7360/ HKMF FRA MASSEY FERGUSON

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "7360/ HKMF FRA MASSEY FERGUSON"

Transkript

1 BETA 7360/ HKMF

2 02 Side 8 Arbejdet starter med indføringen - Vælg skærebord afhængig af din afgrøde Side 12 To systemer i ét Side 14 Resultater Side 20 Brugervenlige betjeningsanordninger Side 22 Betjening og styring lige ved hånden

3 03 Side 26 Paralevel system Side 30 Hvor stor vægt lægger du på mejetærskerens motor? Indhold 04 Kvalitetsproduktion 06 Det er det, der betyder noget. 08 Arbejdet starter med indføringen - Vælg skærebord afhængig af din afgrøde 10 Pure gold fra Massey Ferguson 12 Tærskning og udskillelse 12 To systemer i ét 13 Et stort udvalg af udstyr 14 Resultater 16 Optimer din produktivitet med en specialdesignet arbejdsplads. 18 Den perfekte arbejdsplads 20 Brugervenlige betjeningsanordninger 22 Betjening og styring lige ved hånden 24 Autostyring og Precision farming 26 Paralevel system 29 Godt design letter arbejdet 29 Tid til at høste 30 Hvor stor vægt lægger du på mejetærskerens motor? 31 Reservedele. Til rådighed, når du har brug for dem. 32 Specifikationer 34 3D visning

4 04 Breganze, Italien Centre of Excellence for høstmaskiner fra Massey Ferguson. Hjemsted for præcisionsfremstilling og produktion. Det er her, hvor hver maskine bliver til virkelighed, hvor hver eneste lille del sættes sammen for at skabe maskiner med fantastiske egenskaber. Mejetærskerfabrikken i Breganze ligger i den smukke provins Vicenza i Italien. I lighed med de forskellige Massey Ferguson produktionsanlæg rundt om i verden har Breganze fabrikken en omfattende og stolt tradition for fremstilling af landbrugsmaskiner. Breganze fabrikken fremstiller mellemstore mejetærskere, hybridmejetærskere og mejetærskere med 8 rystere for Massey Ferguson til distribution i Europa, Afrika og Mellemøsten. Dette moderne anlæg er 25 hektar stort og beskæftiger mere end 600 mennesker. Mejetærskerne på Breganze fabrikken er fremstillet vha. den nyeste teknologi og er bygget i henhold til de højeste specifikationer og kvalitetsnormer af et meget dedikeret team. I dag producerer Breganze mejetærskere med et udvalg af forskellige tærsketeknologier. Alle mejetærskere tilbydes med et udvalg af FreeFlow eller PowerFlow skæreborde, der kan fås i forskellige størrelser. De er designet til at maksimere høsthastigheden og effektiviteten, mens afgrødespildet holdes på et minimum.

5 05

6 06

7 07 Det er det, der betyder noget. MF Beta mejetærskere leveres i et ukompliceret, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, som er nemme at arbejde med i marken, hvor tiden betyder alt. Model *med Power Boost Maks. motoreffekt (hk/kw) Antal halmrystere Kornkapacitet (liter) MF BETA /225* MF BETA /265* MF BETA 7360 PL 306/225* MF BETA 7370 PL 360/265* Førsteklasses førermiljø med Skyline førerhuset, der er udviklet til produktivitet Lave driftsomkostninger, fremragende brændstoføkonomi og enkel vedligeholdelse Færdigvare fra korn til halm af høj kvalitet takket være nænsom tærskning og intensiv udskillelse Fleksibelt 2-i-1 tærskesystem til alle afgrødekapaciteter med nem indstilling Skæreborde med høj kapacitet i kvalitetsmaterialer konstrueret til at arbejde under alle forhold Powerflow eller Freeflow, det professionelle valg

8 08 Arbejdet starter med indføringen Vælg dit skærebord Indføring med akset først Godt begyndt er halvt fuldendt - dit skærebord er afgørende for, hvor godt din mejetærsker arbejder - med en livslang erfaring tilbyder Massey Ferguson et udvalg af førsteklasses PowerFlow skæreborde eller højkapacitets FreeFlow skæreborde. Begge har produktivitetsfremmende funktioner, såsom automatisk vindehastighed og avanceret styring af skærebordshøjde FreeFlow op til 7,6 m FreeFlow Den kombinerede multikobling er standardmonteret og giver mulighed for hurtig afmontering af bordet. Schumacher-kniven er kniven med den bedste ydeevne i branchen med 1254 snit i minuttet. Selvrensende og altid skarp, hvilket holder afgrøden i bevægelse under vanskelige forhold. Indføringspigge i fuld bredde på FreeFlow skærebordet øger gennemstrømningen, så der sikres en positiv og hurtig indføring i indføringskanalen. Med Power Feed Roller, monteret forrest på indføringskanalen, sikres et ensartet afgrødeflow fra skærebordet til indføringskanalen. Den kan reverseres nemt og effektivt fra førerhuset.

9 09 PowerFlow op til 7,7 m PowerFlow Den ekstra rapssnegl til PowerFlow skærebordet øger flowet af høje afgrøder ind i indføringskanalen og øger derved produktionen betydeligt. Raps kittet indeholder desuden to elektriske sideknive, der fås som ekstraudstyr. Kniven er placeret hele 1,14 m fra indføringssneglen, så udsynet og ydeevnen er i top. De robuste PowerFlow bånd trækker afgrøden væk fra kniven og ind i indføringskanalen ved en ensartet hastighed. Båndene leder også sten væk i stedet for at føre dem ind i maskinen, hvor de kan forårsage skader. AutoLevel skærebordskontrol er standardudstyr med stubhøjderegulering. Jævn overgang fra den ene til den anden side opretholder en konstant stubhøjde. Kombineret med funktionen for automatisk vindehastighed, som gør styring af bordet let for føreren.

10 10 PURE GOLD

11 11 - tærsk nænsomt og korrekt, og forøg din indtjening

12 12 Tærskning og udskillelse Mejetærskerens fleksible hjerte. Disse maskiner er udstyret med en robust høj inertitærskecylinder og en kraftig tærskebro, der gør det nemt håndtere afgrøderne. To systemer i ét Multi Crop Separatoren har et kæmpestort udskillelsesområde for at fjerne så meget korn som muligt, før det når frem til halmrysterne MCS (Multi Crop Separator) har en enestående funktion, der adskiller den fra andre kerneudskillere: Broen under kerneudskilleren kan vippes op, når der ikke er brug for den. MCS broen vippes op elektrisk uden brug af værktøj. Dette gør det muligt at optimere maskinens ydeevne under tørre forhold, hvilket reducerer belastningen på soldkasserne og giver en betydelig forbedring af halmkvaliteten. Tærskecylinderen er gjort tungere vha. vægtstænger for at øge inertien i cylinderen, når slaglerne tærsker aksene. Derved reduceres belastningen på drevene, behovet for motoreffekt og brændstofforbruget. Tærskebroen har differentieret trådafstand, hvilket vil sige, at den bageste del af tærskebroen har halvt så mange tråde som den forreste del. Dette princip giver den optimale balance mellem høj tærskekapacitet og et godt kornflow gennem tærskebroen. Tærskebroens forreste og bageste del kan indstilles uafhængigt af hinanden fra førerhuset for at optimere tærskekvaliteten. Bagenden af tærskebroen er forlænget med ABC modulet (Active Beater Concave), som kan indstilles i tre positioner afhængigt af forholdene.

13 Et stort udvalg af udstyr 13 Det er nemt at montere et komplet majssæt, eller der kan specificeres en universal tærskebro, som kan anvendes til solsikke, majs eller korn på mindre arealer. Sættet til reduktion af halmsnitterens omdrejningstal leveres som standard Der kan bestilles en speciel riscylinder- / tærskebroversion med et enestående pigge- og tanddesign, specielt til udskillelse under vanskelige forhold. Der er også monteret yderligere, ekstra slidstærke komponenter. Dette omfatter kornsneglene, indføringskanalerne og MCS tænderne. Disse specifikationer, kombineret med selvsmørende bælter og skæreborde med slidstærke komponenter, giver en alsidig maskine til både ris, korn og majs. MF BETA

14 14 Resultater Kvaliteten af din færdigvare påvirker din fortjeneste væsenligt. Du opnår den bedste kvalitet, hvis du er opmærksom på at benytte en soldkasse med højkapacitets rensesolde.. Der kan monteres udbytteovervågning og fugtighedssensor med integreret SD kort som ekstraudstyr, hvilket muliggør måling og sporbarhedsdokumentation for mejetærskeren Korntankene har en stor kapacitet (9000 liter på standardversionen og 8600 liter på ParaLevel versionen), mens tømmehastigheden på 105 l/sek. er en af de højeste i klassen. El-solde kan betjenes fra førerhuset for at gøre det nemt at koncentrere sig om færdigvaren, og høje soldskillere giver forøget ydelse i kuperet terræn. De lange halmrystere har fire trin med aktive vægge. De 210 mm høje, lodrette sektioner på rystertrinnene består af gennemtrængelige gitre. Disse er de højeste for konventionelle mejetærskere. Halmrysternes forreste trin er forstærket med henblik på majsafgrøde, hvilket gør mejetærskeren langt mere driftsikker til varierende afgrøder En enkel retursensor angiver mængden i førerhuset og gør det muligt at udføre hurtige ændringer for at forbedre færdigvaren.

15 15 En justerbar forsænkningsplade er standardudstyr for at sikre, at halmen snittes ensartet. Der fås en multijusterbar avnespreder med to rotorer som ekstraudstyr. Elektriske spredeplader til halmsnitteren kan fås som ekstraudstyr. Dette gør, at halmen kan ledes væk fra skårene, hvis det er nødvendigt. Den nye 6-rækker halmsnitter er specifikt designet med henblik på at give en uovertruffen ydeevne inden for snitning og spredning, hvilket er velegnet for landmænd, der benytter reduceret jordbearbejdning. Knivene er takkede for at give et rent, fint snit og nedsætte effektforbruget. De fuldt justerbare stationære knive og halmsnitterhuset sikrer fuldstændig kontrol med kvaliteten og spredningen af den snittede halm. For landmænd, der har brug for halm, er tærskesystemet nænsomt og efterlader halmen i perfekt stand til foder og strøelse eller produkter til kraftværker.

16 16 MF BETA

17 17 Optimer din produktivitet med en specialdesignet arbejdsplads. Arbejde i Skyline førerhuset. Et godt førerhusmiljø er afgørende for at få det bedste ud af maskinen og føreren. Fremragende udsyn med ergonomisk placerede betjeningsanordninger gør arbejdet lettere og mere produktivt. Intuitive menuer på TechTouch terminalen giver information med et øjebliks varsel, og aktive advarselssystemer beskytter din investering.

18 18 Den perfekte arbejdsplads Grundlæggende elementer i et godt førerhusdesign omfatter plads, komfort og udsyn. Skyline førerhuset tilbyder alle disse ting, så der sikres komfort for føreren på alle tidspunkter. Udsynet er fremragende med panoramaudsigt for føreren, inklusive skærebord, stubbe, tømmerør og området bag maskinen med store, elektrisk justerbare spejle eller standardkamerafunktionen i TechTouch terminalen. Førerhuset leveres med et væld af funktioner, som du kan forvente af et førermiljø af denne kvalitet. Fuldautomatisk airconditionanlæg med varmesystem Luftaffjedret sæde Elektrisk justerbare opvarmede spejle Instruktørsæde med køle og opbevaringsboks Fremragende lydisolering, herunder specielt lyddæmpende glas, betyder, at du arbejder i rolig komfort Todelte spejle for optimalt udsyn Sikre og brugervenlige førerhustrin Se din stubbebehandling Se tømmesneglen uden at bøje dig fremad TechTouchTerminalen lige ved hånden Fleksibelt udsyn fra de todelte spejle Vigtigste betjeningsanordninger fra førerens synspunkt

19 19

20 20 Få det bedste ud af din maskine med brugervenlige betjeningsanordninger Vinde løfte/sænke 02 Vinde frem/tilbage 03 Automatisk stop 04 Skærebord op/ned Indstilling af motoromdrejninger 02 Tilkobling af tærskeværk 03 Tilkobling af skærebord 04 Tilkobling af 4-hjulstræk 05 Skærebordsniveau venstre/højre 06 Tilkobling af tømmesnegl Aktivering af parkeringsbremse 07 Tømmerør åbn/luk 08 Genaktivering af automatis kstyresystem PowerGrip håndtag Den nye brugerflade for føreren falder naturligt i hånden - det multifunktionelle PowerGrip håndtag sidder øverst på armlænet, som huser alle kontakterne til de mest anvendte betjeningsanordninger Armlænet kan løftes og flyttes fremad, så det passer til føreren, ved hjælp af to greb på højre side af konsollen. Indstilling af vindehastighed Fremdriftsaktivering Power grip armlæn Det højre armlæn er den centrale betjeningsenhed, hvor de vigtigste tilkoblingskontakter sidder sammen med gashåndtaget. Det er udformet med en stor, blød pude som støtte for armen under en lang dag, så der opnås maksimal komfort. Da fremdriftshåndtaget ikke skal glide, gør det betjeningen langt mere behagelig.

21 21 Terminal TechTouch terminalen er placeret, så den er nem at overskue og nå, og giver alle relevante oplysninger om ydeevne med henblik på indstilling af mejetærskeren. Den berøringsfølsomme skærms betjeningsanordninger med klar definition er lette at bruge og justere Afstand for bageste del af tærskebro Afstand for forreste del af tærskebro 03 Indstilling af cylinderens hastighed Indstilling af blæserhastighed 05 Indstilling af øverste solde 06 Indstilling af nederste solde 07 Halmsnitterens spredeplade til/fra Korntankdæksel åbn/luk 09 Tilkobling af sideknive 10 Vejkørsel/aktivering af autostyring Tastatur Membrantastaturet er placeret direkte på højre side af armlænet og bruges til at betjene mejetærskerens primære funktioner. De bløde, hævede taster fører direkte til de enkelte menuer på TechTouch terminalen. MF BETA

22 22 Betjening og styring lige ved hånden TechTouch terminalen er kontrolcenteret for alle handlinger, som har betydning for ydelsen. Den har en berøringsfølsom skærm, eller du kan bruge den unikke sikkerhedsnavigator for at få vist det skærmbillede, du har brug for. Skærmbilledet Generel information vises altid i øverste venstre hjørne af terminalen. Det viser motoromdrejninger og kørehastighed. Derudover vises målerne for brændstof, AdBlue (DEF), olie og motorens temperatur. Grafikken viser også den aktuelle mejetærskerstatus for korntanken og tømmerøret. De letlæselige visninger på Mejetærskerens hovedmenu angiver den aktuelle og den indstillede skærebordshøjde, kornspild fra halmrysterne og soldene samt returmængden. Herunder vises de aktuelle indstillinger for skærebordshøjde, cylinderhastighed, tærskebroens åbning for/bag, blæserhastighed, soldåbning øverst/nederst. Alle indstillinger kan hurtigt justeres gennem genvejstaster på ikonerne. Vinduerne i bunden af terminalen kaldes Info plus skærme. Her kan føreren vælge mellem forskellige skærmbilleder, som giver detaljerede oplysninger om mejetærskerens funktioner. Føreren kan for eksempel få et hurtigt overblik over oplysninger om motor og akselomdrejninger og sikre sig, at alle systemer fungerer korrekt. Der kan vises op til to Kameravisninger i terminalvinduerne nederst i skærmen. Føreren kan bestemme, om kamerabilledet skal vises på displayet hele tiden eller for eksempel kun ved bakning. Billedet kan forstørres til at fylde hele skærmen ved at trykke på en enkelt knap, hurtigt og sikkert.

23 23 Designet til at gøre dit liv nemmere Den store, letlæselige skærm er opdelt i fire dele, hvor føreren kan vælge, hvad han vil se. Det gør det muligt for dig at få det bedste ud af indstillingerne den er opbygget på en logisk måde og er meget let at navigere, enten med tastaturet eller med genvejstasterne på den berøringsfølsomme skærm Det tydelige farvedisplay gør det meget nemt at forstå oplysningerne advarsler vises tydeligt som en prioritet Denne montering gør det muligt for føreren at vælge den rigtige position, der passer til ham Automatiske afgrødeindstillinger der kan foretages op til 10 forskellige afgrødeindstillinger i menuen på TechTouch terminalen, som, når de vælges, automatisk ændrer mejetærskeren En standardkamerafunktion er integreret i TechTouch terminalen og giver forbedret udsyn bag mejetærskeren - der kan monteres et sekundært kamera som ekstraudstyr, mejetærskeren er udstyret med kabler til dette

24 24 Autostyring og Præcision Enkle teknologitilføjelser Ved hjælp af den nyeste teknologi kan AUTO-GUIDE xls funktionen sikre dig en højere ydeevne, der optimerer markudlægningen - AUTO-GUIDE xls kan nemt indstilles fra terminalen og kan give nøjagtighed ned til 5 cm, eller du kan bruge et RTK signal, om nødvendigt. Automatik giver føreren mulighed for at fokusere på at få det bedste ud af hele maskinen. En knap på multifunktionshåndtaget genaktiverer systemet under vendinger ved forageren. Autostyring tilkobling Signal Path to Path Distance Wayline Offset Correction Manual Wayline Offset Total Offset Auto-Guide xls Skærmbillede arbejdsgang Skærmbillede opsætning

25 25 Informationslogs Terminalen kan give oplysninger om ydeevnen gennem de nulstillelige triptællere, der indsamler nøgleydelser, som f.eks. høstet areal, brændstofforbrug og anvendt tid. Der kan indtastes marknavne for at gøre administrationen enklere og give føreren mulighed for at indsamle data om maskinens ydeevne.

26 26 ParaLevel systemet Avanceret selvnivellerende design, som giver dig fuld fleksibilitet i ujævnt terræn Simpelt parallelt ophæng gør det nemt at ændre vinklen i marken. Både MF 7360 og MF 7370 fås som ParaLevel version. Dette patenterede system tillader nivellering på skråninger op til 20%. Mejetærskerkomponenter er generelt udviklet til at arbejde i vandret tilstand. Dette system holder maskinen vandret i længere tid på skråninger, hvorved maskinen kan arbejde ved maksimal effektivitet i længere perioder - så din kapacitet øges. ParaLevel udgaven har 4-hjulstræk som standard, der giver mere præcis styring og større trækkraft under alle forhold, hvilket øger sikkerheden for føreren. MF BETA 7360 PLi Til endnu mere marginale områder kan vi tilbyde MFBeta 7360 PLImodellen, der udoverparalevel systemet, har en ekstra funktionalitet i form af en særlig integreret nivelleringsfunktion på bagakslen. Denne funktion gør, at maskinen kan nivellere på skråninger med 30 % hældning opad og 10 % hældning nedad. Dette forlænger maskinens effektivitet på skråninger ogopretholder kapaciteten og giver en bedre færdigvare, naturligvis med garanti for førerens sikkerhed. Nivelleringen fungerer automatisk og problemfrit, hvilket sikrer, at føreren kan fokuser på at høste med præcition. Arbejde på niveau i

27 27 20% Transportbredde inden for 3,5 m (800-dæk på maskiner med 5 halmrystere) (650-dæk på maskiner med 6 halmrystere) mere af tiden

28 28 Godt design letter arbejdet Få det bedste ud af godt design i det daglige arbejde Kontrol og rengøring af luftfilteret Sikker og nem adgang til rengøring af køleren Helstøbte paneler med lys giver hurtig adgang for kontrol Nem påfyldning - de to tanke er placeret ved siden af hinanden for nem adgang Hurtig og simpel ændring fra snitning til skårlægning Sikker adgang til motor og korntank område med aftagelig stige

29 Tid til at høste Få det bedste ud af veldesignede funktioner hver dag. Natarbejdepakken indeholder H9 højintensitetslygter, der giver fremragende udsyn hele vejen rundt om maskinen selv sent ud på aftenen. 29

30 30 Hvor stor vægt lægger du på mejetærskerens motor? Vi kan love dig, at din AGCOPOWER motor er blevet designet til at matche de nyeste emissionskrav ved hjælp af SCR teknologi, hvilket betyder, at den faktisk har et af de mest avancerede design på markedet. Det er bedre for miljøet, og driftsomkostningerne vil være nogle af de laveste i branchen. Dette er vigtige parametre. Det er ligeledes vigtigt, hvor god en ydelse, den tilbyder vi kan fortælle, at brændstoftilførslen er designet til at give en flad momentkurve, som mejetærskeren har brug for, for at opnå en konstant tilførsel under belastning på trods af betingelserne. Dette, kombineret med de anvendte lavfriktionsdrev, giver dig et utroligt lavt brændstofforbrug pr. ton og en fremragende brændstoføkonomi. Vi mener, at det vil gøre en stor forskel for dig!

31 31 Total support. Vi er altid klar til at hjælpe. Massey Ferguson samt distributører og forhandlere er altid forberedte og klar til at yde en ekstra indsats til support af dit køb. Landbruget kan være et hårdt erhverv. Derfor sørger vi for, at du altid kan få support, når du har brug for det og på afgørende tidspunkter i løbet af året. Vores forhandlere sætter en ære i at finde det rette produkt til dig og derefter supportere dig optimalt med service, levering af reservedele og backup. Du er del af en engageret familie af højt kvalificerede specialister, som gør det til deres hverv at yde dig ægte servicesupport af højeste kvalitet. Vi forstår os på landbrug og er klar over, hvilke udfordringer den enkelte landmand har, og vores forhandlere kan derfor hjælpe dig med at planlægge en positiv fremtid. Spørg din forhandler om vores finansieringsplaner, der kan omfatte leasing, afbetalingskøb, lejeaftaler og lån. Du kan også sikre dine aktiver med en manager service og udvidet garantiplan. manager service- og udvidet garantiplan* er en komplet pakke, der er beregnet til at dække al vedligeholdelse af din mejetærsker, herunder rutinemæssig vedligeholdelse, reparationer og AGCO garanti med fuld dækning. *manager service- og udvidet garantiplan kan muligvis ikke tilbydes eller kan være markedsafhængig. Kontakt venligst din Massey Ferguson forhandler for at undersøge mulighederne i dit område. I henhold til gældende betingelser og vilkår.

32 32 Standardspecifikationer Skærebord og indføringskanal BETA 7360 BETA 7370 BETA 7360 PL (i) BETA 7370 PL Tilgængelige skærebredder på FreeFlow (m) 5,40 til 7,60 5,40 til 7,60 5,40 til 7,60 5,40 til 7,60 Tilgængelige skærebredder på PowerFlow (m) 5,50 til 6,80 5,50 til 7,6 5,50 til 6,80 5,50 til 6,80 Skærebord og reverseringsmekanisme til indføringskanal Skærebord med automatisk stubhøjderegulering Auto Level skærebord Power Feed Roller Hi-Inertia cylinder vægtstænger Bredde/diameter (mm) 1340 / / / / 600 Hastighedsområde (o/min.) 380 til til til til 1310 Tærskebro ABC tærskebro (grader) Antal linealer Omslutningsvinkel (grader) mm Område m 2 0,83 0,99 0,83 0,99 Multi Crop Separator Bredde/diameter (mm) 1340 / / / / 600 Multi Crop bro Antal linealer Område m 2 0,9 1,07 0,9 1,07 Bro, der kan svinges op Halmrystere Antal /antal trin 5 / 4 6 / 4 5 / 4 6 / 4 Udskillelsesområde m 2 5,73 6,81 5,73 6,81 Soldkasse Tilløbsplan med høje skillevægge Øverste og nederste elektrisk justerbare solde Samlet område i m 2 4,67 5,58 4,67 5, mm Volumetrisk blæser af bladtypen i fuld bredde Blæserhastighed o/min. 350 til til til til 1050 Retur til cylinder med overvågning Justering af blæserhastighed, elektrisk, i førerhuset Korntank Kapacitet (liter) Tømmehastighed (l/sek) Snegllængde (m) Tømmehøjde (m) 4,45 4,45 4,45 4,45 - Ikke tilgængelig l Standardspecifikation m Ekstraudstyr

33 Behandling af halm og avner BETA 7360 BETA 7370 BETA 7360 PL (i) BETA 7370 PL Halmsnitter Motor AGCO POWER SCR (selektiv katalytisk reduktion) Kapacitet (liter) 7,4 8,4 7,4 8,4 Effekt (ISO 14396) hk/kw *med Power Boost 276/ */ / */ / */ / */265 Brændstoftankkapacitet (liter) AdBlue (liter) Transmission Hydrostatisk/4 gear Dæk For 800/65 R /65 R /65 R /65 R 32 Bag 460/70 R /70 R /65 R /65 R 24 Førerhus Skyline Varmeapparat, aircondition, elektrisk betjente spejle i 2 dele, luftaffjedret sæde, 3D ratstamme, TechTouch Terminal, køleboks, bakkamera Dimensioner Samlet længde uden skærebord (mm) Bredde uden skærebord, standarddæk (mm) Vægt (kg) Ekstraudstyr BETA 7360 BETA 7370 BETA 7360 PL (i) BETA 7370 PL ParaLevel mejetærsker - - Behandling af halm og avner Halmsnitterhus med elektriske spredeplader Avnespreder Valgmuligheder for dæk For 650/75 R /75 R /75 R /75 R 32 For 710/75 R /75 R /75 R /75 R 32 Under 3,5 m 800/65 R /75 R /65 R /75 R 32 Højtydende oversold til majs Reduktion af blæserhastighed, 270 til 840 o/min. Tilbehør 4 hjulstræk bagaksel (standard på ParaLevel version), multimediesystem med navigation, majssæt, luftkompressor, ærte- og bønnesæt Der er gjort alt, hvad der er muligt, for at sikre, at oplysningerne i denne publikation er så nøjagtige og aktuelle som muligt. Der kan dog forekomme unøjagtigheder, fejl eller udeladelser, ligesom specifikationer kan ændres når som helst uden varsel. Alle specifikationer bør derfor bekræftes af den autoriserede Massey Ferguson forhandler eller distributør før et eventuelt køb.

34 34 Konstrueret til at imødekomme kravene under selv de mest krævende høstforhold Korntank Korntank med elektrisk betjente korntanklåg og høj kapacitet til de lange træk i marken. Førerhus Komfortabelt, rummeligt førerhus med TechTouch terminal, der er monteret på førersædet, til overvågning/justering af mejetærskerens indstillinger med et tryk på en knap. PowerFlow skærebord Aktivt afgrødeflow for konstant indføring i tærskecylinderen under alle forhold. Power Feed Roller Sikrer konstant indføring over hele bredden af indføringskanalen for høj kapacitet og fremragende tærskekvalitet. Tærskecylinder Hi-Inertia tærskecylinder med vægtstænger leverer høj ydeevne, selv under barske forhold.

35 Motor Kraftfuld AGCOPOWER 6 cylindret motor med SCR teknologi for fremragende brændstoføkonomi og renere emission. Multi Crop Separator Plus - Øget aktiv kerneudskillelse under vanskelige forhold. Helt enestående kan MCS Plus tærskebroen vippes op for at opretholde en god halmkvalitet under tørre forhold. 35 Halmrystere 4,2 m lange halmrystere med høje og gennemtrængelige halmrystertrin for forbedret udskilning. 6-rækker halmsnitter Multijusterbar snitter med takket blad for fremragende snitning med lave effektkrav, der giver en jævn spredning af materiale i hele skærebordets arbejdsbredde. Soldkasse Langt tilløbsplan med høje stråskillere og solde med høj kapacitet giver en meget ren færdigvare. ParaLevel foraksel (kun på ParaLevel modeller) Unikt og innovativt mejetærskernivelleringssystem til smal transportbredde på 3,5 m og mejetærskernivellering op til 20%. Kraftig tærskebro Uafhængig indstilling af broafstand for og bag muliggør optimal justering for de bedste tærskeresultater under alle forhold og ved alle afgrødetyper (Universel tærskebro som ekstraudstyr).

36 facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited /0714 A-Danish/0714/3m Bæredygtig skovdrift

ACTIVA S FRA MASSEY FERGUSON 7345/ HKMF

ACTIVA S FRA MASSEY FERGUSON 7345/ HKMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 HKMF 02 www.masseyferguson.com Side 08 Vælg dit skærebord Side 12 Tærskning og udskillelse Side 14 Korntank, soldkasse og håndtering af halm og avner Side 20 Ergonomiske knapper

Læs mere

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL Fendts C-serie 5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Det gør en forskel. Fendt C-seriens mejetærskere har et enkelt, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, der er lette

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK 275-335 MF7200 MF BETA-mejetærskeren - høst med høj ydelse 2 modeller: 5 eller 6 halmrystere VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Høst gevinsten af din investering

Læs mere

CENTORA DELTA9380 FRA MASSEY FERGUSON 7380/ /404 hkmf. 496 hk

CENTORA DELTA9380 FRA MASSEY FERGUSON 7380/ /404 hkmf. 496 hk CENTORA 7380/7382 379/404 hkmf 496 hk MF DELTA9380 FRA MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Side 08 Optimal indføring med akset først Side 12 SuperFlow snegl - 10,74 m bredt, ny generation af PowerFlow-skærebord

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendt C-serie 3 Høst intelligent. Styrk effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet. Med

Læs mere

Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS

Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS 2 Fendt L-serie 3 Høst enkelt og effektivt Med L-serien tilbyder vi dig den perfekte mejetærsker til din gård. Den udmærker sig ved maksimal komfort, den

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK MF MF ACTIVA-mejetærskeren; økonomisk og fleksibel høst Nu 6 modeller med 5 eller 6 halmrystere 176-275 7200 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Perfekte maskiner

Læs mere

Enkel og effektiv høst.

Enkel og effektiv høst. Fendt L-Serie Fendt kw HK 5255 L 179 243 5255 L MCS 179 243 5255 L PL 179 243 6275 L 225* 306* 6275 L MCS 225* 306* 6275 L PL 225* 306* * Maks. effekt inkl. forstærkning Enkel og effektiv høst. Med L-serien

Læs mere

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Fendt X-serien den intelligente kombination Den nye Fendt X-serie med HyPerforma-teknologi er svaret på den øgede efterspørgsel efter økonomiske produkter til professionelle,

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Høst intelligent. Af hensyn til din effektivitet!

Høst intelligent. Af hensyn til din effektivitet! Fendt C-Serie Fendt kw HK 5275 C 225 306 5275 C PL 225 306 5275 C PLI 225 306 6335 C 265 360 6335 C PL 265 360 6335 C PLI 265 360 Maks. effekt inkl. boost Høst intelligent. Af hensyn til din effektivitet!

Læs mere

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X- og P Serie 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X- og P-serier tilbyder et udvalg af

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer.

Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer. Fendt X- / P-Serie Fendt kw HK 8380 P 279 379 8380 P AL 279 379 8410 P 297 404 8410 P AL 297 404 9490 X 365* 496* 9490 X AL 365* 496* * Maks. effekt inkl. forstærkning Teknologi til landbrugets fremtidige

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Fendts mejetærskere i P-serien høstmaskiner til professionelle Fendts mejetærskere i P-serien er udstyret med det enestående system med 8 halmrystere. Sammen

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon Værkfører Lars Nielsen Telefon 76 76 72 71 Vintereftersynstilbud Mottoet Det er bedre at forebygge end at helbrede gælder også for landbrugsmaskiner. Erfaringen siger, at høstmaskiner som har fået et eftersyn

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Høst intelligent. Styrker effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet.

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø.

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Holstebro, marts 2013. Konsulentgruppen i Hunsballe Frø var den 25. januar 2013 på mejetærsker kursus hos Traktor & Høstspecialisten

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

DRAPERBORDE 15-30% STØRRE HØSTKAPACITET

DRAPERBORDE 15-30% STØRRE HØSTKAPACITET DRAPERBORDE 15-30% STØRRE HØSTKAPACITET KENDETEGN Liggende bladfjedre til kontrol af marktrykket Skærebordet arbejder med jævnt tryk mod jorden og tilpasser sig fint markens konturer. Takket være vandrette

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Førerassistentsystem CEMOS AUTOMATIC. Strengt fortroligt

Førerassistentsystem CEMOS AUTOMATIC. Strengt fortroligt Strengt fortroligt Førerassistentsystem CEMOS AUTOMATIC Resultaterne af en markundersøgelse i forbindelse med et bachelorprojekt ved universitetet i Bingen, Tyskland Indhold Hvad er CEMOS AUTOMATIC? 4

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Produktivitet som på samlebånd. CONVIO FLEX / CONVIO. Det nye båndskærebord. Til produktive førere 9 Til alle markkonturer 10 Til din bedrift 14

Produktivitet som på samlebånd. CONVIO FLEX / CONVIO. Det nye båndskærebord. Til produktive førere 9 Til alle markkonturer 10 Til din bedrift 14 Det nye båndskærebord. Til alle tærskeafgrøder 4 Til maksimal kapacitet 7 Til fyldig raps 8 Til produktive førere 9 Til alle markkonturer 10 Til din bedrift 14 Produktivitet som på samlebånd. CONVIO FLEX

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening windhager.dk Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening A breath of fresh air 2 Varme som det skal være Økonomisk, lavt brændstof forbrug, en komfortabel rum temperatur og første

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE 20 Novembre, 2010 (version JAN17) Index Indhold: Armlæns betjening side 3 Affjedret frontaksel side 21 Armlæns panel (lift betjening)

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Quick Guide Axial Flow serie 10. Quick Guide Axial Flow serie 10

Quick Guide Axial Flow serie 10. Quick Guide Axial Flow serie 10 1 Index Indhold: Instrumentering kabine tag side 3 Instrumentering kørehåndtag side 4 Instrumentering højrehånds modul side 5 Instrumentering ratstamme side 6 AFS 600 Skærm Forside side 7 Skærm layout

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Väderstad Rapid Super XL

Väderstad Rapid Super XL Väderstad Rapid Super XL Universalsåmaskine Fleksibel og præcis - Markedets mest alsidige såsystem, med et ens fordelt skærtryk på over 100kg og en meget præcis dybdestyring af enkelte såskær, hvilket

Læs mere

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Timan RC 1000 Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. Let og sikker betjening Bredt redskabsprogram Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Dansk design og kvalitet timan.dk Ordentligt

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Triotrac 17-20-24 kbm

Triotrac 17-20-24 kbm Bevarelse af foderstruktur Lavt effektbehov Efterlader silooverfladen glat og lufttæt. Hurtig læsning. Læsning af alle fodertyper Optimal og ensartet blandings kvalitet Hurtig og jævn fordeling af foderet

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Spirit rækkers forskudt kartoffeloptager

Spirit rækkers forskudt kartoffeloptager Spirit 9200 2-rækkers forskudt kartoffeloptager AVR tager 2-rækkersoptagning til nye højder! Spirit 9200 tager 2-rækkers kartoffeloptagning til nye højder. Det velkendte Spirit-koncept er yderligere udviklet

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT

SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT MF DELTA MF BETA MF CENTORA MF STORBALLEPRESSERE 2 MERE FOR MINDRE... FAKTA: MF BETA FAKTA: MF CENTORA FAKTA: MF DELTA

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

MANUAL. for Sukup Europe silostyring. Kvalitet, styrke og effektivitet. Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: , E:

MANUAL. for Sukup Europe silostyring. Kvalitet, styrke og effektivitet. Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: , E: MANUAL for Sukup Europe silostyring Kvalitet, styrke og effektivitet Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // INDHOLDSFORTEGNELSE Oversigt styring side 1 Betjening af anlægget

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 3000 Koncept Design, fremtidig og robust konstruktion, effektive løsninger på alle parameter og den unikke store smudskasse gør Dulevo 3000 til det perfekte arbejdsredskab for alle årstider overalt og

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere