performance gulve everroll Sports- og Performance gulve elastiske robuste trinstøjsdæmpende

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "performance gulve everroll Sports- og Performance gulve elastiske robuste trinstøjsdæmpende www.everroll.de"

Transkript

1 performance gulve everroll Sports- og Performance gulve elastiske robuste trinstøjsdæmpende

2 everroll Alle billeder i denne brochure viser installationer af everroll jorden rundt. everroll - elastisk, robust, lyddæmpende everroll er et elastisk specialgulv, der anvendes i tusindvis af fi tness- og sportscentre, i udstillingsmiljøer på messer og i butikker samt til mange andre formål jorden rundt. everroll er fremstillet af en kombination af forskellige elastomerer, som medfører en enestående holdbarhed og elasticitet. Derfor er everroll den ideelle gulvbelægning på arealer udsat for store mekaniske belastninger, hvor led og ben skal skånes, og hvor der stilles store krav til skridsikkerheden. everroll -programmet fra BSW omfatter et stort udvalg af forskellige tykkelser, farver, mønstre og specialprodukter, der alle er udviklet til sport, performance, arbejde og udstillingsbrug. everroll -programmet er udviklet på basis af den mangeårige erfaring hos en af verdens største producenter af sportsgulve - BSW. Beskyttelse gennem elasticitet everroll -produkternes elasticitet skåner bevægeapparatet under sport og arbejde og understøtter den sportslige performance for både amatør- og professionelle idrætsudøvere jorden. Enorm modstandsdygtig Den sejelastiske konsistens af everroll compact og everroll impact medfører en effektiv beskyttelse mod svære stødbelastninger, kantede genstande og høje permanente belastninger på f.eks. arealer hvor der indimellem tabes håndvægte, hvor tungt udstyr belaster gulvet, og hvor skøjteløbere går til skøjtebanen. everroll er modstandsdygtig overfor tunge belastninger og hårde stødpåvirkninger, som normalt ville beskadige konventionelle gulve og underlag. Sikkerhed gennem skridsikkerhed everroll compact og impact opfylder skridsikkerhedsklasse R9, hvilket medfører en ideel balance mellem skridsikkerhed til forhindring af ulykker og en let glideevne ved pludselige stopbevægelser under sportsudøvelse. Herved undgås snubleulykker, der ved sådanne bevægelsesforløb ellers kan forekomme på grund af for høj skridsikkerhed. Attraktivt design everroll kan fås i 70 standardmønstre. Hertil kommer programmet mycreation, som ved tilstrækkeligt ordrestørrelse muliggør vilkårlige kombinationer af 25 farver og tilskæringer ved hjælp af vandstråler. Hurtig og nem udlægning everroll er nem at udlægge. Den limes enten på som en gængs elastisk gulvbelægning på et bæredygtigt underlag eller udlægges, uden brug af lim, som gulv på gulv i varianterne everroll puzzletile, multitile og protect.

3 performance gulve everroll -programmet everroll compact består af baner i tykkelserne 4-6 mm. everroll compact er gulvbelægningen til alle områder med gennemsnitlig mekanisk belastning. everroll impact omfatter tykkelser fra 8-12 mm og er beregnet som beskyttelsesbelægning til stærkt belastede områder. everroll compact og impact udlægges og limes som gængse elastiske gulvbelægninger. everroll multitile, everroll weightlayer og everroll protect er robuste gummifl iser til håndvægts- og udstyrsområdet i fi tnesscentre. everroll puzzletile er en fl isebelægning med puslespilssamlinger beregnet til stabil permanent eller midlertidig udlægning som sportsgulv eller midlertidigt beskyttelseslag på andre gulve. everroll -programmet omfatter også sportsmåtterne everroll floorworks, som kan udlægges på store fl ader og fylde hele rummet. De kan leveres i fi re varianter med forskellige mål, blødhedsgrader og betræk.

4 everroll Fitness, sport og performance Fitnesscentre, styrketræning, fysioterapi, wellness Sammenlignet med lignende gulvbelægninger fra andre producenter har everroll en høj materialetæthed, der medfører en særdeles god sejhed og lang levetid. Selv efter mange års tro tjeneste bibeholder everroll sin performance. everroll skåner bevægeapparatet på grund af den lette punktelasticitet. Kraftreduktionen for everroll compact er 9-12 %, for everroll impact mellem 16 og 19 %, alt efter tykkelse. everroll opfylder kravene i skridsikkerhedsklassen R9: sikkert fodfæste under løb og spring, tilstrækkelig glideevne ved stopbevægelser. I forbindelse med vådrum opfylder everroll skridsikkerhedsklassen C, hvilket garanterer høj skridsikkerhed. everroll dæmper stødpåvirkningerne fra nedfaldende genstande som f.eks. håndvægte, uden at tage skade. everroll bærer vægten af det fi tnessudstyr, som opstilles på gulvet, og hindrer det i at glide. Udstyr, som skrues fast i gulvet, er fast forankret på everroll, idet hele everroll -fl aden er limet fast på det støbte gulv og der ikke befi nder sig hulrum under det, som det ellers er tilfældet ved mange sportsgulve. everroll er trinstøjsdæmpende. Afhængig af tykkelsen opnås en trinstøjsdæmpning på 15 til 20 db. everroll er egnet til gulvvarme. everroll er behagelig varm for fødderne.

5 Vintersport Issport, skiudlejning, tovbaner everroll impact i tykkelserne 10 og 12 mm er modstandsdygtig over for skarpe og spidse genstande på sin helt egen måde: Det elastiske materiale forhindrer mange former for beskadigelse, da det ikke brækker. Små indstikshuller lukker sig næsten helt af sig selv efter fjernelse af genstanden. Skøjter, skistave, sneskovle og tunge sko har så godt som ingen indfl ydelse på everroll impact. everroll impact beskytter undergulvet mod vintersportsudstyrets mekaniske påvirkninger. everroll er skridsikker. Fugtige everroll -fl ader yder også her beskyttelse, da den ru overfl adestruktur giver fodfæste. everroll tåler vand, sne og is vedvarende uden at tage skade. Kulde og varme påvirker ikke everroll -materialets elasticitet og sejhed. Alle beskyttende og isolerende produktegenskaber bibeholdes vedvarende.

6 performance gulve Præsentation, repræsentation Messestande, udstillingsarealer Hurtig udlægning, en ikke refl ekterende overfl ade, førsteklasses udseende og høj belastningsevne gør everroll til det ideelle gulv til messestande og andre udstillingsarealer. Ved tilstrækkeligt ordrevolumen kan everroll -designet vælges individuelt med programmet everroll mycreation. Endvidere kan everroll leveres med vandstråle-udskårne intarsier. Elasticiteten af everroll reducerer træthed, når man står eller går i lang tid. Som gulv-på-gulv-løsninger til udstillings- og demonstrationsarealer anvendes everroll puzzletile, multitile og everroll protect. Tunge udstillingsgenstande og messemøbler står sikkert og fast på everroll. everroll fi nder ofte anvendelse på IAA og andre biludstillinger. Tung rullende last påvirker ikke everroll. I sort eller grå simulerer everroll uni asfalt eller beton. Vægbeklædninger, opslagstavler Ikke kun gulve, men også vægge og lofter kan beklædes med everroll. Den ru everroll -overfl ade minder så ikke mere om en gulvbelægning, men ser ud som en vægbeklædning af høj kvalitet. Især i konference- og præsentationslokaler er beklædninger med everroll dekorative og formålsorienterede: everroll på vægge og lofter forbedrer nemlig akustikken i rummet. everroll begrænser støjtransmissionen fra rum til rum. everroll forhindrer uønskede lysrefl eksioner. everroll xtreme Toronto I egner sig som projektionsfl ade. Nåle og tegnestifter kan stikkes i everroll, uden at materialet beskadiges heraf. Således bliver væggen til en opslagstavle.

7 everroll Handel, serviceydelser, arbejde Detailhandel, kundenære serviceydelser everroll xtreme er den bedst egnede belægning til detailhandlen i everroll programmet. everroll xtreme har den samme elasticitet som de øvrige everroll -kvaliteter og virker afl astende, når man står eller går i lang tid. everroll xtreme har en fremragende lysægthed (trin 7 ifølge EN ISO 105- B02:1999), har godkendelse til generel anvendelse fra byggetilsynet i Tyskland, er svært antændelig (Cfl -s1 i henhold til EN ) og emissionsfattigt. Den silkematte forsegling sørger for minimalt rengøringsbehov og god modstandsdygtighed over for pletter. Ved tilstrækkeligt ordrevolumen kan everroll -designet vælges individuelt med programmet everroll mycreation. Endvidere kan everroll leveres med vandstråleudskårne intarsier. Til gulv-på-gulv-fl ader egner sig everroll multitile, protect, puzzletile og specielle tilskæringer fra everroll impact. Stående arbejdspladser everroll skaber en elastisk fl ade, der skåner led og ben, modvirker træthed og forebygger rygproblemer. everroll er modstandsdygtig over for store mekaniske belastninger. Skridsikkerheden (R9) af everroll medfører et sikkert fodfæste. everroll protect og multitile kan udlægges på andre gulve for at skabe en elastisk fl ade og skåne undergulvet.

8 performance gulve Farver og mønstre Alle designs i hver produktgruppe er vist på farvekortene. everroll uni I er en produktgruppe bestående af otte ensfarvede gulve. Materialet er højkomprimeret, elastisk EPDM-gummi. everroll uni I har små porer, som giver gulvet en interessant overfl adestruktur. everroll uni II er en produktgruppe med de samme farver som uni I. Porerne er dog lidt større, da materialet ikke er så højt komprimeret. Dette gør overfl aden mere levende, hvilket, især ved de lyse farvetoner, skaber interessante lyskontraster. everroll stone er en produktgruppe bestående af to design-grupper med hver fi re designs. everroll uni I, uni II, stone og xtreme er fremstillet af 100% nyt EPDM-gummi. Det sorte gummimateriale i de øvrige everroll produktgrupper er genbrugsgummi, hvilket medfører, at disse er væsentligt billigere.

9 everroll everroll endurance er en produktgruppe med kombinationer af enten to eller tre farver. Grundfarven er sort. I alt fi ndes der fi re designs. everroll galaxy er en produktgruppe med kombinationer af to eller tre farver i store og små granulater. Grundfarven er sort. I alt fi ndes der fem designs. everroll vision en produktgruppe med kombinationer af enten to eller tre farver. Den fremherskende grundfarve er sort. I alt fi ndes der fem designs. everroll classic er en produktgruppe med samme mønster som everroll vision, men kun med en enkelt farve. Den fremherskende grundfarve er sort. I alt fi ndes der seks designs. everroll basic er en produktgruppe med kombinationer af 1 farve. Den fremherskende grundfarve er sort og andelen af samme er endnu større end i everroll classic og everroll vision. I alt fi ndes der otte designs. everroll star er en produkgruppe med kombinationer af enten 2 eller 3 farver med særdeles store granulater. Den fremherskende grundfarve er sort. I alt fi ndes der fi re designs.

10 everroll xtreme Det elastiske gulv til sol og kraftig kunstig belysning everroll xtreme I er en designgruppe bestående af fi re ensfarvede gulve. Materialet er højt komprimeret, elastisk EPDM-gummi. everroll xtreme I har små porer, som giver gulvet et interessant overfl adeudseende. everroll xtreme III er en designgruppe med kombinationer af enten tre eller fi re farver. I alt fi ndes der fi re designs. Små granulatkorn. everroll xtreme IV er en designgruppe med de samme fi re farvekombinationer som everroll xtreme III, men med store granulatkorn. everroll xtreme er verdens eneste elastiske gulvbelægning fremstillet af PUR-bundet gummigranulat, som opfylder lysægthedstrin 7 (fremragende). everroll xtreme er derfor særdeles velegnet til anvendelse på alle områder med stærk solindstråling eller intensiv kunstig belysning og under de rigtige forudsætninger også til udendørsarealer, svømmepøle, pools, og vandlande m.v.. Farverne bleges kun i uvæsentligt omfang og bibeholder generelt deres oprindelige intensitet. Kontakt venligst BSW med hensyn til limning ved anvendelse i våde områder. Dette er dog ikke den eneste grund til at everroll xtreme er unikt sammenlignet med andre elastiske gummi- og sportsgulve. Det er svært antændeligt og emissionsfattigt og har derfor opnået godkendelse til generel anvendelse udstedt af det tyske institut for byggeteknik (Deutsches Institut für Bautechnik). everroll xtreme kan forsegles med en transparent PUR-coating, som giver gulvet en porefri, silkemat overfl ade. everroll xtreme s materialesammensætning forhindrer misfarvning under PUR-laget, hvilket kan forekomme ved andre gulve af PUR-bundet gummigranulat. Dermed er everroll xtreme tidens mest højkvalitative gulvbelægning af PUR-bundet gummigranulat. Endvidere er everroll xtreme mærkbar elastisk, trinlydsdæmpende og uden PVC.

11 everroll mycreation everroll xtreme Til inden- og udendørsbrug everroll xtreme uforseglet/forseglet everroll xtreme egner sig især til følgende fl ader: Flader med kraftig solindstråling eller kunstig belysning everroll xtreme opfylder lysægthedsklasse 7, dvs. fremragende. Ingen misfarvning under PUR-belægningen som ellers kan forekomme ved gulve af PUR-bundet gummigranulat fra andre producenter. Materialet påvirkes ikke af UV-lys og varme og elasticiteten bibeholdes. Flader med forøget risiko for tilsmudsning everroll xtreme med PUR-forsegling har en lukket, næsten porefri overfl ade med silkemat glans. Dermed reduceres rengøringsbehovet væsentligt, og modstandsdygtigheden over for pletter forøges betydeligt. Udendørsarealer everroll xtreme s lysbestandighed medfører en næsten uforandret, vedvarende farveægthed. everroll xtreme s høje vejrbestandighed medfører en lang levetid. Under de rigtige forudsætninger egner everroll xtreme sig også til svømmepøle, pools, og vandlande m.v. Her anbefaler vi den uforseglede variant. Udlægning på udendørsarealer og i våde områder bør ikke foretages uden forudgående rådgivning fra BSW.

12 everroll mycreation performance gulve til kreative everroll mycreation skaber utallige muligheder for individuel udformning af egne gulvdesigns: 25 farver i to granulatstørrelser i næsten alle slags kombinationer. De vælger granulatstørrelse, tykkelser og farver og sender Deres idéer til os via fax-formularen. Vi udarbejder digitalt grafi sk materiale til orientering. Så snart De har valgt et design, så fremstiller vi en produktprøve. Også her har De stadigvæk mulighed for at variere Deres udkast. Denne service tilbyder vi under forudsætning af en min. ordrestørrelse i henhold til nærmere aftale.

13 everroll mycreation Intarsier, vandstråleskæring everroll mycreation omfatter ikke kun farver, men også former. Med intarsier, der udskæres ved hjælp af vandstråle, kan både fl isemønstre, logoer, vejmarkeringer og tekst laves. Mulighederne er alsidige. Farvemønstrene er valgt således, at de kan kombineres i harmoni med hinanden (se farvekortet). Skakbrætmønster, mønstre af geometriske grundformer (kvadrat, fi rkant, rombe, cirkel, ellipse) eller streggrafi k (ingen farveforløb) fremstiller BSW individuelt, så de kan installeres af kompetente gulvlæggere. Disse emner kan naturligvis også kombineres med farveprogrammet fra everroll mycreation. Hermed opstår der unikke gulvbelægninger med strukturer og grafi ske fremstillinger, som er nøje tilpasset til de individuelle designmæssige eller funktionelle behov. Denne service tilbyder vi under forudsætning af en min. ordrestørrelse i henhold til nærmere aftale.

14 everroll puzzletile Gulvet på gulvet Foto Schachbrettfläche Der kan IKKE leveres præfabrikerede hjørneog kantstykker til everroll puzzletile, da fl iserne nemt kan tilskæres til ønsket mål ved hjælp af en stanley-kniv, stålskinne og stålvinkel. Herved er brugeren ikke bundet af det givne format. Ved plane og faste underlag kan everroll puzzletile også midlertidigt udlægges på udendørsarealer. everroll puzzletile fl iser egner sig både til midlertidig eller permanent udlægning på eksisterende gulvbelægninger og som fast installation som performancegulv på betongulve eller lignende underlag. De enkelte everroll puzzletile fl iser griber ind i hinanden og ligger derfor sikkert og fast uden limning. everroll puzzletile kan fås i næsten alle everroll compact- og impact-tykkelser. Derfor egner everroll puzzletile sig til næsten alle slags belastninger indenfor området fi tness, sport og performance. Med everroll puzzletile kan både store og små fl ader belægges. Som lille fl ade på et eksisterende gulv tjener everroll puzzletile som et ekstra elastisk beskyttelseslag og fremhæver samtidig udseendet af området. Udlagt ud på en stor fl ade kan everroll puzzletile udfylde hele rummet som et komplet sports- og performancegulv.

15 everroll protect Gulvbeskyttelse everroll protect beskytter følsomme gulve mod tryk- og friktionskræfter fra tung last. I fi tnesscentre anvendes everroll protect som et sikkert og fast underlag under tungt udstyr og som en stødabsorberende, ledskånende og skridsikker belægning i frivægtsområder. I arbejdsarealer giver everroll protect s elasticitet et værdifuldt bidrag til reducering af træthed, når man står eller går i lang tid. Endvidere beskytter elasticiteten undergulvet og dæmper stødet af nedfaldende genstande. Desuden er everroll protect skridsikker og trinlydsdæmpende. Det skridsikre everroll protect-materiale forhindrer, at måtten glider på gulvet, så alt bliver stående på rette plads. everroll protect leveres i målene x x 4 mm og kan nemt tilskæres til det ønskede mål med en stanley-kniv og stålskinne. Da everroll protect ligger løst på gulvet, kan måtten nemt fjernes og udlægges på ny igen. Herved lettes rengøring af gulv og måtte.

16 everroll multitile Elastiske gummifliser beskytter, isolerer og dæmper everroll multitile er en kompakt elastisk gummifl ise med en overfl ade bestående af everroll -gulvbelægning. Gummifl iserne kan forbindes med hinanden ved hjælp af de medfølgende dyvler. De kan anvendes som en permanent eller midlertidig belægning ovenpå betongulve og eksisterende gulvbelægninger. everroll multitile er robust, men alligevel elastisk. everroll multitile er punktelastisk og beskytter derved sportsudøvernes ben og led. everroll multitile beskytter gulvet mod hårde slag fra håndvægte og høje punktbelastninger fra fi tnessudstyr. everroll multitile dæmper trinlyd og stød fra nedfaldende genstande. everroll multitile er et robust og elastisk underlag velegnet til anvendelse i både udstyrs- og træningsrum. Elasticiteten skåner kroppen ved gulvøvelser, men medfører også stabilitet og fodfæste ved stepøvelser. everroll multitile kan endvidere udlægges delvist som gulv-på-gulv-løsning under vægtbænke m.v.. everroll multitile kan tilskæres med stiksav eller stanley-kniv. everroll multitile kan fås i mange everroll -mønstre.

17 everroll weightlayer Til affjedring af tunge vægte everroll weightlayer beskytter gulv og underlag mod de skader, som kan opstå, når man lægger tunge håndvægte fra sig eller taber dem ved en fejltagelse. Med en tykkelse på 43 mm, bestående af højt komprimeret gummimateriale, opfanges og absorberes de hårde stødbelastninger, der dannes herved. Gummifl iserne kan integreres fast i gulvkonstruktionen eller udlægges ovenpå en eksisterende gulvbelægning. De kan forbindes med hinanden med de medfølgende dyvler. Udover stødabsorbering har de en lydisolerende virkning. everroll weightlayer-overfl aden kan leveres i talrige everroll -mønstre og har et førsteklasses, dekorativt udseende, som passer ideelt til de øvrige everroll -gulve. everroll weightlayer gummifl iser har samme fl ademål som everroll multitile gummifl iser (1.000 x 500 mm) og er derfor ideelle at kombinere med disse.

18 everroll floorworks Tatami-princippet: Måtten er gulvet Atoll Rot Oliv Sand Betrækket lightcover Terrakotta Das everroll floorworks-programmet består af fi re måtter til beregnet til forskellige bevægelsesteknikker. Måtterne adskiller sig, hvad angår elasticitet, betræk og størrelse. Elasticitet everroll floorworks kan fås i to blødhedsgrader. Varianten soft består af BSW-materialet Variofoam soft egner sig til bevægelsesforløb, som hovedsageligt foretages i siddende eller liggende stilling. Kroppen affjedres på en behagelig måde, endda punktbelastninger på knæ og albue udlignes blødt, så tryksmerter undgås. Varianten medium, af Variofoam 1000, er lidt hårdere og medfører ved stående øvelser sikre skridt og trin samt sikkert fodfæste. Betrækket Betrækket lightcover egner sig bedst til øvelser med bare fødder. lightcover er ftalatfri, antimikrobiel og antimykotisk samt modstandsdygtigt over for spyt og sved. Det er desuden særdeles slidfast, nemt at rengøre og fl ammehæmmende. Betrækket hardcover har i mange år vist sin værdi som betræk til gymnastikmåtter inden for skoleidræt og professionel sport. Det tåler nemt belastninger fra gymnastiksko og har en skridsikker profi - lering. hardcover er særdeles slidfast og nemt at rengøre. Overfl adeegenskaberne mindsker forekomsten af skridmærker efter skosåler. Betrækket hardcover

19 everroll floorworks Skridsikker underside: everroll floorworks underside er forsynet med skridsikkert materiale. De små hulrum i materialet suger sig bogstaveligt fast på underlaget og forhindrer måtterne i at glide. Som tatami-måtter ligger disse så sikkert, at selv professionelle kampsportsudøvere forlader sig på dem i forbindelse med verdensmesterskabskonkurrencer m.v. Fra yoga til Tae Bo everroll floorworks I og II har målene 100 x 75 x 2,5 cm. Dette mål egner sig til fl eksibel lægning i vilkårligt dimensionerede rum. To måtter i forlængelse af hinanden skaber en to meter lang fl ade til øvelser i liggende stilling. everroll floorworks III og IV har målene 200 x 100 x 2,5 cm. En enkelt måtte giver komfortabel plads til enhver legemshøjde, også når arme og ben strækkes ud til siden. Når disse lægges ved siden af hinanden opnås hurtigt et stort øvelsesareal. floorworks I Mål: 100 x 75 x 2,5 cm Betræk: lightcover eller hardcover Elastisk materiale: soft til øvelser i siddende eller liggende stilling Som enkeltmåtte, to måtter i forlængelse af hinanden (= 2 m længde) eller som en stor fl ade efter tatami-princippet floorworks II Mål: 100 x 75 x 2,5 cm Betræk: lightcover eller hardcover Elastisk materiale: medium til øvelser i stående stilling, også til hurtige bevægelser i siddende eller liggende stilling Som enkeltmåtte, to måtter i forlængelse af hinanden (= 2 m længde) eller som en stor fl ade efter tatami-princippet floorworks III Mål: 200 x 100 x 2,5 cm Betræk: lightcover eller hardcover Elastisk materiale: soft til øvelser i siddende eller liggende stilling Som enkeltmåtte eller som en stor fl ade efter tatami-princippet floorworks IV Mål: 200 x 100 x 2,5 cm Betræk: lightcover eller hardcover Elastisk materiale: medium til øvelser i stående stilling, også til hurtige bevægelser i siddende eller liggende stilling Som enkeltmåtte eller som en stor fl ade efter tatami-princippet

20 everroll compact everroll impact Elasticitet og belastningsevne everroll kan fås i fem tykkelser. everroll compact omfatter tykkelserne 4 og 6 mm, everroll impact 8, 10 og 12 mm. everroll - materialets belastningsevne og elasticitet afhænger af tykkelsen. Tabellen viser, hvilke everroll -mønstre og -kvaliteter man kan få i hvilke tykkelser. Mønster/udførelse Tykkelse everroll compact Tykkelse everroll impact uni I uni II stone xtreme galaxy endurance vision classic basic star puzzletile mycreation protect 4 mm 4 mm 4, 6 mm 4 mm 4, 6 mm 4, 6 mm 4, 6 mm 4, 6 mm 4, 6 mm 4, 6 mm 6 mm Afhængig af materialesammensætning på forespørgsel 4 mm 8, 10 mm 8, 10, 12 mm 8, 10, 12 mm 8, 10, 12 mm 8, 10, 12 mm 8, 10, 12 mm 8, 10, 12 mm 8, 10 mm Afhængig af materialesammensætning på forespørgsel multitile weightlayer 27 mm 43 mm

21 everroll everroll til fitnesscentre Frivægtsområder Udstyr til Styrketræning Cardiotræning/ Spinning Aerobic, Step, Jazz dans m.v. Stretching, Pilates, Yoga, Fysioterapi Tai Chi, Tae Bo, Selvforsvar everroll compact 4-6 mm + + everroll impact 8-10 mm + + everroll impact 12 mm + everroll puzzletile Afhængig af undergulv og montagemetode (fastmonteret eller midlertidig installation). everroll protect everroll multitile + everroll weightlayer 1 + everroll floorworks I og III everroll floorworks II og IV egnet ved let belastning egnet ved gennemsnitlig belastning egnet ved stærk belastning 1 Ikke egnet til podier til professionel vægtløftning. + + egnet ved gennemsnitlig belastning, dog anbefales ekstra måtter. egnet ved stærk belastning, dog anbefales ekstra måtter. Anbefalingerne om egnethed er baseret på sammenspillet mellem fysiologisk beskyttelsesfunktion, ønsket sportsfunktion og mekanisk bygningssikring af f.eks. undergulvet.

22 everroll Tekniske data everroll banevare everroll puzzletile everroll multitile everroll weightlayer everroll protect Bredde: mm pr. bane Rullelængde fra 10 m Tykkelse: 4-12 mm, alt efter kvalitet Materiale: PUR-bundet granulat af genbrugsgummi / EPDM-gummi afhængig af produktgruppe. Dækmål: ca. 570 x 570 mm (0,325 m²) Udvendigt mål: ca. 600 x 600 mm Tykkelse: 6-10 mm Materiale: som banevare Mål: x 500 mm, pyntefuge ved 500 mm Tykkelse: 27 mm Materiale: PUR-bundet, komprimeret granulat af genbrugsgummi med everroll banevare som overfl ade. Mål: x 500 mm, pyntefuge ved 500 mm Tykkelse: 43 mm Materiale: PUR-bundet, komprimeret granulat af genbrugsgummi med everroll banevare som overfl ade. Mål: x mm Tykkelse: 4 mm Materiale: PUR-bundet granulat af EPDM-gummi. Kraftreduktion Selv i 4 mm tykkelse har everroll compact en højere kraftreduktion end konventionelle gulvbelægninger. Hele gulvprogrammet fra BSW, inkl. Regupol gulve til sportshaller og decoelast, har en øget elasticitet. Regupol gulve til sportshaller iht. DIN everroll weightlayer everroll multitile everroll impact 10 mm decoelast +++ decoelast + everroll compact 4 mm Klikgulv 11 mm Linoleum Konventionelle gummigulve PVC 53% 42,1% 39,9% 18,4% 16,6% 11,9% 9,6% 9,1% 4,5% 3,9% 3,9% BSW egenprøvning i henhold til DIN Kraftreduktionens værdi beskriver den relative andel (betongulv = 0 % kraftreduktion) af kraften, som absorberes ved indvirkning på en elastisk fl ade. Jo højere kraftreduktion, desto blødere er fl aden. Regupol gulve til sportshaller og decoelast er ligeledes specialgulve fra BSW, som bl.a. er blevet udviklet til fi tness og sport.

23 performance gulve Skridsikkerhed everroll galaxy, endurance, star, classic, basic Skridsikkerhed R9, i vådrum C iht. BGR 181 Friktionskoeffi cient 0,65 µ iht. EN Disse værdier beviser, at everroll hverken er for glat eller for ru til bevægelsesforløb i fi tnesscentre. I vådrum gælder C som den højeste skridsikkerhedsklasse. Brandklassificering, EN , everroll banevare, multitile, weightlayer everroll xtreme, uni I, uni II, stone E fl normalt antændelig C fl -s1 svært antændelig Varmeledningsevne everoll banevare 4 mm 0,12 W/mK, egnet til gulvvarme Trinstøjsdæmpning db alt efter tykkelse. Den høje trinstøjsdæmpningen medfører normalt, at yderligere tiltag for dæmpning af trinstøj er unødvendige. Installation og vedligeholdelse Montage- og rengøringsvejledninger fremgår af særskilte dokumenter.

24 everroll decoelast PUR-gulve +++ decoelast er navnet på de elastiske PURgulve fra BSW, der udføres fugefrie. De egner sig til alle fl ader som kræver øget elasticitet, trinstøjsdæmpning og hygiejne. Den fugefri PUR-belægning har lang levetid og kan fås i talrige farver og mønstre. decoelast er en innovativ og miljøvenlig gulvbelægning. Billedet viser decoelast +, farve rubin, mønster R5, i træningsrummet i et fi tnesscenter i Nordrhein- Westfalen. Regupol gulve til sportshaller Regupol gulve til sportshaller er allerede blevet installeret i tusindvis af sportshaller i hele verden. Ligesom decoelast består de af et elastisk lag med en PUR-belægning. Deres elasticitet er dog tilpasset kravene inden for halsport. Regupol gulve til sportshaller egner sig til alle former for boldspil og til gymnastik. De har en særdeles lang levetid, og ofte opfylder de deres formål i fl ere årtier. BSW er nok verdens største producent af judomåtter. BSW Tatami-måtter fi nder man både ved verdensmesterskaber og i kampsportscentre i hele verden. BSW Tatami kan fås i fl ere varianter, der er tilpasset kampsportsarterne og træningskravene. Billedet viser BSW Tatami på Otto World Cup 2007 i Hamborg. BSW Tatami-måtter til kampsport BSW GmbH Berleburger Schaumstoffwerk Am Hilgenacker Bad Berleburg Telefon: ++49 (0) Telefax: ++49 (0) BSW EVER DK Online Version

ErgoFloor. everroll. performance gulve. elastisk, robust, trinstøjsdæmpende

ErgoFloor. everroll. performance gulve. elastisk, robust, trinstøjsdæmpende 1 elastisk, robust, trinstøjsdæmpende A/S, Viborgvej 9, 7160 Tørring, Tilf. 76 90 20 01, www.ergofloor.dk A/S, Viborgvej 9, 7160 Tørring, Tilf. 76 90 20 01, www.ergofloor.dk 3 A/S, Viborgvej 9, 7160 Tørring,

Læs mere

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport Gym & Fitness 04 Tænk på at: - vælge et gulv som passer til omgivelserne - have det rigtige gulv på det rette sted - dele gulvet op i forskellige zoner - gulvet skal være langtidsholdbart - vælge en stabil

Læs mere

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND INNOVATION MED PROFIL 6.3 Schlüter -DITRA-SOUND G U L V U N D E L A G TRINLYDSISOLERING Anvendelse og funktion Schlüter -DITRA-SOUND er en trinlydsisolering til flisebelægninger fremstillet af kraftig

Læs mere

ErgoFloor. ErgoFloor aflastningsmåtter. Fordele: Ergonomiske og mijørigtige måtte og gulvløsninger

ErgoFloor. ErgoFloor aflastningsmåtter. Fordele: Ergonomiske og mijørigtige måtte og gulvløsninger ErgoFloor aflastningsmåtter Vedvarende, stillestående arbejde på hårde gulve kan medføre problemer med bevægeapparatet, herunder især ryg, nakke, lægmuskler, knæ og fødder. Faldulykker og belastningsskader

Læs mere

ErgoFloor. Ergonomiske og miljørigtige måtte og gulvløsninger

ErgoFloor. Ergonomiske og miljørigtige måtte og gulvløsninger ErgoFloor aflastningsmåtter Vedvarende, stillestående arbejde på hårde gulve kan medføre problemer med bevægeapparatet, herunder især ryg, nakke, lægmuskler, knæ og fødder. Faldulykker og belastningsskader

Læs mere

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder TÆT TAG DERBIGUM Membraner til anlægsarbejder Derbigum membraner slutter tæt og er lette at arbejde med Der skal stilles store krav til en god vandisolering. Den skal kunne tåle bevægelser i konstruktionen.

Læs mere

FULDKOMMEN PERFEKTION

FULDKOMMEN PERFEKTION GLATTE VÆGGE FULDKOMMEN PERFEKTION DEN INNOVATIVE VÆGBEKLÆDNING TIL VÆG OG LOFT 2 VIST I BAGGRUNDEN: SYSTEXX PREMIUM EXCLUSIVE 060 HAPTIK: LÆREN OM FØLESANSEN FØLELIG ELEGANCE Menneskets følesans er yderst

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

Eminent VINYL HOMOGEN GULVBEL ÆGNING

Eminent VINYL HOMOGEN GULVBEL ÆGNING Eminent HOMOGEN GULVBEL ÆGNING VINYL > Bred og ny kollektion med et unikt design koncept > Ikke retningsbestemt mønster med 3D effect > iq intelligent kvalitet PUR forstærket overflade > Ingen brug af

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Gulvløsninger til Fitness

Gulvløsninger til Fitness Gulvløsninger til Fitness Fitnessgulve Støddæmpende Slidstærke Komfortable ErgoFloor A/S har igennem mere end 15 år specialiseret sig i levering af slidstærke gulvløsninger til fitness og sport.vor brede

Læs mere

Schlüter -KERDI-SHOWER. Systemprodukter til brusekabiner i gulvniveau

Schlüter -KERDI-SHOWER. Systemprodukter til brusekabiner i gulvniveau Schlüter -KERDI-SHOWER Systemprodukter til brusekabiner i gulvniveau Fordele Let og sikker installation Afl øbet er tilgængeligt ved montering på afl øbsrøret, og det giver mulighed for en let og sikker

Læs mere

Trygge omgivelser og øget komfort. AAG Hestekomfort. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning

Trygge omgivelser og øget komfort. AAG Hestekomfort. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning Trygge omgivelser og øget komfort AAG Hestekomfort En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning STALDGANG AAG STALDFLISER AAG Staldflise 500 x 500 x 30/40/45 mm Kvadratiske og elastiske

Læs mere

10 gange test, afprøvning og kontrol PU Systemet fra Europas Nr. 1

10 gange test, afprøvning og kontrol PU Systemet fra Europas Nr. 1 10 gange test, afprøvning og kontrol PU Systemet fra Europas Nr. 1 Garanteret, sikkert produktvalg Indledning Indhold 10 gange test, afprøvning og kontrol For 10 år siden, da den første PU Sealer blev

Læs mere

Monteringsvejledning. click

Monteringsvejledning. click click Monteringsvejledning Fremstilling af Marmoleum click Marmoleum click har et toplag af linoleum, som er fremstillet af naturlige rå-materialer i en miljøvenlig produktionsproces. Hovedbestanddelen

Læs mere

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport Tennisunderlag 04 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport 04 06 08 Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex Claytech 04 06 08 10 12 14 10

Læs mere

ecoground - komplet ridebund

ecoground - komplet ridebund Ridebane, Ridehal Paddock, Løsdrift Horsewalker Round Pen ecoground - komplet ridebund eco ground Professionelle Reitböden ecoground - den nyeste generation af komplette ridebunde Anvendelsesoptimeret

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET BELÆGNING KREATIVE OG UNIKKE BELÆGNINGER Der er ingen grund til at gå på kompromis, når man kan gå på helstøbte løsninger i gummi. Hos UNO finder du

Læs mere

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum et naturprodukt 02. DLW gulvbelægning en stolt tradition 03. Lino Art Linea kollektionen 04. Tekniske egenskaber 05. LPX nem rengøring 06. Anvendelsesområder

Læs mere

Monteringsvejledning for Fletco Carpets

Monteringsvejledning for Fletco Carpets Indholdsfortegnelse Bagsiden er en vigtigt del af et gulvtæppe, både i forbindelse med montering og i det daglige brug, derfor tager denne monteringsvejledning udgangspunkt i de forskellige bagsidetyper

Læs mere

noraplan - monteringsvejledning

noraplan - monteringsvejledning noraplan - monteringsvejledning Iht. DIN EN 1817 "Elastiske gulvbelægninger Til limning af noraplan gummigulve skal der bruges en dispersionslim. Nogle limtyper suger mindre end andre. Dette skal der tages

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C.

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C. Vi anbefaler at læse følgende lægningsvejledning for ikke at glemme noget og for at drage fuld nytte af dit gulv i mange år. ANVENDELSE LÆGNINGSVEJLEDNING BRUG Gulvbelægning som udelukkende er beregnet

Læs mere

GANGKOMFORT OG RULLEMODSTAND

GANGKOMFORT OG RULLEMODSTAND Myndighederne kræver, at gulvene skal have "passende fjedring", men der angives dog ingen metode til måling af fjedringen. Der er metoder til måling af støddæmpning og deformation i gulvbelægninger. Et

Læs mere

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning AAG Faldfliser Sikkerhed kombineret med design AAG Faldfliser AAG s faldfliser opfylder alle gældende krav, normer og standarder til faldunderlag under legeredskaber. Systemet er overbevisende med sin

Læs mere

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE GULVE DER FORBLIVER FLOTTE Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påføring og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL ELASTISKE GULVE Perfekt tilpasset til dine

Læs mere

bulletin board linoleum til inventar og opslagstavler

bulletin board linoleum til inventar og opslagstavler bulletin board linoleum til inventar og opslagstavler bulletin board LINOLEUM TIL OPSLAGSTAVLER Linoleum til opslagstavler, eller Bulletin Board tilbyder en praktisk, simpel løsning til at samle og udveksle

Læs mere

Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12

Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12 Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12 Forudsætninger Underlaget skal være jævnt og tørt, uden revner og have en tilstrækkelig styrke. Ved lægning uden fugtisolering

Læs mere

DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV.

DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV. DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV. SLIDSTÆRKT, ATTRAKTIVT DESIGN DISANO BY HARO Designgulve er meget trendy og det er der god grund til: De er slidstærke, ser flotte ud og er udstyret med attraktive

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT.

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT. SCHÖNOX MAX FORMAT Et komplet system til montering af meget store fliser Foto: Imola Ceramica - www.colourceramica.dk System MAX FORMAT www.schonox.dk Keramiske fliser i nye dimensioner Foto: MOSA Storformatfliser

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

Taraflex tennisunderlag

Taraflex tennisunderlag Tennisunderlag 04 06 08 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex 04 06 08 10 12 10 Claytech 14 04

Læs mere

Multibaner & underlag

Multibaner & underlag Multibaner & underlag WWW. BASKETBALL YOLLEYBALL Spilleren skal til en hver tid kunne have fuld fokus på spillet. Med vores gulvløsninger får spilleren et underlag der giver optimal fodfæste, reaktionsmulighed

Læs mere

FULDKOMMEN PERFEKTION

FULDKOMMEN PERFEKTION GLATTE VÆGGE FULDKOMMEN PERFEKTION DEN INNOVATIVE VÆGBEKLÆDNING TIL VÆG OG LOFT HAPTIK: LÆREN OM FØLESANSEN FØLELIG ELEGANCE Menneskets følesans er yderst veludviklet, og huden er kroppens største organ.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 HI CAMPUS 2014 INDHOLD 1. Vejledning i gulvtyper 2. Kreativ indretning af haller hvad er muligt? 3. Hvad kan Virklund Sport bidrage med? VIRKLUND SPORT HISTORIEN OM OS - 1956

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

GENNEM TYKT OG TYNDT! Papir & pap..de 35

GENNEM TYKT OG TYNDT! Papir & pap..de 35 GENNEM TYKT OG TYNDT! Papir & pap.de 35 GENNEM TYKT OG TYNDT! Indpakningspapir Silkepapir J tynd og smidig udgave J slutter tæt om varen J ideel til meget sarte varer som f.eks. glas og porcelæn m.m. J

Læs mere

HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI

HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI Tekniske gulvløsninger baseret på hærdeplast opfylder levnedsmiddelindustriens krav til fødevaresikkerhed og hygiejne Indholdsfortegnelse Side 2 Indledning

Læs mere

iq ONE UDEN PVC HOMOGENT GULV

iq ONE UDEN PVC HOMOGENT GULV HOMOGENT GULV UDEN PVC iq ONE iq One har en perfekt balance mellem design, fleksibilitet og holdbarhed, og er velegnet til områder, der stiller høje krav. Den unikke og innovative produktsammensætning

Læs mere

KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds

KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds Værd at vide om 2010 Oversigt: KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds 1. Generelt om problemer med fugt i bygninger 1.1 Byggematerialer i relation til problemer 1.2 Fugt i kældre et særligt problem 2.

Læs mere

Hydraseal DPM Beskrivelse Hydraseal DPM er en tokomponents opløsningsmiddelog benzylalkoholfri epoxyprimer. Anvendelsesområde Hydraseal DPM er en specialfremstillet primer, der muliggør umiddelbar installation

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

Her er produktet, der gør dit arbejde med gulvrenovering 10 gange lettere. Granulat til plade-undergulve. Quickperl

Her er produktet, der gør dit arbejde med gulvrenovering 10 gange lettere. Granulat til plade-undergulve. Quickperl Her er produktet, der gør dit arbejde med gulvrenovering 10 gange lettere Granulat til plade-undergulve - det 10 gange lettere alternativ til ovntørret sand - Renovering af gulve. - Retter gulve op uden

Læs mere

Utmaningar med nya produkter livslängd på våtrum, installationer och tätskikt. Leon Buhl, Teknologisk Institut

Utmaningar med nya produkter livslängd på våtrum, installationer och tätskikt. Leon Buhl, Teknologisk Institut Utmaningar med nya produkter livslängd på våtrum, installationer och tätskikt Leon Buhl, Teknologisk Institut Agenda Krav der kan stilles til vådrums egenskaber Hvor er vådrummet kritisk Bygningskonstruktioner,

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger 1 2 Indholdsfortegnelse side 3 Indvendig isolering side 4 Hulmurs isolering side 6 Gulv isolering side 8 Tag isolering side 10 Facade isolering side 11 Loft isolering side 12 Løsningsforslag side 13 U-værdi

Læs mere

2014-2016. - naturtro og slidstærkt design

2014-2016. - naturtro og slidstærkt design Ny - naturtro og slidstærkt design 2014-2016 BEHAGELIGT OG MODERNE Den nye Novilon kollektion rummer alt-i-et; gulvene er smukke, holdbare, modstandsdygtige og nemme at rengøre, og er velegnet i stuen,

Læs mere

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. w w w. a c o.

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. w w w. a c o. ACO VVS A C O S h o w e r D r a i n Gældende for februar 0 D e s i g n & f u n k t i o n ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure w w w. a c o. d k ACO ShowerDrain Design & funktion...

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

Omnisports Excel, Reference, Training, Speed & Compact

Omnisports Excel, Reference, Training, Speed & Compact Enhver brug af produktet til andre formål end dem der er fastsat i betingelserne for brug, skal indsendes til Tarkett til godkendelse. Omnisports belægningen kan monteres på forskellige underlag alt efter

Læs mere

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde...

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde... Arbejdsmåtter - Gør hårde Gulve bløde... 1 INDHOLD Info om Ergotec aflastningsmåtter Montage, Lager og lettere industri Fødevareindustri og Storkøkkener Værksteder og Metalindustri ESD sikring og Elektronikindustri

Læs mere

Platon Stop Original. Fugtsikring af laminat- og parketgulv på beton. Tørre og sunde huse!

Platon Stop Original. Fugtsikring af laminat- og parketgulv på beton. Tørre og sunde huse! Platon Stop Original Fugtsikring af laminat- og parketgulv på beton Tørre og sunde huse! Platon Stop Enkel og effektiv fugts Fugt i gulvet Trægulve, som ligger på beton, er udsat for fugt. I nybyggeri

Læs mere

BLIV INDHOLD FIT MED NEW SPORT! NEW SPORT

BLIV INDHOLD FIT MED NEW SPORT! NEW SPORT INDHOLD 3 GYMMAT 4 REHAMAT 5 GYMMAT CUSTOMIZED 6 YOGA ACCESSORIES 7 YOGAMAT 8 MASSAGE ROLLER 9 TRENDY MEIA BALANCEPUDE 10 COXIM & CUATRO BALANCEPUDER 11 BALANCEBRÆT 12 STEPBÆNK 13 CHICOTTE 14 PILATES BOLD

Læs mere

HØJ INDHOLD BLIV FIT MED NEW SPORT PROFI GYMMAT 180 KVALITET RINGE KAN MONTERES TIL OPHÆNG NEW SPORT

HØJ INDHOLD BLIV FIT MED NEW SPORT PROFI GYMMAT 180 KVALITET RINGE KAN MONTERES TIL OPHÆNG NEW SPORT PROFI GYMMAT 180 INDHOLD 3 GYMMAT 4 REHAMAT 5 GYMMAT CUSTOMIZED 6 YOGA ACCESSORIES 7 YOGAMAT 8 MASSAGE ROLLER 9 TRENDY MEIA BALANCEPUDE 10 COXIM & CUATRO BALANCEPUDER 11 BALANCEBRÆT 12 STEPBÆNK 13 CHICOTTE

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter. I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål.

Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter. I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål. Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål. Få et gratis, uforpligtende besøg af en af vore konsulenter med demovogn. Vi måler op, rådgiver gerne

Læs mere

HYDROTITE FORBRUGSARTIKLER FUGEBÅND

HYDROTITE FORBRUGSARTIKLER FUGEBÅND YROTITE EKSPANERENE FUGEÅN er et ekstruderet fugebånd fremstillet af neoprene og et hydrofi lt (vandsugende) materiale, der udvider sig, når det kommer i kontakt med vand. Udvidelsen bevirker, at der opstår

Læs mere

Nye perspektiver for en bæredygtig fremtid

Nye perspektiver for en bæredygtig fremtid Nye perspektiver for en bæredygtig fremtid Rigidur Rigidur H fremtidens beklædningsplade Rigidur H, den nye homogene fibergipsplade fra Rigips, opfylder alle de krav som byggeindustrien stiller til en

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton. rc-beton.dk

RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton. rc-beton.dk RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton rc-beton.dk VISION Platina KUGLEBLÆST FLISE DER HAR ET LUKSURIØST UDSEENDE Vision er en eksklusiv haveflise med en overflade, som har fået en blid kugleblæsning for at opnå

Læs mere

PRODUKT INFORMATION. KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds. Værd at vide om 2008

PRODUKT INFORMATION. KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds. Værd at vide om 2008 PRODUKT INFORMATION Værd at vide om 2008 KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds Oversigt: 1. Generelt om problemer med fugt i bygninger 1.1 Byggematerialer i relation til problemer 1.2 Fugt i kældre et

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

At-VEJLEDNING. Faldrisiko på gulv. A.1.6 Februar Vejledning om forebyggelse af fald på gulv

At-VEJLEDNING. Faldrisiko på gulv. A.1.6 Februar Vejledning om forebyggelse af fald på gulv At-VEJLEDNING A.1.6 Februar 2002 Faldrisiko på gulv Vejledning om forebyggelse af fald på gulv 2 Hvad er en At-vejledning? At-vejledninger vejleder om, hvordan reglerne i arbejdsmiljølovgivningen skal

Læs mere

Gulve til ethvert behov

Gulve til ethvert behov Gulve til ethvert behov Vi tilbyder: VOC-fri gulve Hurtig og simpel installation Særdeles hurtige hærdningstider Hårdføre overflader Dekorativt gulv Skridsikre og antimikrobielle gulve Hvorfor DekoFlake?

Læs mere

Sådan rengøres skydebaner

Sådan rengøres skydebaner Sådan rengøres skydebaner De Danske Skytteforeninger Vingstedvej 27 7182 Bredsten 1 Fokus på rengøring i ny pjece De Danske Skytteforeninger udgiver med denne skrivelse en pjece om, hvordan man rengør

Læs mere

Gulve reparation af gulvbelægninger

Gulve reparation af gulvbelægninger Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve reparation af gulvbelægninger Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Læs mere

Wrap-E-Soothe Top. Den lindring, I har ventet på. AD RescueWear TIL BØRN MED SENSITIV HUD/ EKSEM, ELLER I FORBINDELSE MED WET WRAP BEHANDLING

Wrap-E-Soothe Top. Den lindring, I har ventet på. AD RescueWear TIL BØRN MED SENSITIV HUD/ EKSEM, ELLER I FORBINDELSE MED WET WRAP BEHANDLING , LLC er ikke ansvarlig, LLC er ikke ansvarlig Top Antal: 1 4 år 5 år , LLC er ikke ansvarlig, LLC er ikke ansvarlig Bukser Antal: 1 4 år 5 år , LLC er ikke ansvarlig, LLC er ikke ansvarlig Ærmer Antal:

Læs mere

DEN BLÅ GUIDE TIL STÅL SWIMMINGPOOL

DEN BLÅ GUIDE TIL STÅL SWIMMINGPOOL DEN BLÅ GUIDE TIL STÅL SWIMMINGPOOL Berle Pool & Spa er med sine mange år i branchen landets største og ældste specialfirma inden for swimmingpools, inde og udespa. Vi leverer idag løsninger til alle -

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON 09.2014 Alle nævnte farvekoder er baseret på NCS Natural Colour System et system der er ejet af, og anvendes med licens fra, NCS Colour AB, Stockholm 2010. ROCKFON er et registreret varemærke. Der tages

Læs mere

- elegance, kvalitet og æstetik.

- elegance, kvalitet og æstetik. - elegance, kvalitet og æstetik. FORÅR 2015 FLOTTE UDENDØRS GULVE Keramiske %liser til udendørs anvendelse. Vores keramiske fliser består af ét stykke porcelæn stentøj plade der er perfekt firkantede,

Læs mere

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark)

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark) OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE DYB RENGØRING FJERNELSE AF PLETTER Meget snavsede betongulve kræver en mere intens rengøring. Med DUALTREAT DeepCleaningPad fjernes dybe

Læs mere

THE LIGHT OF SCANDINAVIA 3 KOLLEKTIONER NYESTE TEKNOLOGI LET AT VEDLIGEHOLDE ET FRISK UDSEENDE LUMINA ELEMENT GALAXY SKANDINAVISKE FARVER

THE LIGHT OF SCANDINAVIA 3 KOLLEKTIONER NYESTE TEKNOLOGI LET AT VEDLIGEHOLDE ET FRISK UDSEENDE LUMINA ELEMENT GALAXY SKANDINAVISKE FARVER LYSET GØR FORSKELLEN Nogle hævder, at der er noget magisk over lyset i Skandinavien. Andre mener, at de specielle nuanceforskelle skyldes nærheden til polarcirklen, eller at vores klima er rigt på kontraster.

Læs mere

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Teknisk brochure inkl. vejledende udsalgspriser w w w. a c o.

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Teknisk brochure inkl. vejledende udsalgspriser w w w. a c o. ACO VVS A C O S h o w e r D r a i n D e s i g n & f u n k t i o n ACO ShowerDrain Teknisk brochure inkl. vejledende udsalgspriser w w w. a c o. d k ACO ShowerDrain Design & funktion... I vores enkle design

Læs mere

NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET

NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påing og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL LAKEREDE TRÆ- & KORKGUVLE Vedvarende

Læs mere

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS Sanita Footwear A/S www.sanita.dk KOLLEKTIONSOVERSIGT 2015 SAN NITRIL San Nitril er specielt velegnet til arbejde i det våde element, hvor høj skridsikkerhed fordres.

Læs mere

Fitnessgulv. elastisk, robust, trinstøjsdæmpende. ErgoFloor. everroll. ErgoFloor A/S, Viborgvej 9, 7160 Tørring, Tlf ,

Fitnessgulv. elastisk, robust, trinstøjsdæmpende. ErgoFloor. everroll. ErgoFloor A/S, Viborgvej 9, 7160 Tørring, Tlf , 1 everroll Fitnessgulv elastisk, robust, trinstøjsdæmpende NYHED høj farveintensitet uden lysreflekser. A/S, Viborgvej 9, 7160 Tørring, Tlf. 76 90 20 01, www.ergofloor.dk everroll performance gulve everroll

Læs mere

RIDEBANER. Fakta om ridebaner

RIDEBANER. Fakta om ridebaner Fakta om ridebaner Der findes mange meninger om og opskrifter på, hvordan man opbygger en ridebane. Mange faktorer spiller ind, når man skal vælge den helt rigtige opbygning. Jeg vil her i aften gennemgå

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed

LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed RESERVEDELE 59,00 60,00 62,00 Side 1 11.500 13.600 15.900 17.500 19.500 23.600 26.400 29.900 * BEMÆRK: Rutsjebaner med en montagehøjde der overstiger

Læs mere

MONTERINGS- VEJLEDNING

MONTERINGS- VEJLEDNING ... den reflektive isolering! MONTERINGS- VEJLEDNING 1. BESKRIVELSE BESKRIVELSE Quattro, Produktet til effektiv varmebesparelse. Quattro, er et tyndt reflektivt isoleringsmateriale, som har været brugt

Læs mere

Babysæde. Betjeningsvejledning DANSK. www.croozer.com. til Croozer Kid Croozer Kid Plus. fra 2016. BabysædeKidKidPlus16-DK-9-15

Babysæde. Betjeningsvejledning DANSK. www.croozer.com. til Croozer Kid Croozer Kid Plus. fra 2016. BabysædeKidKidPlus16-DK-9-15 til Croozer Kid Croozer Kid Plus fra 2016 Babysæde Betjeningsvejledning DANSK 124 007 916 www.croozer.com 1 IMPRESSUM Udgiver: Croozer GmbH Oskar-Jäger-Str. 125 D-50825 Köln Tyskland Alle rettigheder til

Læs mere

Royal Grass...hjemme i din have

Royal Grass...hjemme i din have Livsstil ...hjemme i din have Du er åben over for tanken om, at installere Royal Grass kunstgræs derhjemme, elles ville du ikke læse denne brochure. Vi vil med denne brochure om Royal Grass gerne give

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

armerings- og afretningsplader

armerings- og afretningsplader Monteringsvejledning MAX 4 FS09 armerings- og afretningsplader Indhold side MAX 4 FS09 2 Tekniske specifikationer 2 Sikkerhed 3 Forberedelse 3 Vådrum 3 Tilskæring 3 Kantprofiler 3 Udlægning 4 Dilatationsfuger

Læs mere

Lillebælt Bådservice IMPORT & MONTAGE TEAK KUNSTSTOFDÆK. Specielle opgaver Forsikringsskader Istandsættelser Reparationer Klargøring

Lillebælt Bådservice IMPORT & MONTAGE TEAK KUNSTSTOFDÆK. Specielle opgaver Forsikringsskader Istandsættelser Reparationer Klargøring Lillebælt Bådservice Specielle opgaver Forsikringsskader Istandsættelser Reparationer Klargøring IMPORT & MONTAGE TEAK KUNSTSTOFDÆK Lillebælt Bådservice er autoriseret importør og montør af de verdenskendte

Læs mere

Teknisk datablad StoCryl BF 100

Teknisk datablad StoCryl BF 100 Gulvmaling Karakteristik Anvendelse indvendigt og på frit eksponerede områder som farvet belægning på mineralske underlag, f.eks. beton- eller cementafjævning indvendig anhydritafjævning til gangområder

Læs mere

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima Imexpo Aluminium måtte system zoners rengøring af indgangsparti emcobad emcobau emcoklima Indgangsmåtter Indgangspartier bliver ofte bedømt ud fra deres design, der skal passe til resten af bygningen,

Læs mere

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 DSStålprofil SINUSprofIlEr DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUS 18-75 SINUSprofilER 14 DS Markant Dækbredde 1000 mm 142 34 Højde Sinus TP 18-75 Tagprofil 18 mm Dækbredde

Læs mere

NCC Profilbeton. Kantsten på forkant med tiden

NCC Profilbeton. Kantsten på forkant med tiden NCC Profilbeton Kantsten på forkant med tiden 2 Mobil støbning af kantsten NCC Profilbeton er den nye løsning, der afløser traditionelle kantsten. NCC Profilbeton er kantsten, der lægges, armeres og støbes

Læs mere

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk OP1300 link seal med AISI 316 bolte Tryk Max 5 bar Temp. Type A4 (EPDM sort) -40ºC til +110º Type B-A4 (EPDM blå) -40ºC til +110º Type O-A4 (Nitril grøn) -40ºC til +110º Type T-8.8 (Silikone grå) -55ºC

Læs mere

MOVE Sid stærkt - stå nemt

MOVE Sid stærkt - stå nemt MOVE Sid stærkt - stå nemt Design: Per Øie Koncept Vælg en siddehøjde, der passer dig Balancer, vip eller drej 360 Dine ben- ryg- og mavemuskler er i konstant bevægelse En rank sidde/stå-stilling bidrager

Læs mere

ståldæk konstruktioner med beton en helt samlet reducerer lyden markant. etageadskillelse som kan minimere lyd.

ståldæk konstruktioner med beton en helt samlet reducerer lyden markant. etageadskillelse som kan minimere lyd. s r. r li 'a- :, i:. Eftex ApS har i samarbejde med de førende producenter af lyd reducerende materialer sammensat et unik sortiment til den danske byggebranche, og er i stand til at designe en etageadskillelse

Læs mere