RB SERIEN FAST KAMMER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RB SERIEN FAST KAMMER"

Transkript

1 RB SERIEN FAST KAMMER

2 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem Giver total kontrol fra det øjeblik presningen startes, og har indbygget fejlfindingsalarmsystem for mere effektiv funktion. Ideel balleform Stærke medbringere giver præcis rotation af afgrøden, uanset forholdene. To funktioner i samme arbejdsgang RB 344 SILAGE-PACK sparer føreren tid og anstrengelser ved at kombinere presning og wrapping i en effektiv arbejdsgang. En sikker landing En fjederbelastet ballerampe skubber ballen ud af bagklappen for at undgå udvendige skader på ballen. Kvalitet til strøelse og foder Processen med at danne ballen i tre lag giver fremragende ballekvalitet og udseende, og gør den modstandsdygtig overfor vind og vejr. Minimale skader Brede ballondæk kan leveres for bedre håndtering og færre strukturskader på grund af jordpakning.

3 3 EGENSKABER KOMPAKT, LET OG MANØVREVENLIG Fuld omvikling fra ende til anden Elektronisk styret net eller garn (hvis specificeret), giver solide, tætte baller af fremragende kvalitet. Indføring med stor kapacitet Den 1,4 meter brede, højkapacitets rotorindføring eller snitter er 20 cm bredere end ballekammeret, hvilket giver presning med høj kapacitet og kompakte baller med faste hjørner. Hos Case IH vil vi gerne holde landmændene produktive, især under høsten. Derfor har vi introduceret en ny rundballepresser med fast ballekammer, som er i stand til at presse med utrolig høj hastighed og effektivitet. Enkelt design, pålidelig præstation. Princippet i det gennemprøvede RB 344 design er enkelt og effektivt, og indeholder mange funktioner som giver landmændene og maskinstationerne den hjælp der kræves til en succesfuld høst. Der mangler intet. Den brede pick-up med tæt placerede tænder og lange skærme sikrer, at hele afgrøden samles op og føres til ballekammeret i et jævnt præcist flow. Formet helt præcist efter dine specifikationer. Balle presningsgraden kan justeres og overvåges fra førerkabinen og omviklingssystemet er uovertruffet - der er ingen problemer i at rulle den perfekte balle, uanset afgrødens art eller forholdene. Kvalitet i hver balle. Med et fremragende kontrolsystem for presningsgraden, vil RB presserne fremstille en næringsfuld balle af perfekt form og udseende, med en kerne af lav presningsgrad, som vil give bedre foderkvalitet og gøre det lettere at rulle den ud. Stort udvalg af ekstraudstyr. RB 344 (1,25 meter ballediameter) elektronisk styret omvikling, med systemer der passer til en lang række presseropgaver. RB 344 rotor/snitter 2,0 meter pick-up, perfekt til maskinstationer eller større landbrug med behov for høj kapacitet til alle typer afgrøder. RB 344 SILAGE-PACK rotor-/snitterversion med wrapper og 2,0 meter pick-up, til større landbrug og maskinstationer, der har behov for filmomvikling med minimal arbejdsindsats. Mulighed for mange typer afgrøde. Uanset om det er foder-, strøelse- eller kontraktballer, vil den nye RB 344 rundballepresser presse dem snittet, rullet, bundet, omviklet og klar til opbevaring hurtigere end de konkurrerende mærker. Intet går til spilde RB pressere har en 2,0 meter bred pick-up, med tæt tandafstand og fremragende højdekontrol. Klart udsyn til skåret. Føreren har fremragende udsyn over pick-uppen hen over hele dens bredde. Dette er med til at sikre balleformen. Bedre jordstruktur. Med store ballondæk mindskes jordpakning, især ved foragervendinger under våde forhold. RB 344 SILAGE-PACK designet til forbedret foderkvalitet og til arbejde i marken under alle forhold.

4 Den 2,0 meter brede pick-up sikrer fuldstændig opsamling af afgrøden. 4 En frontmonteret rullekit halmtilholder (ekstraudstyr) giver øget præstation i store mængder ensilage og hø. Fremragende udsyn fra traktorsædet.

5 5 PICK-UP, INDFØRING OG SNITNING HURTIG OG LET PRESNING Intet går til spilde. RB rundballepressere med en 2,0 meter bred pick-up, som har tæt tandafstand for at sikre, at al afgrøde opsamles fra skåret. Tænderne er fjedermonteret for at kunne trække sig tilbage og derved undgå skader på drivlinien. Præcisionsbetjening. Pick-uppen har hydraulisk lift, som sammen med det fjederbelastede flydesystem og støttehjul sikrer, at marken efterlades ren og pæn. Den let justerbare fjeder forhindrer pick-uptænderne i at gå i jorden. Som standard er RB rundballepressere udstyret med en halmtilholder af pladetypen, og kan, som ekstraudstyr, forsynes med en halmtilholder af rulletypen. Dette er især nyttigt i afgrøde med store stråmængder, hvor rullerne vil give et mere jævnt lag, og dermed øget kapacitet. Jævn og konstant indføring. RB pressere er monteret med rotorindføring, som modsvarer kapacitetsbehovene og sikrer, at alt materialet føres til ballekammeret i et jævnt og konstant flow. Et manuelt reverseringssystem for indføringen, på begge modeller, sikrer hurtig frigøring af eventuelle blokeringer. Som ekstraudstyr kan leveres et hydraulisk reverseringskit, som giver mulighed for at fjerne tilstopninger uden at forlade førersædet. Klart udsyn til skåret. Føreren har frit udsyn til pick-uppen over hele bredden. Dette giver maksimal opsamling af afgrøden og balleformning. Mindre risiko for jordstrukturskader. RB pressere er monteret med store ballondæk, som sikrer minimal jordpakning, især under vendinger ved forager. Stærk rotor/snitter. Designet som en fast del af presseren, har den 1,4 meter brede rotor/snitter et hurtigt omskiftersystem, som giver lette skift mellem 3, 7 og 15 knive. De el-styrede knive sikrer baller af høj presningsgrad, højt næringsindhold og let fordeling. Der kan indsættes blændplader i stedet for knive, hvis dette er nødvendigt. Med rotorsnitteren kan man opnå op til 20% forøgelse af presningsgraden. Velformede, vejrbestandige. For bedre baller og stabilitet, kan føreren indstille knivene til at trække sig tilbage på præcist det rigtige tidspunkt, så der efterlades et usnittet yderste lag før omvikling. Rotorsnitteren sikrer jævnt, præcist afgrødeflow hvilket giver maksimalt udnyttelse af maskinen. Et fejlsikkert ukompliceret sikkerhedssystem beskytter alle knivene. Der kan vælges enten 3, 7 eller 15 knive ved hjælp af et hurtigt skiftesystem.

6 Den meget stærke bundvalse giver nænsom, men stabil rotation, og understøtter ballens vægt. 6 Ballemedbringere giver præcis fremføring af afgrøden under alle forhold. Presningsgradkontrolsystemet er perfekt til at producere tætte baller i alle afgrøder.

7 7 BALLEFORMNING PERFEKT FORMET TIL OPBEVARING OG TRANSPORT Enkelt design for effektiv funktion. RB bruger et enkelt og effektivt kæderulle træksystem til at forme den ideelle balle, uafhængig af afgrødens type eller forholdene. Fast og nænsom rotation. En kraftig bundvalse er monteret direkte bag pick-uppen og indføringsenheden. Denne valse understøtter ballens vægt, mens den formes. Svejsede stålslagler monteret hen over hele valsens bredde giver øget ballerotation, og er med til at producere en vejrbestandig balle af fremragende form. Stærk og holdbar. Ballekammeret har et helt lukket kæde- og elevatorsystem, som bruger 34 stærke halmtilholdere, som holder ballen fast, mens den formes. Mens ballens diameter øges i takt med størrelse og presningsgrad, presser halmtilholderne sig ind i ballens yderside og holder godt fast i ballen uden at glide af. Denne præcise rotation i den tidlige fase, gør det lettere at rulle ballen ud, helt ind til kernen. Perfekt form og struktur. Ballen formes i tre lag, hvilket sikrer fremragende ballekvalitet og udseende, og gør ballen meget modstandsdygtig overfor vejr og vind. Altid rene og i god form. Afstrygerrullerne af stål er designet til at hindre ophobning af afgrøde i kammeret og er især vigtige, når der presses ensilage og fugtige eller klæbrige afgrøder. Indstil rigtigt fra starten. For at give lettere vedligeholdelse, holder fabriksindstillede kædestrammere presseren kørende med optimal præstation. Elektronisk kontrol af presningsgrad. For at producere den ideelle balle, styres presningsgraden med to stærke fjedre. Når kernen er dannet, og ballen begynder at vokse, overvåger to elektroniske kontrolanordninger, monteret mellem bagklappen og presserrammen, trykket i ballekammeret. Den ønskede presningsgrad er forindstillet på performance monitoren, og når dette niveau er nået, vil omviklingsprocessen automatisk starte, efter at have givet føreren et advarselssignal. Dette enkle og effektive kontrolsystem giver føreren mulighed for præcise justeringer af presningsgraden afhængig af afgrødeforholdene. De producerede baller består af tre lag af forskellig presningsgrad.

8 Fremragende adgangsforhold og isætning af bindegarn eller net. 8 Op til seks garnnøgler kan medbringes for at sikre en fuld dags presning. RB 344 SILAGE-PACK. Sikrer at ballerne bliver wrappet med det samme.

9 9 BINDING OG OMVIKLING RULLET OG OMVIKLET PÅ UNDER ET MINUT MED RB SILAGE-PACK Omviklet, så de bliver ved med at holde formen. RB presserne sikrer, at ballerne formes og omvikles helt ud til kanterne, så de bevarer foderværdien og holder faconen under opbevaring. Omvikling fra kant til kant. Netomvikleren er bredere end ballekammeret, hvilket gør det muligt at benytte ekstra brede net, og dermed få baller med perfekt udseende. Dette hurtige og enkle system sikrer ensartet omvikling og balleform, uanset om afgrøden er våd, forvejret eller tør. Automatisk afskæring og klar til udkast. Uanset om man bruger net eller som ekstraudstyr bindegarn, sker afskæringen hurtig og automatisk. Effektiv balleudkast. Den fjederbelastede ballerampe skubber ballen fri af bagklappen for at undgå skader, og giver ballen en let og sikker landing. SILAGE-PACK To arbejdsgange i én. Ved at kombinere ballepresning og omvikling, bruges der mindre tid på presningen og ensilagekvaliteten forbedres. Der spildes ingen tid, fordi omvikling og udkast finder sted, mens den næste balle dannes. Kvaliteten af wrapballerne er sikret da de indpakkes straks efter presning. Elektro-hydraulisk kontrol. Det automatiske kontrolsystem flytter og omvikler ballen med overraskende hastighed og effektivitet. Det tager kun få sekunder længere tid at wrappe frem for en standard rundballepresser. Designet til at kunne arbejde under alle forhold. Den fremragende tandem-aksel giver et lavt tyngdepunkt med enestående stabilitet under arbejdet. Tæt og økonomisk. De dobbelte satellitarme med justerbar hastighed og 60% forstrækning af film, giver hurtig og effektiv omvikling. For at undgå skader på filmen, drejer armene ved halv hastighed i starten af omviklingen. En stål transportkæde drejer ballen på omviklingsbordet og fire velplacerede centreringsruller beskytter filmen og holder ballen præcist på plads, selv når der arbejdes på skråninger på op til 15. Ballesliske, der drejer ballen en kvart omgang, som ekstraudstyr kan leveres til kunder, som ønsker at placere ballerne stående. Nogle kunder foretrækker denne løsning, som også har den fordel, at hvis ballerne placeres på denne måde, ruller de ikke så let ned ad skråninger. Hurtigt og sikkert. En indføringsgaffel med to stænger holder ballen på plads, mens den føres til omviklingsbordet, så den ikke ruller sidelæns. To ruller bagerst på bordet drejer rundt, så de danner en udkasterampe.

10 BETJENINGSFUNKTIONER 10 AUTOMATISK BALLESTYRINGSKONTROL Styring lige ved hånden. Den unikke ydelsesmonitor giver føreren fuld kontrol fra det øjeblik presningen startes, med bindegarn eller net, blot ved et tryk på en knap. Kontrolsystemet med kontakter for manuel eller automatisk funktion gør det muligt at udføre alle de vigtigste funktioner fra førersædet. Med alle de væsentlige indstillinger og arbejdsdata lige ved hånden kan finjusteringer udføres under kørslen. Kvalitetsballer fra første færd. Mens ballekammeret fyldes op, registrerer følere deres størrelse og tilstand. Dette giver føreren mulighed for at arbejde i enhver størrelse eller type skår, og stadig bevare den optimale balleform og presningsgrad. Automatisk funktion. Så snart den ønskede ballestørrelse er nået, omvikles ballen automatisk så den er klar til udkast. Det er enkelt, hurtigt og meget effektivt. Den ultimative fleksibilitet. Med RB elektroniske system kan føreren vælge mellem garn og net, og skifte rullerne i løbet af få minutter. Automatisk garnbindekontrol. Ydelsesmonitoren er forprogrammeret med tre indstillinger, som kan vælges afhængig af afgrødens type og forholdene. En 4. programmerbar indstilling er tilgængelig til brugere med specielle behov. Præcis omviklingskontrol. Ved at trykke på omvikling tasten, kan den ønskede mængde net blive viklet om ballen fra 1,5 til 6 omgange. Dette sikrer perfekt omvikling af hele ballen. Automatisk fejlfindingssystem. Udviklet til omgående at advare føreren i tilfælde af fejl i systemet under arbejdet. Fuldautomatisk balleformning og elektronisk ballekontrol med et tryk på en knap.

11 11 SERVICE OG PRODUKTSUPPORT EN SIKKER INVESTERING Med beslutningen om at vælge Case IH har du valgt en sund investering i din virksomhed. Med kvalitetsfremstillede produkter, som altid lever op til kundernes forventninger og med individuel rådgivning vedrørende valg af det optimale udstyr og finansiering, giver Case IH et sikkert udbytte af din investering. Bevar den høje produktivitet. Case IH og det engagerede forhandlernet yder fremragende service, både ved levering af din nye maskine og i hele dens arbejdsliv. Der er altid veluddannede servicespecialister til rådighed, så din maskine bevarer den høje produktivitet. Bevar værdien af din investering. Bag ethvert Case IH produkt står den omfattende europæiske reservedels- og logistikorganisation, som lagerfører over reservedelsnumre til både nye og gamle produkter. Ved montering af originale Case IH dele vil din oprindelige investering bevare både driftsikkerheden, værdien og ydeevnen. MAX - den nye førsteklasses service fra Case IH. Vi står altid til rådighed, hele døgnet rundt, hele året rundt, Vi leverer ekspres, nårsomhelst og hvorsomhelst du har brug for det. Og i sæsonen har du topprioritet fordi din høst ikke kan vente. Brug altid originale Case IH reservedele. Disse dele overholder de samme strenge Case IH kvalitetskrav som alle nye komponenter. Fleksible finansieringsmuligheder. Din lokale Case IH forhandler kan i samarbejde med CNH Capital tilbyde de løsninger, som passer bedst til dit budget og dine forhold. MAX 100% support 100% til rådighed

12 CASE IH: FOR DEM, SOM FORLANGER MERE MODEL RB 344 ROTOR/SNITTER RB 344 ROTOR/SNITTER SILAGE - PACK BALLEDIMENSIONER Bredde (cm) Diameter (cm) KRAV TIL TRAKTOR Minimum PTO effekt (kw/hk) 40,4 / 55 51,4 / 70 Hydrauliske ventiler 1 / 1 1 / 1 PICK-UP Bredde, effektiv (DIN 11220) (m) 2,0 2,0 Flydestilling Justerbar fjeder Justerbar fjeder Støttehjul, 15 x Rulletype halmtilholdere O O ROTOR / SNITTER Max. antal knive Knivafstand 87,5 87,5 Knivaktivering Elektrisk Elektrisk Knivbeskyttelse Fjeder Fjeder INDFØRINGSSYSTEM Indføring Rotor med dobbelte tænder - rotorbredde 1,4 m Rotor med dobbelte tænder - rotorbredde 1,4 m BINDESYSTEM Type Ydelsesmonitor styret net - standard Ydelsesmonitor styret net - standard Omviklingstype Net eller plastik std.- garn ekstraudstyr Net eller plastik std.- garn ekstraudstyr Filmomvikling Dobbelt satellit 750 mm KONTROL AF PRESNINGSGRAD Type Strammefjeder kontrol Strammefjeder kontrol DÆK Standard 19,0/45x17-10ply 19,0/45x17-10ply Ekstraudstyr 15,0/55x17-10ply 15,0/55x17-10ply PRESSERDIMENSIONER Total længde (mm) Total højde (mm) Bredde, uden pick-up hjul (mm) 2450 (med 15,0/55x17) 2850 Bredde, med pick-up hjul (mm) 2690 (med 15,0/55x17) 2850 Vægt (kg) ANDET UDSTYR Bindegarn O Ydelsesmonitor Hydraulisk rotor reverseringskit O O Ballevender, drejer ballen kvart omgang O Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig Case IH anbefaler smøremidler Sikkerhed skader aldrig! Læs altid instruktionsbogen, før der arbejdes med maskinen. Kontroller alt udstyr før brug, og vær sikker på, at alt fungerer korrekt. Overhold alle produkt sikkerhedsanvisninger, og brug alle tilgængelige sikkerhedsfunktioner. Dette materiale er fremstillet til generel udbredelse. Standard- og ekstraudstyr samt tilgængelighed af de forskellige modeller kan variere fra det ene land til det andet. Case IH forbeholder sig retten til ændringer uden forudgående varsel af design og teknisk udstyr på ethvert tidspunkt uden nogen form for forpligtelser med hensyn til ændringer af allerede solgte enheder. Det bestræbes, at alle specifikationer, beskrivelser og illustrationer i dette materiale er korrekt på udgivelsestidspunktet, men der forbeholdes ret til at foretage ændringer uden forudgående varsel. Det viste udstyr kan være ekstraudstyr ligesom alt standardudstyr muligvis ikke er vist. CNH Österreich GmbH, Steyrerstr. 32, A-4300 St.Valentin 2008 CASE IH RB Serien FAST KAMMER-DK-BR - Gratis opkald på Trykt i Italen - 04/08 - TP01

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

RUNDBALLEPRESSERE RB 455/465 VARIABELT KAMMER

RUNDBALLEPRESSERE RB 455/465 VARIABELT KAMMER RUNDBALLEPRESSERE RB 455/465 VARIABELT KAMMER 02 RB PRESSERSERIE MED VARIABELT KAMMER PERFEKT FORMEDE BALLER I MERE END 180 ÅR HAR CASE IH SPILLET EN AFGØRENDE ROLLE FOR LANDBRUGETS UDVIKLING. VORT ENGAGEMENT

Læs mere

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 BREDT UDVALG TO MODELLER, MANGE VERSIONER. De to modeller i New Holland Roll-Belt ballepresserserien kan tilpasses varierende driftsbetingelser. Begge producerer en 1,20

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

NEW HOLLAND ROLL BALER. Roll Baler 125 I Roll Baler 125 Combi I Roll Baler 135 Ultra

NEW HOLLAND ROLL BALER. Roll Baler 125 I Roll Baler 125 Combi I Roll Baler 135 Ultra NEW HOLLAND ROLL BALER Roll Baler 125 I Roll Baler 125 Combi I Roll Baler 135 Ultra 2 3 NY ROLL BALER. HØJ KVALITET I STORE MÆNGDER. Hos New Holland lytter vi til kunderne. De nyeste Roll Baler 125, Roll

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520 Høj ydeevne i alle afgrøder 2 De nye Kverneland pressere - udviklet til krævende forhold Fordele 2,2 m pickup med lille diameter for maksimal kapacitet. SuperCut-14

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

Transportsikring af varer og gods på paller Maskiner til omvikling med strækfolie

Transportsikring af varer og gods på paller Maskiner til omvikling med strækfolie Transportsikring af varer og gods på paller Maskiner til omvikling med strækfolie Drejeskivemaskine Svingarmsmaskine Ringmaskine Strapex fordelen Maskine, folie og service som totalløsning Den rigtige

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

NEW HOLLAND BIGBALER 87O I 89O I 127O I 129O

NEW HOLLAND BIGBALER 87O I 89O I 127O I 129O NEW HOLLAND BIGBALER 87O I 89O I 127O I 129O 2 3 NY BIGBALER. INGEN HASTIGHEDSBEGRÆNSNING STOLTE TRADITIONER KOMBINERET MED FREMADRETTEDE VISIONER New Holland har været førende indenfor storballepressersegmentet

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kapacitetsmålinger i 2010 v/ Nørreå

Kapacitetsmålinger i 2010 v/ Nørreå Kapacitetsmålinger i 2010 v/ Nørreå v/ Jens J. Høy, AgroTech Der er i 2010 gennemført registreringer og målinger i forbindelse med høst og opbevaring af græs fra lavbundsarealerne langs Nørreå, billede

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere 8000 serien Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere designet for effektiv og skånsom foderhåndtering Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden.

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Foderblandevogn. Verti-Mix Double

Foderblandevogn. Verti-Mix Double Foderblandevogn Verti-Mix Double Foderblandevognene af typen Verti-Mix Double udmærker sig især ved det store blandingsvolumen og de praktiske mål (højde og bredde). På basis af vertikalmikserne, der er

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Håndstempler og Prægeværktøj

Håndstempler og Prægeværktøj Håndstempler og Prægeværktøj Goliath Goliath Spejlvendt Goliath Pryor Mikro mærkning Pryor Kyk og Skandinaviske karakterer Omvendre karakterer fnger en tydelig spejlvendt skt. Karakterstørrelse Typografi

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Landbrug Entreprenør Byggeri. Bindegarn. Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke. Maskinkom.dk

Landbrug Entreprenør Byggeri. Bindegarn. Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke. Maskinkom.dk Landbrug Entreprenør Byggeri Bindegarn Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke Maskinkom.dk um esi Platinum SHEET um Platinum si Søg efter vores produkter med Bales Calc App for App ipad for ipad

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

RUNDBALLEPRESSERE MED FAST KAMMER. Skabt af alle jer, som arbejder i marken

RUNDBALLEPRESSERE MED FAST KAMMER. Skabt af alle jer, som arbejder i marken RUNDBALLEPRESSERE MED FAST KAMMER Skabt af alle jer, som arbejder i marken 2 KVALITET I VERDENSKLASSE, DER ARBEJDER FOR DIG Den første i en lang serie af pålidelige og effektive John Deere ballepressere

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Comprima. Rundballepressere Kombinerede rundballepressere/wrappere. www.krone.de

Comprima. Rundballepressere Kombinerede rundballepressere/wrappere. www.krone.de Comprima Rundballepressere Kombinerede rundballepressere/wrappere www.krone.de KRONE over 100 år med succes Kompetent Innovativ Tæt på kunden I over et århundrede har KRONE været et fast begreb inden for

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Roll-Belt. Roll-Belt 150 I Roll-Belt 180

Roll-Belt. Roll-Belt 150 I Roll-Belt 180 Roll-Belt Roll-Belt 150 I Roll-Belt 180 02 Ny Roll-Belt. Forny din presserstil. I mere end 25 år har New Holland været førende i segmentet for rundballepressere, og virksomheden har lanceret en række banebrydende

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD P2.0SE, P2.0S, P2.0SD Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

Comprima. Comprima Rundballenpressen Press-Wickelkombinationen. X-treme. Rundballepressere Rundballepressere/wrappere. www.krone.

Comprima. Comprima Rundballenpressen Press-Wickelkombinationen. X-treme. Rundballepressere Rundballepressere/wrappere. www.krone. Comprima Comprima Rundballenpressen Press-Wickelkombinationen X-treme Rundballepressere Rundballepressere/wrappere www.krone.de Comprima X-treme Kompromisløs ballepresning Semivariabelt ballekammer til

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800 Rotavatorer R500, R600, R700 og R800 Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger. Enkel montage af fronthjul, sporløsnere

Læs mere

RW - SW. Indpakkere til rund- og firkantballer 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEINDPAKNING!

RW - SW. Indpakkere til rund- og firkantballer 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEINDPAKNING! RW - SW Indpakkere til rund- og firkantballer 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEINDPAKNING! RW / SW KUHN INDPAKKERE Evnen til at indpakke baller perfekt

Læs mere

Lindab Doorline Ramper og sluser 1351.01

Lindab Doorline Ramper og sluser 1351.01 1351.01 Lindab Doorline Ramper og sluser Læsseramper Generelt Effektiv af- og pålæsning af gods på køretøjer, er et vigtigt parameter i moderne logistisk systemer. Ved anvendelse af Lindab læsseramper

Læs mere

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport. manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.dk www.ribersmaskinimport.dk Ballespyd type L40 Meget enkel, robust

Læs mere

NEW HOLLAND ROLL-BELT. Roll-Belt 15O I Roll-Belt 18O

NEW HOLLAND ROLL-BELT. Roll-Belt 15O I Roll-Belt 18O NEW HOLLAND ROLL-BELT Roll-Belt 15O I Roll-Belt 18O 2 3 NY ROLL-BELT. FORNY DIN PRESSERSTIL. New Holland har været førende indenfor rundballepressersegmentet i over 25 år og har introduceret en lang række

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere