Laugsbladet: Generalforsamlingen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Laugsbladet: Generalforsamlingen:"

Transkript

1 Nr juni 2014

2 Laugsbladet: Meddelelser til Medlemmerne, Laugsbladet, som du sidder og læser i nu, udkom første gang 8. august Siden er der udkommet 2 3 stykker om året, så vi nu udgiver blad nr. 77. I daglig tale har vi altid kaldt det for Laugsbladet, for det navn er nu mere mundret end Meddelelser til Medlemmerne. I bestyrelsen har vi derfor besluttet at ændre bladets navn, så det nu hedder Laugsbladet. Samtidig er foreningens navn Spillemandslauget Djursland-Mols også kommet på. /Karen L. Generalforsamlingen: I 2013 blev generalforsamlingen flyttet til en torsdag aften, og det viste sig at være en udmærket idé. Det vil vi gerne følge op på i år og holder således generalforsamling torsdag den 11. september 2014 kl. 18 på Kattegatskolen, (Østre skole), Skolebakken 20, Grenaa. Vi skal være i lokale A24 (det lokale, hvor vi plejer at holde pause på laugsaftnerne). Vi starter med at spise lidt smørrebrød, som Lauget er vært for, tillige med øl/vand og senere kaffe m/kage. Efter generalforsamling bliver der tid til ønskekoncert. Husk at medbringe dit instrument. Af hensyn til bestilling af mad og kaffe vil vi gerne have en tilmelding senest den Hvis du ikke har fået meldt dig og alligevel kan deltage, er du selvfølgelig også velkommen. Tilmeldelse vedrører kun det praktiske omkring maden. Indkaldelse med dagsorden og det reviderede regnskab sendes til dig pr. mail medio august. Hvis du har skriftlige forslag til behandling på generalforsamlingen, skal de være bestyrelsen i hænde senest mandag den 1. september På valg er Karen Have og Ester Larris, og til glæde for Lauget vil Ester gerne fortsætte i bestyrelsen. Karen Have ønsker desværre ikke genvalg. Lene Carlsson er rejst fra Grenaa ved årsskiftet, og derfor trådte Ivan Knudsen ind i Lenes sted. Ivan fortsætter i Lenes valgperiode, men det betyder, at der også skal vælges en suppleant. Det er vigtigt at rigtig mange møder op, så vi kan få en god dialog. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ved den 11. september. /Karen L.

3 Laugsaftner: Bestyrelsen har bedt Pia Nygaard om at fortsætte med at spille med os på vore Laugsaftner fra august og frem til nytår. Så snart vi har et program fra Pia, vil det blive lagt på hjemmesiden og sendt ud i Laugsnyt. Pia har spillet folkemusik i mange år, og i 2010 afsluttede hun sin uddannelse fra folkemusiklinjen i Odense. I disse år er Pia meget brugt som underviser på kurser rundt omkring i landet, og hun har igennem flere år undervist spillefolk i Århus Folkemusikhus. /Karen L. Sammenspilsaftner: I bestyrelsen har vi drøftet, om sammenspilsaftnerne fungerer optimalt, og vi er blevet enige om, at det kunne være bedre. Vi har spurgt hinanden, om en anden form og et andet indhold ville bevirke, at der kommer flere, eller om der af forskellige grunde ikke er interesse for dem. For at få det bedste grundlag at tage beslutningerne på ønsker vi, at du vil tænke over, om du ønsker sammenspilsaftnerne, og hvis du gør, hvilket indhold kunne du så tænke dig. Skal vi have et godt indøvet spilleprogram på ca. 10 numre, så vi lettere kan stille op til vores forskellige arrangementer (legestuer, spillemandsbal, kulturnatten, julekoncert på Gl. Estrup, museumsgården, Stenvad Mosebrugscenter, havnefest.)? Skal vi eventuelt fordeles på to hold, hvor det ene hold øver et fast repertoire noget langsommere, og hvor nogle samtidig øver sig i at smide skidt til?..?det drejer sig først og fremmest om dine ønsker. Sammenspilsaftnerne vil så blive taget op som et punkt på generalforsamlingen den 11. september. /Karen H. Aksel Petersen, 80 år: En venlig forårsdag kort efter, at bøgen var sprunget ud, tog Aksel og Else imod på Hestehavevej i Gjerrild. Aksel havde kort forinden, den 4. maj, fejret sin 80-års fødselsdag, og vi ville gerne skrive lidt i Laugsbladet i den anledning. Aksel er et beskedent menneske, men også en målbevidst og handlingens mand. Interessen for spillemandsmusikken spirede gennem folkedansen. Else og Aksel dansede flittigt i Gjerrild og omegn, men deltog også i stævner herhjemme og i udlandet.

4 Det var i forbindelse med Nordisk Stævne i Trondheim i 1976, at Aksel fik den ide, at det kunne være dejligt selv at spille til dansen. Som 13-årig havde han fået en lille harmonika foræret af sin far. Harmonikaen havde aldrig helt sluppet sit tag i ham, selv om han dengang ikke havde lært at spille ordentlig. I Grenaa fandtes på det tidspunkt en forretning, Oles Musik. I al stilfærdighed kiggede Aksel indenfor. Da han kom hjem, sagde han til Else, at han havde været inde hos Oles Musik og set på en harmonika. Tag ind og køb den! opfordrede Else. Det kan jeg ikke, svarede Aksel. (Der kom en lang undrende pause hos Else..?) Den står allerede ude i gangen. Aksel var heldig at få Gunnar Ballegaard som læremester. Gunnar var på den tid en kendt harmonikaspiller på egnen. Aksel har som bekendt en stærk vilje, og snart var han en habil spillemand. Da der blev brug for ham som forspiller, sprang han også til her. Han har spillet til folkedans i Ørum og Rimsø og stadig i dag i Gjerrild Folkedanseforening og i FC i Grenaa. Desuden har han været forspiller til en masse arrangementer, ture og rejser ud over til den ugentlige folkedans. Når Aksel er forspiller er alle spillemænd trygge. Ud over spillemandsmusikken spiller Aksel til sang for ældre medborgere på Glesborg Plejehjem, Fuglsanggaarden og Posthaven i Grenaa hver fjortende dag. I den sammenhæng har han fået udarbejdet et visesanghæfte, Syng med, med et lidt muntert repertoire. Kalenderen er stadig fuld. Set ud fra Spillemandslauget Djursland- Mols var Aksel med til at oprette foreningen i De første fire år var han medlem af bestyrelsen og er stadig efter 29 år medlem af foreningen. Da jeg til sidst spurgte Aksel om, hvad der har været hans største oplevelse som folkedanser og spillemand, tænkte han sig godt om, for der var mange gode begivenheder at vælge imellem. Til sidst brød Else ind og spurgte, om det ikke var fødselsdagen her forleden. Det var Aksel straks enig med hende i, for det havde været en fest, der ganske oversteg hans forventninger. Det havde været en festlig dag, hvor han havde modtaget mange dejlige ord fra sit liv og om den betydning, han havde haft og stadig har for folkedansen, spillemandsmusikken og sangglæden her på egnen. Spillemandslauget siger dig tak for din store indsats for spillemands- og folkedanselivet på spidsen af Djursland. /Karen H. Spil Dansk Dagen: I 2013 faldt Spil Dansk Dagen på torsdag den 31. oktober, og vi var en lille gruppe spillemænd, der drog fra cafeen i Posthaven til Gymnasiet (hvor der blev serveret sandwich og kaffe/te for os) og til sidst på institutionen Nærheden. Det er en særlig fornøjelse at spille for de handicappede på denne institution, for mange af dem har gået til folkedans, og så snart de hører musikken, vil de danse. De morer sig og nyder meget at

5 bevæge sig til de rytmer, de kender i forvejen, og de vil næsten ikke stoppe. Vi får stort bifald og knus, når seancen er slut. /Ester Legestue med De Jyders Band: De Jyders Band, der består af Ove Andersens og Bent Melvejs sammenspilshold og Spillemandslauget, skal spille til legestue ved Familiesensommerstævne i Veng ved Skanderborg ( Borgernes Hus, Søballevej 6A, Veng, 8660 Skanderborg.) Vi mødes kl lørdag d. 9. august 2014, og øver i 2-3 timer. Derefter legestue kl Der er ingen udgifter for spillemændene m/k. Aftensmad og kaffe er inkluderet. Der er ingen adgangsbegrænsning - Tilmelding kan ske til Karen Lindballe. (Snarest!) En del af noderne, der benyttes, er de samme, som blev brugt til "Store Sammenspilsdag". Der er dog kommet en del nye noder til. Hvis du melder dig til, får du en fortegnelse over de noder, der skal bruges til legestuen - mangler du noder - giv mig ( Ivan ) besked, så sender jeg dem som vedhæftet fil. Min mailadresse er: Nodesamlingen "358" benyttes ikke. Det hele er "løse" noder med dertil hørende arrangementer. Når der kommer yderligere oplysninger, får de enkelte tilmeldte besked. På længere sigt skal De Jyders Band deltage i Nordlek i Viborg i dagene juli 2015, så det er en god lejlighed til at blive dus med melodierne. Familiesensommerstævnet i Veng foregår fra d august. Hvis du vil vide mere om stævnets program, gå ind på: > Region Midtjylland < Aktivitetskalender. /Ivan Gl. Estrup julespil: Har du lyst til at deltage i Laugets julespil ved Landbrugsmuseet Gl. Estrups julemarked, der afvikles i den første weekend i advent. I 2014 er det d. 29. og 30. november. Igennem mange år har Spillemandslauget Djursland-Mols underholdt med spillemandsmusik ved Gl. Estrups julemarked. Da vi også forventer at blive inviteret til at spille i år, vil vi gerne udbrede det til laugets medlemmer, så flere får muligheden for at få denne oplevelse, og da det både er lørdag og søndag, er der mulighed for at stille med 2 hold. Der spilles spillemandsmusik og julesange fra kl. 11 til kl. ca. 16, afbrudt af en spisepause som Gl. Estrup er vært for. Hele Landbrugsmuseet er fyldt med boder, hvor folk sælger deres hjemmelavede ting, og der er en meget hyggelig atmosfære.

6 Da der højst er plads til 8 på hvert hold, og vi gerne vil præsentere så mange forskellige instrumenter som muligt, vil Laugets bestyrelse sørge for at lave en fordeling. Du behøver ikke at have mange spilleår på bagen for at være med, men du skal yde det bedste du kan, for at gruppen kan levere et spændende og engageret program. Det forventes derfor også, at du møder til de planlagte øvegange. Der kan blive tale om en turnusordning, hvis der er mange der melder sig. Laugets bestyrelse vil derfor sammensætte holdene og holde styr på listen. /Karen L. Tre raske dage i rap: Den 14., 15. og 16 marts var travle dage for mange i lauget: 14. marts: Spillemandsbal i Fannerup: Det er laugets bestyrelse, der arrangerer og inviterer til denne balaften, så det er vores aften. Bergljot og Ivan havde i samarbejde med Karen L. sammensat et godt spille- og danseprogram af numre, som vi kender og ofte har spillet, og så er det jo lidt nemmere at gå til. Til et spillemandsbal er der normalt ikke danseinstruktion, men det gav ro og tryghed, at Karen havde påtaget sig både at give korte danseinstruktioner, spille med og signalere tempo og afslutning til forspillerne. 9 laugsmedlemmer spillede af hjertens lyst, og Bo Skjærbæk spillede med på cello. Det gav både bund og løft til orkestret. Danserne mødte talstærke op og fyldte gulvet med energi og humør. Det er altså sjovere at spille, når salen er fyldt med lyd og bevægelse, og det havde forsamlingshuset lige den rette størrelse til. I pausen blev borde og stole med manges hjælp hurtigt stillet op, og Ester havde sørget for dejligt kaffebrød til orkestret. Vi sang nogle sange, som det er god tradition ved folkedansearrangementer. Det blev en vellykket aften. /Knud H. 15. marts: Kursus med Bo Skjærbæk: Kurset var arrangeret gennem DGI, som også havde en venlig og hjælpsom repræsentant, Knud Erik Elmann Jensen, til stede. Trods det, at Bo Skjærbæk havde deltaget som spillemand ved ballet i Fannerup, mødte han veloplagt op med en enkel melodi, som det var muligt at sætte forskellige danserytmer til. Vi erfarede, at melodien ganske skiftede karakter efter de forskellige danses betoninger, og hvor vigtig præcise og skiftende

7 betoninger er for spillemandsmusikken. Vi blev klogere på forskellige former for valse (vals, trippevals, tyrolervals og wienervals ) og forskellen på polka, rheinlænderpolka og rheinlænder. Efter en dejlig frokost, afprøvede vi det, vi havde lært, på nogle Bjerregaardmelodier og dansemelodier fra 358. En givende dag, hvor alle kunne være med. /Karen H. 16.marts: Indspilning af underlægningsmusik til dvd om Gl. Estrups aktiviteter: Gennem en længere periode øvede holdet en del gange i vores spisestue. Et stort program skrumpede efterhånden ind til det, vi syntes var godt, og som vi alle syntes, at vi kunne spille inden for ca. en time. Så oprandt dagen, hvor det skulle indspilles. Der var tre kameraer (et på stillads), et lydbord og en klaptræsmand, i alt 5 personer fra Randers Videoklub. Vi blev ført professionelt igennem dagen, som bød på mange morsomme situationer. Hele processen havde været lang og krævende, men alle var glade og oplivede, da vi gik hjem den søndag sidst på eftermiddagen. /Karen H.

8 Bestyrelsen: Formand Karen Lindballe Hornslethsalle 17 B 8500 Grenaa Kasserer Bergljot Nielsen Lyngdalvej Grenaa Sekretær Ester Larris Moesbakken Rønde Medlem Karen Have Syrenvej Grenaa Medlem Ivan Knudsen Koralvej 13 A; Bønnerup Str Glesborg KALENDER: August 2014 Lørdag den 9. De Jyders Band, Sommerstævne i Veng Lørdag den 23. Hobby- og Fritidsmesse, Stenvad Mosebrug Søndag den 24. Hobby- og Fritidsmesse, Stenvad Mosebrug Torsdag den 28. Laugsaften September Torsdag den 11. Generalforsamling Torsdag den 25. Laugsaften Oktober Torsdag den 9. Sammenspilsaften Fredag den 10. Kulturnat Grenaa, Baunhøj Mølle Torsdag den 23. Laugsaften November Torsdag den 6. Sammenspilsaften Lørdag den 8. Kursus med Ivan Damgaard i Grenaa Torsdag den 20. Laugsaften Lørdag den 22. DGI Østjylland. Kursus Lørdag den 29. Julemarked Gl. Estrup Søndag den 30. Julemarked Gl. Estrup December Torsdag den 4. Mandag den 29. Laugsaften Julelegestue i Fannerup Husk, at du gør det nemmere for alle med en hurtig tilmelding til arrangementerne.

Nr. 78 26. november 2014

Nr. 78 26. november 2014 1 Nr. 78 26. november 2014 Her ved udgangen af 2014 er det tid til et tilbageblik. Det har været et godt spilleår hvor traditioner som legestuer, baller, og spil i forskellige sammenhænge er blevet fulgt

Læs mere

Trin & TonerNr. 3 Marts 2010 81. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 3 Marts 2010 81. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 3 Marts 2010 81. årgang Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nummer 3 Marts 2010 81. årgang Indhold Udgiver Landsforeningen

Læs mere

Trin & TonerNr. 6 September 2013 84. årgang. Medlemsblad for Landsforeningen Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 6 September 2013 84. årgang. Medlemsblad for Landsforeningen Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 6 September 2013 84. årgang Medlemsblad for Landsforeningen Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nr. 6 September 2013 84. årgang Udgiver Landsforeningen

Læs mere

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk 15. årg. Nummer 8 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Medlem af DGI og Landsforening Danske Folkedansere tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! www.herningfolkedans.dk

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev fra Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene November 2012 nr. 1

Medlemsnyt. Nyhedsbrev fra Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene November 2012 nr. 1 1 Medlemsnyt Nyhedsbrev fra Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene November 2012 nr. 1 Kære læsere Som det vil være jer bekendt, besluttede vi på forårets generalforsamling at gå ind i

Læs mere

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25 L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans Årets Gang 2 0 1 0 Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25 1 Formand Solveig Baunsgaard Østerbjerg 5, 7620 Lemvig Tlf. 97 88 44 02 E-mail: solveig@baunsgaard.dk Næstformand

Læs mere

Trin & TonerNr. 9 September 2009 80. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 9 September 2009 80. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 9 September 2009 80. årgang Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nummer 9 September 2009 80. årgang Indhold Udgiver

Læs mere

Trin & TonerNr. 6/7 Juni/juli 2010 81. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 6/7 Juni/juli 2010 81. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 6/7 Juni/juli 2010 81. årgang Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nummer 6/7 Juni/juli 2010 81. årgang Indhold Udgiver

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JUNI 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JUNI 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JUNI 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Maj måned har vi haft et rigtig godt frivilligmøde, tak til alle jer som kom. Referat her i nyhedsbrevet.

Læs mere

God sommer til alle - Vi ses til september

God sommer til alle - Vi ses til september Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 40. årgang nr. 5 Juni 2014 Åbning i forbindelse med Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne 2014, Frederiksberg God sommer til alle - Vi ses til september 2 Hjemstavns

Læs mere

Tidende 19. Årgang - 1. Udgave - Feb. 2014

Tidende 19. Årgang - 1. Udgave - Feb. 2014 Tidende 19. Årgang - 1. Udgave - Feb. 2014 Hjertestarteren er nu ophængt på Skjød Forsamlingshus. I dette nummer af Skjød Tidende kan du bl.a. læse om: Hjertestarter i Skjød Generalforsamlinger Hyggeaften

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Velkommen Landslederstævne Dansebeskrivelser. Nr. 3 - September 2014 Årets Gang - Årgang 29

Velkommen Landslederstævne Dansebeskrivelser. Nr. 3 - September 2014 Årets Gang - Årgang 29 Velkommen Landslederstævne Dansebeskrivelser Nr. 3 - September 2014 Årets Gang - Årgang 29 Kontingent for næste år Tiden er kommet til betaling af kontingent til Landsforeningen. For enkeltmedlemmer er

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

Igen i år, Folkemusiklinjen fra Musikkonservatoriet i Odense

Igen i år, Folkemusiklinjen fra Musikkonservatoriet i Odense Februar 2013 Igen i år, Folkemusiklinjen fra Musikkonservatoriet i Odense Læs i dette nummer bl.a.: Beretning Formanden Beretning Kulturelt Samråd Indkaldelse til G.F. Regnskab Folkemusiklinjen Beretning

Læs mere

Trin & TonerNr. 5 Juni 2013 84. årgang. Medlemsblad for Landsforeningen Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 5 Juni 2013 84. årgang. Medlemsblad for Landsforeningen Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 5 Juni 2013 84. årgang Medlemsblad for Landsforeningen Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nr. 5 Juni-august 2013 84. årgang Udgiver Landsforeningen

Læs mere

Trin & TonerNr. 1 Januar 2011 82. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 1 Januar 2011 82. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 1 Januar 2011 82. årgang Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nummer 1 Januar 2011 82. årgang Udgiver Landsforeningen

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Nyt fra Projekt Mere Naboskab

Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyhedsbrev 1. udgave, 2. årgang Marts 2014 I dette nummer kan du læse om alle de spændende tiltag, der for tiden blomstrer op i Holluf Pile: Aftengågruppe fredagscykelture

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds. Dækkende følgende kommuner:

Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds. Dækkende følgende kommuner: Maj nr. 2. 2013 26 årgang Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds Dækkende følgende kommuner: Favrskov, Norddjurs, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus Når kornellen (cornus

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Bæverne på Hjerl hede

Bæverne på Hjerl hede 68. UDGAVE Februar 2015 Lokalbladet for Estvad og Rønbjerg sogne Læs bl.a. om: Udvikling og forskønnelse Film- og læseklubber Generalforsamlinger Og meget mere Bæverne på Hjerl hede SIDE 2 RØNBJERG-XPRESSEN

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Dansk opvisning ved Nordlek 2012

Dansk opvisning ved Nordlek 2012 September 2012 Dansk opvisning ved Nordlek 2012 Første blad i denne sæson Dansensdag Bestyrelsens hjørne Desirée udtaler Nordlek Kulturtur Frederiksborg slot Kommende opvisninger Musikfestival Skovgården

Læs mere

NØRBYGÅRD NYT ET BLAD TIL INSPIRATION OG DEBAT. -om menneskelige netværk Nr. 3, 2006, 17. årg.

NØRBYGÅRD NYT ET BLAD TIL INSPIRATION OG DEBAT. -om menneskelige netværk Nr. 3, 2006, 17. årg. NØRBYGÅRD NYT -om menneskelige netværk Nr. 3, 2006, 17. årg. ET BLAD TIL INSPIRATION OG DEBAT - for alle med tilknytning til Nørbygårdforeningen og Nørbygård 1 NØRBYGÅRDFORENINGEN er en støtteforening

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere