Kano og Kajak OL-landsholdet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kano og Kajak OL-landsholdet"

Transkript

1 Pressemeddelelse 2. juni 2008 Kano og Kajak OL-landsholdet Dansk Kano og Kajak Forbund er stolt af at kunne præsentere det danske kajak OL-hold. Med 4 aktive, er det et af de større hold, som dansk kajaksport har kunnet præstere gennem tiderne. Den største nyhed er, at Henriette Engel Hansen nu har fået bekræftet, at hendes tiendeplads ved det netop overståede EM, rakte til en OL-kvalifikation. Dermed ser landsholdet således ud (profiler vedhæftet): Henriette Engel Hansen, Kano og Kajak Klubben 361: Dame K1, 500m Kasper Bleibach, Maribo Kajakklub: Herre K1, 500m Kim Wraae, Amager Ro og Kajakklub: Herre K2, 1000m René Poulsen, Maribo Kajakklub: Herre K2, 1000m Landstræner: Thor Nielsen Sportschef: Klavs Klavsen Forventninger Kasper Bleibach kan, i den form han er i dag, måske være en outsider til en medaljeplacering ved OL. Kasper er også selv ambitiøs. Efter sejren i Milano udtalte han: Med et Europamesterskab i bagagen, er det ikke nok at deltage i OL, nu er målet medaljer. Kim Wraae og René Poulsen må på samme baggrund også vænne sig til, at forventningerne er store. Henriette Engel Hansen har en støt stigende form- og resultatkurve, men er stadigvæk så ny i sporten, at forventningerne ikke skal presses for meget i vejret. En A-finale er forventningen er Henriette først i finalen kan alting ske! Forberedelse OL-holdet vil forberede sig dels på hjemmebanen Bagsværd Sø, dels igennem deltagelse ved World Cup i Poznan og en træningslejr, der forventes placeret på et roanlæg i det sydlige Sverige. Derudover vil der blive arbejdet på at frigøre roerne mest muligt fra studier og arbejde de næste 66 dage op til OL. Billeder landshold -> kortbane landshold Billederne kan frit benyttes: Fotograf/kilde Dansk Kano og Kajak Forbund For yderlige oplysninger kontakt sportschef Klavs Klavsen eller undertegnede Med venlig hilsen Christian Jacobsen, Chefkonsulent Dansk Kano og Kajak Forbund

2 Kim Wraae Knudsen K2 (toerkajak) 1000m sammen med René Poulsen Født: 19. september Klub: ARK (Amager Ro og Kajakklub). Uddannelse: Læser økonomi. Hobby: Alt der indebærer en eller anden form for konkurrence. Ægteskabelig status: Kæreste og søn. Højde/vægt: 183 cm kg. Ambitioner: Top 3 til EM/VM/OL Gik gennem et europamesterskab sammen med René Poulsen, Maribo Kajakklub i K2 1000m, erhvervet den 17. maj 2008 Semifinale: Poulsen og Wraae sendte stærke signaler til deres modstandere i semifinalen, ved i suveræn stil at vinde semifinalen. Dermed så det godt ud, da de i finalen skulle kæmpe mod Norge, Sverige og Spanien om de 2 resterende OL-pladser. Finale: Duoen viste kæmpe styrke, da de sejrede på K2 1000m foran Spanien, Frankrig, Tyskland, Sverige og Norge. Dermed blev danskerne EUROPAMESTRE og fik de attraktive OL-billetter sammen med Spanien. Samtidigt betød det, at Norge ikke fik OL-kvalificering på denne distance. Det var et flot løb, hvor danskerne lagde sig i front fra start. Omkring 250m kom Ungarn i front, men fra m lagde danskerne sig i front, og sejren kunne konstateres uden brug af målfoto. Wraae og Poulsen havde også forsøgt sig på distancen ved VM i 2007, men her var det blevet til en 12 plads - et godt stykke efter den 6. plads, der ville have givet OL-udtagelse ved dette stævne. Kim blev 12 år gammel - i meldt ind i Amager Ro- & Kajakklub, efter at have prøvet en del andre sportsgrene, men først tre år senere (1993) begyndte jeg at træne målrettet, under hård, kynisk vejledning af Flemming Mathiesen. Jeg husker dage, hvor jeg hellere ville have revet ørene af mig selv, end gennemføre den ubarmhjertige træning specielt træningslejrene i Sibirien, hvor vi på ren Rocky-manér, måtte gå ud og hugge hul i isen, før vi kunne ro - var et sandt helvede. Men, havde Flemming ikke holdt mig i ørene, er det 100 pct. sikkert, at jeg ikke havde roet i dag Mit første gennembrud kom i 1995, da jeg sammen med Torsten Tranum-Jensen, Mads Kongsgaard og Jan Klitte, skulle ro K4 til junior VM i Japan, hvor vi sluttede som nr. 4, hvilket var ganske godt, taget i betragtning at jeg ugen op til VM, havde tabt mig 5-6 kg, fordi den hjernehindebetændelsesvaccine, jeg da havde fået skudt ind i mit korpus, viste sig at være mere levende end den burde have været. Sushi til morgenmad hjalp heller ikke ligefrem på præstationen. I 1996 fik jeg for første gang prøvet kræfter med verdenseliten, da jeg blev udtaget til Duisburg Regatta fy for fanden på det tidspunkt troede jeg ikke, at en m. skulle være så forbandet hård - hele vejen. Gennembruddet som senior kom i 1997, da jeg til WC på Bagsværd sammen med Ole-den-gang- Dalsbæk-nu-Scales, roede 3:12 på m. og blev nr. 2, med Australien på både 1. og 3. pladsen. I 2001 blev jeg sammen med Mads Kongsgaard nr. 5 til VM i Poznan og året efter i Sevilla gentog vi succesen, der efter min mening var lidt skuffende, specielt efter at vi havde roet en overbevisende semifinale (som vi vandt foran Tyskland og Polen).

3 Fra 2004 til 2007 roede jeg K1, hvor præstationerne var lidt svingende. Ved DM 2007 startede makkerskabet med René Poulsen, og dette fortsatte ved VM, efter at Thor Nielsen overtog landstrænerposten.

4 René Poulsen K2 (toerkajak) 1000m sammen med Kim Wraae Født: 28. november Klub: Maribo Kajakklub. Uddannelse: I gang med en tømreruddannelse. Ægteskabelig status: Single Højde/vægt: 186 / 86 Ambitioner: Medaljer Se under Kim Wraae. Jeg startede med at ro, da jeg engang tilmeldte mig en overlevelsestur i Ungdomsskolen. Det skulle foregå på Maribo Sø. Det foregik i kano, og vi skulle sove i mellem flere mio. myg på en ø. Jeg fik hurtigt lyst til at ro og begyndte at komme 2-3 gange om ugen. Ind imellem deltog jeg også i et par Canoeing Cups, og blev efterhånden så glad for at ro kajak, at jeg blev tilbudt at komme og træne vinteren igennem! Det syntes jeg lød som noget, der kunne være meget sjovt og det var det! Det gik der en vinter med, altså med vægttræning, løbetræning, badminton og skydning oveni, for jeg var jo ikke helt sikker på, om det var det her, jeg skulle. Da foråret nærmede sig, kom Finn Larsen og spurgte, om ikke jeg kunne tænkte mig at komme på træningslejr i Frankrig? Det sagde jeg straks ja til! Og jeg tog med, og fik tæv af alle de andre - store som små - der var med på turen. Men på den træningslejr satte jeg mig for første gang i en kapbåd, og i løbet af 2 dage havde jeg lært at ro i kapbåd - efter ca. 12 ture i vandet!!! Resten af sæsonen roede jeg så en masse løb, hvor jeg blandt andet vandt 2 DM-medaljer i K-2, på 2500 meter og marathon, begge af bronze, med Nicolai Dagnæs/Silkeborg. I mens jeg roede alle de her løb, trænede jeg mere og mere, og inden sæsonen var slut, trænede jeg hver eneste dag. Var bla. også på træningslejr i Nyköping, Sverige - igen med de store drenge. I 2004 som U16-roer, deltog jeg i NM i Tampere/Finland og vandt 500 meteren i overlegen stil, og tog sølv på 200 meter. I 2005 som 1.års U18 vandt jeg 6 guldmedaljer til DM kortbane. 2 x sølv til EM marathon (U18). I 2006 som 2. års U18 blev jeg Europamester i K1 1000m. I 2007 blev jeg optaget på elitecenteret /seniorlandsholdet og blev nr. 12 ved VM i Tyskland sammen med Kim Wraae.

5 Kasper Bleibach K1 (enerkajak) 500m Fødselsdato: 1. marts Klub: Maribo kajakklub. Hobby: Slappe af, være sammen med venner og familie. Ægteskabelig status: Single. Højde/vægt: 184cm / 88kg. Ambitioner: OL-finale Gik ligeledes igennem et Europamesterskab i K1 500m, erhvervet den 18. maj Semifinale: Den bomstærke Bleibach havde styr på semifinalen hele vejen igennem, og udstrålede selvtillid - både under og efter løbet. Stjernen Tim Brabants fra England, som allerede var OLkvalificeret, måtte se sig henvist til en fjerdeplads og kom således ikke i finalen. Kaspers sejr sikrede ham en attraktiv midterbane i finalen. Det så meget lovende ud med 3 ledige OL-billetter på denne distance. Finale: Formen var i en klasse for sig, da Bleibach næsten decimerede sine modstandere og vandt Europamesterskabet for enerkajakker på 500m. Efter 250 meter var muskelbundtet fra Maribo 2 sekunder foran sine modstandere. Han holdt hele vejen i mål, og slog italieneren Zerial med 4/100 med russeren Ryakovh på tredjepladsen. Kasper skulle være blandt de 3 første - fratrukket Tyskland, der allerede er kvalificeret - for at blive udtaget til OL. Dermed var OL-kvalifikationen en realitet. I 2007 forsøgte Kasper at kvalificere sig til OL i K2 500m sammen med Casper Nielsen. Det lykkedes ikke, og i 2008 valgte Kasper, sammen med landstræner Thor Nielsen, at satse på K1. Jeg har roet siden alle årene for Maribo kajakklub. Jeg startede egentlig, fordi vi legede ved badestranden ved siden af klubben. En dag fik vi lov at prøve kajakker og blev bidt af det. Min første træner var Finn Larsen der er noget af en legende i Maribo - så selvfølgelig skulle jeg ro kapløb. Mit første DM var på marathondistancen, hvor jeg stillede op som 12årig mod de 2 år ældre. Jeg blev næsten skræmt væk, da en tilskuer heppede så intenst på mig ved en overbæring, at jeg næsten ikke kunne finde ud af at komme videre. I dag er det jo bare fedt med opbakning. Da jeg var 15 år, kom jeg med til NM i Sverige. Mit første gode resultat kom som junior (U18) i Bochum, hvor jeg blev nr. 2 på K1 1000m. I 2003 startede jeg på Elitecenteret/Seniorlandsholdet og deltog ved VM i K1 500m. I 2005 blev jeg nr. 2 til World Cup K1 200m og var i finalen på K1 1000m. Ved VM 2007 opnåede jeg en 6. plads i K2 200m.

6 Henriette Engel Hansen K1 (enerkajak) 500m Født: 15. april Klub: Kano- og kajakklubben 361. Uddannelse: Nyudannet økonom fra Københavns Universitet - cand.polit. Hobby: Ski, hygge med venner og kæreste. Ægteskabelig status: Kæreste. Højde/vægt: 170 cm/65 kg Ambitioner: A-finale til OL. Henriettes vej til OL gik også gennem EM. Kvalifikationen blev opnået via en førsteplads i B-finalen, svarende til en samlet 10. plads. Semifinale: Henriette var i en barsk semifinale, hvor hun var oppe mod tidligere OL- og VM-medaljetagere. Henriette blev nr. 4 i semifinalen og blev således henvist til B-finalen. Den anden semifinale havde et noget lettere felt, og Henriettes tid ville dér have sendt hende direkte i finalen. B-finale: Da løbet blev roet, vidste Henriette ikke, om det overhovedet var muligt at kvalificere sig til OL. Hun vidste dog, at hvis der var en mulighed, kunne den kun udnyttes ved at blive nr. 1. Henriette løftede opgaven og vandt B-finalen. Dermed er hun Europas pt. 10ende hurtigste kvinde på 500m. Mit kajakeventyr er betydeligt kortere end de fleste andre 24 årige kajakroeres. Jeg lærte at ro kajak i sommeren 2002, med det formål at lære at ro for at kunne deltage i Adventure Races. På det tidspunkt blev det meste af min tid brugt på at klatre og løbe, men det satte kajakken en stopper for. I marts 2003 købte jeg en Elio Zeus, hvilket var til stor fornøjelse for kanoklubbens medlemmer, idet jeg i begyndelsen ikke kunne komme længere end knap 2 meter fra broen, uden at falde i vandet. Dette blev dog bedre efter nogle uger, og jeg kunne nu komme ud til bøjerækkerne på Bagsværd Sø uden at falde i - en distance på ca. 30 meter. Balancen blev løbende bedre, og jeg blev i maj 2003 overtalt til at stille op til en regatta. Det blev til en 5 km til Mariboregattaen. Samme år roede jeg DM marathon i en tracer, hvilket ikke kan anbefales. Herefter er tingene gået slag i slag. Jeg begyndte at vægttræne en smule i efteråret 2003, og blev overtalt til at deltage i KCK s træningslejr i påsken Jeg kom med på udviklingslandsholdet til EM marathon, hvor jeg opnåede en 7. plads i K2 og en 9. plads i K1. I 2006 blev jeg optaget på elitecenteret. Mine resultater er: 2006: EM 1000m K1, samlet nr. 11. VM 1000m K1 nr. 9. VM marathon K1 nr : EM 500m K1 samlet nr. 11. VM 500m K1 samlet nr. 11. Verdensmester marathon K2 sammen med Anne Lolk.

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 2016 OL ÅR NU venter Rio 2015 ikke mit år. Mine forberedelse mod OL går rigtig godt. OL i Rio bliver mit tredje OL og det bliver uden tvivl mit sidste. Jeg glæder mig

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Ingen dag uden undtagelse, nu er temperaturen faldet en lille smule 2-3 grader, hvilket gør morgenstunden lidt mere behagelig. De første hold

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

KANO & KAJAK Nyhedsmagasin

KANO & KAJAK Nyhedsmagasin KANO & KAJAK Nyhedsmagasin marts 2008 Euro Paddle Pass i 2008. Gældende for de klubber under DKF der ønsker at tilslutte sig ordningen Sådan gør du i overgangsperioden 1. Alle roere der pr. 31/12-07 var

Læs mere

Odense langdistance (lørdag)

Odense langdistance (lørdag) Odense langdistance (lørdag) Odense landistance sidst i april mødes den samlede danske elite for at teste om vinterens træning har båret frugt, om bådeholdene er sammensat rigtigt eller der skal ske ændringer.

Læs mere

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 Den evigt ungdommelige klub fylder 60 år! I år fylder 361 Kano- & Kajakklub 60 år. TRES ÅR! Trods den høje alder er klubben stadig i fuldt vigør og har bevaret ungdommens

Læs mere

Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015

Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015 Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015 Ansøgende forening: Varde Faldskærmsklub Varde Faldskærmsklub er en af Danmarks ældste og største faldskærmsklubber, med eget

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

17 af Silkeborg Kajakklubs 24 deltagere samt 2 trænere ved DM 2003 på Brabrand sø.

17 af Silkeborg Kajakklubs 24 deltagere samt 2 trænere ved DM 2003 på Brabrand sø. 17 af Silkeborg Kajakklubs 24 deltagere samt 2 trænere ved DM 2003 på Brabrand sø. Indholdsfortegnelse. Forord 3 Kraftcenter Silkeborg februar 2003 4 Kraftcenter Silkeborg juni 2003 5 Kaproningsnyt juli

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 Nyt for løberne Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 27. oktober Korsør NM cross iagttagelsesløb Jun pi. 4,5 km Jun dr. 6,0 km Kvinder 7,5 km Mænd 9,0 km 10. november Tårnby, Amager Nordisk

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019

UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019 UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019 Forudsætninger: I 2019 afholdes to oversøiske regattaer (U23VM i Sarasota og U19VM i Tokyo). Der forventes at være betydelige økonomiske omkostninger for DFfR i forbindelse

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1.

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1. Rejsebrev nr. 1. Årets første internationale stævne for det danske landshold er i gang. Stedet er Rzeszów i Polen hvor der skal skydes om Europamesterskaberne indendørs for junior og senior. Det danske

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Bord- tennis en sport der BAtter

Bord- tennis en sport der BAtter Bordtennis EN SPORT DER BATTER Sammen med din klub, skole eller SFO kan du træne de forskellige bordtennisøvelser i dette hæfte. I hæftet kan du samtidig læse om Danmarks bordtennisstjerner. Find os på

Læs mere

To danske storfavoritter debuterer til World Games i ju-jitsu

To danske storfavoritter debuterer til World Games i ju-jitsu Pressemeddelelse 19. juli 2017 To danske storfavoritter debuterer til World Games i ju-jitsu Fredag den 28. juli og lørdag den 29. juli går en stor drøm i opfyldelse for de to danske ju-jitsu kæmpere,

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Human Performance Institute.dk. By Johan Munck Larholm. Unleash The. Champion. Within. 6 Hours Concept. Professional Business Advisor Human Resource

Human Performance Institute.dk. By Johan Munck Larholm. Unleash The. Champion. Within. 6 Hours Concept. Professional Business Advisor Human Resource Unleash The Champion Within 6 Hours Concept Titelbælte 2014 Hvad Human performance Institute har betydet for mig! Af Joachim Christensen Hvis man ser bort fra Johans og min relation fra de tidligere år

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 14 dage til OL i Rio. Rio bliver mit tredje OL. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Vi er 2 fra Gentofte min klub. Jeg føler jeg har forberedt mig så optimalt som

Læs mere

Herre U16 Bruttolandshold 2015 (se ranglister fra DM sprint 2014 i bilag 1, 2 og 3)

Herre U16 Bruttolandshold 2015 (se ranglister fra DM sprint 2014 i bilag 1, 2 og 3) Udtagelse af nyt U16 Bruttolandshold 2015 Idrættens hus 15. januar 2015 Dansk Kano og Kajak Forbund har udtaget nyt U16 Bruttolandshold for 2015. U16 Bruttolandsholdet 2015 er udtaget på baggrund af præstationer

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 DRC Testregatta den 1. - 2. oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 Rammer for afholdelse af testregatta på Bagsværd Sø Sidste frist for ordinær tilmelding: onsdag

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Generalforsamling i Korsør AM

Generalforsamling i Korsør AM Generalforsamling i Korsør AM 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. behandling af indkomne forslag

Læs mere

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer!

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer! Søndag d. 5.9.10 Udtagelse til DM. Endelig kom dagen som vi har ventet på et helt år. Udtagelsen blev afhold af Vestjyllands PH. Så det har været nogle spændende mdr. op til, for Kim og Kjeld stod jo for

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Speciel Vægttræning. Kraftcenter LF Maribo Kajakklub. 2006 Rene Poulsen fra 3.1 5.1 10/1-12/1 + 17.1 19.1 + 24.1 26.1

Speciel Vægttræning. Kraftcenter LF Maribo Kajakklub. 2006 Rene Poulsen fra 3.1 5.1 10/1-12/1 + 17.1 19.1 + 24.1 26.1 Speciel Vægttræning Kraftcenter LF Maribo Kajakklub 2006 Rene Poulsen fra 3.1 5.1 10/1-12/1 + 17.1 19.1 + 24.1 26.1 Øvelser Antal Gentagelser BP 40% af max 450 T.T.M. 40% af max 250 S.P 50% af max 150

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DM I Marathon 2011 Regatta DANMARKS Gladsaxe ROSTADION Bagsværd Sø 3.& 4. September Dansk Kano- og Kajak Forbund og Regatta Gladsaxe indbyder til Regatta Gladsaxe og Dansk Kano og Kajak Forbund inviterer

Læs mere