Formandens beretning for 2003

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning for 2003"

Transkript

1 Formandens beretning for 2003 Så er det igen tid til at aflægge beretning for Skanderborg Roklub. Beretningen gælder for år 2003, men der skal også ses fremad specielt på grund af de store aktiviteter, der kommer i den nærmeste fremtid. Jeg har gennem de sidste år fundet en disposition for beretningen, som jeg vil holde mig til igen i år. Først vil jeg sige noget generelt, så kommer noget om roningen, bådene, huset, aktiviteter, administration og til sidst fremtiden. 1. Generelt om var et godt år for Skanderborg Roklub, men vi mistede desværre 2 medlemmer - nemlig Valdemar Jakobsen, der døde 18/3 og Kaj Strandgaard, der døde 11/10. Men både romæssigt, medlemsmæssigt og økonomisk var vi ved at sætte rekord. Det største minus er stadigvæk, at der kommer for få til nogle arrangementer. Andre aktiviteter kører med fine deltagertal. Vi har fået 36 nye medlemmer, og det giver en medlemsfremgang på 6 fra 136 til 142 nu. Der har været flere i løbet af sæsonen, men det er et flot antal på dette tidspunkt af året. Årets højdepunkt var vel afholdelse af Østjysk Venskabs Match den 13. september. I alt blev der i 2003 roet kilometer af klubbens medlemmer eller i klubbens både. Det er vist det største antal nogensinde, men vi har fået hjælp fra en del gæsteroere, mens 129 af klubbens medlemmer roede i alt km. Der blev uddelt 9 sølvårer til Anita, Susanne, Kirsten, Juul Thomsen, Willi, Niels, Rita, Anny og Grethe, der blev årets roer med km. Vi har fået uddannet Anita og Susanne til instruktører og 10 er blevet korttursstyrmænd. Økonomisk set har vi haft et rigtigt godt år. Det skyldes flere forhold, hvoraf her kan nævnes: Arbejde ved festivalen har givet kr Sponsoraftalen med OK og Kvickly har givet kr Vi har brugt mindre beløb på husvedligeholdelse og køb af inventar end budgetteret. Til gengæld har vi købt nye årer, redningsveste og roergometer, og der har vi fået tilskud til en stor del fra Kommunens Folkeoplysningsudvalg og Ældreafdeling. Vi har formuleret politik om seksuelle krænkelser af mindreårige og politik om alkohol ved ungdomsaktiviteter. Bestyrelsen har arbejdet med at revidere reglementer og arbejdsbeskrivelser for bestyrelsen, men vi må nok erkende, at nogle af os i bestyrelsen er lidt slidte, og derfor er det kun langtursreglement og vinterreglement, der er helt færdige.

2 Jeg vil gerne sige tak til alle Jer, der har gjort en indsats for Skanderborg Roklub i Det er både i det daglige og i forbindelse med ØVM og andre aktiviteter. Det er Jer, der har et overskud, der er med til at gøre roklubben til et godt sted at være for mange andre. På sidste generalforsamling blev vi opfordret til at undersøge muligheden af at have en bod ved Danmarks Smukkeste Festival. Vi har undersøgt mulighederne. Hvis det er non-food, koster en bod ca. kr , men hvis det er madvarer, skal vi have et koncept, og en bodplads koster op mod kr Det har vi ikke taget endelig stilling til; men det vil kræve en stor arbejdsindsats fra klubbens medlemmer. 2. Roning Der har været stor aktivitet i 2003, men der har igen været nogle aktiviteter, hvor deltagerantallet har været for lavt. Vi kan selvfølgelig ikke tvinge medlemmerne til at møde op, men vi kan kun opfordre Jer til at takke ja til arrangementerne. En anden side af det forhold må være, at de ansvarlige skal vænne sig til at lave færre arrangementer, for så bliver der ikke så meget at vælge imellem. Fra starten af sæsonen havde bestyrelsen bestemt, at der skal skiftes på den anden måde. Det har været praktiseret i stor udstrækning, og jeg håber, at de sidste tvivlere også lader sig omvende, men for nogle er det selvfølgelig svært at lave om på noget, man har gjort i over 25 år. Østjysk Venskabs Match Der var efterhånden blevet vores tur til at arrangere ØVM, og det blev den 13. september. Der var desværre kun tilmeldt 6 klubber, men det blev en rigtig god dag for deltagerne. Odder deltog med det største hold og vandt mest. Vi havde 14 hold med, men til trods for de sparsomme resultater på vandet, fik vi stor ros fra alle for arrangementet. Økonomisk set gik det også fint, da vi fik et overskud på ca. kr i alt. Daglig roning Der har været stor aktivitet spredt hen over ugens dage og aftener, og der var faktisk også gang i roningen torsdag aften en del gange. Ellers er det jo mandag og torsdag formiddag og mandag og tirsdag aften, der især sker noget. Men der har nu også været roet og instrueret på mange sære tidspunkter. Den første tirsdag i hver måned er der kagetur, og det trækker ofte et par ekstra den aften. Her under punktet daglig roning skal også den specielle natrotur nævnes. Morgenroerne er fremdeles meget trofaste. Instruktion Som nævnt har vi fået 36 nye medlemmer, og nogle havde roet før. De første nye blev instrueret en lørdag i april henholdsvis maj. Det var selvfølgelig ikke nok til frigivelse, men det giver en god start, og det giver en bedre integration, at de lærer nogle at kende fra starten. Men der kom nye medlemmer senere på året især ungdomsroere.

3 Ungdomsroning Den daglige ungdomsroning er gået fint med mange deltagere de fleste mandage. Der har været for få langture, og hytteturen blev aflyst, men der har på den anden side været nogle sociale aktiviteter herunder bowling samt en del kager, der styrker det sociale mere end formen. Veteranroning Veteranroerne har igen været meget aktive både mandag og torsdag formiddag, hvor turen går til Sct. Croix i første omgang, og hvor ruten hjem godt kan gå via Fuldbro Mølle. En del har endvidere været aktive med langture. 6 af de uddelte sølvårer blev givet til veteranerne, og det er flot. Men aktiviteten er ligeledes meget høj her i vintersæsonen både med bådklargøring, gymnastik og vandreture. Julefrokosten er også et tilløbsstykke. Langtursroning Igen i 2003 har der været roet mange steder i landet. Vi tilbød en madpakketur for Sydjysk Kreds, men ingen meldte sig. Der er lavet ture til Ry, Silkeborg, Randers, Als næsten rundt, Lillebælt, Hjarnø rundt, Århusbugten, og 14 var til landsmotionsstævne i Svendborg. Ud over dette er der arrangeret en del langture på egen hånd. 3. Bådene Slibeholdene har igen gjort deres arbejde fint, men alligevel sker der meget vedligeholdelse i løbet af året. En meget stor del af dette laves af veteranroerne. Juul Thomsen og Hans renoverede Freja inden standerhejsning. Temnæs fik en læk efter en undersøisk bundgarnspæl, men den er nu istandsat. Sct. Helene har været på værft. Der er lavet 2 nye bådvogne, og Willi lover, at de nye både også får egne bådvogne. Stor tak til veteranroerne. Jeg er meget taknemmelig for Jeres indsats. Vi har indkøbt nye årer til en singlesculler, en 2 åres inrigger og en 4 åres inrigger med tilskud fra Kommunen. 4. Huset Der er altid pænt og ryddeligt i huset. Det skyldes dels at rengøringsholdene har taget deres tørn - og igen at vi har de flittige veteraner, som kommer i krogene, når det er deres tur. For at få udført de ekstra opgaver som afrimning, afkalkning m.m. har holdene i kommende sæson udover almindelig rengøring fået tildelt områder, som skal have ekstra bevågenhed. Grunden passes af kommunen, men den sidste finpudsning har vi også veteraner, der tager sig af.

4 Bl. a. er flisegangen altid fejet og afstukket! Græstaget er blevet fyldt med forårsløg og græsset deroppe bliver også klippet. Udgifterne til el, vand og varme er helt under kontrol. Der kommer en vejledning til varmestyringen. Fliserne i trappeopgangen er lagt, og indgangspartiet er forbedret, så det nu endelig ser færdigt ud. Vi har købt møbler, og selv om de var billige, er det gode, pæne og holdbare møbler. 5. Aktiviteter Vi har haft standerhejsning, en dæmpet kanindåb og standerstrygning. 19 børn deltog i Projekt Sommerferieidræt. Vi har været instruktør ved den lokale distriktspsykiatris sommerlejr. Vi var i Sparekassen Kronjylland til lys nat, hvor vi tjente kr ved at ro 56 kilometer på 4 timer. Der har været 2 medlemsmøder og 2 svømmeprøver. Vi har igen hjulpet til ved Festivalen, hvor vi tjente kr , ved at 25 ryddede op under festivalen. Vi var ikke bomvagter, og vi sagde nej tak til et tilbud om at skulle udlevere de ulovligt parkerede biler til folk. Der har været julefrokoster, gåture, vinsmagning, kryddersnapseaften, nytårskur, grillaften, værftsbesøg og meget andet. 6. Administration Bestyrelsen har holdt 11 bestyrelsesmøder. En del af tiden er gået med jubilæumsåret 2005, ØVM og reglementer. Vi har ikke haft repræsentanter med til kredsgeneralforsamling og hovedgeneralforsamling. Kredsbestyrelsen havde et dårligt år, da Svend Åge Madsen omkom i et trafikuheld, og der manglede en formand. Det lykkedes dog sidst på sommeren at finde en bestyrelse på 3 personer. Vi har gentegnet aftalerne med de fleste annoncører i Træsejlet, som får stor ros fra alle sider. Jeg vil gerne sige alle vore mange sponsorer stor tak for Jeres støtte. Jeg håber så, at vore medlemmer viser taknemmelighed ved at støtte Jer. I den kommende tid skal vi kontakte annoncørerne igen for Vi fik også gentegnet aftalerne med de sponsorer, der har reklameskilte på traileren. Efter Træsejlet for et par år siden blev godkendt til at kunne udsendes til lav portotakst, er der nu kommet en ny situation, da regeringen har fjernet tilskud til porto. Det har vi drøftet, og vi reducerer antal eksemplarer pr. udgivelse samt antal udgivelser fra 10 til 8 årligt. Tak til Poul for det fine

5 arbejde med fremstillingen. Jeg vil også gerne nævne vores journalist Susanne, der laver fine artikler, som bliver rost fra mange sider. Der skal herfra igen lyde en opfordring til at skrive indlæg. Klubbens hjemmeside er forbedret, men hvis I har forslag til yderligere forbedringer, skal I komme med dem. Vi har deltaget i ØVM-møde, korttursstyrmandsseminar, langtursstyrmandsseminar, seminar om ungdommens fastholdelse og et miljømøde. Jubilæumsskriftet er sat i gang, og Peter Abildgaard har haft møde med en flok tidligere formænd og andre, der har været med i klubben i mange år. Vi har søgt en del fonde og virksomheder om tilskud til udgivelse af jubilæumsskriftet, og foreløbig har det givet kr fra Nordea Danmark Fonden og kr fra Kamstrup. Og så vil jeg glæde mig over, at der ikke har været irriterende miljø-sager, hvor nogle politikere eller få borgere har forsøgt at begrænse adgangen til naturen for alle os andre under henvisning til miljøet. De sager tager alt for meget tid og fremtiden Men vi skal i den grad også se frem. I løbet af de næste halvandet år har vi store ting at se frem til. Allerede til standerhejsningen får vi en ny båd; nemlig en 2 åres inrigger, som er en kombineret langturs- og kaproningsbåd. Den er bygget på Grejsdalens Inriggerværft, og den koster kr Skanderborg Kommune s Folkeoplysningsudvalg har givet tilsagn om at give et tilskud på kr Mange tak for det. Vi skal have sat gang i en del aktiviteter vedrørende selve jubilæumsreceptionen, men vi mener, at den form, vi lavede for 4 år siden, er god, så det bliver på samme måde. Det bliver sammen med standerhejsningen, og det bliver lørdag 19/ Samtidig udgiver vi jubilæumsskriftet, som Peter Abildgaard er ved at skrive. Og vi kan vise endnu en ny båd frem; det bliver en 4 åres inrigger. Den koster omkring kr Som alle kan se, er det særdeles store udgifter, vi sætter os i, men vi har lagt budget for de næste 3 år. Naturligvis er der store underskud i år og næste år, men dels har vi penge i bådfonden, dels har vi nogle obligationer. Vi optager et lån i Sydjysk Kreds lånefond. Vi har søgt en del fonde, og vi søger flere fonde. Og endelig leder vi efter en hovedsponsor, som vil støtte os med et stort beløb til gengæld for at få lov at navngive den nye 4 åres inrigger. Vi vil også yde en del andet til en hovedsponsor. Men budgettet viser, at allerede i 2006 har vi et lille overskud, selv om vi skal afdrage lån på over kr i værste fald. Sidst i august 2005 skal vi afholde kredsmotionsstævne. Vi har fået lov til at bruge arealerne omkring Søbadet og Dyrehaven. Men der er mange andre ting, der skal på plads. Så vi vil gerne have så mange som muligt til at hjælpe. Vi ved godt, at mange vil hjælpe med en masse praktiske forhold, men vi leder efter en, der kan være tovholder eller projektleder for motionsstævnet. Man vil ikke blive ladt helt ene, da der findes mange med erfaring i klubben og i kredsen.

6 Men der skal selvfølgelig ske andet i fremtiden end de omtalte store planer. Vi skal naturligvis først og fremmest også ro. Allerede nu har vi kendskab til nogle nye, der vil lære at ro. De skal instrueres først en lørdag og så flere lektioner efterfølgende. Derefter skal vi sørge for at få de nye integreret. Men samtidig må vi ikke glemme at tage hensyn til de eksisterende medlemmer. Der skal være nogle arrangementer, der tiltaler medlemmerne, som det har været tilfældet de seneste år. Det gælder om, at der er noget for forskellige roeres smag. Jeg ved, at der bliver arrangeret mange korte og lange langture, men hvis det ikke er nok, skal I sige til eller eventuelt selv arrangere. Jeg har før opfordret Jer til at sætte et personligt mål for Det behøver ikke være en sølvåre eller et bestemt antal kilometer det kan også være, at man vil deltage i ØVM, på en langtur til Ry eller en kredsmadpakketur. Vi skal igen i år hjælpe ved Danmarks Smukkeste Festival. Og så skal vi garanteret også deltage i motionsstævne og ØVM, og det kunne da være rart med stor deltagelse i år efter vores succesfulde afholdelse sidste år. Der kommer nok igen sommerferieidræt og meget andet. Bestyrelsen skal have gjort revisionen af reglementet færdigt. Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle Jer, der har ydet en indsats i roklubben på den ene eller anden måde. Det har alt sammen været medvirkende til at gøre Skanderborg Roklub til en god forening, hvor det er godt at være, og hvor man får positive oplevelser sammen med sine kammerater. Vore sponsorer skal have endnu en tak for deres uvurderlige støtte. Og tak til Uge-Bladet, Århus Stiftstidende og Horsens Folkeblad, fordi I er så gode til at skrive om os. Erik Jensen

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte.

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte. Beretning for 2008 1. Generelt om 2008 2008 var et godt år for Skanderborg Roklub. Det mest negative var, at vi mistede vores trofaste morgenroer Per Rasmussen knap 75 år gammel. Romæssigt er det gået

Læs mere

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter.

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter. Beretning for 2009 1. Generelt om 2009 2009 var igen et godt år for Skanderborg Roklub. Romæssigt er det gået meget godt, og vi har igen sat rekord med antal kilometer og antal medlemmer på vandet. Vi

Læs mere

Beretning for 2005. 1. Generelt om 2005. 2. Opfølgning fra sidste generalforsamling

Beretning for 2005. 1. Generelt om 2005. 2. Opfølgning fra sidste generalforsamling Beretning for 2005 Så er det igen tid til at aflægge beretning for Skanderborg Roklub. Beretningen gælder for år 2005, men der skal også ses fremad, som jeg plejer at sige. Først vil jeg sige noget generelt,

Læs mere

Beretning for 2006. 1. Generelt om 2006. 2. Medlemmerne. Så skal der aflægges beretning for 2006, men jeg vil også se frem i 2007.

Beretning for 2006. 1. Generelt om 2006. 2. Medlemmerne. Så skal der aflægges beretning for 2006, men jeg vil også se frem i 2007. Beretning for 2006 Så skal der aflægges beretning for 2006, men jeg vil også se frem i 2007. Først vil jeg sige noget generelt, så kommer der noget om medlemmerne, økonomi, roning, bådene, huset, aktiviteter,

Læs mere

Beretning for 2007. 1. Generelt om 2007. 2. Nyt køkken. Så skal der aflægges beretning for 2007, men jeg vil også se frem.

Beretning for 2007. 1. Generelt om 2007. 2. Nyt køkken. Så skal der aflægges beretning for 2007, men jeg vil også se frem. Beretning for 2007 Så skal der aflægges beretning for 2007, men jeg vil også se frem. 1. Generelt om 2007 2007 var et travlt og generelt et godt år for Skanderborg Roklub, da vi havde mange positive forhold,

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2005 Skanderborg Roklub Fortællinger fra 75 år på søen og ved byen Jubilæum og standerhejsning den 19. marts SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Nakskov Roklub Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18. februar Pkt. 2 Formandens -og udvalgsformændenes beretning.

Nakskov Roklub Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18. februar Pkt. 2 Formandens -og udvalgsformændenes beretning. Nakskov Roklub Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18. februar 2015 Pkt. 2 Formandens -og udvalgsformændenes beretning. Der er igen gået et år og min første valgperiode er slut. Der er, sket meget i Nakskov

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Peter Steffensen (suppleant), Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Arkivudvalget:

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Vinsmagning Standerhejsning Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Vinsmagning Standerhejsning Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.3. Marts 2018 37. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Vinsmagning Standerhejsning Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Klubhåndbog for Nordborg Roklub

Klubhåndbog for Nordborg Roklub Klubhåndbog for Nordborg Roklub Revideret den 29. oktober 2014 Indholdsfortegnelse Generelt Side Klubbens idé... 3 Aktiviteter Målsætning... 3 Årsplan... 3/4 Roning... 5 Præmier og udmærkelser... 5 Materiel

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

TRÆSEJLET. 23. ÅRGANG. NR. 2 Marts SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 23. ÅRGANG. NR. 2 Marts SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 23. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2007 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 86 52 44 24 Sekretær: Susanne Holde Glentevej 17 Tlf. 86

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Klubhåndbog. Nordborg Roklub

Klubhåndbog. Nordborg Roklub Klubhåndbog for Nordborg Roklub revideret maj, 2012 1 Indholdsfortegnelse GENERELT Klubbens ide. 3 AKTIVITETER Målsætning 4 Årsplan.. 4 Roning 5 Præmier og udmærkelser.... 6 MATERIEL Romateriel. 7 Klubhus.

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel BEGYNDERTRÆNING Det gode eksempel 01-12-2017 Indledning Færdig med ro-skole og hvad så? Hvordan var din egen oplevelse? Var det nemt at blive en del af klubben, og tænk over, hvorfor du er blevet hængende?

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Nedbrud NYHEDSARKIV 2010 Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Standerstrygning Søndag d. 31. oktober kl. 14.00 er der standerstrygning.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Formøde, den 7. december 2011

Formøde, den 7. december 2011 Formøde, den 7. december 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Christian Svejgaard, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads- Peter

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

TRÆSEJLET. 24. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2008 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 24. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2008 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 24. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2008 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Kasserer: Poul Erik Jensen Nattergalevej 6 Tlf.

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Outriggerreglement for Aalborg Dame Roklub

Outriggerreglement for Aalborg Dame Roklub Outriggerreglement for Aalborg Dame Roklub Definition: Klubbens bådpark indeholder to typer af outriggede både, nemlig gigbåde og scullerbåde. Disse har fra sæsonstart 2015 hver sit reglement, men ansvaret

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Uffe Rasmussen, Sven Lyster, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). MTU: Udvalget er i gang med

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Maj 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk.

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Maj 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk. ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Maj 2014 33. årgang Bjørnø 2014 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Gave til bro fra A.P. Møllers fond Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

NYHEDSARKIV 2004. Resultater fra Vinterkaproningen. Vinterkaproning. Generalforsamling GENERALFORSAMLING. 8 grand prix. Billeder fra Klubmesterskabet

NYHEDSARKIV 2004. Resultater fra Vinterkaproningen. Vinterkaproning. Generalforsamling GENERALFORSAMLING. 8 grand prix. Billeder fra Klubmesterskabet NYHEDSARKIV 2004 Resultater fra Vinterkaproningen Nu er de første billeder fra weekenden kommet, desuden kan tiderne studeres. Der kan også indtastes en kommentar angående arrangementet 200424.nov Vinterkaproning

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2006 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2006 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 22. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2006 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd.: Hugo Stigsen Virringvej 88

Læs mere

Rapport fra medlemsmødet 2013

Rapport fra medlemsmødet 2013 Rapport fra medlemsmødet 2013 Udarbejdet af Bo Jystrup Formål (jf. lovene 2) At udøve idræt fortrinsvis roning. Der hvor vi gerne vil være: En klub med mange (flere) medlemmer og masser af liv/akjvitet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2015.

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2015. BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2015. FORMANDENS BERETNING Af Carsten Utzon 2015 har været et historisk år for klubben, ikke mindst pga. den påsatte brand som den 15 august kostede klubhus, bådhaller samt det

Læs mere

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620. Glædelig jul NYHEEDSARKIV 2006 Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.dec 31.december 2006 Nytårsroning kl. 10.00, hvis vejret tillader.

Læs mere

Formøde, den 3. september 2008

Formøde, den 3. september 2008 Formøde, den 3. september 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer

Læs mere

Skive Roklub. Generalforsamling 5. februar 2019

Skive Roklub. Generalforsamling 5. februar 2019 Skive Roklub Generalforsamling 5. februar 2019 Bestyrelsens beretning 2018 2018 har været et år med mange forskelligartede aktiviteter. Det vil være en tidskrævende og omfattende opgave at berette om den

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Formandens beretning:

Formandens beretning: Generalforsamling Oktober 2011 Agenda: Valg af dirigent og referent Formandens beretning for det forløbne år Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse Forelæggelse af

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Formøde, den 12. juni 2012

Formøde, den 12. juni 2012 Formøde, den 12. juni 2012 Deltagere fra bestyrelsen: Joan Lindholdt, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT

Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Dirigent: Poul Erik Holm. Referent:

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere.

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere. 2018 DATO TID AKTIVITET 3. april 19:00 Tirsdag den 3. April kl. 19,00 er der igen sangaften i Fredericia Roklub. 8. april 11:00 12.- 14. April Se tekst 17.April Standerhejsning Efter standerhejsningen

Læs mere

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund.

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Kolding Dame- Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Reglement: 1 Sæson Sæsonen

Læs mere

TRÆSEJLET. 19. ÅRGANG. NR. 4 Maj. 2003 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 19. ÅRGANG. NR. 4 Maj. 2003 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 19. ÅRGANG. NR. 4 Maj. 2003 SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen Virringvej 88, Skb. 87 94

Læs mere

Kanaltur i København

Kanaltur i København Kanaltur i København Lørdag den 4. september SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Stenmaglebjergvej 79 Mob.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk Næstformand:

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Nakskov Roklub Ordinær Generalforsamling Onsdag den 22. februar Pkt. 2 Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2016

Nakskov Roklub Ordinær Generalforsamling Onsdag den 22. februar Pkt. 2 Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2016 Nakskov Roklub Ordinær Generalforsamling Onsdag den 22. februar 2017 Pkt. 2 Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2016 Så er der igen gået et år, og det er tid til, at se tilbage på de ting der

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

TRÆSEJLET. 25. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2009 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 25. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2009 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 25. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2009 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Kasserer: Anne-Grete Løvgreen Lundevej 66 8300

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Formøde, den 2. juli 2008

Formøde, den 2. juli 2008 Formøde, den 2. juli 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

1 Daglig roning. Roklubbens lokalfarvand strækker sig fra Hornbæk i nord til Nivå havn i syd. Ingen både må befinde sig mere end 300 meter fra kysten.

1 Daglig roning. Roklubbens lokalfarvand strækker sig fra Hornbæk i nord til Nivå havn i syd. Ingen både må befinde sig mere end 300 meter fra kysten. REGLEMENTER 1 Daglig roning 1. Rosæsonen: Rosæsonen er fra standerhejsning til standerstrygning. Bemærk Vinterroningsreglementets pkt. 9, når rosæsonen overlapper perioden for vinterroning. 2. Roområde:

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Rovagten leder den daglige roning og træffer de nødvendige dispositioner med hensyn til benyttelse af materiellet,

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

TRÆSEJLET. 19. ÅRGANG. NR. 3 April. 2003 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 19. ÅRGANG. NR. 3 April. 2003 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 19. ÅRGANG. NR. 3 April. 2003 SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Egevang 18, Skb. 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen Virringvej 88, Skb. 87

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsmail april/maj 2019

Nyhedsmail april/maj 2019 Nyhedsmail april/maj 2019 Referat fra bestyrelsesmøderne i april og maj er nu tilgængelige på Medlems siden. Næste bestyrelsesmøde. Alle årets bestyrelsesmøder er nu i aktivitetskalenderen - 1. torsdag

Læs mere