Årsmøde Søgaarden, Sunds

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2015.11.14 Årsmøde Søgaarden, Sunds"

Transkript

1 Årsmøde Søgaarden, Sunds 1. Valg af dirigent: Eskild Jonsen (Bestyrelsens forslag) Ingen indvendinger 2. Protokolfører: Martin Rahbek Ingen indvendinger Stemmetællere: Midtjylland: Lars Olsen Ingen indvendinger STT: Søren Porsch Ingen indvendinger Vendsyssel: Kathrine Ingen indvendinger (i stedet for Jesper Jensen) Bestyrelsens beretning: Så er der gået endnu et år og vi er samlet til årsmøde i Dansk Tractor Pulling, mødet i dag er ifølge foreningens vedtægter øverste myndighed og dermed dagen hvor vi i fællesskab kan skabe rammerne for den kommende sæson i Dansk Tractor Pulling, vi skal også i dag kigge på året der gik og evt. drage nogle konklusioner der kan hjælpe bestyrelsen med arbejdet i den kommende sæson - Umiddelbart efter sidste årsmøde Konstituerede bestyrelsen sig og fordelte opgaver og udvalg mellem de nuværende medlemmer i bestyrelsen, i den forbindelse valgte man at tage imod tilbuddet fra Steen Sørensen om fortsat at varetage kasserer opgaven. Desværre meldte Steen fra på denne post i foråret og vi havde en tid hvor vi måtte klare os selv, men heldigvis kunne Margrethe overtales til at tage denne opgave og det har været en stor hjælp for bestyrelsen og foreningen, det vil vi gerne sige tak for. - Et par af de opgaver vi stod over for i 2015 var de to store internationale arrangementer EuroCup og EM dette sammen med at det sidste skulle gøres færdig på Brande Pulling Arena gjorde at vi kunne kigge frem mod et travlt år, men heldigvis er der også nogle folk i nogle udvalg der trækker en del af læsset ligesom at der er frivillige der møder op når vi

2 annoncere arbejdsdag. I løbet af sæsonen er det lykkedes at få en aftale på plads men Valtra som betyder at Valtra er hovedsponsor på Brande Pulling Arena, derfor er arenaen omdøbt til VALTRA PULLING ARENA. - Bestyrelsen har følgende konklusion på de to internationale arrangementer: EuroCup Grundet vejret og at arrangementet ramte sammen med en weekend hvor der var mange konfirmationer og dette sammen med at erfaringen fra tidligere EM-år hvor der også har været færre tilskuere til Eurocup gjorde at vi på den økonomiske side kom ud med en fiasko, men selve arrangementet forløb som det skulle og vi fik de sidste ting testet i Brande inden EM, men den nuværende bestyrelses anbefaling vil herefter være at man ikke afholder EuroCup de år man skal afholde EM. Europamesterskab Vi er godt tilfredse med dette arrangement, og det er også den tilbagemelding der har været fra både teams og tilskuer, og nu kan vi vist godt sige at arealet er testet og det fungerer, selv med lidt vand, dog er der stadig nogle ting vi gerne vil have lavet der nede, men som tidligere sagt så er sådan en arena en dynamisk proces der skal udvikles sammen med sporten, og nu hvor vi har fået de fysiske rammer til at kunne udvikle vil der jo hele tiden blive fostret nye ideer. De øvrige DM-afdelinger er drøftet på kørermødet i september og der er kommet nogle anbefalinger til de enkelte arrangører inden sæson 2016, men der skal herfra lyde en stor tak til de lokalforeninger og private der er drivkraften i afviklingen af DM, uden jer kan vi ikke se hvordan vi skulle kunne gennemføre en DM serie. Her skal også lyde en stor tak til de frivillige hjælper vi har i div. Udvalg, ikke alle poster her er altid lige rare, men jeg håber fortsat at vi kan finde fol til dette. - Hjemmesiden, ja det er jo vort smertens barn, og efter sidste møde var der så nogle personer der tilbød deres hjælp til at få bla. Teamsiderne up to date, dette kom vi desværre aldrig i gang med da det ikke lykkedes at finde en dato hvor alle kunne mødes til introduktion, i mellemtiden har der så været diverse udfordringer med systemet som har givet anledning til en del frustration, og sidst men ikke mindst da jeg (LS) efter kørermødet lige ville genudsende brugeroplysningerne til alle teams var dette ikke muligt, og samtidig opdagede jeg at nogle af de funktioner med at indsende nyheder til siden var holdt op med at fungere, jeg tog igen fat i udbyderen som blot sagde at man måtte vælge mellem pest eller kolera, og samtidig satte de spørgsmål ved om det nu var den rigtige løsning vi havde

3 valg, det kom så noget bag på mig da det netop er dem der har anbefalet os denne løsning ud fra en beskrivelse af de udfordringer vi havde med det tidligere system. Så hvis dette ender med at vi igen skal bruge penge og tid på et nyt system syntes jeg det er vigtigt vi får lavet en arbejdsgruppe der dels kan beskrive ønsker og behov, men som også kan følge op på om tingene så kommer til at virke efter hensigten. Kommentar: Anders Jespersen Har en nabo, som gerne vil give en god pris på at give hjemmesiden en overhaling I første omgang endda på frivillig basis. Johan Jakobsen: Hvad gøres der ved de arrangører, der ikke har gjort det godt i 2015? Lars Skou: Man har kontaktet dem og haft dialog. Allingåbro vil kun køre 3 klasser. Outrup har meldt ud at der ikke er økonomi til pulling, og Kliplev er lidt i samme båd. STT arbejder intenst på et nyt areal, som kunne være klar til DTP har været i kontakt med AMF, og fortalt at vi ikke vil sætte begrænsninger på antal klasser i 2016, men dette er et ønske fra motorfestivalens side. Johan Jakobsen: Vi skal holde dialogen ved lige, så vi sikrer os at komme tilbage til AMF. Ole Bredahl: Der har været i afstemning i Farm Cuppen om de vil køre i Allingåbro Det vil Farm Cuppen ikke. Det kan være grunden til at AMF vender tilbage til DTP. - Nominering af Puller of the Year Fenrir John Deere II Slædehunden 3. Fremlæggelse af årsregnskab 2015 (Ved Margrethe Sandberg) Kommentarer: Margrethe Sandberg: Det der skyldes er langt hen af vejen til Carlsberg, da man endnu ikke er enig. Dorte: Er vi sikre på at få LAG midlerne? Martin Rahbek: Udmeldingen fra kommunen er at pengene kommer, det er bare et spørgsmål om hvornår.

4 Johan Jakobsen: Mener ikke at vi kan være sikre på at pengene kommer fra LAG midlerne. Hvordan skal foreningen køre i 2016, når pengene ikke er til stede? Margrethe Sandberg: Inden vi går i gang med sæson 2016, så er der penge på kontoen. Michael Galsgaard: Hvad er differencen på regningen fra Carlsberg? Lars Skou: Mellem kr, da man stadig diskuterer omkostningerne fra festen, samt literrabat. Der blev givet grønt lys for Brande Pulling Arena, da man havde tilsagn fra LAG, velvidende at man kunne vente længe på LAG midlerne. H.C. Schmidt: Der bør holdes mere øje med udgifterne, når man ikke har de indtægter man forventer. Johan Jakobsen: Hvorfor gik vi i gang med Brande, når vi ikke vidste om vi fik pengene? Lars Skou: Vi har stemt om det, og vi fik tilsagn om at vi skulle gå i gang med projektet. Lars Olesen: Ved LAG skal man betale regningerne først, og så får man pengene refunderet efterfølgende. Ole Bredahl: Vi kan ikke sidde her og mene vi er klogere end en revisor, der siger god for regnskabet. Det der vælter læsset er at man ikke har de indtægter på EuroCup som man håber på. Det man skal have fokus på, det er om man overhovedet skal have EuroCup når der skal afholdes EM. Johan Jakobsen: Hvor kommer de kr i jordleje fra? Lars Skou: Det er jordleje fra Midtjylland for at køre første DM på arealet i 10 år. Henrik Iversen: Skal jordlejen ikke deles ud på 10 år? Lars Skou: Pengene falder, da man har byttet dem med inventar fra Herning Kristian Ager: Beløbene passer ikke mellem Midtjylland og DTP, da man var enige om kr hver vej. Lars Olesen: Det er lidt en svær størrelse, da man regner både med og uden moms. Per Grøn: Drop den EuroCup i EM år, da det bare ikke kan give overskud. Poul Ager: Bør de kr ikke deles ud, så resten står som skyldigt beløb? Lars Olesen: Pengene er faldet, og derfor skal det med i regnskabet som et samlet beløb. Claus Larsen: Midtjylland har købt et klippekort til 10 stævner, som man så indløser senere. Det gælder jo også hvis et trafikselskab har solgt et klippekort, som ikke er indløst endnu. Kristian Pallesen: Der er altså brugt både kr i lån samt afleveret kr i materialer? Lars Skou: De kr er jo betalt, for at kunne bevise udgiften til LAG. Johan Jakobsen: Traktorkassen er jo penge man skylder traktorerne.

5 Margrethe: Det står allerede som en skyldig post. Per Grøn: Hvis man ikke vil have traktorkassen, så vil man jo heller ikke have en forening længere. Johan Jakobsen: Det er ikke i orden, at man låner pengene uden at spørge om lov, som man i år har indefrosset præmiepengene. Eskild Jonsen: Det er ikke et spørgsmål til regnskabet, da det er de skrevne tal, der skal vurderes. Kan der løftes en finger i forbindelse med tallenes rigtighed? Henrik: Hvad koster storskærmen? Lars Skou: omkring kr per gang, plus diverse tillæg for ekstra materiale. Til EM skulle der bruges ekstra udstyr til VIP telt. Henrik Iversen: Det koster jo også at have folk til at filme. Lars Skou: De filmer jo også til TV programmer. Leif Lillebror: Hvad er konsekvensen for den enkelte? Lars Skou: Som det ser ud lige nu, så er der ingen forskel Driften går videre som altid. Hans Christian Schmidt: Får man ikke penge fra ETPC til TV? Lars Skou: Det har man ikke fået før. Per Grøn: Det er jo for traktorernes skyld at man driver denne forening. Sylvia Trost: Ingen traktorer, ingen forening Ingen forening, ingen traktorer. Man må spare pengene næste år, så man får foreningen på ret køl igen. Kristian Pallesen: Har fuldstændig ro i sindet i forbindelse med LAG midlerne, da mange andre er i samme situation. Johan Jakobsen: Hvor står det, at LAG er godkendt? Lars Skou: Vi har tilsagn på projektet fra kommune og ministeriet, samt foreløbig godkendelse fra kommunen. Det er det tætteste vi kan komme på en godkendelse. Hans Christian Schmidt: Hvorfor er revisorernes påtegninger ikke med? Margrethe Sandberg: Påtegningerne kommer først i sidste øjeblik, og man kan derfor ikke få dem med i trykken. Hans Christian Schmidt: Hvor mange medlemmer har vi haft i 2015? Margrethe: Listen med medlemmer ikke talt op, så der må vi være svar skyldig. Lars Skou: 307 linjer i kartoteket, hvoraf nogle er par. Afstemning om godkendelse af regnskabet 2015: For: 57 Imod: 10 Blank: 4

6 4. Fremlæggelse af budget 2016 (Indgår som del af regnskab 2015) Kommentarer: Karsten Christensen: Bør man ikke undvære storskærmen på stævnedagen, så man har et større råderum hen over sæsonen. Rasmus Højen: Er promotion realistisk med en omsætning på kr Katrine: Promotion har brændt inde med meget store varelagre, da man tidligere har købt meget store mængder ind. Lars Skou: Man satser ikke på at tjene kr, men at have en omsætning på kr og at have et overskud på 5.000kr Storskærmen er vigtig for mange publikummer, da folk glemmer at der går tid mellem trækkene og at det måske er lidt køligt. Det er publikumspleje. Henrik Iversen: Hvor skal overskuddet komme fra? Lars Skou: Man vil ikke have så store omkostninger i Brande, hvilket giver en stor besparelse. Kristian Pallesen: Ny sponsor? Lars Skou: Det er Valtra, der er tæller som sponsor ved foreningen. Michael Galsgaard: Der skal noget på budgettet til forbedring af banen i Brande. Ole Bredahl: Vi skyder os selv i foden, ved at spare storskærmen væk. Johan Jakobsen: Man er nødt til at finde besparelser, for at kunne blive ved med at eksistere. Rasmus Højen: De danske traktorer kunne køre EuroCup stævnet gratis, for at hjælpe med at finansiere det. Lars Olsen: Man viser publikum at man er i nedgang, hvis man sparer alt for meget væk. Det kan jage folk væk. Margrethe Sandberg: Der er for få, der ser TV reklamerne Skulle det måske spares væk? Michael Galsgaard: Reklamen kommer for sent. Jørgen Lauridsen: Folk er vanefolk De kan ikke lave om på at de skal til EuroCup i uge 30. Drop tidlige EuroCup stævner. Karsten Christensen: Man burde måske satse endnu mere på radioreklamer. Henrik Larsen: Lav 1-2 minutters kort gennemgang på video til hjemmeside + Facebook, som folk så kan dele Drop derefter TV reklamerne, da de giver for lidt. Lars Olsen: Sidste år meldtes der ud, at man ville lade bestyrelsen selv forvalte pengene. Det er måske måden igen, hvis man blot fastsætter rammerne.

7 Michael Galsgaard: Fjern noget fra opreklamering, og sæt noget på til forbedring af banen i Brande kr fx. Lars Skou: Promotion skal ikke bruge mange penge, og det de køber, kan jo sælges fremadrettet = indtægt. Claus Larsen: Programmer til EuroCup er meget billigere i 2016? Lars Skou: Folk bruger ikke programmerne, og man vil derfor gå over til samme A5 format, som man bruger resten af sæsonen + trykke færre. Henrik Iversen: Kan man spare TV programmerne? Lars Skou: Den største post ved TV programmerne er de folk der filmer, og dermed bliver den post svær at spare på, hvis man skal have det på storskærmen. Karsten Christensen: Kan man spare på hjemmesiden. Lars Skou: Vi skal betale for shoppen med betalings gateway. Per: Er det den rigtige løsning at sætte billetpriserne op? Jørgen Lauridsen: Tag familien med i sommerland og se hvad det koster. Peter Jakobsen: Brug poletter i stedet for kontanter til EuroCup, da det fjerner et stort svind. Kristian Pallesen: Skal vi have en afstemning om at pengene skal flyttes rundt? Ole Bredahl: Kan man bruge flere skilte? Virker for cirkus. Lars Skou: Vi bruger de samme antal plakater som tidligere Området for plakater er bare rykket sydpå, eftersom banen er længere sydpå. Desuden må vi kun hænge op 10 dage før og 1 dag efter, i modsætning til cirkus, som har meget friere regler. Anders Jespersen: Sæt klistermærker på alle de biler, vi kan få lov til, der kører rundt om området. Er prøvet på 40 biler i Brande området i Johan Jakobsen: Det hjælper ikke noget, at man kræver så mange penge fra familierne, der skal stå på voldene. Det er en meget stor udgift for folk at komme til pulling i dag. Hans Christian Schmidt: Det er kun EuroCup klasserne, der får noget ud af TV/storskærm. Karsten Christensen: Der blev talt om et billigere alternativ for 4 år siden for storskærm. Lars Skou: Det er det firma, vi bruger i dag. Håndsoprækning omkring storskærm Der er overvældende flertal for at beholde den. Afstemning om godkendelse af budget 2016: For: Imod: Blank: 5. Fastsættelse af kontingent 2016/2017 Bestyrelsen foreslår at det skal være uændret, da der ikke er ændringer i hvad man får for pengene.

8 Kommentarer: Johan Jakobsen: Hvordan kan man kræve så mange penge, når man ikke får noget tilbage? Kan det halveres? Per Johannsen: Er der mulighed for at lave passive medlemmer? Lars Olsen: Det er lige meget hvor lidt det koster, for folk vil ikke betale alligevel, det ser man i DTP Midtjylland. Lars Skou: Man får lidt i rabat til stævnerne. Desuden skal man også betale for forsikring, for at kunne være på banen. Det kan man måske arbejde på at dele op i medlemskab og forsikring. Ole Bredahl: Vi ligger utroligt billigt på billetpriser mv, når man ser i forhold til Super Cross og fodbold, og især i forhold til hvor meget action sporten kan levere. (stort bifald fra forsamlingen) Dorte: Kan man dele det op, så man måske betaler 300kr for enlige og 550 for par. Besparelsen på par bliver for stor. Jørgen Lauridsen: Der kommer hverken færre eller flere medlemmer ved at ændre prisen. Dorte: Hvor mange kommer til alle DM stævner, som ikke deltagende medlem. Margrethe: Antallet af medlemsarmbånd til stævnerne er meget konstant Erindrer dog ikke tallet. 6. Indkomne forslag Det indkomne forslag er bortfaldet. 7. Åben talerstol Mail fra Jesper Jensen: Det skal være op arrangøren at bestemme hvilke klasser, man ønsker at afholde. Henrik Larsen: Hvad er kutymen nu? Lars Skou: Som lokalforening skal man afholde et fuldt stævne. Privatarrangører får muligheden for at starte ud med få klasser, og dermed bygge op. Man har dog ikke ladet folk vælge fra, når man først har valgt til. Jørgen Lauridsen: Det er oftest Farm Stock der er ude og prøve vandene. Ofte har man et par vildere traktorer med, og så føler folk at de har set det hele og gider derfor ikke DM stævner. Margrethe Sandberg: Lokalforeninger skal tage hele pakken. Ole Bredahl: Det skal være op til bestyrelsen at vælge hvilke klasser, man så kan få lov at vælge fra. Per Grøn: DTP arrangører skal ikke selv bestemme, de skal tage hele pakken. Lars Skou: Vi kan gøre en indsats for at omfordele hvilke klasser de private kan få Men man kan ikke gå ned i antallet af klasser.

9 Lars Olsen: Hvis arrangøren har mulighed for at spare penge, så kunne de godt finde på at tage et Power Pull i stedet. Farm Cuppen har jo dannet deres egen forening nu, som kan blive en konkurrent. Rasmus Højen: Så kan AMF jo heller ikke vælge fra. Michael Galsgaard: Kan vi ikke foreslå at vi alle kører til AMF, men at man giver det en chance og så lader være med at brokke sig. Karsten Christensen: Man ser jo også i ETPC, at man presser enkeltklasse stævnerne til at tage flere klasser, for at udvikle stævnerne. Eskild Jonsen: Det ses jo dermed at der slet ikke er opbakning til forslaget. Henrik Iversen: Angående opreklamering Kan man husstandsomdele flyers med posten en måned før stævnet? Det skulle efter sigende være en meget billig måde at reklamere på. Lars Olsen: Som arrangør i Midtjylland, så er det ærgerligt, at man ikke får oplysninger fra hovedbestyrelsen, når man arrangerer et stævne. Det er svært at finde lyst til at bakke op, når man ikke føler der kommer information ud. Bedre information giver bedre karma mellem samarbejdspartnerne. Johan Jakobsen: Kan ikke støtte formanden, når man ikke kommer med en udmelding om hvad der foregår. Det er ikke fair at kalde fx Farm Stock for opfyld i DTP. Hvordan kan man låne præmiepengene, uden at spørge teams først? Stævnearrangørerne rykker også for stævnekontrakter, som de ikke kan få fat i. Lars Skou: Som bestyrelsesmedlem har det ikke været et krav at man skal være til alle DM stævner. Man har taget Farm Stock med til EM, ikke som opfyld, men for at holde EM i alt hvad man kunne. Stævnekontrakter kan man så prøve at få styr på lidt tidligere. Johan Jakobsen: Det er en meget underlig måde at melde ud, da alle skulle være lige i foreningen og varetages ligeligt. Hvis man jager Farm Stock væk, så har de muligheden for at køre et andet sted. Som modificeret har man ikke andre steder og køre, og dem jager man væk med de nye limited modified regler. Per Grøn: Man har undersøgt hvem der ikke kan komme ned i vægt i limited modified. Der var kun 1 traktor, der ikke kunne komme ned i vægt, og han ville ikke køre under nogen omstændigheder. Johan Jakobsen: Man føler at reglerne bliver trukket ned over hovedet, og når man så ser at reglerne i Tyskland så er meget langt fra DTP, så har man svært ved følge tankegangen. Ole Bredahl: Johan er et modificeret vrøvlehoved, og snakker om emner, der er færdigdiskuteret for flere timer siden. Folk ved hvad de har bygget traktor til, og tuder alligevel. Henrik: Vagterne mangler til at stoppe folk i at drikke dåseøl på volden.

10 Anja: Hollænderne kan vade ind med dåseøl, men familier får frataget slikposer og madpakker. Henrik Iversen: Johan har ret i at man ikke kan stole på en formand, der ikke giver oplysninger videre, og tager beslutninger uden om bestyrelsen. Jan Drøge: Hollænderne kommer vadende med øl, og selvom man pointerer det for vagterne, så bliver der intet gjort. Kathrine: Vi mangler mobilepay i promotion boden i særdeleshed og på pladsen generelt. Promotion vil gerne have et købekort, så man kan købe ind, når man ser et godt tilbud. Med billetter købt i forsalg, kan det være svært at finde ud af hvor man skal henvende sig for at komme ind. Lars Skou: Det er skiltet at man skal gå i en bestemt kø for at gå igennem med billetter fra forsalg. Anders Jespersen: Folk benytter også grusvejen ind til voldene. Lars Skou: Det er den samme forening, der har varetaget kontrollen, med alkohol i mange år, og hvis den ikke fungerer, så skal det absolut tages op. Per Johannsen: Vil gerne have en ølvogn i den åbne ryttergård, så folk kan købe øl inden de kommer ind på voldene. Lars Skou: Mobilepay er på vej, men er meget omstændeligt. Promotion skal selvfølgelig have mulighed for at købe ind. Per Grøn: Man kan også hente penge ved Margrethe, hvis der skal købes ind i al hast ved stævnerne. Anja Hansen: Man klager igen og igen over toiletter. Per Grøn: Lastbilen der tømte toiletterne til EM, kører væk for at blive tømt, og folk accepterer ikke at der lukket af, og stopper derfor toiletterne. 8. Valg af formand (Ikke 2015) 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer: På valg er: Per Grøn (Modtager ikke genvalg) Karin Haahr Jensen (Modtager ikke genvalg) Kandidat: Per Johannsen Bestyrelsens forslag til nye bestyrelsesmedlemmer:

11 Per Grøn Per Johannsen Suppleanter: Margrethe Sandberg Karin Haahr Jensen Der kræves 100 % positiv tilkendegivelse Afstemningen viser dette. 10. Valg af revisorer (På valg er Kenneth Dahl Modtager ikke genvalg) Lars Olsen er valgt. - Venskabspokalen Fra det Midtjyske Slædeteam: Går til Anders Jespersen fordi han ligger så mange timer i sporten og altid står klar til at hjælpe. - Årets arrangør : Hjallerup 11. Eventuelt Foreløbig stævnekalender: 1. DM Brande Pulling Arena Visby DM AMF? DM Testrup Kliplev DM STT Øster Vedsted 2.7. (kort præsenteret ved Søren Porsch) Helt nyt areal. 5. DM + EC Brande EM Gt. Ecclestone DM Hjallerup Måske først i september? Jan Drøge: Hvornår er der deadline på arrangørkontrakt?

12 Lars Skou: Man skal melde ind inden 1.1. Arrangørkontrakt ud inden 1.2. og retur inden kørermøde i marts, så vi kan melde den endelige kalender ud der. Anja Hansen: Er der nogen, der er interesserede i at udstille på eventuelle messer? (Det kan være Agromek, Biler for Alle, FarmTech) Margrethe Sandberg: Det er meget dyrt at have egen stand på disse messer. Lars Skou: Vi vil satse på at komme med en af vores nuværende sponsorer, for at spare penge for foreningen. Jan Drøge: Vi vil gerne udstille til Geldsted Marked, for at få lokalområdet med. Lars Skou: Der mangler folk i udvalgene Hvis folk er friske mangler dommerudvalget især nye folk. (Ukendt?): Slå det op på hjemmesiden. Lars Skou: Det er tit nødvendigt at folk får det sidste puf, for at gå ind i foreningsarbejdet. Per Johannsen: Giv folk en større belønning for at hjælpe til stævnerne. Per Grøn: Man mangler især folk til at rydde op efter EuroCup Lars Skou: Man vil have helstegt pattegris til en oprydningsweekend lidt efter stævnet, for at lokke folk ud og hjælpe med at rydde op. Tove Gammelby: Spørg teams om at hjælpe med at rydde op Det har man glemt de sidste år. Således opfattet/ Martin Rahbek

2014.11.15 Årsmøde Søgården Sunds

2014.11.15 Årsmøde Søgården Sunds 2014.11.15 Årsmøde Søgården Sunds 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Eskild Johnsen Ingen andre forslag 2. Valg af protokolfører og stemmetællere Referent: Martin Rahbek Stemmetællere: Jesper Østergård

Læs mere

Årsmøde Søgården Sunds

Årsmøde Søgården Sunds 2016.11.12 Årsmøde Søgården Sunds 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Eskild Jonsen. Ingen indvendinger fra forsamlingen 2. Valg af protokolfører og stemmetællere. Protokolfører: Martin Rahbek Stemmetællere:

Læs mere

Ikke de store forskydninger Det er mest tilmeldinger og slæder der flyttes lidt på.

Ikke de store forskydninger Det er mest tilmeldinger og slæder der flyttes lidt på. 2014.02.02 Bestyrelsesmøde Asmildkloster Til stede: Per Grøn Lars Skou Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Steen Sørensen Martin Rahbek Ikke til stede: Joanna Knapik Karin Korsager Torben Madsen 1. Værktøjer

Læs mere

- Velkommen til Brande. Vi håber at vores engagement i byen vil blive belønnet senere.

- Velkommen til Brande. Vi håber at vores engagement i byen vil blive belønnet senere. Kørermøde i Brande Hallerne 27.09.2013 - Velkommen til Brande. Vi håber at vores engagement i byen vil blive belønnet senere. 1. Evaluering på sæson 2013: - 1. DM / Herning: Ingen kommentarer - Visby:

Læs mere

2015-02-25 Bestyrelsesmøde Borris

2015-02-25 Bestyrelsesmøde Borris 2015-02-25 Bestyrelsesmøde Borris Til stede: Per Grøn (PG) Lars Skou (LS) Sylvia Trost (ST) Martin Rahbek (MR) Karin Haahr Jensen (KHJ) Ikke til stede: Karin Korsager (KK) Anders Jespersen (AJ) 1. Siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Asmildkloster 01.09.2013. Til stede: Steen Sørensen. Lars Skou. Kristian Pallesen. Martin Rahbek. Niels Henrik Sloth.

Bestyrelsesmøde Asmildkloster 01.09.2013. Til stede: Steen Sørensen. Lars Skou. Kristian Pallesen. Martin Rahbek. Niels Henrik Sloth. Bestyrelsesmøde Asmildkloster 01.09.2013 Til stede: Steen Sørensen Lars Skou Kristian Pallesen Martin Rahbek Niels Henrik Sloth Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Ikke til stede: Per Grøn Torben Madsen

Læs mere

Årsmøde Brande Hallerne 09.11.2013

Årsmøde Brande Hallerne 09.11.2013 Årsmøde Brande Hallerne 09.11.2013 1. Dirigent: Bestyrelsen foreslår Eskild Johnson Forsamlingen godkender. Eskild ligger ud med at sikre sig at indkaldelsen til årsmødet er sket rettidig. Dagsordenen

Læs mere

2014-08-24 Telefonmøde

2014-08-24 Telefonmøde 2014-08-24 Telefonmøde Til stede: Lars Skou Per Grøn Steen Sørensen Martin Rahbek Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Ikke til stede: Joanna Knapik Karin Korsager Torben Madsen 1. ETPC Situationen nu og

Læs mere

Til alle traktorteams i Dansk Tractor Pulling

Til alle traktorteams i Dansk Tractor Pulling Astrup 18.02.2011 Til alle traktorteams i Dansk Tractor Pulling Hermed følger lidt information til den kommende sæson. Dels lidt opfriskning, dels nogle ændringer. Dette brev er sendt til alle der deltog

Læs mere

DTP Dropbox er kommet igang De fleste dokumenter til bestyrelsen ligger der, så kommunikationen lettes.

DTP Dropbox er kommet igang De fleste dokumenter til bestyrelsen ligger der, så kommunikationen lettes. Bestyrelsesmøde Asmildkloster 06.01.2013 Til stede: Lars Skou Per Grøn Steen Sørensen Martin Rahbek Nielsen Gunnar Thygesen Kristian Pallesen Torben Madsen Fraværende: Niels Henrik Sloth Lars Kjær Simonson

Læs mere

Referat fra DGTP generalforsamling 25-10-2015

Referat fra DGTP generalforsamling 25-10-2015 Referat fra DGTP generalforsamling 25-10-2015 Punkt 1: Valg af dirigent Trine Puk Jensen blev enstemmigt valgt Punkt 2: Valg af stemmetæller og referent Mathew, Mathias Garder og Carsten Groth (som blev

Læs mere

Referat: DTP s årsmøde 2017

Referat: DTP s årsmøde 2017 Referat: DTP s årsmøde 2017 Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Kenneth Dahl, ingen indsigelser imod dette. Valg af protokolfører: Karsten Christensen, ingen indsigelser imod dette Stemmetællere: Lars

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling d 2/2 2015

Generalforsamling d 2/2 2015 Generalforsamling d 2/2 2015 Dagorden: 1) Valg af dirigent: Bjarne Boe Nielsen og referent: Maria Sund 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Se den her 3) Fremlæggelse af regnskab, side 1 og side

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Dansk Tractor Pulling Regnskab 2013-2014

Dansk Tractor Pulling Regnskab 2013-2014 Dansk Tractor Pulling Regnskab 2013-2014 CVR.nr. 33283156 Periode: 01.10.2013-30.09.2014 Udskrevet d. 13. november 2014 Resultatopgørelse Regnskab Regnskab Regnskab Budget Regnskab Budget t.kr. t.kr. t.kr.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle.

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. 1: valg af dirigent. (IU foreslår Carsten Mortensen). Carsten blev valgt. 2: valg af referent. (IU foreslår Michael Hansen). Michael valgt.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 18.maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere