Trivsel kommer ikke af sig selv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Trivsel kommer ikke af sig selv"

Transkript

1 DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr. 4 I dette nummer: Årgang 08, Nummer 4 oktober 2008 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Billedkavelkade Side 3 - Klubmedlem øver sig i at synge sammen med IP Side 4 - Serviceholdet og Guvernørrådets kalenderen. Side 5 - Mødet med IP set fra klubben Side 6 - Nekrolog Af DG Torben Lynggaard Trivsel kommer ikke af sig selv Endnu en måned er gået og efteråret er på vej. Klubberne er godt i gang med planlægning af efterårets og vinterens klubaftener og aktiviteter. Temaet Trivsel kommer ikke af sig selv ud i klubberne... Jeg håber klubbernes programudvalg vil tage Trivsel kommer ikke af sig selv med i deres planlægning, således at alle vore gæster / kommende medlemmer føler sig trygge og veltilpasse til klubmøderne. Det er i klubberne vi skal skabe trivsel, fremgang bygger på gode klubber, det er klubber med indholdsrige klubmøder og aktiviteter. Gode medlemmer er aktive medlemmer. Sådanne klubber vil være magneter for nye medlemmer. De nye medlemmer skal passes og plejes. god ide, hvordan ser du vi kan komme videre Der må ikke stilles for store krav for hurtigt, det er svært for nye medlemmer at finde rundt i Lions. Der skal være noget at komme efter på klubmøderne. Lad de nye medlemmer komme til orde og ikke altid sige: det har vi prøvet, men i stedet sige god ide, hvordan ser du vi kan komme videre. Lions Pris... Lions Pris udvalget er klar til at modtage forslag til prismodtagere. Jeg håber klubberne i vores distrikt støtter op om projektet og indbetaler det foreslåede beløb på kr ,-. Gadekamp i P-Posten ultimo september... Med P-posten i slutningen af september skulle klubberne gerne have modtaget et oplæg til gadekamp, den kampagne som blev vedtaget på årsmødet i Randers. Vi ser frem til at komme i gang med kampen. På gensyn næste gang... DG Torben Lynggaard Mirakler gennem Lionsarbejde Internationale President Albert Brandell s Motto Lions Danmark - Distrikt 106A oktober 2008 DG-Nyt i nyt layout Nu igen??.. Ja - der bliver prøvet lidt forskelligt i A-Nyt - Vi forsøger, at finde frem til et udseende, der virker åbent, frisk og let læseligt om det er lykkedes det ved kun du! Giv os en og fortæl os hvad du synes virker og hvad du synes ikke virker der bliver trukket lod om 2 flasker blandt alle indsendte.. Send til prc.a@lions.dk. Hvorfor ser A-Nyt ud som det gør? Vi har forsøgt, at lægge os op af Lions Danmarks nye brevpapir, men samtidigt beholder noget genkendeligt fra tidligere A-Nyt. Vi vil også sparer toner og derved holder trykprisen nede og gavne miljøet, så derfor forsøger vi at holde en hvid dækflade og undgå hele sorte felter. Enkelte steder har vi valgt at bruge farve for at pointerer og give liv men husk hvis du udskriver i gråtoner, så bruger du ikke mere toner end ellers. Hvad synes du? - Skriv nu!

2 Side 2 Lions Kollegiets Bowlingbane Se nu her hvordan man tager kegler! - du Ole - Det med keglerne - Det taler vi ikke mere om - det var svære end det så ud til... IP overrakte Lionsorden til Kulturborgmester Pia Allerslev - København Bostedet for unge Autister - Christians X Alle - Kgs Lyngby Læs mere om IP s besøg i Danmark i næste nr. af The Lion Månedens GRUK af Piet Hein IP på besøg hos Specialisterne Piet Hein (16. december april 1996) Dansk digter, forfatter, opfinder, matematiker og verdensborger. Hein brugte pseudonymerne; Kumbel, Kumbel Kumbell og Notorius Jubelco. Kumbels Gruk er verdensberømte. OM SVINGHJUL Huskevers for dem som kommer slentrende ind og gør ingenting. Går Ens svinghjul i stå, blir man fyldt af fandens energi til at få det til atter at gå ved at bremse en andens.

3 Årgang 08, Nummer 4 Side 3 MØDET d. 27. august 2008 i Ringsted Om at møde sin PRÆSIDENT: ALBERT F. BRANDEL. Nå - hvad syntes du så om det? spurgte det ærede medlem af Lions! ( ææh jo altså, nu kom det bag på mig, jeg lige fik det spørgsmål! ) - Jamen- det var da rigtig godt alt sammen, bestemt en oplevelse! - Nå - det var da godt du syntes om det, sagde det ærede medlem. IP god nok på bunden... Dagen efter havde oplevelsen bundfældet sig rigtigt, og der var mange flere ord at sætte på oplevelsen: " At møde vores Lions præsident " som var kommet for at møde os i Ringsted d.27. august. Stakkels mand... Min første tanke var egentlig "stakkels mand", tænk at være tvunget til at rejse jorden rundt, for at hilse på samtlige landes Lionsklubber, bare fordi han er valgt til Lions præsident! Ak ja! Men da Mr. Brandel begyndte at tale, fandt jeg dog hurtigt ud af, at det vist var ganske frivilligt og at han oven i købet kunne lide det. Ægte glæde... Den glæde og varme der lyste fra ham, når han talte om Lions, var bare så ÆGTE. Der var intet spor af sur pligt over den tale. Mr. Brandel's tale var "helt nede på jorden" og handlede meget om hverdagens helte og dem hører vi i al beskedenhed med til! Det var rigtig godt det mr. B. talte om. Ros til Danmark... Det blev da også til en del ros af vores arbejde her i Danmark. Igen- det virkede bare så ægte! Budskabet kom igennem.! Det var jo også med til at gøre det hele til en god oplevelse at LC Ringsted med venner havde fået lavet så flot en aften, hvor alt bare var i orden, både med hensyn til stedet og maden. Det var meget flot klaret. Tak til Ringsted. Jamen det VAR altså godt alt sammen! Tak til Ringsted... Jeg vil gerne med igen næste år, så vil jeg prøve at lære den amerikanske nationalsang udenad, så jeg kan synge med, når fanen bæres ind! Jeg synger med næste gang... Mr. President, det var rart at møde dig. Tak for nu, vi ses snart igen. Liselotte Dahl. Nyudsprungen Lions. LC Valby, København. LONE HERTZ PÅ MIDTVEJSMØDET Nu er tiden kommet til at jeg som ny VDG skal til at holde mit første store møde MIDTVEJSMØDET. Mødet foregår lørdag den 15. november i Ringsted og vil udover de normale Lions relaterede emner indeholde et foredrag af Lone Hertz, der har lovet at hjælpe Hjerneskadeforeningen med at få mere focus på denne sygdom. Som VDG og senere DG har jeg det håb, at få distriktets klubber til at interessere sig mere for hjerneskadede. Hjerneskadeforeningens slogan er Liv der reddes skal også leves - og det er jo også rigtigt. Foreningen har lavet et Hovedhus, hvor hjerneskadede kan komme i erhverspraktik og senere komme ud i beskyttet arbejde. Jeg håber, at I vil gå ind for dette projekt og det starter som sagt med at Lone Hertz kommer og giver et foredrag, og jeg beder jer møde talstærkt op. MØD OP PÅ MIDTVEJSMØDET den 15. november 2008 i Ringsted.

4 Side 4 Lions Club København Valby fylder 50 år den 4. oktober Service holdet på arbejde! Hvor er DG og VDG i oktober Det vil vi gerne markere og inviterer derfor dig/jer til reception lørdag den 4. oktober 2008 mellem kl.11 til 14 på adressen Retortvej 41, 2500 Valby. GUVERNØRRÅDS- & KABINETS KALENDER 2008 / 09 Guvernørrådsmøderne afholdes 8 dage efter møderne 2, 3 og 4 2. Kabinetsmøde 25. oktober Kabinetsmøde 03. januar Kabinetsmøde 14. marts 2009 Andre officielle datoer: Europa Forum oktober 2008 Cannes, Frankrig Midtvejsmøde 15. november 2008 i Ringsted NSR Januar 2009 Hurdalsjøen, Norge Distriktsmøde 25. April 2009 i Ramsø Årsmøde Juni 2009 i Herning konvention Juli 2009 Minneapolis. USA Deadline Med stor løvehilsen Margrethe Blokgaard Præsident 24. november for artikler og materiale til THE LION Materiale til A-NYT nr oktober 2008 DG: oktober Europaforum i Cannes 06. oktober Bornholm (Rønne og Østbornholm) 08. oktober - Præstø-Fladså 13. oktober - Kimmerslev 14. oktober Vallensbæk 15. oktober Taastrup 16. oktober egen klub 27. oktober Brøndby VDG: oktober Europaforum i Cannes 07. oktober Nysted 13. oktober - Herlufsholm 14. oktober Hedeland 27. oktober egen klub MERL 06. oktober Nykøbing LQ/MB oktober LQ kursus i Esbjerg 28. oktober Vordingborg IRC 22. oktober Ringsted Knud Lavard YCEC 20. oktober Sakskøbing PRC 04. oktober København Valby 50 års Jubilæum 06. oktober Næstved 11. oktober KOM - Møde ITC 02. oktober Ringsted 04. oktober København Valby 50 års Jubilæum 06. oktober Nørre Alslev Alle er til det 2. kabinetsmøde den 25. oktober

5 Årgang 08, Nummer 4 Side 5 Mødet med IP set fra en Ringsted borger... IP i Ringsted... Lions Internationale præsident Al Brandel var 27. august 2008 i Ringsted på sin tur rundt i verden. Vi var ca. 100 Lions tilstede og startede med kammeratligt samvær og spisning. Derefter fik IP ordet. Det var inspirerende at opleve IP, der er tidligere politimand. Vi så IPs video Everyday Heroes og som varmt kan anbefales. Danmark i Top På mødet fremhævede IP den succesrige danske Campaign Sight First IIindsamling. Danmark har overskredet det mål, der var udmeldt, og vi er blandt de bedste 10 pct. i verden. IP uddelte sammen med CSFIID Ole Klejs Hansen og CSFIIC Jens Chr. Johansen et billede i Zinktryk til LC Suså, der er den danske Lions klub, der har samlet flest penge ind pr. medlem, kr. pr. medlem. Hvem er det vigtigste medlem i Lions? IP spurgte, hvem det vigtigste Lions medlem egentlig er. Svaret er, naturligvis, hverken IP, Directors, DG m.fl., men DIG, det enkelte Lions medlem, der gør en indsats. IP var rigtig glad for at møde så mange engagerede Everyday Heroes i Ringsted. Han sagde, at vi gør en stor forskel for de, der har behov. samarbejde og opbygning af varige relationer Lions er gode til at samarbejde og opbygge varige relationer. Det eksemplificerede IP med en enkelt historie. En anden stor serviceorganisation ønskede for nogle år siden at oprette klubber i Kina, men fik et nej. Lions spurgte kineserne, om vi måtte komme ind og operere de blinde; det måtte vi godt. Lions fik JA... Da vi i 5 år havde opereret tusinder af blinde kinesere, spurgte kineserne, hvad Lions egentlig var for nogen. Da kineserne fandt ud af, hvad Lions står for og udretter, fik Lions lov at oprette klubber i Kina, som den p.t. eneste NGO og serviceorganisation. Synlighed... IP kom også ind på, at Lions skal huske at være synlige. Derfor skal vi have Lions bannere m.v. på alle aktiviteter, så man kan se, hvem der står bag aktiviteten. For få kvinder... Efter IPs oplæg var der stor spørgelyst. Et af de punkter, IP kom ind på her, var, at vi fortsat har alt for få kvindelige Lions, også i de danske klubber. Vi må ikke udelukke kvinder som medlemmer. Han havde på et tidspunkt selv været i en klub, hvor man havde sagt nej til en succesrig og engageret kvinde, der ønskede at blive medlem af Lions. Men hun fik et nej, og hun var så gået over i Rotary. Det var rigtig ærgerligt, for hun ville være blevet en god Lion. En spændende aften... Det var en rigtig spændende aften. Jeg kan kun opfordre andre Lions til at deltage ved fremtidige IP-besøg. Leif Marstrand LC Ringsted Knud Lavard Lions - Vi hjælper Løven er stolt af Lions emblemer Husk altid at vise, at du er en del af Lions. manchetknapper Nekrolog Claus Hvidsteen, LC København Centrum har i august måned mistet deres mangeårige medlem. Selv om han flyttede til Sønderjylland forblev han tro mod sin gamle klub. Han vil blive savnet. ÆRET være hans minde. Jens Chr. Johansen, PRC Distrikts aktiviteten Referater fra jeres klubmøde, skal sendes til referat.a@lions.dk NB! Husk Klubnavn i Emnefeltet

6 LIONS DANMARK - DISTRIKT 106A Trivsel kommer ikke af sig selv Distriktsguvernør DG Torben Lynggaard Østre Parkvej 2 M 4100 Ringsted Tlf.: Mobil.: dg.a@lions.dk Presse og information PRC Jens Chr. Johansen Mynstervej 11, Frederiksberg C Tlf.: Mobil.: prc.a@lions.dk BESØG VORES WEBSTED! LIONSOFFICE LIONSFORUM DIT STED DIN MENING NEKROLOG Erik Pedersen, LC Sorø Det er med stor sorg, vi den 20. august fik meddelelsen om at vor gode ven og lions medlem var afgået ved døden. Kun 62 år gammel. Erik var bankmand en god bankmand som opnåede at være i samme bank fra han startede til han sluttede for få år siden, men som han sagde: godt nok under otte forskellige navne. Erik opnåede at være filialdirektør i Stenlille Sorø Fuglebjerg og Haslev. Erik blev medlem af Lions Sorø i Et godt aktivt medlem. Der altid var med når der skulle foregå noget og Var altid god for en god diskussion. Han var godt forberedt til møderne og referat fra sidste møde fik ofte et par ord med på vejen, ilagt hans underfundige humor, han kunne lide den sociale side af livet var aldrig blandt de første der forlod møderne. Erik var klubbens præsident i to perioder 93/94 og igen 04/05. I denne svære tid vil vore tanker gå til Eriks hustru Karen, børn, svigerbørn og børnebørn for alle vil savnet være stort. Vi vil alle savne Erik Æret være Eriks minde Henning Svendsen LC Sorø NEKROLOG Villy Grubbe Natten til mandag d. 30. juni mistede vi i en alder af 68 år og efter længere tid svær sygdom - en kammerat og en ven - en af dem som jodle Birge kalder rigtige venner for Villy Grubbe var nemlig en rigtig ven - en af dem, man kunne stole på, ordholdende og altid parat, hvis man havde brug for hans store viden, hvad enten det gjaldt hans arbejdsområder med byggeri eller blot et godt råd i al almindelighed. Vi er nogle, som har kendt Villy i over 35 år siden han som meget aktiv gik med i spidsen for at chartre Lions Club Solrød, hvor han gennem de mange år har beklædt alle poster som er i en Lions Club. Han har været præsident 2 gange første gang og senest i I forbindelse med klubbens 35 års jubilæum blev Villy udnævnt Melvin Jones medlem for hans store arbejde med Lions. Vi har i klubben altid sagt hvis Villy siger god for det, kan vi roligt vedtage det, hvad enten det er noget om love eller donationer. Villy var en meget principfast person og havde en fantastisk hukommelse, så det var ikke nødvendigt at slå op i diverse love. For dem kendte Villy, og de var til for at blive overholdt. Det bliver et stort savn at skulle undvære Villy fremover, men sværest bliver det naturligvis for Birgit, Karin og Kirstine, som vi sender den dybeste medfølelse og ikke mindst Villys øjesten barnebarnet Nikolaj som var så flink til at tage cyklen og besøge sin morfar på Hospitalet den sidste tid - hvilket betød rigtigt meget for Villy. Æret være hans minde. På vegne af Lions og Lionesser i Lions Club Solrød Keld B. Rasmussen

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr. 2 Lions Danmark - Distrikt 106A august 2008 Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard Årgang 08, Nummer 2 I dette nummer: DG s leder Besøg i Thailand MINT

Læs mere

Velkommen til et nyt Lionsår.

Velkommen til et nyt Lionsår. Nr. 1. juli 2010 Lionsåret 2010-11 Velkommen til et nyt Lionsår. Efter et godt og veltilrettelagt årsmøde er det så tid at byde velkommen til det nye Lionsår. Nyhedsbrevet har skiftet udseende, det er

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr.11 I dette nummer: Årgang 09, Nummer 11 maj 2009 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Gadekamp - S & K - Seminar Side 3 - Eventkalender hvad sker der i 106A Side 4 - kabinet

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr.12 I dette nummer: Årgang 09, Nummer 12 juni 2009 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Gadekamp - Bestil materiale Side 3 - Eventkalender hvad sker der i 106A Side 4 - kabinet

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv

Trivsel kommer ikke af sig selv DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr. 5 I dette nummer: Årgang 08, Nummer 5 november 2008 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Handling og Holdning - Side 3 - Kandidater på valg VDG 2009 2010 Side 4 - Serviceholdet

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 4 oktober 2009 www.lions.dk I dette nummer: Årgang 09, Nummer 4 Side 1 - DG's leder. Side

Læs mere

DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev. Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 12

DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev. Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 12 Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 12 juni 2010 www.lions.dk I dette nummer: Årgang 10, Nummer 12 Side 1 - DG's leder. Side

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv

Trivsel kommer ikke af sig selv DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr. 3 Lions Danmark - Distrikt 106A september 2008 I dette nummer: Årgang 08, Nummer 3 september 2008 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Ny tradition? - MJF på Østerbro. Side

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev januar 2010 Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 7 I dette nummer: Årgang 10, Nummer 7 Side 1 - DG's leder. Side 2 - Eventkalender

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 10 april 2010 www.lions.dk I dette nummer: Årgang 10, Nummer 10 Side 1 - DG's leder. Side

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 5 Siden sidst har der været Europaforum i Finland og det var et rigtig godt arrangement.

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev februar 2010 Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 8 www.lions.dk I dette nummer: Årgang 10, Nummer 8 Side 1 - DG's leder. Side

Læs mere

DG s Nyhedsbrev. Lions - med Hjertet

DG s Nyhedsbrev. Lions - med Hjertet DG s Nyhedsbrev Klubår 2009 / 2010 nr.1 I dette nummer: Årgang 09, Nummer 1 juli 2009 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Eventkalender Side 3 - Kabinets og Guvernør kalender og Service holdet på arbejde Side

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard

Trivsel kommer ikke af sig selv Af DG Torben Lynggaard DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr.9 I dette nummer: Årgang 08/09, Nummer 9 Marts 2009 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Gadekamp Side 3 - Hilsen fra Solkysten - Indbydelse til 40-års jubilæum Side 4 - Service

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv

Trivsel kommer ikke af sig selv DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr.6 I dette nummer: Årgang 08, Nummer 6 december 2008 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - VDG på valg Hvor er VZF?? Side 3 - Eventskalenderen 106A Side 6 - Serviceholdet på

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 9 Marts 2010 www.lions.dk I dette nummer: Årgang 10, Nummer 9 Side 1 - DG's leder. Side

Læs mere

Siden sidst.. LC Møn fyldte 40 år Af: Helge Christiansen LC Møn. DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 november. Lions Frihed til forandring -

Siden sidst.. LC Møn fyldte 40 år Af: Helge Christiansen LC Møn. DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 november. Lions Frihed til forandring - DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 november 5 2007 nr. Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring - CHALLENGE TO CHANGE Siden sidst.. har Serviceholdet fra distriktet været på klubbesøg i

Læs mere

Lions - med Hjertet. MERL - GMT - Viden om nye medlemmer og nye klubber - Læs mere på LionsOffice

Lions - med Hjertet. MERL - GMT - Viden om nye medlemmer og nye klubber - Læs mere på LionsOffice DG s Nyhedsbrev Klubår 2009 / 2010 nr.3 I dette nummer: Årgang 09, Nummer 3 september 2009 Side 1 - DG`s leder. Side 2 / 3 / 6 / 7- Det sker i 106A Side 4 - Eventkalender Side 5 - Kabinets og Guvernør

Læs mere

Trivsel kommer ikke af sig selv

Trivsel kommer ikke af sig selv DG s Nyhedsbrev Klubår 2008/2009 nr.8 I dette nummer: Årgang 08, Nummer 8 februar 2008 Side 1 - DG`s leder. Side 2 - Masanga Hospitalet Side 3 - LC Korsør - En blandet klub Side 4 - Service holdet Kalenderne

Læs mere

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 marts

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 marts DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 marts 9 2008 nr. Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring - CHALLENGE TO CHANGE DG siden sidst: Så er vi nået til marts måned, tiden går hurtigt, når

Læs mere

Lions Vi hjælper. DG s Nyhedsbrev Klubår 2006/2007 December. 2006 nr.

Lions Vi hjælper. DG s Nyhedsbrev Klubår 2006/2007 December. 2006 nr. DG s Nyhedsbrev Klubår 2006/2007 December 6 2006 nr. Af DG Kurt Christiansen Vi går nu ind i december måned, og halvdelen af Lionsåret er gået. Jeg vil starte med at ønske alle lions og deres familier.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Tidsfrister Materiale til:

Tidsfrister Materiale til: Fastholdelse Nr. 12 juni 2013 Lionsåret 2012-13 Fornyelse Fremdrift Dette er så mit sidste indlæg i A-Nyt som Distrikts Guvernør for vores dejlige Distrikt 106A. Det er noget vemodigt at skulle face det,

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Valg af Guvernørrådsformand 2011-2012.

Valg af Guvernørrådsformand 2011-2012. Pr imær f ir maadr ess e Adr esselinj e 2 Adr esselinj e 3 Adr esselinj e 4 Telef on: 31 3 2 33 34 Fax : 31 32 33 35 E- mail : nogen@ex ample.com 106B INFO nr. 12/09-10 juni 2010 Distriktsmødet i Hurup

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

På gensyn næste gang...

På gensyn næste gang... Lions - med Hjertet DistriktsGuvernør Niels Erik Kjær A-Nyhedsbrev december 2009 Medlemsblad for Lions Danmark Distrikt 106A Nr. 6 www.lions.dk I dette nummer: Årgang 09, Nummer 6 Side 1 - DG's leder.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 april 2008 nr. 10

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 april 2008 nr. 10 DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 april 2008 nr. 10 Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring - CHALLENGE TO CHANGE DG Siden sidst: Så er der atter gået en måned, siden jeg skrev indlæg

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Helsegynge til DEMENTE PDG Erik Vandborg LC Greve LC Greve skænkede d. 04.04. en original finsk HELSEGYNGE til Hyggekrogen på plejecenteret

Helsegynge til DEMENTE PDG Erik Vandborg LC Greve LC Greve skænkede d. 04.04. en original finsk HELSEGYNGE til Hyggekrogen på plejecenteret DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 juni 2008 nr. 12 Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring - CHALLENGE TO CHANGE DG Siden sidst: Siden sidst: Dette er som DG mit sidste indlæg til A-nyt.

Læs mere

studie Kristi genkomst

studie Kristi genkomst studie 14 Kristi genkomst 81 Åbningshistorie En aften, mens jeg gik i gymnasiet, sad jeg og spiste sammen med en af mine klassekammerater, og vi talte om Jesu genkomst. Som teenager havde jeg mange spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011 Formanden har ordet Siden sidst Siden årsmødet har vi haft den glæde at modtage ca. 5.000 stykker nyt, frasorteret pigetøj fra QueenZ i Haslev som en gave til vores hjælpearbejde i Rumænien. Tøjet vil

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

DG 106C. Kurt Poulsen

DG 106C. Kurt Poulsen DG 106C. LIONS C -NYT Kære Lions kammerater velkommen tilbage fra en forhåbentlig dejlig og solrig sommerferie, hvor I har haft mulighed for at samle energi og kræfter til et nyt lionsår. Jeg er selv vendt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Følgende agenda var udsendt på forhånd: 1. Præsentationsrunde 2. Spisning 3. Formandens opgaver 4. Sekretærens opgaver 5. Medlemsstatus

Læs mere

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 maj 2008 nr. 11

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 maj 2008 nr. 11 Version 2 DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 maj 2008 nr. 11 Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring - CHALLENGE TO CHANGE DG Siden sidst: Siden sidst: Når dette blad udkommer, har vi

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C Trøjborg 29. juni 2009 Kære 9. årgang. En tøjklemme. Ja, sådan ser den ud den er blevet lidt gammel og grå lidt angrebet af vejr og vind den er blevet brugt meget. I kender alle sammen tøjklemmer, nogle

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

PROJEKT ENSOMT ELLER AKTIVT ÆLDRELIV. Ensomhed blandt ældre - myter og fakta Temaaften, Faxe, 16. maj 2013

PROJEKT ENSOMT ELLER AKTIVT ÆLDRELIV. Ensomhed blandt ældre - myter og fakta Temaaften, Faxe, 16. maj 2013 PROJEKT ENSOMT ELLER AKTIVT ÆLDRELIV Ensomhed blandt ældre - myter og fakta Temaaften, Faxe, 16. maj 2013 Velkommen - Temaer A B C D Om undersøgelsen Hvad er omfanget af oplevet ensomhed? Hvad karakteriserer

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Lions år International Præsident Bob Corlew. Forenkling - Fokus - Formidling. LIONS Vi hjælper. Lions106A går Online - find os på Facebook

Lions år International Præsident Bob Corlew. Forenkling - Fokus - Formidling. LIONS Vi hjælper. Lions106A går Online - find os på Facebook Lions år 2015 2016 nr. 12 Jørn Due Distriktsguvernør LIONS Vi hjælper Forenkling - Fokus - Formidling Lions år 2016-2017 Lions106A går Online - find os på Facebook Distrikt 106 A omfavner Facebook!! International

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Jurgita Versiackaite-Pedersen

Jurgita Versiackaite-Pedersen Jurgita Versiackaite-Pedersen Fra: Karen M. Hansen Sendt: 20. august 2015 10:03 Til: Borgmesteren for BUF Emne: Klub Rughave: 18+ tilbud sagsnr. 2011-123460 Vedhæftede filer: Klub Rughave sagsnummer 2011

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 Juli

DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 Juli DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 Juli 1 2007 nr. Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring er mit slogan. Den begynder allerede nu, hvor jeg er den første kvinde på DG pladsen i distrikt

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Velarrangeret distriktsmøde DG s Nyhedsbrev 106B - Maj 2016

Velarrangeret distriktsmøde DG s Nyhedsbrev 106B - Maj 2016 Maj 2016 Velarrangeret distriktsmøde Af distriktsguvernør Ole Engedal Karl Jakobsen får rygsæk og flag med på rejsen som kommende distriktsguvernør af Ole Engedal Efter et flot og velarrangeret distriktsmøde

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG

SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG 5. April 2011 Fremtidens Plejehjem som levende laboratorium Njalsgade 106,2 5. april 2011.COM DK2300 Kbh. S info@copenhagenlivinglab.com +45 2023 2205

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Glædelig Jul & Godt Nytår.

Glædelig Jul & Godt Nytår. DG s Nyhedsbrev Klubår 2007/2008 december 6 2007 nr. Af DG Kirsten Reimers WE SERVE Lions Frihed til forandring - CHALLENGE TO CHANGE Der er nu gået snart et halvt år, siden jeg tiltrådte som DG. På mine

Læs mere

DG-hilsen. I dagene d. 15. til d. 17. januar var der NSR i Aalborg arrangeret af LC GUG.

DG-hilsen. I dagene d. 15. til d. 17. januar var der NSR i Aalborg arrangeret af LC GUG. DG-hilsen LIONS C -NYT I dagene d. 15. til d. 17. januar var der NSR i Aalborg arrangeret af LC GUG. Der deltog i alt ca. 170 delegerede m/ledsagere, og fra 106C deltog vi i seminarer for YCE, IR, MERL,

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

SEX-panel. Where the unrevealed is being revealed! Vores debattører for denne gang: Kirsten Berthelsen (19 år) 1. G Straight, har en kæreste

SEX-panel. Where the unrevealed is being revealed! Vores debattører for denne gang: Kirsten Berthelsen (19 år) 1. G Straight, har en kæreste SEX-panel Where the unrevealed is being revealed! Vores debattører for denne gang: Kirsten Berthelsen (19 år) 1. G Straight, har en kæreste Avaruna Mathæussen (17 år) 2. KLM2 Straight, single Kristian

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Værdighed den røde tråd i ældreplejen

Værdighed den røde tråd i ældreplejen Værdighed den røde tråd i ældreplejen Gerontologisk Selskabs Årsmøde 2015 Summemøde 2 min. Hvad er værdig ældrepleje for dig? Opsamling i plenum 1 Se nærmere til Hvad ser du søster her i min stue? En gammel,

Læs mere

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til 09-02-2015 Forslagene til Hovedgeneralforsamlingen 2015 Forslag nr. 1: Oprindelig tekst: 19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

106B INFO nr. 08/09-10 februar 2010

106B INFO nr. 08/09-10 februar 2010 Pr imær f ir maadr ess e Adr esselinj e 2 Adr esselinj e 3 Adr esselinj e 4 Telef on: 31 3 2 33 34 Fax : 31 32 33 35 E- mail : nogen@ex ample.com 106B INFO nr. 08/09-10 februar 2010 Gode lion. Ledere og

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN Uge Sex, Temamateriale 6. - 7. klasse 16 AT VÆRE DEN FØRSTE I PUBERTETEN Navn: Anne Beskæftigelse: Studerende på Business College Horsens

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Velkommen til Peter Andresen i klubben

Velkommen til Peter Andresen i klubben Klubbladet for LIONS CLUB ØSTERBRO Distrikt 106 A Danmark Chartret 3. februar 1960 http://www.oesterbro.lions.dk/ Nr. 37 November 2008 4. Årgang Velkommen til Peter Andresen i klubben Dette var igen en

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

106B INFO nr. 1/08-09 juli 2008

106B INFO nr. 1/08-09 juli 2008 Pr imær f ir maadr ess e Adr esselinj e 2 Adr esselinj e 3 Adr esselinj e 4 Telef on: 31 3 2 33 34 Fax : 31 32 33 35 E- mail : nogen@ex ample.com 106B INFO nr. 1/08-09 juli 2008 Vagtskifte Så blev det

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig?

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig? Frivillig i børn unge & sorg - er det noget for dig? Dét, at jeg har kunnet bruge min sorg direkte til at hjælpe andre, det har givet mening Som frivillig i Børn, Unge & Sorg er du med til at vise unge

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh

Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh milik publishing Engang troede menneskene i Grønland på Havets Moder. Hun boede på havets bund og herskede over alle havets

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Voksne kan fremover få tilbudt at supplere deres oprindelige fysiske støtte med en ny, teknisk løsning Nye velfærdsteknologiske

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

TANYA BENSOUDA BJERRE

TANYA BENSOUDA BJERRE TANYA BENSOUDA BJERRE På en rejse sammen med dig Min rejse sammen med dig startede i 2011 hvor jeg blev optaget som medlem i LC 16 Odense. Det blev min begyndelse på en rejse med personlig udvikling. De

Læs mere