Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub"

Transkript

1 Frederikssund Svømmeklub Indhold: Ny Sæson Ny Struktur Kontakt Dagbog fra Opstartsweekend Bassinprøve Ekstraordinær generalforsamling Ny sponsor Officials Kalender Danmark Svøm Langt Teambuilding Kost Opstartsweekend i Fladså Svømmeskole 2011 Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas Nr. 23, 2011 Stiftet i 1979 Frederikssund Svømmeklub, Odinsvej 2, 3600 Frederikssund frederikssund.svoemmeklub@jubii.dk www:

2 Ny sæson Sommerferien er længst forbi og en ny sæson er i fuld gang. Der har været travlt i august måned med at indmelde en masse nye medlemmer samt en hel del gengangere fra forrige sæson, som stadig ønsker udfordringer i det våde element. Ligesom sidste år foregår tilmeldingen til svømning i Frederikssund svømmeklub via "Klubmodul" fra klubbens hjemmeside. Du kan således sidde i ro og mag hjemme fra din PC og tilmelde dig et svømmehold. I systemet kan du se hvilke hold klubben tilbyder med hensyn til dage, tidspunkter og trænere. Du vil ligeledes kunne se om der er flere ledige pladser. Du skal oprette en profil (på den der skal svømme) i systemet for at kunne tilmelde dig et hold. I forbindelse med tilmeldingen vil du straks få en bekræftelse på at du er optaget på et hold. Betaling foregår ligeledes online fra dette modul via Dankort. Vi har til denne sæson fået samme haltider, så vi har forsøgt at placere holdene på nogenlunde samme tider, dog med nogle ændringer. Undervisningsafdelingen har træningstider mandag fra kl.: 18:00-19:30, onsdag fra kl.: 18:00-19:30, torsdag fra kl.: 15:00-18:00. Følgende trænere er tilknyttet: Line Rasmussen, Line Andersen, Camilla Desvig-Bol, Louise Hedelund, Jeannie Bjørklund og Kasper K. Rasmussen. Kasper er ny træner i undervisningsafdelingen han har glædet sig til at komme i gang. Til Undervisningsafdelingen har vi ligeledes tilknyttet nogle hjælpetrænere, de er typisk nogle af vores egne unge svømmere fra konkurrenceafdelingen. De er: Sebastian Kallerup, André Ballerini, Isabella Wolsted, Oliver Rosendal, Emma G. Andersen, Nanna C. Hoffmann. En specificeret holdoversigt med dag, tidspunkt og træner er at finde på klubtavlen i hallen eller på vores hjemmeside Konkurrencesafdelingen har træningstider mandag og onsdag fra kl.: 19:00-21:45, tirsdag og fredag fra kl.: 15:00-17:00, torsdag fra kl.: 15:00-18:00 og kl.: 20:00-21:45 og lørdag kl.: 07:00-08:30.

3 (fortsat Ny Sæson) Følgende trænere er tilknyttet Konkurrenceafdelingen: FS 1 FS 2 FS 3 Talenthold Bobler & FS Flex Cheftræner Lasse Iversen Assistenttræner Christian Hansen Line Andersen og Louise Hedelund Camilla Desvig-Bol og Line Rasmussen Jeannie Bjørklund og Kasper K. Rasmussen Lasse Iversen Lasse Iversen er netop vendt tilbage til klubben. Ny struktur Efter sommerferien er der blevet indført en ny struktur i forbindelse med sammensætningen af vores konkurrencehold. I stedet for de fem gamle konkurrencehold (A, B, C, D, Talent), er der nu fire hold: FS1, FS2, FS3 og Talent-holdet. Det tidligere A- og B-hold lægges sammen til FS 1. Det tidligere C-hold omdøbes til FS 2. Det tidligere D-hold omdøbes til FS 3 og Talent-holdet vil fremover stadig hedde Talent-holdet.

4 (fortsat Ny Struktur) Vi har fortaget disse ændringer for at kunne udnytte vores ressourcer endnu bedre end vi allerede gør, og dermed fortsat kunne udvikle vores svømmere til endnu bedre konkurrencesvømmere. Sammenlægningen af holdene kommer ligeledes til at betyde, at vores trænere vil kunne give vores svømmere mere sparring og være endnu mere fleksible, og dermed kunne tilgodese den enkeltes behov. Desuden vil alle hold / svømmere få mulighed for mere træning, dog skal det nævnes, at træningsmængden stadig tilrettelægges således at den passe til den enkeltes svømmers niveau. Kontakt Du er velkommen til at kontakte klubben via frederikssund.svoemmeklub@jubii.dk Dagbog fra Opstartsweekend I slutningen af august tog 29 friske konkurrencesvømme, 8 trænere samt en holdleder på vores årlige opstartsweekend i Fladså omkring Næstved egnen, hvor der blev trænet en masse. Dog var der også tid til socialt samvær. Her er dagbogen skrevet af træner-teamet Fredag: Fredag aften er altid hård at komme igennem da træningspasset ligger sent. Trætheden skulle da også melde sig 40 minutter før vi skulle op. Men svømmerne holdt ud og kom godt igennem træningen og de første 5 km. Lørdag: Lørdag morgen var lidt kortere end fredags passet. Der skulle køres en smule mere teknisk, og det var også hårdt nok i sig selv da klokken jo ikke var mere end 8. Da morgenpasset sluttede kl 10 var der 6 timer, hvor man skulle have tiden til at gå.

5 (fortsat Dagbog..) Så hvorfor ikke lægge lidt dry-land ind en time inden vandtræningen. Trætheden begyndte hurtigt at mærkes rundt omkring. Eftermiddagstræningen bød på lidt kvalitets svømning. Der skulle svømmes en del start oppe fra i MAX. Her kunne man hurtigt se trætheden melde sig. Nogle af smilende var ikke længere tilstede. Dog viste det sig at træningen ikke havde påvirket alle lige meget. mens nogen gik direkte tilbage i soveposerne, kørte andre i det høje gear. Morgentræningen måtte altså tages op til revision! Søndag: Søndag morgen, en time tidligere end om lørdagen, var dødstødet for de fleste! De multi-energiske personer fra dagen før, var ikke helt i samme topform til morgentræningen. Og da de hørte at træningen stod på endnu mere start oppe fra var det ikke ligefrem jubeludbrud vi kunne høre. Dog fik vi skabt fokus på det der skulle til at ske, og svømmerne gav den en ordentlig skalle! Mellem morgen og frokost, stod den på bordtennis og fodbold i stor stil. Fodboldkampen mellem 3 trænere, Christian, Kasper og Lasse og alle svømmerne var en hård affære.

6 (fortsat Dagbog..) Men selvfølgelig endte kampen 10-9 til trænerne. Sidste pas. Det var tid til at trænerne skulle udfordres af svømmerne i en holdkap. Her tog svømmerne dog hurtigt revanche for weekendens strabasser, da de vandt med et stort forspring ned til de meget forpustede trænere. Det er jo ikke for sjov man træner! Den sidste time af træningen stod på leg og fjolleri. Bassinprøve Træner-team Hvert år gennemgår vores trænere den påkrævede bassinprøve. De har bla. været følgende igennem: Gennemgang af alarmering og sikkerhedsprocedure i svømmehallen Udspring fra bassinkant (på benene), efterfulgt at 50 meter fri svømning Udspring fra bassinkant efter bjærgedukke 1 i bassinets dybe ende, efterfulgt af dyk efter bjærgedukke 2. Undsætning af panisk svømmer, med sikker aflevering ved bassinkant. Undsætning af rolig svømmer efterfulgt af 25 meter bjærgning af roligt medie med sikker aflevering ved bassinkant, fulgt af ophaling af medie. Hjerte lunge redning vises på fantomdukke. Evt. demonstration af genoplivningskuffert. Igen i år bestod alle vores trænere denne prøve Godt gået!. Ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling: onsdag den 28. september 2011 Kl til ca. kl i klubhuset, Frederikssund. Generalforsamlingen er uhyre vigtig for Frederikssund Svømmeklubs fremtid så tilmeld dig derfor til den ekstraordinære generalforsamling og overvej venligst, om du ikke kunne tænke dig at blive medlem af bestyrelsen i Frederikssund Svømmeklub det er spændende og dit engagement er nødvendigt for at videreføre Frederikssund Svømmeklub til fortsat glæde for dit/dine børn. Tilmelding via vores hjemmeside: Bestyrelsen

7 Kontakt : Telefon: Fax: web: info@prtag.dk Ny sponsor Det er lykkedes klubben at skaffe en ny hovedsponsor til sportstasken, idet Frederikssund Fysioterapi har valgt at indgå et sponsorat for en 2-årig periode med start den 1. august Er du øm eller har du ondt? I dit daglige virke, hvad enten du har et arbejde, hvor du sidder stille, et hårdt fysisk arbejde eller når du dyrker sport, belaster du konstant kroppens muskler og led. Præsentation: Frederikssund Fysioterapi: I centrum af Frederikssund, kun et stenkast fra byens gågade, ligger vores klinik. Vi har gode adgangsforhold med parkeringsfaciliteter lige foran indgangen. Klinikken er indrettet til behandling i separate rum, individuel træning samt til holdtræning. Vores træningssal er placeret i et åbent og lyst lokale med nyt velfungerende træningsudstyr. Specialer I takt med at vore fysioterapeuter løbende har efteruddannet sig, har nogle også dygtiggjort sig inden for særlige områder og discipliner af fysioterapien. Derfor kan vi også tilbyde følgende specielle undersøgelser og behandlinger, som i stigende grad efterspørges.

8 (fortsat Ny sponsor) Fodscanning afslører fejlfunktioner i dine fødder Positionssvimmelhed kan afhjælpes med få behandlinger Inkontinens, når man ikke kan holde sig, kan ofte behandles med bækkenbundstræning Bassintræning i varmt vand. Ultralydsscanning en hurtig og effektiv billeddiagnostik. Løbestilsanalyse med videoanalyse. Konditionstest for at få et nøjagtig mål for din kondition. Hvilestofskifte i forbindelse med kostplanlægning. Adresse: Østergade 30 M, 3600 Frederikssund Telefon: Konsultation: Man. - Tor.: 8:00-17:00 Fredag: 8:00-15:00 www: info@fredfys.dk Sponsorudvalg Kontakt : Telefon: www: info@fredfys.dk

9 Officials Til stævner skal klubben typisk stille med 2 officials (tidtagere og dommere) per stævne dag. Som klub er denne opgave en stor udfordring netop at besætte disse opgaver. Såfremt klubben ikke stiller med de nødvendige officials til stævnerne, vil det koste klubben en bøde på op til 1.000,- kr. per official. Derfor har vi brug for din opbakning tilmeld dig som tidtager og få muligheden for blandt andet at se dit barn samt holdkammerater svømme - på aller tætteste hold official Tilmelding kan lægges i den røde postkasse nede i svømmehallen eller sendes til følgende adresse: svømmere på FS1, FS2 og FS3-holdet kan deltage Den 24. eller 25. september, Miniturnering. Miniturneringen udtages af trænerne. Den 29. september, Lokalstævne. Lokalstævne i Frederikssund. oktober: Den 2. oktober, Danmark Svøm Langt. Danmark Svøm Langt i Frederikssund. Uge 42, efterårsferie lukket for undervisningshold, konkurrencehold nye tider. Den oktober, Østdanske mesterskaber på kortbane i Gladsaxe. Den oktober, Regionsmesterskaber for årgang i?. frederikssund.svoemmeklub@jubii.dk Danmark Svøm Langt Kalender september: Den september, Værløse Cup, Værløse. Sæsonens første stævne, hvor alle Søndag, den 2. oktober 2011 imellem kl kl , afholdes det populære Danmark Svøm Langt i en lang række svømmehaller landet over.

10 Tømrerfirmaet Sydney Jensen Alt i tømrerarbejde udføres Tagrenovering, carporte, tilbyg/ombyg, døre/vinduer mv. Jens Sydney Jensen Ventevej Frederikssund Tlf jens@sydneyjensen.dk (fortsat Danmark..) Arrangementet er et samarbejde mellem Halinspektørforeningen og Dansk Svømmeunion. Denne begivenhed er et breddetræf, hvor alle vandglæde sjæle har mulighed for at få en dukkert og samtidig deltage i et landsdækkende arrangement, uden nødvendigvis at være medlem af en klub. Kom og deltag der er gratis adgang. Alle, som møder op ved ét af arrangementsstederne og hopper en tur i vandet, modtager et diplom som bevis for deltagelse i det folkekære arrangement. Samtidig er man med til at hjælpe den lokale klub tættere på de mange flotte præmier. Teambuilding - en oplevelsesrig dag Lørdag den 10. september 2011 havde klubbens træner-team planlagt en teambuilding dag for alle holdene i konkurrence afdelingen.

11 (fortsat Teambuilding) Dagen skulle bruges til at ryste holdene godt sammen samt styrke sammenholdet. De fleste svømmere var mødt spændt og forventningsfuld op, dog uden kenskab til, hvad dagen ville bringe. Dagen bød på: 1½ morgentræning efterfuldt af morgenmad i klubhuset. Udflugt på gåben til Færgelunden, hvor dagens aktiviteter skulle udfoldes sig. 6-7 timer aktiviteter med indlagt frokost pause. Hjemtur på gåben 2 timer aften træning efterfuldt af aftenmad i klubhuset. I forbindelse med de mange timer teambuilding aktiviteter var svømmerne bl.a. udsat for følgende aktiviteter/øvelser: Edderkoppespindet holdet skal samarbejde om at få alle personer igennem edderkoppespindet (nettet) uden at røre det. Tillidsøvelse Den enkelte svømmerskal lade sig falde bagover fra et højt punkt og gribe at resten af holdet. Pyramide bygge en menneskepyramide af hele holdet. Blindebane hele holdet skal igennem en opsat bane, dog uden at vide hvorledes den ser ud på forhånd. Holdet går på en række igennem banen, mens de holder fast i et reb samt har bind for øjne. Hvad er der i bøtten? holdet skal føle sig frem og gætte hvad der er i bøtterne. Vend presenningen hele holdet skal stå på presenningen, hvorefter de skal samarbejde om at få vendt presenningen om uden at røre jordet. Der skal lyde en stort tak til forældre opbakning til dette arrangement uden denne ville det ikke være muligt at gennemføre denne dag. Ligeledes et stort tak til træner teamet for det store arbejde i at planlægge og udføre teambuildingsdagen.

12 Kost Nødder Tip Lav nemme snacks Ud over at smage herligt, er nødder sunde, og selv om de ofte indeholder en del fedt er de stadig en god snack frem for almindelige kartoffelchips og lignende. Det er nemlig de sunde umættede fedtsyrer, der findes i de nødder, og som tilmed er medvirkende til at nedsætte den farlige kolesterol i kroppen. Derudover indeholder nødder både proteiner, vitaminer, fibre og mineraler. Mandler og hasselnødder er for eksempel rige på vitamin E, mens pistacienødder er rige på vitamin B, og valnødder indeholder meget omega-3 fedtsyre. Skræl 5 kg gulerødder ad gangen, og lad dem stå i en skål med koldt vand i køleskabet. På den måde er der altid snacks lige ved hånden, og ungerne vil være mere tilbøjelige til at vælge en sund snack, hvis den står lige foran næsen på dem. Kilde: MSN Sundhed Svømmeskole 2011 Svømmeskole var igen i år et stort tilløbsstykke og blev en stor succes. Der skal lyder et stort tak til alle deltagende og på gensyn i Derudover skal der lyde et stort tak til vores sponsor af svømmeskolen: Nødderne mætter oven i købet godt, så man ikke er så tilbøjelig til at spise mange af dem, hvilket er godt, da de indeholder meget energi per 100 gram. Af samme grund anbefaler Fødevarestyrelsen også, at man holder sig til at spise højst 30 gram nødder om dagen, og det er vel at mærke nødder som ikke er honning- eller olieristede, da disse ikke er ligeså sunde som almindelige uforarbejdede nødder. Sund Tand Center. Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Telefon sund-tand@fr-sund-tand.dk Sponsorudvalg

Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub. Opstartsweekend i Fladså. Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas

Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub. Opstartsweekend i Fladså. Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas Frederikssund Svømmeklub Indhold: Ny Sæson Kontortid Støt klubben Dagbog fra Opstartsweekend Grøn Nøgle Næste Blad Kalender Julelotteri Juletræssalg Kunstmaleri istandsat Opstartsweekend i Fladså Udtaget

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Sponsér en svømmer. Søndag den 15. november 2009 Kl kl afholdes der Sponsorsvøm i Frederikssund Svømmehal

Sponsér en svømmer. Søndag den 15. november 2009 Kl kl afholdes der Sponsorsvøm i Frederikssund Svømmehal Frederikssund Svømmeklub Indhold: Tilbage i egen hal Kontortid Sponser Svøm Tusind Tak Støt klubben Diplomer Forældredag Udtaget til Ungdomslandsholdet Næste Blad Kalender Månedens Idrætsudøver Juletræssalg

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2015/2016 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2015-16. Vi bestræber os hele

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Åbent Hus onsdag den 29. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra torsdag d. 30. april kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

Informationsbrev vedr. sponsorstævne

Informationsbrev vedr. sponsorstævne Informationsbrev vedr. sponsorstævne Kære STT-Svømmere & forældre på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2 og T* Reserver allerede nu lørdag d. 18. september 2010, hvor sponsorstævnet afholdes i Glostrup Svømmehal.

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

PROGRAM september juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM september juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2017-2018 1. september 2017-18. juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2017 2018. I vores bestræbelser

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne SPONSORSTÆVNE 2011 Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne Kære STT-Svømmere på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2, T3 og T* - samt forældre og søskende. Reserver allerede nu lørdag d. 17. september

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

DGI - Bassinprøven. Gennemgang af alarmering og sikkerhedsprocedure i svømmehallen

DGI - Bassinprøven. Gennemgang af alarmering og sikkerhedsprocedure i svømmehallen DGI - Bassinprøven Gennemgang af alarmering og sikkerhedsprocedure i svømmehallen Alarmering. Redningspersonalets adgang til anlægget. Hvorfra kan alarmering foretages. Anlæggets ind og udgange. Placering

Læs mere

PROGRAM 2016/ august juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2016/ august juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2016/2017 15. august 2016-4. juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2016-17. I vores bestræbelser

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk 2010/2011 i HINNERUP-BADET NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk tilmelding OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS NY TILMELDINGSPROCEDURE: Tilmelding for nuværende

Læs mere

Vejledning Tilmelding til ny sæson

Vejledning Tilmelding til ny sæson Vejledning Tilmelding til ny sæson I forbindelse med overgangen til Klubmodul som nyt medlemssystem i Triton, er proceduren for tilmelding og betaling af svømmehold ændret. Denne vejledning beskriver trinvis

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Velkommen til konkurrenceafdelingen

Velkommen til konkurrenceafdelingen Informationsfolder Konkurrenceafdelingen 2017 Velkommen til konkurrenceafdelingen Visoner og målsætning Helsingør Svømmeklub arbejder for at klubbens forsatte udvikling sikres, og vi arbejder henimod at

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

REMA 1000 CUP HORSENS 2018

REMA 1000 CUP HORSENS 2018 inviterer til REMA 1000 CUP HORSENS 2018 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 15. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2018. Endnu

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Åbent Hus tirsdag den 30. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 1. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Watery.dk har en bod i hallen 10.-12. JANUAR DDC20 DRONNING DOROTHEA CUP 2020 Stævne i fantastiske rammer Skyd 2020 i gang med

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011

Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011 Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011 www.nord-als.dk Formand (Kontakt til off. myndigheder) Lise Mikkelsen Email: formand@nord-als.dk Næstformand (Personaleansvarlig) Anne Dorthe Berendtz 61 683 683

Læs mere

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne F/B Haletudserne De små haletudser er det første hold i svømmeskolen. Det er på dette hold grundlaget for den gode fremtidige svømmeundervisning bliver lagt. På haletudseholdet lærer vi at begå os i vandet,

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION Stævne: REMA 1000 CUP Horsens 2019 Kort beskrivelse: Stævnet afholdes i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens 25 m bassin og 8 baner. Elektronisk tidtagning.

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere