EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN..."

Transkript

1 EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

2

3 OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at skabe en virksomhed, der udelukkende fokuserer og motiveres af, at skabe udvikling hos ledere, teams og derved bedre arbejdspladser i Danmark, er Motivation Managements drøm. MENNESKET I FOKUS For at Motivation Management kan bevare sin fokus på mennesker og vores kunders ønske om at kunne tilpasse vores kunders forretninger, er virksomheden sammensat af partnere/konsulenter. Motivation Management ønsker at holde sin fulde fokus på udvikling og mennesker, hvilket har gjort at virksomheder i hele Danmark har kunne mærke vores brændede ønske og benyttet vores ydelser, fordi de ved vi gør hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Alle udviklingsprocesser i Motivation Management tager udgangspunkt i motivation, og hjælper derved den traditionelle lederrolle til at vende sin indsigt lidt på hovedet, ved at sætte mennesket i fokus. Dette er en proces, man starter og løbende udvikler på. Den forklarer den røde tråd i Motivation Managements ydelser, som alle er tilpasset og kan sammensættes som moduler til hinanden. VISIONEN Visionen er at give danske ledere og teams simple og menneskelige værktøjer, så Danmark får et mere motiverende arbejdsmiljø, færre stressramte, glade mennesker og mere sund produktivitet.

4 KURSER

5 ENNEAGRAM 1 Enneagrammet er et menneskeligt landkort, fordelt på 9 typologier. Et af de mest anvendte i erhvervslivet i vores tid. Enneagrammet er anderledes og har en mere effektiv tilgang til mennesker, hvilket gør at det kan implementeres og derved vinder over så mange af de andre værktøjer vi benytter i dag. Formål Enneagram 1 er at få den mest grundlæggende enneagramteori introduceret. Udbyttet At lære at forstå forskelligheden mellem mennesker. Målgruppe Alle der har lyst til at styrke sin forståelse af sig selv og andre mennesker. Forudsætningen Ingen forudsætninger er krævet. Værktøjer Enneagramteorien er baseret på Enneagrammets Visdom, udgivet af The Enneagram Insitute. I uddannelsesforløbet er elementer samt øvelser fra NLP, kognitiv teori, motivation samt vanebrydning. Forløb Enneagram 1 er fastsat til 4 gange om året af 3 dage, så man vælger den dato der er interessant for en selv. Dette kursus giver adgang til Enneagram Business samt Enneagram Business Leader. Kursussted Kurserne afholdes i Storkøbenhavn. Se mere på motivationmangament.dk. Prisen kr. ekskl. moms

6

7 ENNEAGRAM BUSINESS Enneagrammet er et menneskeligt landkort, fordelt på 9 typologier. Et af de mest anvendte i erhvervslivet i vores tid. Enneagram business er formet således at man praktiserer det man lære fordelt over 1 år, 6 mdr eller 1 dag ad gangen. Formål Enneagram Business er tilpasset erhvervslivet og skræddersyet til et travlt arbejdsliv, samt til de der ønsker at implementere sin enneagramviden med det samme. Udbyttet At styrke sin selvindsigt, kommunikationsevne samt navigationen mellem mennesker. At lære at forstå andre mennesker, og derved få færre menneskelige udfordringer. Målgruppe Alle der har lyst til at styrke samt arbejde med den menneskelige indsigt. Forudsætningen 3 dages Enneagram 1 er vigtigt at have inden kurset, så får man maximalt udbytte ud af uddannelsen. Værktøjer Enneagramteorien er baseret på Enneagrammets Visdom, udgivet af The Enneagram Insitute. Forløb Hele Enneagram Business løber fra februar december. Man kan dog opsamle eller supplere sin allerede nuværende enneagramviden, ved at købe separate dage (dog uden bøger, opgaver og webopfølgning), eller man kan tilmelde sig for et halvt år, dog kan man ikke få diplom og workshopdag kun kursusbevis. Kursussted Kurserne afholdes i Storkøbenhavn. Se mere på motivationmangament.dk. Prisen 1 dag: 3500 kr. ekskl. moms. 6 mdr.: kr. ekskl. moms. 1 år: kr. ekskl. moms.

8 VI FØLGER IKKE DEN FAGLIGT DYGTIGE LEDER, VI FØLGER DEN AUTENTISKE OG MENNESKELIGE LEDER

9

10

11 ENNEAGRAM BUSINESS LEADER Enneagrammet er et menneskeligt landkort, fordelt på 9 typologier. Et af de mens anvendte i erhvervslivet i vores tid. Enneagram Business Leader er en uddannelse for lederen, som ønsker værktøjerne til at blive en mere autentisk, kommunikativ og menneskelig stærk leder i en hektisk dagligdag. Formål Enneagram Business Leader er tilpasset erhvervslivet og er skræddersyet til den travle leders arbejdsliv, samt de steder hvor man ønsker at facilitere implementeringen af sin enneagramviden i virksomheden. Udbyttet At styrke sine lederegenskaber, autenticitet, selvindsigt, kommunikationsevner samt navigationen i lederrollen. At lære at forstå og navigere smartere med andre mennesker, og derved få færre menneskelige udfordringer som leder. Målgruppe Ledere der vil styrke sit lederskab samt arbejde med den menneskelige indsigt. Forudsætningen 3 dages enneagram 1 er vigtigt at have inden kurset, samt en træning i enneagrammet. Værktøjer Enneagramteorien er baseret på Enneagrammets Visdom, udgivet af The Enneagram Insitute. Forløb Hele Enneagram Business Leader løber fra februar december, man kan dog opsamle eller supplere sin allerede nuværende enneagramviden, ved at købe separate dage, eller man kan tilmelde sig for et halvt år. Kursussted Kurserne afholdes i Storkøbenhavn. Se mere på motivationmangament.dk. Prisen 1 dag: 4500 kr. ekskl. moms. 6 mdr.: kr. ekskl. moms. 1 år: kr. ekskl. moms.

12 VIRKSOMHEDSPAKKER

13 MOTIVERENDE LEDELSESPAKKE Motiverende ledelsesforløb henvender sig til ledere og teams, der ønsker at fokusere på mennesker, og hvad der skal til for at skabe de bedste resultater med mennesker som udgangspunkt. Formål At træne lederteamet i motivende ledelse samt læren om menneskelig indsigt i sig selv og sit team. Udbyttet At styrke sine lederevner, autensitet, selvindsigt, kommunikationsevner samt navigationen mellem mennesker. At lære at forstå andre mennesker og derved få færre ledelsesudfordringer. Målgruppe Ledere der ønsker at styrke deres menneskelige lederskab. Forudsætningen At man ønsker udvikling af sit lederskab. Værktøjer Planstruktur/overblik Kommunikationsværktøjer Typologiværktøj (enneagrammet) Processer Motivation/coaching Forløb Hele forløbet tilpasses lederteamet og de rammer der er sat herom. Proces- og tidsplaner planlægges i forhold til projektets størrelse. Kursussted Kursussted aftales separat. Ikke inkl. i prisen. Prisen Priserne starter ved kr. ekskl. moms for 3 kursus dage samt 1 individuel samtale for 5 personer.

14

15 STRATEGIPAKKE Strategiforløb er for virksomheder, der har udfordringer med struktur, kommunikation og mennesker. I Motivation Managements strategiforløb formaliserer man forretningsstrukturen og et godt afset for at sikre, at menneskerne kan se sig selv i planerne. Formål Strategiforløbet har til formål at præcisere, formulere og kommunikere virksomhedens strategi, samt sikre at mennesker er en del af planstrukturen. Udbyttet At styrke kommunikationen og forventningerne til virksomhedens ledere/medarbejdere. At synliggøre og præcisere performance samt resultater. Målgruppe Lederteams Forudsætningen Adgang til allerede eksisterende strategimateriale og nøglepersoner til forløbet. Værktøjer Standardplanstruktur i PP form med øje for sideløbende kommunikationsproces. Forløb Hele strategiforløbet skræddersys til den enkelte virksomhed indeholdende: Planlægning Strategiseminar 1 dag 2 x halve opfølgningsdage med lederteamet Kommunikationsplan Koordinering og kommunikation Kursussted Kursussted aftales separat. Ikke inkl. i prisen. Prisen Standardforløb for ledergruppe på 5 personer, med ovenstående forløb kr. ekskl. moms.

16

17 SALGSKURSUS PAKKE Motivation Managements salgskurser tager udgangspunkt i mennesker: Hvordan er sælgerens salgsprofil og hvad skal sælgeren arbejde med, hvordan forstår vi vores kunder og hvordan vi sælger til dem. Formål Lær at brug enneagrammet effektivt og praktisk i virksomheden. Udbyttet At salg er relationer og ved at styrke sælgernes evne til at skabe stærkere relationer, forståelse og præcis kommunikation, vil salget stige. Målgruppe Alle virksomheder, der har lyst til at styrke samt arbejde med den menneskelige indsigt. Forudsætningen At man ved at mennesker betragtes som HUMAN CAPITAL og er dem der tjener pengene i virksomheden. At man yderligere ønsker at fokusere på menneskers motivation. Værktøjer Enneagramteorien er baseret på Enneagrammets Visdom, udgivet af The Enneagram Insitute. Forløb Hele Enneagramforløbet kan strække sig over 6 eller 12 måneder, hvor der er kursus 1 gang om måneden med indlæring af værktøjet, opgaver og opfølgning. Alle forløb er beskrevet og planlagt i proces med løbende opfølgning. Kursussted Kursussted aftales separat. Ikke inkl. i prisen. Prisen 6 måneders enneagram udvikling a 6 kursusdage (10 personer) : kr 12 måneders enneagram udvikling a 12 kursusdage (10 personer): kr Priserne er ekskl. moms.

18

19 ENNEAGRAMPAKKE Motivation Managements enneagramforløb retter henvendelse til de virksomheder, der ønsker at implementere menneskeværktøjer i en proces der er simpel og brugbar i en hektisk hverdag. Formål Lær at bruge enneagrammet effektivt og i praksis i virksomheden. Udbyttet Når virksomheden vælger at implementere enneagrammet i en proces, får man løst mange af de menneskelige udfordringer, der ligger gemt i virksomheden, og dette sparer penge for virksomheden. Målgruppe Alle virksomheder, der har lyst til at styrke samt arbejde med den menneskelige indsigt. Forudsætningen At man ved at mennesker betragtes som HUMAN CAPITAL og er dem der tjener pengene i virksomheden. At man yderligere ønsker at fokusere på menneskers motivation. Værktøjer Enneagramteorien er baseret på Enneagrammets Visdom, udgivet af The Enneagram Insitute. Forløb Hele Enneagramforløbet kan strække sig over 6 eller 12 måneder, hvor der er kursus 1 gang om måneden med indlæring af værktøjet, opgaver og opfølgning. Alle forløb er beskrevet og planlagt i proces med løbende opfølgning. Kursussted Kursussted aftales separat. Ikke inkl. i prisen. Prisen Konsulent pr. måned for 5 dage i min. 6 måneder: kr. pr. måned. 6 måneders enneagram udvikling a 6 kursusdage (10 personer) : kr. 12 måneders enneagram udvikling a 12 kursusdage (10 personer): kr. Priserne er ekskl. moms.

20

21 COACH/KONSULENTPAKKER Coach/konsulent pakker henvender sig til Lederen eller teamet der har for travlt til at uddannes og ønsker learning by doing og hands on. Coachen/konsulenten kommer on site og FIKSER. Formål En ekstern udviklingskonsulent, kan løbende udvikle dine medarbejdere og sikre menneskelig fremdrift. Udbyttet Virksomheden betaler kun for de timer konsulenten er til stede, og da konsulenten er ekstern er man i stand til en større sparring, udvikling samt innovation. Målgruppe Alle virksomheder der har lyst til at udvikle løbende i virksomheden. Forudsætningen Virksomheden har fokus på mennesker og performance. Opgaver Lederudviklingsopgaver HR udviklingsopgaver Salgsudviklingsopgaver Stress- og sygdomsforbyggelse Trivselsopgaver Motivations- og performanceopgaver Enneagram implementering Træning af leder onsite Generelle menneskeudviklingsopgaver Kursussted Alt foregår i virksomheden Prisen 1 dag om måneden i virksomheden: kr. 2 dage om måneden i virksomheden: kr. 5 dage om måneden i virksomheden: kr. Priserne er ekskl. moms samt baseret på min. 6 måneders samarbejde.

22

23 DUBAIPAKKE Rejsepakken DUBAI henvender sig til grupper, der ønsker at implementere enneagrammet intensivt og under andre rammer. Den kombinerer uddannelse og oplevelser så det er mere motiverende. Formål Intensiv og teamorienteret enneagramtræning. Udbyttet Når virksomheden vælger at implementere enneagrammet i en proces, får man løst mange af de menneskelige udfordringer, der ligger gemt i virksomheden og dette sparer penge for virksomheden. At træne intensivt i 5 dage giver teamet ro til at få maximalt udbytte af træningen. Målgruppe Alle virksomheder, der har lyst til at styrke samt arbejde med den menneskelig indsigt. Forudsætningen At man har lyst til at udvikle HUMAN CAPITAL og dem, der tjener pengene i virksomheden. Samt ønsker at fokusere på menneskers motivation. Værktøjer Enneagramteorien er baseret på Enneagrammets Visdom, udgivet af The Enneagram Insitute. Forløb Udviklingsforløbet starter med planlægning, 5 enneagramdage i Dubai, samt opfølgning som aftales efterfølgende. Kursussted Sted kan være Dubai, 5 dage med træninger og oplevelser samt bespisning. Prisen Estimat pr. Person kr. ekskl. moms. Her tages forbehold for perioden og uforudsete anliggender. Destination Dubai kan ændres efter kundens ønske, priserne ændres og tilpasses derefter.

24 ALLE VIRKSOMHEDS- KURSER KAN FORMES OG TILPASSES EFTER ØNSKE. BESTILLING Bestilling af kurser, seminarer og workshops skal ske via hjemmesiden, mail eller telefon. INSPIRATION Kontakt os gerne for GRATIS inspiration på mail eller telefon. KONTAKT Park Allé Vallensvæk Web: motivationmanagement.dk Mail: Telefon:

25

26 Vi havde besøg af Motivation Management i et par timer, hvorefter vi nærmest ikke troede på det vi havde oplevet. Henrik N. Andersen Adm. Direktør, Erria A/S

Udbyttet Styrke kommunikationen og forventningerne til virksomhedens ledere/medarbejdere. Synliggøre og præcisere performance samt resultater.

Udbyttet Styrke kommunikationen og forventningerne til virksomhedens ledere/medarbejdere. Synliggøre og præcisere performance samt resultater. Virksomhedspakker Strategipakke Strategiforløbet har til formål at præcisere, formuleret og kommunikeret virksomhedens strategi samt sikre at mennesker er en del af planstrukturen. Styrke kommunikationen

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces.

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces. Forandringsledelse Succesfuld ledelse af forandringsprocesser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer sker hele tiden, og de sker hurtigere end nogensinde

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Invitation Lederudvikling

Invitation Lederudvikling Invitation Lederudvikling Tankerne bag.. ConnectSport tilbyder deltagerne en praktisk lederuddannelse bestående af 3 kursusdage. Formålet med lederudviklingsforløbet er at give deltagerne effektive og

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

Plan i eget arbejde. På kurset arbejder du med at: Bliv god til planlægning af dit arbejde. Hvem deltager på kurset? Øg din personlige effektivitet

Plan i eget arbejde. På kurset arbejder du med at: Bliv god til planlægning af dit arbejde. Hvem deltager på kurset? Øg din personlige effektivitet Plan i eget arbejde Plan i eget arbejde Øg din personlige effektivitet Bliv god til planlægning af dit arbejde Du har haft en travl arbejdsdag. Måske har du oven i købet arbejdet over igen. Alligevel føler

Læs mere

Projektledelse - og ledelse af mennesker

Projektledelse - og ledelse af mennesker Projektledelse - og ledelse af mennesker Udvikling/ Mennesker/ Resultater Projekter er en arbejdsform, der kan fremme innovation, udvikling, samarbejde og helhedsorienterede løsninger. Arbejdsformer og

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab.

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab. Personlig Power Find ro og brænd igennem med autenticitet og gennemslagskraft Vil du gerne brænde igennem og opnå autenticitet og gennemslagskraft uden at gå på kompromis med din integritet? Og vil du

Læs mere

Ledelse af organisationskultur

Ledelse af organisationskultur Ledelse af organisationskultur Brug kulturen som løftestang for forandringer De fleste ledere har oplevet, at uanset hvor god en strategi er, kan organisationskulturen vise sig at være en kraftfuld størrelse,

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

Konflikthåndtering fra kaos til kontrol

Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Få værktøjerne til effektivt at forebygge og løse konflikter med konceptet Have A Nice Conflict Få værktøjer til effektiv

Læs mere

Leder Netværk Et forum for Motiverende ledelse. Alle ledere har behov for at have et sted man kan dele, træne og sparre sit lederskab

Leder Netværk Et forum for Motiverende ledelse. Alle ledere har behov for at have et sted man kan dele, træne og sparre sit lederskab Leder Netværk Et forum for Motiverende ledelse Alle ledere har behov for at have et sted man kan dele, træne og sparre sit lederskab Visionen At skabe et rum for den moderne menneskelige leder, hvor man

Læs mere

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk.

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. Retorisk Akademi Du kan sikkert jeres strategier - men kan du kommunikere dem? Retorisk

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

ÅBNE KURSER 2016 Der skaber værdi i praksis

ÅBNE KURSER 2016 Der skaber værdi i praksis ÅBNE KURSER 2016 Der skaber værdi i praksis nxtstp.dk kører hvert år en række åbne kurser, primært indenfor salg, service og motivation. Vi har 2 primære kursusdestinationer, det er Kellers Park ved Vejle

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

Impact Communicator 3

Impact Communicator 3 Roxana Kia Impact Communicator 3 (Brug Dig Selv) Videregående kursus i high-performance lederskab og kommunikation. Engagér, bevæg, transformér Formålsdrevet lederskab Hvad enten du er topleder, politiker,

Læs mere

RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE

RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE # VI OPLEVER, AT MANGE OFFENTLIGE ORGANISATIONER ER UNDER VOLDSOMT PRES. LAD OS HJÆLPE JER! 2 KOORDINERING AF KOMPLEKSE OG TVÆRGÅENDE ARBEJDSPROCESSER

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

ARBEJDSMILJØKAMPAGNE GRATIS TILBUD TIL MED-UDVALG/TRIO OG LEDERE

ARBEJDSMILJØKAMPAGNE GRATIS TILBUD TIL MED-UDVALG/TRIO OG LEDERE ARBEJDSMILJØKAMPAGNE GRATIS TILBUD TIL MED-UDVALG/TRIO OG LEDERE BOUNCE 2017 fælles om robuste forandringer arbejdsmiljøkøbenhavn Indhold BOUNCE 2017 fælles om robuste forandringer 3 Arbejdsmiljøkampagnens

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

Lederuddannelser PB 1

Lederuddannelser PB 1 Lederuddannelser 1 LEDELSE KAN LÆRES Ledelse kan læres Effektiv ledelse er grundstenen til en virksomheds fortsatte succes. Med vore kurser i ledelse tilbyder vi et komplet efteruddannelsesforløb af nøglepersonerne

Læs mere

Aktionslæringskonsulent uddannelse

Aktionslæringskonsulent uddannelse Aktionslæringskonsulent uddannelse Strategisk Aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen gennem praksis Strategisk aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen

Læs mere

BESTYRELSESMEDLEM BLIV KLÆDT BEDRE PÅ TIL OPGAVEN SOM FOR FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER

BESTYRELSESMEDLEM BLIV KLÆDT BEDRE PÅ TIL OPGAVEN SOM FOR FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER BLIV KLÆDT BEDRE PÅ TIL OPGAVEN SOM BESTYRELSESMEDLEM FOR FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER Målrettet bestyrelsesmedlemmer på idræts- og fritidsfaciliteter, der ønsker at styrke de generelle kompetencer

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse 5 gode råd til porteføljestyring af projekter: 1. Giv et 360-graders billede af porteføljen for alle interessenter 2. Forudsig og vurdér ledelsens behov for information 3. Lav projektopfølgning

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Indhold: - Enneagram Kommunikation -og udviklingsværktøj - Stress Symptomer og forebyggelse - Virksomhedskurser Se kursus -og uddannelses oversigt på side 7 Enneagram:

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU AU HR Udvikling og Arbejdsmiljø 2019 AARHUS UNIVERSITET 2 Baggrund Som led i AU s strategiske fokus på ledelse tilbyder AU HR udviklingsforløb, målrettet forskningsledere på AU. Der oprettes løbende hold,

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab 1 Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab Jeg afholder løbende kursusforløb for mennesker, som ønsker at øge deres kapacitet i forbindelse med kommunikation, ledelse og beslutningstagning.

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

Motivation Factor Job & Education

Motivation Factor Job & Education Styrk trivslen og motivationen - hos jeres målgruppe og jer selv! Motivation Factor Job & Education Sommerrabat på kurser, der afholdes internt i juni, august eller september 2015 3 dages internt kursus

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

ROBUST MENTAL SUNDHED

ROBUST MENTAL SUNDHED ROBUST MENTAL SUNDHED Individuel rådgivning Mindfulness Online Kurser Foredrag Holdundervisning Workshop Mindfulness som faglig kompetence INDHOLD Mindbusiness 1 2 3 4 5 6 Individuel rådgivning Mindfulness

Læs mere

Skabelon til beskrivelse af sundhedsprojekter

Skabelon til beskrivelse af sundhedsprojekter Skabelon til beskrivelse af sundhedsprojekter Projekttitel: Trivsel og Sundhed på arbejdspladsen Baggrund for projektet: Bilernes hus ønsker at have fokus på medarbejdernes trivsel. Det er et vigtigt parameter

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

FORENINGSLEDERKURSUS KOLDING KOMMUNE

FORENINGSLEDERKURSUS KOLDING KOMMUNE FORENINGSLEDERKURSUS KOLDING KOMMUNE Målrettet foreningsledere som ønsker nye værktøjer og inspiration til at styrke den daglige rekruttering og ledelse af frivillige Rekruttering og ledelse af frivillige

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Bliv parat til at tage lederrollen Nye ledere kan med fordel starte her Med de basale personlige og faglige ledelseskompetencer kommer du godt fra start

Læs mere

Lederen som facilitator af innovation og forandring

Lederen som facilitator af innovation og forandring Lederen som facilitator af innovation og forandring Styrk din facilitatorrolle Mange ledere faciliterer hver eneste dag, men de færreste har lært at benytte de grundlæggende teknikker, som skaber gode

Læs mere

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer.

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer. Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Ta en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 1 INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 Fire dage fra 5. september til 2. oktober 2013 Kursusleder: Per Krull Undervisning og træning i: Procesdesign og ledelse Systemisk teori, -tænkning og -ledelse

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Procesledelse i kompleksitet (PKU 2)

Procesledelse i kompleksitet (PKU 2) Procesledelse i kompleksitet (PKU 2) Gå forrest i komplekse sammenhænge Tag en overbygning på Proceskonsulentuddannelsen (PKU 1), og byg videre på dine evner som procesfacilitator med state-of-the-art

Læs mere

Planlægning og effektivitet

Planlægning og effektivitet Planlægning og effektivitet Planlæg bedre, og opnå større effektivitet Personlig effektivitet handler om at det er dig, der skal styre tiden og planlægning af opgaverne ikke omvendt. Er du presset af mange

Læs mere

Middle Management Program (MMP)

Middle Management Program (MMP) Middle Management Program (MMP) Lederudviklingsprogram for mellemledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der leder andre ledere, og som allerede har erfaring med denne lederrolle

Læs mere

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Half Double Master Class

Half Double Master Class Half Double Master Class Intensivt kursus med personlig sparring. Få hurtigere og større gevinst i dine projekter Half Double kombinerer den bedste erfaring fra agil udvikling og klassisk projektledelse

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Lønsomhed og forretningsudvikling gennem ABC-analyser

Lønsomhed og forretningsudvikling gennem ABC-analyser Lønsomhed og forretningsudvikling gennem ABC-analyser Skab større lønsomhed på den korte bane og solidt grundlag for udvikling af forretningen A B C Intensivt netværksbaseret udviklingsprogram mellem Plastindustrien

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje 2005 Will-management er et halvårligt selvudviklingsforløb med fokus på anvendelse af den stærke, den gode og den intelligente vilje. I løbet af fire moduler

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Eksamineret Scrum Master

Eksamineret Scrum Master Eksamineret Scrum Master Bliv en succesfuld Scrum Master Scrum er en metode, der hjælper organisationer med at få mest muligt ud af deres indsatser. Metoden er en af de mest udbredte til at styre komplekse

Læs mere

Bliv en stærkere personalechef

Bliv en stærkere personalechef INVITATION TIL Bliv en stærkere personalechef Udviklingsforløb for personalechefer i staten Kære personalechef Du inviteres hermed til at deltage i Personalestyrelsens udviklingsforløb for personalechefer

Læs mere

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes Organisation Uddannelse Coaching Foredrag Alle ydelser er baseret på Emotionel Intelligens (EI), kommunikation og selvledelse. Organisation

Læs mere

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i

Læs mere

Helhedsorienteret Projektledelse

Helhedsorienteret Projektledelse Helhedsorienteret Projektledelse I århundreder har vi spillet ludo og dygtiggøre os i spillet. Moderne ledelsesudvikling - dans på bordene Gode ledere tør og har evnerne til at sætte sig mål, som andre

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 48, Aarhus, marts 2018 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN www.redminkrop.dk Tlf.: 40 222 395 MOTIVATIONS FOREDRAG PÅ ARBEJDSPLADSEN REDMINKROP gør en forskel inden for trivsel, sundhed og arbejdsmiljø

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBCs Før-Leder Program Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der

Læs mere

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering Center for Lean Landets bedste lean kurser info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Lean Service og Administration Lean kursus med certificering 1. Kursusdag Lean Principperne 2. Kursusdag

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du have et indre holdepunkt, som du kan navigere ud

Læs mere

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Herunder kan du læse de spørgsmål, som stilles i forbindelse med undersøgelsen. Både medarbejdere og ledere bliver stillet 88 spørgsmål. Herudover vil ledergruppen blive

Læs mere

To dages uddannelse for salgsledere med fokus på: To dages uddannelse for sælgere med fokus på:

To dages uddannelse for salgsledere med fokus på: To dages uddannelse for sælgere med fokus på: SALGSUDDANNELSE SALES ACADEMY Én uddannelse for både salgsledere og sælgere To dages uddannelse for salgsledere med fokus på: > > Virksomhedens salgsstrategi > > At opnå bedre salgstal > > At sammensætte

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere