BOBLER HÅNDBAJERE. VÆRKER KUNSTAUKTION VED VELGØRENHEDSSHOW D. 28. OKTOBER 2013 KL PÅ Aveny-T

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLER HÅNDBAJERE. VÆRKER KUNSTAUKTION VED VELGØRENHEDSSHOW D. 28. OKTOBER 2013 KL. 19.00 PÅ Aveny-T"

Transkript

1 BOBLER & HÅNDBAJERE VÆRKER KUNSTAUKTION VED VELGØRENHEDSSHOW D. 28. OKTOBER 2013 KL PÅ Aveny-T

2

3 A I M GONNA FUCK YOU BACK TO THE STONE AGE, 2013 Aluminium, mål: 24 x 20 x 3 cm. Kaare Sebastian Golles (født 1985) Bosat i København Studerer på sidste år af MFA på Malmö Art Academy, ved professor Hague Yang. Kaare er skulptør i klassisk forstand. Med afsæt i eksistentielle kontemplationer og med en historisk bevidsthed arbejder Kaare med skulpturens nærmest legemlige manifestering, som en kunstens body-builder. Sort himmel sort muldjord sort hav sorte klipper et landskab formørket af vrede skænder han mennesket med sin sorte sæd ingen kan værge sig mod denne kæmpe Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre eller sige. Jeg har den følelse, at jeg med sænket hoved, drukner i himmelen, og at jeg, martret af angst, synker ned i jordens indvolde

4 B Vækst Glas, mål: 20 x 15 x 10 cm. Lise Eggers (født 1968) Bosat på Bornholm. Bevægelse. Sanselig. Tid. Gentagelse. Liv. Lys. Helhed. Uddannelse: Orrefors Glasskola, Sverige West Surrey College of Art & Design, England Glas & Keramik skolen. Bornholm, Danmark.

5 C Gavekort GAVEKORT til en portrætfotografering hos Suste Bonnén Suste Bonnen (født 1948) Fotograf. Uddannet på det Kgl. Danske Kunstakademi (Mur & Rum skolen hos Robert Jacobsen). Senere Musikvidenskab på Københavns Universitet. At bliver set af Suste Bonnén opleves som lidt af en kærlighedsgerning. Suste ser og oplever ver erotis, det har gavnet hendes billeder. For dér i feltet for det lovende og det skuffende søger Suste. Gennem alle illusionerne er hun nået til det virkeligste af alt: At vi kun er til i kraft af hinanden. Suzanne Brøgger Til: Fra: Tid for fotograferingen aftales direkte med Suste Bonnén på tlf.: eller på sustebonnen@mail.dk. (Gavekortet er gyldigt fra betaling er registreret.) Underskrevet Suste Bonnén

6 D Kobbertryk, mål 26.5 x 19.5 cm. Christian Lemmerz (født 1959 i Tyskland) Bosat i København Uddannet som billedhugger i Carrara, Italien Kunstakademiet, København.

7 E KRANIE I & II Streg, aquatinte, kinesisk collage. Lysmål: 24,5 x 18,5 cm. Papirmål: 50 x 35 cm. Solaio og Pietrasanta, Jørgen Boberg (født 24. oktober 1940 død 24. august 2009) Værkerne er doneret af Rie Boberg. Autodidakt kunstmaler. Debuterede på Kunsnernes Efterårs udstilling i I 1966 medstifter af Kunstnergruppen Passepartout og siden 1972 medlem af Grønningen. Boede i Pietrasanta, Italien i over 20 år - men nåede at flytte hjem til Danmark.

8 F Tørklædet : Design Berning 100% silke, håndsyet, mål: 130 x 130 cm. Produceret i Casnate/Como, Italien. Tørklædet er 1 ud af et oplag på 25 stk. Hanne Berning (født 1962 i Helsingør) Bosat i Pietrasanta, Italien. Autodidakt designer. Certificeret fra Haandarbejdets Fremmes Seminarium (2000) som håndarbejdslærer i textiltryk. Har arbejdet med design og produktion af beklædning, samt kostumer for dans og teater fra eget værksted siden Berning er en lille dansk virksomhed, skabt af designer Hanne Berning, der specialiserer sig i salg af digitalt trykte tørklæder, designet og præsenteret i en kunstnerisk kontekst i meget begrænsede oplag.

9 G Fotografi Mål: 58 x 78,5 cm., print oprindeligt taget i 1988 eller Kristian Septimius Krogh (f 1958) Bosat på Frederiksberg. Reklamefotograf, uddannet i England. Mit billede er af Ludvig - Det er taget for mange år siden på Nørrebro, dengang jeg havde studie på Rantzausgade. Jeg så Ludvig med jævne mellemrum om morgenen, og når jeg gik hjem fra arbejde. Han var der altid. Han stod som regel lænet op ad sin kost eller gik og skubbede rundt på lidt skidt på gaden. En gang faldt vi i snak, og han fortalte mig, at han var Nørrebro s sidste gadefejer, og at han stadig efter han var holdt op med at arbejde savnede livet på gaden så meget, at han stadig gik rundt med sin kost. Lidt gavn kan man vel altid gøre, sagde han.. Det er vigtigt man gør nytte. Hvor gammel han var, ved jeg ikke, men han lever næppe i dag. Billedet er taget i 1988 eller Jeg inviterede ham op i mit atelier, vi drak en øl, og jeg skød fire billeder af ham på mit storformat 4X5 kamera. Jeg fik fremkaldt filmene, men aldrig før nu lavet en kopi. Det var et dejligt gensyn. Han brød ud i grin, fordi han syntes det var så sjovt, når blitzen gik af - det var jo ligesom tordenvejr - Kristian Septimius Krogh

10 H Bye Bye Life. Tegning, mål: 28 x 37 cm., Eva Weis Bentzon (født 1944) Bosat på Østerbro Uddannelse i grafisk design, maleri og tegning, København og Basel, Schweiz. Inspireret af Jackson Pollock, Willem de Kooning og Jasper Johns.

11 I Fotografi Mål: 82 x 64 cm., Plaine du Nord, Haiti, Henrik Saxgren (født 1953 i Randers) Bosat i København. Uddannet reklamefotograf i Randers i Fotograf, maler, politisk aktivist og forfatter. I 1979 medstifter af den socialdokumentariske fotogruppe 2. maj. Fra 1985 til 1991 billedredaktør på Månedsbladet Press.

12 J Mor & Barn Bronce & marmor, dimensioner med sokkel, mål: 35 x 12 cm., Cecilie Thaning (født 1963) Bosat på Vesterbro. Kunstner og matematiklærer. Er det godt for børn at lege rundt med skulpturer? Ja! Lige som det er godt for børn at blive præsenteret for forskellig slags mad og forskellige musik stilarter. Det imødekommende eller legende i skulpturer er skønt. Jeg er inspireret af nærhed, det der skaber den, og det der fjerner os fra den. Mine skulpturer kommer ikke ud af tænkning. Selvfølgelig er der tanker i selve processen, men jeg ser det mere som at stille mig til rådighed, og blot nyde at skabe, selv om der også er faser i processen, der er slidsomme og konfronterende. Det sværeste og mest frustrerende er at mærke mine begrænsninger, når jeg ikke kan få det frem, jeg ønsker at vise og skabe. - Cecilie Thaning

13 K Højpoleret Bronceskulptur på sort granit base Mål: 15 x 12 cm., Jens-Flemming Sørensen (født 1933) Bosat i Pietrasanta. Italien. Dansk billedhugger. Uddannet skrædder, begyndte som autodidakt maler, men opholdet på Den Eksperimenterende Kunstskole førte ham hurtigt mod rumkunsten. I 1966 var han medstifter af kunstnergruppen Passepartout sammen med bl.a. Jørgen Boberg. Hans skulpturer fra 1960 erne har afsæt i den magiske realisme og kontrasterede organisk og arkitektonisk, flydende og fast. Hans virtuose beherskelse af materialer og hans værkers dekorative værdi har ført til en lang række udsmykningsopgaver i både Danmark og udlandet, fx Toftegårds Plads, København, i samarbejde med Henrik Nordbrandt (1982), en fontæne til Carlsbergbryggeriernes hovedsæde, København (1998), og fontæner, skulpturer og relieffer til erhvervs- og boligbebyggelsen Tuborg Nord, Hellerup (2003).

14 L Æblet Patineret bronce skulptur, mål: 20 x 15 cm. Pernille Clausen (født 1946) Bosat i Tibirke. Billedkunstner og skulptør. Debuterede i 1975 på kvindeudstillingen på Charlottenborg som billedkunstner. Hurtigt herefter startede hun med at arbejde med skulpturer, og i 1987 tog hun fat på mosaik kunsten som hun studerede i Ravenna og Venedig, Italien. I 2007 studerede hun i Pietrasanta, i Toscana, Italien, hvor hun både fik hugget skulpturer i marmor samt støbt i bronze. Herhjemme har Pernille Clausen udstillet på adskillige gallerier, bl.a. Cobraloftet ved Sofienholm og Jægersborg slot. Hun har kreeret udsmykninger, som kan ses på Christianshavns Døtreskole, børnegården i København, gadekæret i Helsinge samt på Sundby hospitals børneafdeling m. fl.

15 M Something Fotografi trykt på canvas, mål: 60 x 80 cm., Peter Zelei (født 1970 i Budapest, Ungarn) Bosat i Budapest, Ungarn. Freelance fotograf siden Studeret ved University of Szeged. Fotograf for Getty Images & istock siden 2003.

16 N Made in Denmark Patineret Bronce Relief, mål: 28 cm., 2004, unika. Tina Lorien (født 1964) Bosat i Slangerup. Tidligere bosat i Pietrasanta, Italien. Fotograf. Kunst Produktions Assistent fra 1991.

17 O Akvarel uden titel Mål 34 x 44 cm., Anni Prudinsky (født 1940 i København) Bosat i Tisvildeleje. Har altid tegnet og arbejdet med former og farver som freelance dekoratør og som underviser i kreative fag på Hillerød Handelsskole mv. Hun arbejder med akryl på lærred og med skulpturer i ler. Er senest begyndt at få produceret sine skulpturer i bronze.

18 P På det dybe vand Mål med ramme: 45 x 35 cm., Erik Clausen (født 1942 i København) Bosat på Vesterbro. I en årrække var han en lovende cykelrytter sammen med Villy Skibby, men droppede cykling på eliteplan for derefter at nyde det på hobby plan. Udlært maler. Foredragsholder, film-instruktør, debattør, kunstmaler, film-skuespiller, manuskriptforfatter, vise-forfatter, debattør mm.

19 Q Lys i Mørket Oliemaleri, mål med ramme: 48 x 58 cm., Maj Skadegaard (født 1947 i København) Bosat i København. Uddannet dekoratør. Uddannet på Kunsthånværkerskolen. 2 årigt ophold på Billedskolen. Debutterede i 1966 med installationskunst, og har sidenhen især arbejdet med møbel dekorationer og maleri.

20 R Kobbertryk af Dan Albert Benveniste, Madrid. Udført til Raderforeningen. Prøvetryk (betegnet A P.), Kirsten Ortwed (født 1948 i København) Bosat i Köln, Tyskland og har stor tilknytning til Pietrasanta, Italien. Dansk billedkunstner Uddannet på Kunstakademiet.

21 S Fugl med grøn vinge Stentøj skulptur, mål: 34 x 11 x 7 cm., unika. Leif Sylvester (født 1940 i København) Bosat i København. Oprindeligt udlært tømrer, men har sidenhen arbejdet som skuespiller, gøgler, musiker, sanger, kunstmaler & billedhugger. Sidst kan nævnes monument for de hjemløses nye gravsted på Assistents Kirkegården, indviet i oktober 2013 blandt andre udsmyknings opgaver. Debuterede på Kunstnernes efterårs udstilling i 1960erne, hvor han i fællesskab med Erik Clausen blev skuffet over den etablerede kunst. Sammen begyndte de at udstille på gaderne & lave samfundssatirisk gøgl. På en måde har jeg altid interesseret mig for fugle. Som barn byggede jeg det ene volierer efter det andet og brugte alle de penge, jeg kunne skaffe til at købe en masse forskellige fugle. Det er klart, det kun blev til de billigste arter, mågefinker, zebrafinker og undulater, men alligevel. Jeg kunne sidde i timevis og se på de små fantastiske skabninger, der i deres mangeartede forskellighed kunne flyve, hvor de ville, og næsten kunne stå stille i luften. Når man ser på dem som objekter, består de af et helt fantastisk farveorgie og mønster og en mangfoldighed med fuld afgrænsning imellem farverne. Det er en fantastisk oplevelse at sidde med en enkelt fjer med forskellige farver i hånden og tænke på, at når der er mange af dem, og de sidder på en bestemt måde i forhold til hinanden, skaber de et helt unikt farvemønster for den specielle art, fantastisk at man kan arve et mønster. Nå, men de stærke farver, de afgrænsede mønstre samt min begejstring for farverigt trælegetøj har været inspiration til mine stentøjsfugle - Leif Sylvester.

22 T Limstens skulptur, mål: 10 x 8 x 8 cm., unika, Matthew Simmonds (født 1963 i England) Bosat i Pietrasanta, Italien. Skulpturen er inspireret af Costanza Mausolæet i Rom fra det fjerde århundrede. Studerede kunst og arkitektur fra middelalderen på Universitetet. Senere uddannet som stenhugger med speciale i arkitektonisk hugning. Har deltaget i restaureringen af flere vigtige monumenter i England, her kan bl.a. nævnes Westminster Abbey & Ely katedralen. I 1996 flyttede han til Italien, hvor han startede sin egen karriere som billedhugger. Matthew Simmonds er inspireret af filosofi og den historiske arkitekturs sprog. Han udforsker forholdet mellem rum og lys, samt forholdet mellem den naturlige verden & menneskets bestræbelser.

23

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

SAMLINGEN HORSENS KUNSTMUSEUMS SIGNE GUTTORMSEN ANNE MARIE PLOUG CHRISTIAN LEMMERZ MICHAEL THEJL

SAMLINGEN HORSENS KUNSTMUSEUMS SIGNE GUTTORMSEN ANNE MARIE PLOUG CHRISTIAN LEMMERZ MICHAEL THEJL SAMLINGEN HORSENS KUNSTMUSEUMS SIGNE GUTTORMSEN ANNE MARIE PLOUG CHRISTIAN LEMMERZ MICHAEL THEJL Udsnit (Baby it s cold outside I). 2001 Olie på krydsfiner SIGNE GUTTORMSEN Signe Guttormsen ( 1964) er

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Forårstilbud 2010 For 1. -3. klasse Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Det er dejligt at opleve den store interesse for Billedskolens tilbud. På Billedskolen vil børnene eksperimentere og udtrykke

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

Kære kunde. Venlig hilsen. Susanne Krogshede Art-for future

Kære kunde. Venlig hilsen. Susanne Krogshede Art-for future g a v e k a t a l o g 2 0 1 4 Kære kunde Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere dig for Art-for-futures nye gavekatalog 2014. Med dette katalog ønsker jeg at give dig mulighed for, at forkæle dine

Læs mere

NIKOLAI KUBEL NYE VÆRKER

NIKOLAI KUBEL NYE VÆRKER 2013 NIKOLAI KUBEL NYE VÆRKER FORORD Nicolai Kubel er født og opvokset i Skagen, hvor hans interesse for billedkunst startede i en meget ung alder. Med graffiti og tegning som et yndet udtryksmiddel udforskede

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Lokalbanken fylder 90 år

Lokalbanken fylder 90 år Lokalbanken fylder 90 år og forærer kunst til borgerne tid til nærvær Forord Lokalbanken har fornøjelsen af at præsentere 11 kunstværker, der er blevet indkøbt i anledning af bankens 90-års fødselsdag.

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien)

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien) KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE ROA (Belgien) Roa er en belgisk graffitimaler, der generelt maler dyr, der har en relation til det område de bliver malet i. ROA's farvepallette er minimalistisk og ofte

Læs mere

Ellen Krogh Carl Cunningham-Cole Kenichi Aoki

Ellen Krogh Carl Cunningham-Cole Kenichi Aoki Ellen Krogh Carl Cunningham-Cole Kenichi Aoki Maleren Ellen Krogh (1902-86) Beskrivelse Ellen Krogh blev født i Faaborg i 1902. Hun voksede op under trange kår hos sine bedsteforældre og begyndte tidligt

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Afgangsprojekt - Kroppen udtrykt i kunsten Mira & Andreas Art & performance Flakkebjerg Efterskole Problemstilling og indledning Eksperimentere med at flyve. Kunsten

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Hvorfor en kunstforening: Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling d. 24. oktober 2012. Foreningens formål

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

Udstilling Lysets Hus

Udstilling Lysets Hus Udstilling Lysets Hus August til december 2009 Kære Lysets Hus... Jeg er rigtig glad for at udstille mine malerier i Lysets Hus - et fantastisk spændende og spirituelt sted og jeg takker hermed for invitationen.

Læs mere

L O T T E O L S E N & J E N S U F F E R A S M U S S E N 15.03.14-20.04.14. GalleriWeber

L O T T E O L S E N & J E N S U F F E R A S M U S S E N 15.03.14-20.04.14. GalleriWeber L O T T E O L S E N & J E N S U F F E R A S M U S S E N 15.03.14-20.04.14 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har den store glæde

Læs mere

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kære læsere Struer Billedskole holder til på Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5a. Vi er endnu engang glade for at kunne præsentere Struer Billedskoles kursusprogram,

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk Bente Hammershøy Dobbelteksponering Karin Lønbæk Der står Horsens med store bogstaver hen over de to kunstnere, der har fernisering d.11.september 2010 i Galleri Brænderigården. Det er far og datter: Søren

Læs mere

SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Peter Bonnén på værksted, 2006. Foto: Suste Bonnén Udstilling Djiboutis Farver Fotografier af Peter Bonnén 23 nov 201616 apr 2017

Læs mere

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Katalog 2014 ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Freja H=80 cm x B=70 cm NB! Ift. årets kunstværk er der frit valg af ramme fra Skipperens Rammeværksted til en pris af max. 800 kr. Lidt om årets kunstner UDSTILLER

Læs mere

woodlines af naja utzon popov tæppekollektion eksklusivt for carl hansen & søn

woodlines af naja utzon popov tæppekollektion eksklusivt for carl hansen & søn woodlines af naja utzon popov tæppekollektion eksklusivt for carl hansen & søn kollektionen woodlines Den danske multikunstner Naja Utzon Popov har skabt en ny tæppekollektion eksklusivt for Carl Hansen

Læs mere

I dyrenes skygge. har flere af Bøggilds dyreskulpturer.

I dyrenes skygge. har flere af Bøggilds dyreskulpturer. I dyrenes skygge Dyr er fascinerende. Deres levevis og bevægelser kan fange interessen hos både børn og voksne. At fange det fascinerende ved et dyr og overføre det til tegning eller skulptur er til gengæld

Læs mere

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Nedenfor kan du se de kunstværker, som er indkøbt til udlodning ved den kommende generalforsamling d. 17. marts 2011. Bodil Tobiesen er uddannet maler fra

Læs mere

Dover Sogn TILBAGEBLIK TIL TIDEN OMKRING BESÆTTELSEN OG BEFRIELSEN DEN 5. MAJ 1945

Dover Sogn TILBAGEBLIK TIL TIDEN OMKRING BESÆTTELSEN OG BEFRIELSEN DEN 5. MAJ 1945 Til samtlige husstande i Dover sogn Dover Sogn 17. årgang nr. 2 Marts 2015 Tekst: Britta Andersen, Hinnerup. TILBAGEBLIK TIL TIDEN OMKRING BESÆTTELSEN OG BEFRIELSEN DEN 5. MAJ 1945 I min barndom var Pastor

Læs mere

Mindesmærke for hjemløse på Assistens Kirkegård

Mindesmærke for hjemløse på Assistens Kirkegård Mindesmærke for hjemløse på Assistens Kirkegård Hvorfor er der brug for et mindested for de hjemløse? Hjemløse og gadens folk lever i et samfund, hvor vi andre meget ofte ikke har lyst til at se dem. Men

Læs mere

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm Billeder på fremtidens psykiatri Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013 Rønnebæksholm Du står med et kunstkatalog i hånden! Kataloget er udgivet i forbindelse med kunstudstillingen på Verdens Mentale Sundhedsdag

Læs mere

LEIF MADSEN VISER OS, HVAD VI SMADRER ORD LEA HOLTZE FOTO TERRITORIUM

LEIF MADSEN VISER OS, HVAD VI SMADRER ORD LEA HOLTZE FOTO TERRITORIUM LEIF MADSEN VISER OS, HVAD VI SMADRER ORD LEA HOLTZE FOTO TERRITORIUM 22 Natur & Miljø nr. 13 2012 2013 INTERVIEW LEIF MADSEN 23 I mere end 30 år har kunstneren Leif Madsen ført naturen fra sin palet ned

Læs mere

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten!

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten! Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum Brug billedkunsten! Foto: Anne Styrbech. På Syddansk Universitet finder man moderne dansk billedkunst overalt - både inde og ude. Denne fire meter høje

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2014 Keramik Undervisningen i keramik veksler mellem stillede opgaver og værkstedsarbejde. Gennemgang af de færdige arbejder er en del af undervisningen.

Læs mere

Kunst & historier: Hvem er manden? Hvad laver manden? Hvem kender manden? Tak til manden!

Kunst & historier: Hvem er manden? Hvad laver manden? Hvem kender manden? Tak til manden! nr.11 november 1996 4 Kunst & historier: Hvem er manden? Hvad laver manden? Hvem kender manden? Tak til manden! kunst & historier Portæt af kunstner Kjeld Jensen tegnet af Mette Falk Jeg spørger til Kjelds

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin. SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb maj 2019

Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin. SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb maj 2019 Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb 2019-5. maj 2019 Om udstillingen Udstillingen SOLO: Rita Kernn-Larsen kan ses på Kunsten i Aalborg fra den 7. februar til 5.

Læs mere

JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018

JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018 JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018 Klara Kristalova, billedkunst (CZ/DK) Klara Kristalova er født i Prag i Tjekket, hun bor og arbejder i Sverige. Hun er uddannet fra Det Svenske Institut for Kunst i Stockhom

Læs mere

KOM I GANG MED AT MALE

KOM I GANG MED AT MALE KOM I GANG MED AT MALE Maleguide af Emelia Regitse Edelsøe Ind hol d Introduktion til maleri Forord...4-5 Sådan kommer du i gang Trin 1: Procesbog...6-7 Trin 2: Hvilke materialer kan jeg bruge?... 8-9

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Hvornår er man egentlig dansker? Når man ser dansk ud? Når man har dansk pas? Eller danske forældre? Er man

Læs mere

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE En lærerguide 0. - 10. klasse INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 21. maj til 27. juni kan du og din klasse opleve udstillingen

Læs mere

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen Fotos: Lene K LISSY BOESEN Lissy Boesens værker står overalt i det offentlige rum, i ind- og udland, på torve og gågader, i skolegårde, boligområder og parker. Men hvem er kvinden bag de kendte og populære

Læs mere

Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk.

Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk. w w w. k u n s t i e s b j e r g. d k Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk. Dér hvor kunsten bliver til Det er helt unikt på disse kanter. Vadehavets rytme og de spæde strejf

Læs mere

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013 På Vej 30. nov. 2012 30. jan. 2013 Klaus Olsen Lisbeth P. Gro Klaus Olsen Velkommen til udstillingen På Vej Udstillingen På Vej kan ses hos GL-arkitekter MAA & gallerier på vej ud af det gamle år 2012

Læs mere

Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune

Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune 1 of 5 Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune Bilag til møde i udvalget for Plan, udvikling og kultur den xx 2016. Kandidater/område Kort begrundelse/uddrag Indstiller(e) Udøvende kunstnere

Læs mere

BIL LED SKO LEN. toldkammeret.dk

BIL LED SKO LEN. toldkammeret.dk BIL LED SKO LEN 2013-2014 BIL LED SKO LEN BYG OG FIND PÅ Hold 1 // 4.-9. klasse // mandag kl. 15.00-18.00 Lærer: Gitte Mathiasen Prøv dig selv af som arkitekt og designer. Huse, parker, møbler, kopper

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskolen Kurt Trampedach - Møder i mørket 12/09/2018-06/01/2019 Kunsten Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kurt Trampedach Møder

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011 Udenfor hjem Jeg boede på det danske institut i en måned. Det har været et meget spændende og udbytterigt ophold for

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi, Fagskolen for maleri v/jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

Permanent udstilling: Værkstedsgalleriet ARTBREAK HOTEL, RANTZAUSGADE 5, 9000 AALBORG

Permanent udstilling: Værkstedsgalleriet ARTBREAK HOTEL, RANTZAUSGADE 5, 9000 AALBORG Årets hovedværk: Niels Sloth, Aalborg olie, akryl, akvarel og litografier http://www.nilssloth.dk Permanent udstilling: Værkstedsgalleriet ARTBREAK HOTEL, RANTZAUSGADE 5, 9000 AALBORG Uddannelse Det Fynske

Læs mere

- for trivsel og velvære i virksomheden...

- for trivsel og velvære i virksomheden... - for trivsel og velvære i virksomheden... - EN OPLEVELSE I Få et spændende kreativt indspark i dagligdagen - få nye sjove oplevelser og ryst kollegaerne sammen på en anderledes måde. Hyr én, to eller

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 31. oktober - 29. november 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af lørdag den 31. oktober fra kl. 1 3.00 til

Læs mere

GALLERI SLUGEN NR. 2 2010

GALLERI SLUGEN NR. 2 2010 GALLERI SLUGEN NR. 2 2010 HvisJegVarDig Sarah Rathje - Sanne Lautrup - Eva Roel - Mette Boel - Lea Guldditte Hestelund Metamorfoser METAMORFOSER Velkommen til en gennemført gruppeud stil - ling, der er

Læs mere

Kommunens personalekunstforening KunstVejen er nu klar med nye udstillinger og de er åbne for alle.

Kommunens personalekunstforening KunstVejen er nu klar med nye udstillinger og de er åbne for alle. PRESSEMEDDELELSE Kunstforeningen KunstVejen er nu klar med nye udstillinger Kommunens personalekunstforening KunstVejen er nu klar med nye udstillinger og de er åbne for alle. Vejen På det midlertidige

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

Line Billeskov - Liza Krügermeier - Susanne Enøe Hansen

Line Billeskov - Liza Krügermeier - Susanne Enøe Hansen Tuse Næs Kunsthåndværk & Galleri 2013-7 Uglerupvej 31, Uglerup, 4300 Holbæk - kontakt@tusenaes-kunsthaandvaerk.dk - www.tusenaes-kunsthaandvaerk.dk Den store sommer er gået på hæld, en smuk sensommer er

Læs mere

PETER LUNDBERG. Udstilling / foredrag i kunstforeninger

PETER LUNDBERG. Udstilling / foredrag i kunstforeninger PETER LUNDBERG Udstilling / foredrag i kunstforeninger Oliemaleri str. 210 x 320 cm. 2015 - Moving On - udsmykningsopgave Låsby Hallen A Closer Look At The World Behind Siden 1969 har maleren Peter Lundberg

Læs mere

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER PETER LUNDBERG OLIEMALERIER 2 Oliemaleri str. 150 x 150 cm. 2012. Millingbæk fantasi / A Closer Look A Closer Look At The World Behind Siden 1969 har maleren Peter Lundberg håndteret lærred, farver og

Læs mere

BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.

BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele. BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har hermed den store glæde at invitere til åbning

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

HORSENS KUNSTMUSEUM 1

HORSENS KUNSTMUSEUM 1 1HORSENS KUNSTMUSEUM Internationale kunstnere Siden 1984 har Horsens Kunstmuseum koncentreret sig om indsamling af dansk samtidskunst, men ud fra et ønske om at perspektivere den danske kunstscene, er

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Jeppe Hein 2.0. Jeppe Hein. fakta H

Jeppe Hein 2.0. Jeppe Hein. fakta H Jeppe Hein 2.0 Vendepunkt. Et af dansk nutidskunsts største navne er ved at restaurere sig selv. Den nye udgave af Jeppe Hein bruger sin tid nidkært og vil arbejde mere sammen med andre kunstnere for at

Læs mere

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Erik A. Frandsen (f. 1957) Uden titel, 1998 3 meter, ca. 15 meter Fotos, neonlys, messing og aluminiumsplader ARoS

Erik A. Frandsen (f. 1957) Uden titel, 1998 3 meter, ca. 15 meter Fotos, neonlys, messing og aluminiumsplader ARoS Erik A. Frandsen (f. 1957) Uden titel, 1998 3 meter, ca. 15 meter Fotos, neonlys, messing og aluminiumsplader ARoS Erik A. Frandsen er født i Randers i 1957, autodidakt billedkunstner og bor i dag i København

Læs mere

KUNTSTFORENINGEN AKTIVITETSCENTER STRUER PROGRAM TÆ T PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

KUNTSTFORENINGEN AKTIVITETSCENTER STRUER PROGRAM TÆ T PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR KUNTSTFORENINGEN AKTIVITETSCENTER STRUER PROGRAM 2019-2020 TÆ T PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR HVORFOR EN KUNSTFORENING Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling d.

Læs mere

Skabende kunstterapi. Hanne Stubbe teglbjærg. a arh u S u nivers itets forlag

Skabende kunstterapi. Hanne Stubbe teglbjærg. a arh u S u nivers itets forlag Skabende kunstterapi Hanne Stubbe teglbjærg a arh u S u nivers itets forlag SKABENDE KUNSTTERAPI Hanne Stubbe Teglbjærg SKABENDE KUNSTTERAPI Aarhus Universitetsforlag a Skabende kunstterapi Forfatteren

Læs mere

een ssgr Fo Marianne

een ssgr Fo Marianne Marianne Fossgreen Mylder et udvalg af stentøj Bente Hammershøy Form og figur Marianne Fossgreen Keramikeren Marianne Fossgreen kører gerne parløb med sin kunstnerkollega Kissa Tindal, der gør det i teks

Læs mere

Andrei Kolkoutine: Georg og Dragen

Andrei Kolkoutine: Georg og Dragen NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 6/2011 Andrei Kolkoutine: Georg og Dragen Andrei Kolkoutine og Leif Sylvester 1 7/9-1 6/1 0 2011 Næstved Kunstforening Inviterer til ferniseringen

Læs mere

Rejseskildringer i Randers Kunstmuseums samling

Rejseskildringer i Randers Kunstmuseums samling Rejseskildringer i Randers Kunstmuseums samling Ønsker I at opdage og udforske rejseskildringer i kunsten gennem tiden, kan I tage på opdagelse i Randers Kunstmuseums samling og se og lære om de rejsende

Læs mere

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer markedet for internationalt glaskunst. På de næste sider

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Malebøger til børn og voksne

Malebøger til børn og voksne Malebøger til børn og voksne Et pædagogisk- og billedkunstfagligt materiale. Mit materiale er i stadig udvikling, da jeg er sammen med børn hver dag. Jeg udvikler konstant nye fortællinger igennem mine

Læs mere

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? ARKITEKTUR / DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES TEKSTIL / MØBLER / BYER OG RUM / ILLUSTRATION INTERAKTIONSDESIGN / GRAFISK DESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN LÆRT AT TEGNE, MEN OGSÅ UDVIKLET

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 4 Jacoob Mathias Knud Verner Knudsen Udstiller i Kunstforeningen i perioden 29. marts - 4. maj 201 4 Næstved Kunstforening inviterer

Læs mere

20 års jubilæumsudstilling

20 års jubilæumsudstilling Forord I forbindelse med Kolding Festuge i 1993 iværksatte en stor gruppe Kolding-kunstnere et projekt, hvis primære formål var at skabe et fælles forum med henblik på at præsentere den enkelte kunstners

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2015 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Formålet med faget billedkunst bliver her beskrevet af undervisningsministeriet: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at producere,

Læs mere

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 7/201 2 Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til jubilæumsudstilling og fernisering af Jens Bohr Lørdag den 20. oktober

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

ANALYSE OG GENTEGNING

ANALYSE OG GENTEGNING ANALYSE OG GENTEGNING 17-12-2014 Det arkitektoniske værk Schröder House blev bygget i 1924 i Utrecht af den hollandske arkitekt Gerrit Rietveld til Fru- Schröder-Schräder og hendes 3 børn. Efter hendes

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

URAFSTEMNING VALG TIL BKFs BESTYRELSE 2013

URAFSTEMNING VALG TIL BKFs BESTYRELSE 2013 URAFSTEMNING VALG TIL BKFs BESTYRELSE 2013 Agnete Bertram (tidl. Agnete Krogh Vinkler), f. 1983, bor i København www.agnetebertram.com Jeg arbejder som billedkunster og kurator. Som billedkunstner drives

Læs mere

Billedbog. og andre alvorligt syge børn og deres familier. I denne periode har jeg været meget inspireret af at læse FOTOS: CHILI/ÅRHUS

Billedbog. og andre alvorligt syge børn og deres familier. I denne periode har jeg været meget inspireret af at læse FOTOS: CHILI/ÅRHUS Billeder Af Lise Hansen Lises Billedbog FOTOS: CHILI/ÅRHUS Rød er energi, lilla jager syge celler ud. Lise Hansen er psykolog og har erfaring fra flere års arbejde med kræftsyge børn. I sin terapi udnytter

Læs mere

Redegørelse om - og udbytte af mit ophold som Artist in residence, Nagoya University of Art i perioden maj/ juni 2010

Redegørelse om - og udbytte af mit ophold som Artist in residence, Nagoya University of Art i perioden maj/ juni 2010 Redegørelse om - og udbytte af mit ophold som Artist in residence, Nagoya University of Art i perioden maj/ juni 2010 Først og fremmest vil jeg gerne sige en stor tak til Scandinavia - Japan Sasakawa Foundation

Læs mere

Kunstnere, der har malet billeder i Randbøl sogn

Kunstnere, der har malet billeder i Randbøl sogn Kunstnere, der har malet billeder i Randbøl sogn Tekst og affotografering N.M. Schaiffel-Nielsen En glad Erik Fogh Nielsen. Billedet er taget ved den sidste Pinseudstilling Erik Fogh Nielsen deltog i.

Læs mere