En enestående platform for markedsføring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En enestående platform for markedsføring"

Transkript

1 bygge- og boligudstilling En enestående platform for markedsføring Udstillingen hos Byggecentrum er en vigtig del af et samlet inspirations- og læringscenter, hvor viden om produkter og løsninger udveksles mellem producenter /udstillere, slutbrugeren (den private boligejer) og byggeriets professionelle fagfolk. En stand hos os giver jer masser af synlighed om jeres produkter over for potentielle kunder, uanset om I henvender jer til det private marked, det professionelle eller begge dele. Den store fordel ved at have en stand hos Byggecentrum er, at udstillingen som den eneste i Danmark er permanent og arbejder for jer, selv når I ikke er der. Både private og professionelle De besøgende er målrettede boligejere, der søger seriøs information året rundt. Jeres stand bliver en del af det samlede inspirationscenter for læring, der også henvender sig til projekterende, rådgivere og udførende ifm. temadage, workshops og kursusaktiviteter. Udstillingen besøges derudover af byggefaglige uddannelsesinstitutioner, udenlandske delegationer og gæster fra Byggecentrums kursuscenter. En fordel at være mange Antallet og bredden af udstillere trækker mange flere besøgende til, end en enkelt udstiller kan præstere alene. Det er en fordel for alle. Hver enkelt udstiller får langt mere markedsføring for pengene. Hver gang Byggecentrum eller en udstiller markedsfører udstillingen, får alle noget ud af det. Udstillingens troværdighed og neutralitet smitter også af på jer. Byggecentrum er som udstilling ikke i lommen på nogen hverken politisk eller økonomisk. Når I ikke er der I får et centralt showroom - midt i landet 2 timer fra hhv. Aalborg og København, som boligejerne ofte besøger i weekender og på helligdage, når det passer dem. I kan blive præsenteret på Byggecentrums web-tv og i vores Brochureservice. Dette støtter markedsføringen også når I ikke er der. I kan få professionel hjælp til pressearbejdet og til distribuering af pressemeddelelser til både dagspressen og fagpressen. Brug jeres stand aktivt I kan frit og på eget initiativ arrangere aktivitetsdage, events og præsentationer på standen fx i forbindelse med lancering af nye produkter eller kampagner. I kan deltage aktivt, når Byggecentrum afholder messer, særudstillinger, workshops eller temadage. I kan bruge standen som udgangspunkt for større eller mindre kunde- og salgsmøder. Grupperum med op til 10 deltagere kan I benytte gratis. I får mulighed for at benytte husets øvrige faciliteter som restaurant, kursuslokaler, overnatning på favorable betingelser.

2 synergi Udnyt synergien med resten af Byggecentrum Byggecentrums kursuscenter Da udstillingen ligger under samme tag som Byggecentrums kursuscenter er der en lang række fordele ved at være udstiller hos os. Ud over møde- og gruppelokaler kan I også benytte kursuscentrets øvrige faciliteter som restaurant, større kursuslokaler samt overnatning på favorable betingelser. Læs mere om kursuscentrets faciliteter på byggecentrum.dk/kursuscenter Kursusservice Byggecentrum arrangerer mange kurser for arkitekter og ingeniører. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere kurser, konferencer, temadage, workshops eller gåhjem-møder. Det kan være et stort arbejde at arrangere store eller små læringsarrangementer, men vi har mange års erfaring med alt det praktiske og kan hjælpe dig hele vejen eller blot noget af vejen. I bestemmer selv hvor meget. Læs mere om Kursusservice på byggecentrum.dk/kurser > Andre byggevaremedier hos Byggecentrum HFB Udover den store, permanente byggevareudstilling i Middelfart ejer og driver Byggecentrum hfb.dk, som Danmarks største, digitale byggevareportal med godt unikke, professionelle brugere om måneden og over månedlige besøg. Hfb.dk er det helt rigtige sted at gøre sig synlig over for byggeriets professionelle segmenter herunder projekterende, rådgivere, konstruktører og bygherrer der bruger sitet målrettet og seriøst til at finde informationer om byggevarer til specifikke bygge sager. Én gang årligt udgives HFB i et samlet, trykt byggevarekatalog i branchen bedst kendt som Den Store Grønne Bibel. Læs mere om HFB på hfb.dk > Bygnet Bygnet er en daglig nyhedsmail om, for og til byggeriets professionelle. Den sendes ud til godt abonnenter hvoraf de 40 % er arkitekter, 20 % ingeniører, 10 % konstruktører og 30 % andre kategorier herunder de større offentlige bygherrer. Som udstiller er det muligt at annoncere i nyhedsmailen og ad den vej skaffe jeres produkter opmærksomhed fra byggeriets professionelle. Læs mere om dine annonceringsmuligheder i Bygnetmailen på byggecentrum.dk/marketing >

3 standen Middelfart ligger midt i landet 2 timer fra Aalborg og 2 timer fra København Standen arbejder også for jer, når I ikke er der Med en stand hos Byggecentrum får I målrettet markedsføring, der arbejder for jer hver dag året rundt. Dermed kan jeres kunder finde jer og jeres produkter, når det passer dem uanset om de samler inspiration eller om tiden er moden til at træffe de endelige købsbeslutninger. I alt kommer der ca potentielle slutbrugere og fagfolk om året. Byggecentrum har forskellige services, der understøtter jeres stand og jeres synlighed også når I ikke er der: Byggecentrums web-tv Som noget nyt kan man som udstiller vælge at få lavet en kort præsentationsfilm, som vi derefter lægger på vores hjemmeside. Her er alle præsentationsfilm ordnet i kategorier, der svarer til udstillingen, så det er nemt for kunderne at finde de produkter, de er interesserede i. Hvis en kunde ønsker mere information, får I direkte besked og kundedata. Brochureservice Ved udstillingens indgang er der en central brochurereol, hvor alle udstillere, der vælger at være med i denne service, kan have brochurematerialer liggende til fri afbenyttelse. Mange af vores besøgende er glade for, at de kan hente brochuremateriale for de enkelte udstillede produkter centralt, så de nemt kan sikre sig, at de får det materiale med hjem, de ønsker. Åben året rundt Udstillingen er åben året rundt. De fleste boligejere besøger udstillingen i weekenden og på helligdage, men selv når I ikke kan være på standen fysisk, vil den synliggøre jeres virksomhed og jeres produkter over for de tusindevis af potentielle kunder, der besøger udstillingen, fordi de har gang i boligprojekterne. Central beliggenhed Byggecentrums udstilling ligger midt i landet. Det tager kun 2 timer at komme til Middelfart hvad enten det er en kunde fra Aalborg eller fra København.

4 udstillingen En fordel at være mange Når man vælger en stor, permanent byggevareudstilling til at vise sine produkter, så nyder man godt af synergien med andre udstillere. Både antallet og bredden af udstillere trækker mange flere besøgende til, end man kan drømme om, hvis man som producent har et enkeltstående showroom. Jo større en udstilling er, jo mere er der at komme efter for de besøgende både for dem, der søger specifikke produkter og løsninger og for dem, der kommer for at lade sig inspirere. Både udendørs og indendørs udstilling Hos Byggecentrum har vi i alt m2 indendørs og udendørs udstillingsareal. Det er en fordel for alle, for det betyder, at de besøgende kender os for alt fra sommer- og fritidshuse, drivhuse, vedvarende energiløsninger, udendørs belægninger til varmepumper, trapper, isolering, køkkener og meget mere. Ekstra meget markedsføring Hver gang en udstiller eller Byggecentrum markedsfører arrangementer i udstillingen er det en fordel for alle. Til sammen får man derfor ekstra meget gratis markedsføring for pengene.

5 direkte påvirkning Brug standen aktivt i Byggecentrums inspirations- og læringscenter Private boligejere har kendt Byggecentrums udstilling i årevis og søgt inspiration og viden om byggevarer og -løsninger til privatboligen. Nu er der også masser af aktiviteter for byggeriets professionelle segmenter, hvad enten de arbejder med montering/installation eller som projekterende eller rådgivere. Læringsaktiviteter for de professionelle temadage og workshops Den fysiske udstilling udgør dermed et vigtigt ben i Byggecentrums samlede inspirations- og læringscenter, hvor temadage og workshops for og med fx håndværkere og installatører går hånd i hånd med hands-on - præsentationer og demonstrationer af jeres produkter og produktnyheder, så de udførende, der skal håndtere og montere de forskellige produkter og løsninger hos slutkunden, er klædt rigtig godt på. Disse aktiviteter kan I selv arrangere og markedsføre, men I kan også gøre det i samarbejde med Byggecentrum eller andre samarbejdspartnere. Hovedformålet er at tilvejebringe seriøs viden om produkter og løsninger til de fagfolk, der har brug for den, og samtidig øge synligheden af de aktuelle produkter. Inspirations- og læringscentret omfatter også de mere videnstunge kursusaktiviteter for rådgivere og projekterende i forbindelse med fx temadage og/eller workshops, som også kan suppleres af produktdemonstrationer eller -præsentationer fra produkter og stande i udstillingen. Dette foregår også i samarbejde med jer. Boligmesser for de private: Byg Om og Forny Boligmesserne Byg Om og Forny er udstillingens store trækplastre for de private boligejere. Her er det en god idé for udstillerne at deltage og gerne bidrage med præsentationer, spændende foredrag, konkurrencer, workshops eller andre inspirations- og læringsaktiviteter til, om og for de private og/eller de professionelle. Der kommer typisk mellem boligejere hen over en messeweekend, plus de professionelle, som deltager i foredrag, workshops eller rådgivningsaktiviteter. Messerne er en enestående chance for at møde boligejerne ansigt-til-ansigt og vise jeres produkter og løsninger live og gøre et godt og troværdigt indtryk på dem. Det er også en god chance for at få mere direkte viden om kundernes behov og ønsker og dermed få en værdifuld nu-og-her -pejling af markedet med sig hjem. Særudstillinger På jeres eller på Byggecentrums initiativ kan der arrangeres midlertidige særudstillinger, hvor vi fx inviterer eksterne vidensleverandører/udstillere ind, som i en kort periode kan fungere som en dynamo for at trække flere nye, målrettede besøgende til udstillingen. Særudstillinger kan både henvende sig til private og professionelle. Kundearrangementer på standen og i kursuscentret Som udstiller kan I bruge jeres stand som udgangspunkt for kunde- og salgsmøder evt. i forbindelse med jeres egne salgskampagner, uddannelse af nye medarbejdere elle andet. Da udstillingen ligger sammen med Byggecentrums kursuscenter har I mulighed for gratis at benytte vores grupperum med op til 10 deltagere. Til større møder og arrangementer kan I booke passende lokaler til vores faste priser. Dermed kan I arrangere spændende hands-on -produktdemonstrationer på standen med efterfølgende møder i skønne omgivelser og med topmoderne AV-udstyr og mødefaciliteter. Så benyt de enestående muligheder det giver jer, at udstillingen ligger sammen med Byggecentrums kursuscenter.

6 de besøgende Profil af udstillingens besøgende Spørgeskemaundersøgelse ved Byg Om og Forny 2011 Hvilken aldersgruppe tilhører du? Hvornår forventer du at udføre dine projekter? Hvad skal du opleve på messen?

Kom godt i gang. Inspiration til BedreBolig-rådgivere

Kom godt i gang. Inspiration til BedreBolig-rådgivere Kom godt i gang Inspiration til BedreBolig-rådgivere 2 BedreBolig BedreBolig 3 Indhold Velkommen til BedreBolig... 4 Målrettet markedsføring... 5 Hjemmesiden det centrale omdrejningspunkt... 7 BedreBolig-sekretariatet

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Temarapport Danske gartneriers markedsføring 2009 Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Problemformulering... 1 1.3. Metode... 2 1.4

Læs mere

Frivillige unge. Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre

Frivillige unge. Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre AUGUST 2013 INDSATSMANUAL Frivillige unge Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre En del af projektet: Solidaritet mellem generationer sæt ressourcerne

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Kom godt i gang. Inspiration til lokal forankring

Kom godt i gang. Inspiration til lokal forankring Kom godt i gang Inspiration til lokal forankring 0 BedreBolig BedreBolig 3 Indhold Enkel energirådgivning for boligejere...4 BedreBolig i din kommune...7 En landsdækkende indsats...8 Sekretariat og rejsehold

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk Viden der styrker ida.dk Ingeniørforeningen, IDA er en interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere Til at lære mere om IDAs mange fordele EN GOD fagforening GÅR ALTID FORREST

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

M u l i g h e d e r i E u r o p a

M u l i g h e d e r i E u r o p a Muligheder i Europa Ydelser NordDanmark en aktiv del af EU NordDanmarks EU-kontors vigtigste opgaver er at skabe kontakter og finansieringsmuligheder for norddanske virksomheder og offentlige institutioner

Læs mere

Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder

Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder Dette notat samler de erfaringer, kommunerne fra Carbon 20-projektet har gjort sig med at drive netværk for virksomheder. Baggrund Notatet afløser

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

Et bedre liv, hvor du bor

Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Man skal bo godt for at have det godt. Men hvad er det egentligt at bo godt? Det ved kun du og din familie. Til gengæld ved vi noget om boliglån. Sammen

Læs mere

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Vi bevæger os fremad Silkeborgmotorvejen er ikke nogen almindelig motorvej. Den passerer gennem Silkeborg by og noget af det smukkeste landskab, Danmark har at byde på.

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

tryg i boligen med sparbank byg og byg om

tryg i boligen med sparbank byg og byg om tryg i boligen med sparbank byg og byg om Boligrådgivning Sådan gør vi i SPARBANK Hos SPARBANK bliver du mødt af en kompetent og fleksibel rådgiver, der gør sit bedste for at sætte sig ind i din situation

Læs mere

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Til ungdomsråd i NAU, Kommunalvalget står for døren, og det betyder en unik mulighed til et ungdomsråd for at sætte de unges dagsorden. Mangler I et sted at være, vil I gerne

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Maskinmestrenes Forening arbejder for dig

Maskinmestrenes Forening arbejder for dig Dit faglige netværk Maskinmestrenes Forening arbejder for dig Som medlem får du adgang til viden og inspiration, fagligt og socialt fællesskab, rådgivning og en masse kontante fordele. Med et kontingent

Læs mere

Direktørens beretning 2014

Direktørens beretning 2014 Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag. Glædet mig til igen at deltage i en generalforsamling, hvor mere end 200 lokale erhvervsfolk viser interesse og opbakning

Læs mere

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd Danske Skoleelevers tilbud til elever og elevråd 1 DANSKE SKOLEELEVER Hvem er vi? Danske Skoleelever, DSE, er en organisation for dig! DSE har fokus på elever, skole og uddannelse. Vi kæmper for at sikre

Læs mere

Arbejdet med at udvikle og styrke vores profil som inspirations- og læringscenter med tilknytning til byggebranchen er i fuld gang på flere fronter.

Arbejdet med at udvikle og styrke vores profil som inspirations- og læringscenter med tilknytning til byggebranchen er i fuld gang på flere fronter. Jagten på den nye profil Arbejdet med at udvikle og styrke vores profil som inspirations- og læringscenter med tilknytning til byggebranchen er i fuld gang på flere fronter. Vi arbejder således på tværs

Læs mere

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen de FRIVILLIGES ABC Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen Denne håndbog er til dig, der gør en

Læs mere

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge DFUNK Ung-til-Ung Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge INDHOLD Om Ung-til-ung arbejdet // side 2 Hvem er de unge flygtninge? // Side 4 Unge flygtninges muligheder, behov og udfordringer

Læs mere

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb 4 Fra boligdrøm til drømmebolig Et boligkøb starter oftest som en drøm og skulle gerne blive ved at være

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere