Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011"

Transkript

1 Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/ Du sidder nu med den 9 beretning for DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2011 samt tanker om det kommende års arbejde i DHSK. Et år i glædens og positivitetens tegn: 2011 var året hvor DHSK, og andre klubber, oplevede den fortsatte økonomiske krise, med høje benzinpriser som gjorde at medlemmerne ikke kørte så langt for at komme til udstilling, hvilket smittede af på antal udstillere i forhold til tidligere år var året hvor flere der i en periode ikke har været medlem, har indmeldt sig igen. Desværre var der også nogle der ikke mere havde tid og lyst til at være medlem var præget af godt samvær mellem hunde og medlemmer, hvor hundene var i fokus, og samværet mellem medlemmerne var helt i top var året hvor arbejdet med styrket åbenhed, det tillidsfulde samarbejde og det seriøse arbejde for vore hunde blev videre udviklet var det 4 år hvor DHSK var samarbejdende med DDKC og medlem i den internationale organisation UCI Berlin. Vi glæder os over samarbejdet er forløbet flot mellem bestyrelserne og medlemmerne, så en stor tak for det var året hvor DHSK, afholdte den første dobbelt udstilling i samarbejde med De Små hundes klub. Det var en succes som mange var glade for i begge klubber. Ny hundelov 2011 var det første år med den ny dyrelov med forbud mod 13 hunderacer. DHSK kæmpede, sammen med andre hundeforeninger, imod forbud mod bestemte hunderacer. I stedet ønskede vi der skulle lægges vægt på at uddanne hundeejere til at tage sig fornuftigt af sin hund, ligesom vi ikke havde tiltro til at forbud ville give færre skader med hunde. Foreningen Fairdog har indsamlet oplysninger for det første år med dyreloven, der viste der var 232 bideskader, heraf var der 93 mennesker der blev bidt det første år med loven. Året før var der 186 bideskader, heraf 67 bid på mennesker, så desværre viser erfaringerne at den nye lov ikke virker. I løbet af året har et stigende antal bolig områder indført forbud mod 59 forskellige racer, og desværre ser vi en stigende hetz imod hunde, som DHSK overalt vil bekæmpe. Vi finder der bør være plads til alle hunde. Det skal sikres hunde har en adfærd så de ikke er til gene for andre dyr eller mennesker. Det kan kun ske ved et tæt samarbejde med alle ansvarlige medlemmer og opdrættere arbejder for at alle hundeejere går til træning med sin hund.

2 DHSK får stadig nye samarbejdspartnere Vi ønsker et samarbejde med alle klubber der arbejder med hunde. Derfor glæder vi os over samarbejdet med Gipote.dk hundeportalen for store og små hunde, og den landsdækkende forening wwww.hundenstarv.dk, de små hundes klub og DDKC som stambogførende klub. Gipote.dk er landets største hundeportal, med næsten brugere, har hver måned mere end besøgende. Målet med samarbejdet er at fremme klubben og de budskaber vi har i forhold til Hvide Schæfere, og andre racer. Vi opfordrer alle til at bruge både forum og andre ting på Gipote.dk, men også til annoncering, hvor medlemmer af DHSK får 30% rabat, hvis du eksempelvis indrykker en hvalpe annonce på Gipote. Samarbejdet betyder at DHSK får artikel plads på Gipote.dk - det kan være når vi holder udstillinger, eller har andre budskaber der skal ud bredt i forhold til de mange arrangementer i DHSK. Det glæder os at vi i 2011 har fået mange henvendelser fra hundeejere som havde fået kendskab til DHSK via Gipote.dk Hundens Tarv er en forening, der med fokus på familiehunden, dyrevelfærd, og det at eje en hund, arbejder for bedre forhold for hunde blandt andet gennem oplysningsarbejde, støtte til internatdrift og ved påvirkning af lovgivningen. Medlemskredsen tæller alt fra amatør familiehundeejere til professionelle adfærdskonsulenter, ejere af hundeinternater, kennel ejere, dyrlæger og mange flere. De små hundes klub (DSHK) er en landsdækkende forening med speciale indenfor racen Chihuahua, både kort- og langhårede. Klubbens formål er at tilbyde ringtræning, udstillinger og anden form for hundetræning samt at hjælpe og vejlede om racen Chuihuahua. I 2011 blev den første dobbelt udstilling afholdt via et samarbejde mellem DSHK og DHSK. Vi ønsker at fortsætte samarbejdet om udstillinger, da det kan være med til at udstillerne på billigt kan få 2 klubbers dommer bedømmelse af deres hund, ligesom udgifterne kan holdes nede, ved at flere er sammen.. Modernisering af DHSK I 2013 fylder DHSK 10 år. Vi har haft nogle gode spændende år og har gennem årene fået kontakt til mere end 600 hunde ejere med Hvide Schæfere over hele landet. Da DHSK blev stiftet var der i Danmark 3 specialklubber for racen Hvid Schæfer / Hvid Hyrdehund. I dag er DHSK den eneste specialklub der kun er for racen. Det er vigtigt at der er en specialklub der 100% kender racen samt historien bag vores hunde. Derfor hviler der et stort ansvar for at vi fortsat har det seriøse arbejde i fokus i DHSK. Klubber der skal arbejde med flere racer kan aldrig få samme indgående kendskab til racen. Derfor er det vigtigt vi sikrer os der også i fremtiden er en specialklub for vore hunde.

3 I foreningerne ser man en dalende interesse for at være aktive i bestyrelse og som trænere osv. Generalforsamlinger og årsmøde er fra tiden hvor medlemmerne mødtes for at vælge bestyrelse, drøfte arbejdet i klubben og for at godkende regnskab og evt. budget. Mere samarbejde lokalt over hele landet. I vedtægterne står at bestyrelsen kan arbejde for, at støtte dannelse af lokalafdelinger til fremme af medlemmernes interesse i området. Dette arbejde er vigtigt det kommende år! Derfor vil vi på generalforsamlingen tage en snak om arbejdet i DHSK, herunder en evt. ændret organisation med en Jyllands / Fyn afdeling af DHSK, eller om der i tilknytning til bestyrelsen skal nedsættes et udvalg der står for flere, og nye, arrangementer i Jylland og på Fyn, og et udvalg der står for arrangementer på Sjælland og omkring læggende øer Flere har givet udtryk for, at være interesseret i en sådan udvikling. Derfor vil vi gerne bringe en opfordring specielt til medlemmer fra Jylland og Fyn til, at stille op til bestyrelsen på generalforsamlingen, så sammen kan arbejde med en sådan udbygning af klubben. DHSK er en landsdækkende forening: Derfor er det vigtigt bestyrelsen kommer fra hele landet, så vi på den måde har en tæt kontakt til medlemmerne i alle dele af landet. Reglerne om at den årlige ordinære generalforsamling skal holdes inden udgangen af februar måned, gør at sne og dårligt vejr afholder medlemmer fra at komme til generalforsamlingen, og vi har også oplevet år hvor vejret var så dårligt at vi var ved at sne inde. Efter vedtægterne kan der ikke stemmes med fuldmagt, men alle er velkomne til at stille op til valg til bestyrelsen, eller som suppleant, selv om man ikke kan deltage i generalforsamlingen. Du skal blot sende en mail, eller brev til bestyrelsen hvis du har lyst til at stille op. Besked sendes til fcs@dhsk.dk, eller til Frank Sørensen, Gørtlerporten 42, 2650 Hvidovre, og det er vores håb at medlemmer fra Fyn og Jylland vil stille op, så hele landet fortsat er repræsenteret i bestyrelsen. Bestyrelsen vil gerne have en snak med medlemmer over hele landet om hvordan vi i fremtiden skal organisere arbejdet i klubben. Derfor vil en af de nye opgaver for den nyvalgte bestyrelse være at indbyde medlemmer, og andre interesserede, på Fyn og i Jylland samt på Sjælland til to møder lokalt, så man der kan tale om hvordan arbejdet lokalt kan komme tættere på det enkelte medlem. Ny hjemmeside Hjemmesiden er en vigtig del af arbejdet i DHSK, der besøges af folk med interesse for vore hunde, samt de aktiviteter der er i klubben. Sisse og Arn, der har stået for opdatering af hjemmesiden, tak til begge for jeres indsats med hjemmesiden. På Generalforsamlingen i 2011 var der enighed om at hvis hjemmesiden ikke kom til at fungere, må der købes en ny. Efter generalforsamlingen i februar er det vigtigt hjemmesiden kommer i fokus, så vi får en hjemmeside der er et besøg værd.

4 Hjemmesiden er ikke let at arbejde med. Derfor arbejdes der på at opbygge en mere brugervenlig hjemmeside, der også vil indeholde en række nye funktioner til medlemmer og gæster. Arbejdet med opdatering, og udvikling, af hjemmesiden er stort. Derfor vil vi meget gerne modtage, billeder, indlæg, resultater, opslag og andet til hjemmesiden, så vi får en levende hjemmeside. DHSK på Finansloven: I 2009 fik DHSK kr. i støtte fra Dyrevelfærdspuljen der i 2009 blev brugt ved en temadag i Aabenraa. I 2010 blev der afholdt et vellykket weekendkursus på Mørkholt Strand Camping ved Vejle fjord og i 2011 blev der afholdt en temadag på Sjælland for nye og kommende hundeejere. De 3 års arrangementer var ressourcekrævende at planlægge og afholde. Blandt deltagerne og de samarbejdende organisationer der deltog var der stor ros til de 3 arrangementer der var åbne for alle hunde ejere samt folk der overvejede at anskaffe hund. Vi vil gerne arbejde for at der over hele landet afholdes temadage og kurser for alle. Derfor håber vi at medlemmer vil være med til lokalt af planlægge og afvikle flere af sådanne aktiviteter i fremtiden. Ordinær generalforsamling: I februar blev den ordinære generalforsamling holdt i Thyregod Fritidscenter. Frank Sørensen blev genvalgt som formand, og Helle Schultz blev genvalgt til bestyrelsen, mens Gerda Johansen valgt som suppleant til bestyrelsen, og regnskabet blev enstemmigt godkendt. Fælles side for venner af Hvide Schæfer og Hvide Hyrdehund: På blev i 2007 oprettet en gruppe for alle venner af Hvid Schæfer, eller Hvid Hyrdehund. Siden har nu over 400 medlemmer, med 800 hunde. Gruppen er blandt de 25 største blandt de grupper der er på HG. Alle kan via tilmelde sig gruppen. Vi er glade for den fælles side på nettet hvor folk med interesse for Hvid Schæfer og Hvid Hyrdehund mødes med gode indlæg. Ven af Hvid Schæfer og Hvide Hyrdehund og Hvid Schæfer venner- på Facebook På Facebook er oprettet 2 sider for folk der er interesseret i Den Hvide Schæfer og arbejdet i DHSK. Siderne har mere end 300 medlemmer, og der kommer hele tiden nye til. De 2 sider er oprettet med det formål at øge kendskabet til vore hunde, ligesom der på siden er mulighed for at skrive sammen om racen, samt selvfølgelig lægge billeder og have en masse gode samtaler om hundene. Hvid Schæfer venner har ved nytår skiftet navn fra en rigtig hund er en Hvid Schæfer, da mange af brugerne på siden var enige i at alle hunde er rigtige, og derfor blev navnet ændret til Hvid Schæfer venner.

5 Vi håber at siderne vil blive samlingspunkt for alle der interesserer sig for racerne, og er du endnu ikke medlem så gå ind på Facebook Ven af Hvid Schæfer og hvid Hyrdehunde og Hvid Schæfer venner og bliv gratis medlem. DHSK s udstillinger: I 2008 stoppede DHSK med at holde skuer, da det gamle begreb blev opfattet som fortidslevn fra dyrskuer, og ikke som udstillinger for racehunde. I 2011 blev der afholdt 3 udstillinger i DHSK. I april 2011 mødtes udstillere fra hele landet til den første dobbelt udstilling mellem DHSK og DSHK til en vellykket fælles udstilling i Hvidovre. Tak til Gert og Lotte Møller samt Pia Schmidt for jeres arbejde i ringen ved den 16 udstilling i Boldhallen i Frihedens Idrætscenter. Udstillingen sluttede med kåring af årets hund i DHSK. Det var 8 gang konkurrencen blev afviklet med deltagelse af 19 Hvide schæfere i jagten på titlen som årets hund. Vinderen blev, Rolf Von American Canadian der ejes af Frank Sørensen. I forbindelse med udstillingen blev afholdt temadag for nye og kommende hundeejere med støtte fra Dyrevelfærdsfonden. I juli 2011 afholdte DHSK for 8 gang et samarbejde med fritidsbutikken i Avedøre og Hvidovre Kommune børnenes og hundenes dag som en del af kommunens sommerferie aktiviteter, der blev afsluttet med udstilling for racehunde. Kommune til at købe med penge fra puljen til engangsanskaffelser. Over 150 kom for at se de mange børn, der var i ringen med hunde, samt for at deltage i loppemarkedet som beboere arrangerede i forbindelse med dagen, som Royal Canin støttede med foderpræmier ved udstillingen for racehunde. Gert Møller var dommer ved det store arrangementet, hvor børnene fik informationer om de forskellige racer, der var mødt op, ligesom der blev talt om, hvorfor det er mest sikkert at vælge en hund med stambog. I November 2010 var der juleudstilling på Risbjerggård i Hvidovre. Det var en nyskabelse i DHSK, som blev en succes med masser af julehygge samt små og store hunde i ringen hvor Gert Møller var dommer og Lotte Møller ringsekretær. Tak til dommere, bestyrelserne, medlemmer i DDKC og øvrige frivillige der har gjort et stort arbejde for at planlægge, og afvikle årets udstillinger og øvrige arrangementer, uden jeres hjælp ville det ikke være muligt at gennemføre de mange aktiviteter, samt en stor tak til Royal Canin for sponsor foder til årets udstillinger. DHSK fortsætter som samarbejdende klub: Siden DDKC, UCI Berlin og DHSK i 2008 indledte et samarbejde kan vi glæde os over at samarbejdet fortsat udvikles, og foregår så hundene og medlemmerne er i centrum. Der skal her lyde en tak til bestyrelserne for et flot samarbejde til gavn for både medlemmer og øvrige deltagere i udstillinger og andre arrangementer.

6 I 2012 vil vi fortsat holde udstillinger, hvor alle Hvide Schæfere kan deltage, hvor hunde med en anerkendt stambog kan kåres, men vi vil også fortsat gerne deltage i udstillinger hvor alle racer kan deltage. I 2012 vil vi også gerne afholde dobbelt udstillinger med andre anerkendte racehundeklubber, med henblik på at give bedre udstillingstilbud for hundeejerne over hele landet. I 2012 vil vi styrke arbejdet med arrangementer, kurser, temadage og weekendtur for, voksne og hunde, lokalt. Sund økonomi: Det er dyrt at holde arrangementer i en landsorganisation, og udgifter til porto og øvrige udgifter er store for, at der kan laves et godt arbejde der når ud til alle medlemmer, samt til de mange der har interesse for hunde og arbejdet i DHSK. Bestyrelsen har de seneste år arbejdet på at holde udgifterne til drift nede, samtidig med at vi har valgt at fastholde priserne for at deltage i udstillinger, og medlemmerne har hvert år godkendt at fastholde kontingentet uændret. Derfor glæder det bestyrelsen at vi de sidste år, hvert år, er kommet ud med et flot regnskabsresultat, hvor det har været muligt at øge klubbens bank beholdning, så der også er penge når der kommer et dårligt regnskabsår. I de sidste 7 år har regnskabet vist følgende resultat: Årstal Overskud kr kr kr kr kr. Underskud kr kr. Den 31/ var der en kassebeholdning på ,38 kr. og vi kan glæde os over at der allerede i 2011 var 8 medlemmer der betalte kontingent for Tak til de der har valgt at betale kontingent for 2 år samtidig, det giver både mindre administration og færre udgifter til opkrævning af kontingent. Nye foldere i DHSK: I 2010 og 2011 har vi, med støtte fra Dyrevelfærdspuljen udgivet en række foldere som er omdelt ved vore åbne arrangementer, samt udsendt til interesserede over hele landet. Avlsudvalget udgav en folder om pelspleje, der fortæller hvordan man bedst muligt passer hundens pels, samt hvorfor pelspleje er en vigtig del af det at have hund, ligesom der er udgivet en ny folder om tandpleje som er vigtigt for alle hunde. Aktivitetsudvalget har arbejdet med at revidere folderen om DHSK, samt hvad man får som medlem i DHSK.

7 Vi arbejder på at udgive 3 foldere om hvordan man selv kan træne sin hund. Det er også foldere der kan bruges i lokal områder til fælles træning sammen med andre racer, så vi håber de nye fo

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2011

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2011 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2011 Et år i glædens og positivitetens tegn: 2010 var året hvor DHSK, og andre klubber, oplevede den økonomiske krise i Danmark, samt benzinprisens himellflugt

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2010

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2010 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen 2010 Et år i glædens og positivitetens tegn: 2009 var i lighed med 2008 et godt år i DHSK. Mange medlemmer deltog i vore arrangementer. Flere der i en periode

Læs mere

2012 var året der var præget af godt samvær mellem hunde og medlemmer, hvor hundene var i fokus, og samværet mellem medlemmerne var i top.

2012 var året der var præget af godt samvær mellem hunde og medlemmer, hvor hundene var i fokus, og samværet mellem medlemmerne var i top. Dansk Hvid Schæferklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2012 Du sidder nu med den 10 beretning for DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2012 samt tanker om det kommende års arbejde

Læs mere

Lilian Madsen og Rita Hansen blev valgt som suppleanter, og Albert Kabat fortsatte som stambogfører og Bo Grønbech blev valgt som klubbens revisor.

Lilian Madsen og Rita Hansen blev valgt som suppleanter, og Albert Kabat fortsatte som stambogfører og Bo Grønbech blev valgt som klubbens revisor. Beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2013 Du sidder nu med den første beretning efter sammenlægningen af DRC og DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2013 samt tanker om det kommende

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund.

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund. Før du køber hund 1 Hvis du anskaffer dig en hund, skal du leve sammen med den i de næste 8-15 år. Du bør derfor grundigt overveje, om du kan opfylde en hunds behov for aktivitet og samvær. Desuden skal

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Hjerteforeningens Børneklub. Oprettet: Torsdag, 27. juni :29 Senest opdateret: Onsdag, 04.

Vedtægter. Vedtægter for Hjerteforeningens Børneklub. Oprettet: Torsdag, 27. juni :29 Senest opdateret: Onsdag, 04. Vedtægter Oprettet: Torsdag, 27 juni 2013 11:29 Senest opdateret: Onsdag, 04 juni 2014 15:20 Vedtægter for Hjerteforeningens Børneklub 1 Klubbens navn er Hjerteforeningens Børneklub (klub for familier

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd

Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Foreningen Læsø Bredbånd 1.2 Foreningen er en selvstændig forening hjemmehørende i Læsø kommune. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Fægteklubben Niels Juel - Svendborg

Fægteklubben Niels Juel - Svendborg Vedtægter Foreningens navn er Fægteklubben Niels Juel, Svendborg Foreningen er hjemmehørende i Svendborg Kommune. 1. 2. Foreningens formål er, at fremme interessen for fægtningen på Sydfyn og omliggende

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Vedtægter for 875. o Respekt er at støtte hinanden til stævner. lngen skal ont muligt spille uden støtte fra et andet

Vedtægter for 875. o Respekt er at støtte hinanden til stævner. lngen skal ont muligt spille uden støtte fra et andet t\ i...!., \ Vedtægter for 875 r. Foreningens navn, hiemsted, formå, værdigrundlag og slogan. 1 Stk. 1: Foreningens navn er 875 og klubben er stiftet 14. november L974. : Foreningens hjemsted er Hirtshals

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund.

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund. FØR DU KØBER HUND Hvis du anskaffer dig en hund, skal du leve sammen med den i de næste 8-15 år. Du bør derfor grundigt overveje, om du kan opfylde en hunds behov for aktivitet og samvær. Desuden skal

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 1. Klubbens navn er Jaguar Club of Denmark. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubbens formål 2.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Side 2 til 5: De nuværende vedtægter Side 6 til 8: Forslag til nye vedtægter Bestyrelsen ønsker at fremsætte forsag om nye vedtægter som beskrevet

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde.

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. 1 Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. På de følgende sider er der en beskrivelse af, hvad vedtægterne kan/skal indeholde og kommentarer til de enkelte punkter.

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Klubben er stiftet den 1. august 1996. Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Vedtægter for Dansk Hundeskole Roskilde 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er "Dansk Hundeskole Roskilde" Klubbens hjemsted er Roskilde.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 26. februar 2011 på Hørning Kro & Hotel, Hørning.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 26. februar 2011 på Hørning Kro & Hotel, Hørning. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 26. februar 2011 på Hørning Kro & Hotel, Hørning. Til generalforsamlingen var der mødt 32 deltagere heraf 18 stemmeberettigede. Jens Koch bød velkommen. Jens

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub INDHOLD 4 3 4 4 4 HVAD ER EN FAGLIG KLUB Hvorfor have en faglig klub? Sådan starter I en klub Stiftende klubmøde Dansk Metal

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 23. november og har hjemsted i Frederikssund kommune. Foreningen er tilsluttet DDBU Den Danske Billard Union under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og er underlagt

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag 1

Vedtægtsændringsforslag 1 Vedtægtsændringsforslag 1 Stk.2. Alle bilag skal godkendes af et bestyrelsesmedlem. Begrundelse: Banken kan ikke garantere at beløbsgrænserne bliver overholdt og de har derfor krævet at vi fjerner denne

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

VEDTÆGTER for LIBERALE ERHVERV UNDER HILLERØD BYFORUM

VEDTÆGTER for LIBERALE ERHVERV UNDER HILLERØD BYFORUM ADVOKATHUSET NORDSJÆLLAND - e t p a r t n e r s e l s k a b J.nr. 5003990 et/cn/sc VEDTÆGTER for LIBERALE ERHVERV UNDER HILLERØD BYFORUM 1 Foreningens navn/hjemsted: 1.1 Foreningens navn er LIBERALE ERHVERV

Læs mere