Silkeborg Survival Guide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Silkeborg Survival Guide"

Transkript

1 Silkeborg Survival Guide 5b9405c1c1&t=h&z=14 Fastaval bliver i år afholdt i den del af Silkeborg der kaldes Århus bakken, det giver sig selv for den store vej udenfor seminariet hedder Århusvej og fører direkte til Århus. For enden af Århus Bakken, lige før Silkeborg byzone stopper, findes Silkeborg Seminarium Årets Fastaland. Går man langs Århusvej mod midtbyen, krydser man på et tidspunkt slusen og gudenåen, inden man står overfor et hav af indkøbsmuligheder i den livlige ende af Silkeborg. Hospital & Skadestue Silkeborg Sygehus ligger ved toppen af Århus bakken inde mod byen, ca. 900 meter fra Silkeborg Seminarium. Følg Århusvej ind mod midtbyen og du finder Silkeborg Sygehus på din højre hånd. Som ekstra service, kan du, medmindre du er sikker på skadens omfang når du drager af sted til skadestuen, tjekke din skade med en række af de lægekyndige der allerede befinder sig på Fastaval. I Silkeborg er telefonnummeret til alarmcentralen, som så mange andre steder; 112. Politi Politistationen i Silkeborg findes tæt ved togstationen, i retning mod gudenåen, på Christian 8. Vej nummer 2. Skal du alligevel til politiet kan du slå vejen forbi Trosborg pølsevogn ved Drewsensvej, hvor du sikkert også kan finde et par betjente i frokostpausen. Silkeborg bus og Taxa I Silkeborg findes ét taxa-selskab; Silkeborg Taxa. Nummeret til servicen er Bus-selskabet er midttrafik, og de tager den nette sum af 20 kr for en 1-2 zoners billet (som dækker hele silkeborg). Der kan med fordel købes et klippekort til 120kr for 10 klip. Medicin & Apotek Skulle du stå og have brug for medicin på Fastaval, findes der et par apoteker du kan bestille fra i Silkeborg; Svane Apotek, Torvet 9, Tlf: , Man-Ons.: 9:30-17, Tors.-Fre. 9:30-18, Lør: 9:30-12:30 Himmelbjerg Apotek, Borgergade 20, Tlf: , Man - Tors: , Fre: , Lør:

2 Det nærmeste apotek fra Fastaval er Svane Apoteket på Torvet 9. Husk altid at ringe til apotekerne inden du bestiller fra lægen det kan være medicinen ikke er på lager. Indkøbsmuligheder: Dagligvarer (før 20) Tæt på Silkeborg Seminarium ligger der en række indkøbsmuligheder, til at klare dagen af vejen; lige om hjørnet på Spættevej findes en Dagli Brugsen, der er et tydeligt skilt fra Århusvej ind til brugsen. Brugsen har åbent alle dage i ugen indtil klokken 20, dette gælder også på helligdage (hvilket er heldigt under Fastaval). Skal man have fat i mere end Dagli Brugsen kan levere, findes der tæt ved Papirfabrikken på Christian 8. Vej, en Kvickly og i midtbyen kan man sætte tænderne i en Føtex, lige på Silkeborg Torv. Længes man efter finere delikatesser anbefaler vi Piaf Vinhandel på Nygade, hvor vin, øl og pølser af anden etnisk oprindelse sælges. Indkøbsmuligheder: Dagligvarer (efter 20) Mulighederne for indkøb er få efter det sene tidspunkt, er få men alligevel tæt på; ved slusen Silkeborg ligger Shell, Silkeborg s største tankstation der har døgnåbent. Shell har, udover det sædvanlige 7-11 prægede indhold, også sprinklervæske, benzin og wunderbaums, skulle sådanne være nødvendige. Indkøbsmuligheder: Rollespil, brætspil og andet To butikker giver dig adgang et hav af nørdemuligheder i Silkeborg; Asgaard Games og Bog og Ide (på Vestergade - gågade). Asgaard-games ligger et godt stykke udenfor det vi klassisk kalder midtbyen, men det er alligevel muligt at gå derop på en lille times tid. Alternativt kan silkeborg busser klare det på den halve tid. Asgaard-games sortiment kan findes på her er alt fra tabletop, brætspil, terninger, kostumer og rollespil. Bog og ide har et begrænset udvalg af rollespil og warhammer hvilket kan hjælpe de få enkelte behov men med meget begrænset udvalg. Indkøbsmuligheder: IT & Tele Udvalget af begrænset i Silkeborg af IT men det er muligt, på Christian 8. Vej ved siden af politistationen, at finde den kombinerede Sy-maskine og EDB butik Dataprofit der kan klare de fleste små kabel- og computerproblemer. Silkeborg midtby vrimler med tele-butikker der kan opfylde de fleste behov, alt fra taletid, nye telefoner til opladere. Gå langs tværgade (gågade) for at finde de fleste af dem.

3 Mad og Drikke: Morgenmad Tæt på Fastaval findes Schous Bageri hvor morgenfriske kan købe deres kaffe og criossanter på vej til Rollespil på Langsåskolen. For de café-hungrende skal findes seværdighederne lidt længere væk; Ved Silkeborgs gamle Papirfabrik kan man få sig en kaffe og rundstykke evt. brunch, i omgivelser af moderne dansk arkitektur og en menneskeskabt brusende elv. Mad og Drikke: Junkfood Masser du er kommet til junkfoodens hovedstad. Ikke helt, men alligevel langs Århusvej findes to pizzarier, på vej ind mod Silkeborg by. Inde i selve byen fås en hurtig hotdog på Shell ved Østergade-krydset og på vej ind mod midtbyen, på Østergade, er der adgang til grillkylling fra en af Silkeborgs ældste fastfood restauranter. I selve midtbyen skal vi helt over til party-gaden Nygade for at finde næste fastfood-biks, her er en masse pizza og shawarma-steder. Leder man efter McDonalds skal turen hele vejen ud forbi Viborgvej, en 40 minutters gang fra Seminariet. Vi foreslår i stedet man prøver nogle af de andre fastfood restauranter i Silkeborg eventuelt kan det anbefales at finde sig et bord på den ny-åbnede Sunset Boulevard, der findes lige overfor Shell, på hjørnet af Christian 8. Vej og Østergade. Mad og Drikke: Frokost Tættest på Fastaval finder vi Silkeborg Papirfabrik hvor der langs promenaden kan findes et stribe af caferestauranter der venter på at servere lækre sandwiches, burgere og smoothies til gæsterne, både med indendørs og udendørs pladser. Er man allerede nede i midtbyen foreslås man tager et hop forbi Asian Restaurant for en hurtigt thai-boks, eller måske finder krydset mellem tværgade og nygade, hvor der også findes både græsk, dansk og egyptisk cuisine. Skal man rigtig forkæle sig selv med en lækker kop kaffe, så smut forbi resterne af Danmarks Ældste Pladebutik Pladeshoppen, der nu er omformet til en hyggelig lille Cafe med kaffe og tærte i verdensklasse. Mad og Drikke: Aftensmad Finder man sig pludselig fanget af Silkeborgs skønne omgivelser og det er blevet for sent at nå tilbage til aftensmaden på Fastaval, er midtbyen sprængfyldt med gode restauranter til letgenkendelige københavner-priser: Mongols Barbecue, buffet, Christian 8. Vej 3 (overfor politistationen) Zorba, græsk menukort og personale (og dans hvis man vil) Nygade Asian Restaurant, personlig servering og flammende fantastisk mad, Tværgade Safran Restaurant, fransk & lækkert, Christian 8. Vej Jensens Bøfhus, velkendt rabatordninger - Torvet

4 Silkeborg by night For ikke længe siden var der kun ét sted at gå i byen i Silkeborg; Nygade. Desværre har den diskotekpakkede gade ikke meget at tilbyde for det ældre mere modent publikum, men her kommer Papirfabrikkens nye cafeer til undsætning. Vælg derfor imellem det vilde byliv på Nygade hvor diskoteker som Brews n bongo og 80 eren kan hjælpe dig i den rette stemning eller livet ved vandet med en rolig øl i glade omgivelser langt papirfabrikken. Er man mere til en pub, anbefaler vi Admiralen på Tværgade, en herlig bodega der leverer levende musik fra Irland, Skotland og Wales. Bemærk: I Silkeborg slukkes al gadelys klokken 24:00 grundet besparelser! At se Silkeborg Der foregår et væld af kunst-og kulturarrangmenter i Silkeborg, de fleste af hvilke kan findes på Silkeborg s egen hjemmeside: Hjejlen og Himmelbjerget Hjejlen s sæson er begyndt og i det skønne påskevejr er der ekstra grund til at tage med denne danske veteran-damper der netop i år bliver 150 år gammel. Tag ture hver dag i påsken kl. 13:00 14:05 15:10 16:15 i én times nonstop sejlads for kun 85kr (voksne). Bemærk Hjejlen ikke modtager dankort om bord på færgen. Det er ligeledes muligt at tage færgen (der er ikke kun hjejlen, men flere dampere) til himmelbjerget hvor man kan opleve denne gamle bygning, og få sig en fantastisk gåtur op af bjerget (teknisk set en træls bakke). Kanoudlejning Ved slusekiosken fås der ikke kun den legendariske sluse-kiosk-is (kugle-is, softice, flødeskum, skum, flødebolle OG marmelade), men der kan også lejes kanoer til at opleve Gudenåen på dens egne præmiser. Specielt i påsken er der forårsnatur der er lige til at putte i snaps og nyde så giv den et par timer, og sejl op langs Silkeborgs bredder. Silkeborg Kunstmuseum; Asger Jorn museet Besøg den kendte Cobra-malers museum museet findes tæt på ferskvandsakvariet i sydbyen på Gudenåvej 7. Ferskvandsakvariet Aqua Oplev naturen i faste rammer. Rørebassin, oddere og gæs er blot blandt de få ting man kan opleve i Aqua der kan findes på Vejlsøvej i Silkeborg sydligste område.

5 Silkeborg Museum Det er en gammel tradition omkring Silkeborg at grave befolkningen ned i moser både Tollundmanden, Ellingekvinden og Grauballemanden er blevet fundet her og førstnævne samt gamle sten og tøj der er blevet umoderne, kan ses på Silkeborg Museum i natursmukke omgivelser ud til Gudenåen. Silkeborg museum findes på Christian 8. Vej tæt ved hjejlen og slusen. 2. Verdenskrig på Silkeborg Bad Ved Silkeborg bad findes tyskernes hovedkvarter under anden verdenskrig, og i tilfælde af en tredje vil de nok også slå sig ned her i den skønne natur findes ikke kun Silkeborg bad, men også et hav af bunkere gravet ned overalt i området. Silkeborg Bunker Museum fremviser rester fra krigen. Mere information kan findes på bumus.dk. Søndag d. 24 april fra 13-15:30 fremvises bunkerne under touren Hvor kommer de bunkere fra? ja, vi ved det heller ikke. Silkeborg Bad og Bunker Museum findes indenfor taxa-rækkevidde i det sydvestlige Silkeborg, Gjessøvej 40. Helt uventet leverer Silkeborg Bad også vand til produktionen af Carlsberg kurvand det er i sig selv også en oplevelse værd! Silkeborgs natur Der er så meget Silkeborg natur, at vi simpelthen anbefaler man tager fat i Skov og naturstyrelsens egne foldere: Søer, skove, svampejagt, heder, moser det hele er at finde rundt om i Silkeborg, men med naturstyrelsens guides kan man sikre sig at se de vigtige områder af Silkeborg.

GUIDE TIL ILULISSAT. Gode tips fra Grønlands Rejsebureau

GUIDE TIL ILULISSAT. Gode tips fra Grønlands Rejsebureau GUIDE TIL ILULISSAT Gode tips fra Grønlands Rejsebureau Download gratis guide til Ilulissat med gode tips. Download på greenland-travel.dk/ilulissat greenland-travel.dk / greenland-travel.gl / greenland-travel.com

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR.

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter SPAR OP TIL 35% PR. PERSON REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG 2009-2010 Velkommen vores skigæster i Valmorel. 24 timer i døgnet

Læs mere

Gode råd til studieophold i Tanzania

Gode råd til studieophold i Tanzania Gode råd til studieophold i Tanzania Køb af flybilletter: køb billetten så tidligt som muligt, så bliver billetten billigst. Husk at tilkøbe konkursforsikring (koster under 50 kr.), hvis du vil undgå ikke

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

Brunch with Bubbles. Brunch med mousserende vin for 2 personer Vælg blandt mere end 70 caféer

Brunch with Bubbles. Brunch med mousserende vin for 2 personer Vælg blandt mere end 70 caféer Brunch with Bubbles Brunch med mousserende vin for 2 personer Vælg blandt mere end 70 caféer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Forundersøgelse på testprojektet WE LOVE HAVING YOU HERE

Forundersøgelse på testprojektet WE LOVE HAVING YOU HERE Vi investerer i din fremtid Forundersøgelse på testprojektet WE LOVE HAVING YOU HERE RETHINK Kulturturisme Juni 2014 Manto A/S Knabrostræde 30, 1. sal 1210 København K Denmark Tlf.: +45 3311 0111 CVR:

Læs mere

http://www.score-coach.dk Score-Coach.dk 52 Rigtig gode Dating Tips til dig! Læs om vores øvrige score bøger og scorekurser på www.score-coach.

http://www.score-coach.dk Score-Coach.dk 52 Rigtig gode Dating Tips til dig! Læs om vores øvrige score bøger og scorekurser på www.score-coach. Score-Coach.dk 52 Rigtig gode Dating Tips til dig! Læs om vores øvrige score bøger og scorekurser på www.score-coach.dk Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af eller kopiering fra denne bog eller

Læs mere

Marts 2010 nr 1. Turkalender 2010. Fossiler på vej til Harzen. Turbeskrivelser. Vinterens møder MC-om-aftenen. www.mc-fossilerne.

Marts 2010 nr 1. Turkalender 2010. Fossiler på vej til Harzen. Turbeskrivelser. Vinterens møder MC-om-aftenen. www.mc-fossilerne. Marts 2010 nr 1 Fossiler på vej til Harzen Turkalender 2010 Turbeskrivelser Vinterens møder MC-om-aftenen www.mc-fossilerne.dk Måske får vi sol og kølige pils? Ka formanden se ind i fremtiden? Og hvad

Læs mere

sommer 2009 www.uptours.com 7022 6606

sommer 2009 www.uptours.com 7022 6606 sommer 2009 www.uptours.com 7022 6606 LLORET DE MAR SUNNY BEACH ALANYA NY SÆSON! UPTOURS IGEN KLAR TIL AT FYRE DEN AF MED DIG OG 5000 ANDRE UNGE!! 2 UPTOURS ER MERE KLAR END NOGENSINDE! Velkommen til verdens

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Min rejse. til. London

Min rejse. til. London Min rejse til London 4. april 2003 14. april 2003 Punkt...Side Fredag den 4. april... 3 Lørdag den 5. april... 4 Søndag den 6. april... 5 Mandag den 7. april... 6 Tirsdag den 8. april... 8 Onsdag den 9.

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Alsace program 2012.

Alsace program 2012. Alsace program 2012. Dette er ikke det endelige program, da buschaufførerne kan have rettelser og vejret kan også bevirke, at vi bytter om på nogle af dagene. Det kan også være, der pludseligt dukker noget

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Christianshavn The place to be

Christianshavn The place to be Christianshavn The place to be Indholdsfortegnelse Christianshavn 12 8 Christianshavn 4-7 Københavns hyggeligste havnemiljø Papir Øen 8-11 En smagsoplevelse fra hele verden Kayak Republic 12-15 Nyd en

Læs mere

Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb

Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb Følg en vanddråbes rejse fra vandhanen, gennem kloakken, renseanlægget og naturens eget renseproces. DANSKE

Læs mere

Velkommen til vinklubbens tur til.

Velkommen til vinklubbens tur til. Velkommen til vinklubbens tur til. MOSEL 1. september 2013 Søndag morgen. Klokken 6.30 afgang mod Mosel. 6.00 morgenmad!...vi står klar med morgenmad og bus, klar til pakning. Afrejse fra SuperBrugsens

Læs mere

Valmorel. Sæson 08/09. Dansk børneskiskole - Kæmpe børnerabatter Gratis snegaranti - Nye luksuslejligheder

Valmorel. Sæson 08/09. Dansk børneskiskole - Kæmpe børnerabatter Gratis snegaranti - Nye luksuslejligheder Valmorel Sæson 08/09 Dansk børneskiskole - Kæmpe børnerabatter Gratis snegaranti - Nye luksuslejligheder Valmorel En skiferie i Valmorel giver dig det bedste fra begge verdener. Super skiløb på alle niveauer,

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

CRUISE. www.friferie.dk 70 15 41 41 SOMMER 2015. Lad familien vælge mellem de allerbedste campingpladser og feriesteder. Kør-Selv, Bus eller Fly

CRUISE. www.friferie.dk 70 15 41 41 SOMMER 2015. Lad familien vælge mellem de allerbedste campingpladser og feriesteder. Kør-Selv, Bus eller Fly SOMMER 2015 CRUISE Stort udvalg af Cruise for familien Lad familien vælge mellem de allerbedste campingpladser og feriesteder Kør-Selv, Bus eller Fly Mobilhomes Luksustelte Ferielejligheder Hoteller Cruise

Læs mere

guide 3-dages familieguide til eventyrlige Barcelona

guide 3-dages familieguide til eventyrlige Barcelona Marts 2012 - Se flere guides på bt.dk/plus guide 3-dages familieguide til eventyrlige Barcelona Barcelona med børn...navnet i sig selv er smukt og vækker drømme om lyseblåt hav og fantasifulde Gaudi skulpturer.

Læs mere

EN ANDERLEDES HOW TO DO BOG FOR BYENS FANTASTISKE AMBASSADORER

EN ANDERLEDES HOW TO DO BOG FOR BYENS FANTASTISKE AMBASSADORER EN ANDERLEDES HOW TO DO BOG FOR BYENS FANTASTISKE AMBASSADORER 5 26 GOLF HULLER 15 TAG PÅ PICNIC 24 18 NATUR -TURE CYKEL RUTER 24 I OMEGNEN 23 2 1 3 4 NYD BYEN 33 GÅ PÅ CAFÈ 1 36 2 4 SHOP LØS 5 SPIS GODT

Læs mere

Og der er meget at opleve i Torrevieja og mange ture at tage på inden for en radius på 50 100 km.

Og der er meget at opleve i Torrevieja og mange ture at tage på inden for en radius på 50 100 km. TORREVIEJA og MANGE FLERE STEDER...PÅ EGEN HÅND... Denne feriedagbog er i grunden ikke en dagbog men oplysninger om Torrevieja Costa Blanca Spanien en lille guide om noget af det du kan se og opleve af

Læs mere