En enestående platform for markedsføring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En enestående platform for markedsføring"

Transkript

1 bygge- og boligudstilling En enestående platform for markedsføring Udstillingen hos Byggecentrum er en vigtig del af et samlet inspirations- og læringscenter, hvor viden om produkter og løsninger udveksles mellem producenter /udstillere, slutbrugeren (den private boligejer) og byggeriets professionelle fagfolk. En stand hos os giver jer masser af synlighed om jeres produkter over for potentielle kunder, uanset om I henvender jer til det private marked, det professionelle eller begge dele. Den store fordel ved at have en stand hos Byggecentrum er, at udstillingen som den eneste i Danmark er permanent og arbejder for jer, selv når I ikke er der. Både private og professionelle De besøgende er målrettede boligejere, der søger seriøs information året rundt. Jeres stand bliver en del af det samlede inspirationscenter for læring, der også henvender sig til projekterende, rådgivere og udførende ifm. temadage, workshops og kursusaktiviteter. Udstillingen besøges derudover af byggefaglige uddannelsesinstitutioner, udenlandske delegationer og gæster fra Byggecentrums kursuscenter. En fordel at være mange Antallet og bredden af udstillere trækker mange flere besøgende til, end en enkelt udstiller kan præstere alene. Det er en fordel for alle. Hver enkelt udstiller får langt mere markedsføring for pengene. Hver gang Byggecentrum eller en udstiller markedsfører udstillingen, får alle noget ud af det. Udstillingens troværdighed og neutralitet smitter også af på jer. Byggecentrum er som udstilling ikke i lommen på nogen hverken politisk eller økonomisk. Når I ikke er der I får et centralt showroom - midt i landet 2 timer fra hhv. Aalborg og København, som boligejerne ofte besøger i weekender og på helligdage, når det passer dem. I kan blive præsenteret på Byggecentrums web-tv og i vores Brochureservice. Dette støtter markedsføringen også når I ikke er der. I kan få professionel hjælp til pressearbejdet og til distribuering af pressemeddelelser til både dagspressen og fagpressen. Brug jeres stand aktivt I kan frit og på eget initiativ arrangere aktivitetsdage, events og præsentationer på standen fx i forbindelse med lancering af nye produkter eller kampagner. I kan deltage aktivt, når Byggecentrum afholder messer, særudstillinger, workshops eller temadage. I kan bruge standen som udgangspunkt for større eller mindre kunde- og salgsmøder. Grupperum med op til 10 deltagere kan I benytte gratis. I får mulighed for at benytte husets øvrige faciliteter som restaurant, kursuslokaler, overnatning på favorable betingelser.

2 synergi Udnyt synergien med resten af Byggecentrum Byggecentrums kursuscenter Da udstillingen ligger under samme tag som Byggecentrums kursuscenter er der en lang række fordele ved at være udstiller hos os. Ud over møde- og gruppelokaler kan I også benytte kursuscentrets øvrige faciliteter som restaurant, større kursuslokaler samt overnatning på favorable betingelser. Læs mere om kursuscentrets faciliteter på byggecentrum.dk/kursuscenter Kursusservice Byggecentrum arrangerer mange kurser for arkitekter og ingeniører. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere kurser, konferencer, temadage, workshops eller gåhjem-møder. Det kan være et stort arbejde at arrangere store eller små læringsarrangementer, men vi har mange års erfaring med alt det praktiske og kan hjælpe dig hele vejen eller blot noget af vejen. I bestemmer selv hvor meget. Læs mere om Kursusservice på byggecentrum.dk/kurser > Andre byggevaremedier hos Byggecentrum HFB Udover den store, permanente byggevareudstilling i Middelfart ejer og driver Byggecentrum hfb.dk, som Danmarks største, digitale byggevareportal med godt unikke, professionelle brugere om måneden og over månedlige besøg. Hfb.dk er det helt rigtige sted at gøre sig synlig over for byggeriets professionelle segmenter herunder projekterende, rådgivere, konstruktører og bygherrer der bruger sitet målrettet og seriøst til at finde informationer om byggevarer til specifikke bygge sager. Én gang årligt udgives HFB i et samlet, trykt byggevarekatalog i branchen bedst kendt som Den Store Grønne Bibel. Læs mere om HFB på hfb.dk > Bygnet Bygnet er en daglig nyhedsmail om, for og til byggeriets professionelle. Den sendes ud til godt abonnenter hvoraf de 40 % er arkitekter, 20 % ingeniører, 10 % konstruktører og 30 % andre kategorier herunder de større offentlige bygherrer. Som udstiller er det muligt at annoncere i nyhedsmailen og ad den vej skaffe jeres produkter opmærksomhed fra byggeriets professionelle. Læs mere om dine annonceringsmuligheder i Bygnetmailen på byggecentrum.dk/marketing >

3 standen Middelfart ligger midt i landet 2 timer fra Aalborg og 2 timer fra København Standen arbejder også for jer, når I ikke er der Med en stand hos Byggecentrum får I målrettet markedsføring, der arbejder for jer hver dag året rundt. Dermed kan jeres kunder finde jer og jeres produkter, når det passer dem uanset om de samler inspiration eller om tiden er moden til at træffe de endelige købsbeslutninger. I alt kommer der ca potentielle slutbrugere og fagfolk om året. Byggecentrum har forskellige services, der understøtter jeres stand og jeres synlighed også når I ikke er der: Byggecentrums web-tv Som noget nyt kan man som udstiller vælge at få lavet en kort præsentationsfilm, som vi derefter lægger på vores hjemmeside. Her er alle præsentationsfilm ordnet i kategorier, der svarer til udstillingen, så det er nemt for kunderne at finde de produkter, de er interesserede i. Hvis en kunde ønsker mere information, får I direkte besked og kundedata. Brochureservice Ved udstillingens indgang er der en central brochurereol, hvor alle udstillere, der vælger at være med i denne service, kan have brochurematerialer liggende til fri afbenyttelse. Mange af vores besøgende er glade for, at de kan hente brochuremateriale for de enkelte udstillede produkter centralt, så de nemt kan sikre sig, at de får det materiale med hjem, de ønsker. Åben året rundt Udstillingen er åben året rundt. De fleste boligejere besøger udstillingen i weekenden og på helligdage, men selv når I ikke kan være på standen fysisk, vil den synliggøre jeres virksomhed og jeres produkter over for de tusindevis af potentielle kunder, der besøger udstillingen, fordi de har gang i boligprojekterne. Central beliggenhed Byggecentrums udstilling ligger midt i landet. Det tager kun 2 timer at komme til Middelfart hvad enten det er en kunde fra Aalborg eller fra København.

4 udstillingen En fordel at være mange Når man vælger en stor, permanent byggevareudstilling til at vise sine produkter, så nyder man godt af synergien med andre udstillere. Både antallet og bredden af udstillere trækker mange flere besøgende til, end man kan drømme om, hvis man som producent har et enkeltstående showroom. Jo større en udstilling er, jo mere er der at komme efter for de besøgende både for dem, der søger specifikke produkter og løsninger og for dem, der kommer for at lade sig inspirere. Både udendørs og indendørs udstilling Hos Byggecentrum har vi i alt m2 indendørs og udendørs udstillingsareal. Det er en fordel for alle, for det betyder, at de besøgende kender os for alt fra sommer- og fritidshuse, drivhuse, vedvarende energiløsninger, udendørs belægninger til varmepumper, trapper, isolering, køkkener og meget mere. Ekstra meget markedsføring Hver gang en udstiller eller Byggecentrum markedsfører arrangementer i udstillingen er det en fordel for alle. Til sammen får man derfor ekstra meget gratis markedsføring for pengene.

5 direkte påvirkning Brug standen aktivt i Byggecentrums inspirations- og læringscenter Private boligejere har kendt Byggecentrums udstilling i årevis og søgt inspiration og viden om byggevarer og -løsninger til privatboligen. Nu er der også masser af aktiviteter for byggeriets professionelle segmenter, hvad enten de arbejder med montering/installation eller som projekterende eller rådgivere. Læringsaktiviteter for de professionelle temadage og workshops Den fysiske udstilling udgør dermed et vigtigt ben i Byggecentrums samlede inspirations- og læringscenter, hvor temadage og workshops for og med fx håndværkere og installatører går hånd i hånd med hands-on - præsentationer og demonstrationer af jeres produkter og produktnyheder, så de udførende, der skal håndtere og montere de forskellige produkter og løsninger hos slutkunden, er klædt rigtig godt på. Disse aktiviteter kan I selv arrangere og markedsføre, men I kan også gøre det i samarbejde med Byggecentrum eller andre samarbejdspartnere. Hovedformålet er at tilvejebringe seriøs viden om produkter og løsninger til de fagfolk, der har brug for den, og samtidig øge synligheden af de aktuelle produkter. Inspirations- og læringscentret omfatter også de mere videnstunge kursusaktiviteter for rådgivere og projekterende i forbindelse med fx temadage og/eller workshops, som også kan suppleres af produktdemonstrationer eller -præsentationer fra produkter og stande i udstillingen. Dette foregår også i samarbejde med jer. Boligmesser for de private: Byg Om og Forny Boligmesserne Byg Om og Forny er udstillingens store trækplastre for de private boligejere. Her er det en god idé for udstillerne at deltage og gerne bidrage med præsentationer, spændende foredrag, konkurrencer, workshops eller andre inspirations- og læringsaktiviteter til, om og for de private og/eller de professionelle. Der kommer typisk mellem boligejere hen over en messeweekend, plus de professionelle, som deltager i foredrag, workshops eller rådgivningsaktiviteter. Messerne er en enestående chance for at møde boligejerne ansigt-til-ansigt og vise jeres produkter og løsninger live og gøre et godt og troværdigt indtryk på dem. Det er også en god chance for at få mere direkte viden om kundernes behov og ønsker og dermed få en værdifuld nu-og-her -pejling af markedet med sig hjem. Særudstillinger På jeres eller på Byggecentrums initiativ kan der arrangeres midlertidige særudstillinger, hvor vi fx inviterer eksterne vidensleverandører/udstillere ind, som i en kort periode kan fungere som en dynamo for at trække flere nye, målrettede besøgende til udstillingen. Særudstillinger kan både henvende sig til private og professionelle. Kundearrangementer på standen og i kursuscentret Som udstiller kan I bruge jeres stand som udgangspunkt for kunde- og salgsmøder evt. i forbindelse med jeres egne salgskampagner, uddannelse af nye medarbejdere elle andet. Da udstillingen ligger sammen med Byggecentrums kursuscenter har I mulighed for gratis at benytte vores grupperum med op til 10 deltagere. Til større møder og arrangementer kan I booke passende lokaler til vores faste priser. Dermed kan I arrangere spændende hands-on -produktdemonstrationer på standen med efterfølgende møder i skønne omgivelser og med topmoderne AV-udstyr og mødefaciliteter. Så benyt de enestående muligheder det giver jer, at udstillingen ligger sammen med Byggecentrums kursuscenter.

6 de besøgende Profil af udstillingens besøgende Spørgeskemaundersøgelse ved Byg Om og Forny 2011 Hvilken aldersgruppe tilhører du? Hvornår forventer du at udføre dine projekter? Hvad skal du opleve på messen?

21.000 m 2. Få en stand i Danmarks største permanente byggeudstilling

21.000 m 2. Få en stand i Danmarks største permanente byggeudstilling 21.000 m 2 SHOWROOM til salg Få en stand i Danmarks største permanente byggeudstilling Udstillingerne tiltrækker hvert år 200.000 boligejere. Flere gange om året har vi spændende aktiviteter, hvor du kan

Læs mere

Kunderne skal kunne finde dine produkter

Kunderne skal kunne finde dine produkter Kunderne skal kunne finde dine produkter De fleste af dine kunder finder frem til dine produkter via nettet. Her gælder den simple junglelov, at dem, der bliver fundet, er dem, der løber med salget. Hfb.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

esultater fra pørgeskema ndersøgelse

esultater fra pørgeskema ndersøgelse irksomheders Resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen essedeltagelse esultater fra Undersøgelsen er foretaget blandt ansatte, der arbejder med deres virksomheds deltagelse i messer, og som modtog Faust

Læs mere

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN?

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? 5. og 6. september 2014 i Bella Center HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? Mød 1.500 beslutningstagere fra alle landets almene boligorganisationer på Danmarks største messe for almene boliger. Over 50 udstillere

Læs mere

Vi vil vækst, værdi & værtskab

Vi vil vækst, værdi & værtskab Bliv partner hos os i 2013 Vi vil vækst, værdi & værtskab Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... VisitAalborg Kjellerups Torv 5, Niveau 13 9000 Aalborg tel. 9931 7500 info@visitaalborg.com

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE 2018 Danmarks første sikkerhedsmesse for forbrugere ØST 7.- 8. april Roskilde Kongrescenter 21.- 22. april Messe C, FredericiaVEST Velkommen til den nye forbrugermesse

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Dine nyheder til de rette personer

Dine nyheder til de rette personer Dine nyheder til de rette personer En velskrevet nyhed kan have stor betydning din virksomhed. Derfor har vi på INSTALLATOR.dk skabt en platform som fører dit indhold sammen med dit rigtige mennesker.

Læs mere

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser

Læs mere

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse VEST 26.-27. oktober 20.-21. marts 9.-10. november 7.-8. marts 2019 2020 Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse BOOK STAND NU! Velkommen til CykelSportMessen Skandinaviens bedste cykel- & triatlonmessen

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Safarrissoq Hvor de stille strømme tager fart men!!!! Tiltag der påvirker markedet for vedvarende energi Stigende priser på fossile brændsler Energi- og forsyningsselskaber

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG

Inviter borgerne på NATURENS DAG Inviter borgerne på NATURENS DAG Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 10. september 2017 Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet Naturens Dag for

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

> Et unikt medieoverblik.

> Et unikt medieoverblik. Et unikt medieoverblik. Mini-præsentation > Giv dit medie optimal opmærksomhed! Vær repræsenteret på Fagbladsguiden.dk - professionelle medieportal med 700 fagblade > En professionel medieportal indenfor

Læs mere

GOD ADGANG. - en stor konkurrencefordel! Få klar besked om tilgængeligheden i din virksomhed Informer kunder og gæster om jeres adgangsforhold

GOD ADGANG. - en stor konkurrencefordel! Få klar besked om tilgængeligheden i din virksomhed Informer kunder og gæster om jeres adgangsforhold GOD ADGANG - en stor konkurrencefordel! Få klar besked om tilgængeligheden i din virksomhed Informer kunder og gæster om jeres adgangsforhold Mærkeordningen for God Adgang - et informationssystem og et

Læs mere

16662 InterComp boligmesse A4-folder_rentegning.indd 1

16662 InterComp boligmesse A4-folder_rentegning.indd 1 16662 InterComp boligmesse A4-folder_rentegning.indd 1 28/08/12 13.00 Danmarks bedst besøgte messe for bolig og livsstil Danskerne elsker boligen. Og dyrker indret ningen. Derfor har Gør Din Bolig Bedre

Læs mere

Boligen.nu. 10.-11. september 2011 på Holbæk Havn 22.-23. oktober 2011 i Roskilde Kongrescenter

Boligen.nu. 10.-11. september 2011 på Holbæk Havn 22.-23. oktober 2011 i Roskilde Kongrescenter Boligen.nu 10.-11. september 2011 på Holbæk Havn 22.-23. oktober 2011 i Roskilde Kongrescenter Boligen.nu er regionens største byg- og boligmesse. På messen præsenteres det nyeste indenfor boligindretning.

Læs mere

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Velkommen som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo kan du og din virksomhed blive en naturlig del af en fælles vision, som har fokus på en bæredygtig fremtid, bevarelse af

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G F R E M T I VISION: et førende trendinstitut i Skandinavien u får en ambitiøs og stærkt vidende samarbejdspartner Ønsker du at blive løbende opdateret på nu tidens og fremtidens trends? Tegn et medlemskab

Læs mere

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Lad os sammen skabe vækst! I Visit Ikast-Brande arbejder vi målrettet med udvikling af turismen både lokalt i Ikast-Brande området og bredt i den midtjyske region. Som

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

INSPIRING DENMARK NETVÆRKSSAMARBEJDE

INSPIRING DENMARK NETVÆRKSSAMARBEJDE INSPIRING DENMARK NETVÆRKSSAMARBEJDE 2016-2018 SAMMEN ER VI STÆRKEST Inspiring Denmark-netværket har eksisteret i 5 år, hvor vi i tæt samarbejde med vores partnere har gennemført en lang række aktiviteter,

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

Markedsføring. Overordnede mål for Dansk Planteskoleejerforenings markedsføring

Markedsføring. Overordnede mål for Dansk Planteskoleejerforenings markedsføring Markedsføring Overordnede mål for Dansk Planteskoleejerforenings markedsføring - Markedsføring overfor målgrupperne, for at påvirke dem til at købe flere planter. - At øge kendskabet til målgruppernes

Læs mere

> Et unikt medieoverblik

> Et unikt medieoverblik > Et unikt medieoverblik Optimalt medieoverblik Unikke søgemuligheder Ny medieportal for online planlægning Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo & kreativitet Markedsinformationen i dag FDIM/

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Foodexpo 2018 Analyser

Foodexpo 2018 Analyser Foodexpo 2018 Analyser Analyser 2018 Analysedesign Analysen er gennemført som en spørgeskemaundersøgelse blandt besøgende og udstillere på Foodexpo 2018. Antal respondenter Analysens beregninger bygger

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off Velkommen til Kick-Off Dagens program: kl. 9.45 Registrering, kaffe og morgenbrød kl. 10.00 Velkomst og gennemgang af praktiske oplysninger og deadlines v/michael Helm kl. 10.30 Salg og kommunikation v/michael

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt.

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt. Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Messedeltagelse Et led i salgs- og marketingstrategien Indledning Deltagelse i vinmesser er et spørgsmål om strategi og follow-up for at tage nogle af yderpunkterne. Hvis salgs-

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

UDSTILLERMANUAL. inspiration til målbart udbytte af din stand

UDSTILLERMANUAL. inspiration til målbart udbytte af din stand UDSTILLERMANUAL inspiration til målbart udbytte af din stand At møde sine kunder ansigt til ansigt er uden tvivl den bedste måde at sælge sine produkter på. Dialogen, der giver mulighed for at afstemme

Læs mere

Handlingsplan Handlingsplan Turisme

Handlingsplan Handlingsplan Turisme Turisme 1 Rebild i øjenhøjde Vision Rebild 365 Rebild Kommune ligger i hjertet af Himmerland og er beriget med skove, søer og kilder. Med Rold Skov som nærmeste nabo er skoven og naturen en unik del af

Læs mere

Planer og muligheder for energirenovering

Planer og muligheder for energirenovering Planer og muligheder for energirenovering Baggrunden Videncenter for energibesparelser i bygninger er etableret som led i den energipolitiske aftale fra februar 2008. Videncenteret skaber viden om konkrete

Læs mere

Kursus i etablering af lokale partnerskaber. Kursussted Dato, år

Kursus i etablering af lokale partnerskaber. Kursussted Dato, år Kursus i etablering af lokale partnerskaber Kursussted Dato, år 1 Kursus i etablering af lokale partnerskaber Kursusprogram Work-shops! Om Energitjenesten Introduktion til kursus og drejebogen Formålet

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

RIGTIGE MÆND SJAKKET // år 2

RIGTIGE MÆND SJAKKET // år 2 RIGTIGE MÆND SJAKKET // år 2 Tidsplan aktiviteter målrettet deltagere Denne plan er for markedsføring mod deltagere til projektet i år 2 fra og med januar til juni 2018. Revideret april 2018. Januar Uge

Læs mere

Webstrategi 2013-2015

Webstrategi 2013-2015 Webstrategi 2013-2015 Strategi for udvikling af DKFs website udarbejdet med bidrag fra DKFs webudvalg og webredaktion December 2012 1 www.kommunikationsforening.dk Udgangspunkt Webstrategien sætter retning

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. januar Møde ML den 30. oktober 2012

Bestyrelsesmøde 7. januar Møde ML den 30. oktober 2012 Bestyrelsesmøde 7. januar 2013 Møde den 30. oktober 2012 Dagsorden Agromek 2012 i tal Besøgsmarkedsføring Aktiviteter Analyse udstiller & besøg Handlingsplan / eventuelt Agromek i tal 2010 543 43.116 37.403

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG. - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september

Inviter borgerne på NATURENS DAG. - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september Inviter borgerne på NATURENS DAG - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens dag er den

Læs mere

FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK. Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse

FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK. Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse FORORD Møder er noget vi alle går til. På vores arbejdsplads, i den lokale idrætsforening og på

Læs mere

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER når du vil være herre i eget gods Billeskov er et gods fra år 1577 der i dag er i adelslægten wedells eje og som efter nyopførelse af værelser og konferencefaciliteter

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Steder med sjæl. Idébank til aktiviteter i udstillingen. side 1. www.bygningskultur2015.dk

Steder med sjæl. Idébank til aktiviteter i udstillingen. side 1. www.bygningskultur2015.dk Steder med sjæl Idébank til aktiviteter i udstillingen side 1 Indholdsforetegnelse Indledning side 3 Platforme i udstillingen side 4 Samarbejdspartnere og målgrupper side 5 Ideer til brug af kulturarvscruiseren

Læs mere

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Denne projektbeskrivelse dækker udelukkende de aktiviteter, der foregår på skolerne i hverdagene i uge 35 til uge 40. Arrangementer i weekender er ikke

Læs mere

Rapport. Fem koncepter for danske forsamlingshuse. Landsforeningen Danske Forsamlingshuse

Rapport. Fem koncepter for danske forsamlingshuse. Landsforeningen Danske Forsamlingshuse Rapport Fem koncepter for danske forsamlingshuse Landsforeningen Danske Forsamlingshuse 5 koncepter for danske forsamlingshuse Der findes i Danmark cirka 1250 forsamlingshuse, hvoraf ca. 800 er medlemmer

Læs mere

Velkommen til Miele Gallery et oplevelsescenter

Velkommen til Miele Gallery et oplevelsescenter GLOSTRUP - VEJLE Velkommen til Miele Gallery et oplevelsescenter Miele Gallery er ikke blot en udstilling af produkter. Det er en verden af sanselighed, hvor kvalitet, design og moderne teknologi skaber

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Før arrangementet. - Få rammerne på plads. Tjeklister: Få styr på rammerne Udvælg lokation Kommunikationsplan Planlægning af fagligt indhold

Før arrangementet. - Få rammerne på plads. Tjeklister: Få styr på rammerne Udvælg lokation Kommunikationsplan Planlægning af fagligt indhold Før arrangementet - Få rammerne på plads Få styr på dato og afholdelsessted, og gør jer helt klart hvor stort arrangementet skal være, hvem der skal deltage, og hvad de økonomiske rammer tillader. Skal

Læs mere

Hirtshals Tversted. Lønstrup Frederikshavn

Hirtshals Tversted. Lønstrup Frederikshavn Skagen Skiveren Hirtshals Tversted Aalbæk Lønstrup Frederikshavn Løkken Sæby Blokhus Ejendomsmæglerfirmaet Hedegaard Madsen er 100% ejet af statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Jørgen Hedegaard Madsen.

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

Company Profile Presentation

Company Profile Presentation Company Profile Presentation The first bite... Idégrundlag Cookiefactory er et designfællesskab med både butik, webshop og cafe tilknyttet. Ideen bag Cookiefactory er, at det skal være et sted, hvor individuelle

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference

Læs mere

Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme. Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark

Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme. Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark Turismefremmedagen den 12. oktober 2016 Det vi skal

Læs mere

En verden af Energi. En verden af Energi: Udstilling, konference, workshop, matchmaking & messe

En verden af Energi. En verden af Energi: Udstilling, konference, workshop, matchmaking & messe En verden af Energi En verden af Energi: Udstilling, konference, workshop, matchmaking & messe En verden af Energi Mandag den 23. september til søndag den 29. september afholdes En verden af Energi på

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Juni 2008 Indledning Denne aftale er et katalog over samarbejdsmuligheder mellem Rådet for Etniske Minoriteter,

Læs mere

De 9 testkommuner er godt i gang

De 9 testkommuner er godt i gang Nyhedsmail nr. 6 maj 2014 De 9 testkommuner er godt i gang Der har på nuværende tidspunkt været afholdt både netværksmøder og borgerrettede aktiviteter i de 9 testkommuner. Flere kommuner har taget initiativ

Læs mere

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Temarapport Danske gartneriers markedsføring 2009 Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Problemformulering... 1 1.3. Metode... 2 1.4

Læs mere

fagfestival på handicapområdet

fagfestival på handicapområdet fagfestival på handicapområdet MESSE C, Fredericia den 5. - 7. sept. 2013 det er vigtigt at skabe et nyt og visionært forum Stig Langvad, Formand for DH. Et fyrtårn til inspiration Der er behov for et

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

Have & Landskab 2019 Danmarks grønne fagudstilling. Standfordelingsmøde Maskinleverandørerne ZBC 04. juni 2018

Have & Landskab 2019 Danmarks grønne fagudstilling. Standfordelingsmøde Maskinleverandørerne ZBC 04. juni 2018 Have & Landskab 2019 Danmarks grønne fagudstilling Standfordelingsmøde Maskinleverandørerne ZBC 04. juni 2018 Dagens program Kl. 09.00 Kaffe og brød Kl. 09.30 Velkomst ved Niels Kirkegaard Kl. 09.40 Præsentation

Læs mere

bliv synlig Få tæt kontakt til ca studerende på ASB

bliv synlig Få tæt kontakt til ca studerende på ASB bliv synlig Få tæt kontakt til ca. 8.000 studerende på ASB Er din virksomhed interesseret i: At styrke jeres image overfor 8.000 studerende på ASB? At rekrutttere nyuddannede til fuldtidsstillinger? At

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING LOF SKOLELEDERTRÆF 2019 V. BUCHS

DIGITAL MARKEDSFØRING LOF SKOLELEDERTRÆF 2019 V. BUCHS DIGITAL MARKEDSFØRING LOF SKOLELEDERTRÆF 2019 V. BUCHS MARKEDSFØRING 2019 - Hvilken vej blæser vindene og med hvilkenstyrke? LOF vil tilbyde alle voksne danskere mulighed for læring og oplevelser i forpligtende

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ Aarhus - Helnan Marselis Hotel Som gæst på Helnan Marselis Hotel får du adgang til en række faciliteter som f.eks. gratis internet, åben teresse og en beliggenhed tæt på havet. Strandvejen 25 Aarhus 8000

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

27. september 2011 Morten Petersen

27. september 2011 Morten Petersen 27. september 2011 Morten Petersen Præsentation Industri Supply ApS, Industry Supply Danmark A/S, Industry Point Sweden AB Sender dagligt godt 87.000 nyhedsbreve ud pr. mail. Beskæftiger 32 mand på fuld

Læs mere

København - LIVA Kursuscenter. find VEJ

København - LIVA Kursuscenter. find VEJ København - LIVA Kursuscenter LIVA Kursuscenter er placeret på Østerbro i København med udsigt over grønne Fælledparken. Kursuslokalerne fremstår topmoderne, nyindrettede og lyse. Lokalerne har white boards,

Læs mere

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk THE BUSINESS MODEL CANVAS - Pitch din forretningsidé www.ffe-ye.dk FORORD Når man gerne vil åbne sin egen virksomhed, er det vigtigt at have en forretningsmodel en visionær idé, der kan føres ud i livet.

Læs mere

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling BELUGA CAVIAR A N A LY S E A F D E L I N G Hjem, Kære Hjem AIR-INDIA MILES DAVIS Kind of Blue Øster Hørst ELITE Produktpakker fra s analyseafdeling s analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er

Læs mere

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån.

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. værd at vide om din bank Tryghed i din økonomi Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. Tryghed i din økonomi Med vores nye kampagne sætter

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD PÅ RETTE KURS I 2015 kan alle bådinteresserede igen lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste indenfor tilbehør, når

Læs mere

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn.

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn. Skovhusets bestyrelse 19.03.2015 Skovhusets oplæg til brug for møde med KFIU d. 14.4.15. 1. KFIU`s beslutning Uddrag af KFIU-referat af møde d. 6 nov. 2014: Forvaltningen indstiller: 1. At udvalget godkender

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere