Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen"

Transkript

1 Høng Gymnasium og HF ABC Kostafdelingen Skoleåret

2 Indledning Den 3. september 2014 Høng Gymnasium og HF har en lang tradition for at mange elever bor på skolen som kostelever. Vi bestræber os meget på, at dagligdagen skal forløbe som en normal dag, som man kender hjemmefra. Men at bo tæt på hinanden kræver meget af alle. Man må derfor i fællesskabet acceptere og respektere hinanden inden for de fælles rammer. Vores kostafdeling består af mange små huse. De ligner for manges vedkommende normale hushold, idet disse tidligere har fungeret som almindelige familiebeboelser. Skolen råder i øjeblikket over følgende huse: Tages hus (6 værelser) Hovedbygning (18 værelser) Valhal (22 værelser) Villaen (6 værelser) 3 Kosthuse (24 værelser) Pavillon (10 værelser) Til varetagelse af det daglige opsyn med kosteleverne har skolen ansat 4 gymnasielærere, som på skift bor på et vagtværelse. Skolens pedel indgår ligeledes i et vist omfang i dette arbejde. Joan Egede Rather er ansat som kostpædagog, hun træffes på tlf Kostlæreren fører det daglige tilsyn med eleverne og hjælper med at løse eventuelle problemer. Kostlæreren kan træffes på mobilnr efter kl Forældre og andre pårørende kan altid kontakte kostlæreren i tilfælde af akutte meddelelser. Skolens kontor træffes i skolens åbningstid på telefon Skolens telefon vil blive viderestillet til kostlærerens mobiltelefon efter kl Rektor har det overordnede ansvar for hele institutionen, og han kan derfor altid kontaktes i tilfælde af en akut situation, hvor kostlæreren ikke er at træffe på sin telefon. Den normale arbejdsfordeling for skoleåret : - mandag: Rasmus Hansen (Tages Hus, Villaen, Pavillon) - tirsdag: Ditte Henriksø (Hovedbygningen) - onsdag: Jens Njor Pedersen (Nye huse) - torsdag: Peter Dybdal Larsen (Valhal) Kostlærervikar: Aida Haljeta

3 ABC - information Advarsler / sanktioner Såfremt elever overtræder skolens regelsæt eller ikke lever op til deres forpligtigelser, og det har en sådan karakter, at rektor skønner, det bør føre til en reaktion, gives en eller to advarsler afhængig af overtrædelsens karakter og i sidste konsekvens bortvisning fra skolen. Overtrædelsen kan dog være så grov, at eleven bortvises straks (f.eks. stofmisbrug). Alkohol Enhver form for indtagelse af alkoholiske drikke (kun øl, vin og færdigblandet alkoholsodavand ikke spiritus) må kun finde sted i tidsrummet fra fredag kl til og med lørdag. Dog kan der dispenseres fra denne regel i forbindelse med fester/arrangementer, som skolen forestår. Tilladelse skal gives af vagthavende kostlærer. Indtil introfesten er der alkoholforbud på kostskolen det samme gælder i eksamensperioden. I forbindelse med indtagelse af alkoholiske drikke forventer skolen, at dette kun sker i et begrænset omfang. Kostlærerne har ret til at skride ind, såfremt de vurderer, at grænsen er overskredet. Opbevaring af alkohol i husene på normale skoledage er ikke tilladt, med mindre der er lavet en aftale med kostlæreren. Tomme flasker skal fjernes inden søndag kl Aviser Skolen abonnerer på diverse aviser, som hver morgen placeres i spisesalen. Aviserne må ikke fjernes fra dette lokale og skal efter brug lægges på plads i avisholderen. Brand I tilfælde af brand skal man straks ved råb sørge for, at elever på andre værelser i huset bliver gjort opmærksom på dette, og man skal sikre sig, at alle har forladt bygningen. Herefter ringes 112 efter brandvæsenet, og kostlæreren kontaktes. Derefter kan ildslukning påbegyndes ved hjælp af ildslukningsudstyr, som forefindes i huset, hvis branden er af beskedent omfang. Man er forpligtiget til at læse brandinstruksen, som forefindes i de enkelte huse. Husk at pulverslukkerne er til brand og ikke til leg. Vi skal kunne være helt sikre på, at de virker. Evakueringsøvelser afholdes mindst en gang om året. Skolens pedel efterser alle brandalarmer incl. dem på værelserne 1 gang om måneden. Der må ikke pilles ved alarmerne. Billedkunst Billedkunstlokalet kan lånes efter aftale med kostlæreren. Billedkunstlokalet afleveres i rengjort stand. Kostafdelingen råder over sine egne materialer. Bordtennis I kælderen forefindes bordtennisbord. Cykler Eleverne opfordres til at medbringe cykler på skolen, og de skal anbringes på det af kostlæreren anviste sted. Dyr Bortset fra akvariefisk er det ikke tilladt at holde dyr på værelserne.

4 Erstatningsansvar Det forventes, at skolens udstyr behandles omhyggeligt. I tilfælde af misbrug, hærværk, ødelæggelser, osv. vil den ansvarlige blive pålagt et erstatningskrav. Kostelever holdes ansvarlig for deres gæsters evt. ødelæggelser. Hvis brandalarmen bliver udløst som følge af, at en elev har pillet ved varslingsudstyret, vil eleven blive pålagt at dække skolens udgifter hertil. (ca kr.) Facebook Der er oprettet en gruppe på facebook, Kostskolen Høng. Ferieplan Der udarbejdes hvert år en årsplan, der angiver årets ferier. Kostafdelingen er lukket i de store ferier (efterårs-, jule-, vinter-, påske- og sommerferie). Man kan derfor ikke opholde sig på kostafdelingen i disse perioder. Inden ferien skrives der opholdssted på den ophængte ferieliste, og når man kommer tilbage efter ferien, skal man huske at krydse sig af på den samme seddel. Fester Hvis man ønsker at holde fest i weekenden på sit værelse eller i sit hus, skal man altid senest fredag kl. 18 udfylde og aflevere festansøgning til den kostlærer, som har vagten den pågældende weekend (blanketten udleveres hos kostlæreren). Der skal altid være en kostelev, som har ansvaret for festen, og som sørger for, at husreglerne overholdes, samt at man ikke generer naboerne. Antallet af deltagere må ikke overstige 12, heraf max. 6 ikke-kostelever. Fester skal lukkes kl Oprydning skal være foretaget senest næste dag inden kl. 12. Flytning internt I den første måned kan kostelever ikke bytte værelser eller flytte internt. Herefter vil ledige værelser blive slået op. Alle flytninger skal foregå gennem kontoret. Folkeregister Det anbefales straks ved tilflytning at foretage tilmelding til folkeregistret i Kalundborg Kommune (lægehjælp, ungdomsskole/klub m.m.). Adresseændring sker via Forsikring Det er jeres egen forsikring, der skal dække evt. tyveri, brand o.l. Check om I har en forsikring eller er dækket af jeres forældres forsikring. Husk at tyveriforsikringen kun dækker, hvis døre og vinduer har været lukket og låst. Fraflytning Ved fraflytning fra kostafdelingen skal værelset altid synes af den ansvarlige kostlærer sammen med eleven. Eventuelle mangler eller defekter noteres, og eleven kvitterer for evt. mangler. Ved fraflytning skal eleven fjerne alle personlige ejendele, husk også at tømme skab og køleskab i fællesområdet. Eventuelle efterladte effekter vil blive bortskaffet af skolen efter 30 dage. For afgangselever er der fraflytning senest på dimissionsdagen kl. 15. Man skal huske, at meddele flytning til folkeregister og posthus (blanketter findes på kontoret). Udmeldelse i løbet af skoleåret skal ske skriftligt. Der betales herefter løbende måned (måneden ud) fra udmeldelsesdatoen, samt yderligere en måned.

5 Fritidsaktiviteter I løbet af året planlægger kostskolen et antal kulturelle og sociale arrangementer. Disse er normalt gratis for eleverne og kan også foregå uden for skolens område. Kostskolen bidrager i et vist omfang til kontingent til lokale foreninger (op til 250 kr. pr. ½ år, dog max. 50 % af kontingentet). Fællesstuerne i Hovedbygningen Kostafdelingen har en fællesstue på 1. sal i hovedbygningen, hvor man ud over at se fjernsyn kan have hyggeligt samvær. Fællesstuerne åbnes kl og lukkes kl på hverdage og kl i weekender. Eleverne har pligt til at rydde op efter sig, og HUSK det er ikke et festlokale. Gæster På hverdage kan man normalt ikke have overnattende gæster. Besøgende skal være ude senest kl I weekenden kan man have 1 gæst boende (madrasser kan lånes hos kostlæreren). Kostlæreren skal forinden have meddelelse om navn på gæsten. Kosteleven er ansvarlig for, at gæsten overholder skolens regler. Gæster kan spise med ved måltiderne eventuelt mod betaling til køkkenpersonalet husk at aftale på forhånd med kostlæreren. Hash og andre euforiserende stoffer Enhver form for besiddelse af eller brug af euforiserende stoffer medfører øjeblikkelig bortvisning. En kostelev, der bortvises på grund af overtrædelse af skolens regler om besiddelse af eller brug af euforiserende stoffer, bortvises både fra kostafdelingen og fra sit uddannelsesforløb på skolen. Kosteleven er ansvarlig for, hvad der foregår på værelset. Hvis skolen har mistanke om, at en elev har indtaget hash eller andre euforiserende stoffer, kan eleven blive pålagt at lade sig teste hos en læge. Nægter eleven dette, betragtes det som en tilståelse af at have overtrådt skolens regler på området, og eleven bortvises. Hjemmetid Du skal være på dit værelse senest kl på hverdage, medmindre andet er aftalt med kostlæreren. Indflytning Ved indflytning skal værelset synes af eleven og den ansvarlige kostlærer for defekter, og der skal kvitteres på en inventarliste. Inventar Inventar på værelset må ikke flyttes til andre værelser uden aftale med skolens pedel samt kostlæreren (indflytningskvittering skal ændres), skabe, nedfiringsreb og andet inventar må ikke nedtages. Skolens inventar i fællesområderne må ikke flyttes derfra. It Der er adgang til computere og printer både på skolen og på skolens bibliotek. I Café Einstein kan der tilsluttes Lan (netværksboks) Kontoret Det er Susanne på kontoret, som i skolens åbningstid kan kontaktes angående nøgler, flytning, betaling af kostophold m.v.

6 Kostpædagog Der er mulighed for at tale med Joan om små og store problemer. Joan har tavshedspligt. Joan træffes på tlf Køkkentjans Oprydning/opvask efter aftenkaffe påhviler eleverne kollektivt - en plan for ansvarsfordeling udarbejdes halvårligt. Tilsvarende regler gælder også for fremsætning, oprydning og opvask i forbindelse med forplejning i weekender og på helligdage. Som kostelev har man pligt til at udføre køkkentjanser. Hvis man udebliver fra aftalen, bliver der opkrævet en afgift, og det kan få konsekvenser for opholdet. Er du forhindret, bytter du på forhånd, og giver kostlæreren besked. Køleskab Som udgangspunkt er ikke tilladt at have eget køleskab på værelset. Køleskabe der er opstillet i køkkenerne i de enkelte huse kan benyttes. Hvis skolen skønner, at el kapaciteten kan klare et køleskab, kan tilladelse til at have et på eget værelse dog gives. Læsetid og ro i husene Det er vigtigt, at ingen elever i husene føler sig generet af andre elever eller deres gæster. I tidsrummet skal der være ro, så der kan læses lektier uden forstyrrelser. Der må derfor ikke spilles høj musik i dette tidsrum. Den vagthavende kostlærer er normalt behjælpelig med lektielæsning. Vi opfordrer stærkt til, at man benytter sig af den hjælp, lærerne kan give. Desuden er der Cafe Einstein fra kl (mandag til torsdag). Der SKAL være ro i kosthusene kl på hverdagene. Medicin I tilfælde af at en elev har behov for at tage lægeordineret medicin, skal den ansvarlige kostlærer orienteres herom, således at medicinen kan opbevares forsvarligt. Hvis nogen har alvorligere og/eller kroniske sygdomme skal skolen orienteres. Medielicens Ifølge lovgivningen skal elever betale licens, hvis de har eget tv/computer på værelset (skolen betaler for tv på fællesarealerne). Se mere på Motionsrum Skolen råder over et motionsrum, der bliver åbnet hver dag kl og lukkes kl. 23. Rummet kan kun benyttes af kostskolen. Ophold i motionsrummet og brug af redskaberne er på eget ansvar. Husk at rengøre maskinerne efter brug og sætte vægtene på plads. Musik Det er tilladt at have musikanlæg på værelserne, men afspilning af musik skal altid ske under hensyntagen til de øvrige elever og naboerne. Se også afsnit om "læsetid og ro i husene". Skolen har et musikøvelokale, der kan benyttes af elever efter skoletid efter henvendelse hos kostlæreren. Nøgler Nøgler til elevværelserne og yderdørene skal altid opbevares så andre ikke kan komme i besiddelse af disse. For at undgå tyveri eller mistanke om dette skal værelset altid aflåses, når man forlader det. Af samme grund må andre elever ikke opholde sig i værelset, hvis beboeren ikke selv er til stede. Hvis en nøgle bortkommer, skal dette straks meldes på kontoret. Hvis dette medfører

7 ekstraudgifter for skolen, vil eleven blive draget til ansvar. Vær opmærksom på, at det er systemnøgler, som kan være meget dyre. Opslagstavler På gangen ved spisesalen og i de enkelte huse er der opslagstavler, hvor både generelle og interne meddelelser kan ophænges. Det er alle kostelevers daglige pligt at se på den store opslagstavle ved spisesalen, om der er meddelelser. Her vil tilmeldingslisterne til weekenderne være ophængt - alle elever skal senest på det af køkkenet angivne tidspunkt have påtegnet deres ønsker for den kommende weekend evt. ændringer skal straks meddeles kostlæreren. Pool / billard Skolen har et pool-bord i fællesstuen i hovedbygningen. Post Den daglige post uddeles normalt kun ved middagsspisningen af kostlæreren. Eventuel pakkepost vil blive meddelt i Lectio, pakken afhentes på kontoret. Det er meget vigtigt i forbindelse med fraflytning, at der skriftligt gives besked til postkontoret om flytning og dermed omadressering, idet skolen ikke forpligtiger sig til at eftersende post. Rengøring Det er den enkelte elevs pligt at holde orden og foretage den daglige rengøring på værelset samt oprydning i fællesområderne. Herudover indgår man i en turnusordning (udarbejdes sammen med den ansvarlige kostlærer) for renholdelse af fællesområderne i husene. Der er mødepligt til rengøringen, som skal foregå umiddelbart efter aftensmaden på den ugentlige dag, hvor huslæreren har kostvagten. Kostlæreren overvåger opgaven. Rengøringsmidler, m.m. skal afhentes af skafferen en gang om ugen, (mandag kl i vaskekælderen). Husk, at der skal afleveres klude for at få nye. Rygning Ifølge gældende lov må der slet ikke ryges på skolens område. Hverken inden- eller udendørs. Skolefester Efter skolefester, der afholdes på selve skolen, gælder de samme regler som for fester internt i husene. Der må ikke være høj musik og larm efter kl Der må ikke holdes efterfester i kostafdelingen. Ønsker man overnattende gæster, skal dette aftales inden skolefesten med den vagthavende kostlærer. Spisning/måltider Spisetider: morgenmad formiddagskaffe middag aftensmad aftenkaffe I weekenden er morgenmad, formiddagskaffe og middag erstattet af et kombineret morgen/frokostbord, også kaldet mokost, i tidsrummet Eftermiddagskaffe kl Der er mødepligt til det varme måltid kl , idet der bliver givet informationer og delt post ud. Der forventes normal bordskik, og den indbefatter bl.a., at man først forlader bordet efter kl

8 I de weekender hvor man har tilmeldt sig på forhånd, er der selvfølgelig mødepligt. Hvis man akut bliver forhindret i at komme, skal dette meddeles kostlæreren straks, evt. telefonisk. Efter måltidet er der fællesoprydning (afrydning og aftørring af bordene). I tilfælde af sygdom skal man skrive sig på husets sygeliste inden kl , og maden vil blive bragt ud til værelset i huset - man skal dog sørge for, at evt. service straks bliver returneret til køkkenet. Elever, der er vegetarer eller har fødevareallergi, kan efter aftale med køkkenet få serveret særlig mad. Men beslutningen skal tages ved starten af skoleåret og skal overholdes konsekvent. Af hensyn til hygiejne /sikkerhed skal man have tøj på over- og underkrop samt fodtøj på til hver spisning. Sygdom I tilfælde af sygdom og i særdeleshed, hvis sygdommen er af en sådan karakter, at man ikke kan forlade værelset for at spise og gå i skole, skal man skrive sig på sygelisten inden kl Kostlæreren vil tilse eleven og i samråd med eleven afgøre, om læge / sygehus skal kontaktes. Vask Under kontorbygningen er der vaskekælder, hvor der kan benyttes vaskemaskiner og tørretumbler. Eleven skal selv sørge for vaskemiddel. Det forventes, at alle elever medbringer en vasketøjskurv, så der ikke ligger tøj på gulvet. Ved hver ferie bliver vaskekælderen tømt for efterladt tøj. Værelseskontrol Skolen forbeholder sig ret til at kontrollere elevernes værelser, fx. i forbindelse med manglende oprydning eller ved mistanke om overtrædelse af reglerne om hash og andre euforiserende stoffer. Weekendsedler Hver uge hænges der sedler op på opslagstavlen, hvor du er forpligtiget til at oplyse, hvilke måltider i weekenden du deltager i, samt et tlf.nr. hvorpå du kan træffes i weekenden.

9 Læs ABC-en nøje igennem, og spørg, hvis der er noget, du er i tvivl om, inden underskrift. Undertegnede bekræfter hermed med min underskrift, at jeg har fået ABC-informationen udleveret, og at jeg har læst den. Denne side skal afleveres til Susanne på kontoret. Navn: Dato: Underskrift:

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen Høng Gymnasium og HF ABC Kostafdelingen Skoleåret 2015 2016 Indledning Den 16. december 2015 Høng Gymnasium og HF har en lang tradition for at mange elever bor på skolen som kostelever. Vi bestræber os

Læs mere

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen Høng Gymnasium og HF ABC Kostafdelingen Skoleåret 2017 2018 1 Indledning Den 7. februar 2018 Høng Gymnasium og HF har en lang tradition for at mange elever bor på skolen som kostelever. Vi bestræber os

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring FACEBOOK.COM/SKOLEHJEM Velkommen På EUC Nord

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf. 74 83 20 62 www.kostskolen.dk Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Psykiatrisk Afdeling Middelfart Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: IG/tj Husorden P7 Velkommen til afsnit P7 For at gøre dit ophold i afsnittet så positivt

Læs mere

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016 Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret 2015-2016 2 Infofolder Udgave pr. 11. maj 2015 Praktiske oplysninger Kontakt Vejlefjordskolens telefonnummer: 7589 5202 Vejlefjordskolens e-mail: info@vejlefjordskolen.dk

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 BADEREGLER Som elev har du efter anvisning fra tilsynslærer mulighed for at tage til stranden og bade. Hvis du ønsker at bade, kan dette kun ske

Læs mere

Velkommen til Hvidovre og Brøndby-Huset

Velkommen til Hvidovre og Brøndby-Huset Velkommen til Hvidovre og Brøndby-Huset Værelset: Du tildeles eget værelse og på værelset forefindes: - Seng, dyne, pude, rullemadras samt sengelinned - Et lille bord - En billedhylde - Et klædeskab med

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Ordensregler på kollegiet Skoleåret

HF-Cold Hawaii. Ordensregler på kollegiet Skoleåret HF-Cold Hawaii Ordensregler på kollegiet Skoleåret 2019-2020 Indhold Ordensregler på surfkollegiet... 3 Rengøring og oprydning... 4 Indretning af værelse... 4 Overnattende gæster... 4 Weekender og sommerferie...

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET 1 Generelt Samtlige beboere har i fællesskab ansvaret for opretholdelsen af ro og orden på kollegiet. Enhver beboer er forpligtet til at efterkomme de forskrifter,

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Velkommen til Hermitage

Velkommen til Hermitage Velkommen til Hermitage Skolehjem & Kursuscenter Til elever Vær opdateret Find os på Facebook Skolehjem & Kursuscenter Velkommen Hermitage Skolehjem & Kursuscenter vil under dit skoleophold fungere som

Læs mere

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Regler for foreningskontor Andre praktiske oplysninger Alarm Brand- og evakueringsplan 3 4 5 6 7 8 Sekretariatets

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være SKOLEHJEMMET et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Telefon: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@tcaa.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhverskollegium Øster

Læs mere

SORØ AKADEMIS SKOLE Livet på Kostskolen. Praktiske Oplysninger Råd og Regler

SORØ AKADEMIS SKOLE Livet på Kostskolen. Praktiske Oplysninger Råd og Regler SORØ AKADEMIS SKOLE Livet på Kostskolen Praktiske Oplysninger Råd og Regler R E K T O R Vibeke Margrethe Hansen Velkommen til kostskolen på Sorø Akademis Skole Vores kostskole er både moderne og traditionsrig.

Læs mere

Velkommen til Sølager husorden

Velkommen til Sølager husorden 3. udgave Velkommen til Sølager husorden Gældende for afdelingerne Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene. Derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Indhold Indledning... 2 Studieregler... 2 Eksamen og årsprøver... 3 Ordensregler... 3 Den digitale dannelse... 4 Særligt for kostelever... 4 Sanktioner...

Læs mere

SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE

SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE VELKOMMEN TIL DIT NYE HJEM Vi ønsker dig hjertelig velkommen på TECHCOLLEGEs skolehjem. TECHCOLLEGE har dagligt ca. 4.500 elever, hvoraf ca. 250 bor på skolehjemmet.

Læs mere

Alabu Bolig. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17 og 19. Husorden. Pr. 22. september 2015 Revideret pr. 19. september 2018

Alabu Bolig. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17 og 19. Husorden. Pr. 22. september 2015 Revideret pr. 19. september 2018 Alabu Bolig Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17 og 19 Husorden Pr. 22. september 2015 Revideret pr. 19. september 2018 (Tilrettet den 14. marts 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden

Læs mere

Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital

Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital 1 Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital 2 Velkommen Afdelingen er en akut modtagerafdeling, som tilbyder behandling, pleje og omsorg til unge, voksne og ældre borgere med psykiske lidelser

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Skolehjem Skolehjem Skolehjem Praktiske oplysninger Vi byder dig med denne folder velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret 1. Generelt Ydelser Der udlejes følgende lokaler på Toldkammeret: Lille Sal på 1. sal (med adgang til et lille anretterkøkken, Toldkammergården og et lille

Læs mere

Velkommen til Botilbud Parkvej 12

Velkommen til Botilbud Parkvej 12 Velkommen til Botilbud Parkvej 12 I denne mappe kan du finde information om livet på Parkvej 12 Vi glæder os til at byde dig velkommen Kære Beboer velkommen til Botilbud parkvej 12 I denne mappe kan du

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Tillæg 2. udgave. Skoleåret 2014-2015

HF-Cold Hawaii. Tillæg 2. udgave. Skoleåret 2014-2015 HF-Cold Hawaii Tillæg 2. udgave Skoleåret 2014-2015 Indhold 1. Surfkollegiet... 3 1.1 Ordensregler på surfkollegiet... 3 1.2 Værelsesindretning... 4 1.3 Overnattende gæster... 4 1.4 Oprydning og rengøring...

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole

Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole Arbejds- og åbningstider Skolens daglige åbningstid er 7.30 15.30, fredag dog kun til 14.00. De daglige mødetider for eleverne ER: Mandag Torsdag 8.05-14.35

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

et godt sted at være

et godt sted at være et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Tlf.: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@techcollege.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhvervskollegium Øster Uttrup

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2016-2017

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2016-2017 HF-Cold Hawaii Tillæg Skoleåret 2016-2017 Indhold 1. Surfkollegiet... 3 1.1 Ordensregler på surfkollegiet... 4 1.2 Værelsesindretning... 4 1.3 Overnattende gæster... 4 1.4 Oprydning og rengøring af fællesarealer...

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk ELEVHOTELLERNE ROSKILDE, RINGSTED OG SLAGELSE Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk Kombiner din uddannelse med et spændende ophold på et af vores elevhoteller,

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15.

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15. Fællesmøde d. 16.02.2017, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Plejekollektivet Husorden

Plejekollektivet Husorden Plejekollektivet Husorden Medicinadministration Alle brugere skal have deres medicin i de rette doser og på rette tidspunkter. For at sikre dette, skal medicinen indtages under overværelse af medicinmanden.

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2014-2015

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2014-2015 HF-Cold Hawaii Tillæg Skoleåret 2014-2015 Indhold 1. Surfkollegiet... 3 1.2 Værelsesindretning... 4 1.3 Overnattende gæster... 4 1.4 Spisesal... 4 1.5 Weekender og sommerferie... 4 1.6 Internet... 4 1.7

Læs mere

Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger

Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger Husregler for de sikrede afdelinger på Bakkegården Social adfærd og omgangstone Det forventes, at vi taler pænt og respektfuldt til hinanden. Det forventes,

Læs mere

bostedet caroline marie ung i centrum

bostedet caroline marie ung i centrum bostedet caroline marie ung i centrum bostedet caroline marie VELKOMMEN Caroline Marie er dit bosted i centrum af København, to minutter fra Nørreport Station og med udsigt over Botanisk Have. Du kan bo

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Sæt dig godt ind i husordenen. Overtræder du den, kan du bortvises.

Sæt dig godt ind i husordenen. Overtræder du den, kan du bortvises. PENSIONEN LYSHOLMGÅRD HUSORDEN 01. august 2004 Det er nødvendigt at have en række spilleregler, så vi alle sammen kan være her og have det godt. Husordenen er derfor sat sammen af regler, som Lysholmgård

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Beboerhåndbog Senest opdateret 23. nov

Beboerhåndbog Senest opdateret 23. nov Beboerhåndbog Senest opdateret 23. nov. 2017 1 Indhold Velkommen på Grennessminde... 3 Om Bo- og opholdsstedet... 3 Intensivt tilbud... 3 Standard tilbud... 4 Udslusningstilbud... 4 Medarbejdere og vagttelefon...

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Ordens- og Husregler 1. Brugerrådet Til at efterleve intentionerne med Foreningernes Hus er der nedsat et Brugerråd med repræsentanter fra de foreninger, som

Læs mere

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Når du flytter i botilbud Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Husorden for Døgn- og Dagafsnit. Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Husorden for Døgn- og Dagafsnit. Børne- og Ungdomspsykiatri Odense Husorden for Døgn- og Dagafsnit Børne- og Ungdomspsykiatri Odense Formålet med denne husorden er at skabe et fælles grundlag for alle indlagte patienter, deres pårørende og personalet, uanset alder, køn,

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEREDSKABSSTYRELSEN TEKNISK SKOLE

VELKOMMEN TIL BEREDSKABSSTYRELSEN TEKNISK SKOLE Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole Nørremarken 21 6360 Tinglev Telefon 45 90 69 00 Telefax 74 64 40 72 brts@brs.dk www.brs.dk VELKOMMEN TIL BEREDSKABSSTYRELSEN TEKNISK SKOLE Skolen og dens medarbejdere

Læs mere

Velkommen til SKOLEHJEMMET

Velkommen til SKOLEHJEMMET Velkommen til SKOLEHJEMMET VELKOMMEN til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus Skolehjemmet er for dig som følger et af vores uddannelsesforløb. Her kan du bo og leve i et fællesskab med ca. 300 andre elever.

Læs mere

Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF

Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF Den 21. august 2015 Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF Studieregler På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. - Du møder til tiden til

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Næstved Tekniske Gymnasium på EUC Sjælland.

Studie- og ordensreglement for Næstved Tekniske Gymnasium på EUC Sjælland. Studie- og ordensreglement for Næstved Tekniske Gymnasium på EUC Sjælland. Udgangspunkt: Studie- og ordensreglementet tager udgangspunkt i/understøtter skolens værdier om: et godt sted at være et godt

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

KALØ-normer. MØDEPLIGT Der er mødepligt til al undervisning og gangmøder inkl. rengøring og deltagelse i opvask/afrydning i køkkenet.

KALØ-normer. MØDEPLIGT Der er mødepligt til al undervisning og gangmøder inkl. rengøring og deltagelse i opvask/afrydning i køkkenet. KALØ-normer Normer og samvær Et godt ophold hos os er båret af at alle vil bidrage til fællesskabet. Et fællesskab er godt når alle søger at efterleve de fælles værdier og de normer vi opstiller. Ingen

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Gældende fra 1. oktober 2016 Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Lokalerne kan lejes af beboere i Vadgårdsparken. Reservationer kan kun ske ved personligt fremmøde,

Læs mere

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105 VÆRD AT VIDE Velkommen til barselsophold på Afsnit 105 Vi har her samlet en række praktiske informationer til dig om hverdagen og tilbuddene på afsnittet. Du er velkommen til at spørge os, hvis der er

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

Husorden for sengeafsnit i Afdeling P

Husorden for sengeafsnit i Afdeling P HUSORDEN Husorden for sengeafsnit i Afdeling P Formål For at skabe omsorg for patienterne og et godt miljø vil vi bede alle, der færdes i afsnittet, om at følge denne husorden. Grundlæggende er det vigtigt,

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere