Udvalgte sange. - af Jørgen Olsen den Yngre. Hej Spillemand. Et sted for os selv. Susanne. Det er længe siden. The Girls of My Life

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalgte sange. - af Jørgen Olsen den Yngre. Hej Spillemand. Et sted for os selv. Susanne. Det er længe siden. The Girls of My Life"

Transkript

1 Udvalgte sange - af Jørgen Olsen den Yngre Hej Spillemand Et sted for os selv Susanne Det er længe siden The Girls of My Life Ikke mere ensomhed Din kærlighed forsvinder Jeg græder kun når det er regn Der er ikke mere, du ka gør Lad os være venner I næt blåw Peters kuen holdt te Hang On to the Good Memories Dagdrømmeri Lykken er et andet sted Endnu en dør

2 Hej spillemand! Melodi: Bob Dylan (Mr. Tambourine Man) med The Byrds: Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at tænke på noget andet. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at flygte fra min virkelighed. Jeg har haft en hel del sorger der er sket så meget slemt, og det hele kører rundt i hovedet på mig. I en time eller to skal det bare være glemt. Det er derfor, at jeg prøver på at nå dig. Tag og spil en melodi, fyldt med sjæl og harmoni, med en masse rytme i. Sådan noget ka jeg li. Sådan noget har en gavnlig virkning på mig. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at tænke på noget andet. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at flygte fra min virkelighed. Jeg vil ikke være fuld, og jeg vil ikke ryge shit. Jeg vil hellere flippe ud til dine sange. Jeg har gjort de andre ting det er ofte gået skidt. Det blev faktisk meget værre mange gange. Så nu kalder jeg på dig. Du skal hjælpe mig på vej væk fra skæbnens onde leg. Tag og spil en sang for mig! Lige nu helst en af dem, der er lidt lange. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at tænke på noget andet. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at flygte fra min virkelighed. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at tænke på noget andet. Hej, du der spillemand, spil en sang for mig; for jeg trænger til at flygte fra min virkelighed. Hjælp mig med at flygte fra min virkelighed!

3 Et sted for os selv Melodi: Tom Springfield (A World of Our Own) med The Seekers: Tekst: Børge Lindschouw & Jørgen Olsen den Yngre Hold nu fri, rejs din vej og pak problemer ned! Sig farvel til rutine og bekvemmelighed! Bo i telt på en ø og spis fremmed mad og lær små dansetrin udenad! Vi bor et sted for os selv, er strandet på en ø, nyder livet og sejler vor egen sø. Vi tænder et bål, når solen går ned, spiller guitar og synger om fred. Gå en tur på en eng, plukke en buket med Marie på skulderen, synes livet er let. Så vil hun hjem til mor hun skal snart til ro; Det skal jeg sikkert først klokken to. Vi bor et sted for os selv, er strandet på en ø, nyder livet og sejler vor egen sø. Vi tænder et bål, når solen går ned, spiller guitar og synger om fred. Vil du også holde fri og finde et fristed, så pak instrumenterne, ta børnene med! Her på øen er det umuligt at slås; I kan lære at danse med os. Vi bor et sted for os selv, er strandet på en ø, nyder livet og sejler vor egen sø. Vi tænder et bål, når solen går ned, spiller guitar og synger om fred. Vi bor et sted for os selv, er strandet på en ø, nyder livet og sejler vor egen sø. Vi tænder et bål, når solen går ned, spiller guitar og synger om fred.

4 Susanne Melodi: Leonard Cohen (Suzanne) med Leonard Cohen: Susanne ta r dig med sig til et sted nær ved floden. I sætter jer på bænken. Den er grøn og næsten rådden; men du tænker kun på hende og de ting, hun vil fortælle; for hun er jo ikke længere en af dem, der virkelig lever. Hun har mistet håb og drømme i en verden fuld af smerte. Hendes øjne er så fjerne, og hun føler sig så gammel, selv om hun er enogtyve. Og du ved, det er sandsynligt, du den samme skæbne får; for I minder om hinanden. Det r sikkert kun et spørgsmål om hvornår. Susanne er en pige, du har kendt, fra du var lille. I har haft en fælles barndom. I har leget med hinanden, plukket blomster langs med grøften, set de samme fugle flyve. I har bygget smukke slotte af de sten, I fandt ved floden; men fra hun var næsten sytten, sås i pludselig ikke mere. Hun havde sine planer om en verden endnu bedre. Nu er alle drømme knuste. Og du ved, det er sandsynligt, du den samme skæbne får; for I minder om hinanden. Det r sikkert kun et spørgsmål om hvornår. Susanne ta r din hånd og hun fortæller sin historie. Du lytter koncentreret; for det har din interesse, hvordan hun er blevet sådan. Hendes stemme nærmest ryster. Hun fortæller om en verden, hvor hun ingenting kan finde, og hun søger ikke mere; for nu har hun resigneret. Hun rejser sig fra bænken, du får et kys på kinden, og hun vandrer bort i natten. Og du ved, det er sandsynligt, du den samme skæbne får; for I minder om hinanden. Det r sikkert kun et spørgsmål om hvornår.

5 Det er længe siden Melodi: Leonard Cohen (Seems so Long Ago, Nancy) med Leonard Cohen: Det er længe siden, vi var sammen her. Du er så forandret, stemningen er sær. Det kan være, det er mig, der ikke er som før. Jeg tror, det skyldes, at jeg nu har glemt, hvordan man gør, fordi jeg ikke tør. Kan du stadig huske, dengang vi var små? Husker du vore drømme om det, vi sku nå? Nu er vores verden tom, og himlen den er grå. Jeg har glemt, hvordan det var dengang den var blå, dengang vi var små. Det er længe siden, jeg har været glad. Har du haft det bedre, siden vi skiltes ad? Din hånd fortæller mig om slid for husly og for brød; men dine øjne har endnu den samme varme glød, trods alt, hvad livet bød. Vi må atter skilles. Mødet blev så kort. Skæbnen leger med os, livet flyver bort. Jeg er syv-otte mil herfra Ved næste morgengry. Jeg går for sidste gang min vej fra denne stille by, hvor jeg en gang var ny.

6 The Girls of my Life Melodi og tekst: Jørgen Olsen den Yngre There are young couples in the park, And the young couples kiss in the dark, And the girl says, I love you, Mark! But the girls of my life said No! To me. The girls of my life said No! There are young couples in the street, And the young couples kiss when they meet, And the girl says, You re all I need. But the girls of my life said No! To me. The girls of my life said No! There are young couples in the hall, And the boy is so strong and tall, And the girl says, I love you, Paul! But the girls of my life said No! To me. The girls of my life said No! There are young couples here and there, There are young couples everywhere, And the girl says, I think, I care. But the girls of my life said No! To me. The girls of my life said No! The girls of my life said No!

7 Ikke mere ensomhed Melodi: Kris Kristofferson (Help Me Make It through the Night!) med Gladys Knight: Tag din frakke af igen! Hæng din hue på min knag! Og tag ingen steder hen, før vi når endnu en dag! Læg din arm omkring min ryg! Tag lidt spænding fra min krop! Jeg føler mig så tryg. Du må ikke holde op. Du må ikke ta af sted! Du skal blive her hos mig. Ikke mere ensomhed! Nu har jeg brug for dig. Klø min nakke! Stryg mit hår! Lad mig høre dit hjerte slå! Glem din verden udenfor! Der er meget, vi skal nå.

8 Din kærlighed forsvinder (You ve Lost that Loving Feeling) med The Righteous Brothers: Melodi: Barry Mann Originaltekst: Cynthia Weil Dansk tekst: Jørgen Olsen den Yngre Du lukker aldrig mer dine øjne tæt ved mig, og når jeg snakker til dig, ser du en anden vej Nej, det bliver aldrig det samme mere. Vort forhold er en døende flamme. Din kærlighed forsvinder, og håbløsheden vinder. Det hele bli r til minder. Det er den vej, det går. Woow, woow woow! Det er så længe siden, at du har ringet til mig. Initiativerne går kun den ene vej. Lad os få det på det rene: Sig mig! Vil du gerne være alene? Din kærlighed forsvinder, og håbløsheden vinder. Det hele bli r til minder. Det er den vej, det går. Woow, woow woow! Nu er det på tide, at vi siger farvel. Og tak fordi, du gav mig så meget af dig selv! Jeg gjorde, hvad jeg kunne, gav hvad jeg ku gi ; Men det var alt for lidt, og nu er det forbi. Forbi, fordi Din kærlighed forsvinder, og håbløsheden vinder. Det hele bli r til minder og til åbne sår. Det er den vej, det går. Woow, woow woow!

9 Jeg græder kun når det er regn (Crying in the Rain) med the Everly Brothers: Melodi: Carole King Originaltekst: Howard Greenfield Dansk tekst: Jørgen Olsen den Yngre Jeg vil aldrig la det ske at du skal få mine tårer at se. Ingen ny besked om min kærlighed skal forstyrre og gi tegn. Jeg græder kun, når det er regn. Hvis du møder mig på vejen, kan du kende tårer fra regn? Det gør ondt endnu, at det gik itu; men min sorg er helt min egen. Jeg græder kun, når det er regn. Går en tur i stærke byger og gennemlever alt, der var med dig. Det skælver i mit hjerte, men ingen ser min smerte; for du skal aldrig høre mer fra mig. Jeg længes efter sol i mit sind. Ingen ved, hvornår den bryder ind, og mit nederlag er min egen sag; for jeg skjuler det forlegen og græder kun, når det er regn. Går en tur i stærke byger og gennemlever alt, der var med dig. Det skælver i mit hjerte, men ingen ser min smerte; for du skal aldrig høre mer fra mig. Jeg længes efter sol i mit sind. Ingen ved, hvornår den bryder ind, og mit nederlag er min egen sag; for jeg skjuler det forlegen og græder kun, når det er regn. Jeg græder kun, når det er regn. Jeg græder kun, når det er regn.

10 Der er ikke mere, du ka gør Melodi: Bob Dylan (It s All Over Now, Baby Blue) Med The Byrds: Se det sted, hvor I har levet, er så øde nu. Du stirrer på en verden, som er gået itu. Du har intet andet, du vil nå, ingen andre steder, du kan gå. Hun sagde farvel - og tak!, som man jo bør, og der er ikke mere, du ka gør. Se, den seng, hvor I har sovet, er nu blevet for stor, og du er blevet tyndere, end du var i fjor. Det har taget på dig, ka jeg se; du troede aldrig, sådan noget ku ske; men hun er gået, har smækket med din dør, og der er ikke mere, du ka gør. Det var din første kærlighed, som gik forbi, den første, har du sagt mig, som var mening i. De andre, du har truffet, sagde for lidt, som virkelig sagde dig noget særlig tit, og nu er du så trist som aldrig før; for der er ikke mere, du ka gør. Du spø r dig selv, hvorfor det ikke kunne gå. Der er så meget, som man ikke kan forstå. I havde så meget til fælles, troede du. Vi andre troede det samme indtil nu. Men du må hellere stoppe med at spør ; for der er ikke mere, du ka gør. Nej, der er ikke mere, du ka gør.

11 Lad os være venner Melodi og tekst: Jørgen Olsen den Yngre Lad os være venner, som vi var en gang, selv om der er meget, vi skal glemme! Tænk på dem, vi kender, tænk endnu en gang på den tid, før sorgerne blev slemme! Skønt der er sket så meget, vil jeg håbe lidt endnu: En dag ka vi tale sammen igen. Det er i hvert fald, hvad jeg synes, at vi sku, og nu spø r jeg dig: Hvad synes du? Det gør verden indholdsrig og større, når der er et sted, man ka gå hen. Jeg ønsker, der var noget, jeg ku gøre, så vi ku bli venner igen. Glem de onde tider, som nu er forbi! Tror du virkelig på, de kommer tilbage? Find de lyse sider, ting som du ka li, både i de svundne og kommende dage! Siger man hinanden noget, må man aldrig sige farvel, selv om der har været megen fortræd. Det kan bli godt igen til sidst alligevel. Det er faktisk bare op til os selv. Det gør verden indholdsrig og større, når der er et sted, man ka gå hen. Jeg ønsker, der var noget, jeg ku gøre, så vi ku bli venner igen.

12 I næt blåw Peters kuen holdt te Melodi: Robbie Robertson (The Night They Drove Old Dixie Down) med the Band: Peter Jensen wa gywt, men haðð slet ingen bøen, å det, skjønt de hwa awten tåw en kraftig tøen. Hon wa træjåfyrre, og han wa lidt mier. Man weðð jo alder hwa dæ skier. Det ka jo da wær, det lykkes en gång; men somtie så falder tien lidt lång. I næt blåw Peters kuen holdt te, da hon wa trukken o tøwwe. I næt blåw Peters kuen holdt te, Å dewwe Peter, dæ gøwwe. Kom så:.. støn støn støn.... støn støn støn.... støn støn støn.. Hwem wa det, dewwe galt mæ, hende eller ham? At de slet ingen bøen fæk, wa gånok en skam. De haðð fyldt e kammer mæ børnetøew; Men hvorfor haðð de ålt det døew? For o bøen dæ blåw dæ jo alder nuen, Trods ålt, hwa Peter gøww we sin kuen. I næt blåw Peters kuen holdt te, da hon wa trukken o tøwwe. I næt blåw Peters kuen holdt te, Å dewwe Peter, dæ gøwwe. Kom så:.. støn støn støn.... støn støn støn.... støn støn støn.. Det wa synd, de wa jænne mæ djæ goer å juer. Peter såe te Marie manne trøstens uer: De e faðtisk slet æ` fo sjænt ino. Læ wås no sij hodan de ka goe. Wi må alder taew muððe, min wen. I næt så prøwwer wi ijæn! I næt blåw Peters kuen holdt te, da hon wa trukken o tøwwe. I næt blåw Peters kuen holdt te, Å dewwe Peter, dæ gøwwe. Kom så:.. støn støn støn.... støn støn støn.... støn støn støn.. I næt blåw Peters kuen holdt te, da hon wa trukken o tøwwe. I næt blåw Peters kuen holdt te, Å dewwe Peter, dæ gøwwe. Kom så:.. støn støn støn.... støn støn støn.... støn støn støn..

13 Hang on to the Good Memories Melodi og tekst: Jørgen Olsen den Yngre Hang on to the good memories! Remember the days of joy and peace! Please forget all your sorrow When you wake up tomorrow, But hang on to good memories! I know the time we spent together has contained a lot of pain, And I know it will be hard for you to join in this refrain, But if you want to avoid eternal hurt to your mind It s the only piece of advice I can find: Hang on to the good memories! Remember the days of joy and peace! Please forget all your sorrow When you wake up tomorrow, But hang on to good memories! I know the things I did to you caused so much harm against my wish, For I realized too late that I was not of your relish, But I must have been nice to you just once in a while. Yes, I m sure that there were times I made you smile. Hang on to the good memories! Remember the days of joy and peace! Please forget all your sorrow When you wake up tomorrow, But hang on to good memories! I know the way I used to act made you so nervous every day, And I know you spent a lot of time to think what you should say, For you were not strong enough to tell the truth and see me cry, And at last you just prefered to say goodbye. Hang on to the good memories! Remember the days of joy and peace! Please forget all your sorrow When you wake up tomorrow, But hang on to good memories! Hang on to the good memories!

14 Dagdrømmeri Melodi: Georges Moustaki (Il est trop tard) Med Georges Moustaki: Da du var sytten år, det stadig for mig står som om det var i går. Dagdrømmeri om at holde i hånd, om at knytte et bånd. Tiden går tiden går. Der er gået alt for mange år. En ungdom fløj af sted, og drømmene fløj med, mit sværmeri holdt ved. Dagdrømmeri om at være din mand være bedre end han. Tiden går tiden går. Der er gået alt for mange år. En dag så fik du fri. Han gik sin vej, fordi en yngre kom forbi. Dagdrømmeri. Jeg er stadig genert, og det føles forkert. Tiden går tiden går. Der er gået alt for mange år. Da du var sytten år, det stadig for mig står som om det var i går. Dagdrømmeri om at holde i hånd, om at knytte et bånd. Tiden går tiden går. Der er gået alt for mange år. En aften går på hæld. Jeg sidder for mig selv. Det blev alligevel dagdrømmeri.

15 Lykken er et andet sted Melodi: Russisk folkemelodi, arr. Tom Springfield (The Carnival Is Over) med the Seekers: Du har spændt din sæk på ryggen, du går op til motorvejen, mens jeg står og vinker til dig i den stille sommerregn. Skal jeg aldrig mere se dig? Finder hjertet aldrig fred? Skal jeg hele livet føle: Lykken er et andet sted? Og du hæver tommelfingeren, mens du sender mig et smil. Du skal rejse til dit hjemland, køre mange hundrede mil. Skal jeg aldrig mere se dig? Finder hjertet aldrig fred? Skal jeg hele livet føle: Lykken er et andet sted? Og jeg har en klump i halsen, og mit hjerte slår for hårdt. Vi har samlet stærke minder, skønt vor sommer var så kort. Skal jeg aldrig mere se dig? Finder hjertet aldrig fred? Skal jeg hele livet føle: Lykken er et andet sted? Nu er der en bil, der standser. Vil du komme langt med den? Horisonten ta r dig fra mig, Og jeg spø r mig selv igen: Skal jeg aldrig mere se dig? Finder hjertet aldrig fred? Skal jeg hele livet føle: Lykken er et andet sted? Skal jeg hele livet føle: Lykken er et andet sted?

16 Endnu en dør Melodi: Graeme Allwright (Il faut que je m en aille) med Graeme Allwright: Endnu en dør skal lukkes i. Nu er vort møde snart forbi. En lille tåre er på vej. Det, vi fik sammen, var ikke kun en leg. Vi drikker ud for sidste gang, imens vi synger afskedssang. Måske vi ses en gang igen. Vi tænker på jer, hvor end vi rejser hen. Vi kom hinanden temmelig nær, og vi blev stærkere hver især; for vi ku mærke dag for dag: Vi kæmper virkelig for den samme sag. Vi drikker ud for sidste gang, imens vi synger afskedssang. Måske vi ses en gang igen. Vi tænker på jer, hvor end vi rejser hen. Vi fik en stor inspiration, og den var ikke kun for nogen. Nej, vi var alle sammen med, Så vi ka love, at kampen ska bli ved. Vi drikker ud for sidste gang, imens vi synger afskedssang. Måske vi ses en gang igen. Vi tænker på jer, hvor end vi rejser hen. Lad os nu se om et par år, om venskabsbånd endnu består. Måske har tiden slidt itu den tætte varme, vi alle føler nu. Vi drikker ud for sidste gang, imens vi synger afskedssang. Måske vi ses en gang igen. Vi tænker på jer, hvor end vi rejser hen. Sig nærmer tiden for vort brud, og arm i arm vi følges ud. Vi siger farvel til dette sted, men kæmper videre for kærlighed og fred. Vi drikker ud for sidste gang, imens vi synger afskedssang. Måske vi ses en gang igen. Vi tænker på jer, hvor end vi rejser hen.

Udvalgte sange. - af Jørgen Olsen den Yngre. Hej Spillemand. Et sted for os selv. Vi er på Fur. Susanne. Det er længe siden. The Girls of My Life

Udvalgte sange. - af Jørgen Olsen den Yngre. Hej Spillemand. Et sted for os selv. Vi er på Fur. Susanne. Det er længe siden. The Girls of My Life Udvalgte sange - af Jørgen Olsen den Yngre Hej Spillemand Et sted for os selv Vi er på Fur Susanne Det er længe siden The Girls of My Life Ikke mere ensomhed Din kærlighed forsvinder Jeg græder kun når

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

Sange til min Mor. Teksthæfte. Indhold

Sange til min Mor. Teksthæfte. Indhold Sange til min Mor Teksthæfte Indhold 1. Lys nu min engel 2. 3. Skyld 4. Dine øjne 5. Det går over 6. Tarvelig tango 7. Giv mig et råd 8. Angst SANGE TIL MIN MOR - FRANS BAK 1 1 - Lys nu min engel Du havde

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

Isa i medvind og modvind

Isa i medvind og modvind Richart Andersson. Isa i med- og modvind. Digtsamling 2013. Alle rettigheder tilhører forfatteren. Forside: Karina Andersen. Korrektur: Anja Adjoh. Isa i medvind og modvind 1 Isa er et synonym, men det

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

MAKING IT - dummy-manus

MAKING IT - dummy-manus MAKING IT - dummy-manus INT. RESTAURANT - DAG (32) og (43) sidder på den ene side af et bord på en restaurant. Amir smiler påklistret og forventningsfuldt, mens Jakob sidder og spiser en salat. De venter

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C Trøjborg 29. juni 2009 Kære 9. årgang. En tøjklemme. Ja, sådan ser den ud den er blevet lidt gammel og grå lidt angrebet af vejr og vind den er blevet brugt meget. I kender alle sammen tøjklemmer, nogle

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Side 1. Ulvens børn. historien om romulus og remus.

Side 1. Ulvens børn. historien om romulus og remus. Side 1 Ulvens børn historien om romulus og remus Side 2 Personer: Numitor Amulius Rea Romulus Remus Side 3 Ulvens børn historien om romulus og remus 1 Tronen 4 2 Guden Mars 6 3 To sønner 8 4 Romulus og

Læs mere

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013 Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg Ansøgt om beløb 0 Lei pr. måned Bevilget beløb 2012 400 Lei i alt Bevilget beløb Apr. 2013 500 Lei Bevilget beløb Sep. 2013 500 Lei

Læs mere

SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG

SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG 5. April 2011 Fremtidens Plejehjem som levende laboratorium Njalsgade 106,2 5. april 2011.COM DK2300 Kbh. S info@copenhagenlivinglab.com +45 2023 2205

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Salmer: 754, 31, 549 / 571, 321v6-7, , 31, 549 / 571, 321v6-7,

Salmer: 754, 31, 549 / 571, 321v6-7, , 31, 549 / 571, 321v6-7, 1 Allehelgen: Mt.5.13-16. Salmer: 754, 31, 549 / 571, 321v6-7, 732. 732, 31, 549 / 571, 321v6-7, 787.... H/B.061116. Åb.21.1-7. Så vær hos os i sorgen, og lad det under ske, at vi din påskemorgen må gennem

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT Kasper og Nikoline an original screenplay by Lille Næstved FINAL DRAFT (555) 555-5555 MyEmail@emailaddress.com Kasper og Nikoline SCENE 1: (INT)(VENTEVÆRELSE/SKOLEGANGEN)

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole ELLIOT Et manuskript af 8.B, Henriette Hørlücks skole 5. Gennemskrivning, april 2008 1 SC 1. EXT. SKOLEGÅRDEN DAG LEA(15) har kun sort tøj på, og mørk make-up. Hun sidder alene i skolegården og kigger

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.)

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) SCENE 6 ET STED I S INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) FLODHEST 1 Jeg keder mig FLODHEST 2 Det er snart overstået. Han gør det i nat. FLODHEST

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148 Alfabetisk register A Adventskransen nu vi tænder................................ 65 All night, all day.......................................... 226 Alle, både høj og lav......................................

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER Velkommen til babyrytmik! I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i kirken. Du er velkommen til at låne en mappe med hjem, hvis I har lyst

Læs mere

YASMIN Jeg har noget jeg er nødt til at sige til dig. YASMIN Mine forældre har bestemt, at jeg skal giftes med min fætter.

YASMIN Jeg har noget jeg er nødt til at sige til dig. YASMIN Mine forældre har bestemt, at jeg skal giftes med min fætter. Forbudt kærlighed Manuskript 2. gennemskrivning 1 EXT - BÆNKEN. Yasmin og Oliver griner og er lykkelige Forårsaften Kl. 17:49, i en park med buske og træer i baggrunden Yasmin og Oliver sidder og holder

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Goddagsang. Tekst og musik: Dorte Salling-Poulsen

Goddagsang. Tekst og musik: Dorte Salling-Poulsen Goddagsang Tekst og musik: Dorte Salling-Poulsen Tekst 1: Goddag, goddag, goddag og velkommen Goddag og velkommen til musik. Vi skal synge, vi skal spille, vi skal danse. Kom vær med, vi er ikke til at

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

Goddag sang (Dalia Faitelson)

Goddag sang (Dalia Faitelson) Goddag sang Goddag goddag til alle sammen Idag idag vi mødes her Og ved I hvad, det ku være så dejligt Hvis I ta r med på eventyr Det handler om en lille tapper mus Der forlod sit hus Og solen den stakkel

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Snik og Snak Hulahop rundkreds

Snik og Snak Hulahop rundkreds Snik og Snak Eleverne går sammen i par. Hvert par bliver derefter enige om hvem der er Snik, og hvem der er Snak. Det er nu lærerens opgave at give forskellige kommandoer, der bestemmer hvad Snik og Snakskal

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

Side 3.. skindet. historien om Esau og Jakob.

Side 3.. skindet. historien om Esau og Jakob. Side 3 skindet historien om Esau og Jakob 1 Spark i maven 4 2 Esau og Jakob 6 3 Den ældste søn 8 4 Arven 10 5 Maden 12 6 Esau gav arven væk 14 7 Esaus hånd 16 8 Jakobs mor 20 9 Skindet 22 10 Jakob løj

Læs mere

Pilgrimsvandring (inspireret af En vandring om liv og død fra CON DIOS 92 Praktiske øvelser)

Pilgrimsvandring (inspireret af En vandring om liv og død fra CON DIOS 92 Praktiske øvelser) Pilgrimsvandring (inspireret af En vandring om liv og død fra CON DIOS 92 Praktiske øvelser) Start: Vi synger: Må din vej gå dig i møde Historien om tvillingerne: Der var en gang to tvillinger. De lå i

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

Når du løb bort trak du vores nerver med dig selvom du måske troede at du skabte et tomrum hvor intet kunne følge dig

Når du løb bort trak du vores nerver med dig selvom du måske troede at du skabte et tomrum hvor intet kunne følge dig Når du løb bort trak du vores nerver med dig selvom du måske troede at du skabte et tomrum hvor intet kunne følge dig at et sort hul kan være til at overse et solsystem er først ude af balance når solen

Læs mere

Løgnen. Nyborg Friskole

Løgnen. Nyborg Friskole Løgnen af Nyborg Friskole SC. 1. EXT. PÅ BADEVÆRELSET - SOMMER - DAG Mie (17) er på badeværelset. Mie har taget en gravidtetstest. Vi ser Mie vente. Efter at have nølet i lang tid. Man ser nærbillede af

Læs mere

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden.

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden. Alle Vores hjerter på et guldfad Vilkårene blev for ringe Vil du med ud at gå en tur Vil du med ned til stranden Vi var kun os to Vi var kun os ti tilbage Vi var kun os tre til ceremonien Vi var en familie

Læs mere

Herre, stå ved siden af os, når vi fristes til at vende dig ryggen. AMEN

Herre, stå ved siden af os, når vi fristes til at vende dig ryggen. AMEN 2. Påskedag 2015, Hurup og Gettrup Lukas 24, 13-35 Herre, stå ved siden af os, når vi fristes til at vende dig ryggen. AMEN Har du oplevet, at det hele bare er gået i stå? Det, som du sådan havde regnet

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661

15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661 1 15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661 Åbningshilsen For en måned siden begyndte 21 nye konfirmander fra Forældreskolens

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

1. Er du glad for din skole? (0.-3. kl.)

1. Er du glad for din skole? (0.-3. kl.) Resultater fra den nationale trivselsundersøgelse Spørgsmål til 0.-3. trin 10 9 8 7 6 1. Er du glad for din skole? 5 1 landet 0-3 0-3 3% 3% 2% 3% 2% 15% Ja, lidt 26% 32% 34% 36% 28% 38% Ja, meget 71% 65%

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til Du må være med! -2 Den, der ikke rigtig hører til Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor. Men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning,

Læs mere

Min Fars Elsker. [2. draft]

Min Fars Elsker. [2. draft] 1. SCENE INT.-MORGEN-KØKKEN Min Fars Elsker [2. draft] (15) går rundt i køkkenet, og stiller morgenmad på køkkenbordet. Hun har lavet kaffe. (45) træder ind i køkkenet, fuldt påklædt i jakkesæt og med

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

Rumpebumpernes Sangbog. Rumpebumbernes Sang Hurlumhejs Sang Doks Sang Gøjsers Sang Mulius Sang Rimse Ramses Sang Sanses Sang

Rumpebumpernes Sangbog. Rumpebumbernes Sang Hurlumhejs Sang Doks Sang Gøjsers Sang Mulius Sang Rimse Ramses Sang Sanses Sang Rumpebumpernes Sangbog Rumpebumbernes Sang Hurlumhejs Sang Doks Sang Gøjsers Sang Mulius Sang Rimse Ramses Sang Sanses Sang 26 Vi er rumpebumperne der altid bumper rumperne når vi syn's vi siger noget

Læs mere

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Tekst: Bo Skødebjerg Musik: Christian Dahlberg SANG 1 - NISSEPOSTEN 1.0 Normann: Du prøver at få svar Men er kun til nar Hvo den ku du tro på den? At julekort

Læs mere

CUT. Julie Jegstrup & Tobias Dahl Nielsen

CUT. Julie Jegstrup & Tobias Dahl Nielsen CUT Af Julie Jegstrup & Tobias Dahl Nielsen INT. DAG, LOCATION: MØRK LAGERHAL Ind ad en dør kommer en spinkel kvinde løbende. Det er tydeligt at se at hun har det elendigt. Hendes øjne flakker og hun har

Læs mere

Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor.

Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor. Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor. Alle mennesker har alle slags humør! Men nogen gange bliver humøret alt for dårligt

Læs mere

11. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 19. august 2012 kl. 10.00. Salmer: 122/434/436/151//582/681 Uddelingssalme: 3

11. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 19. august 2012 kl. 10.00. Salmer: 122/434/436/151//582/681 Uddelingssalme: 3 1 11. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 19. august 2012 kl. 10.00. Salmer: 122/434/436/151//582/681 Uddelingssalme: 3 Åbningshilsen Skoleferien er slut, de fleste er ved at være tilbage fra

Læs mere

Prædiken over Den fortabte Søn

Prædiken over Den fortabte Søn En prædiken af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet,

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Bønner, skrevet under Per Vibskovs gudstjeneste i DR Kirken 6. søndag efter påske 2010

Bønner, skrevet under Per Vibskovs gudstjeneste i DR Kirken 6. søndag efter påske 2010 Følgende bønner blev læst op: Hey Maestro Hjælp mig til at finde tiden til andre... Yo J.K & Crew Tak for styrken til at gennemføre! Hjælp mig til at smide den kærlige kraft, du har begavet mig med, videre

Læs mere

Mia Ja det skal du ikke være ked af. Jakob har også snart smadret samtlige glas hjemme hos os.

Mia Ja det skal du ikke være ked af. Jakob har også snart smadret samtlige glas hjemme hos os. KATINKA KATINKA Nu er det slut med ulykkelig kærlighed NS: Skriver noter med sort 1 Int - s STUE - Night Rødvinen drypper på gulvtæppet fra bordet. (29) og (31) sidder ved spisebordet midt i derses cesar

Læs mere

Malene Fenger-Grøndahl Annemette Bramsen

Malene Fenger-Grøndahl Annemette Bramsen Malene Fenger-Grøndahl Annemette Bramsen CDR FORLAG Kan man spise softice med pinde? 2011 by Malene Fenger-Grøndahl og Annemette Bramsen og CDR-Forlag Tekst: Malene Fenger-Grøndahl Illustrationer: Annemette

Læs mere

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig!

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig! Skærtorsdag Sig det ikke er mig! Matthæus 26, 17-30 fra DNA Disciplene har lige sat sig til bords med Jesus, for at spise et festmåltid sammen. Det er højtid. Alle er fyldt med festglæde. Jesus rejser

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006 Den Talende Kamel MB 2006 2.a s storyline om Aladdin Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: Den Talende Kamel Den Talende Kamel Ørkenscene: Troldmand, 3 kameler: Ali og den bedrøvede og

Læs mere

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen For hendes fødder af Emma Elisabeth Nielsen Hun hedder Mia. Hun smækker med døren. Det er, som om verden er sky. Sådan er det altid. Det er, som om græsset bøjer sig for hende, når hun tramper gennem haven

Læs mere

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads.

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads. Manuskript Engstrandskolen 10.com 3.gennemskrivning mobbet i døden SCENE 1. KLASSEVÆRELSE. DAG ELISA (16) sidder i et klasselokale og tegner hjerter rundt om mads navn. Elisa kigger op og får øjenkontakt

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

Rejse Almen. Almen - Essentielle. Almen - Samtale. At spørge efter hjælp. At spørge efter om en person snakker engelsk

Rejse Almen. Almen - Essentielle. Almen - Samtale. At spørge efter hjælp. At spørge efter om en person snakker engelsk - Essentielle Can you help me, please? At spørge efter hjælp Do you speak English? At spørge efter om en person snakker engelsk Kan du hjælpe mig, tak? Snakker du engelsk? Do you speak _[language]_? At

Læs mere

Rejse Almen. Almen - Essentielle. Almen - Samtale. At spørge efter hjælp. At spørge efter om en person snakker engelsk

Rejse Almen. Almen - Essentielle. Almen - Samtale. At spørge efter hjælp. At spørge efter om en person snakker engelsk - Essentielle Kan du hjælpe mig, tak? At spørge efter hjælp Snakker du engelsk? At spørge efter om en person snakker engelsk Can you help me, please? Do you speak English? snakker du _[language]_? At spørge

Læs mere

Hej. skal vi lege? Legehæfte -Danselege

Hej. skal vi lege? Legehæfte -Danselege Hej skal vi lege? Legehæfte -Danselege Danseleg leg nr 1 - Boogie Woogie Legebeskrivelse: Deltagerne står i åben kreds med ansigtet ind mod midten. - Man gør de ting, man synger. Så tager vi højre fod

Læs mere

Du Herre Krist min frelser est Til dig jeg håber ene; Jeg tror på dig, oh bliv hos mig miskundelig alt med dit ord det rene

Du Herre Krist min frelser est Til dig jeg håber ene; Jeg tror på dig, oh bliv hos mig miskundelig alt med dit ord det rene Du Herre Krist min frelser est Til dig jeg håber ene; Jeg tror på dig, oh bliv hos mig miskundelig alt med dit ord det rene Går sorgen på, din sjæls attrå er altid at husvale. Hvad nød er der, hvor du

Læs mere

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu.

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu. VENTETIDEN af Sigrid Johannesen Rummet oplyses af lommelygter de to KVINDER og bevæger sig ind på scenen med tændte lommelygter, hviskende og søgende efter et endnu ukendt sted. De når til en mur. Her?

Læs mere

Folk sætter pris på mig, fordi jeg forstår at nedtone følelsesmæssigt vanskelige situationer

Folk sætter pris på mig, fordi jeg forstår at nedtone følelsesmæssigt vanskelige situationer side 1 Ja Nej? 1 Jeg har bemærket, at når jeg er sammen med en meget følelsesbetonet person, er jeg overraskende rolig og upåvirket Somme tider oplever jeg følelser, der bringer mig ud af ligevægt og forvirrer

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3. s. e. påske 20. Konfirmation Bording kirke. Tekst: Johs. 14,1-11. En vej gennem livet. I dag er vi samlet til konfirmation, i glæde, forventning og med

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Hvem er Serafim? Serafim er en lille engel, som kommer til

Hvem er Serafim? Serafim er en lille engel, som kommer til Forord Små historier, som jeg har hørt fra Serafim Hvem er Serafim? Serafim er en lille engel, som kommer til mig i nattens stille timer og fortæller alle de historier, som jeg skriver. Det er ikke mine

Læs mere

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole IPad (Endelige manus) af Taastrup Realskole RIGTIG OG FORKERT SCENE 1 - SKOLE - MORGEN Ida kommer gående ned ad gangen på vej ind til time. Caroline og Anna kommer gående ned ad gangen og opdager Ida.

Læs mere

ÆBLET. historien om Adam og Eva.

ÆBLET. historien om Adam og Eva. Side 3 ÆBLET historien om Adam og Eva 1 Dag og nat 4 2 Adam og Eva 6 3 Træet 8 4 En dejlig tid 10 5 Røde æbler 12 6 Slangen 14 7 Pluk det 16 8 Nøgne 20 9 Hvor er I? 22 10 Det var ikke mig 24 11 Guds straf

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER Velkommen til babyrytmik! I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i kirken. Du er velkommen til at låne en mappe med hjem, hvis I har lyst

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

Enøje, Toøje og Treøje

Enøje, Toøje og Treøje Enøje, Toøje og Treøje Fra Grimms Eventyr Der var engang en kone, som havde tre døtre. Den ældste hed Enøje, fordi hun kun havde et øje midt i panden, den anden havde to øjne som andre mennesker og hed

Læs mere

Lukas 7: Kvinden i farisæerens hus.

Lukas 7: Kvinden i farisæerens hus. Crazy Kærlighed. Lukas 7:36-50. Kvinden i farisæerens hus. En af farisæerne indbød Jesus til at spise hos sig, og han gik ind i farisæerens hus og tog plads ved bordet. Nu var der en kvinde, som levede

Læs mere

Hvem ka? Gud ka! -1. Betty Baxters liv og omvendelse.

Hvem ka? Gud ka! -1. Betty Baxters liv og omvendelse. Hvem ka? Gud ka! -1 Betty Baxters liv og omvendelse. Mål: I denne undervisning kommer vi ind på frelsens budskab. Vi vil skabe plads til, at børn kan åbne deres hjerte op for Jesus, som Betty Baxter gjorde.

Læs mere