Hvem er jeg? Din badmintonklub. Ungdomsafdelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvem er jeg? Din badmintonklub. Ungdomsafdelingen"

Transkript

1 Hvem er jeg? Din badmintonklub Ungdomsafdelingen

2 BMI badminton Badmintonafdelingen byder velkommen til en verden med slag, bolde, venner og en masse sjov med trænere og voksne. I denne folder kan du/i få lidt oplysninger om, hvad der er af muligheder hos os, der tilbyder badminton for unge, i BMI badminton. Der er mulighed for at følge med i klubben på vores hjemmeside, der hedder I skabene, der findes på gangen i Egelund og selvfølgelig ved breve og sedler som børnene får med hjem, vil der også være information at hente. Du/I er også meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, hvis du/i har spørgsmål eller gode ideer. Det kunne jo også være, at du har lyst til at give en hånd med i klubben indenfor badmintonområdet. Vi forsøger at lave en attraktiv klub med mange aktiviteter og til disse skal der bruges nogle friske hjælpere. Har du lyst og måske kun tid til at give en hånd med engang imellem er vi også interesseret i at få dit navn. En sæson strækker sig fra august til april. Her nogle områder som er blevet faste aktiviteter: Træningen Holdturnering Vores egne stævner U13 og U15 i november og januar. Stjernetræf et arrangement for U9ere og U11 nybegyndere. Juleafslutning DBF landslodderi salg Træningssamlinger med andre klubber Indlæg til BMI bladet Hjælpetrænere Eksterne stævner Klubmesterskaberne Du kommer naturligvis ikke til at stå alene med opgaverne. Hvis du f.eks. har lyst til at være hjælpetræner får du tilbud om kurser, der matcher til opgaven. Kom ud af busken ring og hør nærmere. Ungdomsformand U11 Holdleder U13 Holdleder U15 Holdleder U17 Holdleder Mogens Thygesen Clingman Jacob Hingelberg Hanne Buhl Lars Gabrielsen Asbjørn Andersen

3 Den gode træning: Alle møder og bliver mødt med et smil Gode varierede kampe hvor alle går til den Engagement fra såvel trænere som spillere Spillerne udviser ansvarlighed for alle træningens enkeltdele : opsætning af net opvarmning slagøvelser kampe fysisk træning nedtagning af net Det er vigtigt at alle bliver i hallen under hele træningen. Træningen må gerne være hyggelig der må gerne leges Såvel spillere som trænere giver hinanden feedback under træningen Træningen differentieres (mix-træning / singletræning) Efter en god træning går man træt hjem Den gode træner Møder velforberedt til alle træningstimer og evt. holdkampe Laver varieret træning (forskellige slagøvelser, lege, kampe etc.) Giver feedback til alle spillere (kvalificeret feedback efter at have observeret spilleren gennem længere tid) Er opmærksom på alle spillere Er modtagelig overfor ris og ros i en åben dialog med spillerne Er positiv, glad og nærværende Er fagligt dygtig kan give teknisk og taktisk respons. Er principfast med henblik på holdsætning Den gode holdkammerat Er engageret og loyal deltager aktivt i alle træningens dele Er individuel teamplayer dvs.: Møder til tiden Bakker op om holdkammeraternes kampe Møder velforberedt op til holdkamp Bliver i hallen til alle kampe er overstået Bakker sin doublemakker op uanset hvad Går ind for fairplay ordentlig opførsel overfor med- og modspillere Melder tidligt afbud til holdkampe Giver spillemæssig feedback til klubkammerater under træningen Interesserer sig for sine klubkammerater

4 Den gode klub : Hænger godt sammen fra første til sidste hold Har fælles arrangementer fester, træning. Har god integration af unge spillere i seniorafdelingen Gør noget ud af at hygge sig sammen før og efter holdkamp Har gode fysiske rammer (baner, bolde, cafeteria m.m.) Gør en indsats for at trække tilskuere til kampene Er en fairplay-klub. Hvad kan I forvente af klubben Menneskelige forventninger: At alle voksne i klubben arbejder på at skabe tryghed for barnet At alle børn mødes med venlighed og respekt At klubben arbejder på at give børnene selvtillid og troen på egen kunnen At klubben altid tager sig af mobning, så ingen behøver at frygte at komme til træning At klubben vil henvende sig til hjemmet i tilfælde af problemer At I som forældre følger sig velkommen i klubben At vores mål er et hyggeligt idrætsmiljø, hvor der er plads til såvel bredden som elite At klubben tilbyder et godt fællesskab på tværs af køn og aldersgrænser Sportslige forventninger: At børn og voksne bliver trænet af gode trænere/instruktører At børnene får mulighed for at deltage på hold og i åbne turneringer At børnene kan deltage i ungdomsafdelingens sociale arrangementer Træning 1-2 gange om ugen Hvad forventer vi af Jer som forældre Ved træning og kampe: At I søger for, at barnet møder med ketsjer og tøj til træning og kamp At børnene møder til tiden og ikke går før alle er færdig, med mindre andet er aftalt At du forholder dig rolig, når barnet spiller At du bakker op og roser dit barn, uanset om det har vundet eller tabt At du holder øje med om barnet skal spille kamp (har sedler med hjem) At der meldes afbud i god tid ved holdkampe og turneringer, hvis barnet er forhindret i at deltage. Husk, at vi ikke har udskiftningsspillere med til kampe så hvis I melder afbud i sidste øjeblik eller ikke møder op går det udover de andre kammerater.

5 Barnets trivsel At du er opmærksom på om dit barn trives i klubben og på mobningstendenser og straks henvender dig til træneren eller en leder i klubben At du kontakter klubben med ris og ros. At du interesserer dig for dit barns badmintonudvikling Frivillige opgaver i klubben Klubben arbejde bliver udelukkende varetaget af frivillige ledere, som gør et stort stykke arbejde for at få det hele til at fungere. Derfor regner vi med: At du også har lyst til at påtage dig et ansvar og hjælpe med en eller flere opgaver for at hjælpe klubben.

6 Træningstider ungdom: Egelund Tider Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Beder skole Tider Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Ungdom Ungdom Fredag Ungdom Ungdom Malling skole Tider Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Træningshold: Forældre/barn badminton er for børn fra 6 år og deres forældre. Træningen er en utrolig god start for børnene, da børnene spiller med deres far eller mor og med en træner på hver time. Det betyder meget fokus på børnene. Træningen kræver ikke, at forældrene har spillet før. U9 er vores yngst gruppe. Denne gruppe træner kun på skolerne. Holdene er på spillere og derfor meget overskuelig for børnene. Børnene kan gå lige fra SFO e. lign, da trænings tiderne vil ligger fra U11 nybegyndere. Denne gruppe træner kun på skolerne. U11 U17 turneringsspillere træner i Egelund. Spillerne har min. spillet i et år og er aktive turnerings og stævnespillere. U13/U15 Tilbud til de spillere, der ønsker meget frit spil og lidt træning. Er for spillere der måske ikke ønsker at deltage i stævner og holdturnering. U19 træner kun med hos seniorerne.

7 Aldersinddeling: (sæsonen starter 1. august) U9 må ikke den 31. december være fyldt 9 år U11 må ikke den 31. december være fyldt 11 år U13 må ikke den 31. december være fyldt 13 år U15 må ikke den 31. december være fyldt 15 år U17 må ikke den 31. december være fyldt 17 år U19 må ikke den 31. december være fyldt 19 år Ferie I skolernes ferie bliver der ikke spillet/trænet badminton. Her tænkes specielt på efterårs-, jule-, vinter og sommerferie. Er der fridage op til påsken er der heller ingen træning der. Kontingent: Halvårlig Hal 365,00 Skole 305,00 (satserne er fra 2005/2006 sæsonen) Opkræves i august og januar. Stævner for ungdomsspillere Det er smadder sjovt at være ude til stævner, der er spænding, du møder nye kammerater eller du har en god dag med dem du kender. Det kan jo også være at du vinder præmier/ ære. Stævner er for alle du kan sagtens deltage også selvom du er begynder. Når du deltager i stævner optjenes point, hvis du opnår et godt resultat. Efter et givent antal optjente point oprykkes til en bedre række. På denne måde sikre systemet stort set at lige børn leger bedst. Allerede fra første point givende stævne er I registreret i ungdomsklassifikationen For spillere der er omfattet af klassificeringen gælder, at spilleren ikke kan deltage i en lavere række eller aldersklasse end den, i hvilken han/hun er klassificeret.

8 Der rykkes op efter følgende skala: Fra mesterrækken til elite Fra A-række til mesterrækken Fra B-rækken til A- rækken Fra C-rækken til B- rækken Fra D-rækken til C- rækken Piger Drenge U U U U U U U U (point er kun vejledende og noteringen er pr. august 2004) Pris Deltagelse i stævner som klubben giver tilskud til koster: U11 65 kr. U13 75 kr. U15 90 kr. U kr. Klubben dækker resten af deltagergebyret. Opdateret stævnekalender kan du se på vores hjemmeside og på opslagstavlen i Egelund. Stævner med overnatning og bespisning dækker klubben kun stævnegebyr. Alt tilmelding skal ske igennem klubben og via vores hjemmeside bmi-egelund.dk. Her går du ind under stævnetilmelding og udfylder skemaet. ID nr. er barnets fødselsdato. Efter første stævne får spillerne tildelt et nr., der består af fødselsdato + et nr. Fx XX. Der fortages samlet opkrævning for stævnedeltagelse en gang om året, ultimo sæsonen. Kørsel til stævner arrangerer forældrene selv.

9 Turnering for ungdomsspillere Du har mulighed for at deltage på turneringshold sammen med dine andre holdkammerater. Tilmeldingen af hold foretager ungdomsudvalget i april/maj evt. september alt efter hvilken turnering holdene skal deltage i. Trænerne udarbejder en rangliste over spillerne til de enkelte hold til holdlederne, der benyttes når holderlederne sammensætter holdene. Det er klubbens klare holdning at holdturneringen skal prioriteres først og dernæst stævner. I perioden september til april skal der typisk afvikles 4 6 hjemmekampe og det samme antal ude kampe. Kampene bliver typisk afviklet som et stævne hvor holdene spiller to hold kampe på samme dag. Klubben sørger for planlægningen af kampe, udfærdiger spilleroversigter mv. i samarbejde med holdlederne. Holdlederen er din far eller mor. Det er klubbens krav for at tilmelde et til flere turneringshold, at der blandt forældrene på hver årgangen er en som vil påtage sig dette lille hverv. Holdlederens job Udover et planlægningsmøde er holdlederens job at søge for at holdet kommer til de aftalte kampe. Arrangere kørsel aftaler med de andre forældre til udekampe. Du bliver naturligvis klædt på til opgaven, ligesom vi laver et mini kursus for de øvrige forældre omkring det at køre et hold til udekampe. Hvad forventes osv. du repræsenterer jo holdet og klubben. En af de forældre som køre bliver udnævnt til dagens holdleder og denne står for at: Holdet kommer frem til spillestedet Udfylder holdskema Varme spillerne op Støtter spillerne så godt som muligt under og efter kamp Søger for at alle kommer godt hjem Ved hjemmekampe vil der i hallen være en kamp afvikler, som har ansvaret for at alle holdkampene bliver afviklet. Holdlederne (ikke dagens holdleder ) er en naturlig del af ungdomsudvalget og bliver inviteret til alle møder, men der er ingen møde pligt. Ungdomsudvalget kommunikerer via mail og på den måde løser vi problemer og holder hinanden orienteret.

10 Sæsonplanlægning for ungdomsudvalget: Afholde trænermøde inden sæsonstart Træffe aftale med trænerne til alle hold Trænerkurser Oversigt over trænings tider, trænere, telefonlister for trænere og UU ajourføres. Lejr i kommende sæson August (sæsonstart) Mødet placeres så trænerne har nået at få deres skemaer, men inden sæsonstart. Alle hold skal besættes med trænere. Træneraftale skrives og sendes til hver træner. Trænerne opfordres til at deltage og vi undersøger hvilke kurser der udbydes. Udsendes til trænerne sammen med aftaler og UU modtager en kopi. Tovholder findes Tilmelding nye spillere Holdturnering U13 stævne i november Ansøgninger om stævner til næste sæson Stjernetræf Oktober UU skal være repræsenteret i Egelund de dage hvor nye spillere til tilmelde sig. Vurdere om det er det rigtige antal hold vi har tilmeldt. Hvem tager sig af hvad. Vurdering hvilke stævner vi skal have og indsend ansøgningen. Tovholder findes. November U13 stævne Stjernetræf Afvikles medio november. Afvikles søndag efter U13 stævnet December U15 stævne i januar Alternativ arrangement i januar Originale fremmødelister DBF landslotteri Hvem tager sig af hvad. Da vi har hallen søndag efter stævnet kan der afvikles et arrangement. Skal benyttes til udbetaling af træninger lønninger og vurdering af holdene. Bestilling af lodder og tovholdere findes. Januar DBF landslotteri U15 stævne Dato og sted for udlevering og afregning fastsættes. Sælgere i Beder/Malling findes og vejlisten udfærdiges. Afvikles sidst i januar Alternativ arrangement?

11 Sommerferieaktiviteter DM Klubmesterskaber Træner næste sæson Holdturnering Budget Sæson start Generalforsamling BMI badminton Fordele spillere på næste års hold Trænermøde i august Originale fremmødelister Girokort Februar Marts April Maj Juni Kan vi finde nogle trænere (over 18 år), der vil stå for aktiviteten? Ansøgningsfrist medio februar. Ansøgning på nettet. Ungdomsudvalget vurderer om der er spillere som skal indstilles udover dem som direkte har kvalificeret sig. Hvem laver hvad? Dato skal tilpasses de jyske mesterskaber for hold. Muligheder undersøges. Tilmelding Komme med ungdoms ønsker til kassereren. Dato for sæsonstart skal sættes. Deltagelse fra UU Møde mellem UU og trænere Alle trænere inviteres til sæsonafslutnings møde. Skal benyttes til udbetaling af træninger lønninger og vurdering af holdene. Assistance til pakning og uddeling af giro kort.

12 Vores gode kamérater og spillere som er gået meget frem i sæsonen.

13

14 De rigtige regler kort fortalt (hentet fra DBFs folder) I single er der èn spiller på hver side af nette. De inderste sidelinier og baglinierne danner banen til single. I double er der to spiller (par) på hver side af nettet. De yderste sidelinier og baglinierne daner banen til double. Før man starter kampen trækkes der lod. Den bolden peger på Drej ketsjeren Vinderen af lodtrækningen Vælger side Eller bestemmer, hvem der skal starte med at serve. Ved lige antal point serves fra højre side. Har serveren ulige antal point serves fra venstre side. Bolden skal slås til det diagonale servefelt (på kryds) Servefeltet i single er feltet fra forreste servelinie til baglinie og fra midterlinie til inderste sidelinie. U9 og U11 har inderste baglinie som baglinie. Servefeltet i double er feltet fra forreste servelinie til inderste baglinie og fra midterlinie til yderste sidelinie. Kun spilleren/parret, der server, kan score point. Hvis man server og vinder duellen får man 1 point tabes duellen skifter serveretten til modstander. Bolden skal rammes skiftevis på den ene/anden side af nettet. Vinder af et sæt server først i næste sæt. Korrekt serv: Server og modtager står i diagonale felter Bolden skal rammes under hoften Hele ketsjerhovedet skal være under serverens hånd (ketsjeren skal pege tydeligt nedad) Bolden ramme modtagerens felt I double er den første server/modtager = A og B. Spillerne A og B placerer sig, som om de spiller single. Der skal altid serves til diagonale servefelt. Spillerne A og B skal gennem hele sættet have placering, som spillede de single. Venstre felt: Ulige point: 1,3,5,9... Serv fra Højre felt Lige point: 2,4,6,8...

15 Der er servefejl, hvis serven ikke er korrekt placeret: I det forkerte servefelt Foran forreste servelinie Kun i double: I feltet mellem de to linier bagest i banen (grøften) Udenfor banen Hvis man står på stregerne Der er servefejl: Hvis serveren ikke rammer bolden Det er modtagerfejl, hvis modtageren bevæger sig efter bolden, før ketsjeren rammer bolden. Der er fejl under spillet: Hvis bolden rammer nettet og falder tilbage på spillerens egen banehalvdel Hvis man spiller bolden under nettet Hvis bolden rammer andre genstande end ketsjer og net Hvis man rammer bolden på modstanderens banehalvdel Hvis en spiller rører nettet med ketsjeren eller krop Hvis en spiller rammer bolden flere gange i et slag Der spilles normalt bedst af 3 sæt til 15 (herresingle og double) og 11 (damesingle). Der kan vælges ombolde (ekstra kamp) ved følgende stillinger.: Den spiller/par der bliver indhentet i point, kan vælge omspil eller ikke. Spilles 3 sæt byttes side, når man har nået halvvejs i point. Herresingle Omspil til 17 Omspil Damesingle Omspil til 12 Doubler Omspil til 17 Herresingle Når første spiller får 8 point Bytte side i 3. sæt Damesingle Når første spiller får 6 point Doubler Når første par får 8 point

16 Vores unge spillere:

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Sæson 2012-2013 I dette hæfte er der samlet en lang række informationer, som du/i vil kunne finde nyttige i forbindelse med badminton i ungdomsafdelingen

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog s afdelingshåndbog INDHOLDSFORTEGNELSE: FORORD... 2 PRÆSENTATION AF BESTYRELSEN:... 3 FORRETNINGSORDEN... 4 UNGDOMSAFDELINGEN:... 5 TRÆNERE & HJÆLPETRÆNERE:... 5 TURNERINGS- OG MOTIONISTAFDELINGEN:...

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Point, sæt, partier Play and Stay Tennis10 Skumtennis De grundlæggende regler og principper Tennis i korte træk

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene.

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Kære Minisport deltager Gladsaxe Minisport siger tak for sæsonen 2018-2019 Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Har du

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund.

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND PRÆSENTERER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE Sidste års medalje vindere. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND Revideret januar 2008. Danske double spilleregler for

Læs mere

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub FOUR-A-SIDE VOLLEY Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub Fleksibel og dynamisk volley til voksne Kom med fra start. Gør indgangen lettere for nye spillere eller giv tidligere volleyballspillere

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift HVEM ER VI KHKS håndbold er en underafdeling af Kr. Hyllinge IF (KHIF), men en sammenslutning af Kirke Hyllinge og Kirke Sonnerup Håndbold (KHKS Håndbold).

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Indholdsfortegnelse Hvem er vi?... 3 Hvordan starter jeg til Badminton i Badminton Roskilde?... 4 Træningsfaciliteter... 5 Vores værdier... 5 Praktiske

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 6. april - 8. april 2018 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen VALBY OPEN 2016 1.-2. oktober i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2016 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 1.-2. OKTOBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jette Platou Tlf.: 4465 4869, jette.platou@sport.dk

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Forældre- og spillermøde F/S. Så er der fodbold

Forældre- og spillermøde F/S. Så er der fodbold Forældre- og spillermøde F/S Så er der fodbold Dagsorden Velkomst og præsentation Orientering om F/S: Vision, Mission, bærende værdier m.m. U14 og 15 pigefodbold i F/S Den kommende sæson: Hvilket hold,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere

Håndbog for trænere og ledere Bestyrelsen består af: Håndbog for trænere og ledere http://www.horrebybadminton.dk/ Navn Adresse Post nr. Telefon E-mail Lotte Jensen Grævlingevej 6 4800 Nykøbing F 54 44 74 42 lotte.bjarne@mail.tele.dk

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Beretning for HOG Badminton 2007/2008

Beretning for HOG Badminton 2007/2008 Beretning for HOG Badminton 2007/2008 Sæsonen nærmer sig sin afslutning og det er tid at gøre status over året der er gået. Badmintonudvalget havde før sæsonen planlagt en række aktiviteter, der skal gøre

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014.

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. 2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. Mandag d.13. og onsdag d.15. januar i Sundby Idrætspark. Tilmeldingsfrist senest onsdag d. 18.

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2; 4 drenge + 2 piger 4 + 3; 4 drenge + 3 piger Skematisk oversigt over holdtyper og rækker: Holdtyperne

Læs mere

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3 Vore værdier Indholdsfortegnelse Brug indholdsfortegnelsen til at komme hurtigt frem til et bestemt afsnit ved at klikke på den ønskede linie. Fra de enkelte sider kommer du hurtigt tilbage til indholdsfortegnelsen

Læs mere

Holdninger til børneidræt

Holdninger til børneidræt Thyholm Idrætsforening Holdninger til børneidræt 3-10 år Forord Denne folder er ment som en vejledning til forældre, for at tilkendegive klubbens holdninger og give informationer om børneidræt 3-10 årige.

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Velkommen til sæsonen 16/17 Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Nye tiltag og målsætninger I uge 33 starter den nye badmintonsæson op. Fra bestyrelsens side ser

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere