Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner:"

Transkript

1

2 Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner: Formand Claus Mikkelsen Bakkesvinget Kruså Tlf Kasserer Edith Quvang Solvang Haderslev Tlf Best. medlem Henning Sønnichsen Fredstedvej 2, Fredsted 6100 Haderslev Tlf / henning.s@privat.dk Næstformand Stig Asmussen Gammeldam 11, Egedal 6200 Aabenraa Tlf karinstig@oncable.dk Revisor/redaktør Lars Pedersen Buskhusevej 5, Ustrup 6500 Vojens Tlf folkevuen@mail.tele.dk Best. medlem Henrik Højland Præstevænget Haderslev Tlf vwtumpen@mail.dk Best. medlem Helle Schulz von Wallmoden Varnæsvej Aabenraa Tlf helle.schulz@yahoo.dk 1. suppl./garagemester Henry Quvang Solvang Haderslev Tlf suppl./garagemester Jens Bille Fasanvej Haderslev Tlf jensbille@yahoo.dk Klubbens hjemmeside: Klubbens værksted: Hvis du ønsker at bruge klubbens værksted, så kontakt en af klubbens to garagemestre og lav en aftale.

3 Der følger altid en Husker med klubbladet, hvor de forskellige arrangementer kort er listet op med datoer. Det gør der også med dette blad, men da der er blevet gjort opmærksom på, at det kan være svært at huske at gemme et enkelt ark papir som Huskeren, har vi også denne gang listet arrangementerne op som en del af selve bladet. De nedennævnte arrangementer er enten rene klubarrangementer eller også arrangementer, som VW Klub Syd har valgt at deltage i i klubregi. Den 17. april 2010 Gram slot. Rundvisning på slottet med efterfølgende køretur i lokalområdet. Jens Bille er tovholder. Den 30. april den 2. maj maj træf i Hannover Stig Asmussen er tovholder. Den 22. og 23. maj 2010 Græsted træf Claus Mikkelsen er tovholder. Den 24. maj 2010 Pinsemærken i Gram John Povlsen og Henning Sønnichsen er tovholdere. Den 29. maj 2010 Oldtimerløb Gråsten/Flensborg Lars Pedersen er tovholder Den 27., 28. og 29. maj 2010 Club Vest afholder træf Claus Mikkelsen er tovholder Den 5. juni 2010 Nationahistorisk Køretøjsdag Henry Quvang er tovholder Den 10. juli 2010 Ringridning i Røllum Finn Jensen er tovholder Den 31. juli 2010 Picnic tur arrangeret af Helle og Michael Helle Schulz von Wallmoden er tovholder Den 27., 28. og 29. august 2010 Klubbens eget træf ved Autohuset. Henry Quvang er tovholder

4 Nu om dage er de fleste vel trods alt enige om, at søndag, det er den sidste dag i ugen, og mandag, det er den første, men førhen var der faktisk nogle, der i ramme alvor gik rundt og mente, at ugen startede på en søndag. Akkurat på samme måde kan man måske også komme i tvivl om, nytårsbowlingen markerer afslutningen på det forgangne år eller i stedet starten på et helt nyt. Men uanset om man hælder til det ene eller andet, så er der ingen tvivl om, at lige netop nytårsbowlingen er en populær begivenhed, som altid tiltrækker et stort antal mennesker. En af grundene til det kunne være, at en aften på et bowlingcenter egentlig ikke udelukker bestemte generationer, men i stedet er noget, som man på tværs af alle aldersskel, og ikke mindst, også uanset, hvor god man er til at bowle, kan have stor fornøjelse af. Derfor er det også et typisk familiearrangement, som der i klubben endda er planer om, at gøre endnu mere attraktiv for børnefamilier. Så det er slet ikke umuligt, at der, ikke mindst for de af deltagerne, hvor sådan en aften i sagens natur repræsenterer en forholdsvis stor udgift, er noget at glæde sig til, men meget mere om lige netop det på et senere tidspunkt.

5 I år var der omkring 30 personer tilmeldt arrangementet, og vi mødtes alle på Bowl n Fun i Haderslev den 16. januar 2010 ved 17-tiden, så der som sædvanlig lige var en time til at hilse på hinanden, inden selve bowlingturneringen startede. Både sidste og forrige års bowlingmester, begge samlet i en og samme person, nemlig Jørgen Garbrecht, var desværre på dagen forhindret i at møde op. Onde tunger kunne måske finde på at påstå, at man havde valgt lige netop den dag, fordi Jørgen så ikke skulle have en levende chance for at lave hattrick og vinde pokalen for tredje år i træk, og dermed ifølge en af klubbens utallige uskrevne regler, opnå rettigheden til at have den stående hjemme på kaminhylden i al evighed og bruge en formue på både pudseklude og midler. Men det har selvfølgelig ingenting på sig. Datoen var valgt fuldstændig tilfældigt. Og om det var Jørgens fravær, der gjorde det, er svært at sige, men i hvert fald var der meget hård kamp om de første tre placeringer, hvor kun nogle helt få point afskilte nr. et og nr. tre. Men som tredjepladsen, Stig så rigtigt udtrykte: Hvad kan man bruge det til?, og set i lyset af en førsteplads, der dog for tre år siden efter en tre minutters tid pga. en regnefejl blev vekslet til en noget mere sekundær placering, så er det også en meget forståelig indstilling og vidner også om både rigtig sportsmandschip og vindermentalitet. Eller sagt på en anden måde, så drejer det sig selvfølgelig ikke kun om at deltage, men også om at være med. Henning Sønnichsen satte sig på andenpladsen. En placering, om han virkede ovenud tilfreds med, måske også set lidt i lyset af, at han ikke rigtig har været i nærheden af at kunne få vandrepokalen med hjem, siden den famøse aften, hvor hustruen, Marianne, i overført betydning naturligvis, nappede både førsteplads og pokal ud af hænderne på ham.

6 Men alt det er fortid, så lad nu det ligge til en anden god gang, og lad os i stedet vende os mod årets turnering, hvor Stefan Kryger blev den glade vinder, med ret til at få sit navn indgraveret på pokalen og have den stående derhjemme, hvis ikke længere, så da i hvert fald indtil næste års bowlingturnering. Med rettigheder følger der også mange gange pligter, og selvfølgelig må pokalen også gerne se ligeså blankpoleret ud næste gang, der skal kæmpes om den. Derfor var det måske også meget belejligt, at en af de tidligere vindere lovede eller måske nærmere, truede med, at han hver søndag i det kommende år ville møde op og pudse pokalen lige på det sted, hvor hans navn stod indgraveret. Men om ikke andet, så gør det da Stefans pudsearbejde en smule mere overkommeligt. Og måske stopper det slet ikke der. Ting har det mange gange med at gribe om sig, så inden man ser sig om, står der måske hver søndag en hel flok tidligere pokalvindere for at pudse deres navne, og der skal ikke pudses meget ved siden af, før pokalen faktisk vil stå skinnende blankpoleret over det hele hver eneste ene søndag. Det er vel det, man i sidste ende kalder en win win situation, ment på den måde, at først vinder man vandrepokalen, og så kommer de alle sammen vandrende for at pudse den. Efter bowlingen var der dækket op til den helt store buffet, som igen fuldstændig levede op til, hvad vi plejer at være forvænt med på Bowl n Fun. Det vil sige, alt lige fra forskelligartet kød, hvor noget af det oprindeligt har basket med vingerne, og noget andet har sagt både

7 øf og muh, foruden sovs, dressinger, kartofler, salater i alle afskygninger og til sidst fri adgang til softicemaskinen og efterfølgende kaffe med kage. Det hele for lidt i overkanten af halvanden hundrede kr. pr. person, og hvis man sammenligner med næsten alt andet, så må det da siges, prismæssigt at være en utrolig billig aften. Efter maden gik snakken så lystigt omkring bordet, indtil der efter nogle timer blev skruet ned for lyset og op for lyden. Det, sammen med, at kl. efterhånden også var blevet så mange, at det var ved at være sengetid for de yngste, gjorde, at selskabet begyndte at opløse sig. Vi tog afsked med hinanden, og efter en rigtig hyggelig aften med masser af godt selskab og ligeså god mad, bevægede vi os ud i nattemørket.

8 Påstanden om, at årstiderne ikke eksisterer mere, men at det faktisk er efterår hele tiden, er da i hvert fald i det forløbne år blevet gjort godt og grundigt til skamme. Og ikke mindst det, er måske en grund mere til, efter en vinter at nyde en forårsdag sammen med de kære gamle bobler. Så lad os mødes i Gram den 17. april, kl og i samlet flok køre ind på slotspladsen. Der vil være en spændende rundvisning, hvor man både får set slottet og de smukke omgivelser. Derefter er der arrangeret en køretur rundt i lokalområdet, som undervejs vil blive afbrudt af intet mindre end en overraskelse. Tilmelding til Jens Bille på tlf senest den 7. april, hvor du også vil kunne få lidt flere oplysninger, bl.a. om mødestedet.

9 Også i år vil VW Klub Syd gerne invitere medlemmerne til at køre med en tur ned i landet down under, som også i folkemunde normalt bliver betegnet som Tyskland. Målet er Hannover, hvor det store 1. maj Folkevognstræf traditionen tro vil løbe af stablen. Og mødestedet er Scandinavian Park, Handewitt, den 30. april, kl Turen vil strække sig over dagene fredag, lørdag og søndag og indeholde en masse oplevelser, mange af dem i tilknytning til forskellige Folkevognsmodeller, men også en god del hyggeligt og festligt samvær. Der vil også være mulighed for at leje en hytte for 65 euro. Tilmelding til Stig Asmussen på tlf eller karinstig@oncable.dk senest den 15. marts. Tilmeldingsfristen er kort, men desværre nødvendig, da der vil være rift om hytterne. Ønsker du ikke at køre i egen bil helt til Hannover, vil der, selvfølgelig begrænset af de deltagende biler, være mulighed for samkørsel.

10 Også i år er vi af John Povlsen blevet inviteret til at deltage i det traditionsrige Pinsemærken i Gram. Vi mødes den 24. maj, kl. 10 ved Shell-tanken i Gram og kører derefter i samlet flok det korte stykke ned på festpladsen, hvor der er alt, hvad der hører et rigtigt mærken til: Boder, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord, deriblandt julenisser midt i sommervarmen og en kasket med dit registreringsnummer broderet på, for bare at nævne nogle enkelte eksempler fra sidste år. Plus selvfølgelig biludstillingen med en masse flotte oldtimere. Og så også det faktum, at vi altid bliver flot beværtet i Gram. Midt på dagen vil der være en kort køretur i lokalområdet. Få evt. flere oplysninger ved John Povlsen på tlf

11 Ved Gråsten har vi tre mødesteder: Autohuset i Haderslev, kl Benzintanken foran Føtex i Aabenraa, kl. 8.30, og i Gråsten, kl Du kan tilmelde dig selv og din bil via hjemmesiden og hvis du ikke har adgang til internet, så vil klubben gerne være behjælpelig. Ligesom vi selvfølgelig også gerne vil have din tilmelding og på den måde vide, på hvilket mødested du dukker op, så vi ikke risikerer at køre fra nogen. Sidste frist for tilmelding er den 20. maj 2010 til Lars på tlf eller folkevuen@mail.tele.dk. Reserver weekenden den maj Her vil det første western-træf finde sted på Starup stadion (skole) v. hovedvej 30. VW Klub Vest har inviteret VW Klub Syd til at deltage i deres træf, så vi har valgt at gøre lidt reklame for arrangementet ved at vedlægge programmet sammen med bladet. Ring eventuelt også til Claus, tlf og aftal nærmere. Det ser jo altid pænest ud, hvis vi som klub ankommer til et arrangement i samlet flok. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig på VW Klub Vest hjemmeside

12 Er to eller tre dage helt i den kære, gamle, luftkølede Folkevogns tegn med masser af hyggeligt samvær, sjove konkurrencer, flotte præmier, god underholdning, lækker mad, en eller flere køreture i lokalområdet omkring Haderslev og meget mere lige dig, så tilmeld dig vores træf, som igen i år løber af stablen med Autohuset i Haderslev som fast base. I løbet af foråret vil der blive udarbejdet et fuldstændigt program for weekenden, som vil kunne læses i Æ Folkevuen og på klubbens hjemmeside Prisen for at deltage i træffet er 200 kr. pr. voksen deltager og 75 kr. pr. barn. Tilmelding til Edith og Henry Quvang på tlf eller via folkevuen@mail.tele.dk. Der vil, selvfølgelig lidt begrænset af tilslutningen, være overnatnings- og campingmuligheder i og omkring Autohusets lokaler, men derudover kan man leje sig ind på Haderslev Vandrehjem. Dog vil det være en fordel at bestille i god tid.

13 i pinseweekenden den 22. og 23. maj 2010 VW Klub Syds formand, Claus har i flere år været fast gæst ved Græsted Veterantræf og har altid bagefter kunnet berette om, hvilken fantastisk oplevelse, det har været. Alligevel er det endnu ikke lykkedes for ham at få nogle af os andre til at tage turen med derover, men det kan jo så blive i år. Så vil du gerne tilbringe en weekend på et træf, hvor du kan se alt lige fra gamle flyvemaskiner, militærkøretøjer, dampmaskiner i mange forskellige afskygninger til oldtimere, motorcykler, et rigtigt dødsdrome og, ja, hvem ved, måske endda Lars Løkke midt i et frikvarter fra både børnene, Solrun, politikken og klimaet, nævnt i tilfældig rækkefølge, så tag kontakt til Claus på tlf Hvis man ønsker at udstille sin bil, er der også mange ting på Græsted Veterantræf, som er gratis, også ting som man med den største selvfølge skal betale for andre steder. Derfor er det selvfølgelig også en fordel at have sin egen bil med. Men det er trods alt også lidt af en køretur til Græsted, så som ved alle klubbens arrangementer vil der også her være en mulighed for samkørsel.

14 på cirkuspladsen ved Sydhavnsvej i Haderslev. Vi mødes kl ved Edith og Henry Quvang på Solvang 7 i Haderslev og kører derefter i samlet flok hen til cirkuspladsen, som plejer at være fyldt op af køretøjer af ældre dato og i alle afskygninger, Der vil altså virkelig være noget at kigge på og snakke om, og hen ad ved kaffetid, kan man så vælge at tage med på turen til Aarøsund Badehotel, hvor der for rimelige penge vil blive serveret kaffe med kringle. En virkelig god måde at fejre både farsdag, Grundlovsdag og Nationalhistorisk Køretøjsdag på, så tilmeld dig og din bil til Henry Quvang på tlf senest den 30. maj Morten Bech Bøgevej 30, Hammelev 6500 Vojens Tlf. nr Karsten Højland Borgervænget 17, 1. th Haderslev Tlf. nr

15 Lørdag, den 30. maj blev der traditionen tro afholdt Gråsten Flensborg Oldtimerløb med udgangspunkt fra ringriderpladsen i Gråsten og også i år med et imponerende deltagerantal fra VW Klub Syd på i omegnen af en halv snes biler. Hukommelsen har det med at spille en et puds engang imellem, men så vidt jeg husker, har aldersgrænsen for tilmelding af biler på et tidspunkt og igennem en årrække været 25 år. Det har så gjort, at nogle af os, der er næsten ligeså gamle som vores biler og måske endda ældre, i Gråsten har set enkelte eksempler på køretøjer, der for os ikke var rigtige oldtimere, sikkert mest fordi vi for noget, der ikke føles som så længe siden, har set dem som faste bestanddele i gadebilledet. Måske var det også en af grundene til, at man denne gang havde valgt at lægge et par år til, så grænsen nu går ved 27 år gamle køretøjer. Dybest set vel heller ikke den store ændring, og nogle ville sikkert endda mene, at når man nu var i gang, så kunne man også sagtens lægge et par år mere til. Men så igen, alt afhænger af øjnene, der ser, og det, der for den ene ikke repræsenterer en oldtimer, gør det måske for den anden. For et ungt menneske er en bil fra 80 erne uden tvivl i mange tilfælde en

16 oldtimer, og morgendagens oldtimere finder man måske, hvor man allermindst venter det. For ligesom det lille rum bagved bagsædet i en Folkevogn vækker mange barndomsminder, så vil små praktiske biler som Suzuki Wagon eller Citroen Berlingo måske have den samme virkning på fremtidens voksne, der ser tilbage på deres barndom. Simpelthen, fordi det var i de biler, de blev transporteret til både det ene og andet af deres fortravlede forældre. Umiddelbart en grim tanke, men man kan aldrig vide. Hvis man bare tager antallet af biler og ganger med 150 kr., så har oldtimerløbet set udefra også altid virket som en god og effektiv måde at samle penge ind til nogle ligeså gode formål. Sådan er det også stadigvæk, men det er efterhånden som om, man lidt flere gange skal huske sig selv på, at fordi det går til et godt formål, og altså ikke er en forretning, som nogen på andres bekostning skal skabe sig et så stort overskud som muligt ud af, så er det acceptabelt. F.eks. havde to fra klubben, der ikke har adgang til internet og netbank, i forvejen ringet og forvisset sig om, at de på selve dagen kunne indbetale deres deltagergebyr og på den måde spare de 15 kr., som det koster at betale på bank eller posthus. Hvad, man i den forbindelse lige glemte at fortælle, var, at de faktisk skulle af med 25 kr. oveni de 150, fordi de så først tilmeldte sig på selve dagen og derfor ikke kunne være med i bedømmelsen af biler. De fleste kommer vel trods alt ikke til Gråsten, fordi de ønsker at få en præmie med hjem, men alligevel virker det da lidt ulogisk, at man skal betale 25 kr. mere, ikke fordi man er med i en konkurrence, men netop fordi man ikke er det.

17 Men nok af sure opstød, og bortset fra det, så havde vi da også en rigtig hyggelig dag, der startede med, at vi mødtes på de tre efterhånden så kendte mødesteder, Autohuset i Haderslev, tanken foran Føtex i Aabenraa og OK-tanken i Gråsten. En gammel kending, Per Moshage, der også i sin tid fik en del spalteplads her i bladet, var mødt op. Ikke i en Folkevogn, heller ikke i en alderssvarende Porsche, men faktisk i en Audi 60, og det er der jo ikke meget at sige om. Måske lige bortset fra, at det jo er en slags DKW, altså bare med 4-takts motor. Nej, rigtig dejlig vogn, og han ledte da også i fin stil hele kolonnen af biler til Gråsten. Derefter, og det var helt sikkert ikke Pers skyld, gik der lidt køkultur i det, fordi der omkring ringriderpladsen var ved at opstå noget af et flaskehalsproblem, og bilerne kun meget langsomt kunne bevæge sig fremad. Faktisk overvejede jeg på et tidspunkt at standse motoren, så den kunne køle lidt af, men fordi den kan være svær at starte, hvis den først er meget varm og derefter får lov til at stå nogle minutter, droppede jeg det ligeså hurtigt igen. Det var ikke lige stedet at holde og file på starteren, uden at der skete noget som helst. Ind på pladsen kom vi dog, og blev faktisk også placeret et rigtig godt sted, hvor der så straks blev dækket op til det store morgenbord, så vi kunne få hygget os med rundstykker og kaffe. Derefter var det, som det altid er i Gråsten. Et overflødighedshorn af næsten alt, hvad man sådan umiddelbart kan forestille sig indenfor biler, motorcykler, knallerter og traktorer med meget mere og igennem en masse årtier. Scootere var der dog af en eller anden grund ikke så mange af i år. En af sjældenhederne, som også blev vist i fjernsynet samme aften,

18 var en EMW 340. Et bilmærke, som jeg aldrig nogensinde før hverken havde set eller hørt om, men det viste sig at være en form for østtysk BMW. I forbindelse med afslutningen på 2. verdenskrig, var BMW fabrikken i Eisenach pludselig kommet til at befinde sig i østzonen, hvorefter den blev nationaliseret, og man begyndte at bygge let ændrede førkrigsmodeller af BMW under navnet EMW. Senere skiftede fabrikken så igen navn til det i dag mere kendte, Wartburg efter et nærliggende slot, og uden at genere nogen alt for meget, så kan man måske også godt sige, at ligheden med BMW, den blev med tiden lidt sværere at få øje på. Valomanden, som næsten altid plejer lige at dukke op til en snak om gamle nummerplader, han udebliv i år. Eller i hvert fald så jeg ham ikke, så han har måske gjort det, som ellers skulle være så svært for autister, nemlig at ændre allerede indarbejdede vaner. Eller også er der bare ikke plads til flere billeder af gamle, sorte nummerplader i hans samling. Hvem ved? Vejret var i hvert fald akkurat, som det plejer at være i Gråsten, når der er oldtimerløb. Der har imellem år og dag været enkelte undtagelser, bl.a. for et par år siden, men de har trods alt været meget få, og også igen i år var der solskin fra en skyfri himmel. Alligevel var der, og nu skal vi ikke nævne navne, men et par af kvinderne, der samstemmende påstod, at de hver gang, der rørte sig en vind, havde en tendens til, at få kolde fødder i sandalerne. Jamen, det passer. Det sagde de! Hen over middag begyndte man så at forberede deltagerne på, at turen til Flensborg nærmede sig, og efterhånden blev køretøjerne også sendt af sted i små portioner. Enkelte af os valgte dog igen i år at blive på

19 pladsen for at se, Harley erne gøre deres indtog og modtage præmier i forskellige kategorier. Derefter var det så tiden til at pakke sammen og trille hjemad. Sidste år forsøgte man sig med at udvide dagen med efterfølgende camping og overnatning på Spar Es Camping ved Broager. Helt sikkert en succes, men på grund af, at mange af arrangementerne i år har haft en tendens til at samle sig i en forholdsvis kort periode, var man næsten tvunget til at vælge noget fra, og det blev så campingen. Så i stedet er der her et par billeder fra sidste år, som, måske bedre end mange ord, viser, hvor hyggeligt, det var, og som måske også kan få nogle til at tage med på camping, hvis og når det forhåbentlig bliver aktuelt igen.

20 Igen er det to billeder fra Aage Jacobsens Wolfsburg-tur, der pryder bagsiden. Ikke mindst, det første må der kunne siges et eller andet om. Farven matcher vist den oprindelige på redaktørens Folkevogn, inden den blev sort. Men det kunne godt se ud, som om eksemplet her til venstre har været udsat for lidt foryngelse undervejs i form af foldetag og større bagrude. Det sidste billede viser to cabriolet er. Den ene helt tilbage fra 1938, og den anden tofarvede fra 1949 skulle være den ældste, stadigvæk eksisterende efterkrigs-cabriolet. Den første ejer kørte i den indtil 1977, og den anden ejer solgte den i 1984 til museet i Wolfsburg. Alt i alt blev der efter krigen produceret cabriolet er.

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Læs denne gang bl.a. om

Læs denne gang bl.a. om blev der holdt bryllup i Vedsted Kirke. Faktisk var der hele to par, som i løbet af dagen blev gift, men omstændighederne var alligevel anderledes for det ene par, Lisbeth og Hans Peder Pedersen. De havde

Læs mere

Læs denne gang et rigtigt eventyr om Pigen og Bilen. og også lidt om, hvad der er sket i klubben i løbet af de første sommermåneder, og ikke mindst,

Læs denne gang et rigtigt eventyr om Pigen og Bilen. og også lidt om, hvad der er sket i klubben i løbet af de første sommermåneder, og ikke mindst, Billederne her på siden er taget ved Gråsten-Flensborg løbet den 28. maj 2005 og viser, hvordan TV-Syd ser ud både bagved kameraet og det endelige resultat på skærmen samme aften. Den meget skarpsindige

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

september 2008 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad

september 2008 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad september 2008 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad I denne udgave af klubbladet, er det Bent Hoegh s flotte Folkevogn, årgang 1957, der pryder forsiden. Læs historien om bilen på bladets midtersider, og

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner:

Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner: Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner: Formand Claus Mikkelsen Bakkesvinget 27 6340 Kruså Tlf. 23725583 E-mail: vwclaus@mail.dk Kasserer Edith Quvang Solvang 7 6100 Haderslev Tlf. 74525338 Best. medlem

Læs mere

Se herunder, hvordan Uffe Overbyes flotte cabriolet blev beundret ved byfesten i Rødekro den 2. juli

Se herunder, hvordan Uffe Overbyes flotte cabriolet blev beundret ved byfesten i Rødekro den 2. juli Ligesom i alle gode, gamle westerns ender det gerne med, at kavaleriet dukker på. Det gjorde de selvfølgelig også den dag i Rødekro, Se herunder, hvordan Uffe Overbyes flotte cabriolet blev beundret ved

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Sommeren er en fantastisk årstid, men måske allerbedst, når man i

Sommeren er en fantastisk årstid, men måske allerbedst, når man i begynder at se sig om efter et nyt projekt. Så er der andre, som er så ømme overfor deres bil, at den aldrig får lov til at køre, andet end op og ned af de lastbiler, hvorpå den bliver transporteret rundt

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014 NYT Marts 2014 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39 56 58 41 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30 25 74 03 KASSERER Torben Aagaard 32 55 56 12 SEKRETÆR Jan Mouritsen

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst.

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI 2019 Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. Arrangørerne Viggo og Ib med fruer havde virkelig lagt sig i selen for at lave et gennemført arrangement

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

SÅDAN bliver 2017 et fantastisk år!

SÅDAN bliver 2017 et fantastisk år! SÅDAN bliver 2017 et fantastisk år! Først, skal lyde et ønske om et GODT NYTÅR! Men hvad betyder det så egentlig Godt Nytår? Du sagde det sikkert flere gange igår aftes og i nat. Og du vil sikkert gentage

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Læs om det hele inde i bladet

Læs om det hele inde i bladet vognen havde tilhørt hendes for nyligt afdøde mor, og nu skulle den sælges. Jeg var selvfølgelig meget yngre dengang, men åbenbart ikke klogere, for det der med, at man helst selv skal have lidt, eller

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Midsommerstævne og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 15.- 16.- og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs Midsommerstævne Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere