Arrangementer for børn. Bibliotekerne i Varde Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arrangementer for børn. Bibliotekerne i Varde Kommune"

Transkript

1 Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune

2 Danmarks Indsamling Indsamlingen skydes i gang 1. januar og kulminerer i et stort tv-show på DR1 den 31. januar. Du kan hjælpe Danmarks Indsamling ved at aflevere alle dine gode gerninger på biblioteket. Om Danmarks Indsamling Danmarks Indsamling 2015 er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Organisationerne arbejder for at hjælpe landene ud af fattigdom, hjælpe de mest udsatte mennesker til en fremtid og fremme FN s 2015-mål. Det betyder blandt andet, at vi sigter mod at halvere fattigdommen, sikre skolegang for alle børn og mindske børnedødeligheden med to tredjedele inden år Hent et godhedsbevis på vardebib.dk eller på biblioteket, hvor du også afleverer dine beviser. Lego-fonden donerer 25 kr. pr god gerning.

3 Spilaften Fredag den 6. februar Varde Bibliotek Kl Alder år Varde Bibliotek afholder som optakt til vinterferien en gamer-aften med rig lejlighed til at prøve bibliotekets Wii-U, Xbox, PS3, tablets, computere og diverse seje brætspil. Du må også gerne tage din egen computer med, så arrangerer vi LAN-party! Der er lagt op til råhygge med pizza, sodavand og spil uden afbrydelser fredag aften. Pris: 20 kr. pr. person Bestil billet på vardebib.dk/detsker

4 Popcake - workshop for børn Lørdag den 7. februar Varde Bibliotek Kl , kl & kl Biblioteket samler tre hold, og hvert hold har 40 minutter. På hvert hold kan der være 15 børn. Dekorer de flotteste Popcakes sammen med Karin Gjødsbøl fra Karin s Køkken. På workshoppen kommer alle børn til at pynte fem popcakes efter deres egen fantasi. Efter workshoppen kan deltagerne selv bære deres popcakes hjem i en æske og nyde dem eller give dem videre - det kan være en fantastisk spiselig gave. For børn i følge med en voksen (de voksne må gerne hjælpe til under workshoppen). Pris: 20 kr. pr. person Bestil billet på vardebib.dk/detsker

5 I Guder Lørdag den 14. februar Varde Bibliotek Kl Alder: børn fra fem år og deres voksne. Forestillingen varer minutter. Jesper la Cour Andersen, iført 11 roller, fører os med stort nærvær sikkert gennem gudeverdenens intriger, og giver os en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev den mægtige krigsgud i aktion, en luskegud be om gode idéer og kærlighedsgudinden få nok af det hele. Se en kleppert af en hingst hjælpe en gnom af en bygmester. Hold fast når Thor kommer hjem og hører, at Freja skal giftes. Bliv ikke skræmt, når hoppen får et underligt føl. Det skal nævnes, at der er meget lyd på forestillingen, så man skal ikke være for lille eller bange for høje lyde, hvis man skal deltage. Pris: 20 kr. pr. person Bestil billet på vardebib.dk/detsker

6 Fastelavnsfest Kulturhuset i Ølgod Søndag den 15. februar Ølgod Bibliotek Kl Ølgod Bibliotek inviterer til fastelavnsfest i Kulturhusets sal. Vi synger fastelavnssange og slår katten tønden og kroner kattekonger og kattedronninger! Vi slutter af med fastelavnsboller, kaffe/te, saftevand og hygge. Kom udklædt! Billetter koster 20 kr. for både børn og voksne. Bestil billet på vardebib.dk/detsker eller Ølgod Bibliotek tlf , senest torsdag den 12. februar - så er der fastelavnsboller til dem, der har bestilt.

7 Bamsehospitalet Lørdag d. 21. februar Varde Bibliotek Kl Bamsehospitalet arbejder med at behandle tilskadekomne bamser i fællesskab med børn. For hvem kan ikke huske, da ens yndlingsbamse kom til skade? I Bamsehospitalet står dygtige læger og sygeplejersker klar til at se på din bamse og hjælpe, hvis den fejler noget og forklare dig, hvordan du kan hjælpe bamsen med at blive hurtig rask igen. Du skal først sidde i venteværelset, hvor der er legetøj til at lege med, mens du venter på, at sekretæren vejer og måler din bamse. Måske skal din bamse røntgenfotograferes, inden den skal ind til lægen. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne til at komme med deres bamse.

8 Teaterbørn performer Lørdag d. 28. marts Varde Bibliotek Kl Når man siger teater/drama tænker folk generelt - uanset om man er barn eller voksen - på en forestilling man har set et sted. Men teater er meget mere end dét, da det giver børnene nogle positive værktøjer, der kan bruges hele livet. Varde Bibliotek får besøg af 7-kantens ungdomsteaterhold, som opfører stykket Et sted mellem himmel og jord. Efter forestillingen vil der være et oplæg samt en aktiv wokshop med dramalærer/instruktør/skuespiller, Sanne Hallum. Sanne kommer med gode råd og lærerige tips om, hvorledes skuespil kan styrke børns evner og selvtillid og gavne motorisk med forskellige dramalege og øvelser. Arrangementet er gratis, men bestil venligst en billet på vardebib.dk/detsker for at sikre dig en plads.

9 Børneyoga Mandag d. 30. marts (påskeferie) Varde Bibliotek 3-5 årige fra kl årige fra 11:30-12:30 Yogalege med stræk, vrid og balance I børneyoga er alt ting en leg. Vi tager på yogaeventyr og bliver til farlige slanger, hurtige harer og høje smukke træer osv. Øvelserne styrker balance- og muskelkoordinationssansen, giver styrke, udholdenhed og øget koncentrationsevne og fysisk velvære. Børnene lærer at være til stede i kroppen og lytte indad og finde ro, styrke og selvtillid inde i sig selv. Arrangementet er gratis, men bestil venligst en billet på vardebib.dk/detsker for at sikre dig en plads.

10 Masser af kryb Lørdag den 11. april Ølgod Bibliotek Kl Lars Brøndum fra Naturhistorisk Museum fremviser eksotiske dyr. Her kan man komme helt tæt på og måske endda få mulighed for at røre ved nogle af dyrene, alt i mens der fortælles om dyrenes levevis. Derudover kan man få svar på nogle er de mange spørgsmål, man måtte have: Er slanger f.eks. slimede? Spiser fugleedderkoppen fugle? Og hvor stor bliver verdens største snegl? Arrangementet er gratis. Billetbestilling er ikke nødvendig.

11 Vitello Søndag d. 12. april Smedeværkstedet Vestervold 11, 6800 Varde Kl En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker. Kim Fupz Aakesons Vitello -bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Bøgerne bruges flittigt i de første klasser i Folkeskolen - ligesom de er rigtig populære børnebøger på biblioteket og som højtlæsning hjemme. Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen Vitello leder efter Vitello efter en far, som han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Pris: 20 kr. pr. person Bestil billet på vardebib.dk/detsker

12 Ice for kids Torsdag den 28. maj Varde å Kl Børn fra 6 til 10 år kan deltage når de er i sammen med en voksen. Ice For Kids er et event for børn, hvor de kan lave deres egen isskulptur. Alle børn får en isblok, et sted at arbejde og værktøj til at bearbejde isen med. Børnene får hjælp og vejledning undervejs til, hvordan de gør. Arrangementet er gratis, men bestil venligst en billet på vardebib.dk/detsker for at sikre dig en plads.

13 Dans på åen - Tommelise Torsdag den 28. maj Varde å Kl Dans, vand, natur og det åbne byrum er omdrejningspunkter, når dansekompagniet Ingrid Kristensen og Co. præsenterer Tommelise. Forestillingen er bygget over H.C. Andersens eventyr af samme navn. En sanselig oplevelse, hvor Varde å udfoldes som scene. Forestillingen er gratis. Billetbestilling er ikke nødvendig.

14 Ramajang Mysteriet live Lørdag den 30. maj Torvet i Varde Kl ca I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian, sammen med en masse børn, store mysterier i Ramasjang. Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og Hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak eller en helt femte? Disse mysterier er bare nogle af de mange mysterier Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære tv-program. Og nu har du chancen for selv at hjælpe Kristian, for hulen kommer til Varde og gør din dag lidt mere mystisk. Med sig tager Kristian et velspillende band, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik og mysterier! Arrangementet er gratis. Tilmelding ikke nødvendig.

15 Klassefighten Kick-off Onsdag d. 17. juni Torvet i Varde Kl I år skyder vi Klassefighten i gang, med underholdning på torvet og mulighed for at låne bøger på biblioteket bagefter, så alle kan komme godt fra start. Klassefighten 2015 er en læsekonkurrence for alle kommende klasser i Varde Kommune. Klasserne skal kæmpe om at læse flest bogsider pr. elev i løbet af skolernes sommerferie. Den klasse, der læser mest, vinder en klassefest leveret af Hjortshøj partyservice! P.S. I 2014 læste 6. klasse fra Mejls-Orten-Tinghøj Friskole flest bogsider og løb med sejren i bibliotekets læsekonkurrence, Klassefighten. Deltagelse i Kick-off er efter først-til-mølle-princippet. Læreren tilmelder sin klasse på boern@vardebib.dk eller på tlf

16 Skolestartsposer Biblioteket i Varde, Ølgod, Oksbøl, Nørre Nebel, Agerbæk eller bogbussen fra tirsdag den 2. juni Med en skolestartspose fra biblioteket får forældre og børn den bedste hjælp til at forberede skolestarten. Poserne indeholder både ting, som børnene må bruge og beholde, samt biblioteksmaterialer, som skal afleveres igen. Der er både cd er, højtlæsningsbøger og meget lette bøger i posen. Der er også en film eller et spil med. Derudover indeholder posen små gaver til børnene og deres forældre. Til børnene er der skoleskemaer og bogmærker, samt små skoleopgaver de kan lege med og meget mere. Til forældrene er der bl.a. foldere om trafiksikkerhed og læsestart. Vi har begrænsede antal poser, så de uddeles efter først-til-mølle - princippet. Poserne uddeles fra tirsdag d. 2. juni på det lokale bibliotek.

17 Ølgod lektiecafé Tirsdage og torsdage Ølgod Bibliotek Fra den 20. august 2014 til juni 2015 Kl I lektiecaféen sidder voksne og gymnasieelever parat til at hjælpe dig med lektierne. Tag skoletasken med og duk op du behøver ikke tilmelde dig. Det er gratis at benytte lektiecaféen og tilmelding er ikke nødvendig.

18 Ølgod filmklub Ølgod Bibliotek Mandag d. 5/01 kl. 15: Beverly Hills Chihuahua Mandag d. 2/2 kl. 15: Otto er et næsehorn Mandag d. 2/3 kl. 15: Min søsters børn i Afrika Beverly Hills Chihuahua Chloe nyder livet som Beverly Hills chihuahua så meget, at hun dårligt lægger mærke til gartnerens Papi, en mere barsk udseende chihuahua, som har forelsket sig i den forkælede skødehund. Otto er et næsehorn En dag finder Topper en gammel blyant, der viser sig at være magisk, så da Topper tegner et næsehorn på tapetet hjemme i stuen bliver det levende! Topper kalder næsehornet for Otto og er meget begejstret for sit nye kæledyr. Min søsters børn i Afrika Min søsters børn vinder en rejse til Afrika, men da forældrene ikke har ferie, må Onkel som altid træde til. I Afrika bor de ved siden af et dyrehospital, hvor de skal hjælpe dyrene. Hent en tilmeldingsblanket på vardebib.dk/page/filmklubber-boern eller tilmeld dig på

19 Varde anmelderklub Varde Biblioteks anmelderklub er for de 8-14-årige, og der er møde ca. en gang om måneden. Anmelderklubben på Varde bibliotek er for alle læseglade læseheste og læseføl. Er du vild med bøger, film og spil kan du melde dig ind i Anmelderklubben. Skriv til børnebiblioteket på boern@vardebib.dk, hvis du vil vide mere.

20 Ferieværksted Åbent kl Varde Børnebibliotek Vinterferie: fra mandag den 9. februar til fredag den 13. februar Påskeferie: fra mandag den 30. marts til onsdag den 1. april Ølgod Bibliotek Vinterferie: mandag den 9.februar og tirsdag den 10. februar I skolernes ferier åbner ferieværkstedet traditionen tro på Varde og Ølgod Biblioteker. I ferieværkstedet kan børn være kreative og lave alt fra perlekæder, mosaikbilleder og tryk på T-shirt. Programmet kan hentes på biblioteket en uge før ferieværkstedet åbner eller ses på vardebib.dk Det er gratis at deltage i ferieværkstedet, og tilmelding er ikke nødvendig. Alder 6-13 år. Yngre søskende med en voksen er også velkomne.

21 Børnebiblioteket Åbent hus med sundhedsplejen Mød sundhedsplejen på dit lokale bibliotek. Se hvor og hvornår på vardebib.dk. Få individuel rådgivning og oplæg om alt fra sprog til motorik. Få dit barn undersøgt og vejet, og mød andre forældre og børn. Åbent hus er et samarbejde mellem sundhedsplejerskerne i Varde kommune og Varde Bibliotek. Familieposen Familieposen er en ny service, som gør det lettere for alle travle børnefamilier at bruge biblioteket. Bestil familieposen, og vi fylder den op med lige netop det, du har brug for. Bestil på vardebib.dk/familiepose

22 Børnebiblioteket Legeteket Legeteket på Varde Børnebibliotek er stedet, hvor du kan hente inspiration og låne spændende, stimulerende legetøj til mange former for leg. Legeteket har åbent i bibliotekets åbningstid Filmhulen I Filmhulen på Varde Børnebibliotek kan du se de nyeste film. Spørg personalet, så sætter vi filmen i gang. God fornøjelse.

23 Orlaprisen Fra den 19. januar til den 20. april kan man på dr.dk/orla læse og lytte til uddrag af alle de nominerede, hvorefter man kan stemme på sine favoritter.

24 Varde Bibliotek Pallesgavebod.dk er de danske børnebibliotekers fælles hjemmeside til tweens (ca år) Så kig ind på pallesgavebod.dk og opdag et nyt og sejt univers. Husk UNI-login. Åbningstider Varde Bibliotek 07:00-22:00 Ølgod Bibliotek 07:00-22:00 Nørre Nebel Bibliotek 07:00-22:00 Oksbøl Bibliotek 07:00-22:00 Agerbæk Bibliotek 07:00-22:00 Varde Børnebibliotek Rådhusstræde Varde Tlf.: boern@vardebib.dk

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Klassefighten præmieoverrækkelse Onsdag den 3. september Kl. 10.00-12.00 Hvilken skoleklasse i Varde Kommune

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Arrangementer For børn. Bibliotekerne i Varde Kommune

Arrangementer For børn. Bibliotekerne i Varde Kommune Arrangementer For børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar juli 2014 Arrangementer for børn Praktisk omkring billetter og arrangementer Bestil din billet på vardebib.dk eller ved henvendelse til personalet.

Læs mere

Arrangementer For børn. Bibliotekerne i Varde Kommune

Arrangementer For børn. Bibliotekerne i Varde Kommune Arrangementer For børn Bibliotekerne i Varde Kommune August december 2013 Arrangementer for børn Praktisk omkring billetter og arrangementer Billetter til Børnebibliotekernes arrangementer er gratis med

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne DET SKER for børn Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne Sammen med landets børnebiblioteker, DR Ramasjang og DR Ultra, kan børn i Danmark igen i år hjælpe børn rundt i verden ved at gøre gode gerninger.

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN

ARRANGEMENTER FOR BØRN ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2018 FILM- OG HISTORIET ARRANGEMENTER FOR BØRN - FORÅR 2018 2 IRSDAGE I TOFTLUND For børn i alderen 3-6 år Vi glæder os til at se jer til en ny sæson med gode historier og

Læs mere

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 0-6 års katalog Ringsted Biblioteks tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 Kære børneinstitution og dagplejer. Ringsted Bibliotek har lavet et 0-6 års katalog over de aktiviteter, I kan benytte

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Hvad skal du lave i sommerferien?

Hvad skal du lave i sommerferien? H.C. Andersen paraden Møntergården Fyns Kunstmuseum Hvad skal du lave i sommerferien? Få rabat på flere oplevelser Besøg flere af Odense Bys Museer og spar på entréen. Vis din billet købt til fuld pris

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 29 Januar - april 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN!

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN! Syddjurs Friskole Ugebrev 7 19. februar 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 21/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

ARRANGEMENTER FORÅR. Arrangementer for voksne Arrangementer for børn

ARRANGEMENTER FORÅR. Arrangementer for voksne Arrangementer for børn ARRANGEMENTER FORÅR 2015 Arrangementer for voksne Arrangementer for børn Indholdsfortegnelse Det sker i TØNDER side 4-6 Det sker i TOFTLUND side 8-9 Det sker i LØGUMKLOSTER side 9-10 Det sker i SKÆRBÆK

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege Luciaoptog Nattergalen skal findes sæsonprogram børn efterår 2015 furesø bibliotek & borgerservice Zebra-ze-ze ARV Brætspilscafé Mis med de blå øjne R barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære Daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram foråret 2017! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 13. sept. 2013 Rød alene hjemme

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 13. sept. 2013 Rød alene hjemme Rød alene hjemme En flot, prikket tekande i keramik, skabt af Anna fra 1. kl., præsenteredes stolt på kontoret i mandags. Den strålede i stedet for solen, der havde gemt sig bag et dagsregnvejr. Oles og

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge

Vinterferieaktiviteter for børn og unge Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2015 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2015 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2015 Børn Biblioteket 1 Arrangementer på biblioteket er gratis, men husk at hente en billet. Får du ikke bruge for den, så kontakt os på 88 72 4200. Vi ses på biblioteket!

Læs mere

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram forår 2019! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt med gode oplevelser. Arrangementerne vil

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

HILLERØD BIBLIOTEKERNE

HILLERØD BIBLIOTEKERNE 0 2 / 9 1 D U B L I T E L SKO HILLERØD BIBLIOTEKERNE 1 VELKOMMEN PÅ BIBLIOTEKET 2 HILLERØD BIBLIOTEKERNES SKOLETILBUD 2019-2020 Hillerød Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere vores nye skolekatalog

Læs mere

Udkast læringsmål det ca. 6 årige barn

Udkast læringsmål det ca. 6 årige barn De pædagogiske processer, i samarbejde med barnets forældre, skal lede henimod, at barnet ved slutningen af tiden på Spilopstuen, med lyst, har tilegnet sig færdigheder og viden, som sætter barnet i stand

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne. Undervisningsmateriale til sprogskolerne af Tina Møller Kristensen

Læs dansk på bibliotekerne. Undervisningsmateriale til sprogskolerne af Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale til sprogskolerne af Tina Møller Kristensen Til sprogskolen Læs dansk på biblioteket. Intro De 4 besøg på biblioteket Ideer til dialog træning Modultest

Læs mere

Virksomhedsplan for Helps SFO Rosenhaven (tilknyttet Helsingør Privatskole) Udarbejdet af personalet

Virksomhedsplan for Helps SFO Rosenhaven (tilknyttet Helsingør Privatskole) Udarbejdet af personalet Virksomhedsplan for Helps SFO Rosenhaven (tilknyttet Helsingør Privatskole) Udarbejdet af personalet Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse SFO ens tilhørsforhold... 3 Projekt SFO... 3 Fysiske rammer... 3 Normering...

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 6-2013 Side 1 Fastelavn Side 5 LAN-party 15. februar Side 2 AKSE-uge for de ældste elever Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Fastelavn i børnehave og skole Fredag i uge seks

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Litteraturarrangementer

Litteraturarrangementer Litteraturarrangementer Bibliotekerne i Varde Kommune Januar april 2013 www.vardebib.dk Varde Bibliotek Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Januar Menneskeliv og muligheder, kærlighed og kunst Ølgod Bibliotek

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

DET SKER AssensBibliotekerne

DET SKER AssensBibliotekerne DET SKER AssensBibliotekerne Januar Februar Marts April 2015 Bogcafé Digital post Årstider på spring Med rygsæk gennem aksen Læsekreds og film Ulvetime ipad kursus Popcakes 1915 - da kvinder og tyende

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Arrangementer for børn. Sommer. Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Sommer. Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Børn Biblioteket Sommer 2015 Det er gratis at deltage i bibliotekets arrangementer for børn Vær opmærksom på, at der skal hentes billetter i forvejen til de fleste arrangementer.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 14 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Steen beskærer træerne langs personaleparkeringen KALENDER:

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien

Aktiviteter i Efterårsferien Aktiviteter i Efterårsferien 2015 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din efterårsferie. Du

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Min Gud er en stor, stor Gud -2

Min Gud er en stor, stor Gud -2 Min Gud er en stor, stor Gud -2 Min Gud er min Konge! Mål: At lære børnene, at Gud er vores konge og forsørger. Han ønsker at regere i os. Tekst: 1. Kongebog 17, 6-16 (Elias og enken i Sarepta). Visualisering:

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Biblioteket Arrangementer for børn. Sommer 2018

Biblioteket Arrangementer for børn. Sommer 2018 Biblioteket Arrangementer for børn Sommer 2018 Sommerbogen 2018 Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Få mere at vide på vores hjemmeside eller kom ind og hent Sommerbogsfolderen på biblioteket.

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 Kursusmappe Uge 20 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge20_venner.indd 1 06/07/10 12.11 Uge 20 l Venner Hopp er på vej hen til Hipp. Hun kan

Læs mere

for børn og unge med handicap

for børn og unge med handicap *KZK\KTZ_XROMKHOHROUZKQ for børn og unge med handicap Er biblioteket også for handicappede? Naturligvis. Biblioteket er for alle. Også handicappede har brug for kulturelle oplevelser. Oplevelser de desværre

Læs mere

Overbygningen åbner dørene om aftenen. Læs om tilbudene og meld dig til nogle hyggelige arrangementer

Overbygningen åbner dørene om aftenen. Læs om tilbudene og meld dig til nogle hyggelige arrangementer Overbygningen åbner dørene om aftenen Læs om tilbudene og meld dig til nogle hyggelige arrangementer Poetry Slam er efterhånden blevet en rigtig populær genre. Her leger man med ordene, rapper, digter,

Læs mere

FORÅR FOR BØRN SÆSONPROGRAM. furbib.dk FURESØ BIBLIOTEK & BORGERSERVICE

FORÅR FOR BØRN SÆSONPROGRAM. furbib.dk FURESØ BIBLIOTEK & BORGERSERVICE FORÅR FOR BØRN furbib.dk SÆSONPROGRAM FURESØ BIBLIOTEK & BORGERSERVICE Velkommen Forårstegn Mens vi venter på foråret og sommersolen, har vi masser af sjove, hyggelige og lærerige arrangementer på børnebiblioteket

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Hver måned har vi fælles legetræf i huset, hvor vi lærer og leger Gerlevlege med hinanden. Hver uge leger en gruppe børn fra stuen på skift legene.

Hver måned har vi fælles legetræf i huset, hvor vi lærer og leger Gerlevlege med hinanden. Hver uge leger en gruppe børn fra stuen på skift legene. Årsplan Grøftekanten 2013 Velkommen til et nyt spændende år på Grøftekanten hvor vi vil lave aktiviteter og følge traditioner i forhold til årets gang. Hver måned har vi fælles legetræf i huset, hvor vi

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

VITELLO. Kim Fupz Aakesons. af Kenneth Jakobsen Bøye

VITELLO. Kim Fupz Aakesons. af Kenneth Jakobsen Bøye VITELLO Kim Fupz Aakesons Undervisningsmateriale af Kenneth Jakobsen Bøye Undervisningsforløbet til skuespillet Vitello. Mål: At børnene gennem både kreative, skriftlige og mundtlige opgaver får lyst til

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 48: Værkstedsuge for alle. Lørdag

Læs mere

Vinterferie. på Biblioteket. Du kan bl.a. Hacke dit legetøj med teknologi Pimpe dit outfit Skattejagt Bytte gammelt fastelavnstøj til nyt

Vinterferie. på Biblioteket. Du kan bl.a. Hacke dit legetøj med teknologi Pimpe dit outfit Skattejagt Bytte gammelt fastelavnstøj til nyt Aktiviteter for børn i uge 7 Vinterferie på Biblioteket Du kan bl.a. Hacke dit legetøj med teknologi Pimpe dit outfit Skattejagt Bytte gammelt fastelavnstøj til nyt FerieTech i Aktiviteter for børn i uge

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Hellerup Skoles Traditionsmappe

Hellerup Skoles Traditionsmappe Hellerup Skoles Traditionsmappe Hellerup Skole I løbet af et skoleår på Hellerup skole sker der en masse sjove og anderledes ting end lige undervisning og projekter. Vi har nogle traditioner, vi gerne

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere