Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis"

Transkript

1 Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis oktober 2014 Styrk din personlige gennemslagskraft november 2014 Kurser på Bornholm

2 Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Kurset er udviklet til dig, der ikke arbejder som sælger, men som har kundekontakt og indgår i rådgivningssituationer. På kurset får du værktøjer til at håndtere salgssituationen professionelt. Og du får lejlighed til at finde ud af, hvordan du bliver mere fortrolig med sælgerrollen uden at gå på kompromis med din faglighed, så kunden oplever salget som en ekstra god rådgivning eller service. Få fortrolighed med salgssituationen Forstå at bruge din faglighed til at fremme salget uden at bryde kundens tillid Lær at håndtere salget, så kunden opfatter det som ekstra god service eller rådgivning Få indblik i forskellen mellem decideret mersalg og idesalg Lær at opfange købesignaler fra kunden Værktøjer til at gennemføre salg i praksis Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og veksler mellem teori, erfaringsudveksling samt praktiske øvelser, hvor du får lejlighed til at træne nogle af de værktøjer, som præsenteres i løbet af kurset. Lars Ilsøe Mikkelsen er daglig leder og indehaver af kursus- og konsulentvirksomheden CONSILIUM, som arbejder med salg, service, ledelse og personlig udvikling. Lars er til daglig beskæftiget med både undervisning og salg af CONSILIUMs kurser og øvrige ydelser. Han har siden 1992 undervist på salgskurser og igennem hele karrieren arbejdet med salg i praksis. Som underviser er Lars fuld af energi og nærvær. Han arbejder meget hands on og altid med afsæt i kursusdeltagernes hverdag, hvilket er deltagerens garanti for input og værktøjer, som de kan tage i brug allerede efter kursets afslutning. Udnyt din faglighed effektivt og find din egen salgsstil Sådan afdækker du kundens reelle motivation og behov få indblik i effektive spørgeteknikker Lær at koble dine løsninger til kundens behov Salgssamtalen fra A til Z - sådan sikrer du fremdrift Indblik i samtalens forskellige faser Lær at opfange købssignalerne og luk salget effektivt Gode råd til forhandlingen om pris og rabat august 2014, kl begge dage en for kurset er kr , (ekskl. moms).

3 Lær at lære og huske mere effektivt Hukommelsen er central for vores evne til at lære nyt, og i en verden, hvor kravene til effektiv indlæring bliver stadig større, slår hukommelsen ofte ikke til. Hukommelsestræner Ulla Olesen har studeret de såkaldte klæbehjerner og kortlagt, hvilke metoder og værktøjer, der optimerer evnen til at huske. På kurset lærer du at bruge hjernen mere målrettet og at beherske effektive tankestrategier fra mesterhuskere. Du bliver mere effektiv med hensyn til at tilegne dig ny viden og huske det, du har lært Du får en oplevelse af, hvordan din hukommelse virker Indsigt i hvad der sker i hjernen, når vi behandler ny information Teknikker, der hjælper dig til at udvikle en super hukommelse Svar på, hvorfor nogle mennesker kan huske meget information, mens andre oplever, at ny viden forsvinder hurtigt igen Skærpet bevidsthed om, hvilke værdier, der motiverer og styrker hukommelsen Kurset veksler mellem teori, hukommelsestræning og individuelle øvelser. Lars Byriel, HD i Afsætning. Lars har gennem sit mange årige virke som selvstændig lagt vægt på udvikling af de menneskelige ressourcer - herunder hurtiglæsning, Mind Map og husketeknikker. Lars underviser med entusiasme og nærvær og har fokus på den enkelte deltagers udbytte. Lars mener desuden, at det skal være sjovt at lære, for med en god portion humor er det lettere at lære nyt. Hvordan du træner hjernen og bruger den mere aktivt til at indprente dig ny information Metoder fra excellente huskere, klassiske husketeknikker og nyere hjerneforskning Du får virkningsfulde værktøjer til at bruge hjernen bedre og indprente dig stof, så det sidder fast Hvordan du etablerer huskeknager i hjernen Sådan aktiverer du hjernen under læsning 25. september 2014, kl en for kurset er kr , (ekskl. moms).

4 Strategi og forretningsudvikling i praksis Du er mellemleder og har en væsentlig rolle i at udvikle strategien, og sidenhen føre den ud i livet. Men hvad indebærer det? Hvad skal du vide om strategiarbejdet for at opnå succesfuld strategieksekvering? Hvad er det for roller og ansvar, hvilke redskaber kan man anvende, og hvad er de typiske faldgruber i strategiarbejdet? Overblik over og forståelse for strategiens indhold Viden om, hvad andre danske virksomheder gør hvad der virker, og hvad der ikke virker Hvordan håndterer man bedst involvering, opfølgning og kommunikation Praktiske og anvendelige redskaber til udvikling og implementering af strategien Forståelse for roller i strategiarbejdet hvad du skal forvente, og hvad andre forventer af dig Gode, praktiske og relevante tips til at undgå de værste faldgruber To intensive dage, der bygger på dialog, diskussion og fokus på det praktiske og anvendelige. Der er inden kurset mulighed for at stille konkrete og specifikke spørgsmål, som vil blive besvaret undervejs. Deltagernes egne virksomheder bruges i gennemgangen til at illustrere brugen af redskaberne. Som deltager modtager du Lars Bo Hansens bog, Strategi der virker. Lars Bo Hansen er en af Skandinaviens førende ledelsesrådgivere inden for strategi og ledelse. Han har arbejdet i en række industrier med både større og mindre virksomheder. Han har skrevet 6 bøger inden for management - alle med fokus på brugbarhed. Lars Bo er kendt som en stærk og underholdende kommunikator med skarpe holdninger. Strategiens indhold de fem spørgsmål, som strategien skal besvare Proces og redskaber i forbindelse med strategien De 20 største faldgruber i forbindelse med strategiarbejdet Roller og ansvar i strategiarbejdet mellemlederens rolle nu og fremover Implementering af strategier - proces og redskaber De fem trin i strategiprocessen inkl. roller og ansvar og håndtering af usikkerhed Gennemgang og diskussion af de mest benyttede strategiske redskaber Fokus på kommunikation og implementering af strategien oktober 2014, kl begge dage en for kurset er kr , (ekskl. moms).

5 Styrk din personlige gennemslagskraft Opnå optimal indflydelse på dine omgivelser ved at udnytte dine stærke sider. Dette kursus lærer dig at sætte power på din personlige gennemslagskraft, så du trænger igennem med dine budskaber. Vi er ikke i tvivl, når vi møder en person med stor gennemslagskraft det kan ses og mærkes. Men gennemslagskraft er ikke medfødt, det kan trænes og styrkes. Ofte spiller vores rolle og jobfunktion ind på vores formelle muligheder for at trænge igennem med de budskaber, der er vigtige for os. Dette kursus inspirerer dig til at skabe nye konstruktive kommunikationsvaner for dig selv, og du arbejder på en personlig handlingsplan for, hvordan du øger din gennemslagskraft i din professionelle rolle. Træning i at udtrykke dig klart og præcist Bevidsthed om betydningen af din kommunikationsstil og dit kropssprog Integritet og autenticitet i roller og budskaber Øget opmærksomhed på din egen indflydelsesstil Få afstemt din personlige stil efter din professionelle rolle Fokus på, hvad der skal til for at øge netop din personlige gennemslagskraft Hvad er personlig gennemslagskraft for den enkelte? Budskaber og redskaber i målrettet kommunikation Styrket integritet og autenticitet i kommunikationen Fasthold dine værdier, holdninger og mål i det daglige Nærvær og karisma i kommunikationen Individuel og personlig feedback På kurset veksles der mellem øvelser, oplæg og refleksioner over egen praksis. Der arbejdes med en personlig handlingsplan, derfor er det en forudsætning for optimalt udbytte, at du allerede inden kursusstart har tænkt over dine egne behov og ønsker i relation til din dagligdag. Erik Juul har arbejdet med kommunikation og formidling hele livet. Erik er uddannet skolelærer i 1982, og siden 1997 har han været selvstændig og undervist inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling. Han ser det som sin opgave at kombinere stor faglighed med leg og kreativitet. Det skal være sjovt at udvikle sig! Eriks seminarer og kurser er opbygget over en skabelon med meget høj deltageraktivitet og en dynamik, der giver ny energi til det videre arbejde efter kurserne november 2014, kl begge dage en for kurset er kr , (ekskl. moms).

6 Praktiske oplysninger Tid Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis oktober 2014 Styrk din personlige gennemslagskraft november 2014 Sted Radisson Blu Fredensborg Hotel Strandvejen Rønne Sådan tilmelder du dig lettest Tilmeld dig online på Ring på telefon til NB! Tilmelding er bindende Afbestillingsbetingelser Ved afmelding senere end 3 uger før afholdelse betales et gebyr på 30 % af arrangementets pris. Ved afmelding senere end 2 uger før betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega. Yderligere oplysninger Katrine Bøgh Brixen, Teknologisk Institut 2014 Uddannelse Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i programmet Eventuelle programændringer kan ses på vores hjemmeside:

- årets konference for personlige assistenter

- årets konference for personlige assistenter PA 2009 - årets konference for personlige assistenter 2 6. - 2 7. f e b r u a r 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Personal Assistants, Direktionsassistent, Management Assistants,

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

Ledelse af forskellige persontyper

Ledelse af forskellige persontyper k u r s u s T i l m e l d d i g d i r e k t e p å www.ibceuroforum.dk/en k ø b e n h a v n Kursus 1: 30. april - 1. maj 11. - 12. juni Kursus 2: 15.- 16. september 27. - 28. oktober 2 0 0 9 Ledelse af

Læs mere

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014 ValueLab værdier kompetencer potentialer kommunikation præsentation troværdighed integritet personlighed troværdig kommunikation kurser 2013 / 2014 ValueLab Hareskovvej 19 DK 4400 Kalundborg T: 23 10 44

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

Det Personlige Autentiske Lederskab & Coaching - Skab trivsel, udvikling og markante resultater

Det Personlige Autentiske Lederskab & Coaching - Skab trivsel, udvikling og markante resultater Det Personlige Autentiske Lederskab & Coaching - Skab trivsel, udvikling og markante resultater Overordnet udbytte Vi styrker din evne til kontakt og ligeværd og dermed din evne til at møde andre, hvor

Læs mere

Stribevis af kurser. Praktiske oplysninger

Stribevis af kurser. Praktiske oplysninger Stribevis af kurser Assertiv kommunikation Assertionstræning Forhandlingsteknik Få styr på din stress! Grammatik tak! Instruktionsteknik Komma kom her! Læsetræning Medarbejdersamtaler Mødeteknik Notat-

Læs mere

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015 V o k s e n p æ d a g o g i k 2015 VPC-ERHVERV VPC-Erhverv 2015 1 Indhold Voksenpædagogisk uddannelse 3 Voksenpædagogisk grundkursus 12 Lær at holde et foredrag 13 Konfliktløsning 14 Feed-back en rød tråd

Læs mere

MANOVA KURSUS KATALOG

MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG VELKOMMEN TIL MANOVAS KURSUSKATALOG Mange års kursusvirksomhed gør, at vi i dag kan præsentere et spændende kursuskatalog fyldt med inspirerende og udfordrende

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

Dyk ned og vælg mellem 54 kurser og forløb

Dyk ned og vælg mellem 54 kurser og forløb Dyk ned og vælg mellem 54 kurser og forløb Velkommen til viden og værktøjer Morgendagens turister stiller høje krav, og de gør det løbende og individuelt. Det kræver både indsigt og udsyn af ledere, medarbejdere

Læs mere

kursuskatalog forår 2008

kursuskatalog forår 2008 viden kursuskatalog forår 2008 udvikling netværk 2 Ledelse Tid til et efteruddannelsestjek? I en tid, hvor der er gang i økonomien og mangel på kvalificeret arbejdskraft, bliver det vanskeligere at få

Læs mere

djøf kurser au fag it kurser personlig udvikling lederuddannelser mediatoruddannelsen Ammaassisoq PISORTATUT ILISIMATUSARFIK efterår 2014

djøf kurser au fag it kurser personlig udvikling lederuddannelser mediatoruddannelsen Ammaassisoq PISORTATUT ILISIMATUSARFIK efterår 2014 PISORTATUT ILISIMATUSARFIK personlig udvikling lederuddannelser mediatoruddannelsen Ammaassisoq djøf kurser au fag it kurser efterår 2014 Du kan downloade kursuskataloget som pdf via www.kursus.gl Hvilken

Læs mere

HVAD VISER FORSKNINGEN? At lære Den Motiverende Samtale

HVAD VISER FORSKNINGEN? At lære Den Motiverende Samtale I denne artikel vil jeg præsentere nyeste forskning inden for hvordan man lærer Den Motiverende Samtale. Jeg vil præsentere empiriske undersøgelser og studier, der dokumenterer, at man ikke lærer Den Motiverende

Læs mere

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 Kursusafdelingen KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 læs mere på www.ahkurser.dk it Økonomi og regnskab salg og markedsføring Ledelse Administration Kommunikation Iværksætteruddannelse 1 Akademi- og

Læs mere

Kursusprogram Kurser for yngre kandidater Aalborg, Århus, Kolding og Odense

Kursusprogram Kurser for yngre kandidater Aalborg, Århus, Kolding og Odense Kursusprogram Kurser for yngre kandidater Aalborg, Århus, Kolding og Odense 1. halvår 2015 Her i foråret har IEF-Fonden 17 forskellige titler på programmet. Der er 28 fysiske kurser som afholdes i henholdsvis

Læs mere

ADHD Professionel. ADHD Professionel. En praktisk uddannelse for dig der. arbejder professionelt med mennesker. med diagnosen ADHD.

ADHD Professionel. ADHD Professionel. En praktisk uddannelse for dig der. arbejder professionelt med mennesker. med diagnosen ADHD. ADHD Professionel ADHD Professionel En praktisk uddannelse for dig der arbejder professionelt med mennesker med diagnosen ADHD. ADHD Professionel uddannelsen En uddannelse for dig der arbejder med børn,

Læs mere

BLIV BEDRE TIL GOLF PROJEKT

BLIV BEDRE TIL GOLF PROJEKT PROJEKT BLIV BEDRE TIL GOLF FORMÅL Projektet Bliv bedre til golf er et helhedsorienteret intuitivt udviklingsprogram for golfspillere i aldersgruppen 7-15 år. Vi tilbyder et effektivt program, der er målrettet

Læs mere

BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE

BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE 2 BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE Indledning BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE Idrætsforeningerne skal favne bredt fra 6-årige begyndere og ambitiøse teenagere til voksne motionister og professionelle atleter.

Læs mere

KURSER Uddannelsespuljen Efterår 2013

KURSER Uddannelsespuljen Efterår 2013 KURSER Uddannelsespuljen Efterår 2013 Velkommen til en ny kursussæson! I dette katalog finder du Center for frivilligt socialt arbejdes åbne kurser og øvrige tilbud for efteråret 2013. Aktiviteterne er

Læs mere

KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2015

KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2015 KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2015 VELKOMMEN TIL EN NY KURSUSSÆSON I dette katalog præsenterer Center for frivilligt socialt arbejde sine kursusaktiviteter i foråret 2015. Kataloget indeholder alle kurser, netværk

Læs mere

grunduddannelse som anklager

grunduddannelse som anklager 4 9 grunduddannelse som anklager 6 Indhold Indhold 2 Velkommen 3 Hvorfor grunduddannelse? 4 Læring hvad giver effekt? 7 Om uddannelsen 8 De enkelte moduler 10 Hjælp til dig 13 Dit ansvar og hvad du kan

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Kursus- og uddannelseskatalog 2014

Kursus- og uddannelseskatalog 2014 NYHED: Akademifag der giver ECTS-point Kursus- og uddannelseskatalog 2014 Få et kompetenceløft, der både styrker dit CV og det psykiske og fysiske arbejdsmiljø i organisationen Sundhed og trivsel betaler

Læs mere

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1 Skab trivsel og varige resultater Partner Motivation Factor / partner 1 Partner Motivation Factor Partner Bliv partner hos Motivation Factor Institute og få adgang til et struktureret procesværktøj, der

Læs mere

Strategisk marketinguddannelse

Strategisk marketinguddannelse Strategisk marketinguddannelse - skab vækst og øget bundlinje Nyskabende strategisk marketinguddannelse inkl. teamseancer og individuel rådgivning MPETENCEUDVIKLING kst er virksomheders e kompetencer rked

Læs mere

Kompetenceudvikling. kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer. Kurser 2015

Kompetenceudvikling. kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer. Kurser 2015 Kompetenceudvikling kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer Kurser 2015 Henning Nyekjær Indehaver af QMS-Consult hny@qmsconsult.dk Mobil: +45 2462 3664 Lone Meng Kursusadministration/bogholderi lme@qmsconsult.dk

Læs mere

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Produktivitet DI, marts 2009 1 DI s undersøgelse 435 ledende medarbejdere fra medlemmer af DI har deltaget i en undersøgelse

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere