By og Landskab har den 1. november 2013 modtaget din anmeldelse om emissionsorienteret produktionstilpasning og skift i dyretype.

Save this PDF as:
Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "By og Landskab har den 1. november 2013 modtaget din anmeldelse om emissionsorienteret produktionstilpasning og skift i dyretype."

Transkript

1 Jesper Nygård Knudsen Dato: Nybyvej Vipperød Sagsnr.: 13/57433 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: EAN.nr Afgørelse til udvidelse af dyrehold By og Landskab har den 1. november 2013 modtaget din anmeldelse om emissionsorienteret produktionstilpasning og skift i dyretype. Afgørelse Vi tillader den 6. januar 2014, at dyreholdet på Nybyvej 17 kan udvides som anmeldt. Afgørelsen er truffet på baggrund af 31 og 32 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. Den anmeldte udvidelse af dyreholdet kan ske uden krav om godkendelse efter husdyrgodkendelsesloven 2. Det årlige tilladte dyrehold i dag og vil fremover være: Eksisterende tilladelse Fremtidigt tilladt dyrehold efter anmeldelsen 90 søer 115 søer 900 smågrise (7, smågrise (7, smågrise ( slagtesvin ( slagtesvin ( Beskrivelse af sagen Ejendommen er et svinebrug med en tilladelse til 90 søer, 900 smågrise (7,2-25, 900 smågrise (25-30 og 900 slagtesvin ( I nedenstående vurderes alle betingelserne for anmeldelser efter 32 og 31. Skemaet skal læses kolonnevis efter tilladelsestype 32: Emissionsorienteret 31: Udvidelse skift i dyretype produktionstilpasning Nudrift Ansøgt Nudrift Ansøgt 90 søer 90 søer 90 søer 115 søer 900 smågrise (7, smågrise (7, smågrise (7, smågrise (7, smågrise ( smågrise( smågrise ( slagtesvin ( kg ) 1053 slagtesvin ( slagtesvin ( slagtesvin ( Bek. om ændring af bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. husdyrbrug nr af 8. november Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug nr af 20. december 2006

2 Tilladelsen indeholder 2 anmeldelses typer der er skrevet sammen til en tilladelse. Tabellen illustrerer at der først foretages en vurdering af 32 betingelserne og til sidst 31 forudsætningerne. Nedenstående kort viser placering af staldanlægget. Kriterier der skal overholdes for, at vi kan acceptere 32-anmeldelsen Anmeldelse efter 32 giver mulighed for, at udvide den eksisterende tilladelse (bortset fra smågrise indtil 25 til omregningsfaktoren for dyreenheder 2010/2011. Kommunen kan kun tillade den anmeldte ændring, hvis miljøpåvirkningen på en række punkter bliver mindre end i den nuværende produktion. Disse punkter er gennemgået nedenfor. 1. Husdyrbruget har ingen tilladelse eller godkendelse efter 10, 11 eller 12 i husdyrloven Ejendommen har ingen miljøgodkendelse efter husdyrloven. 2. Fortages der ændringer der kræver tilladelse eller godkendelse efter 10, 11 eller 12 i husdyrloven Ændringen af dyreholdet sker uden ændring af bygningerne eller staldanlægget. Holbæk kommune vurderer derfor, at ændringen ikke kræver tilladelse eller godkendelse efter 10, 11 eller 12 i husdyrgodkendelsesloven. 3. Findes der følsomt natur indenfor 300 meter af staldanlægget Der er ikke 7 områder inden for 300 meter fra staldanlægget. Der ligger ingen ammoniakfølsomme naturtyper der indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelse eller heder, moser og overdrev der er beskyttet efter 3 og ammoniakfølsomme skove. 4. Overholder udvidelsen beskyttelsesniveauet for lugt Det generelle beskyttelsesniveau for lugt til enkelt bolig, samlet bebyggelse og byzone er overholdt. Beskyttelsesniveauet for lugt er genberegnet i skema

3 5. Bringer husdyrbruget husdyrgødning ud på arealer der er udpeget som fosforklasse 2 eller 3? De udbringningsarealer du har oplyst, at der fremadrettet bringes husdyrgødning på, er ikke omfattet af fosforklasse 2 eller 3. Arealerne ses som bilag. 6. Udvidelsen af dyreholdet må ikke overstige antal dyreenheder beregnet efter DEomregningsfaktor fra 2008/2009. Der er i dag tilladelse til at producere 90 søer, 900 smågrise (7,2-25), 900 smågrise (25-30 og 900 slagtesvin (30-105, svarende til 53,2 DE ved omregningsfaktoren for dyreenheder 2008/2009. Du ønsker, at ændre antallet til 90 søer, 900 smågrise (7,2-25, 1125 smågrise (25-30 og slagtesvin ( Dette svarer til 52,3 DE ifølge omregningsfaktor 2010/ Er produktionen udvidet efter de tidligere 19 f bestemmelser af husdyrgodkendelsesbekendtgørelse af 6. april Produktionen er ikke udvidet jf. bestemmelserne i 19 f (fulde stalde) af husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen af 6. april Vi vurderer, at kravene til dyreenhedsomregningsfaktoren er overholdt. Kriterier der skal overholdes for at vi kan acceptere 31 anmeldelsen Anmeldeordningen giver mulighed for skifte dyretype, hvis påvirkningen på en række punkter bliver på det nuværende niveau eller mindre end den nuværende produktion jf. 31 og 38 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Disse punkter er gennemgået nedenunder. Til belysning af sagen har jeres konsulent indsendt to fiktive beregning af nudrift og anmeldt drift, skema nr og i It-ansøgningssystemet, husdyrgodkendelse.dk. 1. Skift i dyretype, kan kun ske mellem dyregrupperne i samme kategori eller skift til dyregruppen kvæg Skiftet i dyreholdet sker inden for de gældende rammer, idet dyreholdet skiftets fra slagtesvin til søer og smågrise. 2. Der må ikke foretages ændringer, der kræver tilladelse eller godkendelse efter 10, 11 eller 12 i husdyrgodkendelsesloven Skiftet i dyreholdet sker uden ændring af bygningerne eller staldanlægget. Vi vurderer derfor, at ændringer ikke kræver tilladelse eller godkendelse efter 10, 11 eller 12 i husdyrgodkendelsesloven. 3. Skift i dyretype kan kun finde sted, hvis ændringen af dyreholdet ikke overskrider stipladsgrænserne jf. 12, stk. 1 i husdyrgodkendelsesloven medmindre dyreholdet er omfattet af 12 i lov om miljøgodkendelse. Ejendommen overskrider ikke stipladsgrænsen jf. 12 i husdyrgodkendelsesloven. 4. Den samlede lugteemission må ikke forøges Lugtemissionen før og efter skiftet af dyretype på ejendommen fremgår af nedenstående skema. Skiftet i dyretypen medfører et fald i lugtemissionen på henholdsvis 29 LE og 311,1 OU. På den baggrund vurderer vi, at skiftet i dyretype ikke vil give anledning til øgede lugtgener.

4 (kg før)/(kg efter) Før (nudrift) / Efter (ansøgt drift) / Søer 1188 LE 3120 OU 1518 LE 4360 OU Smågrise (7, ,53 LE 666,86 OU 992,12 LE 1.795,27 OU /(7,2-30 Smågrise ( ,22 LE 407,55 OU Slagtesvin ( ,60 LE 7.840,80 OU 1.856,25 LE 5.568,75 OU /(30-80 I alt LE OU LE OU 5. Hvis der sker en forøgelse af lugteemission, må dette ikke ske i staldanlæg tæt på byzone, samlet bebyggelse eller nabo Skift i dyretypen sker kun i to staldanlæg. Lugten reduceres i poltestalden der ligger nærmest byzonen. 6. Ammoniakemissionen fra husdyrbruget må ikke øges Ammoniakemissionen falder fra 750,05 kg N/år til 657,73 kg N/år, i alt en reduktion på 92,3 kg N/år. 7. Skift i dyretypen må ikke medføre forøgelse i ammoniakdeposition til sårbar natur fra husdyrbruget Der sker ingen forøget ammoniakdeposition til 7 områder, internationale naturbeskyttelsesområder, heder, moser og overdrev beskyttet efter 3 i naturbeskyttelsesloven eller ammoniak følsomme skove. 8. Kvælstof ab lager må ikke øges som følge af skift i dyretype Der sker en reduktion af kvælstof fra 4.793,29 kg N til 4.550,71 kg N i alt en reduktion på 242,58 kg N/år 9. Fosfor ab lager må ikke øges som følge af skift i dyretype Der sker en reduktion i fosfor fra 1.237,53 kg P til 1.190,25 kg P, i alt en reduktion på 47,28 kg P/år. 10. Overholdes afstandskravene i husdyrgodkendelseslovens 6 Som det fremgår af nedenstående skema er alle afstands kravene overholdt. Afstandskrav 6 Afstandskrav Reel afstand Eksisterende eller ifølge 50 meter 230 meter kommuneplanens rammedel fremtidigt byzone- eller sommerhusområde Område i landzone, der i lokalplan er 50 meter >50 meter udlagt til boligformål, blandet bolig og erhvervsformål eller til offentlige formål med henblik på beboelse, institutioner, rekreative formål og lign. Nabobeboelse 50 meter 260 meter 11. Skift i dyretype må ikke være i strid med beskyttelsesinteresser Det anmeldte skift i dyretype er ikke i strid med beskyttelsen af fredede områder, beskyttelseslinjer, eller områder der i kommuneplan er udpeget med landskabelige værdier, særlige naturbeskyttelsesinteresser, værdifulde kulturmiljøer samt nationale geologiske interesseområder.

5 Samlet vurdering Vi vurderer, at den ønskede ændring af dyreholdet på ejendommen lever op til de kriterier, der fremgår af husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 32 og 31. Det vurderes derfor, at ændringen af dyreholdet på Nybyvej 17 kan gennemføres uden udarbejdelse af miljøgodkendelse, jf. bestemmelserne i husdyrgodkendelsesloven. Nabohøring og offentliggørelse Udkastet har været i høring i 2 uger ved ansøger og konsulent fra den december Der befinder sig ingen naboer inden for konsekvenszonen på 244 meter, hvorfor udkastet ikke er sendt til dem. Høringen gav ikke anledning til bemærkninger. Tilladelsen bliver annonceret den 7. januar 2014 på kommunens hjemmeside: Klagevejledning Denne afgørelse kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af dig og klageberettigede myndigheder, organisationer og naboer. En klage skal være skriftlig og skal sendes til Holbæk Kommune på eller til Holbæk Kommune, Att.: Landbrug, 0899 kommuneservice, 4300 Holbæk.. Anfør venligst journalnummer. Klagen skal være modtaget senest 4 uger fra offentliggørelsen af afgørelsen, det vil sige den 4. februar 2014 kl Alle henvendelser bedes anført journalnummer 13/ Kommunen sender eventuelle klager og sagsakter videre til Natur- og Miljøklagenævnet. Du vil blive orienteret, hvis der indkommer klager. Miljøministeriet har fastsat et gebyr 3 for indgivelse af klager til Natur- og Miljøklagenævnet. Privatpersoner betaler et gebyr på 500 kr. for at påklage en afgørelse. Søgsmål til prøvelse af afgørelsens lovlighed, skal være anlagt ved domstolene senest 6 måneder efter godkendelsen er offentliggjort. En klage har normalt ikke opsættende virkning, dvs. du kan udnytte godkendelsen mens klagen behandles, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet meddeler andet. Ved spørgsmål, kan landbrugsgruppen kontaktes på tlf eller på mail Med venlig hilsen Henriette Fries Pba. i jordbrug 3 Miljøministeriets lov om differentieret klagegebyr nr af 22. december 2010

6 Udkast til afgørelse sendt til: Jesper Nygård Knudsen, Nybyvej 17, 4390 Vipperød Gefion v. Heidi Ledskov, Fulbyvej 15, 4180 Sorø, Kopi af afgørelsen er sendt til: Jesper Nygård Knudsen, Nybyvej 17, 4390 Vipperød Gefion v. Heidi Ledskov, Fulbyvej 15, 4180 Sorø, Organisationer Naturstyrelsen Roskilde, Ny Østergade 7-11, 4000 Roskilde, Miljøministeriet, Højbro Plads 4, 1200 København K, Sundhedsstyrelsen, Embedslægerne Sjælland, Rolighedsvej 7, 4180 Sorø, Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark (Forurening Søer + vandløb) Danmarks Sportsfiskerforening, Skyttevej 4, 7182 Bredsten, Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, Danmarks Naturfredningsforening, Holbæk Afdelingen, Dansk Ornitologisk forening, Vesterbrogade 140, 1620 København V og Det økologiske Råd, Blegdamsvej 4B, 2200 København N

By og Landskab har den 24. januar 2013 modtaget din anmeldelse om skift af dyretype.

By og Landskab har den 24. januar 2013 modtaget din anmeldelse om skift af dyretype. Preben Hansen Dato: 19. april 2013 Bjergskovvej 24 4300 Holbæk Sagsnr.: 13/5799 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 7236 8066 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse vedr. anmeldelse af skift

Læs mere

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk Dato: 2. april 2012 Vagn Nielsen Næsbyvej 19 Sagsnr.: 11/64925 4300 Holbæk Dir.tlf.: 72 36 41 20 Sagsb.: Henriette Fries E-mail: landbrug@holb.dk Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Bukkerupvej 67, 4340 Tølløse.

Anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Bukkerupvej 67, 4340 Tølløse. Jacob Vallø Hansen Dato: 5. december 2014 Bukkerupvej 67 Sagsb.: Heras 4340 Tølløse Sagsnr.: 14/67669 Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: Landbrug@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Anmeldelse af skift i dyretype

Læs mere

Afgørelse om anmeldelse - udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Brændholtvej 40

Afgørelse om anmeldelse - udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Brændholtvej 40 Peter Helmer og Søren Helmer Dato: 01-05-2013 Ringstedvej 260 4350 Ugerløse Sagsnr.: 12/113918 Sagsb.: Anne Duus Hausmann Dir.tlf.: 7236 4138 E-mail: anndh@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse om anmeldelse

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på svinebruget Lundemarken 4, 4520 Svinninge

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på svinebruget Lundemarken 4, 4520 Svinninge Per Sten Andersen Dato: 18-07-2012 Bjergbyvej 5 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/34335 Sagsb.: Anne Duus Hausmann Dir.tlf.: 76 36 41 20 E-mail: landbrug@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse vedr. anmeldelse

Læs mere

Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202

Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202 Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Tilladelse til udvidelse af stalde

Læs mere

Anmeldelse af ændret dyrehold efter 29 på ejendommen Hanerupvej 17, 4420 Regstrup

Anmeldelse af ændret dyrehold efter 29 på ejendommen Hanerupvej 17, 4420 Regstrup Henrik Larsen Mørkøv Kirkeby 10 4440 Mørkøv VIRKSOMHED OG MILJØ Dato: 11. december 2017 Sagsb.: Henrik Rasmussen Sagsnr.: 17/29078 Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: heras@holb.dk Anmeldelse af ændret dyrehold

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype og udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Tobjergvej 17, 4300 Holbæk.

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype og udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Tobjergvej 17, 4300 Holbæk. NEP-SSK Aps, Dato: 10-07-2013 Skamstrupvej 89, 4440 Mørkøv Sagsnr.: 13/16130 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 7236 8066 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i

Læs mere

Lars Nielsen Dato: Ringstedvej Holbæk Sagsnr.: 12/ Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype

Lars Nielsen Dato: Ringstedvej Holbæk Sagsnr.: 12/ Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype Lars Nielsen Dato: 15-02-2013 Ringstedvej 160 4300 Holbæk Sagsnr.: 12/101063 Sagsb.: Anne Duus Hausmann Dir.tlf.: 7236 4138 E-mail: anndh@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse vedr. anmeldelse af skift

Læs mere

Knud Knudsen Dato: 19. april 2012 Edelgundegårdsvej 8 4380 Hvalsø Sagsnr.: 12/15956

Knud Knudsen Dato: 19. april 2012 Edelgundegårdsvej 8 4380 Hvalsø Sagsnr.: 12/15956 Knud Knudsen Dato: 19. april 2012 Edelgundegårdsvej 8 4380 Hvalsø Sagsnr.: 12/15956 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: landbrug@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Tilladelse til udvidelse

Læs mere

Anders Echberg Dato: 21-03-2014 Guredevej 13 4300 Holbæk Sagsnr.: 13/65180

Anders Echberg Dato: 21-03-2014 Guredevej 13 4300 Holbæk Sagsnr.: 13/65180 Anders Echberg Dato: 21-03-2014 Guredevej 13 4300 Holbæk Sagsnr.: 13/65180 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 72 36 80 66 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Lundgård, Hjermvej 98, 7560 Hjerm den 25. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift i dyretype på husdyrbruget

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE DPL Vålse Vesterskovvej 28a 4840 Nørre Alslev CVR nr. 20365404 7. MATRS 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune har den 2. marts 2017 modtaget

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4.

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31 Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. marts 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kilsgårdvej 4, 7700 Thisted 22. juni 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse

Læs mere

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Niels Skaaning Ll. Slemmingevej 37 4990 Sakskøbing CVR nr. 6575 0716 10. MAJ 2017 UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Guldborgsund Kommune har den 8. maj

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nygård, Vilhelmsborgvej

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på Mellemvej 17 7790 Thyholm 7. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved udvidelse af dyreholdet i eksisterende stalde

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Ingolf Elvin Moff Vinding Bækgårdsvej 4 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Bækgårdsvej 4, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 17. juni 2014 modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift

Læs mere

Jilke Arentoft A Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Gunderupvej 61, 6800 Varde

Jilke Arentoft A Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Gunderupvej 61, 6800 Varde Jilke Arentoft A Andersensvej 1E 8600 Silkeborg Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende

Læs mere

Enggaardens Holstein I/S v/ Per Andersen Kærbjergvej Agerbæk

Enggaardens Holstein I/S v/ Per Andersen Kærbjergvej Agerbæk www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Enggaardens Holstein I/S v/ Per Andersen Kærbjergvej 37 6753 Agerbæk Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk

Læs mere

Teknik og Miljø Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Krarupvej 19, 6862 Tistrup 20.

Teknik og Miljø  Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Krarupvej 19, 6862 Tistrup 20. Niels Thing Snorupvej 14 6862 Tistrup Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Krarupvej

Læs mere

Vejledning om hvordan du klager og om gebyrordningen kan du finde på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside,

Vejledning om hvordan du klager og om gebyrordningen kan du finde på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside, Jens Kristian Steffensen Forsomhovej 8 6870 Ølgod Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af skift mellem

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nørgård, Rødebrovej 6, Linde, 7600 Struer den 31. august 2017 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8 Afgørelse

Læs mere

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted Ole Olsen Nordbjergvej 32 4100 Ringsted Dato: 11.august 2017 Afgørelse om ikke-godkendelsespligt ved udvidelse af dyrehold i eksisterende stald på Nordbjergvej 32 og accept af anmeldelsen Du har anmeldt

Læs mere

Kragrøi I/S Att.: Søren Rasmussen Lillemadevej Nordborg. Erhverv & Affald Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Kragrøi I/S Att.: Søren Rasmussen Lillemadevej Nordborg. Erhverv & Affald Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Kragrøi I/S Att.: Søren Rasmussen Lillemadevej 9 6430 Nordborg Afgørelse om anmeldelse af skift i dyretype, Lillemadevej 7, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har d. 23. marts 2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Allan Pedersen Nr Karstoftvej 32 6933 Kibæk Afgørelsesdato:

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde

Læs mere

Jilke Arentoft A. Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Ringkøbingvej 320, 6800 Varde

Jilke Arentoft A. Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Ringkøbingvej 320, 6800 Varde Jilke Arentoft A. Andersensvej 1E 8600 Silkeborg Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende

Læs mere

Graugaard I/S v. Henrik og Ulrik Clausen Pøl Nørregade Nordborg. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Graugaard I/S v. Henrik og Ulrik Clausen Pøl Nørregade Nordborg. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Graugaard I/S v. Henrik og Ulrik Clausen Pøl Nørregade 31 6430 Nordborg Afgørelse om anmeldelse af skift i dyretype, Pøl Søndergade 21, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har d. 7. maj 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Ålborgvej 440, 9382 Tylstrup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Ålborgvej 440, 9382 Tylstrup #split# Michael og Henrik Basso Sørensen Langbrokrovej 60 9310 Vodskov Kopi sendt til LandboNord, att. Anna Birgitte Thing Plan og Miljø Dato: 24-04-2014 Sags. nr.: 09.17.44-G01-2-14 Sagsbeh.: Martin Engsig

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Ryttergårdsvej 5, 5892 Gudbjerg Sydfyn, CVR. Nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Ryttergårdsvej 5, 5892 Gudbjerg Sydfyn, CVR. Nr Klaus Nielsen Kværndrupvej Vænge 11 5772 Kværndrup mail@hoejagergaardagro.dk Byg, Natur og Miljø Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Jette.raal.stockholm@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stald på Gl Landevej 11, 6800 Varde

Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stald på Gl Landevej 11, 6800 Varde Rasmus Haltrup Gl Landevej 11 Mejls 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stald på Gl Landevej 11, 6800 Varde Dyreholdet på

Læs mere

At staldene som oplyst står i åben forbindelse med hinanden og dermed kan betragtes som ét staldafsnit.

At staldene som oplyst står i åben forbindelse med hinanden og dermed kan betragtes som ét staldafsnit. Jens Møller Nedre Vej 77 8930 Randers NØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk 01-08-2017 / 09.17.44-P19-7-17

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen Fåborgvej 79,

Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen Fåborgvej 79, Marije F. Jacobsen Fåborgvej 93 6818 Årre Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen Fåborgvej 79, 6818 Årre Dyreholdet på ejendommen

Læs mere

Afgørelse efter 31 - skift i dyretype, Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby

Afgørelse efter 31 - skift i dyretype, Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby Peder Nygård Hansen Dorthealundsvej 3 5683 Haarby 17-08-2016 Sags id: 16/13838 Afgørelse efter 31 - skift i dyretype, Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby Ejendommen Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485 Mogens Elnegaard Haveskovvej 2 5932 Humble Læring og Vækst Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 21-04-2015

Læs mere

Skift i dyretype. Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse. Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016

Skift i dyretype. Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse. Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016 Skift i dyretype Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse om

Læs mere

Vi skal med denne afgørelse vurdere, om ændringen kræver godkendelse efter husdyrgodkendelseslovens 11 1.

Vi skal med denne afgørelse vurdere, om ændringen kræver godkendelse efter husdyrgodkendelseslovens 11 1. Bent Juul Sørensen Dunkærgyde 13 5970 Ærøskøbing Byg, Natur og Miljø Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Jette.raal.stockholm@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsespligt

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup #split# GÅRDEJER POUL NØRGAARD NIELSEN Bjørnbækvej 78 9320 Hjallerup Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr.: 15633174 Kopi sendt til LandboNord, att. Allan K. Olesen Plan og Miljø Dato:

Læs mere

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.:

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.: Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Sdr. Vornæsvej 31, 5700 Svendborg, CVR nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Sdr. Vornæsvej 31, 5700 Svendborg, CVR nr Frank Madsen Sdr. Vornæsvej 31 5700 Svendborg noregaard@taasingemail.dk Byg, Natur og Miljø Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Jette.raal.stockholm@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse

Læs mere

Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby. Den 10. december 2014. Natur, Miljø og Trafik

Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby. Den 10. december 2014. Natur, Miljø og Trafik Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby Den 10. december 2014 Natur, Miljø og Trafik Skift mellem dyretyper i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Strandvej

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Villerupvej 11, 7755 Bedsted 4. august 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Morten Dyrehauge Christiansen Tingvejen 443 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Billund Kommune har den 16. juni 2015

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Solbjergvej 20, 9560 Hadsund

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Solbjergvej 20, 9560 Hadsund Nørgaard I/S v/knud Nørgaard og Claus Nørgaard Rønningen 4 9560 Hadsund Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer:

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Ammekvæg Agerholmvej 4, 7700 Thisted 13. december 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i

Læs mere

Arne Højvang Linding Ndr Bounumvej 22 Horne 6870 Ølgod

Arne Højvang Linding Ndr Bounumvej 22 Horne 6870 Ølgod Arne Højvang Linding Ndr Bounumvej 22 Horne 6870 Ølgod Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Ndr Bounumvej

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Anne Hvid Nielsen Riisvej Vildbjerg

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Anne Hvid Nielsen Riisvej Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Anne Hvid Nielsen Riisvej 1 7480 Vildbjerg Afgørelsesdato:

Læs mere

I/S Bruun v/jørgen Bruun og Lars Bruun Møgelbjergvej 15 Næsbjerg 6800 Varde

I/S Bruun v/jørgen Bruun og Lars Bruun Møgelbjergvej 15 Næsbjerg 6800 Varde I/S Bruun v/jørgen Bruun og Lars Bruun Møgelbjergvej 15 Næsbjerg 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift

Læs mere

- 260 søer. 19 d: Udvidelse skift i dyretype. Nudrift Ansøgt nudrift Ansøgt nudrift Ansøgt 307 søer 307 søer 307 søer 260 søer 260 søer 260 søer

- 260 søer. 19 d: Udvidelse skift i dyretype. Nudrift Ansøgt nudrift Ansøgt nudrift Ansøgt 307 søer 307 søer 307 søer 260 søer 260 søer 260 søer Lars Sandal Nielsen Dato: 30. juli 2012 Bakkedraget 27 4450 Jyderup Sagsnr.: 12/52943 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 7236 8066 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Tilladelse til ændring og udvidelse

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden Kurt Jensen Lundgaard Hedevej 36 Lundgaard 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-2-14

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde I/S Pedersminde Århusvej 77, 8500 Grenaa Efter 17 stk.

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde I/S Pedersminde Århusvej 77, 8500 Grenaa Efter 17 stk. Afgørelse om ikke godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde I/S Pedersminde Århusvej 77, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Afgørelsesdato den

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr Hjørnegaarden I/S v. Jørgen og Ulrik Balman Tanghavevej 26 5883 Oure ulrikbalman@hotmail.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Karen.frænde.jensen@svendborg.dk

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 03-05-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-4-16 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Lars Remme Larsen Stradevej 1 7550 Sørvad Afgørelsesdato:

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Jesper Løje Holtevej 1 4880 Nysted CVR-nr. 35614273 Sendt på E-mail: is-loje@hotmail.com 19. JUNI 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 Grudsgård Ibstedvej

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Østergård Oldvejen 1, Auning Efter 17 stk.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Østergård Oldvejen 1, Auning Efter 17 stk. Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Østergård Oldvejen 1, Auning Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Afgørelsesdato den 3. december

Læs mere

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt for

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager BGAGRO I/S Fjelstedvej 4 9550 Mariager Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.46-P19-3-14 Ref.: Charlotte

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Egemosevej 5, 5871 Frørup, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Egemosevej 5, 5871 Frørup, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Mikkel Grubbe Egemosevej 5 5871 Frørup Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Tornehøjgård v/jens H. Jørgensen Præstebrovej Årre

Tornehøjgård v/jens H. Jørgensen Præstebrovej Årre Tornehøjgård v/jens H. Jørgensen Præstebrovej 20 6818 Årre Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Præstebrovej 20,

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: 19c afgørelse om udvidelse pga velfærd, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Læs mere

Ødegård I/S/ Allan & Godfred Møller Kristensen Hjeddingvej Ølgod

Ødegård I/S/ Allan & Godfred Møller Kristensen Hjeddingvej Ølgod Ødegård I/S/ Allan & Godfred Møller Kristensen Hjeddingvej 13 6870 Ølgod Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /d2833f3a-ef4d-4...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /d2833f3a-ef4d-4... Page 1 of 1 From: Karen Damgaard Hansen Sent: 04-08-2015 13:41:19 To: 'senord@sst.dk'; 'dn@dn.dk'; 'dnaarhus-sager@dn.dk'; 'post@sportsfiskerforbundet.dk'; 'lbt@sportsfiskerforbundet.dk'; 'ta@sportsfiskerforbundet.dk';

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1.

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. I/S Landbruget Karlshøj Vandrigsvej 19-21 4660 St. Heddinge 25. JUNI 2016 JOURNALNUMMER 09.17.44-K08-3-16 Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbruget Vandrigsvej 19-21, 4660 St. Heddinge. Stevns Kommune

Læs mere

25. marts Jens Chrestian Jensen Svennesmølle Sydals

25. marts Jens Chrestian Jensen Svennesmølle Sydals 25. marts 2013 Jens Chrestian Jensen Svennesmølle 36 6470 Sydals Afgørelse om anmeldelse af skift i dyretype, Svennesmølle 36, 6470 Sydals Sønderborg Kommune har d. 20. marts 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Birger Nielsen Hovvejen Hørve. Den 13. juli 2017

Birger Nielsen Hovvejen Hørve. Den 13. juli 2017 Birger Nielsen Hovvejen 5 4534 Hørve Den 13. juli 2017 Skift i dyretype i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Hovvejen 5, 4534 Hørve. Odsherred kommune modtog den 30. november

Læs mere

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015 Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev henrik@havbakke2a.dk Den 25. august 2015 Havbakkervej 2 A 7870 Roslev - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19d Gundestrupbakken 33, 8990 Fårup

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19d Gundestrupbakken 33, 8990 Fårup I/S Peter og Ejgil Andersen Østerkæret 25 8990 Fårup Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.42-P19-2-12

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper - Odensevej 50, 5540 Ullerslev.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper - Odensevej 50, 5540 Ullerslev. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Til sagens parter Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Elisabeth Oxenbøll Sørensen Tlf. 6333 6835

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 19d Strandbjerggård

Læs mere

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse.

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse. Jeppe Elmer Neergaard Pedersen Borgergade 74 9620 Ålestrup Teknik & Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Dato:

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER efter 29 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvæg Hovsørvej 40, 7700 Thisted 22. august 2017 Generelle forhold Anmeldelse efter 29 i Bekendtgørelse

Læs mere

PETER H. A. TESDORPF Gjorslevvej 20 A 4660 Store Heddinge ANMELDELSE AF SKIFT I DYRETYPE PÅ EJENDOMMEN GJORSLEVVEJ 20A, 4660 STORE HEDDINGE

PETER H. A. TESDORPF Gjorslevvej 20 A 4660 Store Heddinge ANMELDELSE AF SKIFT I DYRETYPE PÅ EJENDOMMEN GJORSLEVVEJ 20A, 4660 STORE HEDDINGE PETER H. A. TESDORPF Gjorslevvej 20 A 4660 Store Heddinge 1. JULI 2015 JOURNALNUMMER 15/1738 ANMELDELSE AF SKIFT I DYRETYPE PÅ EJENDOMMEN GJORSLEVVEJ 20A, Teknik og Miljø har d. 29. juni 2015 modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Torupvej 27, 9700 Brønderslev

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Torupvej 27, 9700 Brønderslev #split# Torben Carton-Sørensen Torupvej 27 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 25-08-2015 Sags. nr.: 09.17.44-P19-5-15 Sagsbeh.: Martin Engsig Lokaltlf.: +4599455205 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro Per F. Andersen Hobrovej 4 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-1-14 Ref.: Anna

Læs mere

Miljø og Natur. GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN Mygindvej Assens. Afgørelse efter 32 Emissionsorienteret produktionstilpasning

Miljø og Natur. GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN Mygindvej Assens. Afgørelse efter 32 Emissionsorienteret produktionstilpasning GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN Mygindvej 8 5610 Assens 30-06-2016 Sags id: 16/10644 Afgørelse efter 32 Emissionsorienteret produktionstilpasning Mygindgård, Mygindvej 8, 5610 Assens (luftfoto 2016) Kontaktperson:

Læs mere

Dyreart/ Type Antal dyr Dyreenheder (DE) Aldersgrænse Staldsystem. Malkekøer, tung race ,96 Spalter

Dyreart/ Type Antal dyr Dyreenheder (DE) Aldersgrænse Staldsystem. Malkekøer, tung race ,96 Spalter Søvig Dairy Søvigmarkvej 41 6851 Janderup Vestj. Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 UDKAST - Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende staldanlæg på ejendommen Houmarksvej 18, 7130 Juelsminde

Afgørelse vedr. anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende staldanlæg på ejendommen Houmarksvej 18, 7130 Juelsminde Niels Jørgen Kjærgaard Jeppesen Houmarksvej 18 7130 Juelsminde Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 619-L02-000051

Læs mere

Kristen Ibsen Hellevej Årre. Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Hellevej 28, 6818 Årre.

Kristen Ibsen Hellevej Årre. Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Hellevej 28, 6818 Årre. Kristen Ibsen Hellevej 28 6818 Årre Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Hellevej 28,

Læs mere

Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej

Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej 18, 8355 Solbjerg Aarhus Kommune har den 3. maj 2013 modtaget anmeldelse efter husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Østerenden 19, 8762 Flemming

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Østerenden 19, 8762 Flemming Torben Sommer Lindbækvej 16 8763 Rask Mølle Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 627-L04-000790 Sagsnr.:

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Niels Erik Kristensen Solhjemvej Sdr. Felding

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Niels Erik Kristensen Solhjemvej Sdr. Felding Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Niels Erik Kristensen Solhjemvej 2 7280 Sdr. Felding

Læs mere

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013 Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk Den 26. februar 2013 Bærsholmvej 23 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den

Læs mere

Munkbro I/S Munkbrovej Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

Munkbro I/S Munkbrovej Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Munkbro I/S Munkbrovej 8 7500 Holstebro Dato: 28-08-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-13-15 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 77 92 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej Hesselager.

Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej Hesselager. Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej 13 5874 Hesselager lars@holmskovgaard.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge jette.raal.stockholm@svendborg.dk

Læs mere

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013 Lars Klausen Lisedalvej 30 7800 Skive Lisedal@dlgtele.dk Den 30. januar 2013 Lisedalvej 30 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den13. december 2012

Læs mere

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Orte Byvej 24,

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Orte Byvej 24, Ole Skaarup Nielsen Orte Byvej 24 5560 Aarup 19-09-2017 Sags id: 17/16105 Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Orte Byvej 24, 5560 Aarup Husdyrbruget Orte Byvej 24 (luftfoto 2016) Kontaktperson:

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse. Billund Kommunes vurdering

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse. Billund Kommunes vurdering HENDRIK GERRIT NEULEMAN Nebelvej 32 6623 Vorbasse Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse Billund Kommune har den 31. marts 2017 modtaget

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. LANDMAND FLEMMING WISSING CHRISTENSEN Kærvej 51 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-2-16

Læs mere

Center Natur og Miljø

Center Natur og Miljø Center Natur og Miljø Landmand Lars Lomholt Præstevej 11, Årestrup 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.44-P19-15-14 Ref.: Lone

Læs mere