ROGER DUBUIS. JANUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROGER DUBUIS. JANUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!"

Transkript

1 TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: GEAR ETC LTD. ED. OFFSHORE SJÖÖ SANDSTRÖM BUBEN & ZORWEG WINDOW SHOPPING BAGGERS URE PÅ AUKTION SJÆLDNE JLC HOS ARTCURIAL NY DIREKTØR TIL ROGER DUBUIS ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

2 RTOSSEN TIMEGEEKS SÅ ER DET ATTER TID TIL SIHH URMESSEN. Den luksuriøse urmesse i Geneve åbner sine døre d januar og Urtossen vil naturligvis være til stede allerede fra d. 15/1, hvor de udstillende CEO s byder på en intim middag for udvalgte journalister. Det er altid spændende at deltage, når de 19 urmærker i luksusklassen viser nyhederne frem, og det vil jeg løbende fortælle om både på Timegeeks.dk samt via min engelske blog på 0024.com. Daglige artikler fra selve messen bringes vanen tro på Worldtempus.com. Grundet de mange artikler, der skal skrives, mens jeg er i Geneve, bliver der ikke meget tid til kalas, men Richard Mille og AP har da været søde at invitere til middag mandag og tirsdag, så der er da lagt op til godt selskab i aftentimerne. Det er i øvrigt sidste gang, at JeanRichard og Girard- Perregaux udstiller på SIHH urmessen, idet begge mærker har besluttet sig for at udstille i Basel, når de nye bygninger står færdige i Det bliver spændende at se, om der er andre af de SIHH udstillende urmærker, der følger trop. Det vil tiden vise. Tusinde tak for alle de personer, der enten har købt eller modtaget et eksemplar af min urbog! Modtagelsen har været overvældende og motiverende. Alle jeres positive tilbagemeldinger har varmet og overbevist mig om, at jeg ikke har valgt den forkerte profession. Godt nytår! Husk i øvrigt at dele TIMEGEEKS e-magasinet med dine ligesindede venner, og få dem til at skrive til mig, hvis de vil på mailinglisten til verdens første og eneste månedlige e-magasin om ure. Med tikkende hilsner, JAEGER-LECOULTRE REVERSO ROUGE Kristian Haagen Passioneret indehaver af JAEGER-LECOULTRE lancerer dette rødskivede Boutique Version Grande Reverso Rouge under årets SIHH urmesse i denne måned. Modellen er en hyldest til de farvede Reversos fra 1930 erne, hvoraf et par stykker af disse fik imponerende høje hammerslag under en unik auktion hos det franske auktionshus Artcurial. Ikke mindst det blåskivede af slagsen. Denne auktion kan du læse mere om i dette nummer af TIMEGEEKS e-magasinet. jaeger-lecoultre.com

3 ARMBÅNDSURE HALVANDET KILO HOROLOGISK LITTERATUR Min tredje bog om ure Armbåndsure facts og fortællinger fra den tikkende verden kan købes hos landets boghandlere, Illum, Salling, Magasin og utallige webshops. Halvandet kilo blandede horologiske tanker, tal, auktionsrekorder, fortællinger og et væld af flotte billeder af skønne ure findes på de 248 sider. Der er sammenligninger af biler og ure, billeder af ure fra min egen samling, historien om Swatch og mange andre fortællinger fra den verden, der optager mig allermest. På trods af bogens fysiske vægt og det høje sideantal, så skal du ikke frygte et værk, der er svært at komme igennem. Der er noget for enhver smag ikke mindst forord af selveste Tom Kristensen, skarpe og stærkt underholdende iagttagelser af mænd og deres ure fra den skarp-pennede sociolog Emilia van Hauen og eftertænksomme udtalelser om begrebet tid fra en række kendte danskere: stand-up er Uffe Holm, cykelrytter Brian Holm, tidligere pro-fodboldspiller Niclas Jensen, livsstilekspert Mads Christensen m. fl. Armbåndsure facts og fortællinger fra den tikkende verden koster 399 kroner plus eventuel porto.

4 BUBEN&ZORWEG OBJECT OF TIME ONE-77 INSPIRERET AF ASTON MARTIN, men skabt til den seriøse ursamler. OBJECT OF TIME er ikke bare en watch winder. Det er også en flot måde at opbevare sine dyrbare tikkere på. OBJECT OF TIME blev lanceret under Basel World urmessen i 2011 og er limiteret til 77 styk. Dette lille designvidunder passer på dine ure, når du ikke kan bære dem selv, og trækker dem endda også op dog kun det automatiske af slagsen. De manuelle skal du stadig selv trække op. Der er naturligvis også tale om alle mulige andre funktioner ud over at trække de dejlige ure op. Object of Time indeholder også humidor, fire verdensure og naturligvis opbevaring af dine armbåndsure.du kan også sætte din ipod til Objects of Time og nyde musikken gennem de indbyggede højttalere. På Basel World urmessen i 2011 fik Buben&Zorweg 20 ordrer, og de første færdige resultater bliver produceret i de kommende måneder. Nøjagtigt som Aston Martin One-77 produceres Objects of Time kun i 77 styk, og højden er i øvrigt på hele 1.77 meter! Prisen er oplyst til cirka kroner. buben-zorweg.com youtube.com/bubenzorweg

5 Lot 338, et smukt Polaris fra 1968 i eventyrlig flot stand var vurderet til Euro og fik hammerslag ved Euro På modsat side ses lot 74. Et smukt Reverso med sjælden blå skive. Vurderingen lød på Euro , og hammerslaget endte på Euro UNIK JAEGER-LECOULTRE AUKTION HOS ARTCURIAL DET FRANSKE AUKTIONSHUS Artcurial afholdt en imponerende auktion den 29/11, hvor hele 565 Jaeger-LeCoultre ure kom under hammeren. Næsten 180 års horologisk historie var samlet under denne auktion, og Jaeger-LeCoultre kunne stolt overvære, at visse af deres ure fik verdensrekord høje hammerslag. Et af de ure, der fik det højeste hammerslag var et lommeur af stål med evighedskalender. Det fik hammerslag på Euro mod en vurdering på Euro Desuden fik et blåskivet Reverso (ses her til højre) også et imponerede hammerslag på hele Euro mod en vurdering på Euro Jeg anede ikke, at disse eksotiskfarvede Reverso s var i så høj kurs, men man kan vel sammenligne dem lidt med de rødfarvede Paul Newman-skiver hvis ellers de viser sig at være ægte og vitterlig produceret af Singer. Men det er en helt anden historie. Tilbage til Jaeger- LeCoultre. Det populære Polaris 1968 (modsat side), der blev relanceret for nogle år siden, opnåede hammerslag på Euro mod en vurdering på Euro Auktionen bød også på den langt mere sjældne 1965 version, men det fik et hammerslag, der lå Euro under 1968-versionen. Det kan måske skyldes standen eller også er Polaris 1968 bare mere efterspurgt, på trods af, at det er produceret i højere antal. Der var dog 220 lots, der ikke fik hammerslag, men ikke desto mindre kan Jaeger-LeCoultre glæde sig over stor opmærksomhed og rekordhøje hammerslag på visse af deres ure. Hele auktionen indbragte hammerslag for 1.9 millioner Euro fordelt over ni timer. Det beløb svarer til 95 procent af de samlede vurderinger, og det er derfor et ganske imponerende tal, når man tænker på, at 220 lots ikke fik hammerslag.

6 ROGER DUBUIS FÅR ENDELIG NY DIREKTØR audemars piguet royal oak offshore SÉBASTIEN BUEMI LTD ED ROGER DUBUIS har benyttet sig af IWC s CEO, George Kern, som chef i to år, men nu er det slut. Franskmanden Jean-Marc Pontroué overtager nu jobbet som CEO for det genfødte urmærke, der har haft nogle svære år både før og efter grundlæggeren Carlos Dias solgte de sidste rester til Richemont i Mange troede, at Roger Dubuis produktionsfaciliteter i Geneve udelukkende blev købt, så Cartier kunne præge deres Cartier inhouse-værker med det eftertragtede Poincon de Geneve certificering. Roger Dubuis laver dog stadig ure, og Monegasque-kollektionen blev skabt med Kern som overordnet chef. Nu bliver det spændende at se, om den tidligere Montblanc vicedirektør kan få Roger Dubuis op i gear igen. Personligt savner jeg den galskab, som Dias stod for. Men til gengæld hylder jeg, at Kern rent faktisk har fået nogle af de mange inhouse-værker til at fungere, mens han var hos Roger Dubuis. rogerdubuis.com DEN SCHWEIZISKE F1-KØRER Sébastien Buemi er seneste skud på stammen af Audemars Piguets hurtigkørende ambassadører. Den unge schweizer lægger navn til endnu en limiteret model, der dog fortjener lovprisning, idet uret ser knivskarpt ud! Det 42-millimeter Offshore af grade 5 titanium er udstyret med sort keramisk krans og limiteret til 250 styk. Jeg er glad for, at AP ikke lod begejstringen for store ure løbe løbsk, og lancerede dette flotte ur i en 44-millimeter kasse. Jeg er ikke fan af denne nye kassestørrelse og synes faktisk at de seneste 44-millimeter versioner ser klovnagtige ud på et normalt håndled. Dog klæder den lidt bredere remtype fra 44-millimeter og Diver-modellerne dette 42-millimeter Royal Oak Offshore Sébastien Buemi Limited Edition ganske gevaldigt. audemarspiguet.com

7 CLOSE-UP Panerai udstillede deres Bronzo på en maritim måde, da de præsenterede dette ur på SIHH urmessen for et år siden. Jeg var ikke helt vild med modellen, da jeg så den første gang, men det har ændret sig. Nøjagtigt som denne model ændrer sig år efter år på grund af materialet, der påvirkes af vind og vejr, så at sige.

8 MÅNEDENS VINTAGEUR STEIN BAGGERS DAYTONA ENDNU TRE AF STEIN BAGGERS URE blev tilbudt på auktion, da Bruun Rasmussen svingede hammeren 1. december under den meget omtalte jubilæumsauktion, der fejrede Jesper Bruun Rasmussens 50 års jubilæum. Et af de tre ure, som den storsvindelende Stein Begger i sin tid havde båret om sit svulmende håndled var et nyere Rolex Daytona af stål, der ikke viste meget tegn på brug. URET-JEG-RIGTIG-GODT-KAN-LIDE MEN-NOK-ALDRIG-KOMMER-TIL-AT-EJE Desværre fulgte der ikke certifikat med til uret, men hammerslaget nåede alligevel op på hele inkl. salær. Baggers to andre ure fra samme auktion, et Vacheron Constantin Royal Eagle og et meget tungt Corum Admiral s Cup af guld og vulkaniseret gummi, fik hammerslag på henholdsvis og kroner inklusive salær. bruun-rasmussen.dk AP ROO BUMBLE BEE af presset kulfiber og sort keramisk krans er et flot ur. Det er et stort, maskulint ur, der dog ikke vejer alverden på grund af det eksotiske materialevalg. Med andre ord er uret utroligt behageligt at bære. De gule detaljer er også friske, men i den tid jeg gik med uret, satte jeg en kulsort rem på, netop for at dæmpe den meget friske gule farve. Trods disse rosende ord, så er der bare for mange fejl og mangler ved dette ur. Blandt andet de sølvfarvede visere, der ikke passer til skivens farver. Hvorfor er de ikke gule lige som End of Days-modellen? Desuden er det en skam, at de led, der forbinder rem med mellemkassen, er lavet af simpelt PVD-belagt stål og ikke af keramik eller carbon. Lidt for venstrehåndet efter min mening. Specielt, når prisen på denne herlighed er kroner! Derfor ryger AP ROO Bumble Bee mageligt ind under kategorien Uret-Jeg-Rigtig-Godt-Kan-Lide-Men-Nok-Aldrig- Kommer-Til-At-Eje. audemarspiguet.com

9 WINDOW SHOPPING For nyligt blev jeg præsenteret for dette quartz-drevne VICTORINOX NEW ORIGINAL og havde lidt svært ved at lægge denne fascinerende relancering af det schweiziske firmas første ur fra mig. 40-millimeter mellemkassen er lavet af nylonfiber og skiven af perforeret aluminium. Disse materialer gør uret utrolig let og behageligt at bære, ikke mindst på grund af NATO-remmen. Et rigtig out-doorsy ur til den aktive mand. vitorinox.com Franz Jaeger & Me havde et ualmindeligt flot og nyserviceret ref ROLEX OYSTER COSMOGRAPH til salg i decmeber. Det solgte dog hurtigere end Amalie og Peter går fra hinanden og finder sammen igen. Dette ur fik det til at kriple i mine horologiske fingre og jeg har nu sat snuden op efter at finde et lækkert eksemplar som denne version fra 1972, der blev solgt hos Antiquorum for Sfr i antiquorum.com WWW. JANUAR APRIL

10 WINDOW SHOPPING ULYSSE NARDIN FREAK var en tikkende revolution, da det blev lanceret i Ikke kun på grund af brugen af det silicium, men også på grund af urets optrækkende krans og den spektakulære tourbillonkonstruktion. Siden lanceringen er Freak blevet et fast element af Ulysse Nardins imponerende kollektion og den seneste version FREAK DIAVOLO af hvidguld er et tikkende bevis på Ulysse Nardins sans for innovativ horologi i særklasse. ulysse-nardin.com A. LANGE & SÖHNE ZEITWERK er utvivlsomt ét af verdens fedeste ure. Undertegnede troede ikke, at modellen kunne blive bedre, da jeg så uret første gang under SIHH urmessen i men SIHH 2011 bød på en version med minutrepetioner, ZEITWERK STRIKING. Og jeg må indrømme, at jeg blev forført igen. Men skulle jeg nogensinde have råd til et Zeitwerk, så kunne jeg sagtens nøjes med den normale version. alange-soehne.com WWW. JANUAR APRIL

11 LIMITERET SJÖÖ SANDSTRÖM FRA NN.07 Det svensk/danske tøjfirma med det korte navn, NN.07 (der faktisk står for No Nationality samt tøjfirmaets lanceringsår i 2007) lancerer en stærkt limiteret tikkende kollektion bestående af kun fem ure fra deres landsmænd Sjöö Sandström. TIMEGEEKS spurgte NN.07 s PR-ansvarlige Lincoln Robbin-Cocker, hvorfor tøjfirmaet besluttede sig for at samarbejde med et urfirma. Vi besluttede os for at samarbejde med Sjöö Sandström, idet de er ligeså dedikeret til deres produkt, som vi er. Vi var ikke interesserede i blot at få lavet et billigt ur, ligesom mange andre tøjfirmaer, fortæller Lincoln til TIME- GEEKS udsendte. Der er i sandhed tale om begrænset produktion, idet NN.07 kun tilbyder fem styk af den model, der hedder Royal Steel Classic II. Og forskellen fra standardversionen af denne klassiske model ligger ikke overraskende i detaljerne. Urets farver minder meget om de jordfarver, man finder i NN.07 s forårs- og sommerkollektion og de blå sekundviser afspejler én af vores favorit farver, indogoblå. Desuden vil uret være udstyret med vores logo på bagkassen inklusive den markante røde prik, fortæller Lincoln. Den røde prik i NN.07 s logo er ikke bare et markant punktum. Den afslører også NN.07 s forkærlighed til Japan, frem for alt Tokyo, hvor størstedelen af tøjfirmaets inspiration udspringer fra. Det limiterede Sjöö Sandström ur kan købes for kroner via NN.07 s nyligt lancerede webshop nn07.com/limited

12 GEAR ETC : I de seneste ti år har jeg sværget til skræddersyede blazere, idet min krop ikke kan betegnes som værende standard. Dog må jeg indrømme, at denne Tiger of Sweden blazer sidder overraskende godt på abekroppen, og er derfor nu en del af garderoben. tigerofsweden.com 2: Ray-Ban har lanceret en foldbar version Wayfarer, der appellerer særdeles til min klodsede livsstil. Jeg har derfor erhvervet mig et par limiterede i sort, der skal fungere som sommerbrille, der lige kan foldes i brystlommen, når solbrillerne skal på i stedet. ray-ban.com/danmark 3: Det kun otte år gamle danske tøjfirma DND Denim Development har begået et par ualmindeligt behagelige chinos (modellen Buddha) med dyb skridtlængde. Dem er jeg blevet ret glad for på rekord tid, så positive håndtegn til de dygtige drenge bag! Tjek også de olivengrønne Buddha. dnddenim.dk 4: Bruger flittigt en lille Spectra håndbagage trolley fra schweiziske Victorinox for tiden. Den er rummelig, let og ligner en benzindunk fra en Jeep. Rent faktisk synes jeg, at den hvide version ville passe eventyrlig godt til bagagerummet i den nye Range Rover Evogue. victorinox.com 5: Kan godt lide den måde visse Photogeeks pimper deres kameraer. Her er der tale om et Leica D- Lux 4 med 46-52mm stepup ring, 52mm protect filter, Voigtländer LH-3 lens hood, Pax view finder samt Leica hand grip for D-LUX 4. Pimp my camera, dude! leica-camera.com

13 ON THE ROAD HOTEL PALAFITTE NEUCHATELs OVERRASKELSE Europa s eneste hotel, der er bygget i vandet. Sådan proklamerer fem-stjernede Hotel Palafitte i den schweiziske by Neuchatel. Og de har ganske givet ret. Hotellet er sikkert det eneste af sin slags i Europa. Men selv om det ikke skulle være det, så er det ganske underordnet, idet jeg gang på gang nyder Palafitte s beliggenhed, der ganske rigtigt ligger ikke bare ud til, men direkte i Lac de Neuchatel, hvor sejlbådenes farverige sejl kan nydes med sneklædte bjergtinder i baggrunden. Jeg besøger ofte Neuchatel, idet adskillige urfirmaer ligger i eller i nærheden af Neuchatel. Panerai og Bulgari har begge produktionsfaciliteter i byen, og TAG Heuer, Greubel Forsey, Breitling, Patek Philippe, Cartier, Tissot og mange flere urfirmaer har ligeledes deres adresser i nærheden. Palafitte og det nærliggende Beau Rivage er derfor hoteller jeg kender særdeles godt. De pavilloner, der ligger i selve vandet fungerer som selvstændige enheder med et enormt badeværlse, der tilbyder kig ud over vandet fra jacuzzibadekarret. Sengen er ligeledes placeret, så man kan vågne til en smuk morgen med Lac de Neuchatel lige udenfor vinduet. Al lys, gardiner, underholdning, varme, aircon etc. styres via fjernbetjening, der dog er ved at været lidt out dated. Palafitte burde opdatere fjernbetjeningen, der har samme størrelse som en mursten samt et umuligt styresystem, der ikke hører til i Den gamle fjernbetjening glemmes dog hurtigt, når man går ned ad pavillonens egen stige og lader kroppen glide ned i vandet og får sig en frisk morgendukkert i en sø så ren og fin, som man kun finder i Schweiz. Ahhhh... Hvis ikke man har bestilt morgenmad på træterrassen i sin pavillon, så kan man gå op på hotellets hyggelige restuarant, der også byder på udendørs servering med fantastisk søudsigt. Hotel Palafitte er i sandhed godt for sjælen, men i det der ikke er så forfærdeligt meget at kigge på i Neuchatel, så er et par overnatninger nok, med mindre man har mange møder i horologisk regi. Pavillon på vandet koster fra Euro palafitte.ch

TIMEGEEKS INVERSO NABUCCO RAYMOND WEIL LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO

TIMEGEEKS INVERSO NABUCCO RAYMOND WEIL LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO NABUCCO LIMITERET JLC REVERSO OMEGA, ALDRIN OG CAPRI Juni 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS

Læs mere

TIMEGEEKS OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN ULYSSE NARDIN FREAK LIMITERET TAG HEUER MONACO GIRARD-PERREGAUX 1966 HINGELBERG OG GRAHAM ROADTRIP

Læs mere

TIMEGEEKS SIHH 2011 SE DE NYE URE FRA. URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS SIHH 2011 SE DE NYE URE FRA. URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder SE DE NYE URE FRA SIHH 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! URTOSSEN Rigelig med

Læs mere

TIMEGEEKS KRONPRINSEN SE MIT NYE UR LINDE WERDELIN OG CHOPARD GREUBEL FORSEY URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS BÆRER NU OGSÅ ET

TIMEGEEKS KRONPRINSEN SE MIT NYE UR LINDE WERDELIN OG CHOPARD GREUBEL FORSEY URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS BÆRER NU OGSÅ ET TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder URTOSSEN PRALER SE MIT NYE UR PÅ BESØG HOS GREUBEL FORSEY OG CHOPARD KRONPRINSEN BÆRER NU OGSÅ ET LINDE WERDELIN JULI 2010: SAMMY DAVIS JR. s HEUER BAGGERS

Læs mere

TIMEGEEKS ORIS CARLOS COSTE LIMITERET DYKKERUR LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE

TIMEGEEKS ORIS CARLOS COSTE LIMITERET DYKKERUR LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE LIMITERET DYKKERUR ORIS CARLOS COSTE MÅNEDENS VINTAGEUR Maj 2011 ENDNU ET GRATIS

Læs mere

TIMEGEEKS DECEMBER 2010: UFFE HOLM OG HANS GULDUR. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS DECEMBER 2010: UFFE HOLM OG HANS GULDUR. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder : UFFE HOLM OG HANS GULDUR STOR PRISUDDELING I GENEVE STORE PERRELET NYHEDER DET BRUNE SPEEDMASTER ENDNU ET LIMITERET PANERAI LÆS OM DEM ALLESAMMEN I

Læs mere

TIMEGEEKS JLC & DUNHILL PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN

TIMEGEEKS JLC & DUNHILL PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder JANUAR 2010 WOOLLHEADS URE FOTOGRAFISK TILBAGEBLIK PÅ VINTAGEURE I KOMPAGNISTRÆDE KLARLUNDs FLAGSKIB ØSTERGADES TIKKENDE EPICENTER VOKSER PIAGET HYLDER EN GAMMEL

Læs mere

CABINET. DECEMBER 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

CABINET. DECEMBER 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ON THE ROAD TAG HEUER F1 OMEGA POLARIS PIAGET ALTIPLANO GIRARD-PERREGAUX WINDOW SHOPPING PATEK PHILIPPE NAUTILUS ROGER DUBUIS MONÉGASQUE DE

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: FRANCK MULLER BREGUET TYPE XX URTOSSENS TANKER BREITLING NAVITIMER SOMMERENS DRØMMEURE DET SENESTE INDKØB ROLEX FRECCIONE August 2011 ENDNU

Læs mere

TIMEGEEKS SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER MANDEN I BILEN OFFSHORE GENTLEMAN DRIVER

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: GEAR ETC. AP ROYAL OAK LINDE WERDELIN MÅNEDENS VINTAGEUR FREDERIQUE CONSTANT BESØG FRA BANKBOKSEN ANONIMO MARLIN BRONZE PANERAI O CLOCK UDSTILLING

Læs mere

Urenes Mile High klub

Urenes Mile High klub Urenes Mile High klub I s gennemgang af diverse kategorier indenfor armbåndsure er vi i dette nummer nået til piloture. Ure, som typisk kan kendes på særdeles letaflæselige skivelayouts, store optrækskroner

Læs mere

MADE IN GERMANY. AUGUST 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

MADE IN GERMANY. AUGUST 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RAYMOND WEIL VULCAIN HERITAGE REVERSIO BATMAN FARVERIGE LUMINOX 42 MILLIMETER PANERAI TIMEGEEKS PÅ FACEBOOK A. LANGE & SÖHNE MADE IN GERMANY

Læs mere

TIMEGEEKS BRIAN HOLM SE MIT NYE UR RICHARD MILLE, HUBLOT URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS OG VACHERON CONSTANTIN

TIMEGEEKS BRIAN HOLM SE MIT NYE UR RICHARD MILLE, HUBLOT URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS OG VACHERON CONSTANTIN TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder URTOSSEN PRALER SE MIT NYE UR PÅ BESØG HOS RICHARD MILLE, HUBLOT OG VACHERON CONSTANTIN BRIAN HOLM HANS ROLEX MILGAUSS OG MIT EGET AUGUST 2010: KLARLUND,

Læs mere

SIHH URMESSEN. FEBRUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

SIHH URMESSEN. FEBRUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ROMAIN JEROME TIMEX FLY-BACK MAD MEN REVERSO IWC PILOT WORLDTIMER PANERAI RADIOMIR 1940 SEAMASTER AQUA TERRA GMT LINDE WERDELIN SPIDOLITE II

Læs mere

TIMEGEEKS NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK SWATCH VOKSER TAG HEUER MONACO V4 AF GULD SEIKO VELATURA DI CAPRIO I PARIS IMPONERENDE IWC BOG NYT

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RICHARD MILLE JACOB JÜRGENSEN PANERAI REGATTA 2011 PATEK PHILIPPE REF. 5726 IWC PORTUGUESE SIDERALE BIG CROWN X1 ORIS CALCULATOR ENDNU ET GRATIS

Læs mere

NABUCCO CUORE NUVO RAYMOND WEIL. JUNI 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

NABUCCO CUORE NUVO RAYMOND WEIL. JUNI 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: B&O BEOLIT BREITLING QP ROUSSAUS URE DATEJUST WIDE BOY OFFSHORE TOUR AUTO BRUUN RASMUSSEN AUKTION RAYMOND WEIL NABUCCO CUORE NUVO ENDNU ET

Læs mere

TIMEGEEKS CO-PILOT BREITLING DYBT MED ORIS FORTJENER COSTES DYKKER MÅNEDENS VINTAGEUR DIVERSCOPE DET SJÆLDNE AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN

TIMEGEEKS CO-PILOT BREITLING DYBT MED ORIS FORTJENER COSTES DYKKER MÅNEDENS VINTAGEUR DIVERSCOPE DET SJÆLDNE AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN LINDE WERDELIN 3TIMER AF RØDGULD : DET SJÆLDNE BREITLING CO-PILOT MÅNEDENS VINTAGEUR JEANRICHARD DIVERSCOPE FORTJENER

Læs mere

ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID

ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder SEPTEMBER 2009 ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID GAMLE URE PÅ NY ADRESSE FRANZ

Læs mere

TIMEGEEKS RUBBER ADMIRAL S CUP LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA

TIMEGEEKS RUBBER ADMIRAL S CUP LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA RUBBER A. LANGE & SÖHNE ACADEMY Juli 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER

Læs mere

JAEGER- LECOULTRE. APRIL 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

JAEGER- LECOULTRE. APRIL 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: HERSKIND CYKEL BASEL WORLD 2012 HOTEL L OROLOGIO MILGAUSS 1956 DLC BOURBON HILLBILLIES PATEK PHILIPPE REF. 5204 PÅ BESØG HOS JAEGER- LECOULTRE

Læs mere

De tikkende nyheder. Den store tid Basel messen eller Basel World, som er det korrekte navn for den enorme messe i byen af samme navn

De tikkende nyheder. Den store tid Basel messen eller Basel World, som er det korrekte navn for den enorme messe i byen af samme navn Hublot All Black Hublot har leget med facetter, og trods den helt sorte skive og alle andre dele og elementer i samme mørke farve kan man rent faktisk godt se, hvad klokken er. Manden bag, Jean-Claude

Læs mere

TIMEGEEKS CASIO G-AVIATION HÅRDKOGT PILOTUR. April 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet

TIMEGEEKS CASIO G-AVIATION HÅRDKOGT PILOTUR. April 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: LW SPIDOSPEED AP HOS KLARLUND HANHART PIONEER MUSIKALSK MB&F REBEL HOROLOGISK MONOGAMI HÅRDKOGT PILOTUR CASIO G-AVIATION April 2011 ENDNU ET

Læs mere

TIMEGEEKS BREITLING B01 PATEK PHILIPPE HUBLOT OG WALLY ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN

TIMEGEEKS BREITLING B01 PATEK PHILIPPE HUBLOT OG WALLY ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder NOVEMBER 2009 HUBLOT OG WALLY TÆNK HVIS DE VAR KOKKE? BREITLING B01 FRA POPULÆR TIL MANUFACTEUR ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN

Læs mere

IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet

IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet 16 IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet horologeri. 17 Frygt ikke ur-tossen Internettet kan

Læs mere

TIMEGEEKS CARTIER HUBLOT OG. IWCs PERFEKTE DNA MASKULINT STILSIKRE TIKKERE

TIMEGEEKS CARTIER HUBLOT OG. IWCs PERFEKTE DNA MASKULINT STILSIKRE TIKKERE TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder HUBLOT OG DEPECHE MODE I VELGØRENHEDENS NAVN IWCs PERFEKTE DNA URTOSSEN INTERVIEWER IWCs KREATIVE DIREKTØR STILSIKRE TIKKERE TIMEGEEKS VISER KLASSIKERE

Læs mere

TIMEGEEKS RICHARD MILLE CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER

TIMEGEEKS RICHARD MILLE CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder FEBRUAR 2010 CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER RICHARD MILLE VISTE FORMERNE

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

RAGNAR. - en verden af kvalitet, kunst og design. Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott

RAGNAR. - en verden af kvalitet, kunst og design. Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott 38 Vol #19 Sommer 2009 RAGNAR - en verden af kvalitet, kunst og design Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott Det føles blødt og rart robust og maskulint den sorte rem i naturgummi fremstår som den perfekte

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Jens Veggerby i sit galleri foran et billede af Adam Saks

Jens Veggerby i sit galleri foran et billede af Adam Saks Jens Veggerby i sit galleri foran et billede af Adam Saks 15 Jens veggerby Galleriejer med passion for ure Af Henriette møller. Foto: per gudmann, 2 x hobby På Ny Østergade i den mere fashionable del af

Læs mere

TIMEGEEKS HEUER CARRERA. 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH. Marts 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet

TIMEGEEKS HEUER CARRERA. 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH. Marts 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RADO I ISTANBUL URTOSSENS TANKER THORA TALER TIKKERI PANERAI PAM411 FIRENZE BREITLING NAVITIMER LED 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH HEUER CARRERA

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

NYHEDSBREV FRA BLÅVAND FUGLESTATION No. 3

NYHEDSBREV FRA BLÅVAND FUGLESTATION No. 3 Blåvand Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Fyrvej 81 6857 Blåvand Den 20. september 2015 NYHEDSBREV FRA BLÅVAND FUGLESTATION No. 3 JULI - AUGUST 2015 Tekst og foto: Henrik Knudsen Så er det atter

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS Nygade 24, 8600 Silkeborg naturligheder der er natur lighed ulig nat erna ertur erturnat der hed ertan turlihed

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning!

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Kaffebryggeren - hvordan virker den? Den bedste måde at beskrive Kaffebryggeren er som en engangsstempelkande.

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014 Else Marie Lehman Kalendergaver til Mor 2014 Sådan bruger du bogen 1. Vælg de 24 gaver, du har allermest lyst til at give og skriv dem ud på en god printer sammen med siden Kære Mor. Du skal forkæles her

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Forny boligen med fine folder Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linjer og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Ny kollektion med kant Den nye kollektion af Luxaflex plisségardiner er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder

Læs mere

GÆSTER. Kæreste skatter

GÆSTER. Kæreste skatter GÆSTER Rene & Christina Mattias & Julie Sander & Cecilie Peter & Agnethe André & Tenna Oscar & Amalie Jannie & Svend Valde & Søs Bengt & Sheila Andreas & Saraline Kæreste skatter Det er ikke til at tro

Læs mere

Vi skal ikke imponere Vorherre med lange og dygtige bønner, Fadervor er nok

Vi skal ikke imponere Vorherre med lange og dygtige bønner, Fadervor er nok Nytår 2015 Vi skal ikke imponere Vorherre med lange og dygtige bønner, Fadervor er nok Prædiken af præst Kristine S. Hestbech salmer 720, v1,4,5 synges af Anette, 524, 588, 720 6,8,10 synges af Anette,

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g STANDARD SELECTION Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. En inkluderende vingummi, alle kan samles om uanset smag, intolerance, alder, religion eller geografisk

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

I en alder, hvor andre begynder at tænke på pensionen, startede fransklærerinden og diplomatfruen Anne Wright sin egen butik med lækre øko-varer fra

I en alder, hvor andre begynder at tænke på pensionen, startede fransklærerinden og diplomatfruen Anne Wright sin egen butik med lækre øko-varer fra I en alder, hvor andre begynder at tænke på pensionen, startede fransklærerinden og diplomatfruen Anne Wright sin egen butik med lækre øko-varer fra alverdens lande. 14 IVÆRKSÆTTEREN NOVEMBER 2006 Lærerindens

Læs mere

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Listen er lang. Man kan træde forkert uendeligt mange gange i et parforhold. Men nogle af fejlene er værre end andre. Af Maria Christine Madsen, 04. februar

Læs mere

Fristende, forårs firmagaver 2013

Fristende, forårs firmagaver 2013 Fristende, forårs firmagaver 2013 Rosendahl Outdoor 3 Værsgo her er en håndfuld gode gaver Hvad har Søpapegøjer, cocktailglas og en pasta-tang til fælles? De er alle gode bud på gaven til medarbejderen,

Læs mere

Kugler i fladjern. Fyldte træer

Kugler i fladjern. Fyldte træer Kugler i fladjern En af nyhederne i år er fede kugler i fladjern. Jeg synes bare de er super skønne fine bare at have liggende i et bed men også gode i krukker med beplantning. Fladjernet er så smukt i

Læs mere

fra papirklip til designerstol

fra papirklip til designerstol fra papirklip til designerstol flexible luxury De hollandske designere Tom Schouten og Douwe Jacobs står bag tilblivelsen af en af nutidens hotteste stole - flux chair. Stærkt inspireret af små foldede

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Høst frugterne. TM = Travl Mand

Høst frugterne. TM = Travl Mand sagens kerne Sagens kerne 1 Høst frugterne 2 Der var engang... 3 Den rene vare 4 Tænk globalt 5 Et æble om dagen... 6 Man skal ikke tro på alt hvad man hører 7 Hold dit arbejde og følelsesliv adskilt 8

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Generelt indtryk. Objektivet har seks lameller.

Generelt indtryk. Objektivet har seks lameller. Generelt indtryk Jeg har tidligere anmeldt mit Helios 44M-2 samt mit 44M-4. Dette er altså tredje gang, at jeg ser nærmere på det samme objektiv. For det er jo ikke det samme objketiv, der er sket forandringer

Læs mere

Jeg er overvældet over, at så mange er kommet her i dag. For mig er det jo en helt

Jeg er overvældet over, at så mange er kommet her i dag. For mig er det jo en helt Kære Minister, tidligere Minister, bestyrelsesformand Kære alle sammen Jeg er overvældet over, at så mange er kommet her i dag. For mig er det jo en helt speciel dag. Det er snart 48 år siden, jeg startede

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

En opfinder bliver til.

En opfinder bliver til. En opfinder bliver til. Hvad er en opfinder, hvem er opfindere, hvordan bliver man opfinder, hvordan ser en opfinder ud? Det er nogle af de spørgsmål mange går og tænker på igennem livet. Der er ikke et

Læs mere

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder Gifts boxes 2018 DK Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder 10009646 + 10009646 Erhvervspris DKK 400,00 Total Vejl. værdi DKK 998,00 Ø120MM Total Vejl. værdi DKK 998,00 Den legendariske Henning Koppels

Læs mere

Begravelsestale: Otto Johansen Salmer: 749, 448, 121 Rødding, 2. februar 2017

Begravelsestale: Otto Johansen Salmer: 749, 448, 121 Rødding, 2. februar 2017 Begravelsestale: Otto Johansen Salmer: 749, 448, 121 Rødding, 2. februar 2017 I dag er vi samlet her i Rødding kirke for at sige det sidste farvel til Otto Johansen. Otto blev 79 år gammel. På mange måder

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

Generelt indtryk. Men både vægten og størrelsen til trods, er det et meget behageligt objektiv at betjene.

Generelt indtryk. Men både vægten og størrelsen til trods, er det et meget behageligt objektiv at betjene. Generelt indtryk Asahi Takumar 200mm, f/3,5 er et ældre og særdeles vægtigt objektiv, der har fundet vej til min lille samling af Asahi objektiver, der foruden 200mm eren pt. også tæller 35mm (f/3,5),

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Prædiken til Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 1 dåb

Prædiken til Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 1 dåb Prædiken til Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 1 dåb 240 - Dig være ære 448 Fyldt af glæde 236 - Påskeblomst 224 Stat op min sjæl Nadververs: 245 v, 5 Opstandne herre du vil gå 218 Krist stod op af døde Jeg

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer.

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer. Dimission 2016 Kære 9. klasse Først vil jeg ønske jer et stort til lykke med eksamen. Det har for de fleste af jer været en tid med blandede følelser. Det er dejligt at have læseferie, men det er et pres

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Hvad har pandaer, zebraer og travheste at gøre med bambus? Få svaret i denne artikel om bambusmandens afrikansk-inspirerede bambus til danske haver.

Hvad har pandaer, zebraer og travheste at gøre med bambus? Få svaret i denne artikel om bambusmandens afrikansk-inspirerede bambus til danske haver. Nye skud på ståmmen Hvad har pandaer, zebraer og travheste at gøre med bambus? Få svaret i denne artikel om bambusmandens afrikansk-inspirerede bambus til danske haver. Bambusmanden alias Søren Ladefoged

Læs mere

Pressemeddelelse Vild med Vand. Bubber: Vandet er med til at trække vejret for mig!

Pressemeddelelse Vild med Vand. Bubber: Vandet er med til at trække vejret for mig! Pressemeddelelse Vild med Vand Bubber: Vandet er med til at trække vejret for mig! Søndag d. 29. maj vil de danske lystbådehavne summe af liv og aktiviteter både til vands og til lands i anledning af Havnens

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Åbning af avlscenter.

Åbning af avlscenter. Åbning af avlscenter. Written by superbruger Sunday, 21 March 2010 Dyrlæge og kendt opdrætter i Belgien, Rudi Hendrikx, er en meget kreativ mand. Han ejer og er selv redaktør for ét af brevduebladene i

Læs mere

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs Ledreborg 2016 Så fik vi klaret livsstilsmessen på Ledreborg slot. Igen fantastiske dage og vi var NÆSTEN heldige med vejret.. Kun søndag var hård med nedbør stort set fra morgen til aften. MEN de andre

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Bliv god til tillægsord

Bliv god til tillægsord Navn og klasse: LÆR OM Tillægsord MED DANSKTIP Bliv god til tillægsord lækker god lang mørk grøn sjov billig ung morsom hurtig 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole.

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Sandhed del 1. Relativ eller absolut sandhed 1?

Sandhed del 1. Relativ eller absolut sandhed 1? Sandhed del 1 Relativ eller absolut sandhed 1? Dagens spørgsmål: Når det gælder sandhed findes der grundlæggende to holdninger. Den ene er, at sandhed er absolut, og den anden at sandhed er relativ. Hvad

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

Generelt indtryk. Carl Zeiss Jena 135mm, f/3,5

Generelt indtryk. Carl Zeiss Jena 135mm, f/3,5 Generelt indtryk Næppe har jeg fået skrevet min sammenligning af seks 135mm ere før jeg er heldig på ebay og får det syvende 135mm objektiv i kurven. Denne gang er det. Carl Zeiss Jena 135mm f/3,5 er på

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Download af pressebilleder på http://blickfang.com/blickfang/en/exhibitions/copenhagen/downloads

Download af pressebilleder på http://blickfang.com/blickfang/en/exhibitions/copenhagen/downloads Give me more. blickfang Copenhagen tager hul på tredje omgang. Den 15. og 16. november 2014 vil ca. 110 internationale møbel-, mode- og smykkedesignere gøre byens største pop-up-shop på 4.000 kvadratmeter

Læs mere

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK - HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ANDRE - HJÆLP OS - MED AT OPFYLDE ØNSKER Hos Make-A-Wish Ønskefonden sætter vi altid børnene i centrum, og vores fornemmeste opgave

Læs mere