Laugsbladet: Generalforsamlingen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Laugsbladet: Generalforsamlingen:"

Transkript

1 Nr juni 2014

2 Laugsbladet: Meddelelser til Medlemmerne, Laugsbladet, som du sidder og læser i nu, udkom første gang 8. august Siden er der udkommet 2 3 stykker om året, så vi nu udgiver blad nr. 77. I daglig tale har vi altid kaldt det for Laugsbladet, for det navn er nu mere mundret end Meddelelser til Medlemmerne. I bestyrelsen har vi derfor besluttet at ændre bladets navn, så det nu hedder Laugsbladet. Samtidig er foreningens navn Spillemandslauget Djursland-Mols også kommet på. /Karen L. Generalforsamlingen: I 2013 blev generalforsamlingen flyttet til en torsdag aften, og det viste sig at være en udmærket idé. Det vil vi gerne følge op på i år og holder således generalforsamling torsdag den 11. september 2014 kl. 18 på Kattegatskolen, (Østre skole), Skolebakken 20, Grenaa. Vi skal være i lokale A24 (det lokale, hvor vi plejer at holde pause på laugsaftnerne). Vi starter med at spise lidt smørrebrød, som Lauget er vært for, tillige med øl/vand og senere kaffe m/kage. Efter generalforsamling bliver der tid til ønskekoncert. Husk at medbringe dit instrument. Af hensyn til bestilling af mad og kaffe vil vi gerne have en tilmelding senest den Hvis du ikke har fået meldt dig og alligevel kan deltage, er du selvfølgelig også velkommen. Tilmeldelse vedrører kun det praktiske omkring maden. Indkaldelse med dagsorden og det reviderede regnskab sendes til dig pr. mail medio august. Hvis du har skriftlige forslag til behandling på generalforsamlingen, skal de være bestyrelsen i hænde senest mandag den 1. september På valg er Karen Have og Ester Larris, og til glæde for Lauget vil Ester gerne fortsætte i bestyrelsen. Karen Have ønsker desværre ikke genvalg. Lene Carlsson er rejst fra Grenaa ved årsskiftet, og derfor trådte Ivan Knudsen ind i Lenes sted. Ivan fortsætter i Lenes valgperiode, men det betyder, at der også skal vælges en suppleant. Det er vigtigt at rigtig mange møder op, så vi kan få en god dialog. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ved den 11. september. /Karen L.

3 Laugsaftner: Bestyrelsen har bedt Pia Nygaard om at fortsætte med at spille med os på vore Laugsaftner fra august og frem til nytår. Så snart vi har et program fra Pia, vil det blive lagt på hjemmesiden og sendt ud i Laugsnyt. Pia har spillet folkemusik i mange år, og i 2010 afsluttede hun sin uddannelse fra folkemusiklinjen i Odense. I disse år er Pia meget brugt som underviser på kurser rundt omkring i landet, og hun har igennem flere år undervist spillefolk i Århus Folkemusikhus. /Karen L. Sammenspilsaftner: I bestyrelsen har vi drøftet, om sammenspilsaftnerne fungerer optimalt, og vi er blevet enige om, at det kunne være bedre. Vi har spurgt hinanden, om en anden form og et andet indhold ville bevirke, at der kommer flere, eller om der af forskellige grunde ikke er interesse for dem. For at få det bedste grundlag at tage beslutningerne på ønsker vi, at du vil tænke over, om du ønsker sammenspilsaftnerne, og hvis du gør, hvilket indhold kunne du så tænke dig. Skal vi have et godt indøvet spilleprogram på ca. 10 numre, så vi lettere kan stille op til vores forskellige arrangementer (legestuer, spillemandsbal, kulturnatten, julekoncert på Gl. Estrup, museumsgården, Stenvad Mosebrugscenter, havnefest.)? Skal vi eventuelt fordeles på to hold, hvor det ene hold øver et fast repertoire noget langsommere, og hvor nogle samtidig øver sig i at smide skidt til?..?det drejer sig først og fremmest om dine ønsker. Sammenspilsaftnerne vil så blive taget op som et punkt på generalforsamlingen den 11. september. /Karen H. Aksel Petersen, 80 år: En venlig forårsdag kort efter, at bøgen var sprunget ud, tog Aksel og Else imod på Hestehavevej i Gjerrild. Aksel havde kort forinden, den 4. maj, fejret sin 80-års fødselsdag, og vi ville gerne skrive lidt i Laugsbladet i den anledning. Aksel er et beskedent menneske, men også en målbevidst og handlingens mand. Interessen for spillemandsmusikken spirede gennem folkedansen. Else og Aksel dansede flittigt i Gjerrild og omegn, men deltog også i stævner herhjemme og i udlandet.

4 Det var i forbindelse med Nordisk Stævne i Trondheim i 1976, at Aksel fik den ide, at det kunne være dejligt selv at spille til dansen. Som 13-årig havde han fået en lille harmonika foræret af sin far. Harmonikaen havde aldrig helt sluppet sit tag i ham, selv om han dengang ikke havde lært at spille ordentlig. I Grenaa fandtes på det tidspunkt en forretning, Oles Musik. I al stilfærdighed kiggede Aksel indenfor. Da han kom hjem, sagde han til Else, at han havde været inde hos Oles Musik og set på en harmonika. Tag ind og køb den! opfordrede Else. Det kan jeg ikke, svarede Aksel. (Der kom en lang undrende pause hos Else..?) Den står allerede ude i gangen. Aksel var heldig at få Gunnar Ballegaard som læremester. Gunnar var på den tid en kendt harmonikaspiller på egnen. Aksel har som bekendt en stærk vilje, og snart var han en habil spillemand. Da der blev brug for ham som forspiller, sprang han også til her. Han har spillet til folkedans i Ørum og Rimsø og stadig i dag i Gjerrild Folkedanseforening og i FC i Grenaa. Desuden har han været forspiller til en masse arrangementer, ture og rejser ud over til den ugentlige folkedans. Når Aksel er forspiller er alle spillemænd trygge. Ud over spillemandsmusikken spiller Aksel til sang for ældre medborgere på Glesborg Plejehjem, Fuglsanggaarden og Posthaven i Grenaa hver fjortende dag. I den sammenhæng har han fået udarbejdet et visesanghæfte, Syng med, med et lidt muntert repertoire. Kalenderen er stadig fuld. Set ud fra Spillemandslauget Djursland- Mols var Aksel med til at oprette foreningen i De første fire år var han medlem af bestyrelsen og er stadig efter 29 år medlem af foreningen. Da jeg til sidst spurgte Aksel om, hvad der har været hans største oplevelse som folkedanser og spillemand, tænkte han sig godt om, for der var mange gode begivenheder at vælge imellem. Til sidst brød Else ind og spurgte, om det ikke var fødselsdagen her forleden. Det var Aksel straks enig med hende i, for det havde været en fest, der ganske oversteg hans forventninger. Det havde været en festlig dag, hvor han havde modtaget mange dejlige ord fra sit liv og om den betydning, han havde haft og stadig har for folkedansen, spillemandsmusikken og sangglæden her på egnen. Spillemandslauget siger dig tak for din store indsats for spillemands- og folkedanselivet på spidsen af Djursland. /Karen H. Spil Dansk Dagen: I 2013 faldt Spil Dansk Dagen på torsdag den 31. oktober, og vi var en lille gruppe spillemænd, der drog fra cafeen i Posthaven til Gymnasiet (hvor der blev serveret sandwich og kaffe/te for os) og til sidst på institutionen Nærheden. Det er en særlig fornøjelse at spille for de handicappede på denne institution, for mange af dem har gået til folkedans, og så snart de hører musikken, vil de danse. De morer sig og nyder meget at

5 bevæge sig til de rytmer, de kender i forvejen, og de vil næsten ikke stoppe. Vi får stort bifald og knus, når seancen er slut. /Ester Legestue med De Jyders Band: De Jyders Band, der består af Ove Andersens og Bent Melvejs sammenspilshold og Spillemandslauget, skal spille til legestue ved Familiesensommerstævne i Veng ved Skanderborg ( Borgernes Hus, Søballevej 6A, Veng, 8660 Skanderborg.) Vi mødes kl lørdag d. 9. august 2014, og øver i 2-3 timer. Derefter legestue kl Der er ingen udgifter for spillemændene m/k. Aftensmad og kaffe er inkluderet. Der er ingen adgangsbegrænsning - Tilmelding kan ske til Karen Lindballe. (Snarest!) En del af noderne, der benyttes, er de samme, som blev brugt til "Store Sammenspilsdag". Der er dog kommet en del nye noder til. Hvis du melder dig til, får du en fortegnelse over de noder, der skal bruges til legestuen - mangler du noder - giv mig ( Ivan ) besked, så sender jeg dem som vedhæftet fil. Min mailadresse er: lik@boennerup.net. Nodesamlingen "358" benyttes ikke. Det hele er "løse" noder med dertil hørende arrangementer. Når der kommer yderligere oplysninger, får de enkelte tilmeldte besked. På længere sigt skal De Jyders Band deltage i Nordlek i Viborg i dagene juli 2015, så det er en god lejlighed til at blive dus med melodierne. Familiesensommerstævnet i Veng foregår fra d august. Hvis du vil vide mere om stævnets program, gå ind på: > Region Midtjylland < Aktivitetskalender. /Ivan Gl. Estrup julespil: Har du lyst til at deltage i Laugets julespil ved Landbrugsmuseet Gl. Estrups julemarked, der afvikles i den første weekend i advent. I 2014 er det d. 29. og 30. november. Igennem mange år har Spillemandslauget Djursland-Mols underholdt med spillemandsmusik ved Gl. Estrups julemarked. Da vi også forventer at blive inviteret til at spille i år, vil vi gerne udbrede det til laugets medlemmer, så flere får muligheden for at få denne oplevelse, og da det både er lørdag og søndag, er der mulighed for at stille med 2 hold. Der spilles spillemandsmusik og julesange fra kl. 11 til kl. ca. 16, afbrudt af en spisepause som Gl. Estrup er vært for. Hele Landbrugsmuseet er fyldt med boder, hvor folk sælger deres hjemmelavede ting, og der er en meget hyggelig atmosfære.

6 Da der højst er plads til 8 på hvert hold, og vi gerne vil præsentere så mange forskellige instrumenter som muligt, vil Laugets bestyrelse sørge for at lave en fordeling. Du behøver ikke at have mange spilleår på bagen for at være med, men du skal yde det bedste du kan, for at gruppen kan levere et spændende og engageret program. Det forventes derfor også, at du møder til de planlagte øvegange. Der kan blive tale om en turnusordning, hvis der er mange der melder sig. Laugets bestyrelse vil derfor sammensætte holdene og holde styr på listen. /Karen L. Tre raske dage i rap: Den 14., 15. og 16 marts var travle dage for mange i lauget: 14. marts: Spillemandsbal i Fannerup: Det er laugets bestyrelse, der arrangerer og inviterer til denne balaften, så det er vores aften. Bergljot og Ivan havde i samarbejde med Karen L. sammensat et godt spille- og danseprogram af numre, som vi kender og ofte har spillet, og så er det jo lidt nemmere at gå til. Til et spillemandsbal er der normalt ikke danseinstruktion, men det gav ro og tryghed, at Karen havde påtaget sig både at give korte danseinstruktioner, spille med og signalere tempo og afslutning til forspillerne. 9 laugsmedlemmer spillede af hjertens lyst, og Bo Skjærbæk spillede med på cello. Det gav både bund og løft til orkestret. Danserne mødte talstærke op og fyldte gulvet med energi og humør. Det er altså sjovere at spille, når salen er fyldt med lyd og bevægelse, og det havde forsamlingshuset lige den rette størrelse til. I pausen blev borde og stole med manges hjælp hurtigt stillet op, og Ester havde sørget for dejligt kaffebrød til orkestret. Vi sang nogle sange, som det er god tradition ved folkedansearrangementer. Det blev en vellykket aften. /Knud H. 15. marts: Kursus med Bo Skjærbæk: Kurset var arrangeret gennem DGI, som også havde en venlig og hjælpsom repræsentant, Knud Erik Elmann Jensen, til stede. Trods det, at Bo Skjærbæk havde deltaget som spillemand ved ballet i Fannerup, mødte han veloplagt op med en enkel melodi, som det var muligt at sætte forskellige danserytmer til. Vi erfarede, at melodien ganske skiftede karakter efter de forskellige danses betoninger, og hvor vigtig præcise og skiftende

7 betoninger er for spillemandsmusikken. Vi blev klogere på forskellige former for valse (vals, trippevals, tyrolervals og wienervals ) og forskellen på polka, rheinlænderpolka og rheinlænder. Efter en dejlig frokost, afprøvede vi det, vi havde lært, på nogle Bjerregaardmelodier og dansemelodier fra 358. En givende dag, hvor alle kunne være med. /Karen H. 16.marts: Indspilning af underlægningsmusik til dvd om Gl. Estrups aktiviteter: Gennem en længere periode øvede holdet en del gange i vores spisestue. Et stort program skrumpede efterhånden ind til det, vi syntes var godt, og som vi alle syntes, at vi kunne spille inden for ca. en time. Så oprandt dagen, hvor det skulle indspilles. Der var tre kameraer (et på stillads), et lydbord og en klaptræsmand, i alt 5 personer fra Randers Videoklub. Vi blev ført professionelt igennem dagen, som bød på mange morsomme situationer. Hele processen havde været lang og krævende, men alle var glade og oplivede, da vi gik hjem den søndag sidst på eftermiddagen. /Karen H.

8 Bestyrelsen: Formand Karen Lindballe Hornslethsalle 17 B 8500 Grenaa Kasserer Bergljot Nielsen Lyngdalvej Grenaa Sekretær Ester Larris Moesbakken Rønde Medlem Karen Have Syrenvej Grenaa Medlem Ivan Knudsen Koralvej 13 A; Bønnerup Str Glesborg KALENDER: August 2014 Lørdag den 9. De Jyders Band, Sommerstævne i Veng Lørdag den 23. Hobby- og Fritidsmesse, Stenvad Mosebrug Søndag den 24. Hobby- og Fritidsmesse, Stenvad Mosebrug Torsdag den 28. Laugsaften September Torsdag den 11. Generalforsamling Torsdag den 25. Laugsaften Oktober Torsdag den 9. Sammenspilsaften Fredag den 10. Kulturnat Grenaa, Baunhøj Mølle Torsdag den 23. Laugsaften November Torsdag den 6. Sammenspilsaften Lørdag den 8. Kursus med Ivan Damgaard i Grenaa Torsdag den 20. Laugsaften Lørdag den 22. DGI Østjylland. Kursus Lørdag den 29. Julemarked Gl. Estrup Søndag den 30. Julemarked Gl. Estrup December Torsdag den 4. Mandag den 29. Laugsaften Julelegestue i Fannerup Husk, at du gør det nemmere for alle med en hurtig tilmelding til arrangementerne.

Nr. 79 26. maj 2015 1

Nr. 79 26. maj 2015 1 1 Nr. 79 26. maj 2015 Sommerafslutning den 18. juni og sommerferien står for døren og herefter er der pause i laugs- og sammenspilaftner til slutningen af august. Det betyder jo ikke at der ikke bliver

Læs mere

Majas årsberetning fra august 2012 til september 2013.

Majas årsberetning fra august 2012 til september 2013. Nr. 76 29. november 2013 Majas årsberetning fra august 2012 til september 2013. På generalforsamlingen den 12. september 2013 sagde Maja bl.a.: Bestyrelsen valgte at flytte generalforsamlingen til en laugsaften

Læs mere

LAUGSBLADET. Meddelelser til medlemmerne.

LAUGSBLADET. Meddelelser til medlemmerne. LAUGSBLADET Meddelelser til medlemmerne. Nr. 75 6 Juni 2013 Nyt fra bestyrelsen Så kom den længe ventede forår. I lauget har vi på Laugsaftnerne siden nytår haft medlemmer som forspiller. Alle har de lagt

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

Nr december 2017

Nr december 2017 1 Nr. 84 1. december 2017 Meddelelser Til Medlemmerne november 2017 Her ved udgangen af 2017 kan vi se tilbage på et år med meget god aktivitet for lauget. Det var året hvor Lauget fik den nye hjemmeside.

Læs mere

Nr. 78 26. november 2014

Nr. 78 26. november 2014 1 Nr. 78 26. november 2014 Her ved udgangen af 2014 er det tid til et tilbageblik. Det har været et godt spilleår hvor traditioner som legestuer, baller, og spil i forskellige sammenhænge er blevet fulgt

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016.

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Januar 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Årets første udgave af Polka-posten er godt fyldt op af diverse arrangementer. Det er blandt andet generalforsamlinger

Læs mere

Nr. 80 26. november 2015

Nr. 80 26. november 2015 1 Nr. 80 26. november 2015 Tilbageblik ved udgangen af 2015. Det har igen været et godt spille år hvor de faste traditioner som legestuer, baller, og spil i forskellige sammenhænge er blevet fulgt op.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Nr maj

Nr maj 1 Nr. 85 31. maj 2018 Meddelelser Til Medlemmerne maj 2018 Laugets sommerafslutning den 7. juni og sommerferien står for døren og herefter er der pause i laugs- og sammenspilaftner til slutningen af august.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT Bestyrelsen: Formand: Peter Ahrendt, ahrendt@c.dk Næstformand: Gunnar Svendsen, bogsvendsen@gmail.com Kasserer: Erik Kristensen, erkr@c.dk Turarrangør: Bent Jørgensen,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk 1 STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS for dansere og spillefolk 2 Lederuddannelse og inspirationskursus Lørdag d. 24. maj 2014, kl. 9.00 og søndag d. 25. maj 2014,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 POSTEN Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg 11 Deadlines For Hjemstavnsposten 2016-2017

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2018 34. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude Ja det er sådan jeg oplever det, når jeg

Læs mere

INDSPIL NR. 48. April 2015

INDSPIL NR. 48. April 2015 Fredag den 22. maj 2015 arrangeres K U L T U R N A T 2 0 1 5 i Kalundborg. En af de nærmeste dage udsendes mail til jer alle med nærmere oplysninger om arrangementet. Begynd gerne straks at tænke på, hvordan

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

November Regionens Elektronisk nyhedsblad

November Regionens Elektronisk nyhedsblad November 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad 1 2 Sommertræf Fyn 2017 Sommertræf Fyn: 9.-11. juni Finder sted Julelegestue taasingefolkedansere.dk Fredag den 25. november 2016 kl. 19.30 Bjerreby Forsamlingshus,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 Kursus om: Professionelt forældresamarbejde med underviser Kurt Rasmussen Den 27. september 2008 på Vandrehjemmet i Slagelse fra kl. 8:30-16:00 Referat af dagen: Dette

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Nummer 2. 14. årg. Oktober STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING

Nummer 2. 14. årg. Oktober STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 14. årg. Nummer 2 Oktober 2008 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Ring efter gardinbussen BO MILJØ GARDINER 97 12 34 22 20 25 31 10 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

September Oktober Regionens elektroniske nyhedsblad

September Oktober Regionens elektroniske nyhedsblad September Oktober 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad 1 Velkommen til legestue i Multihallen i Kollerup Kollerupvej12, Kollerup, 7300 Jelling Lørdag den 3. november kl. 19:30 Musik: Jelling Spillemandslaug

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter Dansere og spillefolk inviteres til Lederuddannelse & inspirationskursus 2016 Den 28. - 29. maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter 2 Lederuddannelse og spillemandskursus 2016 Lørdag den 28 maj 2016

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere