Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf niels.odum.sorensen@gmail.com

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com"

Transkript

1 Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf karst1010@gmail.com Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf niels.odum.sorensen@gmail.com Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Michael Browa, Gænge Skovvej 19, 4891 Toreby L. Tlf Browa.Stamm@gmail.com Mona Holse, Hospitalvej 19,st.tv, 4800 Nykøbing F Tlf mholse@hotmail.dk Gitte Jeppesen, Grænge Skovvej 30, 4891 Toreby L Tlf , mobil gittejeppesen@mail.dk Emil Skovgaard, Grænge Skovvej 143, 4891 Toreby L. Tlf , mobil familien-skovgaard@live.dk (Suppleant) Michael Heyn, Lolle alle 18, 4891 Toreby Tlf casaheyn@gmail.com (Suppleant) Kent Mussegaard, Grænge Skovvej 2, 4891 Toreby L. Tlf sirakia@gmail.com LØRDAG DEN 27. JUNI holder vi jubilæums- og grillfest ved beboerhuset, fordi det er sommer OG fordi det nu er 25 år siden, at Nykøbing kommune overlod Lolle alle 11 den gamle forskole til Grænge Beboerforening. Det har vi så gjort i 25 år OG DET SKAL FEJRES. Den endelige plan for festen er endnu ikke på plads, men vi kan røbe, at vi starter kl med underholdning/aktivitet for hele familien. Herefter er vi klar til at grille det kød, som I selv medbringer resten skal bestyrelsen nok sørge for. Øl, vand og vin kan købes til meget favorable jubilæumspriser!! DER UDSENDES EN INDBYDELSE TIL ALLE I BEGYNDELSEN AF JUNI MEN SÆT ALLEREDE NU ET STORT KRYDS I KA- LENDEREN!!

2 GRÆNGE BEBOERFORENING er stiftet 4. maj Foreningens formål er at varetage almene interesser for Grænge by, men skulle man bo lidt uden for bygrænsen, er man også velkommen som medlem. Kontingent pr. husstand pr. 1. januar 2015 er 100 kr. Hvis man betaler kontingent over netbank, SKAL MAN HUSKE AT SKRIVE NAVN OG ADRESSE i feltet BEMÆRKNINGER. Reg.nr.: 5359, kontonr.: Indbetaling kan også ske via giro eller man kan rette henvendelse til et bestyrelsesmedlem! Fortegnelse over bestyrelsen finder du på bagsiden. Beboerforeningens medlemmer har mulighed for at leje beboerhuset, og det er også muligt at leje borde og stole, hvis man ønsker at holde festen hjemme! Se side 10!! Har du brug for en trailer, så kan beboerforeningen også hjælpe dig se igen side 10!! Foreningens hjemmeside er et besøg værd klik ind på Grænge Beboerhus, Lolle Allé 11, Grænge, kan stilles til rådighed for medlemmerne til en favorabel pris! Der er i alt 10 borde i salen, som alle måler 1200 x 800 mm. Priserne pr. 1. januar 2015 er følgende: Huset i en weekend (fredag søndag) kr. betales ved udlevering af nøgle. Der skrives altid kontrakt. Huset en lørdag (24 timer) kr. Huset en hverdag (mandag fredag) 500 kr. Aftenmøde (kl ) 300 kr. Borde og stole kan også lejes ud af huset, men IKKE service. Priser pr. bord er 25 kr., og pris pr. stol er 10 kr. Mål på borde til udlejning er 3200 x 780 mm. Kontaktperson vedr. udlejning af beboerhuset, borde og stole er Karin Rasmussen tlf karst1010@gmail.com MÅ MAN SMIDE EN HUNDEPOSE I BEBOERFORENIN- GENS SKRALDESPAND?????? Som medlem af Grænge Beboerforening kan du/i leje trailer for kr. 50,00 pr. dag. Henvendelse til Mogens Hansen tlf JA MEN HUSK AT LUKKE POSEN!!!!

3 Maj: Den 4. og 18. maj net- og bogcafe kl Den 7. maj bankospil kl Den 18. maj bestyrelsesmøde. Den 7. og 21. maj hygge-strikkeklub kl Juni: Den 1. og 15. juni net- og bogcafe kl Den 27. juni kl Jubilæums/sommerfest. Den 29. juni bestyrelsesmøde. Juli: FERIE! August: Den 17. og 31. august net og bogcafe kl Den 17. august medhjælpermøde - og bestyrelsesmøde kl Den august loppemarked. Omkring 2. verdenskrig - før og efter - blev mange gårde og husmandssteder i Toreby og Grænge fotograferet fra luften. Toreby Arkiv har allerede fået overdraget en del af disse billeder - kom og se dem på arkivet i Toreby! - MEN arkivet vil gerne have mange flere af disse luftfotos! Ligeledes er arkivet også interesseret i billeder af sten med gårdnavne! - hilsen Ingolf Årets generalforsamling havde samlet 30 deltagere flot! og vi startede med at vælge Hans Malmskov som dirigent, hvilket viste sig at være et godt valg! Formanden Kjeld Larsen gennemgik i sin beretning de aktiviteter, der havde været afviklet i årets løb bl.a. nye tiltag som Halloween og Karneval, som begge havde samlet ca. 30 deltagende børn og voksne. Kasserer Irene Andersen gennemgik regnskabet, der viste, at året gik i 0, og det er tilfredsstillende. Herefter blev aktivitetsplanen for det kommende år gennemgået, og den indeholder de aktiviteter, som vi havde succes med i det forgangne år. Planen bliver trykt i bladet i småbidder hele planen kan ses i hjemmesiden under rubrikken Faste aktiviteter. Irene Andersen og Kim Jørgensen ønskede ikke at fortsætte i bestyrelsen, OG der var en plads ledig, da det ikke lykkedes at besætte alle bestyrelsespladserne sidste år. Det havde vi ikke problemer med i år herligt! nyvalgt blev Emil Skovgaard, Niels Sørensen og Michael Browa, mens Michael Heyn og Kent Mussegaard blev valgt som suppleanter. På bagsiden kan du læse, hvordan bestyrelsen er konstitueret! Under eventuelt kom der forskellige gode forslag til aktivitetsplanen bl.a. at vi skal holde en sommerfest! alle forslagene har bestyrelsen drøftet efterfølgende, og revideret årsplanen herefter! Punktet blev afsluttet med en STOR TAK TIL ALLE, DER HAR HJULPET TIL I ÅRETS LØB OG TAK TIL DE AFGÅEDE BESTYREL- SESMEDLEMMER FOR DERES INDSATS GENNEM ÅRENE. OG SÅ VAR DER BANKOSPIL!!

4 Kurser giver et grundigt indblik i, hvad man kan bruge nettet til både til gavn og fornøjelse. Selvfølgelig er den digitale post omdrejningspunktet, men kurset omfatter også mange andre facetter af internettet og brug af PC-er. Vi var 20, der brugte søndag formiddag den 19. april til at samle affald i Grænge by og omegn. Der blev samlet på Grænge Skovvej, Lolle allé, Kanalvej, Hanemosen, Guldborgvej og hovedvejen og Byskovvej/Geltofte så det blev gjort grundigt! Det samlede resultat blev 19 sække brandbart affald, 1 sæk glas, 1 sæk plastikflasker, 1½ sæk dåser og jern og lidt farligt affald (f.eks. batterier) Formiddagen slutte med pulled-pork og røde pølser i Beboerhuset. EN GOD DAG I GODT VEJR OG GODT FOR BYEN. MANDAG DEN 7. SEPTEMBER KL AFHOLDER VI INFORMATIONSMØDE I BEBOERHUSET hvor en medarbejder fra VUC Storstrøm giver de nærmere informationer om kurset. ALLE KAN VÆRE MED DER KRÆVES INGEN FORUDSÆT- NINGER, OG KURSET ER G R A T I S!!!! EDB-udstyr stiller VUC gratis til rådighed. Tilmelding til informationsmødet skal ske til Mona Holse på tlf eller mholse@hotmail.dk DER OMDELES INDBYDELSE TIL INFORMATIONSMØDET TIL AL- LE HUSSTANDE I AUGUST!! MEN RESERVER ALLEREDE NU DAGEN! Den 23. april var der ekstraordinær åbningsdag i Net- og bogcaféen, fordi det var Verdens Bogdag, Danmark Læser-dag og Shakepears fødselsdag. I dagens anledning havde Jette Malmskov fået 25 helt nye bøger, som blev delt ud til deltagerne. Det var romaner af meget forskellig slags, og når bogmodtagerne har læst dem, opfordres de til at give bøgerne videre til andre! Annette Hansen og Jette Larsen havde lavet lagkager, som blev serveret til kaffen og dette var også gratis. Vi var godt 20, der fejrede denne dag og skulle du fortryde, at du ikke nåede frem? SÅ er der stadig 5 eksemplarer til uddeling, de står på hylden i bogcaféen. Lagkagerne derimod de blev spist, og de var gode! MARKEDSPLADSEN - er et nyt tilbud til alle medlemmer af Beboerforeningen et sted hvor du kvit og frit kan annoncere på vores hjemmeside! Den nye funktion er ved at blive oprettet på hjemmesiden, så har du noget, du vil sælge købe forære væk efterlyse SÅ kontakt formanden på tlf eller send et brev eller (helst!) en mail til jkl.lolla@post.tele.dk

5 En af årets højtider i Beboerforeningen er det ÅRLIGE LOPPEMARKED som i år afholdes i weekenden august. NET- OG BOGCAFÉEN er kommet godt fra start, men nu har vi snart de lyse nætter, og så skal vi ud i naturen og ikke sidde inde og kukkelure! DERFOR indskrænker vi åbningstiden, så i de kommende måneder ser programmet sådan ud: I maj måned er der åben i caféen den 4. og 18. maj kl I juni måned er der åben den 1. og 15. juni kl I juli måned HOLDER VI LUKKET! I august måned er der åben den 17. og 31. august. MEN HUSK AT MAN ALTID ER VELKOMMEN TIL AT LÅNE EN BOG, NÅR DER ER ÅBENT I HUSET ELLERS ER MAN VEL- KOMMEN TIL AT KONTAKTE ÈN FRA BESTYRELSEN! MEN INTET LOPPEMARKED UDEN EN MASSE FRIVILLIGE HJÆLPER, som vi heldigvis plejer at have mange af. Der indkaldes til MEDHJÆLPERMØDE MANDAG DEN 17. AUGUST KL I BEBOERHUSET. På dette møde fordeler vi arbejdsopgaverne på selve loppemarkedet OG aftaler, hvem der klarer forberedelserne og hvornår! Vi byder på en kop kaffe og måske en øl/vand, og den dag giver vi gerne mange øl væk!!! ER DU KLAR TIL DIGITAL POST? kalder vi et kursus, der afvikles i efteråret. I samarbejde med VUC Stortrøm er der tilrettelagt et kursusforløb over 12 uger med start 21. september og slut 14. december.

6 STRIBER PÅ GRÆNGE SKOVVEJ!! De nymalede striber på Grænge Skovvej er resultatet af, at Ingolf Møller Pedersen kontaktede Guldborgsund Kommune i foråret 2014 angående de uoverskuelige sving ved branddammen. Kommune og politi vurderede, at gadespejl ikke var løsningen, men at der i stedet burde males striber på vejen det vil øge trafiksikkerheden. Ingolf bragte sagen op på generalforsamlingen, og en fornyet henvendelse til kommunen har nu givet resultat! TILLYKKE INGOLF og alle os andre! LYS I GADELYGTEN?? eller mangel på samme! SÅ gør du os alle en tjeneste ved at foretage en fejlmelding til seas-nve ved at gå på nettet på denne adresse Kundeservice/fejlmeld-vejbelysning.aspx Her udfylder du et simpelt skema, og inden længe bliver lampen repareret JEG HAR SELV AFPRØVET SYSTEMET MED SUC- CES!!! Nu er det igen blevet tid til at cykle! Hvis du vil med på en behagelig cykeltur én gang om ugen så mød op over for den gamle brugs om tirsdagen kl Vi plejer at cykle et sted mellem 10 og 20 km., og så har vi selvfølgelig kaffen med. Den indtager vi et naturskønt sted på turen. Hvor går turen hen?? det aftaler vi fra start!! I maj måned var der ingen, der tilbød at stå for fællesspisningen derfor har vi spist hver for sig! MEN vi har haft 4 gode aftener i månederne januar april, og i juni indbyder vi til fælles grillaften se forsiden! SE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER I GRÆNGE BEBOER- FORENING PÅ NETTET GÅ IND PÅ VORES HJEMMESIDE - OG KLIK PÅ FANEBLADET AKTIVITETER OG HEREFTER GALLERI OG BILLEDER. - GOD FORNØJELSE!!!!! VI SKULLE GERNE fortsætte den gode tradition til efteråret kan vi mon finde 4 kokkehold til månederne september december?? TILBUD MODTAGES AF FORMANDEN se bagsiden!

Alle i Grænge og omegn ønskes et godt nytår! 2015 var et godt år for Grænge Beboerforening med stor aktivitet i huset - og med en god udlejning af

Alle i Grænge og omegn ønskes et godt nytår! 2015 var et godt år for Grænge Beboerforening med stor aktivitet i huset - og med en god udlejning af Alle i Grænge og omegn ønskes et godt nytår! 2015 var et godt år for Grænge Beboerforening med stor aktivitet i huset - og med en god udlejning af huset Fest og farver blev det også til - et velbesøgt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD.

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. Formand Flemming Karlsen 86 95 08 86 / 23 61 39 95 fkarlsen@email.dk Kasserer Helle Jeppesen 69 14 69 34 / 30 27 06 86 havremarken6@gmail.com Sekretær Dorte

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 17 Marts 2013 Lathyrushaven FORÅR I LATHYRUSHAVEN 2013. Indhold: Velkommen til nye beboere - Ejendomskontoret

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

Grundejerforeningen Lerager

Grundejerforeningen Lerager Til foreningens medlemmer Grundejerforeningen Lerager Glostrup, den 13. april 2012 Referat fra generalforsamlingen 2012 Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Lerager Tirsdag

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Årsprogram 2016/17. Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974

Årsprogram 2016/17. Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974 Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974 Formand Erik Justesen, Hulskovvej 35 Tlf. 75562589-28357318 Mail: ejbo@profibermail.dk Årsprogram 2016/17 Næstformand Erik Bygvraa Dengsø,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 20 stk. Havefakler højde 1,2 meter udlejes for 10 kr. pr. stk. uden Olie Henv. til Hans Madsen Tlf. 21 27 85 95 Bolsjekogningssæt udlejes for 30 kr. pr.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VINDING BORGERFORENING

VINDING BORGERFORENING VINDING BORGERFORENING Vinding Borgerforening ANNONCER STØT VORES SPONSORER -de støtter os Sørvad A V D LEVERANDØR AF STORSKÆRMSLØSNINGER IT DIN v / SANNE C HRISTE NSEN TUR W W W. D I N A K U P U N K T

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Lolland-Falster

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere