Møllen I august måned havde vi besøg af et filmhold. Det var Flemming Nørregaard fra SYD-Produktion, der for Realdania lavede en film om Ildsjælene. Filmholdet var på møllen ad tre omgange. Det blev til nogle fine optagelser med aktiviteter under en alm. "Søndagsåbent", en arbejdsaften og lørdagen hvor der var bogudgivelse og Aktionærmøllefrokosten blev afholdt. Når man skal deltage i sådan noget, er det man frygter mest - at der ikke kommer folk, men I lagde jer godt i selen, tak for det! Der var veteranbiler og mange besøgende og lokale hjælpere til afvikling, så kaffestuen var et tidspunkt, godt fyldt op med gæster, den slags giver gode billeder. Under arbejdsdagen og under forberedelserne til møllefrokosten, fulgte filmholdet de forskellige arbejdsgruppers gøremål, lige fra rengøring, havearbejde, malearbejde mv. Inden vi den aften skiltes, tror jeg også det lykkedes at få ånden med i sammenholdet omkring møllen. Det tyder de mange lune bemærkninger i hvert fald på.

9 Indtil videre er optagelserne planlagt til at blive udsendt en onsdag midt i maj måned. Udsendelsesrækken begynder sidst i april måned og vil bestå af optagelser fra mange af de andre Ildsjæleprojekter som Realdania er involveret i. Møllefrokosten 2012 Mere end 80 feststemte aktionærer mødte frem til årets møllefrokost, det blev igen en hyggelig aften med lidt godt at spise, en masse snak henover bordene. For flere af vore aktionærer langvejs fra, er det heldigvis ved at være en tradition at komme hjem til Lydum, netop denne dag. Tak til alle Jer der på den ene eller anden måde ydede et stort arbejde med at afvikle dagen. Jeg er klar over, at der i denne del bliver lagt mange timer og energi, men hyggeligt er det at deltage hen over dagen tonen i køkkenet er under Veras kyndige ledelse, rå men hjertelig, og det er vel bl.a. derfor vi stiller op til køkkentjans eller andre gøremål år efter år. Lidt omkring besøgstal Der blev henover sensommeren og efteråret gennemført flere omvisninger og møder på møllen, det være sig foreninger og familier, ungdomsskoler mv. Naturparkrådet holdt et af sine møder i Møllestuen. Jf. mødeprotokollen for 2012 har der været i alt 1004 besøgende/brugere på Lydum Mølle. Dertil kommer 497 personer, som brugte Madpakkehuset, shelteren og stien til omløbet. Antallet af disse brugere er sikkert meget højere, da det ikke er alle, som skriver sig på listen, der er ophængt i huset.

10 Naturens Dag 2012 Søndag den 9. september holdt naturen Åbent Hus. Vi deltog i det landsdækkende arrangement Naturens Dag i samarbejde med Friluftsrådet. I Lydum gik sognets foreninger sammen om arrangementet som vi kaldte Smag på Naturen. Der var smagsprøver fra Gæstgården, Dansk Naturmælk og hvad gården ellers har at byde på, Finn Jensen deltog med egne honningprodukter. Der var også mulighed for at lave sin egen kryddersnaps - naturens spisekammer har meget at byde på!

11 I lighed med tidligere var der servering af kaffe og kage i kaffestuen, samt mulighed for kanosejlads i møllekanalen, hygge omkring lejrbålet og omvisning på Lydum Mølle. Lidt over 30 personer deltog i løjerne. Tak til alle Jer der gav en hånd med ved afviklingen. Værestedet Efterårets og vinterens aktiviteter på værestedet, har stort set været lig de foregående år med bob- og kortspil, slægtsforskning og it. Persongalleriet er også stort set den samme, så her er ikke så meget nyt. Andre igen udfører forhåndenværende arbejde i Maskinsalen og i Turbinebygningen, hvor vi bl.a. fik ordnet noget vandspild på den nye maskine. Et problem som længe havde irriteret maskinholdet, men som vi fandt en god og billig løsning på. Hyggeligt er det at samles under Sørens vinger til aftenkaffen. Generalforsamling 2013 i Lydum Mølle, lørdag den 6. april kl. 14:00. Dansk Mølle Dag, søndag den 16. juni kl. 14:00-17:00. Natur- og kulturture, tirsdage, 4. juni, 9. juli og 13. august kl. 19:00-21:30. Aktionærmøllefrokost, lørdag den 31. august kl. 17:00. Arbejdsdage, lørdag den 15. juni kl. 08:00 og torsdag den 29. august kl. 18:00. Lydum Mølle er åben alle søndage fra 16. juni til 18. august, mellem kl Fra 18 år, 30 kroner.

12 Evt. adresseændring og aktiekøb: Vera Vad Winkler, Egetoften 1, Nymindegab, 6830 Nr. Nebel. Tlf.: Omvisning på elektricitetsværket og guidede ture omkring Lydum: Torben Vinge Christensen, Trimlebakken 8, 6800 Varde. Tlf.: Foreningen Lydum Mølle har til formål - at, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser.

Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1

Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1 Generalforsamling Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1 lørdag den 5. april 2014 kl. 14 i Lydum Mølle D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab. 4.

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

Støtteforeningen 2014-2015

Støtteforeningen 2014-2015 Støtteforeningen 2014-2015 Hvorfor en Støtteforening? Hvorfor er det så vigtigt at bevare og hjælpe Støtteforeningen? I sin tid grundlagde man Støtteforeningen, så den kunne hjælpe med det økonomiske,

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Forår 2010 FREMTIDEN. Fremtiden3 - Årsrapport 2009 NR 3. Ungdomsforeningen fremtiden Nr. 3 Fredericia

Forår 2010 FREMTIDEN. Fremtiden3 - Årsrapport 2009 NR 3. Ungdomsforeningen fremtiden Nr. 3 Fredericia FREMTIDEN NR 3 Fremtiden3 - Årsrapport 2009 Ungdomsforeningen fremtiden Nr. 3 Fredericia Indhold Formandens beretning... 3 Kalender 1 halvår... 4 Kalender 2 halvår... 5 Genopåbning af ungdomsforeningen

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

Beboer- Kultur-hus i dejlige rammer...

Beboer- Kultur-hus i dejlige rammer... 14. årgang Nr. 2 juni 2010 Beboer- Kultur-hus i dejlige rammer... 2 Beboer- Kultur-huset det gamle bibliotek/den gamle skole maj 2010 Forsidefoto, samt side 2 : sq + kf Layout, grafik, sats: K & S Tryk

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet.

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Formand Jens Leth byder velkommen til godt 30 fremmødte. Dagsordenen følges: 1.

Læs mere

Nyt fra Projekt Mere Naboskab

Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyhedsbrev 1. udgave, 2. årgang Marts 2014 I dette nummer kan du læse om alle de spændende tiltag, der for tiden blomstrer op i Holluf Pile: Aftengågruppe fredagscykelture

Læs mere

Tidende 19. Årgang - 1. Udgave - Feb. 2014

Tidende 19. Årgang - 1. Udgave - Feb. 2014 Tidende 19. Årgang - 1. Udgave - Feb. 2014 Hjertestarteren er nu ophængt på Skjød Forsamlingshus. I dette nummer af Skjød Tidende kan du bl.a. læse om: Hjertestarter i Skjød Generalforsamlinger Hyggeaften

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Sabro-Fårup Beboerforening

Sabro-Fårup Beboerforening Sabro-Fårup Beboerforening Medlemsinformation fra beboerforeningen Nr. 2 november 2012 Medlemsblad Bladet udgives af Sabro-Fårup beboerforening der er stiftet i 1968. Bladet omdeles i Sabro, Mundelstrup,

Læs mere

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

17. årgang Nr. 3 september 2013. Sommer i Stokkemarke

17. årgang Nr. 3 september 2013. Sommer i Stokkemarke 17. årgang Nr. 3 september 2013 Sommer i Stokkemarke 2 // Sommer arrangement i Stokkemarke 10. august Sommer arrangement.. lørdag d. 10. august... læs mere på side 10 Foto: Lønning Nr. 3 september 2013

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Pionerernes fagforbunds blad

Pionerernes fagforbunds blad Pionerernes fagforbunds blad 2015 Indholdsfortegnelse Hvad der er sket i årets løb... 3 Arbejdsweekend Trævæld den 11.- 13. april... 4 Generalforsamling Spejderbakken den 25.- 27. april... 6 Referat fra

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Stor aktivitet i Huul Møllelaug. Succesfuldt visionsseminar

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Stor aktivitet i Huul Møllelaug. Succesfuldt visionsseminar VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 41 JUNI 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Stor aktivitet i Huul Møllelaug Succesfuldt

Læs mere

SØNDERBORG HANDICAP IDRÆT

SØNDERBORG HANDICAP IDRÆT SØNDERBORG HANDICAP IDRÆT Årgang 33 Juli 2011 Nr. 3 Klar til børneudflugten WWW.S-H-I.DK Annonce Formandens beretning Af Flemming Egedal (flemming.egedal@s-h-i.dk) Som mange læsere sikkert har bemærket,

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds. Dækkende følgende kommuner:

Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds. Dækkende følgende kommuner: Maj nr. 2. 2013 26 årgang Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds Dækkende følgende kommuner: Favrskov, Norddjurs, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus Når kornellen (cornus

Læs mere

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2015 Referat GF 020315 REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2. marts 2015 kl. 19.30 i klublokalerne Grønnegade kaserne i Næstved Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning 3) Regnskab 4) Indkomne

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Efterår 3 Forsidebilledet 4 QRP Foredrag 4 Fyrweekend 2004 4 Fieldday 2004

Læs mere

God Sommer. Om dette nummer

God Sommer. Om dette nummer NYHEDSBREV Årgang 4 Juni 2011 God Sommer Om dette nummer Ansvarshavende: Claus Brodtkorb Redaktør: Claus Brodtkorb Nyhedsbrevet er skrevet i Publisher. Med mindre andet er anført, er der anvendt egne billeder

Læs mere

December 32. Årgang. Nr. 1

December 32. Årgang. Nr. 1 December 32. Årgang. Nr. 1 14 Stiftet 1877 Klubadresse Toldbodgade 14, 8930 Randers NØ www.randerssejlklub.dk E-mail: post@randerssejlklub.dk Bestyrelse Formand: Ole Uglsøe Christensen 2661 3917 E-mail:

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

HUSK Indskrivningsdag for håndbold tirsdag d. 23. august

HUSK Indskrivningsdag for håndbold tirsdag d. 23. august 21. årgang www.filskovogomegn.dk august 2011 HUSK Indskrivningsdag for håndbold tirsdag d. 23. august jf. træningstider på side 24 Eller læs hele artiklen på side 23 Øvrige nyheder... Filskov går til filmen..

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere