Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik"

Transkript

1 Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik

2 2 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK Vores opgave er at levere den bedste løsning Jysk CTS A/S er grundlagt på viden, kompetencer og passion for intelligent bygningsautomatik, og vi rådgiver både ingeniører og bygherrer om de bedste løsninger, som sikrer en stabil og optimal økonomisk drift fremadrettet. Vi har løst opgaver for nogle af de mest krævende produktionsvirksomheder, store kontorbygninger med zoneopdelte og åbne landskaber samt medicinal-industrien, som har særlige krav til såvel stabile temperaturer som høj hygiejne. Hvis du kan beskrive funktionen, kan vi programmere den. Så enkelt plejer vi at formulere de løsninger, vi kan levere. Dit behov for at kontrollere din bygnings indeklima, energiforbrug og miljøbelastning er vores motivation for hele tiden at udvikle bedre løsninger. I Europa er vi en af de førende leverandører inden for intelligent bygningsautomatik, og vi leverer nogle af de mest effektive og komplicerede løsninger, som findes selv om vi primært udfører opgaverne i Danmark, har vi været kåret som Europas mest innovative leverandør af Honeywells CentraLine løsninger, og vi har to gange modtaget Børsens Gazelle-pris. Jysk CTS blev grundlagt i 2003 og er siden vokset fra 2 til 35 medarbejdere fordelt på fire afdelinger og vi har alle den samme passionerede tilgang til at udfordre og udvikle CTS-løsninger, så vi hele tiden bliver bedre. Kvalitet og pålidelighed i både samarbejdet og løsningerne er vores kendetegn.

3 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK 3 Spar penge, energi og tilgodese miljøet Vi arbejder sammen med en bred skare af partnere inden for bygningsindustrien og facility managers. Fælles for os alle er et ønske om at tilbyde rentable løsninger både i forbindelse med etablering og drift. Løsninger som kombinerer et optimalt indeklima med et minimalt energiforbrug. Vi kommer ikke udenom, at der er driftsomkostninger ved alle bygninger. Men der er forskel på, hvor store de er. Hos Jysk CTS A/S har vi udviklet unikke software-løsninger, som gør det nemt og overskueligt at forstå og betjene de anlæg, vi leverer, samtidig med at de har mark edets absolut bedste performance. Vores mål er at øge komforten og lette driften af din bygning. Det er muligt, da vi har et indgående kendskab til programmering af dit CTS-anlæg, som styrer varme, køl, lys og ventilation. Tester 40 dage efter aflevering CTS-anlæg bliver påvirket af mange ydre faktorer ikke mindst af menneskerne og aktiviteterne i bygningen. Derfor kan det være nødvendigt med finjusteringer af anlægget, når bygningen tages i brug. Hos Jysk CTS A/S sætter vi en ære i, at anlæggene ikke alene er dimensionerede og programmerede korrekt, men at de også fungerer korrekt efterfølgende. Derfor har vi indført en 40 dages test. I de første 40 dage efter afleveringen overvåger vi anlæggene og optimerer driften, så du opnår den bedst mulige ydeevne. Enkel betjening I mange af de bygninger, hvor vi installerer CTS, bruger vi Honeywells CentraLine produkter. Ikke mindst de nye enheder som Hawk og Arena AX, har gjort det muligt for os at få endnu flere forskellige systemer til at udveksle data. Arkitema Architects Det giver os mulighed for at designe bedre løsninger, der giver dig en lettere betjening med et overskueligt webinterface med realistiske grafiske billeder af anlægget.

4 4 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK Det siger vores kunder Hos Jysk CTS sætter vi en ære i at yde en god service til alle vores samarbejdspartnere, uanset om det er bygherrer, entreprenører, leverandører eller facility managers. Vi har flere hundrede tilfredse kunder her kan du se et lille udpluk af de erfaringer, som andre har gjort sig med Jysk CTS. En god løsning ser ikke bare godt ud på papiret den performer også hver dag året rundt. Vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med vores samarbejde, fordi de får markedets bedste løsning bakket op af markedets bedste service. Service døgnet rundt Danmarks nok mest berømte og legendariske hotel, d Angleterre, har behov for at kunne komme i kontakt med en tekniker døgnet rundt, året rundt. Teknisk direktør Jan Brink-Pedersen har derfor valgt at tegne en servicekontrakt med Jysk CTS. - Det var i forbindelse med renoveringen for fire år siden, at jeg stiftede bekendtskab med Jysk CTS, som havde CTS-entreprisen. Efterfølgende arbejdede vi løst sammen et par år. Jeg fik så gode erfaringer, at jeg besluttede mig for at knytte dem tættere til hotellet med en fast aftale. Det betyder også, at vi kan forebygge nogle af de udfordringer, der ellers kan komme. - Jysk CTS har bevist, at de kan håndtere og levere den service, jeg har brug for. De gæster, som vælger at bo på d Angleterre, har høje forventninger, og det skal vi leve op til hver dag. Den aftale, jeg har med Jysk CTS, giver mulighed for, at vi kan kontakte Jysk CTS døgnet rundt, hvis vi får behov for deres assistance. - Det er vigtigt for mig, at jeg altid kan få kontakt med en tekniker, som kan løse de problemer, der måtte opstå, og at jeg har en god relation og kemi. Eksempelvis får jeg en mail, når min faste kontakt holder ferie, så jeg ved, hvem vi kan kontakte i stedet i den periode. Den service er vigtig.

5 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK 5 Yderst professionel I forbindelse med opførelsen af Innovest i Skjern har Jysk CTS haft CTS-entreprisen under hovedentreprenør Hansen & Larsen A/S. Byggeriet blev ledet af projektleder Freddie Hage fra Hansen & Larsen. Bo Christensen /Årstiderne Arkitekter - Jeg har oplevet Jysk CTS som yderst professionel. Alle aftaler og tidsplaner er blevet overholdt. Her er det også værd at nævne, at jeg ikke har fået nogen uventede ekstraregninger efter afleveringen. De priser, vi har fået oplyst har holdt hele vejen. Deres folk er meget kompetente, og hvis der skulle tages stilling til noget, som lå udover deres felt, var Ken Hansen til rådighed og kunne træffe en hurtig beslutning. Det letter min hverdag, da det kan få tidsplanen på et byggeri til at skride, hvis der ikke er nogen, som kan træffe en beslutning. - Bygningen køles delvist af vand fra Ringkøbing Skjern Forsyning. Det er en helt ny løsning, som jeg ikke har hørt om andre steder. Løsningen er interessant, da den stort set ikke bruger energi og dermed ikke belaster miljøet, men det krævede en del styring, som Jysk CTS var med til at rådgive om. - Jeg har følt mig tryg ved deres arbejde hele vejen igennem, og jeg arbejder meget gerne sammen med Jysk CTS igen. Teknisk dygtige Johnson Controls Denmark leverer varme- og køleanlæg til industrivirksomheder. I forbindelse med at Lynddahl Plast i Ribe fik energirenoveret deres produktionshaller leverede Johnson Controls Køleteknik varmepumpe-anlæggene, mens Jysk CTS leverede styringen. Svend Juul Madsen var Johnson Controls Køletekniks projektingeniør på opgaven. - Vi havde et fint samarbejde. I forbindelse med sådan en levering er der altid nogle udfordringer, som opstår undervejs, men Jysk CTS havde både de tekniske kompetencer og viljen til at få dem løst hurtigt, så anlægget kunne sættes i drift. - De har teknisk gode løsninger, er opdaterede på de teknologiske muligheder og kan magte opgaven. Deres kompetencer ligger absolut i den høje ende af dem, vi ellers har arbejdet sammen med. - På opgaven hos Lynddahl Plast havde vi ingen indflydelse på, hvem vi skulle arbejde sammen med, da opgaven havde været i licitation, men samarbejdet fungerede så godt, at vi har valgt at bruge dem igen, som underentreprenør på Hjørring Sygehus, hvor vi har entreprisen.

6 6 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK Service giver stabil drift Uanset om du er ansvarlig for driften af en stor eller lille erhvervsbygning, er oppetiden afgørende for, om du får det optimale ud af dit CTS-anlæg. Vi har en afdeling dedikeret til at servicere vores kunder samt vedligeholde og drifte CTS anlæg. Ønsker du at få Jysk CTS til at servicere dit anlæg, begynder vi samarbejdet med en gennemgang af dit anlæg samt en afklaring af dine ønsker og forventninger, hvorefter vi sammensætter en servicekontrakt, som passer til dit behov. Nogle af vores kunder tåler ikke selv korte afbrydelser i driften af anlægget, og vi servicerer derfor 24/7 i de tilfælde, der er behov for det. lere mere moderne programmer og standarder på anlægget, og i andre tilfælde kan der være tale om mindre investeringer, som hurtigt tjenes hjem på driften. Løbende service betyder også løbende optimering Når du har Jysk CTS som servicepartner på dit CTS-anlæg, får du ikke bare efterset og vedligeholdt anlægget vi optimerer det også løbende. Jysk CTS er en af branchens mest innovative og udviklende udbydere, og det giver dig adgang til den nyeste viden og rådgivning. I nogle tilfælde kan vi optimere eksisterende anlæg ved at instal- Jysk CTS er certificeret Honeywell partner og har specialiseret sig i anvendelsen af CentraLine produkter. Men vi servicerer anlæg af alle fabrikater og vi er i øvrigt også branchens bedste til at integrere komponenter fra forskellige anlæg med CentraLines hovedcentre, hvad enten det er Hawks eller AX Arena. Derfor behøver du ikke at udskifte hele dit anlæg for at få glæde af alle fordelene med et webbaseret hovedcenter på dit anlæg.

7 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK 7 Serviceaftale sikrer akuthjælp Er du servicekunde, kan vi hjælpe dig med dine anlægsfejl og holde dit anlæg i topform. Vi kender dit anlæg og får hurtigt et overblik over mulige fejlkilder, så uanset om fejlen kræver en tekniker på stedet, eller vi kan løse det via webopkobling, så er du hurtigt tilbage i stabil drift. Når du har en serviceaftale hos Jysk CTS, kommer du foran i køen, når du har brug for akuthjælp. Få en god serviceaftale nu Kim Devantier er servicechef hos Jysk CTS er du interesseret i at høre mere om de fordele, du får med en serviceaftale hos Jysk CTS, så aftal et møde med Kim, hvor I gennemgår dit anlæg og dine behov. Ring på telefon eller skriv på service@jysk-cts.dk, så er du allerede godt på vej til en bedre drift af din bygning. Danmarks mest sikre hosting-løsning I stedet for at have en server stående lokalt med jeres hovedcenter, er der flere og flere som vælger at få hovedcentret opbevaret i skyen på en ekstern server. Det giver både driftsmæssige og økonomiske fordele. Når du vælger at lade Jysk CTS hoste jeres hovedcenter, slipper du samtidig for ansvaret med at opdatere og vedligeholde serveren. Den hosting-løsning, Jysk CTS leverer, bliver overvåget 24/7, og der tages løbende backup af alle data, så det er muligt at genskabe data efter behov. Jysk CTS tilbyder som de første i Danmark at hoste jeres AX Arena via en https-forbindelse. Kontakt Kim Devantier på telefon eller service@jysk-cts.dk og hør mere om Danmarks mest sikre hosting.

8 Kvalitet og pålidelighed i hele Danmark Jysk CTS er Danmarks mest servicemindede og innovative leverandør af intelligent bygningsautomatik og CTS. Vi løser gerne entrepriser, underentrepriser, service og rådgivningsopgaver inden for vores fag og samarbejder med såvel bygherrer som hovedentreprenører, rådgivere og det efterfølgende driftspersonale. Kontakt os og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for økonomien, komforten og miljøet i dine bygninger. Vi glæder os til samarbejdet. Ken Hansen Adm. direktør Jysk CTS A/S Tlf.: info@jysk-cts.dk Kolding Albuen Kolding Esbjerg Snedkervej Esbjerg V Aarhus Åbogade Aarhus N Karlslunde Rørgangen Karlslunde

Hvad kan man få ud af at stille de rigtige kravspecifikationer?

Hvad kan man få ud af at stille de rigtige kravspecifikationer? Oplægsholdere John Andresen Direktør Bo Jørgensen CTS-ingeniør INGENIØR NE Hvordan foregik det for 10-15 år siden Funktionsudbud Ingen krav til hvordan anlægget skulle virke. Fag entrepriser CTS entreprenør

Læs mere

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME MED TANKE FOR HELHEDEN FUGMANNs stærke tekniske kompetencer er samlet i afdelingen Teknik, Brand & Sikring.

Læs mere

Building Management Systemer CLORIUS BMS BUILDING MANAGEMENT SYSTEMER DET INTELLIGENTE VALG

Building Management Systemer CLORIUS BMS BUILDING MANAGEMENT SYSTEMER DET INTELLIGENTE VALG CLORIUS BMS BUILDING MANAGEMENT SYSTEMER DET INTELLIGENTE VALG Building Management Systemer VELKOMMEN HOS CLORIUS CONTROLS Intelligent styring af varme, lys og ventilation er sund fornuft for både klima,

Læs mere

Velkommen til OneHouse

Velkommen til OneHouse Now what? Velkommen til OneHouse Højt kvalificeret it-konsulenthjælp til lave priser Har I brug for en totalløsning? OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed med fokus på stabilitet,

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

ICS Industrial Cooling (and heat pump) Systems A/S

ICS Industrial Cooling (and heat pump) Systems A/S ICS Industrial Cooling (and heat pump) Systems A/S Praktik og referencer fra virkelighedens varmepumper 15-20 min. gennemgang + 10-15 min. til spørgsmål Peter Piilgaard, ICS A/S Uddannelser: Udlært kølemontør

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

COMMISSIONING AF DIN NYE EJENDOM SUND DRIFTSØKONOMI OG STABIL DRIFT FRA DAG 1 COMMISSIONING 1

COMMISSIONING AF DIN NYE EJENDOM SUND DRIFTSØKONOMI OG STABIL DRIFT FRA DAG 1 COMMISSIONING 1 COMMISSIONING AF DIN NYE EJENDOM SUND DRIFTSØKONOMI OG STABIL DRIFT FRA DAG 1 COMMISSIONING 1 2 COMMISSIONING PROFESSIONEL RÅDGIVNING AF SPECIALISTER MED DRIFTSERFARING Commisioning er en proaktiv proces,

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning. compara www.compara.dk. tag-eksperten

Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning. compara www.compara.dk. tag-eksperten Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning tag-eksperten compara www.compara.dk Kom sikkert i hus, når taget skal skiftes Det er en stor beslutning at få skiftet tag. Der er mange ting

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Bæredygtighed og Facilities Management

Bæredygtighed og Facilities Management Bæredygtighed og Facilities Management Bæredygtighed er tophistorier i mange medier, og mange virksomheder og kommuner bruger mange penge på at blive bæredygtige Men hvad er bæredygtighed er når det omhandler

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri sådan kommer du godt i gang FÅ DE BEDSTE RESULTATER TIL TIDEN Har du lyst til at: At forbedre dine faglige kompetencer? Mindske fejl og

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

CTS-guide. Om CTS-guide. Hvorfor CTS-guide. Modellen. Kontakter

CTS-guide. Om CTS-guide. Hvorfor CTS-guide. Modellen. Kontakter CTS-guide Om CTS-guide Hvorfor CTS-guide Modellen Kontakter Kommunale bygherrer, der skal udarbejde en CTS-strategi, eller skal etablere eller renovere CTS, kan hente hjælp i CTS-guidens anbefalinger om

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Det har aldrig været lettere at installere ventilation Tid er penge så derfor vil du sikkert sætte pris på, at indregulering og aflevering aldrig har været nemmere. Selv dimensionering

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Ejendomsservicetekniker

Ejendomsservicetekniker Ejendomsservicetekniker CTS og energioptimering Strengt fortroligt NRGi a.m.b.a. NRGi Strategi 2017 NRGi konglomeratet Side 1 Henrik Nørgaard Henrik Nørgaard Funktionsleder / service 12 års erfaring med

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

360 grader. Maksimal performance. Service og drift - optimer driften og. få større overskud. og kompasset rettet mod bedre energi

360 grader. Maksimal performance. Service og drift - optimer driften og. få større overskud. og kompasset rettet mod bedre energi Maksimal performance Verdo Energy har erfaring med drift, overvågning og service af energianlæg i hele landet viden der også kan komme driften af dit værk eller procesanlæg til gode og sikre dig en optimal

Læs mere

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VI FÅR DET BEDSTE UD AF DET DANSKE VEJR 3 Energiklasse 35 C pakkelabel Når du vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, er det kun nødvendigt

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Mogens Laustsen Salg - Øst 87 54 15 01 mel@danskhalbyggeri.dk Martin Løkkegaard Salg - Vest 87 54 15 60 mal@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Martin Løkkegaard Salgschef - Øst 8754 1560 mal@danskhalbyggeri.dk Tom S. Holmberg Salgschef - Vest 8754 1541 tsh@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Service og drift - optimer driften og få større overskud

Service og drift - optimer driften og få større overskud Service og drift - optimer driften og få større overskud +45 7010 0234 verdo.com/energy Service og vedligehold Bedre end reparation Trænger dine kedelrør til udskiftning? Eller er det tid til det lovpligtige

Læs mere

DIN PARTNER PÅ ENERGIEFFEKTIVISERING

DIN PARTNER PÅ ENERGIEFFEKTIVISERING DIN PARTNER PÅ ENERGIEFFEKTIVISERING Korrekt indretning og køling af serverrum Reducer energiomkostningerne Forøg effektiviteten Få sikrere drift Lad os rådgive om korrekt køling og indretning af serverrum

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

DFM Gå-hjem møde 7. november 2007

DFM Gå-hjem møde 7. november 2007 DFM Gå-hjem møde 7. november 2007 Københavns Energi De nye energibestemmelser og deres umiddelbare konsekvenser for planlægning og gennemførelse af bygge- og renoveringsprojekter J.C. Sørensen Projektleder

Læs mere

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOM MED BESPARELSER?

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOM MED BESPARELSER? SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOM MED BESPARELSER? En enkel løsning, der holder øje med vand- og energiforbruget og sparer jer for tusindvis af kroner I jeres ejendom kan der være mange penge at spare

Læs mere

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver Ejer- og Andelsforeninger Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi OBH-Gruppen rådgiver om brugbare helhedsløsninger, som skaber værdi og fordele for vores kunder. Vi tilbyder høj faglighed, indsigt

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN SKIFT TIL LED OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN OPNÅ STORE BESPARELSER MED LED Det er et faktum,

Læs mere

Projektleder Anders Christiansen,

Projektleder Anders Christiansen, Intelligent køling til Hjørring Rådhus En varmepumpe leverer køling af serverrum og varme til Hjørring Rådhus. Aircold har leveret løsningen, som er energieffektiv, har løst et stort støjproblem og sikret

Læs mere

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri TM Decentral ventilation til lavenergi byggeri Til renovering og nybyggeri Decentral ventilation God luftkvalitet i boligen er med til at sikre et godt indeklima. Det er samtidig en vigtig faktor i vedligehold

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov 1 Leverandør Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation, installation og after

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

TAG, VINDUER OG FACADER I ØJENHØJDE

TAG, VINDUER OG FACADER I ØJENHØJDE E&P andels-ejer TAG, VINDUER OG FACADER I ØJENHØJDE E&P andels-ejer er Enemærke & Petersen s univers specielt tilpasset boligforeninger. Boligforeninger, som har brug for en solid håndværksvirksomhed,

Læs mere

Nøgletal og Bygge Rating. - Byggesektorens kvalitetsstempel

Nøgletal og Bygge Rating. - Byggesektorens kvalitetsstempel Nøgletal og ygge Rating - yggesektorens kvalitetsstempel Hvorfor Hvad skal din virksomhed med Nøgletal er et resultat af evalueringer af byggesager for entreprenører, rådgivere og bygherrer. Hvis din virksomhed

Læs mere

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Visionen Hovedparten af et isbjerg er som bekendt skjult under vand sådan er det ofte også med værdier i virksomheden hovedparten af værdierne er skjulte og ikke

Læs mere

BOARD OFFICE white paper

BOARD OFFICE white paper white paper Bestyrelsesportal med sikker administration af alt arbejdsmateriale. Indhold 1. Introduktion... s.3 2. Hosting... s.4 3. Kryptering... s.4 4. Certifikater... s.5 5. Backup... s.5 6. Udvikling...

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Program. CTS-KonferenceN. Jeg kan skrive mangellisten hjemmefra og jeg gi r øl hvis ikke den passer!

Program. CTS-KonferenceN. Jeg kan skrive mangellisten hjemmefra og jeg gi r øl hvis ikke den passer! Jeg kan skrive mangellisten hjemmefra og jeg gi r øl hvis ikke den passer! John Olsen, Maskimmester Grontmij A/S CTS-KonferenceN 2014 Skanderborg 9. september 2014 København 11. september 2014 Program

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS

Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Ved Henrik Schledermann Fag-ansvarlig for Bygningsautomatik Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Indholdsfortegnelse.

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO - Vinduessystemet

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

- Din lokale VVS ekspert

- Din lokale VVS ekspert - Din lokale VVS ekspert CO RØR ApS Gørtlervej 3 A 7600 Struer Tlf. 97 85 48 70 www.coroer.dk CO CO RØR er en alsidig virksomhed, der leverer løsninger samt rådgivning inden for vand, varme og sanitet,

Læs mere

Renovering Til- og ombygning Nybyggeri. edre Bolig. for private bygherrer. Inspiration Planlægning Gennemførelse

Renovering Til- og ombygning Nybyggeri. edre Bolig. for private bygherrer. Inspiration Planlægning Gennemførelse Renovering Til- og ombygning Nybyggeri edre Bolig Inspiration Planlægning Gennemførelse for private bygherrer Kom godt i gang I renovering, til- og ombygning samt nybyggeri Boligarkitekten.dk er en tegnestue,

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Tillid, åbenhed og nysgerrighed

Tillid, åbenhed og nysgerrighed Tillid, åbenhed og nysgerrighed Af kommunikationsrådgiver John Hird på vegne af kloakpartnerskabet i Aarhus Da de syv virksomheder bag kloakpartnerskabet i Aarhus indledte deres samarbejde i 2010, satte

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

BR 2015 set med CTS entreprenørens øjne

BR 2015 set med CTS entreprenørens øjne BR 2015 set med CTS entreprenørens øjne Niels Boel Business Development Manager - Trend Control Systems Næstformand - Energiforum Danmark Formand - Danvak Bygningsautomation Krav til CTS i BR 2015 Tak

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE 1Leverandør MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov Reducerer kompleksitet og planlægningstid. varme.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation,

Læs mere

Velkommen. Vi tilpasser løsningerne til din virksomheds behov

Velkommen. Vi tilpasser løsningerne til din virksomheds behov Velkommen Vi tilpasser løsningerne til din virksomheds behov Vi glæder os til samarbejdet Kort om Hostnordic Tak fordi du har valgt en løsning ved Hostnordic. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Safarrissoq Hvor de stille strømme tager fart men!!!! Tiltag der påvirker markedet for vedvarende energi Stigende priser på fossile brændsler Energi- og forsyningsselskaber

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

Bæredygtighed Viden til tiden

Bæredygtighed Viden til tiden Bæredygtighed Viden til tiden Det bæredygtige byggeri Uanset hvilket abstraktionsniveau man fokuserer på, så kommer vi ikke uden om bæredygtighed. Hensynet til Moder Jord, til menneskene omkring os, til

Læs mere

CTS konference: Tag bussen til første. stop.

CTS konference: Tag bussen til første. stop. 1 CTS konference: Tag bussen til første John Olsen 2014-09-11 stop. Copyright 2012 Grontmij A/S Brugerflader Mange muligheder Åbne standarder eller proprietærer. Forskellige forretnings modeller. Hovedstation

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen Fremtidens belysning, mere end blot lys Kim Hardi Nielsen 1 Vi ser et øget behov for energibesparende belysningsløsninger Næsten 20% af vores elforbrug anvendes til belysning 2 75% af det samlede energiforbrug

Læs mere

EnergyFlexHouse - Baggrund

EnergyFlexHouse - Baggrund EnergyFlexHouse - Baggrund Skærpede krav om lavere energiforbrug medfører større krav til komponenternes funktion og indbyrdes samspil Øgede krav til indeklima og komfort Øgede krav til arkitektur, design

Læs mere

Energieffektivitet. med intelligent bygningsautomatik 05 I 2011

Energieffektivitet. med intelligent bygningsautomatik 05 I 2011 Energieffektivitet Ronny Scherf Product Manager CentraLine c/o Honeywell GmbH 05 I 2011 Hvis man ser på de tekniske installationer i en bygning, er der to måder at reducere driftsomkostningerne på. For

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

driftssikker Er du på udkig efter energieffektiv og regulering af varme- og ventilationsanlæg?

driftssikker Er du på udkig efter energieffektiv og regulering af varme- og ventilationsanlæg? Er du på udkig efter energieffektiv og driftssikker regulering af varme- og ventilationsanlæg? Clorius Controls har i mere end 100 år specialiseret sig i varme og ventilation. I dag har vi især fokus på

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Projekt nummer: Dato: 18. december 2017 Projektleder: Pia Rasmussen

Projekt nummer: Dato: 18. december 2017 Projektleder: Pia Rasmussen Notat Afprøvning af Bygningsstyrelsens performancetest Projekt: Trafik-, bygge- og boligstyrelsen. Energisparegaranti, performancetest og Funktionsafprøvning i alment byggeri om redskaber til et byggeri

Læs mere

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk 12 H.C. Andersens Boulevard 18 1787 København V DIRaadgiverne@di.dk +45 3377 4601 raadgiverne.di.dk Dansk Industris branchefællesskab for rådgivervirksomheder Følg på LinkedIn Følg på Twitter Bestil s

Læs mere

Når man hedder Kærkommen, så har man et navn der forpligter. Det vil du få gavn af.

Når man hedder Kærkommen, så har man et navn der forpligter. Det vil du få gavn af. Når man hedder Kærkommen, så har man et navn der forpligter. Det vil du få gavn af. Alle mennesker er uøvede, når det gælder at modtage hjemmehjælp for første gang. Med en kærkommen hjælp er det nemt at

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN - dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN Fakta om Logistikparken Projekt: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: 106.000 m 2,, heraf 5000 m 2 kontorer 101.000 m 2 lager

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere