Herrernes hudplejeskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Herrernes hudplejeskole"

Transkript

1 Herrernes hudplejeskole

2 Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de er i god stand, så længe som muligt - selvom det indebærer lidt arbejde. Egentlig er det præcis på samme måde med din hud. Den kræver også lidt arbejde for at holde sig frisk længere. Men tag det roligt, det er ikke mange minutter om dagen, det handler om. Find din hudtype For at kunne vælge de bedste produkter til lige præcis dig, starter vi med at finde ud af, hvilken hudtype du har. Fedtet hud Ved fedtet hud giver huden et glansfuldt indtryk, det er almindeligt med store porer, og du får ofte hudorme og/eller bumser. Din hud føles både fedtet og ser fedtet ud i løbet af dagen, selv når du ikke er aktiv eller sveder. Tør hud Tør hud har en ujævn tekstur og kan føles stram, have hudflager eller sprækker. Rødme kan også forekomme, specielt hvis du bruger udtørrende produkter. Dine porer er almindeligvis små, og du har sjældent problemer med bumser eller hudorme Kombinationshud Den almindeligste hudtype er en blanding: Din hud har både tørre og fedtede partier. Den føles tør rundt om øjnene og indimellem på kinderne og fedt i midten af ansigtet, den såkaldte T-zone.

3 Din hudplejerutine Bliv ikke afskrækket, hudpleje behøver ikke at være så kompliceret og tidskrævende. Tre nemme trin, morgen og aften rækker langt. Som med alle interesser kan man naturligvis gå meget op i forskellige metoder og produktvalg - men her holder vi os til at lægge et godt fundament. Din hud vil takke dig. Morgen Trin et: Vask. Vask ansigtet med et mildt rengøringsprodukt ikke med udtørrende sæber. Arbejd altid med opadgående og cirkulære bevægelser. Og du, dette kan sagtens gøres i brusebadet. Trin to: Barbér. Nu er det tid til barbering (se side 3 for at få tips). Afslut med en opfriskende After shave-lotion. Trin tre: Genfugt. Nu er det tid til det vigtigste. Fugten. Vælg en creme, som passer til din hudtype, og som du selv kan lide konsistensen på. Massér den ind med opadgående bevægelser. Aften Trin et: Vask. Tid til at vaske dagen af ansigtet. Anvend et mildt rengøringsprodukt ikke en udtørrende sæbe. Arbejd altid med opadgående og cirkulære bevægelser. Trin to: Plej. Sørg for at give din hud lidt lækkert, den kan lappe i sig i løbet af natten. Et serum eller en plejende olie hjælper med til at gøre huden frisk, jævn og smidig igen. Trin tre: Genfugt. Lidt fugtighedscreme slutter cirklen. Dine produkter arbejder nu, mens du sover. TIP! Er du meget udendørs? Husk at bruge solfaktor. Ekstramateriale Hudplejens svar på filmens director s cut. Med andre ord: Det her er det, som giver dig lidt lille ekstra. Trickene du kan finde frem, når du skal vise dig frem fra din allerflotteste side. Skrub En skrubbecreme gør din hud ekstra fin og ren. Lad huden være fugtig og arbejd cremen ind med cirkelbevægelser i et par minutter. Undgå den følsomme hud omkring øjnene. Skyl derefter med lunkent vand. Eller en maske Ansigtsmasken plejer din hud i dybden. Følg instruktionerne og lad masken sidde under hele den anbefalede virkningstid. Undgå at lægge masken i området omkring øjnene og på læberne.

4 Barbér rigtigt: Skraber eller barbermaskine? Ja, det bestemmer du. Men vil du have det bedste, skal du definitivt vælge en skarp skaber og et godt barberprodukt. Med skraber kommer du nærmere huden og får en glat og jævn barbering. Det tager lidt længere tid og kræver lidt mere træning - men resultatet bliver også bedre Barbér dig altid lige efter eller i forbindelse med, at du er i brusebad. Det varme vand opbløder skægstråene og gør barberingen nemmere. Begynd med at lære din skægvækst at kende ved at røre ved den med fingerspidserne. Du skal vide i hvilken retning skægstråene vokser, og hvor din skægvækst er kraftigst. Vælg et mildt barberprodukt (gel, skum, creme etc.), massér det ind i huden og lad det sidde lidt. Begynd med at barbere dér, hvor du har mindst skæg. Oftest betyder det, at man begynder på ansigtets sider, fortsætter til halsen og afslutter med partiet omkring mund og hage. Barbér med hårene og brug din ledige hånd til at strække på huden. Og tag det roligt. Små, rolige træk mindsker risikoen for at skære sig. Når du er færdig, så skyl ansigtet i lunkent vand og klap ansigtet tørt med et håndklæde. Gnub ikke det er ikke godt for hudens elasticitet. Afslut med et opfriskende After shave-produkt. Undgå præparater som indeholder meget alkohol, da det kan irritere og udtørre din hud. Skæg-guiden Er du med på skægtrenden? Hvis ikke, så har du chancen nu - her guider vi dig til din bedste skægfrisure. Du udgår helt enkelt fra din ansigtsform. Et rundt ansigt Her satser vi på at give ansigtet et smallere udseende. Din bedste skægform er et kort, prydeligt og velplejet skæg. Sats på markerede linjer langs med kindbenene og en lidt firkantet afslutning ned mod halsen. En lille hage Et kraftigt skæg, som formes for at skabe en illusion af en markeret hage, er den model der passer til dig. Et stort ansigt Alt handler om proportioner. En større ansigt ser bedst ud med stort skæg. Sats på et velplejet fuldskæg, som trimmes til at give illusion af et mindre ansigt. Et aflangt ansigt Her vil vi give indtryk af et kortere ansigt. Den bedste måde at gøre det på er at beholde lidt mere volumen på kinderne. Kraftigere på siderne og kortere ved hagen. Et lille ansigt Som ovenover men tværtimod. En lille ansigt risikerer at forsvinde bag et stort skæg. Din bedste look er et kort, trimmet og velplejet skæg eller at være helt glatbarberet. Et firkantet ansigt Et kort, veltrimmet skæg med skarpe linjer fremhæver din markerede kæbelinje på den bedst mulige måde. Du kan også slippe afsted med skægstubbe. Et ovalt ansigt Tillykke! Du er vinderen i skæglotteriet. Et ovalt ansigt kan bære de fleste skægfrisurer. Eksperimentér dig frem til din egen favorit.

5 Produkter På trods af sit navn, er vores Sonya Skin Care-serie også meget værdsat af mænd. Milde, effektive produkter med en frisk duft af citron. Passer til alle hudtyper. 1. Aloe Purifying Cleanser: Mild og behagelig formel til daglig rengøring. Fjerner snavs effektivt uden at udtørre huden. Din hud bliver ren og blød uden at føles stram Aloe Balancing Cream: Styrkende ansigtscreme, som gør din hud blød og smidig. Hjælper også huden med at beholde sin fugtbalance. Baseret på Aloe vera, og indeholder desuden hvid te, vitamin E og citronekstrakt Aloe Deep Moisturizing Cream: En uovertruffen genfugtende creme til hud, som har brug for lidt ekstra. Passer perfekt som natcreme til alle hudtyper og som dagcreme til tør/normal hud. Med blandt andet Aloe vera, olier fra macadamianødder og solsikkefrø samt fyrrebarksekstrakt. 4. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator: Mild peeling som effektivt fjerner al slags snavs. Din hud bliver ren og blød som silke. Udover hovedingrediensen Aloe vera indeholder den blandt andet jojobaolie, citron- og agurkekstrakt Aloe Nourishing Serum: Silkeblødt, fugtighedsbevarende serum som giver huden gløden tilbage. Absorberes hurtigt og er ikke klistret. Indeholder blandt andet Aloe vera, vitamin E, hvid te og mimoseekstrakt. Nick Söderbloms favoritter Aloe Nourishing Serum og Aloe Deep Moisturizing Cream passer perfekt til mig, da mit arbejde indebærer, at huden belastes meget, da jeg ofte bader, rejser meget og opholder mig meget i solen.

6 FAQ Er mænds hud anderledes end kvinders hud? Egentlig ikke. I hvert fald ikke når det handler om hudpleje. Gode hudplejeprodukter fungerer ligeså godt på såvel mænd som kvinder. Derimod skal man være påpasselig med en del produkter specifikt for mænd, da der her findes en hel del, som ikke er så søde mod huden. Vælg hudplejeprodukter efter din hudtype og dine behov ikke efter emballagen. Hvorfor rengøre? Vi rengører huden for at fjerne fedt og snavs, som samles i porerne, men også for at huden nemmere skal kunne udnytte de fugtgivende produkter, vi anvender. Hvad er der galt med almindelig sæbe? Almindelig håndsæbe indeholder ofte ingredienser, som kan udtørre og irritere den mere følsomme ansigtshud. Du risikerer også, at visse sæber giver dig tilstoppede porer. Jeg kan ikke fjerne glansfuldheden! Den mest almindelige fejl man laver, når man forsøger at fjerne glansfuldheden i huden, er at vaske sig med stærke og udtørrende præparater. Det gør, at huden forsvarer sig med at udsondre endnu mere fedt og gør, at din hud bliver endnu mere glansfuld. Jeg har fed hud, kan jeg droppe fugtcremen? Nej, fald ikke for den fristelse. At droppe fugtcremen kan faktisk gøre fed hud endnu federe (af samme grund som i spørgsmålet ovenover). Til sidst, et par tips fra coachen: Din hud påvirkes af, hvordan du lever. Spis sundt, motionér, drik tilstrækkeligt med vand, få en god nats søvn, undgå rygning og store mængder alkohol og investér i gode hudplejeprodukter. Så vil din hud takke dig ved at se levende og frisk ud. Beauty by Forever Living Products Vil du vide mere om vores produkter? Så snak med din forhandler.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

MEN S GROOMING PRODUCTS

MEN S GROOMING PRODUCTS MEN S GROOMING PRODUCTS CLEANSING & VITALISING BRICKYARD 500 SUPERFRESH SHAMPOO STOWE WAX OUT CHARCOAL SHAMPOO Renser blidt og udtørrer ikke håret. Til alle hårtyper. Med panthenol, koffein og sølvpilekstrakt.

Læs mere

Briller med stil Kend din ansigtsform Øje for detaljerne Typeguide Varmblod eller iskold? Kunsten at mestre moden Plej dig selv, mand

Briller med stil Kend din ansigtsform Øje for detaljerne Typeguide Varmblod eller iskold? Kunsten at mestre moden Plej dig selv, mand Briller med stil Kend din ansigtsform Øje for detaljerne Typeguide Varmblod eller iskold? Kunsten at mestre moden Plej dig selv, mand BRILLER medstil... og alt det jazz Indrømmet, et Stilstudie-magasin

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke Nemme at smøre ind og fedter ikke Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, phthalater eller farvestoffer, men gør præcis, hvad

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Sådan styler du dit hår med

Sådan styler du dit hår med Sådan styler du dit hår med Oversigt Fremhæv naturligt struktur i håret... Slide 3 Pleje og styling af naturlige krøller... Slide 4 Volumen i et glat langt hår... Slide 5 Til at lave volume i langt hår

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

Love2Live. Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg. Maj Favoritter. Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni..

Love2Live. Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg. Maj Favoritter. Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni.. Love2Live Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg Maj Favoritter Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni.. Maj Favoritter 10 ting jeg har lavet i maj: Hjemmelavet ansigtsmaske af avocado Ny serum fra

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER HUDPLEJE RUTINER En god hudpleje er vigtig for at holde huden robust og modstandsdygtig. Hos Christine Headwear

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

1. Ansigt Spartel. Pris: 1.00 DKK SKU:

1. Ansigt Spartel. Pris: 1.00 DKK SKU: 1. Ansigt Spartel Pris: 1.00 DKK 2. Ansigts spatel 200 stk. Pris: 59.00 DKK 3. Ansigts spatel 200 stk. Pris: 0.00 DKK 4. Bliv Forhandler af HEVI Sugaring Du kan i din klinik blive forhandler af vores Pure

Læs mere

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS create & complete YOUR LOOK NATURAL ACTIVE INGREDIENTS wave defining fluid/medium-strong hold 150 ml Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Før Hvad er fraktioneret CO2- laserbehandling? Ved en fraktioneret

Læs mere

Din guide til lædermøbler

Din guide til lædermøbler Din guide til lædermøbler Vælg læder efter livsstil Lædermøbler er fantastiske. Betrukket med et af naturens egne materialer indtager de rummet med deres naturlige glød. Forelskelsen sker hurtigt og umiddelbar,

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med CO 2 -laser (Laserdermabrasio, skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med CO 2 -laser (Laserdermabrasio, skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med CO 2 -laser (Laserdermabrasio, skinresurfacing) Før Baggrund Både alder, rygning og udsættelse for sol gennem årene ændrer hudens elasticitet. Dette betyder, at læderhudens

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

guide Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Januar 2015 Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 PLEJ VINTERHUDEN INDHOLD SIDE 3 Vinteren er over os. Det mærkes i ansigtet. Få de bedste

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Kapitel 8. Personlig pleje

Kapitel 8. Personlig pleje Kapitel 8. Personlig pleje Underviseropgave 8.3. Fem poster i hygiejneløb Forklarende tekst, evt. mål Eleverne arbejder med praktiske opgaver i forbindelse med personlig hygiejne. Forberedelse Find remedier

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/ L k inspirati L k 1 The C er Girl 01 Rens & fugt en ren, gennemfugtet og frisk hud giver en perfekt makeup. 02 Primer gør huden ensartet og får din makeup til at holde hele dagen og natten lang. 03 Foundation

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Fedt creme 100 ml. Fedtcreme er forberedt til Svane- og AA-mærkning.

Fedt creme 100 ml. Fedtcreme er forberedt til Svane- og AA-mærkning. Fedt creme 100 ml Fedtcreme er en specialcreme til tør hud. Den forbedrer hudens elasticitet og fugtindhold. Cremens høje fedtindhold gør den forebyggende over for ruheder og sprækker i huden. Fedtcremen

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,-

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- BEHANDLINGER ANSIGT ARCTIC BERRY PEEL Ansigtsbehandling med omgående Askepoteffekt En målrettet ansigtsbehandling i tre trin, som eksfolierer og giver ny frisk hud, virker anti-ageing og efterlader en

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Isotrex 0,05 % gel Isotretinoin Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Gem indlægssedlen.

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Hudproblemer BUMSER

Læs mere

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING HUDEN ER DIT OMSLAG OG DERFOR DET VISUELLE UDTRYK FOR DIN PERSONLIGE IDENTITET DEN EUROPÆISKE BEFOLKNING BLIVER ÆLDRE 1/2 AF BEFOLK- NINGEN ER 40+ FØLELSER

Læs mere

Dine tænder når du bruger psykofarmaka

Dine tænder når du bruger psykofarmaka Dine tænder når du bruger psykofarmaka Når det føles anderledes Jeg blev først rigtig opmærksom på forandringerne i min mund, da nogle af mine tænder knækkede, og det gjorde ondt. I månederne forinden

Læs mere

Dokumenteret pleje til sensitiv hud

Dokumenteret pleje til sensitiv hud Dokumenteret pleje til sensitiv hud Hudplejeprodukterne i Avène serien er baseret på det nærende og plejende termalkildevand fra Avène kilden i Sydfrankrig. Kilden løber inde i bjergene i ca. 50 år, hvor

Læs mere

Kapitel 8. Personlig hygiejne

Kapitel 8. Personlig hygiejne Kapitel 8. Personlig hygiejne Underviseropgave 8.1. Fem poster i hygiejneløb Forklarende tekst, evt. mål Eleverne arbejder med praktiske opgaver i forbindelse med personlig hygiejne. Forberedelse Find

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

Dine tænder når du bruger psykofarmaka

Dine tænder når du bruger psykofarmaka Dine tænder når du bruger psykofarmaka Når det føles anderledes Jeg blev først rigtig opmærksom på forandringerne i min mund, da nogle af mine tænder knækkede, og det gjorde ondt. I månederne forinden

Læs mere

HÅNDRENS & BESKYTTELSE

HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅND BESKYTTELSE HAND PROTECT LOTION PRODUKTKODE 871 Beskyttelse før arbejdet Cremen ligger en barriere på huden og forhindrer skadelige stoffer i at trænge gennem huden. Gør det

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 the products 1 essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 2 ESSENCE Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og

Læs mere

Tekst og foto: Lisbeth Pedersen

Tekst og foto: Lisbeth Pedersen Når hesten skal gøres klar til kåring Det er et spændende arbejde at klargøre hesten, dvs. fodre og træne den og at få den soigneret, så den viser sig fra sin allerbedste side, når den præsenteres for

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Børneeksem/atopisk eksem er arvelig og mest udbredt hos børn, mens kontakteksem primært rammer voksne i bestemte job

Børneeksem/atopisk eksem er arvelig og mest udbredt hos børn, mens kontakteksem primært rammer voksne i bestemte job Eksem Børneeksem/atopisk eksem er arvelig og mest udbredt hos børn, mens kontakteksem primært rammer voksne i bestemte job Kapitlet handler om atopisk eksem/børneeksem hos børn og voksne samt om kontakteksem

Læs mere

Pas på dine tænder. ved kemoterapi

Pas på dine tænder. ved kemoterapi Pas på dine tænder ved kemoterapi Pas på dine tænder ved kemoterapi Bevar din tandsundhed Forebyggelse og tandeftersyn Pleje af tandkød Huller i tænderne Slimhinder i mund og svælg Protese Tør i munden

Læs mere