- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, Roskilde Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk"

Transkript

1 TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine kunder TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, Roskilde Tlf Konsulent- og skrivehjælp - om at skrive journalistisk Foredrag og på-vej-hjem-møder

2 TEKSTperimentariet om pressemeddelelser der virker En god pressemeddelelse er mange penge værd, fordi nyheden breder sig som ringe i vandet 1. Om pressen og pressekontakt: Sådan tænker og arbejder journalisterne. 2. Om nyhedsværdien: Hvor er nyheden i jeres historier? 3. Om pressemeddelelsen: Skriv journalistisk og direkte til spalterne. 4. Om målgrupper og medier: Vinkling er det halve arbejde. Efter workshoppen redigerer Lise Evald Hansen deltagernes pressemeddelelser. Denne workshop henvender sig til alle, der har lyst til at bruge pressen i markedsføringen, hvad enten det er som kommunikationsmedarbejder, ejerleder eller iværksætter. Den er også relevant for foreninger, frivillige og privatpersoner, der har noget på hjerte, og for dig, der vil etablere dig i journalisternes bevidsthed som ekspert. I denne workshop arbejder vi med den gode pressemeddelelse hvad skal der til, for at pressen bider på? Deltagerne får en grundlæggende forståelse for pressens spilleregler og arbejdsmetoder. Efter workshoppen er de i stand til at se nyheden i deres gode historier og kan bruge medierne som et godt redskab i markedsføringen. At komme i mediernes søgelys er en god og billig vej til opmærksomhed. Første skridt er at skrive en pressemeddelelse, der fænger hos journalisterne. På workshoppen får deltagerne både indsigt i den journalistiske tankegang og de rigtige værktøjer til at skrive en pressemeddelelse, der går rent ind. Workshoppen om pressemeddelelser var veltilrettelagt, lærerig og afvekslende. Blandingen af oplæg, diskussioner, øvelser og historier fra det virkelige liv gjorde undervisningen levende og relevant. Det var meget inspirerende at lære af de andres erfaringer og udfordringer. Sundhedscoach Nee Frydendahl, Frydendahl Coaching. På workshoppen underviser Lise Evald Hansen, som er kommunikationsjournalist (DJ) og indehaver af TEKSTPERTEN. Workshoppen varer fra kl til kl og Workshops i foreninger og virksomheder efter aftale. pr. deltager kr., eks. moms. en inkluderer 1 dags intensiv workshop med fuld forplejning, kompendium og skabelon til den gode pressemeddelelse samt efterfølgende redigering af en pressemeddelelse. Denne workshop er oplagt at bruge som fælleskursus for frivillige i en forening, der vil være med til at sætte dagsordenen i medierne.

3 TEKSTperimentariet om sælgende salgsmateriale Godt salgsmateriale skal fra første linje ramme og røre den potentielle kunde Af indholdet kan nævnes: 1. Kend jeres kunder og skriv direkte til dem. 2. Sådan sælger I til nye og eksisterende kunder. 3. Hvad kan AIDA og de andre modeller? 4. Skrivetips og gode råd. Denne workshop henvender sig til alle, der arbejder med salg og marketing som enten fuldtidssælger, markedsføringsansvarlig eller ansat/leder, der står for virksomhedens salg. Workshoppen kan både bruges som støtte til de gode produktionsmedarbejdere, der har svært ved at fylde sælgerkasketten ud, og som peptalk og ny inspiration til sælgergruppen. Workshoppen har fokus på salg og salgsmateriale, der kan sælge virksomhedens produkter. Vi arbejder med de daglige salgsudfordringer hvordan opnår sælgere den ønskede kontakt til kunden og udarbejder salgsmateriale, der kan støtte salgsprocessen? På workshoppen får deltagerne ny viden, feedback på indgroede vaner og nye idéer fra både underviser og de øvrige deltagere. Med hjem får deltagerne værktøjer til at nytænke salgsprocessen, lave fængende salgsmateriale og en skabelon til et godt salgsbrev. Et godt salgsmateriale tager udgangspunkt i kunden og hans behov. På denne workshop lærer deltagerne, hvordan det gøres rent praktisk. På workshoppen underviser Lise Evald Hansen, som er tekstforfatter og kommunikationsjournalist (DJ). Workshoppen varer fra kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. en inkluderer 1 dags intensiv workshop med fuld forplejning, kursuskompendium og skabelon til det gode salgsbrev. Kombinér TEKSTperimentariet om branding, - om salgsmateriale og - om at blive fundet på nettet og få mest markedsføring for pengene. Bestil de 3 TEKSTperimentarier samtidig og få 10 % rabat. Workshopen kan også med fordel kombineres med TEKSTperimentariet - om at kende sine kunder.

4 TEKSTperimentariet om branding for begyndere Første skridt mod øget synlighed er at blive bevidst om virksomhedens identitet og gode historier I denne workshop arbejder vi med at finde og fortælle firmaets gode historier i ord, farver og layout. 1. Storytelling som salgsværktøj. 2. Den journalistiske vej til hvem, hvad og hvorfor. 3. Signalværdien i farver, skrifttyper og materialer. Denne workshop henvender sig især til virksomhedsledere, sælgere, medarbejdere i markedsføringsafdelingen og iværksættere. Workshoppen kan også bruges som stil-og-tone-workshop for hele virksomheden. Alle virksomheder har en speciel kultur og en særlig indgang til branchen, som adskiller dem fra konkurrenterne. Ved at kende identiteten og bruge den overalt i jeres kommunikationen, fremstår I troværdige og skaber trofaste kunder, loyale medarbejdere og i sidste ende mersalg. På workshoppen bliver deltagerne præsenteret for en række spørgeteknikker og øvelser på vej mod at finde de gode historier, der skal fortælles. Ved hjælp af input fra underviserne og indspark fra de øvrige deltagere får deltagerne mulighed for at arbejde med branding i praksis. Workshoppen opstår i synergien mellem den visuelle kommunikation og fortællingerne med ord. Undervejs bliver deltagerne klogere på, hvordan de sikrer, at både den grafiske linje og den øvrige kommunikation afspejler virksomhedens værdier og visioner. ud fra devisen lær i dag, brug i morgen og tager derfor altid udgangspunkt i netop de udfordringer, deltagerne sidder med i dagligdagen. TEKSTperimentariet Undervisere på workshoppen er tekstforfatter og journalist (DJ) Lise Evald Hansen og grafisk designer Rune Nyman fra OMW grafisk kreativitet. Workshoppen varer fra kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. en inkluderer 1 dags intensiv workshop med fuld forplejning, kursusmappe samt farve- og materialeprøver. Kombinér TEKSTperimentariet om branding, - om salgsmateriale og - om at blive fundet på nettet og få mest markedsføring for pengene. Bestil de 3 TEKSTperimentarier samtidig og få 10 % rabat.

5 TEKSTperimentariet om at blive fundet på nettet Cirka 80 % af alle køb starter i dag med en søgning på nettet På workshoppen kommer vi blandt andet ind på: 1. Hvad skal en god hjemmeside kunne? 2. Bagom Google. 3. Tekniske fif og fiflerier. 4. Skriv søgemaskineoptimeret og klart. Denne workshop henvender sig til alle, der interesserer sig for online markedsføring og ønsker at bruge hjemmesiden som salgsredskab. Workshoppen er både relevant for dem, der selv udfører søgemaskineoptimeringen, og dem, der vil klædes godt på til mødet med webmasteren. Der er mange penge at tjene ved at være på side 1 hos Google, og det hele starter med de rigtige søgeord. Efter denne workshop ved deltagerne, hvordan Google tænker og hvordan de uden de store udgifter kan sikre, at virksomhedens hjemmeside bliver fundet. Deltagerne får et solidt kendskab til søgemaskiner og online markedsføring. Derudover går de hjem med øget indblik i den særlige teknik at skrive tekster til internettet. En god hjemmeside, der kan findes af søgemaskinerne, er et godt og billigt salgsredskab. På denne workshop lærer deltagerne, hvordan det gøres rent praktisk. På workshoppen underviser tekstforfatter og journalist (DJ) Lise Evald Hansen og søgemaskineekspert John Hilmer fra Hilmer Consulting markedsføring på internettet. Workshoppen varer fra kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. en inkluderer 1 dags intensiv workshop med fuld forplejning og kursusmateriale. Kombinér TEKSTperimentariet om branding, - om salgsmateriale og - om at blive fundet på nettet og få mest markedsføring for pengene. Bestil de 3 TEKSTperimentarier samtidig og få 10 % rabat.

6 TEKSTperimentariet om at kende sine kunder At sælge handler først og fremmest om at kende sine kunder og deres behov På workshoppen kommer vi bl. a. ind på: 1. Forskellige tænke- og handlemåder hos forskellige målgrupper. 2. Lyserødt, light - eller bare latterligt? 3. Sådan kan du fange henholdsvis mandlige og kvindelige kunder. 4. Kunsten at sælge en boremaskine. Workshop henvender sig til alle, der arbejder med salg eller marketing som enten fuldtidssælger, markedsføringsansvarlig eller ansat/leder, der står for virksomhedens salg. Deltagerne bliver klogere på, hvordan kunderne tænker. Hvad er vigtigt for kunden i salgsprocessen, og hvordan kommunikerer vi bedst nytten af vores produkter, så kunderne føler sig ramt? Efter workshoppen er deltagerne i stand til at lave en målrette salgsindsats. På workshoppen bliver deltagerne præsenteret for blandt andet biologisk og købeteknisk viden om kunderne. Workshoppen giver god mulighed for at blive bevidst om indgroede salgsvaner og revidere dem til fordel for et bedre salg. Deltagerne får bogen Kig dine kvindelige kunder i kortene med hjem. Jeg har allerede gjort stor brug af værktøjerne og er ved at planlægge min markedsføring af ØresundsOperaen. Jeg kom hjem med fornyet energi og flere idéer til videreudvikling af min voksende virksomhed. - Indehaver Merete Sveistrup, ØresundsOperaen. Undervisere er Lise Evald Hansen, biolog og journalist (DJ) og tekstforfatter Morten Lind, der har stået for en række reklamekampagner. Workshoppen varer fra til kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. en inkluderer 1 dags intensiv workshop med fuld forplejning, kursusmateriale og bogen Kig dine kvindelige kunder i kortene. Denne workshop kan bruges som inspirations- og debatdag for salgsafdelingen.

7 TEKSTperimentariet om at skrive journalistisk En god artikel er levende og letlæst, også når indholdet er fagligt tungt Workshoppen handler blandt andet om: 1. Fra journalistens værktøjskasse. 2. Hvad kan en journalistisk synopsis og hvordan laver du den? 3. Vinkling, medier og målgrupper. 4. Det gode interview. Denne workshop henvender sig til alle, der skriver artikler og har lyst til at blive inspireret af det journalistiske håndværk. Deltageren kan være kommunikationsmedarbejder, specialist med ønske om at skrive i medierne eller måske almindelig medarbejder, der ofte bidrager til personalebladet. Workshoppen gør deltagerne klogere på, hvordan en artikel bygges op fra den første research til det færdige produkt. Det er vigtigt at have sine centrale budskaber og vinklingen på plads; deltagerne går hjem med øget indsigt i de journalistiske værktøjer og en række praktiske tip i tasken. På workshoppen får deltagerne indsigt i kommunikationsjournalistens arbejde og får de rigtige værktøjer til at skrive journalistisk, fængende og fagligt klart på én gang. Lise Evald Hansen er fantastisk god til både at fastholde den røde tråd i teksten samt - ikke mindst - at finde essensen i det personlige udtryk og de værdier, virksomheden står for. Indehaver Mette Alleslev, SamtaleAkademiet. På workshoppen underviser Lise Evald Hansen, der arbejder som kommunikationsjournalist (DJ) for en række virksomheder. Workshoppen varer fra til kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. en inkluderer 1 dags intensiv workshop med fuld forplejning og fyldigt kursuskompendium med tips og tricks. Denne workshop kan bruges som inspirations- og debatdag for kommunikationsafdelingen.

8 Konsulent- og skrivehjælp TEKSTPERTEN hjælper med både den interne og den eksterne kommunikation. Vi slår ørerne ud, stiller vores viden og flydende penne til rådighed og sikrer, at virksomhedernes budskaber kommer klart ud. TEKSTPERTEN forbinder mennesker med ord Lej en kommunikationsafdeling TEKSTcoaching Artikler til personale- og fagblade På-vej-hjem-møder Der er meget at hente ved at knytte TEKSTPERTEN til virksomheden som ekstern kommunikationsafdeling. Vi holder øje med branchen og virksomheden og leverer både idéer, kvalificeret sparring og hjælp til teksterne. Et tilbud om hjælp til selvhjælp og ekstern sparring på de daglige udfordringer. Kan blandt andet bruges af lederen, der vil være sikker på, at de vigtige bud skaber bliver opfattet på den rigtige måde, og iværksætteren eller sælgeren, der vil have salgsargumenterne på plads. En godt skrevet artikel forbinder mennesker, får budskaberne ud og kitter virksomheder sammen. TEKSTPERTEN leverer journalistiske artikler, enten som freelancehjælp til en fungerende kommunikationsafdeling eller som virksomhedens forlængede pen. Kom rundt om kommunikationens svære kunst fra alle sider. Vi holder gerne påvej-hjem-møder i virksomheder med udgangspunkt i jeres daglige kommunikationsudfordringer og indbyder hver anden måned til gratis på-vej-hjem-møder i Roskilde med forskellige oplægsholdere Kommunikationsrådgivning og -strategi En god kommunikationsstrategi fastlægger, hvordan virksomheden bedst kommunikerer de centrale værdier og budskaber, både internt og udadtil. Strategien kan med fordel følges op af en plan over rækkefølgen af de forskellige tiltag. Pressemeddelelser Omtale i pressen er gratis markedsføring. Vi finder de gode historier og skriver pressemeddelelser, der fanger journalisternes interesse og sikrer, at budskaberne klarer turen gennem mediemøllen. Kan kombineres med hjælp til udsendelse og pressekontakt. Foredrag Styrk samarbejdet ved at blive klogere på den der kommunikation. Hvorfor siger vi, som vi siger, og gør, som vi gør? Cand. scient. og journalist (DJ) Lise Evald Hansen kæder sin viden om biologi, psykologi og kommunikation sammen til et underholdende foredrag om kommunikation i praksis.

9 Konsulent- og skrivehjælp TEKSTPERTEN fungerer som en netværksvirksomhed, der trækker på en række gode underleverandører. På den måde garanterer vi fleksibilitet, og at vi altid leverer den bedste arbejdskraft til den givne opgave. Fælles for alle TEKSTPERTER er et levende og letlæst sprog. Nyhedsbreve Hjemmesider og seo Brochurer, flyers og profiltekster Kundecases og testimonials Et nyhedsbrev skal pleje modtagerne, ikke plage dem. Derfor er et godt nyhedsbrev oplysende og interessant at læse. Vi hjælper med at finde relevant indhold og skriver teksterne, så læserne bliver hængende til sidste punktum. Mere end 80 % af alle nye salg starter på nettet. Hjemmesiden er virksomhedens ansigt udadtil, og en god hjemmeside med klare og tydelige svar på brugernes spørgsmål er en god salgskanal. Med de rigtige søgeord i teksten sikrer I, at siden bliver fundet via søgemaskinerne. Ofte skal profilmaterialet tale virksomhedens sag helt alene. Derfor skal materialet være både præsentabelt og lige til at læse. Det er let at fortabe sig i fagsprog og indforståethed, når man ved meget om et emne; vi fungerer som læsernes ambassadører og sikrer, at budskaberne kommer ud over rampen. Hvem er bedre til at sælge jeres produkter end tilfredse kunder? Vi holder mikrofonen frem og lader kunderne fortælle deres historie, som både skaber genkendelse hos potentielle kunder og forærer jer salgsargumenterne. Samtidig kan I blive klogere på den oplevelse, I giver kunderne. Bogredaktion og journalistisk bearbejdning Kender du fornemmelsen af at have noget på hjerte, som ikke kommer ud på den rigtige måde? Vi træder ind som bogens redaktør, giver sparring på den faglige rapport og står for den journalistiske bearbejd ning, der sikrer debatindlægget plads i spalterne. Kundebreve og direct mail BRUG OS! Hvis det skriftlige salgsmateriale skal være pengene værd, er det vigtig at råbe potentielle kunder op fra første bogstav. Relevans, tydelig nytteværdi og god information er nogle af nøgleordene. Annoncekampagner og tekster I får ikke mange chancer, når en annonce skal fange potentielle kunder. Derfor er et kort og fængende budskab, serveret i en appetitvækkende indpakning, alfa og omega.

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

Sådan bruger du content marketing-teknikker til at holde dit newsroom opdateret

Sådan bruger du content marketing-teknikker til at holde dit newsroom opdateret Sådan bruger du content marketing-teknikker til at holde dit newsroom opdateret Intro Inden du starter med at læse denne guide, så prøv at tænke tilbage på din sidste arbejdsuge: Hvad skete der i ugens

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Hvorfor bruge ressourcer på PR? s. 1 Kapitel 2. En god historie s. 4 Kapitel 3. Hvordan finder man de interessante

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere

Digitale medier i den strategiske kommunikation

Digitale medier i den strategiske kommunikation Digitale medier i den strategiske kommunikation Digital kommunikation: Brug digitale medier rigtigt i kommunikationen med organisationens interessenter Af Morten Gade, www.mortengade.dk Denne artikel giver

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter.

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter. Sælg (meget) mere med nyhedsbreve Majbritt Lund 2014 1. udgave 2014 ISBN: 978-87-996803-0-6 Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver www.carstenwendt.dk Vil andre anbefale

Læs mere

PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION

PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION INDHOLD Redaktør: Redaktion: Layout: Udgivet af: Copyright Pernille Skov Julie Hjort

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse Din næste uddannelse i salg, marketing og ledelse Åbne uddannelser Virksomhedstilpasset uddannelser Konferencer Business Danmark Uddannelse Akademiuddannelser Faglig coaching Velkommen Aldrig har så mange

Læs mere

2. Kommunikation og information

2. Kommunikation og information 2. Kommunikation og information En leder kommunikerer ved sin blotte eksistens. Folk om bord orienterer sig efter lederen, hvad enten han/hun taler eller er tavs handler eller undlader at handle. Følger

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kurser og efteruddannelse EFTERÅR 2011 Danmarks Medie- og Journalisthøjskole strategi 1 4000 kursister på Ét år tager næppe fejl Hvis du overvejer at blive bedre til dit nuværende job eller at klæde dig

Læs mere

Boost din kommunikation

Boost din kommunikation v Boost din kommunikation Tag magten over din virksomheds kommunikation med et kursus hos JJ Kommunikation. Undervisningen er målrettet alle typer virksomheder, der vil være mere aktive i den eksterne

Læs mere

Partnerskaber mellem organisationer og virksomheder. - en praktisk "skridt for skridt" guide til at komme i gang.

Partnerskaber mellem organisationer og virksomheder. - en praktisk skridt for skridt guide til at komme i gang. Partnerskaber mellem organisationer og virksomheder - en praktisk "skridt for skridt" guide til at komme i gang. Indholdsfortegnelse Begreber side 3 Indledning side 4 Typer af partnerskaber side 5 Eksempler

Læs mere

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Det er blevet vigtigere end nogensinde at være tilstede på de digitale platforme. Derfor har Esbjerg Erhvervsudvikling, i samarbejde med FET, Sydvestjysk Udviklingsforum

Læs mere

åndbog i rekruttering Håndbo HÅNDBOG I REKRUTTERING

åndbog i rekruttering Håndbo HÅNDBOG I REKRUTTERING åndbog i Hånd rek rekruttering ring Håndbo HÅNDBOG I REKRUTTERING rekrutt Håndbog i rekruttering Projektleder Cecilie Vyff, OAO Projektleder Cille Løwe Lindgren, KL 2011 Udgiver Kl og KTO Redaktion og

Læs mere

Confex kursuskatalog 2011

Confex kursuskatalog 2011 Mød os på www.confex.dk Tid til ledelse og personlig udvikling? Confex kursuskatalog 2011 KURSUS 2011 Her bliver du præsenteret for et udsnit af de kurser, konferencer og uddannelser, Confex kan tilbyde

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2014

DELTAG I NYE MÅL 2014 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2014 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER FLÆSKETORVET 68, 1 DK-1711 KØBENHAVN V T : +45 33 25 33 27 W: WWW.BJERGK.DK E : KONTAKT@BJERGK.DK

Læs mere

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning Gratis mini e-bog Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning De 5 vigtigste tips til dit nyhedsbrev Se hvordan du bl.a. henter nye læsere laver tilbud og sælger mere - 1 - Hej og tak for

Læs mere

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1 7 effektive tips TIL MARKEDSFØRING AF IT OG TEKNIK / 1 Kære læser Denne e-guide er til dig, der ønsker at optimere din virksomheds markedsføring og sælge (endnu) mere. Omdrejningspunktet er markedsføring

Læs mere

REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE AF FRIVILLIGE. Erfaringshåndbog

REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE AF FRIVILLIGE. Erfaringshåndbog REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE AF FRIVILLIGE Erfaringshåndbog Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Kommune 2011 Nærværende håndbog indeholder en række konkrete forslag til rekruttering og fastholdelse

Læs mere

Kommunikationspolitik. Revideret august 2011

Kommunikationspolitik. Revideret august 2011 Kommunikationspolitik Revideret august 2011 Forord Vi siger, hvad vi gør. Og vi gør, hvad vi siger. Vi siger det i et enkelt og klart sprog. Det er kommunikationspolitikken i Svendborg Kommune. Både når

Læs mere

Frivillige unge. Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre

Frivillige unge. Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre AUGUST 2013 INDSATSMANUAL Frivillige unge Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre En del af projektet: Solidaritet mellem generationer sæt ressourcerne

Læs mere