- Velkommen til Brande. Vi håber at vores engagement i byen vil blive belønnet senere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- Velkommen til Brande. Vi håber at vores engagement i byen vil blive belønnet senere."

Transkript

1 Kørermøde i Brande Hallerne Velkommen til Brande. Vi håber at vores engagement i byen vil blive belønnet senere. 1. Evaluering på sæson 2013: - 1. DM / Herning: Ingen kommentarer - Visby: Rasmus Højen: Meget hårdt for dækkene HC Schmidt: Stadig dårlig ryttergård Claus Fey: Man vil rense banen dernede, men det er ikke en bane for PS og modificerede på nuværende tidspunkt. HC Schmidt: Der skal testes omdrejninger inden man bliver trukket ud af den lukkede ryttergård Det er også dét man har aftalt med dommerudvalget. Rasmus Højen: Kan det være rigtigt at man fjerner begge træklængder fra traktoren, hvis man har målt for høje omdrejninger efter Pull Off? Den reparerede omdrejningstæller kan tælle under trækket, og der kan så efterfølgende testes ved overtrædelse. HC Schmidt: Der mangles stadig ordentligt afløb på banearealet. Der er interesse for at fortsætte dernede. - AMF: Bjarne Mortensen: Kaos i den lukkede ryttergård. Folk drøner ud og ind mellem hinanden. Leif Jørgensen: Kan man eventuelt gøre det ensrettet, så man kan skabe et bedre flow i ryttergården? Det er for lille til det nuværende set up. Rasmus Mikkelsen: Slædebugseringen er også i vejen Hjælper ikke når der er i forvejen er for lidt plads. Claus Larsen: Den lukkede ryttergård er bred nok, men savner noget dybde. Mads Hansen: I Made trækkes man helt ned ved siden af slæden inden trækket. Der er dermed altid 2 traktorer klar, som ikke skal igennem de ventende traktorer for at komme til slæden. Nicolaj Karstensen: Flyt vægten ud af den lukkede ryttergård. Mads Hansen: Det kunne være fint med en mand på en ATV, der guider bugsertraktorerne. Niels Sørensen: Der kan ikke køres på det banemateriale Det er hård i bunden men pulver i toppen. Rasmus Højen: Det var stadig bedre end at køre med den midtjyske slæde. Rene Davidsen: Der skal laves noget på den ene bane for at gøre den bedre. Claus Larsen: Man graver sig ned i stedet for at køre fremad. Lars Skou: Mange baner har krævet meget mere vand end normalt på grund af det tørre forår. Hans Erik Gammelby: Vandet skal køres i tidligt.

2 Lars Skou: Vand der køres i banen fra tirsdag til fredag gør ingen skade på stævnedagen Hvis det er for meget trækker det væk inden. Kristian Ager: Synes man stadig det er en succes med de 2 baner? Lars Skou: Det er et spørgsmål om at servere mest mulig action på den tid, der er til rådighed. Steen Sørensen: Det kan godt være at den inkarnerede fan vil se det alt Men den tilfældige fan vil have action hele tiden. Preben Juul: Det er alt for langtrukket når man kører på 1 bane. Mere action giver flere tilskuere. - Testrup: Lars Skou: Stævnet var flyttet 14 dage for at ligge forskudt for andre arrangementer i området. Jacob Jensen: Ekstremt ringe bane. Lars Skou: Igen blev man snydt af det manglende vand. Mads Bonde Andersen: Kanon bane til de første klasser. - Korskro: Jannik Gerts: Det gik bare kanon godt. Lars Skou: Dejligt at man trækker så mange tilskuere. Jesper Madsen: Man har gjort som man plejer, og det virker åbenbart dernede. Banen er bedre end tidligere, men det er stadig ikke godt nok. - EC/DM Herning: Karin Jensen: Dårlige toiletter. Rasmus Mikkelsen: Folk blev snydt af afviklingen i 4500kg modificeret. Steen Sørensen: Peter de Wit ville have beslutningen igennem Både på grund af regn syd for Herning, men nok også på grund af pres fra de hollandske teams. Søren Dahl: Alt for mange fejlskud fra slædeteamet Det er for dårligt. Rasmus Højen: Det er meget bedre at køre med Red Shadow SE Lars Skou: Pladen på den er lavet mage til den de har på TE - Hjallerup: Lars Skou: Amputeret på grund af EuroCup kalenderen. Ærgerligt med de mange flyt af datoen. Niels Sørensen: Dejligt at det lykkedes at lave en gearing til 2500kg modificeret. Rasmus Mikkelsen: Man lider igen under en ret lille lukket ryttergård. Rasmus Højen: Hvor var festen? Lars Skou: Den var sparet væk, da det kostede mere end det tjente ind. Steen Sørensen: For mange melder sig til uden at komme Dyrt med mad til for mange mennesker. Lars Skou: Man kan lave online betaling hvis man vil have pengene ind. Var det en idé med et festudvalg til at arrangere festen? Johan Jakobsen: Mange vil gerne have en øl sammen efter en lang sæson. Claus Larsen: Det mest seværdige pulling der er præsteret i år. Johan Jakobsen: Indpiskeren var ikke godt nok. Han var sjældent ved den traktor der skulle køre, og man var ofte afhængig af slædeførerens signal. Lars Skou: Per Grøn vil gerne blive ved, og vil gerne tage hånd om dommerudvalget fremadrettet.

3 Niels Sørensen: Han skal ALTID stå ved den næste traktor der skal køre. Rasmus Højen: Det er meget svært at overholde 2 minutters reglen uden en indpisker. Mads Bonde Andersen: Igen kunne man blive trukket ned ved siden af slæden. Johan Jakobsen: Black Devil ramte bare dagsformen. Niels Sørensen: Hvorfor tager det så lang tid at blive klar mellem trækkene? Lars Skou: Der er nogle lig gemt i lasten. Mange kører først når man ser at slæden er klar, da man har for mange dårlige erfaringer med defekte slæder. HE Gammelby: Folk må altså lære at komme af sted. Preben Juul: Vi skal ikke holde stille foran slæden og vente Det har vi ikke brændstof til. Kim Schultz: Det er svært at komme ind på banen på grund af skraberen. Lars Skou: Man ser det samme problem i Allingåbro på grund af bommen over banen. Kim Schultz: Skrab starten af banen inden slæden kommer tilbage. HC Schmidt: Indpiskeren skal være opmærksom på hvilken type traktor der skal for slæden. Jacob Jensen: Vi venter generelt for tit på skraberne. Helge Pedersen: Man kan lære meget om effektiv skraberkørsel af hollænderne. Michael Galsgård: Man kan godt begynde at skrabe så snart slæden kører fremad. Helge Pedersen: Analyser på hvad der går galt Mange bække små gør den store forskel på tiden. HC Schmidt: Niels skal bruge hjelm når der køres for DTP. Niels Sørensen: Der er ikke mere der kan tage skade. HC Schmidt: Det er lige så meget et spørgsmål om ansigtet udadtil. - Generelt for 2013: Lars Skou: Hvad er det der tager for lang tid? Kan man eventuelt få repræsentanter fra teams med på evalueringsmøde efter stævnet? Michael Galsgård: Flagdommerne kan hjælpe med at styre skraberne, som man ser i EuroCup. Christian Landmark: Vil have 2 træk til Pull Off, da man risikerer at køre for meget for at trække en enkelt gang. Lars Skou: Man skal tænke mere på folkene på voldene i stedet for hvor meget man selv vil køre. Christian Landmark: Der skal køres flere træk med mindre pause. Der er for mange der går hjem fordi de keder sig. Jens Peder Christensen: Lettere slædegearinger, giver flere træk, da flere kommer i Pull Off. Claus Pedersen: Lettere slædegearinger lærer os ikke en skid. Niels Sørensen: Der skal mere fart på trækkene. Preben Juul: Folk med fine fornemmelser for tit truffet forkerte beslutninger, se bare hvad der skete til EuroCup. Rasmus Højen: Lette slædegearinger kører for langt. Vi vil aldrig have brug for at køre 3 gange til et DM stævne. Johan Jakobsen: Niels har bevist at man kan bremse selvom det går stærkt. Jens Peder Christensen: Er så slæden eller folkene der er problemet? 2. Nyt fra ETPC: - Martin Rahbek: For lidt nyt fra mødet Der var dog meget debat om forsikringer. Man skal være meget opmærksom på om man faktisk er dækket i udlandet.

4 Intet nyt omkring limits, da ingen vil straffes. Det bliver måske et krav at alle traktorer skal kunne løftes med 3-punkts beslag. Kristian Ager: Guldslæder bør have en kalibreringsklods med, for at blive godkendt. 3. Forslag til 2014: Michael Schmidt: Er det muligt at få en stævneberetning fra stævnerne på web? Lars Skou: Kender du en journalist/-studerende/-praktikant der vil det? Leif Jørgensen: Generelt kunne det være rart med flere opdateringer på hjemmesiden. Rasmus Højen: Hvad sker der med slæderne? Lars Skou: Der opleves en udskiftning på slædeteams. Vi håber at både arrangører og slædeteams tager snakken til efterretning. Rasmus Mikkelsen: Er det publikumsvenligt at top 3 deler point? Lasse Thomsen: Man skal i hvert fald fortælle publikum om hvad der sker og hvorfor beslutningerne tages. Rasmus Højen: Kunne løsningen være at man letter slæden og laver en demo hvis man deler point? HE Gammelby støtter dette forslag. Gunnar Thygesen: Hjælp speakeren med at skabe stemning Hvad skete der under trækket? Hvad vil I lave om til næste træk? Er det muligt at få en kontinuitet i speakerne over sæsonen? Rasmus Mikkelsen: Skal den ekstra motor ikke kunne køre når man skifter fra 3500kg til 4500kg modificeret? Det er jo en regel at effekten skal øges når man skifter. Lars Skou: Det er mere synligt for publikum at der sker noget, hvis man hænger en motor mere på, end hvis man bare hænger vægt på Om den kan starte eller ej. Leif Jørgensen: Men er det lovligt når man allerede ved den ikke kan starte? Det er jo en principsag. Rasmus Mikkelsen: Det er jo enten eller. Steen Sørensen: Det skal måske defineres tydeligere i regelbogen. HC Schmidt: Det stå i regelbogen at den skal kunne starte. Leif Jørgensen: Så skal det tjekkes inden klassen går i gang, at alle motorer kan starte. Rene Davidsen: Har man overvejet de 3-punkts løftebeslag, der bruges i Holland? HE Gammelby: Det kræver at bugserfolkene er villige til at køre med det Men det er meget bedre for udnyttelsen af pladsen. Claus Larsen: Hvis man bruger de små bugsertraktorer kan de ikke også løfte. Preben Juul: De små veterantraktorer er bedst De har ordentlig kobling. Lars Skou: 2014 indtil videre: AMF Visby EuroCup Skal den ligge i uge 30 som nu, eller flyttes til slutningen af industriferien, som er uge 31 i dag. Folk skal måske overveje hvordan det ligges fremadrettet. Torben Madsen: En uge senere vil det ramme høsten hårdt Mange begynder at høste mandag efter EuroCup. Jacob Jensen: Mange andre stævner planlægger ud fra EuroCup i Herning Det går også ud over dem hvis det flyttes.

5 Johan Jakobsen: Der ligger en meget god tradition i at det er i uge 30 Claus Larsen: Hvad gør man med EuroCup i et EM år? Lars Skou: Det vil så blive i maj i stedet, som man har gjort det i 2000 og 2007 Lars Skou: Regelbogen vil fremadrettet udkomme i oktober inden sæsonen den gælder for. Det giver mest mening at folk ved hvad de bygger efter. Mads Bonde: Kan man få godkendt vandindsprøjtning i FS for at undgå turbo eksplosioner? HC Schmidt: FS komitéen (ETPC) vil ikke godkende det. Jacob Jensen: Det er jo et sikkerhedsspørgsmål Det er for farligt at køre uden. HC Schmidt: Vi kører 100 % efter ETPC reglerne ved DTP. Folk der arbejder med klassen kan se at det begynder at koste mange turboer Skal man vente til det går galt igen?` Lars Skou: DTP skal så foreslå det til ETPC Johan Jakobsen: Er det ikke en mulighed at lovliggøre det nationalt? HC Schmidt: Hvis det er et spørgsmål skal alle jo køre med det. Lars Skou: Hvad holder det tilbage i ETPC? HC Schmidt: Limiteringen Nogle mener det giver effekt. Rasmus Højen: Det stjæler effekt, modsat hvad mange tror. 4. Projekt Brande Pulling Arena : Lars Skou: Alle tilladelser er i hus. Lejekontrakten er skrevet under for at sikre LAG midlerne, der er dog ingen udgift før Kontrakten gælder 10 år. Genforhandles efter 8 år med henblik på forlængelse. LAG har forhåndsgodkendt os til ½ af vores budget ( kr.) Vi skal så selv skaffe resten Vi er ved at søge fondsmidler og sponsorater. Vi har været til møde for stiftelse af brande.dk (portal for byen) og der var en utrolig god stemning overfor projektet. Vi vil helst i gang med at grave inden 1. november og have banen lagt ned. Der kommer så en del arbejdsweekender i foråret hvor der skal ordnes el og hegn mm.) Kommunen ved at vi søger jord til voldene, men hvis nogen hører om udgravninger, så er vi naturligvis interesserede. Rasmus Højen: Drænes området? Lars Skou: Det er ikke nødvendigt. Tommy har aldrig set vand på arealet. Steen Sørensen: Det er kartoffelsand Lars Skou: Vi er ved at lave en sponsorfolder, som skal bruges ud mod de lokale virksomheder. Johan Jakobsen: Hvad vil man bruge til banen? Lars Skou: Vi håber Jan de Jong vil hjælpe med etableringen. Rasmus Højen: Flodler er bedst til baner. Johan Jakobsen: Vil man lave 1 eller 2 baner fra starten? Lars Skou: Der laves 2 baner fra starten. HC Schmidt: Hvor stort et mellemrum bliver der så mellem dem? Kan der køres samtidig? Lars Skou: Der bliver nogle meter imellem, men der skal ikke køres samtidig.

6 Herning Museum vil gerne kigge når vi graver ud, derfor graver vi kun i muldlaget (omkring 30cm dybde) HC Schmidt: Søger DTP sponsorer til DM stævnerne? Lars Skou: Vi prøver at fortsætte de sponsorater vi har, men DTP har aldrig søgt om sponsorpenge til præmiepenge. Per Grøn har spurgt nogle steder, men ingen smider med pengene pt. Dennis Juul: Herning Pulling Arena skal vel flyttes? Lars Skou: Det er op til DTP Midtjylland. Dennis Juul: Det virker bare smartere at samle alle kræfterne i den ny arena. Karin Jensen: Det kommer an på vilkårene Det er ikke aktuelt at kommunen jager DTP Midtjylland væk fra Herning Pulling Arena. Lars Skou: Vi leder efter nye til bestyrelsen Bade stopper og Torben vil også gerne afløses hvis det er muligt. Dennis Nielsen: Kan man logge ind på DTPs hjemmeside og opdatere team info? Lars Skou: Vi sende log-in ud igen, så man kan komme til det. Johan Jakobsen: Skal der ikke ryddes op i de gamle ting på hjemmesiden? Lars Skou: Vi oplever at historikken på hjemmesiden bruges rigtig meget i vinterperioden. Johan Jakobsen: Hvor afholder man årsmøde? Lars Skou: Det bliver højst sandsynligt også i Brande Hallerne 9- november kl.10.00, med en let anretning til frokost. Johan Jakobsen: Hvad er udsigterne for præmiepengene? Kristian Pallesen: Der skal naturligvis evalueres på det Hvis man har et konkret forslag må man komme med det på skrift. Der træffes så en endelig beslutning på kørermødet i marts. Tak for i aften. Således opfattet/ Martin Rahbek

Ikke de store forskydninger Det er mest tilmeldinger og slæder der flyttes lidt på.

Ikke de store forskydninger Det er mest tilmeldinger og slæder der flyttes lidt på. 2014.02.02 Bestyrelsesmøde Asmildkloster Til stede: Per Grøn Lars Skou Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Steen Sørensen Martin Rahbek Ikke til stede: Joanna Knapik Karin Korsager Torben Madsen 1. Værktøjer

Læs mere

2014-08-24 Telefonmøde

2014-08-24 Telefonmøde 2014-08-24 Telefonmøde Til stede: Lars Skou Per Grøn Steen Sørensen Martin Rahbek Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Ikke til stede: Joanna Knapik Karin Korsager Torben Madsen 1. ETPC Situationen nu og

Læs mere

Bestyrelsesmøde Asmildkloster 01.09.2013. Til stede: Steen Sørensen. Lars Skou. Kristian Pallesen. Martin Rahbek. Niels Henrik Sloth.

Bestyrelsesmøde Asmildkloster 01.09.2013. Til stede: Steen Sørensen. Lars Skou. Kristian Pallesen. Martin Rahbek. Niels Henrik Sloth. Bestyrelsesmøde Asmildkloster 01.09.2013 Til stede: Steen Sørensen Lars Skou Kristian Pallesen Martin Rahbek Niels Henrik Sloth Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Ikke til stede: Per Grøn Torben Madsen

Læs mere

DTP Dropbox er kommet igang De fleste dokumenter til bestyrelsen ligger der, så kommunikationen lettes.

DTP Dropbox er kommet igang De fleste dokumenter til bestyrelsen ligger der, så kommunikationen lettes. Bestyrelsesmøde Asmildkloster 06.01.2013 Til stede: Lars Skou Per Grøn Steen Sørensen Martin Rahbek Nielsen Gunnar Thygesen Kristian Pallesen Torben Madsen Fraværende: Niels Henrik Sloth Lars Kjær Simonson

Læs mere

Til alle traktorteams i Dansk Tractor Pulling

Til alle traktorteams i Dansk Tractor Pulling Astrup 18.02.2011 Til alle traktorteams i Dansk Tractor Pulling Hermed følger lidt information til den kommende sæson. Dels lidt opfriskning, dels nogle ændringer. Dette brev er sendt til alle der deltog

Læs mere

2015-02-25 Bestyrelsesmøde Borris

2015-02-25 Bestyrelsesmøde Borris 2015-02-25 Bestyrelsesmøde Borris Til stede: Per Grøn (PG) Lars Skou (LS) Sylvia Trost (ST) Martin Rahbek (MR) Karin Haahr Jensen (KHJ) Ikke til stede: Karin Korsager (KK) Anders Jespersen (AJ) 1. Siden

Læs mere

2014.11.15 Årsmøde Søgården Sunds

2014.11.15 Årsmøde Søgården Sunds 2014.11.15 Årsmøde Søgården Sunds 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Eskild Johnsen Ingen andre forslag 2. Valg af protokolfører og stemmetællere Referent: Martin Rahbek Stemmetællere: Jesper Østergård

Læs mere

2015.11.14 Årsmøde Søgaarden, Sunds

2015.11.14 Årsmøde Søgaarden, Sunds 2015.11.14 Årsmøde Søgaarden, Sunds 1. Valg af dirigent: Eskild Jonsen (Bestyrelsens forslag) Ingen indvendinger 2. Protokolfører: Martin Rahbek Ingen indvendinger Stemmetællere: Midtjylland: Lars Olsen

Læs mere

Årsmøde Brande Hallerne 09.11.2013

Årsmøde Brande Hallerne 09.11.2013 Årsmøde Brande Hallerne 09.11.2013 1. Dirigent: Bestyrelsen foreslår Eskild Johnson Forsamlingen godkender. Eskild ligger ud med at sikre sig at indkaldelsen til årsmødet er sket rettidig. Dagsordenen

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Årsmøde Søgården Sunds

Årsmøde Søgården Sunds 2016.11.12 Årsmøde Søgården Sunds 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Eskild Jonsen. Ingen indvendinger fra forsamlingen 2. Valg af protokolfører og stemmetællere. Protokolfører: Martin Rahbek Stemmetællere:

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Udvalget for professionel håndbold Divisionsforeningen Brøndby, den 29. maj 2017 Journalnummer 1124-17-mcn Nyhedsbrev maj 2017 Kære

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Morsø-Cup Deltagerliste 2017

Morsø-Cup Deltagerliste 2017 Deltagerliste 2017 Nr: Ejer Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2601M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 5 Alex Kristiansen DK 021

Læs mere

Referat fra DGTP generalforsamling 25-10-2015

Referat fra DGTP generalforsamling 25-10-2015 Referat fra DGTP generalforsamling 25-10-2015 Punkt 1: Valg af dirigent Trine Puk Jensen blev enstemmigt valgt Punkt 2: Valg af stemmetæller og referent Mathew, Mathias Garder og Carsten Groth (som blev

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Team Odder DK 097 17 1328M 17.07.17 10:13:31:57 2 Michael Kjærgaard DK 156 17 1151M 17.07.17 10:13:34:50 3 Ove Bæk DK 084 17 900M 17.07.17 10:13:37:34 4 Vily Lindkvist

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Men's Section - BGK. Seneste Stableford. A - række. B - række. Skoven - Sletten, Par = 71. Sletten - Ådalen, Par = Middel stableford score 1

Men's Section - BGK. Seneste Stableford. A - række. B - række. Skoven - Sletten, Par = 71. Sletten - Ådalen, Par = Middel stableford score 1 Seneste 1 31. marts 1 1 ved start sæson: 0-16,5 for top 5: 35,8 ved start sæson: 16,6-54 for top 5: 34,2 Års Års 1021 Kjeld Andersen 10,1 1 38 12 6 1 1 4221 Allan Baun

Læs mere

antal deltagelser Sum af Birdie sum point Resultatliste opgjort 30. juni 2016 A-rækken

antal deltagelser Sum af Birdie sum point Resultatliste opgjort 30. juni 2016 A-rækken Resultatliste opgjort 30. juni 2016 A-rækken sum point antal deltagelser Sum af Birdie Følbæk, Poul 89 13 3 Olesen, Bjarne Schmidt 60 10 3 Olesen, Hans Peder 49 12 3 Schou, Nicki Rye 48 5 25 Skovbakke,

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

Ejer: Ring nr: 1 Søren Andersen DK 151 17 187M 2 Olsen & Boisen DK 70 17 829M 3 Tommy Nielsen DK 216 17 168M 4 Peter Mikkelsen DK 075 17 746M 5 Team Dannerhøj DK 129 17 22M 6 Thorkil Thomsen DK 70 17 607M

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

Referat: DTP s årsmøde 2017

Referat: DTP s årsmøde 2017 Referat: DTP s årsmøde 2017 Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Kenneth Dahl, ingen indsigelser imod dette. Valg af protokolfører: Karsten Christensen, ingen indsigelser imod dette Stemmetællere: Lars

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2611M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2615M 5 Alex Kristiansen DK 021 17 2618M 6 Allan

Læs mere

Alletiders bedste mænd

Alletiders bedste mænd 100m. Thomas Hultmann, 59 10,72s 83 Jørn Petersen, 61 10,9s 84 Teddy Jensen, 65 10,9s 84 Frank Engmark, 57 11,2s 77 Tomas Jensen, 64 1,2s 82 Michael Friborg, 66 1,3s 84 Bjarne Vedel, 66 11,3s 89 Carsten

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

vinterturnering cal 22,

vinterturnering cal 22, vinterturnering cal 22, 215-16 Individuel V1H1 - voksen 1 hand - 1 ( klasse 1 ) 16916 Rune Knudsen St. Restrup 283 286 288 857 3579 Allan Borg Års 284 286 287 857 16491 Peter Holmegaard Ålborg 288 278

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Badminton

Danske Politimesterskaber i Badminton Danske Politimesterskaber i Badminton 16. & 17. februar 2009 Arrangør: Roskilde Politi Idrætsforening Hjertelig velkommen til de forhåbentlig mange deltagere i Danske Politi Mesterskaber i badminton 2009

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: dato: 25. oktober 2018

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: dato: 25. oktober 2018 MEN'S SECTION Torsdagsturnering stilling Seneste ledag nr: 30 dato: 25. oktober note: Stableford (Superscore) Socrates Spisning Generalfors. Men's Section BGK Seneste Stableford Skoven Sletten, Par = 71

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 06.08.17 11:38:00:19 2 Rasserne DK 93 17 608M 06.08.17 11:38:01:71 3 Jesper Pedersen DK 250 17 3286M 06.08.17 11:41:44:53 4 Kjær

Læs mere

Dato Tid Banenr. Banenavn Rækkenavn D1 navn D2 navn :00: DGI-huset Vejle, Hal 1 Stævne U-18 D 2x10 Lasse Wahlstrøm Philip K.

Dato Tid Banenr. Banenavn Rækkenavn D1 navn D2 navn :00: DGI-huset Vejle, Hal 1 Stævne U-18 D 2x10 Lasse Wahlstrøm Philip K. Dato Tid Banenr. Banenavn Rækkenavn D1 navn D2 navn 28.03.2013 09:00:00 1916-1 DGI-huset Vejle, Hal 1 Stævne U-18 D 2x10 Lasse Wahlstrøm Philip K. Sørensen 28.03.2013 09:25:00 1916-1 DGI-huset Vejle, Hal

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub Bestyrelsen Økonomiudvalg HSK Elite Kioskudvalg Sportsudvalg Officials Bane og Anlæg Beskrivelse af ansvarsområder Bestyrelsen Rudi Steen Hansen - Bjarne F. Thomsen - Dennis Mortensen - Lene Busk Jensen

Læs mere

Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling

Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling 2014-2015 Klasse: Mester Silkeborg Grand Prix Skanderborg Grand Prix Grand Prix 1 Jan Pedersen, Skanderborg 6 1 17 6½ 1 17 34 2 Jackie Andersen, Skanderborg 4½

Læs mere

DM 15M PISTOL MARTS 2015

DM 15M PISTOL MARTS 2015 Side af 9 6- DM 5M PISTOL 0.-. MARTS Tilmeldinger for DGI Midt- & Vestsjælland Skytte Navn Forening KlasseProgram Klasse Dato Tid Bane FH 0806 Therese Pulawska 7-: Slagelse 0-7:00 8 0806 Therese Pulawska

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Old Boy Hold Skydning Træf Skud Træf Skud G 15 Nibe Oldboys 116 121 90 Andreas Bruhn 1025 Nibe og Omegns Jagtforening 39 40 87 Lars D. Nielsen 1051 Nibe og Omegns

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan:

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan: Info til officials Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen 2019. Her er en foreløbig tidsplan: Onsdag: Kl. 12.30-20.00: Licens- og teknisk kontrol

Læs mere

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt)

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Point Point Point Point Point Placering 1. afd. 2. afd. 3. afd. 4. afd. I alt Gruppe 1: Kæden Nyborg Kertem. Ørbæk Rygnr.: Fornavn: Efternavn: Klub:

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 23. FEBR. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster.

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Danske Politi Mesterskaber i Orienteringsløb 2010. Mesterskabsklasse Herre. Orienteringsbane på 8,0 km med 23 poster Per Jessen Roskilde 0:57:35 Dansk Politi Mester Erik Olsen Helsingør 1:05:41 2 Jesper

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Allan Jensen DK 126 16 153M 2 Allan Jensen DK 126 16 159M 3 Anny Frantzen DK 075 16 8601M 4 Arne Poulsen DK 084 16 501M 5 Arne Poulsen DK 084 16 502M 6 Bent Jørgensen DK 093 16 382M

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

1 Nr: Ejer: Ring nr: 1 Pia & Kent DK 075 15 6333M 2 Bo Knudsen DK 233 15 178M 3 Jensen & Brakstad DK 068 15 167M 4 Conny Damgaard DK 075 15 7113M 5 Team NK & Viggo DK 232 15 1853M 6 Tommy Hansen DK 140

Læs mere

Danage Cup. Afholdt af Middelfart BL den i Middelfart

Danage Cup. Afholdt af Middelfart BL den i Middelfart Danage Cup Afholdt af Middelfart BL den 05-08-2007 i Middelfart Resultatliste for: Herre Recurve 1 3D Dennis Bager Broby 326 330 656 26 6 2 8A Johan Weiss Randers 319 320 639 15 6 3 3A Niels Dall Brande

Læs mere

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Dommer: Løbsleder: Finn Knudsen 17.00 Løbsleder ass: Anitta Jensen 17.00 Licens kontrol: Maja Jacobsen 17.00 Licens kontrol: Julie Hjort 17.00 Teknisk

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering pointstilling. Seneste spilledag - nr: 7. - dato: 23. maj note: Stableford - Socrates - Spisning

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering pointstilling. Seneste spilledag - nr: 7. - dato: 23. maj note: Stableford - Socrates - Spisning MEN'S SECTION Torsdagsturnering - stilling Seneste ledag - nr: 7 - dato: 23. maj - note: - Socrates - Spisning Seneste Sletten - Ådalen, Par = 69 Ådalen - Skoven, Par = 70 stableford score 29,8 stableford

Læs mere

1 af :49

1 af :49 Ultimate Sport Service: Resultater fra Politi 2012 http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=918 1 af 1 17-02-2012 13:49 Resultater: Politi 2012 nulstil Søg Deltager Vis Resultater 1 / 1 sider :: 35

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Nr. Navn Efternavn klub klasse DM Lørdag Herre& Senior 1 Laijla Terkelsen Krogager d Marie Louise Agton Lyng HFJ d Gitte Haue Tølløse d Helle Udesen

Nr. Navn Efternavn klub klasse DM Lørdag Herre& Senior 1 Laijla Terkelsen Krogager d Marie Louise Agton Lyng HFJ d Gitte Haue Tølløse d Helle Udesen Nr. Navn Efternavn klub klasse DM Lørdag Herre& Senior 1 Laijla Terkelsen Krogager d Marie Louise Agton Lyng HFJ d Gitte Haue Tølløse d Helle Udesen HFJ d Gustav Lagertbon HFJ j Jakob Iversen Lund j Arne

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

DGI Nordsjælland. Frederiksborgturneringen 50m Gruppe A. Gruppe B. Gruppe C. Gruppe D. Gruppe E. Ølstykke A Frederikssund A

DGI Nordsjælland. Frederiksborgturneringen 50m Gruppe A. Gruppe B. Gruppe C. Gruppe D. Gruppe E. Ølstykke A Frederikssund A Frederiksborgturneringen 50m 2016 Samlet stilling opdateret pr. 31-5-2016 Gruppe A Ølstykke A 1573 76 Frederikssund A 1566 64 Melby 1553 57 Jørlunde 1549 50 Ølstykke B 1533 45 Frederikssund B 1305 26 Gruppe

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d

Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d.21-05-2017. TID: KLUB: NAVN: KLASSE: 900 VELKOMMEN - KONTROL AF DUER. 930 D.J. Køge - Herfølge Jagtforening Veteran Hold Robert Hansen Veteran D.J. Køge - Herfølge

Læs mere

Nr: Ejer: Ring Nr: 1 Lars Karlsson DK 12 16 224M 2 Jenny Damgaard DK 075 16 8598M 3 Helmut Lorentzen DK 140 16 364M 4 Erling Lyn Pedersen DK 170 16 2633M 5 Pauli & Gert DK 224 16 131M 6 Evald Nielsen DK

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere