SENIORNYT FOR SENIORER I A/S DANSK SHELL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SENIORNYT FOR SENIORER I A/S DANSK SHELL"

Transkript

1 SENIORNYT FOR SENIORER I A/S DANSK SHELL Maj 2014 Nyheder fra A/S Dansk Shell Personalia Jubilæer i maj år Lars Trothe Dødsfald Det er med sorg at vi må meddele, at pensionist Finn Daugaard, tidl. chauffør i Depot Fredericia, er afgået ved døden d. 11/ Personaleafdelingen Jannie Benda Nissen

2 (Shell Nordic ) Andre meddelelser Resultat af valg af medarbejderrepræsentanter og suppleanter til A/S Dansk Shells bestyrelse Valget af medarbejderrepræsentanter og suppleanter er nu afsluttet med følgende resultat: Daniel Andersen 49 Adam Thomas Bjorholm Jacobsen 54 Michael Lund Jensen 24 Charlotte Louise Julin Johansen 81 René Holl Majgaard 92 Dirk Vandekerckhove 49 Der var 4 blanke stemmer. Stemmeprocenten var 51.4%. Det betyder, at Adam Bjorholm Jacobsen, Charlotte Louise Julin Johansen og René Holl Majgaard er valgt som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i A/S Dansk Shells bestyrelse for perioden Med hensyn til suppleanter var der fredsvalg, hvorfor Mikael Henry Koefoed Nørregaard Eriksen er valgt som suppleant for René Holl Majgaard, Kim Nielsen er valgt som suppleant for Charlotte Louise Julin Johansen og Søren Hvid Tønder er valgt som suppleant for Adam Bjorholm Jacobsen. Med venlig hilsen Valgudvalget (Henriette Hinceldey (formand), Tine Christensen, Henrik Lundquist Jensen (ledelsesrepræsentant) (Shell Nordic ) Bortvisning af to medarbejdere på raffinaderiet Vi har i dag desværre set os nødsaget til at bortvise to medarbejdere for at have stjålet diesel/benzin fra Shells havneterminal i Fredericia, hvilket ud over at være ulovligt også er en klar krænkelse af Shells Code of Conduct og Shells generelle forretningsprincipper. Da tilliden mellem os og vores medarbejdere er altafgørende for, at vi kan drive raffinaderiet på en sikker og ansvarlig måde, anser vi ovenstående som en meget alvorlig forseelse, som vi under ingen omstændigheder kan tolerere. Vi har derfor afsluttet ansættelsesforholdet mellem de to medarbejdere og A/S Dansk Shell med øjeblikkelig virkning. Med venlig hilsen/best regards Christian Houle (Shell Nordic ) Nyt fra Shell Klubben Øst Gratis foredrag til Shell Klubbens medlemmer I forbindelse med triatlonstævnet Nykredit Havnetri på Islands Brygge, afholder Amager Triatlon Klub et foredrag med motivationscoach Søren Holmgren. Shell Klubben har fået muligheden for at tilbyde gratis pladser til dette foredrag, som finder sted i Islands Brygge Kulturhus onsdag den 28. maj 2014 kl. 18:30. Retail havde sidste år besøg af Søren Holmgren, og der er ingen tvivl om, at det var en super lærerig oplevelse!

3 Læs mere og tilmeld jer på følgende link; Med venlig hilsen Shell Klubben Danielle Hald (Shell Nordic ) Nyheder fra Royal Dutch Shell Royal Dutch Shell plc annoncerer første kvartal 2014 resultater. (Deloversættelse) Onsdag den 30. april 2014 kl BST offentliggjorde Royal Dutch Shell plc resultaterne af selskabets drift i første kvartal 2014 første kvartals ekstraordinære udbytte. Sammendrag af ureviderede resultater: Royal Dutch Shells første kvartal 2014 indtjening udregnet efter genanskaffelsespriser (CCS) var på millioner dollar sammenlignet med $ millioner i første kvartal Indtjeningen i første kvartal 2014 CCS indtjening omfattede en identificeret nettoudgift på millioner dollar efter skat, hvilket hovedsagelig afspejler nedskrivninger relateret til raffinaderier i Asien og Europa.. Første kvartal 2014s CCS indtjening eksklusive identificerede poster var millioner dollar sammenlignet med millioner dollar i første kvartal et fald på 3%. Sammenlignet med første kvartal 2013 blev indtjeningen i Upstream eksklusive identificerede poster understøttet af stærkere resultater fra naturgasforretningen herunder højere gaspriser og bedre resultater fra handelen med gas. Dette blev opvejet af effekten fra afskrivninger af efterforskningsbrønde samt højere omkostninger. Indtjeningen i Downstream eksklusive identificerede elementer blev påvirket af lavere raffineringsmarginer og lavere resultater fra handelen med produkter.. Cash flow fra driften i første kvartal 2014 var på $ milliarder. Cash flow fra driften i første kvartal 2014 var millioner dollars. Kapitalinvestering for første kvartal 2014 var millioner dollars, herunder $ millioner i forbindelse med købet af Repsols naturgasforretning. Netto kapitalinvesteringen var millioner dollars. Ikke auditerede resultater 1. kvartal 2014 $ millioner Kvartaler K K K % 1 CCS indtjening til aktionærerne Korrektioner for Downstream og andre identificerede poster (2.906) (392) 206 CCS indtjening efter korrektioner Sammensat af: Upstream (råolie/gas produktion, salg)

4 Ikke auditerede resultater 1. kvartal 2014 $ millioner Kvartaler K K K % 1 Downstream (raffinering, produktsalg) Andre poster 42 (120) 24) 1 Ændring mellem de to første kvartaler. Flere detaljer og informationer se Udtalelse fra den administrerende direktør (deloversættelse) "Shells overskud gør det muligt for virksomheden at betale konkurrencedygtige udbytter til aktionærerne og til at finansiere nye investeringer i olie og gas. Vores langsigtede strategi er forsvarlig. Vores første kvartal 2014 resultater afspejler en mere robust rentabilitet, men som vi så i 2013, er vi i en branche, hvor høj flygtighed er til stede både i makro-miljøer og i vores kvartalsvise resultater. De prioriteter, som jeg fastlagt i begyndelsen af 2014, har ikke ændret sig. Jeg er fast besluttet på at forbedre vores konkurrenceevne og på at tilpasse virksomheden, så vi kan reagere på ændringer i branchens landskab især inden for olieprodukter og de nordamerikanske ressourcer. Vi sigter mod fortsat at skabe balance mellem vækst og indtjening ved at fokusere skarpt på vores tre centrale prioriteringer - bedre økonomiske resultater, forbedret kapitaleffektivitet, herunder være mere selektive omkring projektvalgene, et fra salg af aktiver på $ 15 milliarder i og en fortsat stærk projektlevering. Vores investeringsstrategi leverer, hvor det betyder noget - på bundlinjen. Første kvartal af 2014 har set ny, rentabel produktion fra det dybe vand i Den mexicanske Golf og Irak sammen med LNG fra købet af Repsol portefølje. Vi træffer svære valg omkring Shells aktiver og muligheder for at forbedre kapitaleffektiviten i både opstrøms og nedstrøms. Frasalg er i gang i Downstream i fire lande som en del af Shells indsats for at forbedre vores konkurrenceevne. Downstream har potentiale til et gennemsnitligt afkast på 10-12% - mere end dobbelt det nuværende niveau, og til at levere omkring $ 10 milliarder årligt cash flow. Jeg er fast besluttet på at forbedre vores præstation i denne forretning. Nedskrivningerne, som vi i dag har annonceret i Downstream afspejler Shells opdaterede syn på udsigterne for raffineringsmarginerne. Der er betydelige pres på industrien fra overskydende kapacitet, skiftende efterspørgsel efter produkter og nye olieforsyninger fra væskerige skiferforekomster. De 4% udbyttestigning, som vi har bekræftet i dag for første kvartal 2014, understreger vores udbytte i de seneste år og vores tillid til den fremtidige potentiale." ( )

5 Shell og olieindustrien i medierne. Royal Dutch Shells overskud ramt af raffinaderinedskrivninger (Oversættelse) Oliegiganten Royal Dutch Shell har rapporteret et fald på 44% i overskuddet i første kvartal efter at selskabet har nedskrevet værdien af raffinaderier i Asien og Europa. Shell meddeler, at overskuddet faldt til $ 4.47milliarder fra $ 7,95 milliarder et år tidligere. Fraregnet effekten af engangsomkostninger siger Shell imidlertid, at overskuddet kun faldt 3% til $ 7.33bn bedre end analytikernes forventninger. Aktierne i Shell steg omkring 4% som følge af nyheden om en stigning i dens første kvartal udbytte på 4%. De bedre end ventet underliggende tal blev hjulpet af en bedre præstation fra Upstreamdivision - som dækker efterforskning og produktion - især i gasdivisionen. Pres på raffinaderierne Shell har regnskabsført omkostninger på $ 2,9 milliarder i første kvartal af året, hvoraf $ 2,3 milliarder er relateret til selskabets nedskrivning af værdien af raffinaderier. Administrerende direktør Ben van Beurden sagde, at nedskrivningerne afspejlede virksomhedens "opdaterede syn på udsigterne for raffineringsmarginerne". "Der er store pres på branchen med overskudskapacitet, ændrede efterspørgsler efter produkter og nye olieforsyninger fra væskerige skiferforekomster." Van Buerden tilføjede, at Shell var i færd med at sælge raffinaderier i fire lande. Shell udsendte en nedjustering i januar og van Buerden - der blev administrerende direktør i starten af dette år efter Peter Voser - lovede at forbedre oliegigantens resultater. Richard Hunter, leder af aktier på Hargreaves Lansdown Børsmæglere, sagde Shells seneste resultater var blevet "godt modtaget". "Et travlt frasalgsprogram er på skinner, kontantskabelsen er fortsat høj, omkostningsbesparelser og yderligere økonomisk effektivitet er blevet identificeret, mens bidragene fra Shells gasvirksomheder i særdeleshed er robust," sagde Mr. Hunter. Tirsdag rapporterede rivalen BP et fald på 23% i overskud til $ 3,22 milliarder for årets første kvartal BBC News ). Oliegiganten BP rapporter $ 3,2 milliarder i overskud.(oversættelse). Oliegiganten BP har rapporteret et fald i overskuddet på 23% til $ 3.22 milliarder i første kvartal af Overskuddet, der er beregnet efter genanskaffelsespriser, der udelader effekten af svingninger i oliepriserne, skal sammenlignes med et overskud på $ 4.22 milliarder $ registreret i samme periode i Tallet er dog stadig bedre end analytikernes prognoser. BP udtaler, at selskabet vil øge sin udbyttepolitik med 8% til 9,75 cents per aktie - den anden stigning i seks måneder. BP siger endvidere, at første kvartals resultater var påvirket af den lavere produktion og reduktioner i udforskningsaktiviteten herunder 521 millioner $ fra en beslutning om ikke at gå videre med en skiferprojekt i Utica, i USA Selskabet siger endvidere, at det forventer, at produktionen vil blive endnu lavere i andet kvartal. Erstatninger og sagsomkostninger i forbindelse med 2010-olieudslippet i Den Mexicanske Golf var ikke steget i kvartalet og forblev på $ 42.7bn, tilføjede BP.

6 Sanktioner i Rusland BP overskud i forhold til det foregående kvartal, blev også ramt af et faldende bidrag fra sin 20 % aktiepost i Ruslands Rosneft. Mandag sagde BP, at selskabet ikke vil ændre på sit forhold til det russiske energifirma på trods af, at Rosnefts administrerende direktør er målet for den anden runde af amerikanske sanktioner. Igor Sechin er på den liste over personer, der menes at være med i Vladimir Putins inderkreds og hvis aktiviteter vil blive blokeret i USA følgende Ruslands intervention i Krim og Ukraine. BP sagde endvidere, at det ville fortsætte med at arbejde med virksomheden på trods af de sanktioner, som forhindrer amerikanske virksomheder i at have kontakter til de navngivne. Hr. Sechin har sagt, at sanktionerne mod ham ikke vil påvirke Rosneft. (BBC News ) Redaktionelt Redaktionen af dette nummer af Seniornyt afsluttedes den 20. maj 2014.

Årsrapport 2010, A.P. Møller - Mærsk Gruppen Pressemeddelelse. 2010 i hovedtræk

Årsrapport 2010, A.P. Møller - Mærsk Gruppen Pressemeddelelse. 2010 i hovedtræk A.P. Møller - Mærsk A/S Pressemeddelelse 23. februar 2011 1/6 Årsrapport 2010, A.P. Møller - Mærsk Gruppen Pressemeddelelse (Tal for 2009 i parentes) Bestyrelsen i A.P. Møller - Mærsk A/S har i dag behandlet

Læs mere

OLIE OG GAS PRODUKTION I USA

OLIE OG GAS PRODUKTION I USA OLIE OG GAS PRODUKTION I USA OLIE OG GAS PRODUKTION I USA DELTAG SOM PARTNER I ATTRAKTIVE OLIE- OG DELTAG GAS PROJEKTER SOM PARTNER I ATTRAKTIVE I USA OLIE- OG GAS PROJEKTER I USA Investeringsselskabet

Læs mere

Shells generelle forretningsprincipper

Shells generelle forretningsprincipper Shells generelle forretningsprincipper Royal Dutch Shell plc Indledning Shells generelle forretningsprincipper er grundlaget for den måde, hvorpå alle virksomheder i Shell Gruppen* driver forretning.

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2015

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2015 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2015 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 2 > > Gasprisen 3 > > Kulprisen 4 > > Eltariffer 4 > > Kvoteprisen 5 Energipriserne har overordnet haft

Læs mere

Omsætning. 900 Omsætning

Omsætning. 900 Omsætning Analyse SP Group A/S En anden aktie vi har taget en større position i er en aktie der de seneste 3 4 år har foretaget en rigtig turn around, og nu ser ud til at være på rette spor mod fremtidige gevinster.

Læs mere

Markedskommentar november: Mens vi venter på ECB og FED!

Markedskommentar november: Mens vi venter på ECB og FED! Nyhedsbrev Kbh. 2. dec. 2015 Markedskommentar november: Mens vi venter på ECB og FED! November blev en forholdsvis rolig måned med stigende aktier og en styrket dollar ift. til euroen. Det resulterede

Læs mere

INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012

INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012 INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012 SCHMIEGELOW Investeringsrådgivning er 100 % uvildig og varetager alene kundens interesser. Vi modtager ikke honorar, kick-back eller lignende fra formueforvaltere eller andre.

Læs mere

Regnskabsberetning. af de russiske bryggerier har isoleret set reduceret omkostningerne.

Regnskabsberetning. af de russiske bryggerier har isoleret set reduceret omkostningerne. Carlsberg Årsrapport 2006 / Regnskabsberetning 49 Regnskabsberetning Årsrapporten for Carlsberg-gruppen for 2006 afl ægges i overensstemmelse med International Financial Reporting Standards som godkendt

Læs mere

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Meddelelse nr. 25/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 7. november 2014 Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18 Selskabsmeddelelse nr. 17a/2018 ÅRSRAPPORT FOR Omsætningen for koncernens fortsættende aktiviteter faldt med 9,2% i lokal valuta til 1.535 mio. DKK (1.714 mio. DKK). Bruttomarginen var 1,0%-point højere

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i BIL Nordic Invest

Velkommen til generalforsamling i BIL Nordic Invest Bilag 1 Velkommen til generalforsamling i BIL Nordic Invest Dagsorden 1. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder ledelsens beretning for det forløbne regnskabsår og eventuelt forslag til anvendelse

Læs mere

Andersen & Martini leverede et overskud før skat på godt 2 mio. kr. for 2011

Andersen & Martini leverede et overskud før skat på godt 2 mio. kr. for 2011 Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4 /2012 Nikolaj Plads 6 Fondskode DK 10283597 1067 København K CVR nummer 15313714 Den 29. marts 2012 Andersen & Martini leverede et overskud før skat på godt 2

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Formandens beretning. Alf Duch-Pedersen Formand. 29. marts 2011

Formandens beretning. Alf Duch-Pedersen Formand. 29. marts 2011 Formandens beretning Alf Duch-Pedersen Formand 29. marts 2011 1 Disclaimer Vigtig meddelelse Dette materiale er ikke og skal ikke opfattes eller fortolkes som et tilbud om at sælge eller udstede værdipapirer

Læs mere

Delårsrapport 1. 3. kvartal 2014

Delårsrapport 1. 3. kvartal 2014 28-10-2014 1 Delårsrapport 1. 3. kvartal 2014 Sydbanks plan for at øge lønsomheden skaber nu resultater Telekonference 28. oktober 2014 28-10-2014 2 Dagsorden Regnskabet for 1. 3. kvartal 2014 Indtjening

Læs mere

Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct.

Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct. Regnskabsmeddelelse 15. maj 2019 Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct. Tilfredsstillende udvikling i top- og bundlinje i 1. kvartal 2019 Mange nye kunder har valgt Velliv i 1. kvartal

Læs mere

Pinja Oil & Gas nyheder april 2011.

Pinja Oil & Gas nyheder april 2011. K ære investor. Pinja Oil & Gas nyheder april 2011. Råvarepriserne på gas og olie ligger nu på $ 4,70 og $ 113. West Texas Intermediate (WTI) råolie spotpriser var gennemsnitlig 89 dollar per tønde i februar

Læs mere

Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden!

Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden! Nyhedsbrev Kbh. 2. jun. 2016 Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden! Maj blev en god måned på aktiemarkederne godt hjulpet af fornuftige nøgletal og en bedre markedstillid

Læs mere

Markedskommentar marts: Centralbankerne skaber mere ro på markederne!

Markedskommentar marts: Centralbankerne skaber mere ro på markederne! Nyhedsbrev Kbh. 5. apr. 2016 Markedskommentar marts: Centralbankerne skaber mere ro på markederne! Marts blev en mere rolig måned på aktiemarkederne godt hjulpet på vej af lempelige centralbankerne. Faldende

Læs mere

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Meddelelse nr. 08/2015 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 30. april 2015 Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 17. april 2013 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2012

Læs mere

Meddelelse nr. 37/2017: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2017

Meddelelse nr. 37/2017: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2017 Meddelelse nr. 37/2017 København, d. 28. juli 2017 Meddelelse nr. 37/2017: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2017 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015

Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015 Meddelelse nr. 23/2015 København, d. 30. juli 2015 Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa!

Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa! Nyhedsbrev Kbh. 5. maj. 2015 Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa! Efter 14 mdr. med stigninger kunne vi i april notere mindre fald på 0,4 % - 0,6 %. Den øgede optimisme

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 23 09.06.2016 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2017 38,00 EUR/MWh Futures - 2017 36,00 Nordpool Tyskland DK1 DK2 34,00 32,00 30,00 28,00 26,00 24,00 22,00 20,00 18,00 16,00 03-07-2015 03-09-2015 03-11-2015

Læs mere

København den 28.februar 2007. Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007. Tilfredsstillende vækst og indtjening

København den 28.februar 2007. Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007. Tilfredsstillende vækst og indtjening First North meddelelse nr. 54 / 28. februar 2007 København den 28.februar 2007 Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007 Tilfredsstillende vækst og indtjening Notabene.net

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2010. Pressemøde. Peter Straarup. Ordførende direktør. 10. februar 2011

ÅRSREGNSKAB 2010. Pressemøde. Peter Straarup. Ordførende direktør. 10. februar 2011 ÅRSREGNSKAB 20 Pressemøde Peter Straarup Ordførende direktør. februar 2011 Disclaimer Vigtig meddelelse Dette materiale er ikke og skal ikke opfattes eller fortolkes som et tilbud om at sælge eller udstede

Læs mere

Meddelelse nr. 11/2014: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2014

Meddelelse nr. 11/2014: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2014 Meddelelse nr. 11/2014 København, d. 29. april 2014 Meddelelse nr. 11/2014: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

ØKONOMI 5. oktober 2015 MB 1

ØKONOMI 5. oktober 2015 MB 1 ØKONOMI 1 5. oktober 2015 Olie- og gasproduktionen fra Nordsøen har gennem mange år bidraget positivt til handelsbalancen for olie og gas og medvirket til, at Danmark er nettoeksportør af olie og gas.

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 23. oktober 2018

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 23. oktober 2018 Velkommen Ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. oktober 2018 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/7 22. maj 2008 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2008 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har i dag behandlet og godkendt kvartalsrapporten for 1. kvartal 2008.

Læs mere

Halvårsrapport Pressemeddelelse

Halvårsrapport Pressemeddelelse Halvårsrapport 2019 Pressemeddelelse Låneomlægninger sætter præg på stærkt halvårsregnskab Middelfart Sparekasses halvårsregnskab viser et overskud før skat på koncernniveau på 70 mio. kr. Meget tilfredsstillende,

Læs mere

Sparekassen Vendsyssel følger visionen med endnu en rekord

Sparekassen Vendsyssel følger visionen med endnu en rekord PRESSEMEDDELELSE Hovedkontoret Østergade 15 9760 Vrå Telefon: 82 22 90 00 E-mail: mail@sparv.dk 5. marts 2019 Sparekassen Vendsyssel følger visionen med endnu en rekord Resultatet før skat er på 434 mio.

Læs mere

Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger

Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger Mio. kr. 2002 2001 Indeks 02/01 Basisindtægter 27.065 28.307 96 Omstruktureringsomkostninger 350 100 - Omkostninger 15.139 16.175 94 Basisindtjening

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 H. LUNDBECK A/S. 20. marts 2018

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 H. LUNDBECK A/S. 20. marts 2018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 H. LUNDBECK A/S 20. marts 2018 Velkommen LARS SØREN RASMUSSEN Formand for bestyrelsen 2 Direktion ANDERS GÖTZSCHE ANDERS GERSEL PEDERSEN JACOB TOLSTRUP LARS BANG PETER ANASTASIOU

Læs mere

Michael Mücke Jensen Teknik- og miljøchef mmj@eof.dk. Har olieindustrien en fremtid?

Michael Mücke Jensen Teknik- og miljøchef mmj@eof.dk. Har olieindustrien en fremtid? Michael Mücke Jensen Teknik- og miljøchef mmj@eof.dk Har olieindustrien en fremtid? _ JA! Den sidste olie bliver ikke brugt Gassen går ikke af ballonen Det er ikke vores skyld hvis det går galt Alting

Læs mere

Det Udenrigspolitiske Nævn. Folketingets Økonomiske Konsulent. Til: Dato: Udvalgets medlemmer 13. maj 2014

Det Udenrigspolitiske Nævn. Folketingets Økonomiske Konsulent. Til: Dato: Udvalgets medlemmer 13. maj 2014 Det Udenrigspolitiske Nævn, Forsvarsudvalget, Udenrigsudvalget, OSCEs Parlamentariske Forsamling UPN Alm.del Bilag 216, FOU Alm.del Bilag 110, URU Alm.del Bilag 185, OSCE Alm.del Bilag 39, NP Offentligt

Læs mere

Spar Nord Bank - opjustering af resultat for 2004

Spar Nord Bank - opjustering af resultat for 2004 Til Københavns Fondsbørs og pressen 19. januar 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 1 2005 Kontaktperson: Keld Gammelgaard, tlf. 96 34 40 20 Spar Nord Bank - opjustering af resultat for 2004 Forventet rekordresultat

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Meddelelse nr. 19/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 4. august 2014 Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

RTX Generalforsamling 26. januar 2017

RTX Generalforsamling 26. januar 2017 RTX Generalforsamling 26. januar 2017 1 VALG AF DIRIGENT Bestyrelsen har udpeget advokat Malene Krogsgaard, advokatfirmaet Vingaardshus til dirigent 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets

Læs mere

Regnskabsberetning. Bruttomarginen var 49,9%, hvilket var 1,1%-point lavere end i 2006. Udviklingen skyldes de stigende råvarepriser.

Regnskabsberetning. Bruttomarginen var 49,9%, hvilket var 1,1%-point lavere end i 2006. Udviklingen skyldes de stigende råvarepriser. 6 Ledelsens beretning Regnskabsberetning Nettoomsætning (Mia. kr.) 46 43 4 37 34 31 +1% +1% -2% +9% Organisk Opkøb Valuta Forbedret omkostningsstruktur (%) 6 5 4 3 2 1 Dækningsgrad 1 Driftsomkostninger

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. september 2000 for EjendomsSelskabet Norden A/S

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. september 2000 for EjendomsSelskabet Norden A/S Den 14. november 2000 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Telefax nr. 33 12 86 13 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. september 2000 for EjendomsSelskabet Norden A/S Periodens

Læs mere

Til Københavns Fondsbørs og pressen. 19. maj KVARTALSRAPPORT 2005 Totalkredit A/S (1. januar 31. marts 2005)

Til Københavns Fondsbørs og pressen. 19. maj KVARTALSRAPPORT 2005 Totalkredit A/S (1. januar 31. marts 2005) Til Københavns Fondsbørs og pressen 19. maj 2005 KVARTALSRAPPORT 2005 Totalkredit A/S (1. januar 31. marts 2005) PERIODEN KORT FORTALT Bruttonyudlån 42 mia. kr. mod 21 mia. kr. i Udlånsbalancen steg fra

Læs mere

Topdanmarks resultat for 1. halvår Michael Pram Rasmussen

Topdanmarks resultat for 1. halvår Michael Pram Rasmussen Topdanmarks resultat for 1. halvår 2002 Michael Pram Rasmussen Dagsorden Udvikling i resultatet Skadeforsikring Livsforsikring Tilbagekøbsprogram Forventninger til resultat Værdiskabelse i Liv Hovedpunkter

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2017

Delårsrapport 1. halvår 2017 28-08-2017 1 Delårsrapport 1. halvår 2017 Meget tilfredsstillende resultat for 1. halvår 2017 29. august 2017 28-08-2017 2 Hovedpunkter 1. halvår 2017 Hovedbudskab Resultat Basisindtjening Indtjening i

Læs mere

Dansk økonomi på slingrekurs

Dansk økonomi på slingrekurs Dansk økonomi på slingrekurs Af Steen Bocian, cheføkonom, Danske Bank I løbet af det sidste halve år er der kommet mange forskellige udlægninger af, hvordan den danske økonomi rent faktisk har det. Vi

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2013

Delårsrapport for 1. kvartal 2013 København, den 23. april 2013 Meddelelse nr. 8/2013 Delårsrapport for 1. kvartal 2013 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail:

Læs mere

Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 24. april 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2008. Delårsrapport for 1.

Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 24. april 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2008. Delårsrapport for 1. Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 24. april 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2008 Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Resume: SKAKO Industries koncernen har i 1. kvartal

Læs mere

pengemængdemålets mest likvide komponenter, idet den årlige vækst i det snævre pengemængdemål (M1) var på 6,2 pct. i oktober.

pengemængdemålets mest likvide komponenter, idet den årlige vækst i det snævre pengemængdemål (M1) var på 6,2 pct. i oktober. LEDER På baggrund af dets regelmæssige økonomiske og monetære analyser og i overensstemmelse med dets forward guidance (vejledning om den fremtidige pengepolitik) besluttede Styrelsesrådet på mødet den

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2006

Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1067 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2006 27. april 2006 CVR nr. 15701315 Delårsrapport for 2006 Resumé: SP Groups realiserede i et resultat før skat og

Læs mere

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje Invester i din fremtid Hvilke forventninger har du til fremtiden? Ved du, om de er realistiske, sådan som din

Læs mere

Økonomisk temperaturmåling og prognose for 2011 og 2012 samt skøn for 2013 (december 2011)

Økonomisk temperaturmåling og prognose for 2011 og 2012 samt skøn for 2013 (december 2011) Økonomisk temperaturmåling og prognose for og samt skøn for (december ) NOTAT NR. 1132 I forventes der et resultat fra svineproduktionen på minus 83 kr. pr. slagtesvin i gennemsnit, mens resultatet for

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 48 26.11.2015 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2016 40,00 EUR/MWh Futures - 2016 38,00 Nordpool Tyskland DK1 DK2 36,00 34,00 32,00 30,00 28,00 26,00 24,00 22,00 20,00 13-01-2015 13-02-2015 13-03-2015

Læs mere

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Meddelelse nr. 07/2019 København, d. 24. april 2019 Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S

Brødrene Hartmann A/S Brødrene Hartmann A/S v/ CFO Michael Hedegaard Lyng Finansanalytikerforeningens Virksomhedsdag den 30. maj 2006 Koncerndirektion Asger Domino* Administrerende direktør Per Vinge Frederiksen Koncerndirektør

Læs mere

Danske Banks resultat i de første tre kvartaler af 2014: 10,1 mia. kr. efter skat Forventningerne til årets resultat opjusteres

Danske Banks resultat i de første tre kvartaler af 2014: 10,1 mia. kr. efter skat Forventningerne til årets resultat opjusteres Til redaktionen Koncernkommunikation Holmens Kanal 2-12 1092 København K Telefon 45 14 56 95 30. oktober 2014 Danske Banks resultat i de første tre kvartaler af 2014: 10,1 mia. kr. efter skat Forventningerne

Læs mere

Markedskommentar august: Black August vækstnedgang i Kina giver aktienedtur

Markedskommentar august: Black August vækstnedgang i Kina giver aktienedtur Nyhedsbrev Kbh. 3. sep. 2015 Markedskommentar august: Black August vækstnedgang i Kina giver aktienedtur Uro i Kina sætte sine blodrøde spor i aktiemarkederne i august måned. Vi oplevede de største aktiefald

Læs mere

Markedskommentar Orientering Q1 2011

Markedskommentar Orientering Q1 2011 Markedskommentar Finansmarkederne har i første kvartal 2011 været noget u- stabile og uden klare tendenser. Udsigt til stigende inflation og renteforhøjelser gav kursfald på især statsobligationer. Men

Læs mere

KVARTALSREGNSKAB 2. KVARTAL Tilfredsstillende udvikling i vækst og indtjening. 50,4 % organisk vækst i omsætningen

KVARTALSREGNSKAB 2. KVARTAL Tilfredsstillende udvikling i vækst og indtjening. 50,4 % organisk vækst i omsætningen First North Meddelelse nr. 9, 28. August 2007 2. KVARTAL 2007 KVARTALSREGNSKAB Tilfredsstillende udvikling i vækst og indtjening 50,4 % organisk vækst i omsætningen Resume Enalyzer A/S ureviderede perioderegnskab

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 12/2011 7. december 2011 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S onsdag den 7. december 2011 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Velkommen til dialogmøde

Velkommen til dialogmøde Velkommen til dialogmøde Dagens program 16.30 Velkomst v/ Egon Kristensen, bestyrelsesformand 16.50: Farvel til aktier i olie, kul og tjæresand v/ Anders Schelde, investeringschef 17.30: Pause med sandwich

Læs mere

Notat. Lave oliepriser reducerer det finanspolitiske råderum i 2020

Notat. Lave oliepriser reducerer det finanspolitiske råderum i 2020 Notat Lave oliepriser reducerer det finanspolitiske råderum i Den danske stats forventede indtægter fra aktiviteter i Nordsøen påvirkes i høj grad af olieprisudviklingen. Når olieprisen falder, rammer

Læs mere

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 1. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 1. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 28. maj 2004 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2004 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende kvartalsrapport for 1.

Læs mere

Randers, 26. maj 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 16/2005 Side 1 af 5

Randers, 26. maj 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 16/2005 Side 1 af 5 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Randers, 26. maj 2005 Side 1 af 5 Administrerende direktør Ditlev Engel har fremlagt rammerne for en strategisk handlingsplan for Vestas Wind Systems

Læs mere

Som opfølgning på dette udsendes denne skrivelse som kort gennemgår følgende punkter:

Som opfølgning på dette udsendes denne skrivelse som kort gennemgår følgende punkter: Opdatering Solen skinner, Novo har igen igen brudt 1000 og selv Vestas er nu steget så meget at vi er knap 30% over aktionsgrænsen. MEN vigtigst af alt er at vi nu tjener penge: Break Even blev midt i

Læs mere

Meddelelse nr. 9 2003 Halvårsrapport, 1. halvår 2003 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr. 9 2003 Halvårsrapport, 1. halvår 2003 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 27. august 2003 Halvårsrapport for 1. halvår 2003 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende halvårsrapport for 1.

Læs mere

FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015. Adm. direktør, Lasse Nyby

FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015. Adm. direktør, Lasse Nyby FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015 Adm. direktør, Lasse Nyby Lasse Nyby Adm. direktør Bestyrelsesformand: JSNA Holding A/S Aktieselskabet Skelagervej 15 Beskæftigelse Ansat i

Læs mere

Meddelelse nr. 48/2016: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2016

Meddelelse nr. 48/2016: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2016 Meddelelse nr. 48/2016 København, d. 29. juli 2016 Meddelelse nr. 48/2016: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2016 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Novozymes Generalforsamling 2006

Novozymes Generalforsamling 2006 Novozymes Generalforsamling 2006 Henrik Gürtler Administrerende direktør, r, Novo A/S Kurt Anker Nielsen Tidl. administrerende direktør, r, Novo A/S Paul Petter Aas Senior Vice President, Yara International

Læs mere

Nilfisk ordinær generalforsamling marts 2018

Nilfisk ordinær generalforsamling marts 2018 Nilfisk ordinær generalforsamling 2018 23. marts 2018 Børsnotering af Nilfisk 12. oktober 2017 2 Nilfisk-aktiens udvikling Oktober 2017 - marts 2018 400 1220 350 300 250 200 1200 1180 1160 1140 1120 Nilfisk

Læs mere

Markedskommentar marts: Den perfekte storm!

Markedskommentar marts: Den perfekte storm! Nyhedsbrev Kbh. 7. apr. 2015 Markedskommentar marts: Den perfekte storm! Marts blev også en god måned med afkast på 1,0 % - 1,8 % i vores afdelinger. Afkastene er et resultat af stigende aktiekurser og

Læs mere

Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko

Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko Nyhedsbrev Kbh. 1.sep 2014 Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko August måned blev en særdeles god måned for både aktier og obligationer med afkast

Læs mere

Kendelse i faglig voldgift (FV ):

Kendelse i faglig voldgift (FV ): Kendelse i faglig voldgift (FV2010.0062): Forbundet Træ-Industri-Byg i Danmark (TIB) for A (faglig medarbejder Jannie Andersen) mod Dansk Byggeri for Johny Larsen Snedkerier A/S (konsulent Henrik Olsen)

Læs mere

Meddelelse nr. 25/2017: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2017

Meddelelse nr. 25/2017: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2017 Meddelelse nr. 25/2017 København, d. 21. april 2017 Meddelelse nr. 25/2017: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2017 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

ville få. I mellemtiden er den generelle vurdering dog, at følgerne bliver begrænsede og kortfristede.

ville få. I mellemtiden er den generelle vurdering dog, at følgerne bliver begrænsede og kortfristede. LEDER s styrelsesråd besluttede på mødet den 6. oktober 2005 at fastholde minimumsbudrenten på eurosystemets primære markedsoperationer på 2,0 pct. Renten på den marginale udlånsfacilitet og indlånsfaciliteten

Læs mere

Halvårsregnskab Værdipapirfonden Sparinvest

Halvårsregnskab Værdipapirfonden Sparinvest Halvårsregnskab 2017 Værdipapirfonden Sparinvest Indholdsfortegnelse 3 Selskabsoplysninger 4 Ledelsens beretning for 1. halvår 2017 4 Resume 1. halvår 4 Ledelsens beretning 4 Udviklingen i Værdipapirfonden

Læs mere

Danske Banks strategi: Vi ønsker at sætte nye standarder for dét at drive finansiel virksomhed for derved at genskabe omverdenens tillid til os.

Danske Banks strategi: Vi ønsker at sætte nye standarder for dét at drive finansiel virksomhed for derved at genskabe omverdenens tillid til os. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dansk Banks vision: Recognised as the most trusted financial partner Danske Banks mission: "Setting new standards in financial services" Danske Banks strategi: Vi ønsker at sætte nye

Læs mere

Investorpræsentation Q maj Jesper Arkil, CEO

Investorpræsentation Q maj Jesper Arkil, CEO Investorpræsentation Q1-2017 24. maj 2017 Jesper Arkil, CEO Arkil i punktform 6 hovedaktiviteter I Top 5 af danske entreprenører målt på omsætning - Anlæg - Asfalt - Fundering & Vandbygning - Vejservice

Læs mere

Resultatet i 1. kvartal 2019 var 1,5 mio. kr. før og efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning før og efter skat på 2,0%.

Resultatet i 1. kvartal 2019 var 1,5 mio. kr. før og efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning før og efter skat på 2,0%. NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Christian IX s Gade 2, 2. DK-1111 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 29. april 2019 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Markedskommentar juli: Regnskaber, stimuli og nøgletal sender aktierne op

Markedskommentar juli: Regnskaber, stimuli og nøgletal sender aktierne op Nyhedsbrev Kbh. 4. aug. 2016 Markedskommentar juli: Regnskaber, stimuli og nøgletal sender aktierne op Juli måned blev særdeles god trukket af gode regnskaber med fine forventninger til fremtiden, udsigten

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 6 11.2.2016 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2017 EUR/MWh 37,00 Futures - 2017 Nordpool Tyskland DK1 DK2 34,00 31,00 28,00 25,00 22,00 19,00 16,00 06-03-2015 06-05-2015 06-07-2015 06-09-2015 06-11-2015

Læs mere

Kvartalsrapport 1. kvartal 2002 for Spar Nord Bank Koncernen

Kvartalsrapport 1. kvartal 2002 for Spar Nord Bank Koncernen Til Københavns Fondsbørs og pressen 1. maj 2002 Fondsbørsmeddelelse nr. 9, 2002 Kontaktperson: Keld Gammelgaard, tlf. 96 34 40 10. Kvartalsrapport 1. kvartal 2002 for Spar Nord Bank Koncernen Resultat

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2004 25. oktober 2004

Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2004 25. oktober 2004 Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2004 25. oktober 2004 Kontaktperson: Hans Østergaard, bankdirektør Tel. 9712 1144 KVARTALSorientering pr. 30. september 2004 (9 mdr.) KORT resumé 2 centrale mål nået: Udlån

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 7. AUGUST 2014

DELÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 7. AUGUST 2014 DELÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2014 7. AUGUST 2014 Agenda Halvåret i hovedtræk Udvikling i aktiviteter Fokus og forventninger til 2014 Baggrund Finansiel udvikling i 1H 2014 7. august 2014 2 Implementering og

Læs mere

Markedskommentar juli: Græsk aftale og råvarer fald

Markedskommentar juli: Græsk aftale og råvarer fald Nyhedsbrev Kbh. 3. aug. 2015 Markedskommentar juli: Græsk aftale og råvarer fald I Juli måned fik den græske regering endelig indgået en aftale med Trojkaen (IMF, ECB og EU). Den økonomiske afmatning i

Læs mere

Danske Banks modelfamilie Vores kroner er lidt mindre værd

Danske Banks modelfamilie Vores kroner er lidt mindre værd Investment Research General Market Conditions 25. marts 2015 Danske Banks modelfamilie Vores kroner er lidt mindre værd Euroen og dermed kronen er blevet svækket. Det er en fordel for dansk økonomi, men

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 2 14.1.2016 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2017 EUR/MWh 37,00 Futures - 2017 Nordpool Tyskland DK1 DK2 34,00 31,00 28,00 25,00 22,00 19,00 16,00 05-02-2015 05-04-2015 05-06-2015 05-08-2015 05-10-2015

Læs mere

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året!

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! Nyhedsbrev Kbh. 3.okt 2014 Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! I september måned så vi en konsolidering på aktie- og obligationsmarkederne. Den svage europæiske økonomi og ECB kommende

Læs mere

STATUS PÅ EL- OG GASMARKEDERNE. Senior Trader Henrik Gaarn Christensen

STATUS PÅ EL- OG GASMARKEDERNE. Senior Trader Henrik Gaarn Christensen STATUS PÅ EL- OG GASMARKEDERNE Senior Trader Henrik Gaarn Christensen Agenda Elmarkedet -Historisk lave elpriser -Kapacitetsudbygning -Kul -CO2 Gas -Historisk lave priser -Olie -Groningen -Ukraine -Lagersituationen

Læs mere

ØKONOMISK NYHEDSBREV. August 2016

ØKONOMISK NYHEDSBREV. August 2016 ØKONOMISK NYHEDSBREV August 2016 Velkommen til Økonomisk Nyhedsbrev I dette nyhedsbrev kan du læse om: Konjunkturudsigter - Moderat samfundsøkonomisk vækst i 2016 og 2017, men nok til at skabe fremgang

Læs mere

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Dagsorden Overskrift 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

COWI-koncernen Halvårsrapport, januar juni 2011

COWI-koncernen Halvårsrapport, januar juni 2011 Halvårsrapport, januar juni 2011 Kommentar fra koncernchef, CEO, Lars-Peter Søbye: Den internationale rådgivningskoncern COWI øgede i første halvår omsætningen og basisindtjeningen sammenlignet med. Samtidig

Læs mere

Rusland 2018: Potentiale for danske virksomheder trods fastlåst politisk sitation

Rusland 2018: Potentiale for danske virksomheder trods fastlåst politisk sitation Bertil Egger Beck, konsulent beeb@di.dk, 3377 4695 MARTS 218 Mads Dalgaard Madsen, analytiker madm@di.dk, 3377 4773 Rusland 218: Potentiale for danske virksomheder trods fastlåst politisk sitation Den

Læs mere

Årets investeringsforening 2014

Årets investeringsforening 2014 Nykredit Invest i 2014 Investeringsforeningen Nykredit Invest blev Årets investeringsforening 2014 Kåret af Morgenavisen Jyllands-Posten i samarbejde med Dansk Aktie Analyse Nykredit Invest i 2014 Nomineret

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Odense, den 23. april 2014

TV 2 DANMARK A/S Odense, den 23. april 2014 KVARTALSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2014 Resumé TV 2 har i 1. kvartal 2014 et resultat før skat på 39 mio.kr. mod 21 mio.kr. i 2013. TV 2 familiens seerandel er steget med 1,3 procentpoint til 34,9 % i 1. kvartal

Læs mere

Præsentation af analysen C25 by Numbers. Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. PwC C25+ Regnskabspriserne 2018

Præsentation af analysen C25 by Numbers. Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. PwC C25+ Regnskabspriserne 2018 Præsentation af analysen C25 by Numbers Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC PwC C25+ Regnskabspriserne 2018 PwC s analyse C25 by Numbers PwC har for sjette år i træk analyseret udviklingen

Læs mere