Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub"

Transkript

1 Frederikssund Svømmeklub Indhold: Ny Sæson Ny Struktur Kontakt Dagbog fra Opstartsweekend Bassinprøve Ekstraordinær generalforsamling Ny sponsor Officials Kalender Danmark Svøm Langt Teambuilding Kost Opstartsweekend i Fladså Svømmeskole 2011 Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas Nr. 23, 2011 Stiftet i 1979 Frederikssund Svømmeklub, Odinsvej 2, 3600 Frederikssund www:

2 Ny sæson Sommerferien er længst forbi og en ny sæson er i fuld gang. Der har været travlt i august måned med at indmelde en masse nye medlemmer samt en hel del gengangere fra forrige sæson, som stadig ønsker udfordringer i det våde element. Ligesom sidste år foregår tilmeldingen til svømning i Frederikssund svømmeklub via "Klubmodul" fra klubbens hjemmeside. Du kan således sidde i ro og mag hjemme fra din PC og tilmelde dig et svømmehold. I systemet kan du se hvilke hold klubben tilbyder med hensyn til dage, tidspunkter og trænere. Du vil ligeledes kunne se om der er flere ledige pladser. Du skal oprette en profil (på den der skal svømme) i systemet for at kunne tilmelde dig et hold. I forbindelse med tilmeldingen vil du straks få en bekræftelse på at du er optaget på et hold. Betaling foregår ligeledes online fra dette modul via Dankort. Vi har til denne sæson fået samme haltider, så vi har forsøgt at placere holdene på nogenlunde samme tider, dog med nogle ændringer. Undervisningsafdelingen har træningstider mandag fra kl.: 18:00-19:30, onsdag fra kl.: 18:00-19:30, torsdag fra kl.: 15:00-18:00. Følgende trænere er tilknyttet: Line Rasmussen, Line Andersen, Camilla Desvig-Bol, Louise Hedelund, Jeannie Bjørklund og Kasper K. Rasmussen. Kasper er ny træner i undervisningsafdelingen han har glædet sig til at komme i gang. Til Undervisningsafdelingen har vi ligeledes tilknyttet nogle hjælpetrænere, de er typisk nogle af vores egne unge svømmere fra konkurrenceafdelingen. De er: Sebastian Kallerup, André Ballerini, Isabella Wolsted, Oliver Rosendal, Emma G. Andersen, Nanna C. Hoffmann. En specificeret holdoversigt med dag, tidspunkt og træner er at finde på klubtavlen i hallen eller på vores hjemmeside Konkurrencesafdelingen har træningstider mandag og onsdag fra kl.: 19:00-21:45, tirsdag og fredag fra kl.: 15:00-17:00, torsdag fra kl.: 15:00-18:00 og kl.: 20:00-21:45 og lørdag kl.: 07:00-08:30.

3 (fortsat Ny Sæson) Følgende trænere er tilknyttet Konkurrenceafdelingen: FS 1 FS 2 FS 3 Talenthold Bobler & FS Flex Cheftræner Lasse Iversen Assistenttræner Christian Hansen Line Andersen og Louise Hedelund Camilla Desvig-Bol og Line Rasmussen Jeannie Bjørklund og Kasper K. Rasmussen Lasse Iversen Lasse Iversen er netop vendt tilbage til klubben. Ny struktur Efter sommerferien er der blevet indført en ny struktur i forbindelse med sammensætningen af vores konkurrencehold. I stedet for de fem gamle konkurrencehold (A, B, C, D, Talent), er der nu fire hold: FS1, FS2, FS3 og Talent-holdet. Det tidligere A- og B-hold lægges sammen til FS 1. Det tidligere C-hold omdøbes til FS 2. Det tidligere D-hold omdøbes til FS 3 og Talent-holdet vil fremover stadig hedde Talent-holdet.

4 (fortsat Ny Struktur) Vi har fortaget disse ændringer for at kunne udnytte vores ressourcer endnu bedre end vi allerede gør, og dermed fortsat kunne udvikle vores svømmere til endnu bedre konkurrencesvømmere. Sammenlægningen af holdene kommer ligeledes til at betyde, at vores trænere vil kunne give vores svømmere mere sparring og være endnu mere fleksible, og dermed kunne tilgodese den enkeltes behov. Desuden vil alle hold / svømmere få mulighed for mere træning, dog skal det nævnes, at træningsmængden stadig tilrettelægges således at den passe til den enkeltes svømmers niveau. Kontakt Du er velkommen til at kontakte klubben via Dagbog fra Opstartsweekend I slutningen af august tog 29 friske konkurrencesvømme, 8 trænere samt en holdleder på vores årlige opstartsweekend i Fladså omkring Næstved egnen, hvor der blev trænet en masse. Dog var der også tid til socialt samvær. Her er dagbogen skrevet af træner-teamet Fredag: Fredag aften er altid hård at komme igennem da træningspasset ligger sent. Trætheden skulle da også melde sig 40 minutter før vi skulle op. Men svømmerne holdt ud og kom godt igennem træningen og de første 5 km. Lørdag: Lørdag morgen var lidt kortere end fredags passet. Der skulle køres en smule mere teknisk, og det var også hårdt nok i sig selv da klokken jo ikke var mere end 8. Da morgenpasset sluttede kl 10 var der 6 timer, hvor man skulle have tiden til at gå.

5 (fortsat Dagbog..) Så hvorfor ikke lægge lidt dry-land ind en time inden vandtræningen. Trætheden begyndte hurtigt at mærkes rundt omkring. Eftermiddagstræningen bød på lidt kvalitets svømning. Der skulle svømmes en del start oppe fra i MAX. Her kunne man hurtigt se trætheden melde sig. Nogle af smilende var ikke længere tilstede. Dog viste det sig at træningen ikke havde påvirket alle lige meget. mens nogen gik direkte tilbage i soveposerne, kørte andre i det høje gear. Morgentræningen måtte altså tages op til revision! Søndag: Søndag morgen, en time tidligere end om lørdagen, var dødstødet for de fleste! De multi-energiske personer fra dagen før, var ikke helt i samme topform til morgentræningen. Og da de hørte at træningen stod på endnu mere start oppe fra var det ikke ligefrem jubeludbrud vi kunne høre. Dog fik vi skabt fokus på det der skulle til at ske, og svømmerne gav den en ordentlig skalle! Mellem morgen og frokost, stod den på bordtennis og fodbold i stor stil. Fodboldkampen mellem 3 trænere, Christian, Kasper og Lasse og alle svømmerne var en hård affære.

6 (fortsat Dagbog..) Men selvfølgelig endte kampen 10-9 til trænerne. Sidste pas. Det var tid til at trænerne skulle udfordres af svømmerne i en holdkap. Her tog svømmerne dog hurtigt revanche for weekendens strabasser, da de vandt med et stort forspring ned til de meget forpustede trænere. Det er jo ikke for sjov man træner! Den sidste time af træningen stod på leg og fjolleri. Bassinprøve Træner-team Hvert år gennemgår vores trænere den påkrævede bassinprøve. De har bla. været følgende igennem: Gennemgang af alarmering og sikkerhedsprocedure i svømmehallen Udspring fra bassinkant (på benene), efterfulgt at 50 meter fri svømning Udspring fra bassinkant efter bjærgedukke 1 i bassinets dybe ende, efterfulgt af dyk efter bjærgedukke 2. Undsætning af panisk svømmer, med sikker aflevering ved bassinkant. Undsætning af rolig svømmer efterfulgt af 25 meter bjærgning af roligt medie med sikker aflevering ved bassinkant, fulgt af ophaling af medie. Hjerte lunge redning vises på fantomdukke. Evt. demonstration af genoplivningskuffert. Igen i år bestod alle vores trænere denne prøve Godt gået!. Ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling: onsdag den 28. september 2011 Kl til ca. kl i klubhuset, Frederikssund. Generalforsamlingen er uhyre vigtig for Frederikssund Svømmeklubs fremtid så tilmeld dig derfor til den ekstraordinære generalforsamling og overvej venligst, om du ikke kunne tænke dig at blive medlem af bestyrelsen i Frederikssund Svømmeklub det er spændende og dit engagement er nødvendigt for at videreføre Frederikssund Svømmeklub til fortsat glæde for dit/dine børn. Tilmelding via vores hjemmeside: Bestyrelsen

7 Kontakt : Telefon: Fax: web: Ny sponsor Det er lykkedes klubben at skaffe en ny hovedsponsor til sportstasken, idet Frederikssund Fysioterapi har valgt at indgå et sponsorat for en 2-årig periode med start den 1. august Er du øm eller har du ondt? I dit daglige virke, hvad enten du har et arbejde, hvor du sidder stille, et hårdt fysisk arbejde eller når du dyrker sport, belaster du konstant kroppens muskler og led. Præsentation: Frederikssund Fysioterapi: I centrum af Frederikssund, kun et stenkast fra byens gågade, ligger vores klinik. Vi har gode adgangsforhold med parkeringsfaciliteter lige foran indgangen. Klinikken er indrettet til behandling i separate rum, individuel træning samt til holdtræning. Vores træningssal er placeret i et åbent og lyst lokale med nyt velfungerende træningsudstyr. Specialer I takt med at vore fysioterapeuter løbende har efteruddannet sig, har nogle også dygtiggjort sig inden for særlige områder og discipliner af fysioterapien. Derfor kan vi også tilbyde følgende specielle undersøgelser og behandlinger, som i stigende grad efterspørges.

8 (fortsat Ny sponsor) Fodscanning afslører fejlfunktioner i dine fødder Positionssvimmelhed kan afhjælpes med få behandlinger Inkontinens, når man ikke kan holde sig, kan ofte behandles med bækkenbundstræning Bassintræning i varmt vand. Ultralydsscanning en hurtig og effektiv billeddiagnostik. Løbestilsanalyse med videoanalyse. Konditionstest for at få et nøjagtig mål for din kondition. Hvilestofskifte i forbindelse med kostplanlægning. Adresse: Østergade 30 M, 3600 Frederikssund Telefon: Konsultation: Man. - Tor.: 8:00-17:00 Fredag: 8:00-15:00 www: Sponsorudvalg Kontakt : Telefon: www:

9 Officials Til stævner skal klubben typisk stille med 2 officials (tidtagere og dommere) per stævne dag. Som klub er denne opgave en stor udfordring netop at besætte disse opgaver. Såfremt klubben ikke stiller med de nødvendige officials til stævnerne, vil det koste klubben en bøde på op til 1.000,- kr. per official. Derfor har vi brug for din opbakning tilmeld dig som tidtager og få muligheden for blandt andet at se dit barn samt holdkammerater svømme - på aller tætteste hold official Tilmelding kan lægges i den røde postkasse nede i svømmehallen eller sendes til følgende adresse: svømmere på FS1, FS2 og FS3-holdet kan deltage Den 24. eller 25. september, Miniturnering. Miniturneringen udtages af trænerne. Den 29. september, Lokalstævne. Lokalstævne i Frederikssund. oktober: Den 2. oktober, Danmark Svøm Langt. Danmark Svøm Langt i Frederikssund. Uge 42, efterårsferie lukket for undervisningshold, konkurrencehold nye tider. Den oktober, Østdanske mesterskaber på kortbane i Gladsaxe. Den oktober, Regionsmesterskaber for årgang i?. Danmark Svøm Langt Kalender september: Den september, Værløse Cup, Værløse. Sæsonens første stævne, hvor alle Søndag, den 2. oktober 2011 imellem kl kl , afholdes det populære Danmark Svøm Langt i en lang række svømmehaller landet over.

10 Tømrerfirmaet Sydney Jensen Alt i tømrerarbejde udføres Tagrenovering, carporte, tilbyg/ombyg, døre/vinduer mv. Jens Sydney Jensen Ventevej Frederikssund Tlf (fortsat Danmark..) Arrangementet er et samarbejde mellem Halinspektørforeningen og Dansk Svømmeunion. Denne begivenhed er et breddetræf, hvor alle vandglæde sjæle har mulighed for at få en dukkert og samtidig deltage i et landsdækkende arrangement, uden nødvendigvis at være medlem af en klub. Kom og deltag der er gratis adgang. Alle, som møder op ved ét af arrangementsstederne og hopper en tur i vandet, modtager et diplom som bevis for deltagelse i det folkekære arrangement. Samtidig er man med til at hjælpe den lokale klub tættere på de mange flotte præmier. Teambuilding - en oplevelsesrig dag Lørdag den 10. september 2011 havde klubbens træner-team planlagt en teambuilding dag for alle holdene i konkurrence afdelingen.

11 (fortsat Teambuilding) Dagen skulle bruges til at ryste holdene godt sammen samt styrke sammenholdet. De fleste svømmere var mødt spændt og forventningsfuld op, dog uden kenskab til, hvad dagen ville bringe. Dagen bød på: 1½ morgentræning efterfuldt af morgenmad i klubhuset. Udflugt på gåben til Færgelunden, hvor dagens aktiviteter skulle udfoldes sig. 6-7 timer aktiviteter med indlagt frokost pause. Hjemtur på gåben 2 timer aften træning efterfuldt af aftenmad i klubhuset. I forbindelse med de mange timer teambuilding aktiviteter var svømmerne bl.a. udsat for følgende aktiviteter/øvelser: Edderkoppespindet holdet skal samarbejde om at få alle personer igennem edderkoppespindet (nettet) uden at røre det. Tillidsøvelse Den enkelte svømmerskal lade sig falde bagover fra et højt punkt og gribe at resten af holdet. Pyramide bygge en menneskepyramide af hele holdet. Blindebane hele holdet skal igennem en opsat bane, dog uden at vide hvorledes den ser ud på forhånd. Holdet går på en række igennem banen, mens de holder fast i et reb samt har bind for øjne. Hvad er der i bøtten? holdet skal føle sig frem og gætte hvad der er i bøtterne. Vend presenningen hele holdet skal stå på presenningen, hvorefter de skal samarbejde om at få vendt presenningen om uden at røre jordet. Der skal lyde en stort tak til forældre opbakning til dette arrangement uden denne ville det ikke være muligt at gennemføre denne dag. Ligeledes et stort tak til træner teamet for det store arbejde i at planlægge og udføre teambuildingsdagen.

12 Kost Nødder Tip Lav nemme snacks Ud over at smage herligt, er nødder sunde, og selv om de ofte indeholder en del fedt er de stadig en god snack frem for almindelige kartoffelchips og lignende. Det er nemlig de sunde umættede fedtsyrer, der findes i de nødder, og som tilmed er medvirkende til at nedsætte den farlige kolesterol i kroppen. Derudover indeholder nødder både proteiner, vitaminer, fibre og mineraler. Mandler og hasselnødder er for eksempel rige på vitamin E, mens pistacienødder er rige på vitamin B, og valnødder indeholder meget omega-3 fedtsyre. Skræl 5 kg gulerødder ad gangen, og lad dem stå i en skål med koldt vand i køleskabet. På den måde er der altid snacks lige ved hånden, og ungerne vil være mere tilbøjelige til at vælge en sund snack, hvis den står lige foran næsen på dem. Kilde: MSN Sundhed Svømmeskole 2011 Svømmeskole var igen i år et stort tilløbsstykke og blev en stor succes. Der skal lyder et stort tak til alle deltagende og på gensyn i Derudover skal der lyde et stort tak til vores sponsor af svømmeskolen: Nødderne mætter oven i købet godt, så man ikke er så tilbøjelig til at spise mange af dem, hvilket er godt, da de indeholder meget energi per 100 gram. Af samme grund anbefaler Fødevarestyrelsen også, at man holder sig til at spise højst 30 gram nødder om dagen, og det er vel at mærke nødder som ikke er honning- eller olieristede, da disse ikke er ligeså sunde som almindelige uforarbejdede nødder. Sund Tand Center. Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Telefon Sponsorudvalg

Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub

Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub Frederikssund Svømmeklub Indhold: Træningslejr på Tenerife Kontortid Støt klubben Diplomer Hvorfor hygiejne i svømmehallerne Næste Blad Sommerskole 2010 Kalender Kost og træning Resultatbørsen A og B-holdet

Læs mere

Forældre Bogen Talent og konkurrenceafdeling HEI SVØM

Forældre Bogen Talent og konkurrenceafdeling HEI SVØM Forældre Bogen Talent og konkurrenceafdeling HEI SVØM Side 1 af 16 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Den daglige træning... 3 Træningstider... 4 Vandtræning... 4 Dryland... 5 Styrketræning... 5 Udstrækning...

Læs mere

Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen

Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen 1 FORÆLDREHÅNDBOG KONKURRENCEAFDELINGEN 1 Forord 4 Holdene i MK-31: 4 Talent 2 4 Talent 1 6 Konkurrence I 8 Konkurrence 2 10 Årets gang 12 Kommunikation i K-afdelingen

Læs mere

KONTINGENTER. Allerød Svømmeklub Program 05/06 VI SES I SVØMMEHALLEN... Delfin nr. 1-2005. Svømmeskolen. Nye medlemmer Kontingent

KONTINGENTER. Allerød Svømmeklub Program 05/06 VI SES I SVØMMEHALLEN... Delfin nr. 1-2005. Svømmeskolen. Nye medlemmer Kontingent KONTINGENTER Svømmeskolen Nye medlemmer Kontingent Indm. gebyr Pris i alt Ant al Pr. rate. / 2. / 3. Småbørnshold Børnehold Ungdomshold Handicap Voksen / Vandg. Masters, et hold Masters, alle hold Familiehold

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

HELSINGØR. Generalforsamling i Helsingør Svømmeklub

HELSINGØR. Generalforsamling i Helsingør Svømmeklub HELSINGØR Generalforsamling i Helsingør Svømmeklub Referat af ordinær generalforsamling i Helsingør Svømmeklub, onsdag d. 11. september 2013 kl. 19.30 Generalforsamlingen blev afholdt i Helsingør Svømmeklubs

Læs mere

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forord Konkurrencesvømning har mange fordele som rækker ud bare at blive bedre til at svømme. Kammeratskabet mellem svømmere er unikt, mange svømmere forbliver venner

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN August- Nr. 6 FORMANDEN HAR ORDET Håber I alle har haft en god sommer og nydt friheden fra fodbolden i nogle dage. Opstarten til den nye sæson er i fuldt gang

Læs mere

Håndbog for forældre og svømmere i Skanderborg Svømmeklubs konkurrenceafdeling

Håndbog for forældre og svømmere i Skanderborg Svømmeklubs konkurrenceafdeling Velkommen til Skanderborg Svømmeklubs Konkurrenceafdeling, hvor der ikke kun svømmes for motionens skyld, men også for at deltage i konkurrence og have fokus på hele tiden at blive bedre og hurtigere Lidt

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Når børn og unge fravælger svømning. Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening'

Når børn og unge fravælger svømning. Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening' Når børn og unge fravælger svømning Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening' Forord Det går godt for dansk svømning både når det gælder resultater i bassinet, og når man ser på

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Redaktion: Kristian Sletten Sidst revideret 20. december 2011

Indholdsfortegnelse. Redaktion: Kristian Sletten Sidst revideret 20. december 2011 Indholdsfortegnelse At blive konkurrencesvømmer 4 Konkurrenceafdelingen 5 Formål og klubben 5 Konkurrenceudvalget 7 Konkurrenceholdene 7 Træningen/stævner mv. 8 Træningen 8 Husk til træning 9 Stævner 9

Læs mere

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Oldboys landsholdet spiller opvisningskamp på Lystrup Idrætsanlæg den 9. maj 2014

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Oldboys landsholdet spiller opvisningskamp på Lystrup Idrætsanlæg den 9. maj 2014 SIDE 5 SIDE 11 Træn på tværs Uanset om du spiller håndbold, gymnastik, fodbold eller anden sport, er din grundform, styrke og koordinationsevne afgørende for, hvor dygtig du bliver. Familiesvømmedag &

Læs mere

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2015/2016 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2015-16. Vi bestræber os hele

Læs mere

Til samtlige husstande ekskl. Reklamer Nej tak! Erritsø G&IF www.egif.dk AKTIV TIRSDAG SENIORSPORT. Maj 2013 45. årgang www.egif.

Til samtlige husstande ekskl. Reklamer Nej tak! Erritsø G&IF www.egif.dk AKTIV TIRSDAG SENIORSPORT. Maj 2013 45. årgang www.egif. Erritsø G&IF www.egif.dk Til samtlige husstande ekskl. Reklamer Nej tak! AKTIV TIRSDAG SENIORSPORT TAK FOR EN GOD SÆSON! Maj 2013 45. årgang www.egif.dk ERRIT BIL M www Få dit OK kort knyttet til sponsor

Læs mere

FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN

FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN Forældrehåndbog - konkurrenceafdelingen Kære forældre Når dit barn begynder i konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub, åbner der sig måske en helt ny verden for jeres familie.

Læs mere

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 HÆNDERNE OP Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 Indholdsfortegnelse: Kære læsere s. 3 Leder Bestyrelsen s. 4 formandens klumme Bastian Koch s. 5 farvel girokort s. 6 Christianshavner-dagen 3/9

Læs mere

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER 2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER Hvis alle gir en hånd med Sommerferien er overstået, og børnene er tilbage i skole og daginstitutioner

Læs mere

Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet.

Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet. Referat fra Generalforsamlingen den 20.2.2012 i HSC. 1. Valg af dirigent. Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Helsingør Svømmeklub

Helsingør Svømmeklub Helsingør Svømmeklub Introduktionsfolder Konkurrenceafdelingen 2012-2013 Svømmeklubben Konkurrenceafdelingens opbygning Konkurrenceafdelingen består af 4 hold. Der er tale om følgende: Hold Træner Træningsdage

Læs mere

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER 2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER Hvis alle gir en hånd med Sommerferien er overstået, og børnene er tilbage i skole og daginstitutioner

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

Kon rmation 2015. Vi solgte mere end hver 2. bolig i Lystrup i: Skal vi også sælge din bolig? Hjælp nødhjælpsarbejdere

Kon rmation 2015. Vi solgte mere end hver 2. bolig i Lystrup i: Skal vi også sælge din bolig? Hjælp nødhjælpsarbejdere SIDE 10 Glade fodboldbørn invaderer s fodboldanlæg! 15. 16. august 2015 afholder Fodbold et stort børnestævne i samarbejde med Estate Mægleren Jakob Brandstrup. SIDE 12 Ny sæson i LIFFEN Den nye sæson

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010/2011

Bestyrelsens beretning 2010/2011 Støvring Svømmeklub PINGVINEN, Kr. Østergårdsvej 4, 9530 Støvring Tlf.: 9837 1302, e-mail: pingvinen@pingvinen.eu Bestyrelsens beretning 2010/2011 2010 learning by doing Ved generalforsamlingen sidste

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

EFTERÅR/VINTER SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU

EFTERÅR/VINTER SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU EFTERÅR/VINTER SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU Hvis alle gir en hånd med Sommerferien er overstået, og børnene er tilbage i skole og daginstitutioner

Læs mere