Silkeborg Survival Guide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Silkeborg Survival Guide"

Transkript

1 Silkeborg Survival Guide 5b9405c1c1&t=h&z=14 Fastaval bliver i år afholdt i den del af Silkeborg der kaldes Århus bakken, det giver sig selv for den store vej udenfor seminariet hedder Århusvej og fører direkte til Århus. For enden af Århus Bakken, lige før Silkeborg byzone stopper, findes Silkeborg Seminarium Årets Fastaland. Går man langs Århusvej mod midtbyen, krydser man på et tidspunkt slusen og gudenåen, inden man står overfor et hav af indkøbsmuligheder i den livlige ende af Silkeborg. Hospital & Skadestue Silkeborg Sygehus ligger ved toppen af Århus bakken inde mod byen, ca. 900 meter fra Silkeborg Seminarium. Følg Århusvej ind mod midtbyen og du finder Silkeborg Sygehus på din højre hånd. Som ekstra service, kan du, medmindre du er sikker på skadens omfang når du drager af sted til skadestuen, tjekke din skade med en række af de lægekyndige der allerede befinder sig på Fastaval. I Silkeborg er telefonnummeret til alarmcentralen, som så mange andre steder; 112. Politi Politistationen i Silkeborg findes tæt ved togstationen, i retning mod gudenåen, på Christian 8. Vej nummer 2. Skal du alligevel til politiet kan du slå vejen forbi Trosborg pølsevogn ved Drewsensvej, hvor du sikkert også kan finde et par betjente i frokostpausen. Silkeborg bus og Taxa I Silkeborg findes ét taxa-selskab; Silkeborg Taxa. Nummeret til servicen er Bus-selskabet er midttrafik, og de tager den nette sum af 20 kr for en 1-2 zoners billet (som dækker hele silkeborg). Der kan med fordel købes et klippekort til 120kr for 10 klip. Medicin & Apotek Skulle du stå og have brug for medicin på Fastaval, findes der et par apoteker du kan bestille fra i Silkeborg; Svane Apotek, Torvet 9, Tlf: , Man-Ons.: 9:30-17, Tors.-Fre. 9:30-18, Lør: 9:30-12:30 Himmelbjerg Apotek, Borgergade 20, Tlf: , Man - Tors: , Fre: , Lør:

2 Det nærmeste apotek fra Fastaval er Svane Apoteket på Torvet 9. Husk altid at ringe til apotekerne inden du bestiller fra lægen det kan være medicinen ikke er på lager. Indkøbsmuligheder: Dagligvarer (før 20) Tæt på Silkeborg Seminarium ligger der en række indkøbsmuligheder, til at klare dagen af vejen; lige om hjørnet på Spættevej findes en Dagli Brugsen, der er et tydeligt skilt fra Århusvej ind til brugsen. Brugsen har åbent alle dage i ugen indtil klokken 20, dette gælder også på helligdage (hvilket er heldigt under Fastaval). Skal man have fat i mere end Dagli Brugsen kan levere, findes der tæt ved Papirfabrikken på Christian 8. Vej, en Kvickly og i midtbyen kan man sætte tænderne i en Føtex, lige på Silkeborg Torv. Længes man efter finere delikatesser anbefaler vi Piaf Vinhandel på Nygade, hvor vin, øl og pølser af anden etnisk oprindelse sælges. Indkøbsmuligheder: Dagligvarer (efter 20) Mulighederne for indkøb er få efter det sene tidspunkt, er få men alligevel tæt på; ved slusen Silkeborg ligger Shell, Silkeborg s største tankstation der har døgnåbent. Shell har, udover det sædvanlige 7-11 prægede indhold, også sprinklervæske, benzin og wunderbaums, skulle sådanne være nødvendige. Indkøbsmuligheder: Rollespil, brætspil og andet To butikker giver dig adgang et hav af nørdemuligheder i Silkeborg; Asgaard Games og Bog og Ide (på Vestergade - gågade). Asgaard-games ligger et godt stykke udenfor det vi klassisk kalder midtbyen, men det er alligevel muligt at gå derop på en lille times tid. Alternativt kan silkeborg busser klare det på den halve tid. Asgaard-games sortiment kan findes på her er alt fra tabletop, brætspil, terninger, kostumer og rollespil. Bog og ide har et begrænset udvalg af rollespil og warhammer hvilket kan hjælpe de få enkelte behov men med meget begrænset udvalg. Indkøbsmuligheder: IT & Tele Udvalget af begrænset i Silkeborg af IT men det er muligt, på Christian 8. Vej ved siden af politistationen, at finde den kombinerede Sy-maskine og EDB butik Dataprofit der kan klare de fleste små kabel- og computerproblemer. Silkeborg midtby vrimler med tele-butikker der kan opfylde de fleste behov, alt fra taletid, nye telefoner til opladere. Gå langs tværgade (gågade) for at finde de fleste af dem.

3 Mad og Drikke: Morgenmad Tæt på Fastaval findes Schous Bageri hvor morgenfriske kan købe deres kaffe og criossanter på vej til Rollespil på Langsåskolen. For de café-hungrende skal findes seværdighederne lidt længere væk; Ved Silkeborgs gamle Papirfabrik kan man få sig en kaffe og rundstykke evt. brunch, i omgivelser af moderne dansk arkitektur og en menneskeskabt brusende elv. Mad og Drikke: Junkfood Masser du er kommet til junkfoodens hovedstad. Ikke helt, men alligevel langs Århusvej findes to pizzarier, på vej ind mod Silkeborg by. Inde i selve byen fås en hurtig hotdog på Shell ved Østergade-krydset og på vej ind mod midtbyen, på Østergade, er der adgang til grillkylling fra en af Silkeborgs ældste fastfood restauranter. I selve midtbyen skal vi helt over til party-gaden Nygade for at finde næste fastfood-biks, her er en masse pizza og shawarma-steder. Leder man efter McDonalds skal turen hele vejen ud forbi Viborgvej, en 40 minutters gang fra Seminariet. Vi foreslår i stedet man prøver nogle af de andre fastfood restauranter i Silkeborg eventuelt kan det anbefales at finde sig et bord på den ny-åbnede Sunset Boulevard, der findes lige overfor Shell, på hjørnet af Christian 8. Vej og Østergade. Mad og Drikke: Frokost Tættest på Fastaval finder vi Silkeborg Papirfabrik hvor der langs promenaden kan findes et stribe af caferestauranter der venter på at servere lækre sandwiches, burgere og smoothies til gæsterne, både med indendørs og udendørs pladser. Er man allerede nede i midtbyen foreslås man tager et hop forbi Asian Restaurant for en hurtigt thai-boks, eller måske finder krydset mellem tværgade og nygade, hvor der også findes både græsk, dansk og egyptisk cuisine. Skal man rigtig forkæle sig selv med en lækker kop kaffe, så smut forbi resterne af Danmarks Ældste Pladebutik Pladeshoppen, der nu er omformet til en hyggelig lille Cafe med kaffe og tærte i verdensklasse. Mad og Drikke: Aftensmad Finder man sig pludselig fanget af Silkeborgs skønne omgivelser og det er blevet for sent at nå tilbage til aftensmaden på Fastaval, er midtbyen sprængfyldt med gode restauranter til letgenkendelige københavner-priser: Mongols Barbecue, buffet, Christian 8. Vej 3 (overfor politistationen) Zorba, græsk menukort og personale (og dans hvis man vil) Nygade Asian Restaurant, personlig servering og flammende fantastisk mad, Tværgade Safran Restaurant, fransk & lækkert, Christian 8. Vej Jensens Bøfhus, velkendt rabatordninger - Torvet

4 Silkeborg by night For ikke længe siden var der kun ét sted at gå i byen i Silkeborg; Nygade. Desværre har den diskotekpakkede gade ikke meget at tilbyde for det ældre mere modent publikum, men her kommer Papirfabrikkens nye cafeer til undsætning. Vælg derfor imellem det vilde byliv på Nygade hvor diskoteker som Brews n bongo og 80 eren kan hjælpe dig i den rette stemning eller livet ved vandet med en rolig øl i glade omgivelser langt papirfabrikken. Er man mere til en pub, anbefaler vi Admiralen på Tværgade, en herlig bodega der leverer levende musik fra Irland, Skotland og Wales. Bemærk: I Silkeborg slukkes al gadelys klokken 24:00 grundet besparelser! At se Silkeborg Der foregår et væld af kunst-og kulturarrangmenter i Silkeborg, de fleste af hvilke kan findes på Silkeborg s egen hjemmeside: Hjejlen og Himmelbjerget Hjejlen s sæson er begyndt og i det skønne påskevejr er der ekstra grund til at tage med denne danske veteran-damper der netop i år bliver 150 år gammel. Tag ture hver dag i påsken kl. 13:00 14:05 15:10 16:15 i én times nonstop sejlads for kun 85kr (voksne). Bemærk Hjejlen ikke modtager dankort om bord på færgen. Det er ligeledes muligt at tage færgen (der er ikke kun hjejlen, men flere dampere) til himmelbjerget hvor man kan opleve denne gamle bygning, og få sig en fantastisk gåtur op af bjerget (teknisk set en træls bakke). Kanoudlejning Ved slusekiosken fås der ikke kun den legendariske sluse-kiosk-is (kugle-is, softice, flødeskum, skum, flødebolle OG marmelade), men der kan også lejes kanoer til at opleve Gudenåen på dens egne præmiser. Specielt i påsken er der forårsnatur der er lige til at putte i snaps og nyde så giv den et par timer, og sejl op langs Silkeborgs bredder. Silkeborg Kunstmuseum; Asger Jorn museet Besøg den kendte Cobra-malers museum museet findes tæt på ferskvandsakvariet i sydbyen på Gudenåvej 7. Ferskvandsakvariet Aqua Oplev naturen i faste rammer. Rørebassin, oddere og gæs er blot blandt de få ting man kan opleve i Aqua der kan findes på Vejlsøvej i Silkeborg sydligste område.

5 Silkeborg Museum Det er en gammel tradition omkring Silkeborg at grave befolkningen ned i moser både Tollundmanden, Ellingekvinden og Grauballemanden er blevet fundet her og førstnævne samt gamle sten og tøj der er blevet umoderne, kan ses på Silkeborg Museum i natursmukke omgivelser ud til Gudenåen. Silkeborg museum findes på Christian 8. Vej tæt ved hjejlen og slusen. 2. Verdenskrig på Silkeborg Bad Ved Silkeborg bad findes tyskernes hovedkvarter under anden verdenskrig, og i tilfælde af en tredje vil de nok også slå sig ned her i den skønne natur findes ikke kun Silkeborg bad, men også et hav af bunkere gravet ned overalt i området. Silkeborg Bunker Museum fremviser rester fra krigen. Mere information kan findes på bumus.dk. Søndag d. 24 april fra 13-15:30 fremvises bunkerne under touren Hvor kommer de bunkere fra? ja, vi ved det heller ikke. Silkeborg Bad og Bunker Museum findes indenfor taxa-rækkevidde i det sydvestlige Silkeborg, Gjessøvej 40. Helt uventet leverer Silkeborg Bad også vand til produktionen af Carlsberg kurvand det er i sig selv også en oplevelse værd! Silkeborgs natur Der er så meget Silkeborg natur, at vi simpelthen anbefaler man tager fat i Skov og naturstyrelsens egne foldere: Søer, skove, svampejagt, heder, moser det hele er at finde rundt om i Silkeborg, men med naturstyrelsens guides kan man sikre sig at se de vigtige områder af Silkeborg.

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Tag på en lækker ferie ved Gudenåen på det stilfulde, fire-stjernede Radisson Blu Hotel i Silkeborg. Området er oplagt til skønne vandreture i det jyske, sejlture på Silkeborg-søerne

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

BYTUREN Sommerkonkurrence for børn juni 25. august 2018

BYTUREN Sommerkonkurrence for børn juni 25. august 2018 BYTUREN Sommerkonkurrence for børn -------- 15. juni 25. august 2018 Tag børn eller børnebørn i hånden og prøv Middelfart Kultur & Biblioteks gå-det-selv-tur i Middelfart. Følg ruten, svar på spørgsmål

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau.

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau. Miniferie i Prag. Prag er en fantastisk, charmerende by med masser af flotte og gamle bygninger. I dag kommer flere millioner gæster årligt til Prag for se den gyldne by med de hundrede tårne. Efter 1989

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Restaurant Petit. Før du læser bogen

Restaurant Petit. Før du læser bogen OPGAVER TIL Restaurant Petit NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 1. Læs teksten på bagsiden af bogen Hvor er Jacob og Lone henne? Hvad laver de? Hvorfor tænker Lone på at rejse hjem? Snak om, hvad I synes

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

AKTIVITETS kalender 1/5

AKTIVITETS kalender 1/5 1/5 Sejs Bakker Camping byder dig velkommen til endnu en spændende sæson! Overalt i Søhøjlandet er der storslået natur. Skove og søer veksler mellem bakker og dale. Få minutter fra campingpladsen ligger

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan FREDAG 3.JUNI skrevet af Allan Efter arbejde mødes Anne Marie og jeg ved togstationen, og starter turen til Brisbane, hvor vi skal besøge Niels, som vi har studeret med på Aalborg Universitet. Aftensmaden

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen.

Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen. Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen. Vitus rejser samlede os op Tåstrup, Valby og Ølby. Første stop efter færgen var i Hamborg,

Læs mere

Vesterbro-1. Hos Robert. Vesterbrogade 161, 1800 Frederiksberg C. Åbningstider: Ma Lø 10 02, Sø 10-22

Vesterbro-1. Hos Robert. Vesterbrogade 161, 1800 Frederiksberg C. Åbningstider: Ma Lø 10 02, Sø 10-22 Vesterbro-1 Hos Robert Vesterbrogade 161, 1800 Frederiksberg C Åbningstider: Ma Lø 10 02, Sø 10-22 Tuborg og Tuborg Classic på fad. Ellers flaskeøl. Lille sted med bar og små borde. Ældre publikum. Von

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Landspetanquestævne. 1.-3. august 2014. Kjellerup. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 1.-3. august 2014. Kjellerup. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 1.-3. august 2014 i Kjellerup For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Kjellerup Det er os en stor fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet Årets bedste Firmatur Nyhed Drageskibet Sjovt og nemt Store oplevelser for alle Vi har de sjoveste rammer for årets firmatur sammen med jeres familier uanset, om I er 20 eller mange tusinde deltagere.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

OSLO SIGHTSEEING DFDS.DK

OSLO SIGHTSEEING DFDS.DK OSLO SIGHTSEEING DFDS tilbyder, i samarbejde med HMK, sightseeing i Oslo. Sightseeing-bussen afgår fra DFDS terminalen kl. 10:15. På siden af bussen står der HMK. Alle ture afsluttes ved Oslo rådhus. Entre

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt november 2018 næste program februar 2019. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. I december dog kun 5. og 12. Den

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Mosel - Cochem Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Cochem top 3 by ved Mosel Sejltur på Mosel Køretur langs Moselpromenaden ****Hotel lige ved Moselfloden Festaften

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby Telefon- og Turtjenestens program for Valby august, september, oktober, november 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

MULIGHEDERNES PLATFORM AKTIVITETER

MULIGHEDERNES PLATFORM AKTIVITETER MULIGHEDERNES PLATFORM AKTIVITETER UDDRAG AF AKTIVITETER PÅ JVB Prøv at køre tandemsulky Det er en aktivitet, der giver alle et kick. Du får følelsen af at være ægte travkusk, godt understøttet af en erfaren

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Viborg kommune. Status

Viborg kommune. Status Viborg kommune Status Kommunen har i dag ca. 28 km hærvejscykelrute (inkl. strækningen nord for byen) og ca. 25 km vandrerute fra Domkirken og syd på til den går ind i Silkeborg kommune i Havredal Plantage

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Få en hel dags sjove oplevelser sammen. med 10 n forlystelse

Årets bedste. Firmatur. Få en hel dags sjove oplevelser sammen. med 10 n forlystelse Årets bedste Firmatur Få en hel dags sjove oplevelser sammen KÆMPE N YHED Bondegå rdsland med 10 n ye forlystelse r Firmatur for alle Verdensklasse-sjov i Djurs Sommerland Få årets sjoveste dag i Nordens

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Handels- og turismeundersøgelse. Blandt borgere i Slesvig/Holsten. Handels- og turismeundersøgelse. TNS Dato: Februar 2015 Projekt: 61726

Handels- og turismeundersøgelse. Blandt borgere i Slesvig/Holsten. Handels- og turismeundersøgelse. TNS Dato: Februar 2015 Projekt: 61726 Handels og turismeundersøgelse Blandt borgere i Slesvig/Holsten Handels og turismeundersøgelse Handels og turismeundersøgelse Feltperiode: Den 13. februar 18. februar 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

HK Seniorer Helsingør PROGRAM 2. halvår 2016

HK Seniorer Helsingør PROGRAM 2. halvår 2016 HK Seniorer Helsingør PROGRAM 2. halvår 2016 Velkommen til HK seniorer Helsingørs program for 2. halvår 2016. Aktivitetsudvalget glæder os til at se dig til vores arrangementer. Tilmelding Til alle arrangementer

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

HAR DU LYST TIL AT SPISE MED OS? På Frederiksberg findes flere gode spisetilbud til ældre, der har mistet appetitten læs om dem her

HAR DU LYST TIL AT SPISE MED OS? På Frederiksberg findes flere gode spisetilbud til ældre, der har mistet appetitten læs om dem her HAR DU LYST TIL AT SPISE MED OS? På Frederiksberg findes flere gode spisetilbud til ældre, der har mistet appetitten læs om dem her SPIS DIG GLAD Mad og kvalitet går hånd i hånd. Velduftende, veltilberedt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

FREDAG 4.MARTS LØRDAG 5.MARTS

FREDAG 4.MARTS LØRDAG 5.MARTS FREDAG 4.MARTS Vi besøger Rolf og Lone der har inviteret på aftensmad så vi kan se deres lejlighed og sammenligne den med vores. De har beklaget sig en smule over at de kom senere end os, så udbudet af

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Med venlig hilsen og god fornøjelse Kim Kristensen Asgaard Games

Med venlig hilsen og god fornøjelse Kim Kristensen Asgaard Games Denne måneds nyhedsbrev blev lidt længere end de plejer, så for at I ikke går glip af noget har jeg lige lagt et lille index ind til at starte med Infinity Malifaux Warmachine / Hordes Warhammer 40.000

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 38 Januar - april 2017 Praktiske oplysninger Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts, april 2017 Tilmelding Find ud af hvad du vil

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

www.hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk Familieweekend - Seniortra ef - Faetter-kusinefest Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98 www.hanstholm-camping.dk Senior-træf 1 på Hanstholm Camping Torsdag d. 26. søndag d. 29. april

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby Telefon- og Turtjenestens program for Valby December 2017, januar, februar og marts 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Vendsyssel Historiske Museum har fem afdelinger, og alle steder er der mulighed for, at grupper kan bestille

Læs mere