BETJENINGSVEJLEDNING TAC-97032

Save this PDF as:
Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BETJENINGSVEJLEDNING TAC-97032"

Transkript

1 BETJENINGSVEJLEDNING TAC Læs venligst denne vejledning omhyggeligt, inden du tilslutter din nye tablet og tager den i brug.

2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Funktioner Oversigt over tabletten Kom godt i gang Om applikationer Forudinstallerede applikationer Tilslutning til internettet Sådan overføres filer Fejlfinding Specifikationer

3 Funktioner Browse på internettet. Besøg dine favorit hjemmesider Tjekke din Hold kontakten med venner og familie Se video på YouTube Du kan søge i verdens mest populære videodelingstjeneste Læse dine yndlingsbøger Download tusindvis af bøger med den medfølgende E-bogs læser * Søge blandt tusindvis af apps til Android, spil, applikationer og meget mere på Android marked/ Google Play Store (du skal være oprettet som kunde) Tilslutte trådløst til internettet Højhastigheds Wi-Fi b/g/n netværk Nyde filer fra dit mediebibliotek hvor som helst Bærbar powerhouse som afspiller din yndlingsmusik, video og diverse billedformater microsd kortlæser Du kan tilføje ekstra lagerkapacitet (op til 32 GB understøttes) Indbygget kamera Bekvemt frontkamera Automatisk retningsdetektion Læs fuldstændig som du vil, skærmen tilpasser sig automatisk! Læsning af bøger i formatet epub kræver, at den medfølgende E-bogs læser installeres.

4 Oversigt over tabletten 1. V-/V+ Brug denne knap for at justere lydstyrken 2. ESC Tryk på denne knap for at gå tilbage til foregående skærmbillede. 3. Headphone Audio udgang for tilslutning af hovedtelefoner. 4. Micro USB-TERMINAL For tilslutning af USB-enhed eller computer til overførsel af data (f.eks. musik, video, billeder og andre filer). 5. microsd Her kan du sætte et eksternt microsd hukommelseskort i tabletten. 6. USB-TERMINAL Kan forbindes til en USB-enhed. 7. HDMI 8. DC IN 5V Til opladning og strømforsyning af tabletten ved hjælp af den medfølgende netværksadapter. 9. POWER Tryk på denne knap for at tænde tabletten samt for at tænde/ slukke for skærmen. Tryk på knappen og hold den inde, hvis du vil åbne menuen Power Off (nedlukning).

5 Kom godt i gang Sådan tænder og slukker du tabletten Sådan tænder du tabletten: Tryk på knappen Power og hold den inde, indtil LCD-skærmen tænder. Vent indtil startbilledet vises, tabletten er nu klar til brug. Sådan slukker du tabletten: 1. Tryk på knappen Power og hold den inde, indtil menuen Power Off vises. 2. Tryk på punktet OK på skærmen for at slukke tabletten. Sådan tænder og slukker du skærmen(standby) Når tabletten er tændt, kan du slukke selve skærmen for at spare på batteriet. Du skal blot trykke én gang på knappen Power for at slukke skærmen. Tryk på knappen Power igen, når du igen vil tænde skærmen. Hvis du vil spare på batteriet, kan du indstille skærmen til automatisk at lukke ned, når tabletten ikke er i brug (efter en periode fra 1 til 30 minutter). Autosluk for skærm finder du i menuen Display

6 Om Applikationer Forudinstallerede applikationer En række applikationer er blevet forudinstalleret på din tablet for at gøre det nemmere for dig Disse applikationer omfatter: Browse på internettet. Udføre enkle matematiske udregninger. Tage billeder eller optage video med tablettens frontkamera. Tjekke . Afspille musik. Åbne menuen Settings, hvor du kan justere opsætningen af din tablet. Forudinstallerede applikationer Installation af applikationer Du kan også downloade og installere yderligere applikationer fra tablettens applikationsbutik, fra internettet eller fra anden kilde. Tabletten skal indstilles til at tillade installation af applikationer, der ikke kommer fra applikationsbutikken. Punktet som tillader installation af applikationer fra ukendt kilde finder du i menuen Application settings (applikationsindstillinger).

7 Tilslutning til internettet 1.Tryk på ikonet Settings (indstillinger). 2. Find punktet Wi-Fi setting (indstillinger for Wi-Fi) og vælg indstillingen On. 3.Vælg et netværk på listen over tilgængelig netværk. Hvis du vil opdatere listen med tilgængelige netværk, skal du trykke på knappen Scan. Hvis du vil tilføje et netværk manuelt, skal du vælge punktet Add Network (tilføj netværk). 4.Vælg Connect (tilslut) i pop up menuen.

8 5.Hvis netværket er sikret med en kode, skal du indtaste koden for at fortsætte. 6.Når du har foretaget tilslutningen, viser displayet Connected (tilsluttet) under navnet på det valgte netværk. Spar på batteriets levetid ved altid at slå Wi-Fi fra, når du ikke skal bruge det.

9 Sådan sætter du en konto op 1.Tryk på ikonet for i menuen App. 2.Indtast din adresse og kode og tryk dernæst på Next for at gå videre. Hvis dette ikke fungerer, bliver du nødt til at konfigurere din konto manuelt. Før du forsøger at konfigurere kontoen manuelt, bør du prøve at indtaste adresse og kode igen for at være sikker på, at du har indtastet dem korrekt. Manuel konfiguration af konto Det anbefales, at du søger hjælp hos en IT professionel, inden du forsøger at konfigurere din konto manuelt. 1. For at du kan sætte din konto op manuelt kræves der detaljerede oplysninger. Søg oplysninger på din udbyders hjemmeside eller ring til udbyderens telefon support for at sikre, at du har de nødvendige oplysninger. 2.Den første ting, du skal vide, er server type. De fleste mailservere er af typen POP3, men også server-typerne IMAP og Exchange understøttes. 3.Indtast din adresse og kode og tryk dernæst på Next for at gå videre. 4.Udfyld alle punkter for indgående server med de relevante oplysninger. 5.Tryk på Next, hvorefter applikationen tester dine indstillinger. Det er nødvendigt, at Wi-Fi er slået til for at gennemføre dette punkt. 6.Udfyld alle punkter for udgående server med de relevante oplysninger. 7.Tryk på Next, hvorefter applikationen tester dine indstillinger. Det er nødvendigt, at Wi-Fi er slået til for at gennemføre dette punkt.

10 Sådan overføres filer Overførsel af filer med en computer 1.Når du vil begynde at overføre filer til din computer, skal du tilslutte den ene ende af micro-usb kablet til mini-usb terminalen på tabletten og den anden ende af kablet til en USB-terminal på din computer. 2.Tryk på ikonet for USB i nederste højre hjørne af skærmen. 3.Vælg USB Connected (USB tilsluttet). 4.Tryk på knappen Turn On USB Storage (åben USB lagring). Brug knapperne på skærmen og klik ja til alle prompts, der vises på den tilsluttede computer. 5.Du kan nu overføre filer til og fra din computer. 6.Når du vil afbryde overførsel af filer, skal du trykke på knappen Turn Off USB Storage (luk USB lagring).

11 1.1 Tabletten kan ikke tilsluttes Wi-Fi Kontrollér, at det trådløse netværk fungerer ved at teste det med en anden trådløs enhed. Kontrollér, at tabletten befinder sig indenfor rækkevidde af det trådløse netværks router. Vægge og andre forhindringer nedsætter den aktive rækkevidde mellem de trådløse enheder. Kontrollér, at koden til det trådløse netværk er indtastet korrekt. 1.2 Tabletten tænder ikke Du kan ikke tænde tabletten, hvis batteriniveauet er under det kritiske punkt. Oplad batteriet ogprøv igen. Tryk på knappen RESET i toppen af tabletten og kontrollér, om den herefter starter normalt op eller ej. Kontrollér, at opladeren/ adapteren er tilsluttet korrekt. 1.3 Varme Hvis du anvender flere applikationer samtidig,eller hvis du lader skærmen køre ved højestelysstyrke samt under opladning kan tabletten blive temmelig varm. Dette er normalt og bør ikke giveproblemer under brugen. 1.4 Systemet opfører sig unormalt og fungererikke korrekt Installation af visse trediepartsapplikationer kan medføre, at systemet ikke fungerer korrekt. Tryk på knappen RESET og gennemfør en nulstilling af systemet for at løse problemet. 1.5 Kan ikke sætte en konto eller registreringsapplikation op Kontrollér, at tabletten er forbundet til et Wi-Fi netværk og kan gå på internettet. Kontrollér, at dine konto-oplysninger er korrekt indtastet, så du kan få adgang til din mailkonto. Kontrollér, at systemuret er synkroniseret med lokal tid. 1.6 Kan ikke optage Tryk på knappen RESET i toppen af tabletten og kontrollér, om du herefter kan aktivere optagefunktionen. 1.7 Tablettens standby tid er for kort Lithium-batteriets funktionstid varierer afhængigt af faktorer som ændringer i omgivelsernestemperatur og andre driftsforhold. Hvistemperaturen på driftsstedet er for lav eller for høj, vil det påvirke batteriets funktionsvarighed. Det anbefales at anvende tabletten under normale temperaturforhold. Batteriets levetid afhænger af brugen. Høj lydstyrke, Wi-Fi og hyppig brug kan påvirkebatteriet, så det kører hurtigere tørt. 1.8 Ingen lyd i hoved-/ øretelefonerne Kontrollér, at lydstyrken ikke er skruet ned til 0. Kontrollér, at audio-filen er i orden. Prøv at afspille en anden fil for at tjekke. Hvis der er noget i vejen med audio-filen, kan det medføre kraftig støj eller brummen. 1.9 Forvrænget farvegengivelse ved afspilning afvideo eller billedfiler Tryk på knappen RESET i toppen af tabletten for at nulstille og løse problemet Kan ikke kopiere filer Kontrollér, at tabletten er korrekt forbundet til computeren. Kontrollér, at der stadig er plads I hukommelsen. Kontrollér USB-kablet for skader.

12 1.11 Andre problemer Følg venligst nedenstående råd til løsning afproblemer, inden du bringer tabletten tilbage til os for reparation: Trin 1: Tryk på knappen RESET i toppen af tabletten og kontrollér dernæst, om tabletten nu fungerer korrekt. Trin 2: Opgradér firmwaren fra PC'en og genstart tabletten. Kontrollér dernæst, om tabletten nu fungerer korrekt. Specifikationer De nyeste produktoplysninger finder du på hjemmesiden Ret til ændring i design og specifikationer forbeholdes. Processor Boxchip A10 1.2GHz(Cortex A8) RAM 1GB DDR3 Lagerkapacitet 8GB indbygget flash; micro SD kortl ser (maks. 32GB understøttet) Skærm 9,7 TFT LCD (1024 x 768), Kapacitiv touch skærm Wi-Fi Netv rk IEEE b/g/n Audio udgang 3,5mm stik til hovedtelefoner PC Interface Højhastigheds USB 2.0 Indbygget mikrofon Yderligere funktioner kamera (0,3MP+2.0MP) 1,5W højttaler Operativsystem Android 4.0 Strømforsyning Afspilningstid (timer) Genopladeligt Li-poly batteri Adapter (DC 5V, 2A) Op til 6 timers musik, 3 timers video, 4 timers webbrowsing Musik blev testet med en 128 kb/s MP3-fil;video blev testet med en 1920 x 1080 MPEG-4/AVC-fil; browsing blev testet med skærmen indstillet til standardlysstyrke. De faktiske forhold under afspilningen kan afvige herfra.

13 ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES, COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S lektrisk og elektronisk udstyr samt medfølgende batterier indeholder materialer, komponenter og stoffer, der kan være skadelige for menneskers sundhed og for miljøet, hvis affaldet (kasseret elektrisk og elektronisk udstyr og batterier) ikke håndteres korrekt. Elektrisk og elektronisk udstyr og batterier er mærket med nedenstående overkrydsede skraldespand. Den symboliserer, at elektrisk og elektronisk udstyr og batterier ikke må bortskaffes sammen med usorteret husholdningsaffald, men skal indsamles særskilt. Som slutbruger er det vigtigt, at du afleverer dine udtjente batterier til de ordninger, der er etablerede. På denne måde er du med til at sikre, at batterierne genanvendes i overensstemmelse med lovgivningen og ikke unødigt belaster miljøet. Alle kommuner har etableret indsamlingsordninger, hvor kasseret elektrisk og elektronisk udstyr samt bærbare batterier gratis kan afleveres af borgerne på genbrugsstationer og andre indsamlingssteder eller bliver afhentet direkte fra husholdningerne. Nærmere information kan fås hos kommunens tekniske forvaltning. Importeret af: Inter Sales A/S Stavneagervej Egå Danmark

Doro Liberto 820. Dansk

Doro Liberto 820. Dansk Doro Liberto 820 Dansk 9 10 15 1 2 8 7 11 12 16 17 3 13 18 4 6 14 5 Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. Dansk

Læs mere

Quickstartvejledning I NDHOLDSFORTEGNELSE. Vigtig information 2 Grundlæggende kendskab til computeren 4. Helpdesk 28

Quickstartvejledning I NDHOLDSFORTEGNELSE. Vigtig information 2 Grundlæggende kendskab til computeren 4. Helpdesk 28 Quickstartvejledning I NDHOLDSFORTEGNELSE Vigtig information 2 Grundlæggende kendskab til computeren 4 Sikkerhed og komfort... 4 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Forholdsregler for helbredsmæssigt ansvarlig

Læs mere

Brugervejledning. Packard Bell EasyNote TE - 1

Brugervejledning. Packard Bell EasyNote TE - 1 Brugervejledning Packard Bell EasyNote TE - 1 I NDHOLDSFORTEGNELSE Start af computeren 4 Trådløs forbindelse... 4 Registrering... 5 Softwareinstallation... 6 Gendannelse... 6 Har du problemer?... 7 Grundlæggende

Læs mere

Cat S50 Smartphone Brugervejledning MIL SPEC

Cat S50 Smartphone Brugervejledning MIL SPEC Cat S50 Smartphone Brugervejledning MIL SPEC Læs brugervejledningen, inden du går videre Sikkerhedsforanstaltninger Læs sikkerhedsforholdsreglerne nøje for at sikre, at du bruger mobiltelefonen rigtigt.

Læs mere

GT-I9000. Brugervejledning

GT-I9000. Brugervejledning GT-I9000 Brugervejledning Sådan bruges vejledningen Tak, fordi du har købt denne mobiltelefon fra Samsung. Denne telefon giver dig mobilkommunikation i høj kvalitet og underholdning baseret på Samsungs

Læs mere

Brugervejledning. ST27i/ST27a

Brugervejledning. ST27i/ST27a Brugervejledning ST27i/ST27a go Indholdsfortegnelse Xperia go Brugervejledning...6 Introduktion...7 Android hvad og hvorfor?...7 Oversigt...7 Samling...8 Sådan tænder og slukkes enheden...10 Skærmlås...11

Læs mere

N600 trådløs Dual Band gigabit-router WNDR3700 Installationsvejledning

N600 trådløs Dual Band gigabit-router WNDR3700 Installationsvejledning N600 trådløs Dual Band gigabit-router WNDR3700 Installationsvejledning NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134, USA Juni 2010 208-10385-03 v1.0 2010 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Ophavsret og licens. produkter til andre formål end sådanne, der er tilladt af lovgivning om ophavsret.

Ophavsret og licens. produkter til andre formål end sådanne, der er tilladt af lovgivning om ophavsret. Ophavsret og licens Copyright 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. De eneste garantier for Hewlett-Packardprodukter og serviceydelser er

Læs mere

GT-I9505. Brugervejledning. www.samsung.com

GT-I9505. Brugervejledning. www.samsung.com GT-I9505 Brugervejledning www.samsung.com Om denne brugervejledning Med denne enhed er du sikret mobilkommunikation og -underholdning af fremragende kvalitet takket være Samsungs høje standarder og teknologiske

Læs mere

GOLF 7 Bruger manual

GOLF 7 Bruger manual ruger manual GOLF 7 INDHOLD Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion Basale funktioner Kalibretion Funktioner og menuer Hovedmenu Navigator Satellit signal modtagelse Musik Radio Indstillinger RDS

Læs mere

Brugervejledning til kamera

Brugervejledning til kamera Brugervejledning til kamera Læs denne vejledning, herunder sikkerhedsreglerne, før du tager kameraet i brug. Du kan lære at bruge kameraet rigtigt ved at læse denne vejledning. Gem vejledningen, så du

Læs mere

Dansk. ASUS All-in-one PC. Brugervejledning. P1801 serie

Dansk. ASUS All-in-one PC. Brugervejledning. P1801 serie Brugervejledning P1801 serie DA7705 Januar 2013 P1801 Pc-stationen er beregnet til brug med 1801 ASUS tabletten OPHAVSRET INFORMATION Ingen del af denne manual, inklusive produkterne og softwaren beskrevet

Læs mere

Brugervejledning Nokia 225

Brugervejledning Nokia 225 Brugervejledning Nokia 225 1.1. udgave DA Brugervejledning Nokia 225 Indholdsfortegnelse Sikkerhed 3 Kom godt i gang 4 Taster og dele 4 Indsæt SIM, batteri og hukommelseskort 4 Oplad batteriet 6 Lås tasterne,

Læs mere

Brugervejledning. Teknisk Support U.S.: 1-866-SANDISK (726-3475) Hele verden: www.sansa.com/support http://forums.sandisk.

Brugervejledning. Teknisk Support U.S.: 1-866-SANDISK (726-3475) Hele verden: www.sansa.com/support http://forums.sandisk. Brugervejledning Teknisk Support U.S.: 1-866-SANDISK (726-3475) Hele verden: www.sansa.com/support http://forums.sandisk.com/sansa For flere oplysninger om produktet, se www.sansa.com Clip-UM608-DAN Indholdsfortegnelse

Læs mere

Brugervejledning Lumia med Windows Phone 8.1 Update 2

Brugervejledning Lumia med Windows Phone 8.1 Update 2 Brugervejledning Lumia med Windows Phone 8.1 Update 2 1.0. udgave DA Om denne brugervejledning Denne vejledning er brugervejledningen til din softwareudgave. Vigtigt: Du kan finde vigtige oplysninger om

Læs mere

Brugervejledning Nokia Lumia 925

Brugervejledning Nokia Lumia 925 Brugervejledning Nokia Lumia 925 3.0. udgave DA Psst... Denne vejledning er ikke den eneste... Der findes en brugervejledning på din telefon den har du altid med dig, når du har brug for den. Swipe til

Læs mere

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods.

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods. FAQ Generel information om Leitz mobilladere: 1. Hvor længe holder 3-i-1 lader/transportable USB lader: Alle Leitz ladere er traditionelle batterier som typisk anvendes i laptops, smartphones og lignende

Læs mere

OMNI 10 OMNI 20 ADAPT

OMNI 10 OMNI 20 ADAPT OMNI 10 OMNI 20 ADAPT DA/ BETJENINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion 1 Medfølgende tilbehør 2 Vigtige sikkerhedsoplysninger 3 Kontroller på den øverste del og knapkontroller 5 Kontroller på

Læs mere

Brugervejledning til Nokia E52

Brugervejledning til Nokia E52 Brugervejledning til Nokia E52 6.1. udgave 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed 5 Om enheden 6 Netværkstjenester 6 Om DRM (Digital Rights Management) 7 Søgning efter hjælp 9 Support 9 Hold

Læs mere

Trådløst headset. Instruktionsvejledning SCEH-00075 SCEH-00087. Læs denne vejledning grundigt, før du anvender produktet.

Trådløst headset. Instruktionsvejledning SCEH-00075 SCEH-00087. Læs denne vejledning grundigt, før du anvender produktet. Trådløst headset Instruktionsvejledning SCEH-00075 SCEH-00087 Læs denne vejledning grundigt, før du anvender produktet. Indhold 1. Advarsler 1.1 Genbrugsoplysninger for kunder i Europa 1.2 Lithium-ion-batteri

Læs mere

Brugervejledning til Nokia X6-00

Brugervejledning til Nokia X6-00 Brugervejledning til Nokia X6-00 5.4. udgave 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed 6 Om enheden 7 Netværkstjenester 8 Kom godt i gang 10 Taster og dele 10 Indsætning af SIM-kortet og batteriet

Læs mere

Onyx. Trådløst højttalersystem med genopladeligt batteri. Betjeningsvejledning

Onyx. Trådløst højttalersystem med genopladeligt batteri. Betjeningsvejledning Trådløst højttalersystem med genopladeligt batteri Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse INDLEDNING 3 BESKRIVELSE OG FUNKTIONER 3 DESIGN OG YDEEVNE 3 TRÅDLØS FORBINDELSE 3 MEDFØLGENDE DELE 3 KONTROLLER

Læs mere

ipod Oversigt over funktioner

ipod Oversigt over funktioner ipod Oversigt over funktioner 2 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 4 ipod i grundtræk 5 Kast et blik på ipod 5 Bruge betjeningspanelet til ipod 7 Slå betjeningspanelet på ipod fra 8 Bruge menuerne på ipod 9

Læs mere

Kom godt i gang med Zaptor. Brugervejledning

Kom godt i gang med Zaptor. Brugervejledning Kom godt i gang med Zaptor Brugervejledning Fold ud og få et hurtigt overblik over din Zaptor tilslutning (med kort) Zaptor-boks (med kort) ETHERNET Computer USB RF-IN Switch er kun nødvendig hvis du har

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

Sonos PLAYBAR. Produktguide

Sonos PLAYBAR. Produktguide Sonos PLAYBAR Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Kom godt i gang med det grundlæggende

Kom godt i gang med det grundlæggende Kom godt i gang med det grundlæggende Kom godt i gang Tobii Communicator Kom godt i gang med det grundlæggende Gælder for Tobii Communicator Version 4.6 og nyere. Ret til ændring af indholdet uden forudgående

Læs mere

Vejledning til ereolens app til Android enheder

Vejledning til ereolens app til Android enheder Vejledning til ereolens app til Android enheder 26-01-2015 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App til smartphones og tablets?... 3 2. Opdatering af styresystem på din Android enhed... 4 3. Hvordan

Læs mere

maps + more Brugermanual Dansk

maps + more Brugermanual Dansk maps + more Brugermanual Dansk Oktober 2011 Skraldespanden med kryds over betyder, at i EU skal produktet afleveres et særligt sted, når det ikke længere skal anvendes. Det gælder selve enheden, men også

Læs mere

Digitalmodtager til bredbånds-tv i flere rum. Installationsvejledning (Model: VIP2502EW)

Digitalmodtager til bredbånds-tv i flere rum. Installationsvejledning (Model: VIP2502EW) Digitalmodtager til bredbånds-tv i flere rum Installationsvejledning (Model: VIP2502EW) Velkommen Indholdsfortegnelse Du har bestilt en tv-løsning. I den forbindelse har du modtaget den trådløse digitalmodtager,

Læs mere