RESULTS! 8 Lektierne er spændene og interessante

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESULTS! 8 Lektierne er spændene og interessante"

Transkript

1 RESULTS! N yh e d s b r e ve t f r a A m a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Vi fejrer 32 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985 I dette nummer: Communicating is fun! 2 I.T. in second class 2 Succes historier fra 4. klasse Matematik i 5. klasse Hej mit navn er Aishah og jeg går I 5.kl og jeg er 11 år 3 gammel. 5. klasse på National Museet 3 Vi elsker Den Blå Planet 4 Elever fra AIS gør en forskel 5 6th class project 5 I dette år har jeg og min klasse haft meget at gøre med en matematikbog som hedder Kolorit, vi har også en side på internettet, den hedder Matematikfessor. Det har været meget interessant for os med Matematikfessor og Kolorit bogen. Vi har lært meget af Koloritbogen, det har været en stor udfordring, men det har været sjovt at samarbejde med hinanden i klassen. Vi har hjulpet hinanden med at forstå hvad det er vi skal lave, hvis der er noget vi ikke kan finde ud af. Vi arbejder godt med de nye ting vi har fået dette år, vi for også lektier i Matematikfessor fra vores lærer. 2nd class love romantic style art 5 Information fra skolen kontor 6 Kontakt information på klasselærer 6 Invitation til ordinær generalforsamling 7 In search of BIG CATS! 8 Lektierne er spændene og interessante Hvordan 3 farver bliver til 12 i billedkunst! Skolens kontakt information at lave, hvis der er noget vi ikke kan 8 forstå kan vi altid trykke ind på en video og få forklaringen. Det har hjulpet meget dette år, med alle de nye ting med 8 Matematikfessor og Koloritbogen. Det gode ved Matematikfessor er, at læren kan se hvad det er eleven ikke rigtig forstår, så kan læren tage det op med klassen og eleven og hvis der også er andre der ikke forstå det, kan få masse på hvad de ikke forstod. I Kolorit lære vi det samme i matematikbogen, bare på en helt anden måde. Det har været et fantastisk år med Koloritbogen og Matematikfessor, vi har lært meget i dette år fra de begge ting på en interessant og spændene måde. Aishah, 5.kl. Ler demo giver forståelse! Vi bruger ler demonstrationer meget i vores undervisning på AIS. Ler demo er et værktøj der hjælper med at give elever en bedre forståelse af hvad der kan virke som flade ord, så de kan selv se og mærke at et ord er mere end blot bogstaver. Janat fra 1. klasse har lavet en smuk ler af ordet de, der betyder flere af den samme ting eller personer., og det viser hun ved at lave en mand der peger på de biler. Som Janat selv fortalte så siger ler manden de biler er små.

2 SIDE 2 NY HE DS BRE VET FR A A MAGER S INT ER NAT IO NAL SC HOOL Communicating is fun! I 3. klasse har vi de sidste par uger, arbejdet med kurset "Communicating is fun". Her har børnene blandt andet lært om hvad kommunikation er, hvordan man får sin kommunikation over til modtageren og hvordan man får sit spørgsmål besvaret. Ved hjælp af en masse øvelser, bliver det ovenstående øvet, indtil at eleven føler at han/hun kan gøre det godt. De ting de lærer, kan de bagefter bruge til nemmere at løse konflikter, både i klassen og i pauserne. Børnene har det rigtig sjovt, mens de udfører øvelserne og de tager ansvaret som træner alvorligt. De ting de lærer, kan de bagefter bruge til nemmere at løse konflikter, både i klassen og i pauserne. I.T. in Second Class Students in 2nd class love using computers and smartboards to help with their school work. They have been learning how to use the Internet and search for information. Here you can see 2nd class working with computers to find information about fish during their Natur/Teknik lesson. It was a lot of fun! They have been learning how to use the Internet and search for information.

3 NY HE DS BRE VET FR A A MAGER S INT ER NAT IONAL SC HOOL SIDE 3 Succes historier fra 4. klasse Indtil for nogle måneder siden var matematikfaget meget svært for mig. Jeg forstod ikke rigtig teksten, og derfor kunne jeg ikke svare korrekt. Min forståelse blev virkelig bedre ved hjælp af alle de visuelle præsentationer. Nu har alting ændret sig; jeg kan læse og forstå, hvad jeg skal gøre, mine svar er rigtige, og derfor er jeg glad. Mange tak. Min fortåelse er blevet bedre; jeg er også hurtigere. Jeg synes faktisk, jeg er er ved at blive god til det. Jeg kan rigtig godt lide, når vi laver matematik on line sammen med de andre elever. Jeg vil gerne takke min matematik lærer for al den hjælp, hun har givet mig. Maha - 4. klasse Jeg er glad for, der er hjemmesider, der kan hjælp mig. Sana - 4. klasse Jeg kan godt lide at lave matematik on line, fordi det er sjovt at spille nogle af matematik spillene. Matematik on line giver mig en bedre forståelse og hjælper mig med at komme hurtigere fremad i matematik bogen. Matematik on line har også hjulpet mig ned at løse nogle af de problemer, jeg havde med at lære tabellerne. 5. klasse på National Museet Skrevet af Amir, 5. klasse elev. Vi har været på tur til National Museet. Vi gik rundt i forskellige rum f. eks. var vi inde i et rum om middelalderen, det viste mange sværd som de brugte i den tid og deres tøj var også virkelig interessant. Der var også en gammel kanon, den var virkelig stor og interessant. Den var sikkert også tung. Vi har også kigget meget på hvordan de levede, deres senge så virkelig skrøbelige ud og deres værelser var lavet af træ. Der var også en stor pejs, det var sikkert fordi det var koldt og de havde ingen radiatorer, ligesom vi har i dag. Vi gik rundt i forskellige rum f. eks. var vi inde i et rum om middelalderen, det viste mange sværd som de brugte i den tid og deres tøj var også virkelig interessant. Hele klassen troede der var en spøgelse! Vi blev bange da vi skulle kigge gennem en dør som havde et lille vindue. Men det var bare en refleksion af lyset. Pyha! Så så vi også mange skulpturer som så virkelige interessante ud, selv om vi ikke viste hvad de skulle forestille, indtil Stephanie sagde hvad det var.

4 SIDE 4 NY HE DS BRE VET FR A A MAGER S INT ER NAT IO NAL SC HOOL Vi elsker Den Blå Planet 6. klasse Mandag den 23. januar, var 6. klasse i Den Blå Planet, og havde det sjovt der. Det bedste var at komme op ovenover bassinerne og kigge ned til hajerne, fra en slags bro hvor personalet fodre fiskene fra. Det gav et sug i maven at være så tæt på hajerne. SFO Vi havde en fantastisk dag i Den Blå Planet og nød alle de gode fortællere og undervisere som talte direkte til børn og voksne på en rigtig god måde. Vi brugte meget tid ved koralrevet. Vi fandt "Dory og Nemo", og var imponeret over de mange, farverige fisk. Børnene elskede virkelig havodderne. Vi kommer helt sikkert igen! 4.klasses elever Den blå verden er fantastisk. Vi har lært meget mere om fisk og havdyr. Vi så guldmakreller, guitarfisk, muræner, farverige leopardrokker og stribevis af andre strålende dyr i oceantanken; klovnfisk og mange andre farverige fisk i koralrevet; også mange små farverige fisk i Afrikas vilde søer. Vi var også inde i regnskoven og vi så en meget sjældent grøn anakonda, piratfisk, krokodille og verdens giftigste fisk dragefisk. Vores tur var meget spændende, sjovt og lærerig. 0. og 1. klasse Februar var vi på besøg i Den Blå Planet, vi blev inviteret op bag ved det store akvarium og se fiskene og hajerne fra oven. Det var meget spændende og en stor oplevelse at komme bag facaden og så tæt på dyrene.

5 NY HE DS BRE VET FR A A MAGER S INT ER NAT IONAL SC HOOL SIDE 5 Elever fra AIS gør en forskel Adskillige elever fra upperschool har, i juleferien, samlet sig og taget initiativ til at gøre en forskel. I samarbejde med en lærer og få elever fra de yngre klasser, har eleverne været ude og samle penge ind til velgørenhed. I samarbejde med en lærer og få elever fra de yngre klasser, har eleverne været ude og samle penge ind til velgørenhed. Eleverne startede ved Nørreport Station, hvorefter de gik imod Nørrebro. Gennem turen besøgte eleverne diverse butikker og lejligheder for at spørge om donationer. De har i samarbejde med AmeriCares (en organisation, hvis formål er at styrke helbred i hele verden) delt målet om at hjælpe mennesker i nød rundt omkring i verden. Eleverne købte derefter nærende madpakker, med de penge de fik samlet, som gennem AmeriCares blev sendt til mennesker i bl.a. Afrikanske lande. 6th class project At the start of 2017, 6th class started a project about Harry Potter. Many of us used our creativity to make Harry Potter posters, wands etc. ( We saw the movie too). We also coloured Harry Potter emblems and drawings. We learned many new things: words, about J.K Rowling and much more. International Studies is great!!! We had groups with around 5 people, a leader, a vice leader and group members. The groups were Slytherin, Hufflepuff, Griffendor and Ravenclaw. 6th Class Students Represented by Giovanni Cellini and Lubna Atraktchi 2nd class love romantic style art 2nd Class have been finding their inner Van Gogh or Picasso by painting in art class. They have been learning different art techniques and styles with their art teacher, Nina. It has been an incredible and creative journey so far! They have been learning different art techniques and styles...

6 SIDE 6 NYHEDSBREVET FRA AMAGER S INTERNATIONAL SCHOOL Husk: Fravær på grund af sygdom skal indberettes til skolens kontor inden kl Det er muligt at leje et lille skab med lås så eleverne kan beholde de tunge bøger i skolen. Prisen er 300 kr. Skolemælk kan bestilles på skolemælk.dk/netbutik. Fra skolens kontor Det er vigtigt at informere kontoret og klasselæreren hvis I får ny adresse eller telefon nummer. Her er nogle vigtige datoer for de næste par måneder. Påskeferie - mandag d. 10. mandag d. 17. april Store Bededag - fredag d. 12. maj Kristi Himmelfartsdag + fredag - torsdag d. 25. fredag d. 26. maj 2. pinsedag - mandag d. 5. juni Grundlovsdag - mandag d. 5. juni Sidste skoledag - fredag d. 23. juni Sommerferien begynder - mandag d. 26. juni Husk du kan altid kontakt dit barns klasselærer på deres klasse 0.kl Nina Christensen ninafayc@gmail.com 1.kl Anna Tobies Anna.tobies@a-i-s.dk 2.kl Angelo del Valle Angelo.del.valle@a-i-s.dk 3.kl Rosa da Silva Rosa.da.silva@a-i-s.dk 4.kl Serap Seydi Serap.seydi@gmail.com 5.kl Stephanie Anderhalden s.anderhalden@a-i-s.dk 6.kl Maura Sørensen maura.soerensen@a-i-s.dk 7.kl Nailla Azam Nailla.azam1@a-i-s.dk 8.kl Charlene Allison aischarlene@gmail.com 9.kl Ferda Tekin ferda.tekin@a-i-s.dk Skoleleder Carolyn Murphy Carolyn.murphy@a-i-s.dk Viceskoleleder Patricia Christensen Pat.christensen@a-i-s.dk Kontakt skolesekretær, hvis der er spørgsmål eller brug for mere information. Kontor: office@a-i-s.dk tlf:

7 NYHEDSBREVET FRA AMAGER S INTERNATIONAL SCHOOL SIDE 7 Tlf: office@a-i-s.dk København, februar 2017 Til skolens forældre Vedr.: Ordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes Tirsdag den 4. april 2017, kl På skolens adresse, Engvej 141, med følgende: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Gennemgang og godkendelse af årsregnskab for Indkomne forslag. 5. Valg/genvalg af bestyrelsesmedlemmer 6. Eventuelt. Forslag Indkommende forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indgives skriftlig hertil senest 14 dage før generalforsamling. Skolens nuværende bestyrelse består af: Formand: Maibritt Madsen Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Per Henriksen - næstformand Stig Andersen - kasserer Alberto Cellini Takako Kamada Med venlig hilsen Bestyrelsen Amager s International School

8 In search of BIG CATS! 2nd Class been learning about different animals, but have been focused and fascinated by the BIG CATS. Here they are at the zoo in search of the different types of wild cats. It was a good day; the students did not leave emptyhanded. The lions, tigers, and jaguar all came out to say hello! Here they are at the zoo in search of the different types of wild cats. Hvordan 3 farver bliver til 12 i billedkunst I billedkunst undervisningen lærte vi hvordan man med de 3 primære farver (gul, blå og rød) blandede sig frem til sekundære farver såsom lilla, grøn og orange, og til de tertiære farver som turkis, blå lilla og gul orange. Hvert makkerpar malede deres eget farvehjul og det handlede jo om at blande farvener korrekt og male dem ind de rigtige steder så vi kunne se hvordan farvehjulet hænger sammen. Skolens kontor-åbningstider Amager s International School Engvej 141 Mandag torsdag: Fredag: Lukket 2300 København office@a-i-s.dk Copyright 2017 by Amager's International School. All Rights Reserved. Amager's International School is an Applied Scholastics (T.M.) school. Applied Scholastics is a trademark owned by association of Better Living and Education and are used with it s permission.

RESULTS! 6 Velkommen til de mange nye ansigter, 6 Skolens bygningen fik en ordentlig gang

RESULTS! 6 Velkommen til de mange nye ansigter, 6 Skolens bygningen fik en ordentlig gang RESULTS! N yh e d s b r e ve t f r a A m a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Vi fejrer 33 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985 I dette nummer: Projekt uge på AIS 2 Informationer

Læs mere

RESULTS! 3 I Fysik-kemi intro time, lærte 6.klasse

RESULTS! 3 I Fysik-kemi intro time, lærte 6.klasse RESULTS! N yh e d s b r e ve t f r a Am a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Vi fejrer 33 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985 I dette nummer: Avisprojekt i 6. kl. 2 Pumpkin

Læs mere

RESULTS! Eurovision School Contest. The students in both classes worked enthusiastically with their nature related project

RESULTS! Eurovision School Contest. The students in both classes worked enthusiastically with their nature related project RESULTS! Fejrer 29 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985 Nyhedsbrevet fra Amager s International School I dette nummer: Trip to the Blue Planet 2 Ferieplan for skoleåret 2014-2015

Læs mere

RESULTS! Her i 6. klasse arbejder vi på nogle flotte malerier, hvor man skal farve med 3 numre.

RESULTS! Her i 6. klasse arbejder vi på nogle flotte malerier, hvor man skal farve med 3 numre. RESULTS! N yh e d s b r e ve t f r a A m a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Vi fejrer 33 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985 I dette nummer: Experimentarium 2 Københavns

Læs mere

RESULTS! Nyhedsbrevet fra Amager s International School. Vi fejrer 33 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985.

RESULTS! Nyhedsbrevet fra Amager s International School. Vi fejrer 33 år! Skolen har undervist elever fra hele verden siden 1985. RESULTS! Nyhedsbrevet fra Amager s International School I dette nummer: Københavns Universitet Science tur Skolesocialrådgiver 3 Surrealisme i 5. klasse 3 Hammerhajen hik og Krabbernes Sanserne SFO 5 Quilling

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

RESULTS! Kære forældre. Det er nødvendigt fremover, at forældre skal gå igennem kontoret, og må ikke bare gå rundt på skolens område.

RESULTS! Kære forældre. Det er nødvendigt fremover, at forældre skal gå igennem kontoret, og må ikke bare gå rundt på skolens område. RESULTS! Nyhedsbrevet fra Amager s International School I dette nummer: 9. kl. på lejrtur i Raadvad Study Tech dag I 1. kl. 3 Specialized reading aloud word clearing SFO 4 Historie i 3. klasse 4 4th class

Læs mere

ais results! N y h e d s b r e v e t f r a A m a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Halloween fest i 0. og 1. klasse

ais results! N y h e d s b r e v e t f r a A m a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Halloween fest i 0. og 1. klasse ais results! N y h e d s b r e v e t f r a A m a g e r s I n t e r n a t i o n a l S c h o o l Halloween fest i 0. og 1. klasse Der var stor fest i 0. og 1. klasse da det var Halloween. Alle eleverne havde

Læs mere

RESULTS! What is Study Technology? Nyhedsbrevet fra Amager s International School

RESULTS! What is Study Technology? Nyhedsbrevet fra Amager s International School RESULTS! Nyhedsbrevet fra Amager s International School I dette nummer: International Studies 2 Success stories 3 A poem written by Mussa Banaras 3 Vi fejrer 30 år! Skolen har undervist elever fra hele

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Bilag. Resume. Side 1 af 12

Bilag. Resume. Side 1 af 12 Bilag Resume I denne opgave, lægges der fokus på unge og ensomhed gennem sociale medier. Vi har i denne opgave valgt at benytte Facebook som det sociale medie vi ligger fokus på, da det er det største

Læs mere

Der var gang i april!

Der var gang i april! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Der var gang i april! April blev en meget travl og spændende måned med massevis af aktiviteter for både elever og lærere: Sæsonens svømmeundervisning blev afsluttet med

Læs mere

Foråret er på vej! April 2010 10. årgang nummer 4. Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140

Foråret er på vej! April 2010 10. årgang nummer 4. Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 Kildeskolenyt! Foråret er på vej! Vi har fået et nyt elevråd, og medlemmerne vil koncentrere sig om at skabe et endnu bedre forhold mellem klasser og elever: Venskabsvenner, som er store elever der tager

Læs mere

Kære forældre, Først en stor tak til alle jer, som besvarede undersøgelsen i sidste nummer af Kildeskolenyt!

Kære forældre, Først en stor tak til alle jer, som besvarede undersøgelsen i sidste nummer af Kildeskolenyt! ildeskolenyt! Kære forældre, Først en stor tak til alle jer, som besvarede undersøgelsen i sidste nummer af Kildeskolenyt! Denne gang modtager I bladet med posten, så vi ved, at I får undersøgelsen vi

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

En måned med gang i den

En måned med gang i den Kildeskolenyt! En måned med gang i den Så enkelt kan det siges eleverne kom tilbage fra en dejlig juleferie og kastede sig straks over bøger, projekter, undersøgelser og en masse andet. Februar 2017 18.

Læs mere

www.cfufilmogtv.dk Tema: Pets Fag: Engelsk Målgruppe: 4. klasse Titel: Me and my pet Vejledning Lærer

www.cfufilmogtv.dk Tema: Pets Fag: Engelsk Målgruppe: 4. klasse Titel: Me and my pet Vejledning Lærer Me and my pet My dogs SVTV2, 2011, 5 min. Tekstet på engelsk Me and my pet er en svenskproduceret undervisningsserie til engelsk for børn i 4. klasse, som foregår på engelsk, i engelsktalende lande og

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 85 tilmeldte både. Det er stadig lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Tilmeldingen er åben

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com.

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com. 052430_EngelskC 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau C www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2012

Trolling Master Bornholm 2012 Trolling Master Bornholm 1 (English version further down) Tak for denne gang Det var en fornøjelse især jo også fordi vejret var med os. Så heldig har vi aldrig været før. Vi skal evaluere 1, og I må meget

Læs mere

Hurtig og direkte kommunikation

Hurtig og direkte kommunikation Kildeskolenyt! Hurtig og direkte kommunikation En travl september er gået eleverne er helt tilbage og i fuld vigør! Lærerne er ved at færdiggøre læseplaner for alle fag og for hver eneste elev. Undervisningsministeriet

Læs mere

Grammar online: - http://cms.elevunivers.dk/index.php?option=com_wrapper&itemid=2645 - http://engelsk5-7.gyldendal.dk/indgange/grammar.

Grammar online: - http://cms.elevunivers.dk/index.php?option=com_wrapper&itemid=2645 - http://engelsk5-7.gyldendal.dk/indgange/grammar. Årsplan 2015/2016 6. klasse We ll still be speaking English in class. Students build confidence in their language abilities through a strong emphasis on discussion, dialogue, listening and questioning

Læs mere

Titangade. 16. september 2014

Titangade. 16. september 2014 Titangade 16. september 2014 Dagens program 9.00 9.15 Velkomst 9.15 10.00 10.00 10.15 Pause 10.15 12.00 12.00 12.45 Frokost 12.45 14.00 14.00 14.15 Pause 14.00 15.00 Hvem er vi? Forventnings afstemning

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2014

Trolling Master Bornholm 2014 Trolling Master Bornholm 2014 (English version further down) Den ny havn i Tejn Havn Bornholms Regionskommune er gået i gang med at udvide Tejn Havn, og det er med til at gøre det muligt, at vi kan være

Læs mere

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med.

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med. Ansøgning Yderligere bemærkninger til ansøgningen Det var fedt at rammerne var så åbne, som jeg så det var der kun to krav til projektet: Det skulle være open source og det skulle have det offentliges

Læs mere

Børnenes bog. skolestart på. Mellervangskolen. Skrevet af børn til børn.

Børnenes bog. skolestart på. Mellervangskolen. Skrevet af børn til børn. Børnenes bog om skolestart på Mellervangskolen Skrevet af børn til børn. Indhold Vores bog er til dig... 3 Hvem møder jeg i skolen... 4 Mange børn... 4 De voksne... 5 Ingen mor og far... 6 Hvad skal jeg

Læs mere

How Long Is an Hour? Family Note HOME LINK 8 2

How Long Is an Hour? Family Note HOME LINK 8 2 8 2 How Long Is an Hour? The concept of passing time is difficult for young children. Hours, minutes, and seconds are confusing; children usually do not have a good sense of how long each time interval

Læs mere

Så kom sneen endelig!

Så kom sneen endelig! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Marts 2007 7. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender * Svømmeundervisning * En kendt

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

Observation Processes:

Observation Processes: Observation Processes: Preparing for lesson observations, Observing lessons Providing formative feedback Gerry Davies Faculty of Education Preparing for Observation: Task 1 How can we help student-teachers

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Remember the Ship, Additional Work

Remember the Ship, Additional Work 51 (104) Remember the Ship, Additional Work Remember the Ship Crosswords Across 3 A prejudiced person who is intolerant of any opinions differing from his own (5) 4 Another word for language (6) 6 The

Læs mere

Rejse Logi. Logi - Resultat. Logi - Booking. At spørge efter vej til et logi. ... et værelse som man kan leje?... a room to rent?

Rejse Logi. Logi - Resultat. Logi - Booking. At spørge efter vej til et logi. ... et værelse som man kan leje?... a room to rent? - Resultat Hvor kan jeg finde? At spørge efter vej til et logi Where can I find?... et værelse som man kan leje?... a room to rent? type... et vandrehjem?... a hostel? type... et hotel?... a hotel? type...

Læs mere

En november med tryk på!

En november med tryk på! Kildeskolenyt! En november med tryk på! Så gik november måned med en masse forskellige aktiviteter, som du kan læse om her i årets sidste nummer af Kildeskolenyt! December 2010 10. årgang nummer 10 Husk

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 04/2018

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 04/2018 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 04/2018 Nyt fra

Læs mere

1 What is the connection between Lee Harvey Oswald and Russia? Write down three facts from his file.

1 What is the connection between Lee Harvey Oswald and Russia? Write down three facts from his file. Lee Harvey Oswald 1 Lee Harvey Oswald s profile Read Oswald s profile. Answer the questions. 1 What is the connection between Lee Harvey Oswald and Russia? Write down three facts from his file. 2 Oswald

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015

Trolling Master Bornholm 2015 Trolling Master Bornholm 2015 (English version further down) Panorama billede fra starten den første dag i 2014 Michael Koldtoft fra Trolling Centrum har brugt lidt tid på at arbejde med billederne fra

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingen åbner om to uger Mandag den 3. december kl. 8.00 åbner tilmeldingen til Trolling Master Bornholm 2013. Vi har flere tilmeldinger

Læs mere

Center Nyt. Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00. Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014

Center Nyt. Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00. Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014 Center Nyt Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014 Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00 Læs, lyt og se klip om: Den nye skole-reform På besøg i Den gamle

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: MA Cognitive Semiotics. Navn på universitet i udlandet: Tartu University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: MA Cognitive Semiotics. Navn på universitet i udlandet: Tartu University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: MA Cognitive Semiotics Navn på universitet i udlandet: Tartu University Land: Estonia Periode: Fra: 02.2012 Til: 06.2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Generelt om faget: - Hvordan vurderer du dit samlede udbytte af dette fag?

Generelt om faget: - Hvordan vurderer du dit samlede udbytte af dette fag? Fag: Monetary Policy % 46 Samlet status % 5% 5% 75% % Ny % Distribueret 63% 9 Nogen svar % Gennemført 37% 7 Frafaldet % % 5% 5% 75% % Generelt om faget: - Hvordan vurderer du dit samlede udbytte af dette

Læs mere

En ny spændende måned!

En ny spændende måned! Kildeskolenyt! En ny spændende måned! I marts måned var der fastelavnsfest, en masse forældrekonsultationer og vi fik slået hul på den årlige fotografering af elever og lærere. I april fortsætter fotograferingen

Læs mere

Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav fx: Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funny shapes.

Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav fx: Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funny shapes. Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav f: Et dannebrogsflag Et hus med tag, vinduer og dør En fugl En bil En blomst Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funn

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Så kom der gang i aktiviteterne!

Så kom der gang i aktiviteterne! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Så kom der gang i aktiviteterne! Efter at eleverne kom godt i gang med skolearbejdet, skulle vi afholde årets temauge denne gang under titlen De Nordiske Lande. Oktober

Læs mere

GUIDE TIL BREVSKRIVNING

GUIDE TIL BREVSKRIVNING GUIDE TIL BREVSKRIVNING APPELBREVE Formålet med at skrive et appelbrev er at få modtageren til at overholde menneskerettighederne. Det er en god idé at lægge vægt på modtagerens forpligtelser over for

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Registreringsskema 3-årige børn

Registreringsskema 3-årige børn Registreringsskema -årige børn PILOT > REGISTRERINGSSKEMA > Error! Reference source not found. 1 Skelnen af sproglyde Dato: INDEN DU GÅR I GANG Beskrivelse af testen Denne del siger noget om barnets evne

Læs mere

Af Bo. Stenmagle Skole, Sorøvej 37, 4295 Stenlille kommune, tlf: 57805130, e-mail: KIJ@stenlille.dk, hjemmeside: www.stenmagleskole.

Af Bo. Stenmagle Skole, Sorøvej 37, 4295 Stenlille kommune, tlf: 57805130, e-mail: KIJ@stenlille.dk, hjemmeside: www.stenmagleskole. Af Bo Fra vores egen verden. 3. generation Stenmagle Skole får ny lærer om 25 år, hvis alt går som det plejer. Vi siger velkommen til verden til Mille, tillykke til mor Tine (og også lidt til bedstefar

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

RESULTS! Hiv din indre kunstner frem! Those who get along in life never really stop studying and learning.

RESULTS! Hiv din indre kunstner frem! Those who get along in life never really stop studying and learning. RESULTS! I dette nummer: International Studies News Easter Time in 3rd Class 7. klasse på lejrtur 3 Aktive I Lergravsparken 4 AIs har igen modtaget Det Grønne Flag Study Course Completions På tur I Zoologisk

Læs mere

To BE i NUTID. we are vi er

To BE i NUTID. we are vi er To BE i NUTID. To be = at være. Bøjning i nutid. Ental Flertal 1.person I am jeg er we are vi er 2.person you are du er you are I (De) er 3.person he is han er they are de er she is hun er it is den/det

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Ændring af ordensregler?

Ændring af ordensregler? ildeskolenyt! - f jo O Ændring af ordensregler? På vores hjemmeside står der om ordensreglerne: Når mennesker skal fungere sammen i en gruppe, må de have kendte og accepterede regler, der fastlægger, hvad

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Barnets navn: Børnehave: Kommune: Barnets modersmål (kan være mere end et)

Barnets navn: Børnehave: Kommune: Barnets modersmål (kan være mere end et) Forældreskema Barnets navn: Børnehave: Kommune: Barnets modersmål (kan være mere end et) Barnets alder: år og måneder Barnet begyndte at lære dansk da det var år Søg at besvare disse spørgsmål så godt

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation Konceptkommunikation Status... En række koncepter, der efterhånden har taget form Status......nu skal vi rette os mod det færdige koncept idé 1 idé 2 How does it fit together Mixing and remixing your different

Læs mere

Godt humør Dejligt at vende tilbage til Børnehuset, hvor vi kan mærke og høre på børnene, at de har haft en dejlig og afslappende påskeferie

Godt humør Dejligt at vende tilbage til Børnehuset, hvor vi kan mærke og høre på børnene, at de har haft en dejlig og afslappende påskeferie Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 17/2019 HUSK at det er lørdag d.04.05, der

Læs mere

The X Factor. Målgruppe. Læringsmål. Introduktion til læreren klasse & ungdomsuddannelser Engelskundervisningen

The X Factor. Målgruppe. Læringsmål. Introduktion til læreren klasse & ungdomsuddannelser Engelskundervisningen The X Factor Målgruppe 7-10 klasse & ungdomsuddannelser Engelskundervisningen Læringsmål Eleven kan give sammenhængende fremstillinger på basis af indhentede informationer Eleven har viden om at søge og

Læs mere

Brug af logbog i undervisning. Karen Lauterbach Center for Afrikastudier Adjunktpædagogikum 19. Juni 2013

Brug af logbog i undervisning. Karen Lauterbach Center for Afrikastudier Adjunktpædagogikum 19. Juni 2013 Brug af logbog i undervisning Karen Lauterbach Center for Afrikastudier Adjunktpædagogikum 19. Juni 2013 Motivation og projektidé Modsætning mellem undervisningsideal (deltagende og reflekterende studerende

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Højmarkskolen KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6

Højmarkskolen KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6 www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6 KALENDER FOR MARTS:

Læs mere

INTEL INTRODUCTION TO TEACHING AND LEARNING AARHUS UNIVERSITET

INTEL INTRODUCTION TO TEACHING AND LEARNING AARHUS UNIVERSITET INTEL INTRODUCTION TO TEACHING AND LEARNING 8 BÆRENDE PRINCIPPER 1-4: BÆREDYGTIGT OG FLEKSIBELT Billigt Nemt at administrere Skalérbart Fleksibelt 5: RELEVANT Indhold organiseret i themes 6: EKSEMPLARISK

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

Årre Skole rg. 2011 nr. 1 SKOLESNAK

Årre Skole rg. 2011 nr. 1 SKOLESNAK Årre Skole Årg. 2011 nr. 1 SKOLESNAK Klassekasser Indholdsfortegnelse Klassekasser... 3 Principper om elevaktiviteter... 4 Fra skolebestyrelsen... 5 Skolebestyrelsens årsmøde... 6 Årre Skole cykler...

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Sådan laver du et godt Pitch

Sådan laver du et godt Pitch Dansk HG AAJ september 2015 Sådan laver du et godt Pitch Definition (wikipedia): Et pitch er en ultrakort præsentation, med det formål at "sælge" en idé, et koncept eller lignende, typisk en forretningsidé

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 Skemaændringer Husk det er i næste uge, at vi har nogle ændringer i skemaet, som jeg skrev om i sidste ugebrev. De nye skemaer kan ses på vores hjemmeside. Det betyder ikke

Læs mere

HOW MANY? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER

HOW MANY? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER P HOW MANY? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER Samtale, træning af faste udtryk, spørgsmål og svar. Endvidere en lejlighed til at træne tallene. - Spørgsmålskort - Lærerark til hjælp ved oplæsning og

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Part 5 Leisure Time and Transport

Part 5 Leisure Time and Transport Part 5 Leisure Time and Transport Lesson 3 Situation and Listen & Practice Situation Line and Louise are colleagues. They meet at a café before work. Line is late because h bike had a puncture on the way.

Læs mere

OplysVerden. JULEINITIATIVET november 25. december 2017

OplysVerden. JULEINITIATIVET november 25. december 2017 JULEINITIATIVET 2017 24. november 25. december 2017 TEMA»Når vi følger Frelserens eksempel og lever, som han levede, og som han belærte om, vil det lys brænde i os og lyse vejen op for andre.«thomas S.

Læs mere

Hvad gør mig glad i skolen?

Hvad gør mig glad i skolen? Glæde og trivsel I klassen har vi lavet en lille spørgeskema-undersøgelse om trivsel og glæde i skolen. Der ser heldigvis ud til at være meget at glæde sig over på en skoledag! Nogle af eleverne har selv

Læs mere

Marts 2006 6. årgang nummer 3

Marts 2006 6. årgang nummer 3 Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En aktiv måned Februar blev en måned med mange og forskellige aktiviteter på skolen. 8/9. og 9. klasserne havde projektuge og fremlagde deres undersøgelser. Børneseminaret

Læs mere

Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole 1 Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Engelsk 3.-4. Der vil mundtlig primært blive arbejdet ud fra clio portalen skriftligt arejder vi enten med pirana eller lets do it. Måned Uge nr. Forløb Antal

Læs mere

How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics. Pris: kr. 130,00 Ikke på lager i øjeblikket Vare nr. 74 Produktkode: B-22.

How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics. Pris: kr. 130,00 Ikke på lager i øjeblikket Vare nr. 74 Produktkode: B-22. Bøger på engelsk How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics Al-Anons grundbog på engelsk, der indfører os i Al- Anon programmet. Om Al-Anons historie, om forståelse af os selv og alkoholismen.

Læs mere

Agenda. The need to embrace our complex health care system and learning to do so. Christian von Plessen Contributors to healthcare services in Denmark

Agenda. The need to embrace our complex health care system and learning to do so. Christian von Plessen Contributors to healthcare services in Denmark Agenda The need to embrace our complex health care system and learning to do so. Christian von Plessen Contributors to healthcare services in Denmark Colitis and Crohn s association Denmark. Charlotte

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 9. oktober 2014 Nyhedsbrev nr. 55 Skolefrugt Efter en pause på et par år, giver vi igen mulighed for, at eleverne på Nørreskov-Skolen kan købe frugt. Vi har

Læs mere

Sport for the elderly

Sport for the elderly Sport for the elderly - Teenagers of the future Play the Game 2013 Aarhus, 29 October 2013 Ditte Toft Danish Institute for Sports Studies +45 3266 1037 ditte.toft@idan.dk A growing group in the population

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 10 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 2/4: Generalforsamling I ugerne 13 + 14 + 15 laver

Læs mere

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke.

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 19/2019 Et stort tillykke skal lyde til

Læs mere

ELEVUNDERSØGELSE 6. klasse

ELEVUNDERSØGELSE 6. klasse Nr. Spørgsmål Svarkategorier Kommentar Filter: Hvis IP-nummer er ulige, skal der stå matematik igennem skemaet hvor der står [dansk/matematik]. Hvis IP-nummer er lige, skal der stå dansk igennem skemaet.

Læs mere

Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog

Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog Hver morgen holder vi morgensamling på stuen. Ved morgensamlingen taler vi om, hvem der er kommet i dag, hvem der kommer senere,

Læs mere

Hvor er mine runde hjørner?

Hvor er mine runde hjørner? Hvor er mine runde hjørner? Ofte møder vi fortvivlelse blandt kunder, når de ser deres nye flotte site i deres browser og indser, at det ser anderledes ud, i forhold til det design, de godkendte i starten

Læs mere