Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2011"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2011 Et år i glædens og positivitetens tegn: 2010 var året hvor DHSK, og andre klubber, oplevede den økonomiske krise i Danmark, samt benzinprisens himellflugt som gjorde at medlemmerne ikke kørte så langt for at komme til udstilling, hvilket smittede af på antal udstillere i forhold til tidligere år var året hvor flere der i en periode ikke har været medlem, har indmeldt sig igen. Desværre var der også nogle der ikke mere havde tid og lyst til at være medlem. Men vi kan glæde os over en større andel af medlemmerne er unge ligesom vi glæder os over nye hunde ejer og opdrættere, er indmeldt var præget af godt samvær mellem hunde og medlemmer, hvor hundene var i fokus, og samværet mellem medlemmerne var helt i top var året hvor arbejdet med styrket åbenhed, det tillidsfulde samarbejde og det seriøse arbejde for vore hunde blev videre udviklet var det 3 år hvor DHSK var samarbejdende med DDKC og medlem i den internationale organisation UCI Berlin. Vi glæder os over samarbejdet er forløbet flot mellem bestyrelserne og medlemmerne, så en stor tak for det var året hvor DHSK, afholdte sit første weekenskursus med støtte fra dyrevelfærdspuljen, der blev afholdt ved et samarbejde med aktive fra DDKC på Mørkholt Strand Camping ved Vejle Fjord. Ny hundelov: 2010 blev året hvor et flertal i Folketinget i strid med med anbefalinger fra alle kyndige indenfor arbejdet med hunde, vedtog den nye dyrelov, det betød forbud mod 14 hunderacer. Desværre var der hos et flertal i Folketinget ikke forståelse for at raceforbud ikke er vejen frem. I stedet ønskede DHSK at der skulle lægges vægt på at uddanne hundeejere til at tage sig fornuftigt af sin hund. Det vil ikke kun være en god regel for kamphunde, men vil være en hjælp for mange hunde så velfærden forbedres generelt. Vi finder der bør være plads til alle hunde. Det skal sikres hunde har en adfærd så de ikke er til gene for andre dyr eller mennesker, ligesom det skal sikres at ejeren er i stand til at passe hunden på en god og seriøs måde. DHSK får stadig nye samarbejdspartnere Vi ønsker et konstruktivt samarbejde med alle klubber der arbejder med hunde. Derfor glæder vi os over samarbejdet mellem Gipote.dk hundeportalen for store og små hunde, ligesom et nyt samarbejde med den landsdækkende forening wwww.hundenstarv.dk og de små hundes klub samt DHSK har set dagens lys.

2 Gipote.dk er landets største hundeportal, med næsten brugere, har hver måned mere end besøgende. Målet med samarbejdet er at fremme klubben og de budskaber vi har i forhold til Hvide Schæfere, og andre racer. Vi opfordrer alle til at bruge både forum og andre ting på Gipote.dk, men også til annoncering, hvor medlemmer af DHSK får 30% rabat, hvis du eksempelvis indrykker en hvalpe annonce på Gipote. Samarbejdet betyder at DHSK får artikel plads på Gipote.dk - det kan være når vi holder udstillinger, eller har andre budskaber der skal ud bredt i forhold til de mange arrangementer i DHSK. Det glæder os at vi i 2010 har fået mange henvendelser fra hundeejere som havde fået kendskab til DHSK via Gipote.dk Hundens Tarv er en forening, der med fokus på familiehunden, dyrevelfærd, og det at eje en hund, arbejder for bedre forhold for hunde blandt andet gennem oplysningsarbejde, støtte til internatdrift og ved påvirkning af lovgivningen. Foreningen drives af en kreds af meget forskellige mennesker, med det til fælles at vi holder af hunde. Medlemskredsen tæller alt fra amatør familiehundeejere til professionelle adfærdskonsulenter, ejere af hundeinternater, kennelejere, dyrlæger og mange flere. Foreningen ønsker at være et aktivt og attraktivt samlingspunkt for mennesker der oprigtigt holder af hunde, uanset race eller herkomst, og der arbejdes for tiden for flere fælles arrangementer mellem klubben og DHSK over hele landet. De små hundes klub (DSHK) er en landsdækkende forening med speciale indenfor racen Chihuahua, både kort- og langhårede. Klubbens formål er at tilbyde ringtræning, udstillinger og anden form for hundetræning samt at hjælpe og vejlede om racen Chuihuahua. DHSK og DSHK ønsker at samarbejde om udstillinger, med det formål hunde fra de 2 foreninger mødes, så udgifterne til udstillinger fortsat kan holdes nede, ved at flere er fælles om udgifterne, ligesom vi glæder os over at arbejde sammen om store og små hunde. Modernisering af DHSK I 2013 fylder DHSK 10 år. Vi har haft nogle gode spændende år og har gennem årene fået kontakt til mere end 600 hunde ejere med Hvide Schæfere over hele landet. Da DHSK blev stiftet var der i Danmark 3 specialklubber for racen Hvid Schæfer / Hvid Hyrdehund. I dag er DHSK den eneste specialklub der kun er for racen. Det er vigtigt at der er en specialklub der 100% kender racen samt historien bag vores hunde. Derfor hviler der et stort ansvar for at vi fortsat har det seriøse arbejde i fokus i DHSK. Klubber der skal arbejde med flere racer kan aldrig få samme indgående kendskab til racen. Derfor er det vigtigt vi sikrer os der også i fremtiden er en specialklub for vore hunde.

3 I foreningerne ser man en dalende interesse for at være aktive i bestyrelse og som trænere osv. Generalforsamlinger og årsmøde er fra tiden hvor medlemmerne mødtes for at vælge bestyrelse, drøfte arbejdet i klubben og for at godkende regnskab og evt. budget. Vi vil være på forkant med udviklingen. Derfor vil vi det kommende år starte en debat op om et serviceeftersyn af medlemsdemokratiet, så det enkelte medlem får endnu større direkte indflydelse på klubbens arbejde. Bestyrelseshåndbog Det er ikke kun på medlemssiden der er brug for et serviceeftersyn det kommende år, da vi også ønsker at styrke arbejdet i bestyrelsen, og i forskellige arbejdsgrupper, med nye initiativer. For at styrke arbejdet i bestyrelsen, og for at alle får lettere ved få et overblik over arbejdet i DHSK, DDKC, UCI-Berlin og i forhold til det øvrige arbejde i klubben, vil vi udarbejde en bestyrelseshåndbog. Håndbogen kan sikre alle har et godt overblik over arbejdet i DHSK, ligesom bogen vil være et opslagsværk der kan give medlemmer der har lyst til at blive valgt i bestyrelse eller som suppleant, et billede af de mange opgaver der er i DHSK. Ny hjemmeside Hjemmesiden er en vigtig del af arbejdet i DHSK, der besøges af folk med interesse for vore hunde, samt de aktiviteter der er i klubben. Sisse og Arn, der har stået for opdatering af hjemmesiden, tak til begge for jeres indsats med hjemmesiden. Bestyrelsen har fokus på at den nuværende hjemmeside ikke er god nok, og at der skal gøres en indsats nu for at vi igen får en hjemmeside der er et besøg værd. Hjemmesiden er ikke let at arbejde med. Derfor arbejdes der på at opbygge en mere brugervenlig hjemmeside, der også vil indeholde en række nye funktioner til både medlemmer og gæster på siden. Arbejdet med opdatering, og udvikling, af hjemmesiden er stort. Derfor vil vi meget gerne modtage, billeder, indlæg, resultater, opslag og andet til hjemmesiden, så vi får en mere levende hjemmeside, hvor de besøgende kommer igen og igen for at se hvad der sker i DHSK. Dommerforening? Det er ikke kun i sportsforeninger der er mangel på trænere og dommere, det er en udvikling der ses i alle foreninger og er også er kendt i alle landets hundeforeninger. Dommerne er frivillige tilknyttet den enkelte hundeforening, som har stået for uddannelse af dommerne. Desværre har vi de seneste år oplevet at samarbejdet mellem foreningerne ophører. Derfor er samarbejdet om dommerne også mindsket, og det er nødvendigt der gøres en indsats for at få flere dommere uddannet.

4 Vi deltager gerne i drøftelse med andre klubber om hvordan samarbejdet omkring dommergerningen kan styrkes, eksempelvis ved oprettelse af en forening for dommere, og ringsekretærer, der står for uddannelse og efter uddannelse. Det kunne være dommerforeningens bestyrelse der står for at udpeget dommere til de forskellige udstillinger. En sådan forening kan give dommerne et fælles netværk, ligesom uddannelse og sparring mellem dommerne i forhold til nye hunde racer, samt udvikling af bedømmelserne i forhold til de eksisterende standarder kan styrkes, samtidig med at kredsen af fælles dommere vil blive øget. Derfor håber vi på der er interesse for at mødes og drøfte et evt. nyt samarbejde. DHSK på Finansloven: I 2009 fik DHSK kr. i støtte fra Dyrevelfærdspuljen der i 2009 blev brugt ved en temadag i Aabenraa, og i 2010 har vi afholdt et vellykket weekendkursus på Mørkholt Strand Camping ved Vejle fjord hvor hunde ejere fra både foreninger, samt andre der havde hørt om arrangementet via medierne, havde en god weekend sammen. Det er første gang DHSK har opnået den anerkendelse at få støtte fra dyrevelfærdspuljen, og i 2011 har vi planlagt en temadag på Sjælland for nye og kommende hundeejere der er støttet af det tilskud der er ydet fra Dyrevelfærdspuljen. Bestyrelsen har forskellige overvejelser om nye aktiviteter der kan være omfattet af mulighederne for tilskud fra dyrevelfærdspuljen i Disse forslag vil der blive mulighed for at høre mere om på generalforsamlingen. Fælles side for venner af Hvide Schæfer og Hvide Hyrdehund: På blev i 2007 oprettet en gruppe for alle venner af Hvid Schæfer, eller Hvid Hyrdehund. Siden har nu over 400 medlemmer, med 800 hunde. Gruppen er blandt de 25 største blandt de grupper der er på HG. Alle kan via tilmelde sig gruppen. Vi er glade for den fælles side på nettet hvor folk med interesse for Hvid Schæfer og Hvid Hyrdehund mødes med gode indlæg. Ven af Hvid Schæferhunde på Facebook På Facebook er oprettet en side for folk der er interesseret i Den Hvide Schæfer og arbejdet i DHSK. Siden er kommet godt fra start og har mere end 130 medlemmer, og der kommer hele tiden nye til. Ven af Hvid Schæfer på Facebook er oprettet med det formål at øge kendskabet til vore hunde, ligesom der på siden er mulighed for at skrive sammen om racen, samt selvfølgelig lægge billeder og have en masse gode samtaler om hundene. Vi håber at den nye side vil blive et samlingspunkt for alle der enten har en Hvid Schæfer, eller som har interesse for racen, og er du endnu ikke medlem så gå ind på Facebook Ven af Hvid Schæferhunde og bliv gratis medlem.

5 DHSK s udstillinger: I 2008 stoppede DHSK med at holde skuer, da det gamle begreb blev opfattet som fortidslevn fra dyrskuer, og ikke som udstillinger for racehunde. I 2010 blev der afholdt 4 udstillinger over hele landet i DHSK. I februar 2010 mødtes udstillere fra hele landet i koldt snevejr til udstilling i Hvidovre i Frihedens Idrætscenter Udstillingen sluttede med kåring af årets hund i DHSK. Det var 7 gang konkurrencen blev afviklet med deltagelse af?? Hvide schæfere i jagten på titlen som årets hund. Vinderen blev, Rolf Von American Canadian der ejes af Frank Sørensen. I maj 2010 var der for 15 gang udstilling i Frihedens Idrætscenter for alle racer, hvor bestyrelsen i DDKC var med til en hyggelig udstilling på Sjælland, der var præget af regn og blæst så det blev en lang dag for de der havde kørt langt. I august 2010 afholdte DHSK for 7 gang et samarbejde med fritidsbutikken i Avedøre og Hvidovre Kommune børnenes og hundenes dag som en del af kommunens sommerferie aktiviteter, der blev afsluttet med udstilling for racehunde, ligesom de mange deltagere fik mulighed for at tage klubbens nye agilitybane i brug, som vi har fået støtte fra Hvidovre Kommune til at købe med penge fra puljen til engangsanskaffelser. Over 150 kom for at se de mange børn, der var i ringen med hunde, samt for at deltage i loppemarkedet som beboere arrangerede i forbindelse med dagen, som Royal Canin støttede med foderpræmier ved udstillingen for racehunde. Gert Møller var dommer ved det store arrangementet, hvor børnene fik informationer om de forskellige racer, der var mødt op, ligesom der blev talt om, hvorfor det er mest sikkert at vælge en hund med stambog. Årets sidste arrangement var en kombineret udstilling og kursus weekend, der blev holdt i oktober på Mørkholt Strand Camping ved Vejle Fjord.. Det var det andet arrangement der blev afholdt med støtte fra Dyrevelfærdspulje, og de deltagne hunde samt ejere havde en skøn weekend på den familie- og hundevenlige campingplads. Tak til dommere, bestyrelserne og øvrige frivillige der har gjort et stort arbejde for at planlægge, og afvikle årets udstillinger og øvrige arrangementer, uden jeres hjælp ville det ikke være muligt at gennemføre de mange aktiviteter. DHSK fortsætter som samarbejdende klub: Siden DDKC, UCI Berlin og DHSK i 2008 indledte et samarbejde kan glæde os over at samarbejdet fortsat udvikles, og foregår på en god fair måde, hvor hundene og medlemmerne er i centrum. Der skal her lyde en tak til bestyrelserne for et flot samarbejde til gavn for både medlemmer og øvrige deltagere i udstillinger og andre arrangementer.

6 I 2011 vil vi fortsat holde udstillinger, hvor alle Hvide Schæfere kan deltage, hvor hunde med en anerkendt stambog kan kåres, men vi vil også fortsat gerne deltage i udstillinger hvor alle racer kan deltage. I 2011 vil vi fortsætte arbejdet med lokale arrangementer for børn, voksne og hunde, ligesom kurser og weekendture også vil blive tilbud vi som Folkeoplysende klub tilbyder alle. Sund økonomi: Det er dyrt at holde arrangementer i en landsorganisation, og udgifter til porto og øvrige udgifter er store for, at der kan laves et godt arbejde der når ud til alle medlemmer, samt til de mange der har interesse for hunde og arbejdet i DHSK. Bestyrelsen har de seneste 3 år arbejdet hårdt på at holde udgifterne til drift nede, samtidig med at vi har valgt at fastholde priserne for at deltage i udstillinger, og medlemmerne har hvert år godkendt at fastholde kontingentet uændret. Derfor glæder det bestyrelsen at vi de sidste år, hvert år, er kommet ud med et flot regnskabsresultat, hvor det har været muligt at øge klubbens bank beholdning, så der også er penge når der kommer et dårligt regnskabsår. I de sidste 6 år har regnskabet vist følgende resultat: Regnskabsår Resultat 2005 overskud på 4.550,59 kr Underskud på 6.391,54 kr Overskud på 5.231,57 kr Overskud på kr Overskud på ,05 kr., heraf er ,25 kr. afsat til temadag & kursus, så det faktiske overskud i 2009 er på 1.508,80 kr Underskrud på 6.699,55 kr ,25 kr. er afsat til afholdelse af temadag. Vi kan glæde os over at der allerede i 2010 var 12 medlemmer der betalte kontingent for Tak til de der har valgt at betale kontingent for 2 år samtidig, det giver både mindre administration og færre udgifter til opkrævning af kontingent. Ordinær generalforsamling: I februar blev den ordinære generalforsamling holdt i Hvidovre. Peter Carstensen og Arn Wøldike blev nyvalgt til bestyrelsen og Jane Toudal blev valgt som suppleant til bestyrelsen, og regnskabet blev enstemmigt godkendt. På generalforsamlingen var der enighed om, at se fremad i ønsket om et samarbejde til alle sider med foreninger der beskæftiger sig med Hvid Schæfer i ind- og udlandet. Nye foldere i DHSK:

7 I 2010 har vi, med støtte fra Dyrevelfærdspuljen udgivet en række foldere som er omdelt ved vore åbne arrangementer, samt udsendt til interesserede over hele landet. Avlsudvalget udgav en folder om pelspleje, der fortæller hvordan man bedst muligt passer hundens pels, samt hvorfor pelspleje er en vigtig del af det at have hund, ligesom der er udgivet en ny folder om tandpleje som er vigtigt for alle hunde- Aktivitetsudvalget har arbejdet med at revidere folderen om DHSK, samt hvad man får som medlem i DHSK, så den folder i 2010 kan blive udsendt i et nyt 3 oplag. I 2010 vil der blive arbejdet på udgivelse af flere nye foldere, herunder hvordan afholdes en udstilling, allegi, børn & hunde samt andre emner der er interesse for blandt vore medlemmer. Det er også målet at foldere i fremtiden kan downloades fra hjemmesiden, ligesom vi det kommende år vil arbejde for at bladet kan hentes på hjemmesiden, så endnu flere får glæde af bladets artikler. Bedste avlsmateriale kan bruges i DHSK: Et stigende problem er at klubberne kun anerkender egne hunde til avl, hvorved avlsmaterialet bliver tyndt. Ved, at DHSK er blevet medlem i UCI-Berlin kan alle tæver i DHSK frit vælge en han fra en af landets anerkendte stambogførende klubber. Den mulighed findes ikke i andre klubber, så her vil DHSK få et godt bredt avlsmateriale at vælge mellem. Hanhunde der stambogføres i DDKC anerkendes ikke i avl i alle klubber her i landet, men kan selvfølgelig bruges i de andre organisationer som er tilknyttet UCI Berlin. Man kan også vælge at tævens hvalpe stambogføres i DDKC, så man på den måde sikrer det bredest mulige avlsmateriale. Certifikater erhvervet i anerkendte klubber kan bruges ved registrering af championat i DDKC og UCI Berlin, ligesom det fortsat er muligt at registrere championat titler i de andre klubber, indenfor de regler der er i de forskellige klubber. Nyhedsbrev: I 2010 har vi, via mail, udsendt geografisk bestemte nyhedsbeve i forbindelse med afholdelse af lokale arrangementer. Nyhedsbrevet er et supplement til bladet og hjemmesiden. Omkring 250 får brevet. Hvis du har adgang til en mail adresse, og ikke får nyhedsbrevet, må du gerne sende dit navn samt mail adresse til bestyrelsen. Husk at give besked hvis du får ny mail adresse. I 2011 vil vi arbejde for at der ydsendes et nyhedsbrev hver måned ( undtaget i sommerferien ), som også kan downloades fra hjemmesiden, så flere får glæde af de månedlige nyheder fra DHSK. Nye avlsregler i DHSK: Avlsudvalget, og bestyrelsen, har udarbejdet nye avlsregler for Hvid Schæfer, som vi håber kan danne baggrund for et fælles sæt avlsregler for klubber i ind- og udlandet.

8 Vi vil indbyde til et samarbejde om et fælles sæt regler for avl på Hvide Schæfere. Det er vores ønske at denne indbydelse til samarbejde vil blive modtaget positivt, og fordomsfrit, så vi med dette initiativ kan arbejde for et tættere samarbejde mellem landets mange klubber som stambogfører Hvide Schæfere. I flere år har klubberne bedømt Hvide Schæfere efter samme standard. Desværre har der været forskellige regler for avl, hvilket har gjort at mange gode Hvide Schæfere har haft vanskeligt ved at få tilført nye aner, når de skulle indgå i avl. Det er problematisk, at opdrættere zapper fra den ene klub til den anden når de skal have hvalpe, så man kan bruge det regelsæt der passer bedst ind i den givne parring. Derfor indbyder DHSK alle landets stambogførende klubber til et samarbejde om, et fælles sæt avlsregler for vore hunde. Avlsrestriktioner og regler er vigtigt for alle der arbejder seriøst med avl, da et sundt og fornuftigt sæt regler er altafgørende for, at det også i fremtiden sikres Hvid Schæfer bevares som en sund, robust, racetypisk og psykisk stabil racehund. Avlsregler er en balance, da de skal være til gavn for racen, og samtidig være så de tilgodeser arbejdet hos landets mange opdrættere. Målet med de nye regler er at give alle et fælles grundlag for avl som kan være med til at bremse udviklingen med, at hunde sælges uden stambog på grund af at opdrættere opgiver, at finde rundt i de mange forskellige regler. Hunde uden stambog I det seneste år har vi fået et stigende antal henvendelser om køb af en hvalp uden stambog, hvor køberen så efterfølgende ønsker stambog på hvalpen. Ofte har hvalpekøberen købt hunden uden stambog, selv om begge forældre var med stambog, og når hvalpen så bliver er par år sker det ofte, at man gerne vil have hvalpe, og henvender sig derfor for at få en stambog på hunden. I de fleste klubber skal begge forældre være godkendt til avl på en udstilling, og være fri for HD, ligesom stambogføring af skal ske senest 6 uger efter fødslen, og der skal selvfølgelig være en parrings attest. Derfor er en hund uden stambog som udgangspunkt for altid en hund uden stambog. Selv om begge forældre er med stambog kan der være mange årsager til at opdrætteren ikke sælger sine hvalpe med stambog her skal bare nævnes nogle enkelte triste årsager: Forældrene er ikke undersøgt for HD Der er konstateret HD hvorfor hunden ikke må bruges til avl. Forældrene har ikke deltaget i en udstilling og blevet godkendt til avl. Forældrene har tætte familie relationer, så det er indavl. Der er nedlagt avlsforbud på hunden p.g.a. eksempelvis arvelige lidelser. Stambogen er ikke anerkendt Forældrene er ikke gamle nok til at indgå i avl

9 Forældrene er for gamle til at måtte bruges i avl Der er ingen underskrevet parringsattest, så ingen kan vide hvem der reelt er forældre til hunden. Så der er mange gode grunde til, at når man har købt en hund uden stambog, at man så ikke kan få en stambog hvis man engang får lyst til det. Der er mulighed for at søge dispensation for at få en stambog, men mulighederne er meget små, og inden du søger så tag en kontakt til DHSK der ofte kan sige om det er umagen værd at forsøge eller om der måske kan være en lille mulighed for, at få stambog på hunden. For at undgå at komme i den situation, opfordres alle til ALTID at købe hund med en anerkendt stambog, samt til at sikre sig at man ved avl bruger en hund der også er godkendt til avl, så vi undgår den udvikling der er med, at et meget stort antal af de hvalpe der sælges uden stambog. Nye hjem: I årets løb har der været henvendelser fra hundeejere, der skulle finde et nyt hjem til deres hund. Det er altid kedeligt for både hund og ejer, at en hund skal flytte. Derfor er det vigtigt, at gøre alt for at finde det rigtige hjem til hunden. Der kan være mange gode årsager til at der søges et nyt hjem til familiens hund, eksempelvis, skilsmisse, flytning til bolig hvor husdyr ikke er tilladt, nyt job så hunden er meget alene hjemme, allegi eller andre årsager. Vi får et stigende antal henvendelser fra familier der gerne ville have hjælp til at anskaffe sig en hvalp, eller som gerne ville give en hund et nyt hjem. Vi er glade for at både medlemmer, og andre, henvender sig hvis de har en hund de søger et nyt hjem til, eller hvis familien kan tilbyde en hund et hjem, så vi undgår raske hunde aflives. Desværre ser vi også et stigende antal henvendelser om at finde et nyt hjem er for hunde der ikke er fyldt 1 år. Det kan skyldes at den økonomiske krise gør det vanskeligt for opdrætterne at sælge hvalpe, og at et stigende antal hunde er mere end 8 uger før de bliver solgt. Det er vigtigt, at opdrætterne ikke lader sig friste til at sælge deres hund til hjem man er usikker på om er egnet til at have hund, da det i sidste ende kan ramme hunden hårdt ved at familien alligevel efter kort tid ikke kan have det nye familiemedlem, så der skal findes et nyt hjem til hvalpen allerede kort tid efter hunden er flyttet hjemmerfa. På hjemmesiden har vi oprettet en side med hunde der søger nye hjem. Den Hvide Schæfer: Medlemsbladet, Den Hvide Schæfer er i årets løb udkommet med 4 numre, og lykkeligvis er der et stigende antal medlemmer der kommer med indlæg og billeder til bladet. Tak til vore annoncører for annoncer i bladet. Husk at støtte vore sponsorer og annoncører, de er med til at støtte din klub samt arbejdet for din hund.

10 Redaktionen efterlyser medlemmer der har interesse i, at være med at lave vores blad, og vi håber at der kommer flere henvendelser om at være med i det spændende arbejde, samt indlæg fra medlemmerne. Folkeoplysende klub: DHSK er fortsat den eneste af klubberne DDH, KFDS, DRU, DHL, DRC, DDKC og specialklubberne i DHL/DDH, der er godkendt som Folkeoplysende Klub efter Folkeoplysningslovens bestemmelser. Som Folkeoplysende klub kan vi gratis låne lokaler til klubbens aktiviteter, ligesom der ydes aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år, og medlemmer kan få tilskud til deltagelse i kurser og transport i forbindelse hermed. Hvis der er forslag til kurser, er I velkomne til at kontate bestyrelsen, så vi kan undersøge mulighederne for at oprette nye kurer. Det at være godkendt som Folkeoplysende klub er en stor støtte til klubbens medlemmer samt det arbejde der gøres for hunde. For at få tilskud skal vi have medlemmernes fødselsdato og år, hvis du ikke har skrevet hvornår du har fødselsdag bedes sende en mail til fcs@dhsk.dk med navn og fødselsdato, måned og år. Som medlem af DHSK er der mulighed for at få støtte til kursus gebyr og transport, hvis du deltager i et kursus om hunde eller andet der er relevant. Hvis du har et ønske om at deltage i et kursus, skal du henvende dig til Frank Sørensen. Aktiviteter i 2011: I 2011 har aktivitetsudvalget planlagt 4 udstillinger samt børnenes og hundenes dag, der afholdes som en del af sommerferie aktiviteterne for skolebørn i Hvidovre, og så vil der i årets løb blive afholdt temadage og et weekendkursus. Den 30. april holdes udstilling, for alle racer, i den store boldhal i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Den 30. april holdes, i forbindelse med udstillingen i Hvidovre, en temadag, med støtte fra Dyrevelfærdspuljen, for alle med hund. Dagen holdes som et cafemiljø arrangement Den 2. juli holdes børnenes og hundenes dag, og national udstilling for alle racer i Byparken ved Avedøre Station, Hjulmagerporten, i Hvidovre Den 18. September holdes udstilling for Hvide Schæfere i Doxx hundecenter, ved Jordrup i Midtjylland. Den 29. oktober holdes en stor kultur- og fritidsmesse, hvor flere hunde foreninger deltager, ligesom der vil være agility og udstilling for racehunde i løbet af dagen. Aktivitetsudvalget vil gerne have forslag til nye aktiviteter, ligesom vi gerne hører fra medlemmer der har lyst til at være med til at holde arrangementer i det område hvor du bor. Det kan være for Hvide Schæfere, men også gerne i samarbejde med andre racer eller i tilknytning til lokale kræmmer markeder, eller andre folkelige tiltag lokalt. Agility i DHSK. I 2010 har vi anskaffes en komplet agility bane der er nem at sætte op og pille ned igen. Den kan stilles op på forskellige måder oh give hunden ekstra udfordringer. Banen er velegnet til både små og store hunde,

11 eller hvalpe og voksne hunde. Banen bruges til arrangementer for børn og hunde, eksempelvis dyrenes dag, hundens dag, dyrskue for børn og unge, udstillinger, kurser, osv., ligesom banen kan udlånes til medlemmer der gerne vil prøve aktiviteten hjemme i haven inden man enten anskaffer sin egen bane, eller vælger at træne agility. Agility giver afveksling til træning/leg i hverdagen og fremmer sammenhold og styrker tilliden mellem hunden og dens ejermand og ikke mindst velbefindende for hunden idet den holdes sund og rask med motionen på agility banen, så derfor er vi glade for at vi fra Hvidovre Kommune har fået støtte til banen så vi kan også styrke denne aktivitet i DHSK. DHSK er ikke kun en klub for udstillere og opdrættere, men også for alle andre med Hvid Schæfer, eller med interesser for racen. Derfor vil vi styrke arbejdet indenfor andre områder med nye tilbud, kurser, osv.. Tillykke til de udstillede hunde, samt deres ejere: 24 hunde har i 2010 deltaget i konkurrencen om titlen som årets Hvide Schæfer, og 9 Hvide Schæfere er i årets løb kåret som international eller national champion. På hjemmesiden er en oversigt over resultater på skuer og udstillinger. Da der er mange hunde, der udstilles, er det ikke altid muligt at få alle resultaterne med. Husk at give besked hvis der er fejl eller mangler i resultatlisten. Hvis din hund har været oppe til lydighedsprøver, agility konkurrencer eller andre arrangementer, optager vi gerne resultater for din hund, samt billeder fra de mange arrangementer de Hvide Schæfere deltager i over hele landet. Fremgang for Hvid schæfer: I det følgende vil vi give et billede af hvordan udviklingen har været i de år DHSK har eksisteret. Oversigt over antal hunde i Dansk Hunderegister, hvor alle hunde over 8 uger skal være registreret. Race Antal hunde Antal hunde Antal hunde Antal hunde Antal hunde Antal hunde Antal hunde Antal hunde Hvid Hyrdehund Udgået udgået Udgået udgået Udgået Udgået Hvid Schweicisk hyrdehund Hvid Schæfer Stigning antal Hvid Schæfer Stigning i % Hvid Schæfer 31% 44% 14% 18% 14% 13% 10% På 8 år er antallet af Hvide Schæfere vokset med 293 % fra 600 hunde til hvide schæfere. I samme periode er Hvid Schweizisk Hyrdehund øget med 140% fra 153 hunde til 429 Hvid Schweizisk Hyrdehunde

12 Det seneste år har Den Hvide Schæfer haft den mindste stigning i % af antal hunde, således at der det sidste år kun har været en fremgang på 10%, mens vi eksempelvis i , oplevede en vækst på 44% i antal Hvide Schæfere. Udviklingen viser at racen igen har fundet et fornuftigt leje, og at Hvid Schæfer er gået fra at være en modehund til at være en gennemsnitlig race. Det skyldes sikkert den udvikling at det i disse år er de små hunde der er trend at anskaffe sig. Tak til gode støtter: I årets løb har flere sponsorer støttet klubbens aktiviteter og vores blad. Tak til MS Offset, Royal Canin, Bayer og Oliver s Petfood, Gartnernes Forsikring, Post Danmark, Justitsministeriet, 123-hjemmeside, Kingsmoor og Hvidovre kommune. Gartnernes Forsikring GS giver medlemmer i DHSK 10% rabat på syge- og ansvarsforsikring. Prisen for sygeforsikring er ca. 100 kr. om måneden, minus 10% rabat. På kan du læse mere om forsikringen, eller du kan ringe på og få yderligere oplysninger. På kan du også læse mere om forsikring af din hund. Hvis du ønsker at tegne en ansvars- eller sygeforsikring med rabat, skal du kontakte Frank Sørensen, Gørtlerporten 42, 2650 Hvidovre, mail fcs@dhsk.dk, så du kan få sendt et rabatbevis. I 2010 har Royal Canin igen givet foder sponsor præmier til arrangementerne i DHSK. Der var smagsprøver til alle hundene, samt flotte præmier til vinderne i de forskellige konkurrencer der blev afholdt i forbindelse med udstillingerne. Medlemmer i DHSK kan få ½ års gratis hjemmeside hos 123hjemmeside.dk ( værdi 149 kr. ) Hvis du ønsker en gratis hjemmeside sender du en mail til jacob@123hjemmeside.dk, hvor du skriver, at du er medlem af DHSK. Så får du en med 6 måneders abonnement til din egen hjemmeside - og du kan starte din hjemmeside med det samme. DHSK har indgået en sponsor aftale med OK- Benzin. Hvis du ikke har et OK Benzinkort kan du få et kort gratis ved henvendelse til bestyrelsen i DHSK. Har du i forvejen et OK Benzin kort kan du kontakte og få påført dit kort at du ønsker at DHSK får 6 øre i støtte for hver liter benzin / olie du køber hos OK.. Du skal blot opgive nr enten ved at ringe til OK eller via deres hjemmeside få påført vores sponsor aftale nummer, så er du med til at støtte din klub når du handler hos OK I 2010 har vi indgået en sponsor aftale med trykkeriet Overnite Online, hvor vi kan få gratis tryk af klubbens logo på bluser, ligesom vi kan skaffe 25% rabat på de mange produkter firmaet sælger. Du kan se forretningens hjemmeside på hvor du kan se de mange artikler du kan få rabat på via DHSK.. Generalforsamling, med valg til bestyrelsen: I år har vi valgt ikke at holde generalforsamling samme dag som vi har udstilling. Vi håber derfor at der kommer flere, som har lyst til at få en snak om arbejdet i DHSK, samt være med til at afgøre hvad det er

13 kræfterne skal bruges på i DHSK. Generalforsamlingen holdes den 27/2 kl , i Thyregod Fritidscenter, i Give.Da DHSK vil være vært ved en let frokost. vil vi gerne vide hvor mange der kommer. Tilmelding pr. Mail til fcs@dhsk.dk, eller på en SMS eller på mobil telefon nr inden den 22 Februar. Frank Sørensen, der siden 2003 har været som formand, har sagt ja til at genopstille. Da der 14 dage før generalforsamlingen ikke er kommet andre forslag til formand, bliver Frank genvalgt som formand. Helle Schuæyz og Jane Toudal er på valg. Helle genopstiller. Jane har påbegyndt ny uddannelse der kræver meget tid og har derfor valgt ikke at genopstille for at have tid til sin uddannelse og til familien og hundene på Fyn. Tak til Jane for dit arbejde i den tid du har været med som suppleant, vi håber at se dig, familien og hundene også i fremtiden. Vi håber at er flere har lyst til at stille op til valg til bestyrelsen, eller som suppleant. Hvis du vil stille op, men ikke kan komme til generalforsamlingen kan du sende brev, eller mail om, at du gerne vil opstille. Du kan maile til fcs@dhsk.dk, eller skrive til Frank Sørensen, Gørtlerporten 42, 2650 Hvidovre om at du gerne modtager valg. Arbejdet i bestyrelsen er ikke så krævende, da vi laver de fleste ting pr. mail eller telefon så vi på den måde ikke skal bruge så meget tid på transport. Selv om du ikke før har været i en bestyrelse, kan du sagtens være med, da vi hjælper hinanden med arbejdet, så vi sammen finder ud af tingene. Har du ikke så meget tid kan du alligevel være med i arbejdet i bestyrelsen, eller som suppleant, da der både skal være tid til ens egen hund, familien, venner, arbejde og arbejdet i klubben, uden at få stress eller dårlig samvittighed over ikke altid at kunne være med i det hele. Der kan ikke stemmes pr. brev, eller med fuldmagt, på generalforsamlingen. På bestyrelsens vegne Frank Sørensen

Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011

Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011 Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011 Du sidder nu med den 9 beretning for DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2011 samt tanker om det kommende års

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2010

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2010 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2010 Et år i glædens og positivitetens tegn: 2009 var i lighed med 2008 et godt år i DHSK. Mange medlemmer deltog i vore arrangementer. Flere der i en periode

Læs mere

2012 var året der var præget af godt samvær mellem hunde og medlemmer, hvor hundene var i fokus, og samværet mellem medlemmerne var i top.

2012 var året der var præget af godt samvær mellem hunde og medlemmer, hvor hundene var i fokus, og samværet mellem medlemmerne var i top. Dansk Hvid Schæferklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2012 Du sidder nu med den 10 beretning for DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2012 samt tanker om det kommende års arbejde

Læs mere

Lilian Madsen og Rita Hansen blev valgt som suppleanter, og Albert Kabat fortsatte som stambogfører og Bo Grønbech blev valgt som klubbens revisor.

Lilian Madsen og Rita Hansen blev valgt som suppleanter, og Albert Kabat fortsatte som stambogfører og Bo Grønbech blev valgt som klubbens revisor. Beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2013 Du sidder nu med den første beretning efter sammenlægningen af DRC og DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2013 samt tanker om det kommende

Læs mere

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund.

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund. Før du køber hund 1 Hvis du anskaffer dig en hund, skal du leve sammen med den i de næste 8-15 år. Du bør derfor grundigt overveje, om du kan opfylde en hunds behov for aktivitet og samvær. Desuden skal

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund.

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund. FØR DU KØBER HUND Hvis du anskaffer dig en hund, skal du leve sammen med den i de næste 8-15 år. Du bør derfor grundigt overveje, om du kan opfylde en hunds behov for aktivitet og samvær. Desuden skal

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Historien om den hvide schæfer

Historien om den hvide schæfer Historien om den hvide schæfer Af Frank Sørensen, DHSK - 2. udgave august 2010 Hvide schæfere har altid været kendt, som født i kuld blandt farvede hvalpe, men har været betragtet som fejlfarvede og blev

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til generalforsamlingen Forslag til generalforsamlingen Vores dejlige race har brug for diversitet i avlen. Racen har 13 grundlæggere, hvilket giver et meget snævert avlsgrundlag. Hundeavl har i mange år drejet sig om at bruge

Læs mere

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019.

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK s bestyrelse og medlemmer, er dette

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Maj 2013 1 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Krav til foreninger, der søger tilskud eller låner lokaler hos kommunen Udskrevet: 2019 Indhold Krav til foreninger, der søger tilskud eller låner lokaler hos kommunen................... 3 2 Guide

Læs mere

Bestyrelsens mail-politik

Bestyrelsens mail-politik s mail-politik Tidligere, da post kun var noget, man modtog som fysiske breve i sin brevsprække i fordøren, var det en god skik, at der af formanden løbende blev føret en postliste over al ind- og udgående

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Generelle

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

CdL Foreningens nyhedsbrev

CdL Foreningens nyhedsbrev CdL Foreningens nyhedsbrev nr. 2-2015 Kære medlem af CdL Foreningen. Nu sidder du med CdL Foreningens nyhedsbrev. Det er sendt til dig som medlem eller hvis du har en tilknytning til foreningen. Det er

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Velkommen til Dansk Kennel Klub

Velkommen til Dansk Kennel Klub For alle hundeejere Velkommen til Dansk Kennel Klub Tillid, trofasthed og kærlighed er dét, vi får fra vores hunde og dét, som vi mennesker skal bestræbe os på at give vores hunde. Dansk Kennel Klub (DKK)

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen.

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015 Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Afbud: Frank Andersen og Louise Hoff Kloster Lauridsen.

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Begrundelse for valg af stambogsorganisation

Begrundelse for valg af stambogsorganisation Begrundelse for valg af stambogsorganisation Den internationale og nationale stambogs-situation Hvordan blev klubben for F. T. Spaniels skabt? Resume af sidste års generalforsamling Stambogssituationen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE April 2008 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids J A N U A R 2 0 1 6 Nyt fra Bestyrelsen Lidt om kontingentindbetaling, se længere nede i nyhedsbrevet. Bestyrelsen håber, vi ses til avlsgodkendelse og generalforsamling. Vi vil

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne.

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne. DKKs MENTALBESKRIVELSE Specialklubben opfordres til at arbejde med og evaluere de indkomne resultater. Flere specialklubber arbejder målrettet med avlsstrategier for racens mentalitet og følger udviklingen

Læs mere

DANSKE HUNDEEJERES LANDSFORENING

DANSKE HUNDEEJERES LANDSFORENING Til DDH DANSKE HUNDEEJERES LANDSFORENING DHL s sekretariat: Formand: Kim Klink Årløse Bygade 5 4690 Haslev Telefon: 61 27 32 38 e-mail: dhl-hund@live.dk Hjemmeside: www.dhl-hund.dk Giro. Nr.: 568-2517

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter FHK Fyns Hundeklub Retningsliner Regelsæt / Vedtægter Stiftet 1. juni 2012 Indholdsfortegnelse 1 Indmeldelse... 3 1,1 Prøvetid... 3 1,2 Indmeldelse / Tilmelding... 3 1,3 Medlemsbetingelser... 3 1,4 Eksklusion...

Læs mere

DcH Holstebro Bestyrelsen

DcH Holstebro Bestyrelsen indkalder hermed foreningens medlemmer til den ordinære generalforsamling, som finder sted tirsdag den 27. januar 2015 kl. 19.00 i klubhuset. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. foreslår: Erik Hansen 2. Formandens

Læs mere

Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år.

Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år. Generalforsamling d. 23. april 2017 Formandens beretning Indledning Bestyrelsen er opmærksom på at indkaldelsen til dette års generalforsamling ikke er udsendt rettidigt jf. Broholmerselskabets vedtægter

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Der kunne konstateres at generalforsamlingen var lovlig indvarslet både via Sogneblad og mail til foreningerne.

Der kunne konstateres at generalforsamlingen var lovlig indvarslet både via Sogneblad og mail til foreningerne. Generalforsamling i Gørding Sogneblad d. 21. februar 2018 Referat I alt 19 fremmødte til Generalforsamling inkl. redaktion og bestyrelse. Afbud fra: Ingen 1. Ordstyrer: Kristine Sørensen Der kunne konstateres

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er.

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er. Beretning for 2015 Året startede som det sluttede med meget hård konkurrence på forsikringsmarkedet. Klubben ansatte en assurandør pr 1. februar. Ansættelsen af en assurandør, er sket med baggrund i at

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Godkendt af bestyrelsen d. 1.11.2007 RETNINGSLINIER

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C.

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Elevarbejdet. profil 2000. Velkommen i klubben

Elevarbejdet. profil 2000. Velkommen i klubben Elevarbejdet profil 2000 Velkommen i klubben Velkommen i klubben er udgivet af Forbundet af Offentligt Ansatte. Folderen retter sig mod eleverne på social- og sundhedsskolerne, så de kan få et indblik

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014)

Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014) Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014) 1 Formål 1.1 DSAH fuldblod har til formål at fremme og støtte avl og brug af fuldblodsarabere i Danmark. Foreningen skal

Læs mere

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia SPIDSHUNDEKLUBBEN Generalforsamling Søndag den 17. april 2016 - Kl. 13.00 Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Side Spidshundeklubben, Generalforsamling 2016 Velkommen Spidshundeklubbens bestyrelse

Læs mere

Vejledning i marsvineopdræt indenfor Dansk marsvineklub

Vejledning i marsvineopdræt indenfor Dansk marsvineklub Vejledning i marsvineopdræt indenfor Dansk marsvineklub Kære kommende marsvineopdrætter Du har nu ansøgt om et opdrætternavn til din marsvineavl og vil om et par måneder kunne opkalde unger af eget opdræt

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 1. Klubbens navn er Jaguar Club of Denmark. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubbens formål 2.

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 5 Nyt fra Bestyrelsen Jeanette Jensen, bestyrelsesmedlem, er ny redaktør i samarbejde med undertegnede, og i den anledning lancerer vi et nyt layout af både nyhedsbrev

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere