Årsrapport 2006 Skovlyst Naturskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsrapport 2006 Skovlyst Naturskole"

Transkript

1 Årsrapport 2006 Skovlyst Naturskole Aabenraa Kommune Rødekro Kommune Gråsten Statsskovdistrikt

2 Årsrapport 2006 Forord: Hvert år omkring årsskiftet udgiver Skovlyst Naturskole en årsrapport, der opsummerer det år der er gået på Naturskolen. Rapporten beskriver året i ord, hvor hovedbegivenhederne på stedet trækkes frem. Tillige beskrives året vha statistikker, for at overskueliggøre udviklingen i besøgstal, målgruppe, emnevalg etc. Der er bagest i rapporten en samling presseklip for året, samt en beskrivelse af planer, mål og forventningerne til det kommende år på Naturskolen. Rigtig god læselyst! Med venlig hilsen Naturskoleleder Trine Sørensen Skovlyst Naturskole Årup Skovvej Aabenraa Tlf.: Mail: trs@sns.dk Web:

3 År 2006 i ord GENERELT År 2006 var et rigtigt godt og travlt år for Skovlyst Naturskole, med mange ture, med rigtig mange besøgende og med ét meget stort 14 dages arrangement, MS workcampen, som beskrives nedenfor senere. Mange af turene i 2006 var med meget store hold, idet flere skoler ønskede at sende hele årgange, eller hele gange ud til Naturskolen på én gang, hvorved der på visse dage var op til 200 elever på Naturskolen. Det gav liv i skoven. Det gav også liv i skoven når forældre og børn fra mange af Aabenraa- og Rødekro kommuners skoleklasser kom på klasseudflugt på Naturskolen om aftenen. I 2006 var der nemlig igen mange der valgte at lægge deres forældrebørn-udflugter på Naturskolen, hvor folk så blev sendt på naturløb i skoven og efterfølgende grillede på Naturskolens bålplads. Ofte var der deltagere på disse ture. Mon ikke skovens dyr så frem til den ro og fred der efterhånden kun var omkring Naturskolen om natten i højsæsonen. Dog kunne man også til tider opleve liv og glade dage på stedet om natten, idet antallet af hold der ønskede overnatning på Naturskolens lejrplads, i 2006 blev fordoblet i forhold til tidligere år. Når der var overnattende elever på lejrpladsen kunne man i skoven opleve bålhygge, sang, leg og natløb ud til de sene nattetimer, og af og til også skrig og skrål når en mus eller ræv kom forbi teltene i mørket... Så 2006 var et aktivt, hektisk, men spændende år på Skovlyst Naturskole

4 NY STOR OG FLOT BÅLHYTTE Skovlyst Naturskole udvidede i 2006 faciliteterne på stedet med en stor flot bålhytte, hvor eleverne kan overnatte, spise deres madpakker og hvor man kan lave bål under tag til spis skoven arrangmenterne i tilfælde af regn og dårligt vejr. Gennem et flot samarbejde med Gråsten Skovdistrikt, Mellemfolkelig Samvirke og sponsorere lykkedes det i 2006 at få virkeliggjort hytten, som kom til at optage en stor del af vores arbejdskraft i første halvdel af året. Allerede året forinden var Gråsten Skovdistrikt og Skovlyst Naturskole begyndt planlægningen af bålhytten. Medarbejder fra de to steder udførte et kæmpe stort stykke arbejde med bl.a. at lave et hav af sponsoransøgninger, både hos lokale firmaer og hos landsdækkende fonde. Der blev lavet tegninger og beregninger til hyttens konstruktionen. Der blev lavet ansøgninger om tilladelser. Der blev holdt et utal af planlægningsmøder, for ret hurtigt bestemte vi os for at vi ville lade hytten opføre af unge mennesker på en stor sommer-workcamp på Naturskolen (mere herom senere) og det krævede en stor koordinering af det hele. Støtten til projektet var overvældende. Vi fik over kr. ialt i sponsorstøtte, som viste sig som alt lige fra rede kontanter, til gratis træ fra en trælast, over til gratis rådgivning, hjælp fra en rendegraver etc. Det var en imponerende opbakning vi fik fra lokalsamfundet og vi er alle der hjalp os yderst taknemmelige. En meget stor tak herfra! Endelig var vi i juni klar med alle tilladelser, tegninger, penge, personel mm og skovarbejderne lavede herefter grundskellettet til hytten inden det store rykind af unge medhjælpere skulle komme i slutningen af juni. Skovarbejderne i fuld gang med hyttens skellet. Sydbank overrækker check på 5000 kr. i sponsorstøtte.

5 MS SOMMER WORK CAMP MED UNGE FRA HELE VERDEN I et samarbejde mellem Mellemfolkelig Samvirke, Gråsten Skovdistrikt og Skovlyst Naturskole lavede vi i sommeren 2006 en stor internationale arbejdslejr, fra 25. juni til 8. juli, på Naturskolen. Work campens formål var at deltagerne gennem et gedigent stykke praktisk arbejde og samarbejde, gerne skulle komme i tæt kontakt med os danskere og de andre unge fra hele Verden og derigennem opnå en bedre international mellemfolkelig forståelse. Dette samtidig med at de fik en unik mulighed for at opleve vores lille land indefra gennem familiebesøg og udflugter arrangeret af os. 12 unge mennesker fra hele tre kontinenter meldte sig til arbejdslejren. De kom fra så eksotiske steder som Sydkorea, Mexico, Rusland, USA, Holland, Spanien, Slovakiet og Belgien. Vi kvitterede for deres store hjælp ved at lave et spændende udflugtsprogram til dem, hvor de kom rundt i vores smukke landsdel og så Vadehavet, Rømø, Kalvø, sejlede i vikingeskib og kajakker, så slotte, søer og virksom-heder, var på sæl- og østerssafari og meget, meget mere. Et af højdepunkterne var private hjemmebesøg hos lokale familier, der var vært for de unge for en aften, så de unge kunne smage ægte dansk mad og få sig en snak om dansk kultur. På 14 dage byggede de unge mennesker, sammen med skovdistriktets dygtige skovarbejdere, en stor flot, gedigen bålhytte lavet af store grove bjælker og med et fint græstag. Inde i hytten var der lavet sovehylder til 30 personer, et stort bålsted og bænke omkring dette. Der var hedebølge under opholdet, men ikke desto mindre knoklede alle med at få hytten færdig til tiden. Den skulle nemlig indvies den sidste dag de unge var her, -og vi nåede det. Indvielsen af hytten blev en festlig, dejlig dag, fyldt med flotte taler af sponsorerne, bestyrelsesmedlemmer, de unge og os.

6 NY 20 SIDER STOR FARVEBROCHURE OM NATURSKOLEN År 2006 blev også året hvor Naturskolen udgav en ny stor farvebrochure fyldt med fotos og beskrivelser af stedet og vores nu 34 forskellige turtilbud. Mange af de nye turtilbud er skræddersyede så de passer til folkeskolens undervisning, således kan vi nu fremover også tilbyde dansk-, matematik-, idræt-, sløjd-, billedkunst-, geologi- og biologi i naturen. Vi beholder dog stadig vores mange oplevelsesprægede arrangementer, med sjov og udfordring i naturen. Den nye farverige 20 siders Naturskolebrochure, som kan ses på Den afgående bestyrelse. Fra venstre Sten Scheller, Astrid Metelmann, Dorit Work, Ejler Schütt, Bjarne Christensen, Kurt Karlsen, Inge Gillesberg og bag kameraet Trine Sørensen TAK TIL EN FANTASTISK BESTYRELSE I 2007 kommer vi ind i en ny storkommune og dermed skal Skovlyst Naturskole have en helt ny bestyrelse for første gang i de syv år stedet har eksisteret blev derfor året hvor vi måtte sige farvel til den bestyrelse der siden Naturskolens opstart i 1999, har bestyret stedet, godtnok med enkelte udskiftede medlemmer, men flere af de 9 bestyrelsesmedlemmer har været med hele vejen, fra den spæde idéfase i 1998, og frem til idag hvor stedet er oppe at køre med over 6000 besøgende om året og med op til fem ansatte i højsæsonen. Det har været en bestyrelse der hele vejen igennem har været karakteriseret af et imponerende indlevende og positivt engagement i stedet. Den opbakning og interesse de har vist for Naturskolen har været uvurderlig. Der har altid være opbakning og støtte til de mange nye ideer og tiltag der er udsprunget herfra gennem de forgangne syv år og alle har på fantastisk vis støttet op om personalet på stedet. En meget stor og hjertelig tak skal lyde til bestyrelsesformand Kurt Karlsen, næstformand Ejler Schütt, Skovrider Inge Gillesberg, Bjarne Christensen, Per Petersen, Dorit Work, Astrid Metelmann og Sten Scheller. Også en meget stor tak til tidligere bestyrelsesmedlemmer Ole Klitgård, Thorkild Fink, Poul Thomsen, H. C. Petersen, Vagn Nihøj, Kurt Jensen og Jørgen Eriksen for deres store arbejde i Skovlyst Naturskoles bestyrelse. Nu ser vi med spænding frem til et kommende samabejde med den nye bestyrelse der bliver nedsat i 2007, med håb om at samarbejdet må blive lige så godt som det vi havde med den gamle bestyrelse.

7 Året i tal På de følgende sider opsummeres året i tal og statistikker. Først i ord og siden som tabeller. Skovlyst Naturskole havde i 2006 et meget fint besøgstal på 6365 personer. Dvs 6365 mennesker havde valgt at komme på en natur-tur med Naturskolens personale, fordelt på ialt 184 arrangementer. Dermed blev det gennemsnitlige deltagerantal på turene på rundt regnet 35 personer pr. hold. Vi havde dog også mange meget små hold på ned til 3 deltagere og mange meget store hold på op til 200 deltagere. De 6365 besøgende på Naturskolen tangerer næsten sidste års rekord på Vi må nok erkende at vi er nået maksimum af vores kapacitet på stedet og derfor ikke skal forvente at stedet kan bære flere besøgende end det vi har haft gennem de sidste par år, uden at området bliver for nedslidt og overrendt. 48 % af de besøgende på Naturskolen kom fra skolerne i området, 6 % af de besøgende var fra fritidshjem og SFO er, 12,5 % af de besøgende var fra børnehaver, 8 % var fra foreninger, 8 % var forældre-børn-arrangementer og resten var en blanding af private, offentlige ture, dagplejebørn etc. 47 % af de besøgende fra områdets kommunale skoler kom fra Aabenraa kommunes skoler og 53 % kom fra Rødekro kommunes skoler. Ikke overraskende var det de to store skoler, Rødekro skole og Brundlund skole, der sendte flest elever ud på Naturskolen i Igen i år 2006 var oplevelsesturen og over stok og sten turen stedets mest populære ture, stærkt efterfulgt af overnatningsturen. Mange valgte tillige at tage på skovløb, teambuildingsture, Kalvøture og årstidsture.

8 Det kommende år 2007 I 2007 ser vi med forventning frem til hvorledes vores kunder vil modtage vores nye store farvebrochure og de mange nye ture der bliver præsenteret i denne og dermed skal opstarte i Vi er specielt spændt på hvordan turene dansk i naturen, idræt-sjov og leg i naturen og skovstratego bliver modtaget, samt vores helt nye tilbud om at lave et sammenhængende årsforløb på Naturskolen med 3-4 besøg fordelt over året, hvor man følger årstidernes gang i skoven, eller deltager i opgaver ifbm Baltic Sea Project. Vi er også spændt på at se hvor meget vores flotte nye bålhytte vil blive booket til overnatninger og andre arrangementer. Vi ser med stor spænding frem til at få samarbejdet med den nye bestyrelse op at køre i Som noget nyt skal Naturskolen dele bestyrelsen med Frøslev Polde Naturskole, som nu også er kommet med i Ny Aabenraa Kommune. Det er pt endnu uvist om de to Naturskoler skal holde deres bestyrelsesmøder sammen på samme tid. I 2007 vil vi arbejde på at få flere ture ude på tre af vores spændende satelitter: Kalvø, Varnæs Vig og Søgård Skov, for at få det massive besøgstryk på Naturskolen i højsæsonen ud til andre områder, så vi undgår for stort slid og belastning på Naturskolens nærområde. Det betyder at vi vil sætte fokus på vores kajakture på Kalvø, geologiture ved Varnæs Vig og almindelige naturture i Søgård Skov. Vi ser med dette frem til et spændende år Med venlig hilsen Naturskoleleder Trine Sørensen Skovlyst Naturskole

9 Udvalgte presseklip 2006 På de følgende sider vises et udvalg af presseklip vdr Naturskolen fra år (Obs! De der læser denne årsrapport i elektronisk udgave kan desværre kun se de to første siders presseklip ud af mange) Et udvalg af avisartikler i Jydske Vestkysten v/naturskolelederen (se artiklerne i læsevenlig udgave på

10 Andre udvalgte presseklip På de følgende sider følger en lang række kopier af avisartikler mm vdr Naturskolen, fra 2006, bragt i hhv. Jydske Vestkysten, Jyllandsposten, Aabenraa Ugeavis, Budstikken og Der Nordschleswiger.

11 Besøgsstatistik Skovlyst Naturskole 2006 Besøgsstatistik Skovlyst Naturskole Årstal Antal ture Besøgstal Årstal Antal ture år år år år år år år år Antal ture Besøgsstatistik antal ture år 1999 år 2000 år 2001 år 2002 år 2003 år 2004 år 2005 år 2006 Årstal Årstal Besøgstal år år år år år år år år Antal besøgende Besøgstal år 1999 år 2000 år 2001 år 2002 år 2003 år 2004 år 2005 år 2006 Årstal Hvem besøgte Skovlyst Naturskole i 2006? Hvem? Antal ture Kommunale skoler 76 Andre skoler 13 Fritidshjem/SFO 11 Børnehaver 23 Dagplejebørn 4 Forældre-børn arr. 15 Foreninger 15 Private 6 Offentlige ture 5 Andre typer 16 Alt ialt 184 Antal ture Kommunale skoler Hvem besøgte Naturskolen i 2006 Andre skoler Fritidshjem/SFO Børnehaver Dagplejebørn Forældre-børn arr. Hvem? Foreninger Private Offentlige ture Andre typer

12 Kommunale skolebesøg Skoler fra: Aabenraa 36 Rødekro 40 Kommunale skolebesøg fra hhv Aabenraa- og Rødekro Kommuner Aabenraa Rødekro Besøgsstatistik for de kommunale skoler Skole Antal besøg Antal besøgende ialt Brundlund Rugkobbel 5 22 Stubbæk Høje Kolstrup Løjt Kirkeby Rødekro Fladhøj Hellevad Hjordkær 2 37 Hovslund 0 0 Genner 0 0 a-klasser 4 23 Alt ialt Kommunale skolers besøg på Naturskolen i 2006 Antal besøg Brundlund Rugkobbel Stubbæk Høje Kolstrup Løjt Kirkeby Rødekro Fladhøj Hellevad Hjordkær Hovslund Genner a-klasser Skole Kommunale skolers elevbesøg på Naturskolen i 2006 Antal besøgende elever Brundlund Rugkobbel Stubbæk Høje Kolstrup Løjt Kirkeby Rødekro Fladhøj Hellevad Hjordkær Hovslund Genner a-klasser Skole

13 Alder og klassetrin for de besøgede Alder/kl Antal 0-3 år år 23 0.kl. 3 1.kl. 4 2.kl. 4 3.kl. 4 4.kl. 8 5.kl. 5 6 kl. 3 7.kl. 5 8.kl. 9 9.kl kl. 1 Mix af kl. 32 Spec.kl. 18 Børn+voks 22 Voksne 39 Alt ialt 184 Antal ture år 3-6 år 0.kl. 1.kl. 2.kl. 3.kl. 4.kl. 5.kl. 6 kl. 7.kl. 8.kl. 9.kl. 10.kl. Mix af kl. Spec.kl. Børn+voks Voksne Turvalg Turnavn Antal ture Oplevelsestur 30 Overnatning 13 Over stok og sten 12 Skovløb 11 Teambuildingstur 10 Kalvø 10 Årstidstur 9 Kurser 6 Juketur 6 Kajakture 6 Troldeture 6 Natløb 5 Spis skoven 4 Rollespil 4 Kreativ/sløjd 4 Bålaktiviteter 4 Andet 44 Alt ialt 184

Årsrapport 2005 Skovlyst Naturskole

Årsrapport 2005 Skovlyst Naturskole Årsrapport 2005 Skovlyst Naturskole Årup Skovvej 25, 6200 Aabenraa Aabenraa Kommune Rødekro Kommune Gråsten Statsskovdistrikt Årsrapport 2005 Forord: Hvert år omkring årsskiftet udgiver Skovlyst Naturskole

Læs mere

Booking ansøgninger i Conventus

Booking ansøgninger i Conventus Booking ansøgninger i Conventus Ændret den 13. april 2015 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generel information... 2 2 Følgende faciliteter skal bookes elektronisk (Der kommer løbende nye

Læs mere

Booking ansøgninger i Conventus

Booking ansøgninger i Conventus Booking ansøgninger i Conventus 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generel information... 2 2 Følgende faciliteter skal bookes elektronisk (Der kommer løbende nye lokaler til)... 3 3 Find

Læs mere

Aabenraa Kommune 2008-2020. Resultater og forudsætninger

Aabenraa Kommune 2008-2020. Resultater og forudsætninger Aabenraa Kommune Dagtilbudsplanlægning og skoleplanlægning 2008-2020 Resultater og forudsætninger Skoleplanlægning Aabenraa Kommune 2007/08-2018/19 Skoleplanlægning Aabenraa Kommune 2007/08-2018/019 2

Læs mere

Undervisningsforløb på Naturskolerne i Aabenraa Kommune

Undervisningsforløb på Naturskolerne i Aabenraa Kommune Undervisningsforløb på Naturskolerne i Aabenraa Kommune Velkommen på Naturskolerne i Aabenraa Kommune! Aabenraa Kommune har to Naturskoler i hvert sit hjørne af kommunen, Skovlyst Naturskole nær Aabenraa

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2016 54. Årgang Vi har på skolen gennemført den nationale trivsels måling. Resultatet af den er endnu ikke offentliggjort, så det ser vi

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Udfordringen og vejledning hertil

Udfordringen og vejledning hertil Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Lokation: I en skov Forløbets varighed: 4 trin + en overnatning Udfordringen og vejledning hertil Kære ledere. I skal nu i gang

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Skovlyst. Naturskole

Skovlyst. Naturskole H Skovlyst Naturskole Skovlyst Naturskole Skovlyst Naturskole ligger i naturskønne omgivelser i Årup Skov i Aabenraa. Skoven har dybe kløfter med rindende bække, smukke udsigtspunkter og et rigt dyre-

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Hvis I har lyst til at se mere om Esbjerg Evangeliet så ligger der en film på you tube, hvor en seminarielærer fortæller om tankerne bag dette store

Hvis I har lyst til at se mere om Esbjerg Evangeliet så ligger der en film på you tube, hvor en seminarielærer fortæller om tankerne bag dette store ULIGEUGEBREV 11 Kære Forældre. Selvom det stadig er koldt, kan man nyde de stadig lysere morgener. Her fra mit vindue, hvor lyset brydes af en stribe is. Vi ser på forårsbebudere til morgensamlingerne.

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Fredensborg Skoles udeskole i Karlebo

Fredensborg Skoles udeskole i Karlebo Fredensborg Skoles udeskole i Karlebo Velkommen til udeskolen Går man i 1. eller 2. klasse eller på Karleboafdelingen bliver udeskolen en helt naturlig del af det at gå i skole. Kort om udeskolen Udeskolen

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Tirsdag den 22/09 kl. 19.00 21.30. Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Inge Afbud: Jette 1. Tidspunkt 19.00 19.05 Godkendelse af referat

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Fredensborg Skoles udeskole i Karlebo

Fredensborg Skoles udeskole i Karlebo Fredensborg Skoles udeskole i Karlebo Velkommen til udeskolen Går man i 1. Eller 2. Klasse eller går man på Fredensborg Skoles afdeling i Karlebo bliver udeskolen en helt naturlig del af det, at gå i skole.

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2010

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2010 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2010 Referencenummer: 19176 Naturvejleder: Michael Schack Arbejdssted: Gram Slot Adresse: Slotsvej 54 Postnummer/By: 6510 Gram Kort resumé af årets vigtigste begivenheder:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Forår og Sommer 2019

Forår og Sommer 2019 Forår og Sommer 2019 VISIONEN FOR LEGEPARKEN OG HISTORIEN BAG.. Historien bag Legeparken i Klejtrup fylder 15 år og har igennem alle årene skabt skønne rammer i Klejtrup (Byen med verdenskortet og den

Læs mere

Skema til evaluering af specifik indsats i et tema i henhold til lov om læreplaner

Skema til evaluering af specifik indsats i et tema i henhold til lov om læreplaner Institutionens navn: Slotsgårdens Naturinstitution Målgruppe: Antal børn: 14 Tema: (Gør det tema der skrives om fed) Personlig udvikling Sociale kompetencer Sprog Krop og bevægelse Natur Kulturelle udtryksformer

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2013 Siden sidst. Et anderledes forår er bag os, og sommeren banker på Solen skinner og 9. klasse har sidste skoledag. Så ved vi, at endnu et skoleår snart er ved at

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

**********************************************************************************************

********************************************************************************************** Fredagsnyt, den 20. april, 2018 Kirsten er på kursus, så der ikke noget indlæg fra hende i fredagsnyt denne gang. Her i april kom årets første sommerdag i går - fantastisk, det er så skønt at se, hvordan

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold:

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: M A J Aktuelt i maj s. 2 A dage i 0.B s. 3 A dage i 1. årgang s. 3 Ny legeplads s. 4 Odysseus s. 5 Skolens fuglekasse s. 6 Info s. 7 Side 2 AKTUELT I MAJ Torsdag 01 Træk af

Læs mere

Børnehaven Regnbuen Fjellerupvej 22-24 5463 Harndrup - 1 -

Børnehaven Regnbuen Fjellerupvej 22-24 5463 Harndrup - 1 - Børnehaven Regnbuen Fjellerupvej 22-24 5463 Harndrup - 1 - Profil Hvad kendetegner institutionen? Hvad vil I gerne være kendt for? Hvem er I? Hvad lægger I vægt på i det daglige arbejde med børnene? Regnbuen

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1 KALENDER FOR SEPTEMBER:

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Forældre evaluering 2015

Forældre evaluering 2015 Forældre evaluering 2015 Hvordan har det været at have sin daglige gang i Børnehaven Toftebo. En glæde at se hvor glad ens barn er hver eneste dag i Toftebo. Alle voksne kender ens barn, det gør forældrene

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Næste orientering udkommer først i det nye skoleår 2013/ 2014

Næste orientering udkommer først i det nye skoleår 2013/ 2014 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.5 Juni 2013 Årgang 50 Nyt fra ledelsen: Sommerferien er lige ved om hjørnet. Fredag den 28. juni afslutter vi kl. 12.00 i gården, hvis vejret holder

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

SÅDAN bliver 2017 et fantastisk år!

SÅDAN bliver 2017 et fantastisk år! SÅDAN bliver 2017 et fantastisk år! Først, skal lyde et ønske om et GODT NYTÅR! Men hvad betyder det så egentlig Godt Nytår? Du sagde det sikkert flere gange igår aftes og i nat. Og du vil sikkert gentage

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Velkommen til Annemariegården!

Velkommen til Annemariegården! Velkommen til Annemariegården! Annemariegården er en integreret institution med ca. 175 børn i alderen 0-10 år. Vi har tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, samt et funktionsopdelt fritidshjem

Læs mere

UNDERVISNING RÅDGIVNING VEJLEDNING 2015. Center for Special Undervisning - for unge og voksne CSU Nykøbing Sj. - en afd.

UNDERVISNING RÅDGIVNING VEJLEDNING 2015. Center for Special Undervisning - for unge og voksne CSU Nykøbing Sj. - en afd. UNDERVISNING RÅDGIVNING VEJLEDNING 2015 Center for Special Undervisning - for unge og voksne CSU Nykøbing Sj. - en afd. af CSU Holbæk 2 3 Undervisere: Anne-Mette Haghfelt Afdelingleder: Mail: annmh@holb.dk

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Nyhedsbrev uge

Nyhedsbrev uge Nyhedsbrev uge 10 2016 Side 1 God weekend Side 5 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 6-9 Børnehaven Side 3 Natur og kirke Side 10-12 Vuggestue Side 4 Gymnastikopvisning Side 13 Kalender, rengøring & kontakt

Læs mere

Naturvejledning i Ballerup kommune Aktiviteter i 2014

Naturvejledning i Ballerup kommune Aktiviteter i 2014 Naturvejledning i Ballerup kommune Aktiviteter i 2014 Arrangementer og ture i 2014 Som det fremgår af tabellerne nedenfor, har der i alt været gennemført 100 ture og arrangementer i 2014, hvoraf ca. 80%

Læs mere

S.34. Af Marc Nøddesbo SFO leder. Samarbejde mellem lærere og pædagoger i indskolingen.

S.34. Af Marc Nøddesbo SFO leder. Samarbejde mellem lærere og pædagoger i indskolingen. S.34 Samarbejdet spænder vidt. Lige fra faste timer hver uge i klassen til at pædagogen deltager i længere forløb. Vi er pt. ved at planlægge en temauge i foråret, og her vil alle lærere og pædagoger deltage.

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2018

Bestyrelsesberetning 2018 Bestyrelsesberetning 2018 1 Bestyrelsens beretning 2018 En vigtig del af Mødrehjælpens arbejde varetages af frivillige i lokalforeninger rundt om i landet. Køge lokalforening blev stiftet den 29. november

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Referencenummer: 21954 Navn naturvejleder: Kasper Kollerup Nielsen / Carsten Enemark Navn arbejdsgiver: Fjordcentret Arbejdssted: Voer Færgested og hele Norddjurs

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Kedsomhed. Årshjul. Fælles fødselsdag. Billeder. Nyt fra afdelingerne. Fakkeltur. Kalender

Kedsomhed. Årshjul. Fælles fødselsdag. Billeder. Nyt fra afdelingerne. Fakkeltur. Kalender Kedsomhed Årshjul Fælles fødselsdag Billeder Nyt fra afdelingerne Fakkeltur Kalender Kedsomhed Det er kedeligt at være udenfor når man ikke har det rigtige tøj på! Vi er alle sammen på legepladsen den

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 85 Mødested: Løjt Idrætscenter Tirsdag den 3. maj 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 85 Mødested: Løjt Idrætscenter Tirsdag den 3. maj 2016 kl Referat fra bestyrelsesmøde nr. 85 Mødested: Løjt Idrætscenter Tirsdag den 3. maj 2016 kl. 17.00 Deltagere; Jan Bundgaard, Susanne Lage, Therese Fabrin, Andreas Bonde, Erik Steen Boe, Allan Niebuhr, Kent

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere