4 norske og 1 dansk guvernør med ledsagere drog til Svalbard en lang weekend. Rotarys uforlignelige netværk slog til igen!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4 norske og 1 dansk guvernør med ledsagere drog til Svalbard en lang weekend. Rotarys uforlignelige netværk slog til igen!"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 13 Den 11. december norske og 1 dansk guvernør med ledsagere drog til Svalbard en lang weekend. Rotarys uforlignelige netværk slog til igen! Det blev besluttet på GETS, Guvernør Elect Trænings Seminar i Stockholm-Helsingfors oktober 2005, at Lise og jeg skulle besøge vores guvernørkollega i Distrikts 2270, som er det nordligste distrikt i Norge, på hans Distriktskonference som skal afholdes i maj måned Vi skulle besøge Svalbard, når vi nu var taget turen til Tromsø i nord Norge. Men hvad jeg ikke vidste, var at der er en rigtig god og velfungerende Rotary Klub på Svalbard, og at klubben hører under D * Klik her og læs om Lise og Helges oplevelser højt mod nord og se billederne...

2 Rotary 2007/2008 skudt i gang på PETS VISION føres videre med uformindsket styrke I 2005/2006 introducerede PDG Jan Willumsen VISION , den strategi, som på den lange bane vil sikre Rotary og Distrikt 1470 fremgang og succes. Ved årsstart 2006/2007 tog DG Helge Andersen VISIONEN op, introducerede PLANEN og arbejder helhjertet på realisering af VISIONENS indhold. Helge Andersen har bl.a. sat fuld fokus på support til Mælkebøtten, som er iscenesat af bl.a. Nuuk Rotary Klub. På netop afholdte PETS præciserede DGE Bjarne Karlsson distriktets mål for 2007/2008. Præsident elect Bjørn Standhart, Helsingør-Snekkersten Rotary Klub, deltog i mødet og har sendt Nyhedsbrev 1470 sit notat om dagens oplevelser. Vi siger Tak! DGE Bjarne Karlsson Fokusområderne for er: Gennemsnitsalderen i klubberne skal ned. Medlemstallet i klubberne bør være mindst 35 (kommer tallet under 30, bør sammenlægning overvejes. Optagelse og integration af nydanskere. Rotary skal gøres attraktivt, synligt og sjovt gennem klubudvikling. Og som et ekstra punkt sagde Bjarne. Jeg vil arbejde for, at vi i distriktet kan blive bedre til NESTING d.v.s. arbejde på tværs af klubberne om fælles projekter, foredrag, virksomhedsbesøg, fester o.m.a. Rotary inviterer unge mennesker på oplevelser for livet Marianne og Niels Oehlenschlæger, Tårnby RK, var guider for 33 udvekslings-studenter med destination Brasilien. Lørdag den 5. august mødtes vi med 33 unge mennesker i Københavns lufthavn. Det var de 33, som nu tog hul på deres livs bedste år et år som Rotary udvekslingsstudent i Brasilien Vores rolle som guider på vegne af det danske udvekslingsprogram var at følge disse unge til Sao Paulo og sørge for, at de kom godt videre derfra. Det er en stor dag for udvekslingsprogrammet, hver gang vi sender et hold ud, og det er en stor dag for de unge og deres familier hvilket tydeligt afspejler sig i deres ansigter forventningsfulde, men også lidt beklemte ved situationen.

3 HKH Kronprinsessen overrakte Børnerettighedsprisen til lederen af Mælkebøtten i Nuuk HKH Kronprinsesse Mary overrakte ved en festlig sammenkomst mandag den 20. november Red Barnets Børnerettighedspris 2006 til medlem af Nuuk Rotary Klub, psykolog og forstander for værestedet Mælkebøtten i Nuuk, Kirsten Ørgaard. Repræsentanter for mange af de sponsorer, som har medvirket til etablering af værestedet Mælkebøtten i Nuuk, var indbudt til Red Barnets lokaler i København for at overvære, at Kirsten Ørgaard fik overrakt årets Børnerettighedspris af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary. I indledningen til overrækkelsen sagde Mimi Jakobsen, generalsekretær for Red Barnet og rotarianer i Helsingør-Snekkersten RK: - Det er i dag 17 år siden at FN besluttede at børn i alle lande har rettigheder og udnævnte denne dato til Børnerettighedsdag. Den er så vigtig som din fødselsdag, ja, næsten lige så vigtig som juleaften, sagde Mimi og gav mikrofonen til en af Red Barnets ambassadører Julie Berthelsen, som sang en grønlandsk kærlighedssang. HKH Kronprinsessen overrakte Børnerettighedsprisen til Kirsten Ørgaard og sagde:- En af de første planter, jeg lærte at kende her i Danmark, var mælkebøtten. Smuk og dejlig med sine gule blomster, sejlivet og i stand til at overleve, selv på de mest barske steder. Sådan er det også med værestedet i Nuuk. Det er mig derfor en stor glæde at kunne overrække Red Barnets Børnerettighedspris 2006 til lederen af Mælkebøtten, Kirsten Ørgaard. Uden Kirsten Ørgaards indsats havde det ikke været muligt at etablere og drive denne unikke institution. - Kronprinsen og jeg glæder os til at besøge Mælkebøtten, men indtil da et meget stort tillykke. DG Helge Andersen, PDG Jan Willumsen og landsredaktør Per Dantoft, Rotary Norden deltog i højtideligheden. Livlige diskussioner og gode idéer på PR-konferencen på Slotskroen Distriktets PR-udvalg inviterede til PR-konference på Slotskroen i Hillerød den 4. november. Det blev en en spændende dag, men traditionen tro stiller kun knap halvdelen af klubberne med en PR-repræsentant. Ærgerligt! Der var sat massive og meningsfulde emner på programmet denne lørdag. Efter DG Helge Andersens velkomst tog, formanden for 1470 PR-udvalget, hul på dagens emner og refererede til verdenspræsidentens brandaktuelle spørgsmål til os alle sammen: Gør vi det godt nok?

4 Vibeke flyttede fra Helsinge til Langeland - og så blev der fest på Tranekær Slot! Det blev en fantastisk dag. Park- og slot rundvisningen blev garneret med reception og champagne og dagen fik sat prikken over i et med udsøgt gourmet festmiddag i Riddersalen og dans til den lyse morgen. Det glæder os at meddele, at Vibeke nu endelig er flyttet til Langeland. Vi har længe gerne villet invitere vores Rotary venner og bekendte fra Rudkøbing og Helsinge til et besøg på Tranekær Slot med omvisning i parken og på Slottet, og er glade for, at lejligheden nu byder sig, skrev Vibeke og Karsten Højholdt til medlemmerne i de to klubber. Tranekær dagen blev en dejlig oplevelse for rotarianerne i Rudkøbing og Helsinge og succes en rækker helt til Nuuk med et overskud på kroner, som er øremærket til Mælkebøtten. Et flot og kreativt arrangement iscenesat af Vibeke og Karsten og klubbernes 2 præsidenter Jan Vædele og Steen Bech-Nielsen med flot opbakning af medlemmerne kr. til Rotarys polio-kampagne Fra Græsted Rotary Klub På blot 4 år har GRÆSTED ROTARY KLUB samlet kr. ind fra overskuddet ved den årlige Kunstfestival i Gilleleje! Forleden markerede klubben på festlig vis det flotte resultat og overrakte den store check til PDG Grethe Christiansen. Ifølge Grethe Christiansen er Græsted Rotary Klub den klub i distriktet, som har gjort mest for projektet, og hun er på Rotary Internationals vegne meget taknemmelig for, at Kunstfestival 2007 vil fortsætte med samme ædle formål! Formand for Græsted Rotary Klubs Kunstfestival, Birgit Helen Jørgensen (tv) og Grethe Christiansen, Rotary International (th) Kunstfestivalen

5 Sammen med de mange udstillende 47 kunstnere fra hele landet og med støtte fra velvillige sponsorer, lykkes det også i 2006 at øge overskuddet fra Rotary boderne, som står for salget af kaffe m.v. Festlige indslag med musik og publikumskonkurrence trækker flere og flere til gæster kom forbi i 2006, nød den hyggelige og afslappede atmosfære, mens de betragtede billedkunst og skulptur af bred og spændende karat! Hvert år kan 2 besøgende ved lodtrækning vinde et af de udstillede værker, som Klubben indkøber til formålet Det koster kun 500 kr. at deltage med eget pavillontelt på 3x3 m på den idylliske plæne foran Pyramiden i Gilleleje! Allerede nu lægges der op til næste års kunstfestival d. 14. og 15. juli. Mere information kan fås hos Birgit Helen Jørgensen, Græsted Rotary Klub på tlf Vagn Loft Sommerstemning på Kunstfestivalen i juli måned ved Pyramiden i Gilleleje GSE Group Study Exchange holdet rejser til Sri Lanka fra 6. januar til 10. februar 2007 og holdet fra Sri Lanka er vendt hjem Det er et rigtig godt hold der til januar rejser til Sri Lanka. Holdet har følgende medlemmer: Martin Gorm Pedersen,(38 år), Direktør i eget IT-company. Dorthe Kjeldahl, (30 år), HR-konsulent i Post Denmark. Maja Moerk, (32 år), økonomi i Københavns Kommune. Pia Pytlich, (36 år), Advokat på Det kongelige Teater. Holdets teamleder er Ole Hansen, Hillerød Christian IV Rotary Klub Alle gode ting får jo som bekendt en ende på et tidspunkt. Det gjorde besøget også for vores GSE hold fra Sri Lanka Distrikt 3220 også, og det var tid for holdet at tage afsked med værtsklubberne og værtsfolkene. Det skete ved en festlig reception på Gjeddesdal Gods, hvor godsets ejer generøst havde stillet de smukke og stemningsfyldte lokaler til rådighed.

6 Team Leader, Rtn. PHF Ananda Rajapakse, Team Medlemmer: Mr. Tiran Gunarathna Miss. Sharmila Panditaratne Miss. Peshali Yapa Miss. Shezmin Zavahir kalenderen 2006/07: * 21. marts 2007 kl. 18 på Marienlyst i Helsingør. Carl- Wilhelm Stenhammer møder distrikt 1470 Storintercitymøde. Mød sidste års verdenspræsident Carl- Wilhelm Stenhammer og hør om Carl-Wilhelms oplevelser i et spændende år på den internationale Rotary scene. Kl. ca serverer Marienlyst 2 retters menu. Prisen er kr. 360 ekskl. drikkevarer. Deltagerantallet er begrænset. Forhåndsreservation kan ske til arne@fersner.dk 24. Marts DGE Bjarne Karlssons instruktionsmøde. Program følger. 24. marts Night of 1000 Dinners på Hotel Hilton til fordel for minerydningen juni Smuttur til Nuuk og se bl.a. børnehuset Mælkebøtten og mød Rotary kollegerne fra Nuuk Rotary Klub på hjemmebane i Nuuk. Program følger juni Convention i Salt Lake City. Program følger. 4. juli Guvernørskifte på Rebild. Program følger. 30. juli Koncert i Tivolis Koncertsal til fordel for Mælkebøtten i Nuuk. Program følger august Cruise til Litauen. Program følger. 27. oktober Distriktskonference. Program følger.

7 God Jul og Godt Nytår ønsker den samlede Redaktionskomite

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 10 Den 3. august 2006

Nyhedsbrev nr. 10 Den 3. august 2006 Nyhedsbrev nr. 10 Den 3. august 2006 Lead the way! Action i netværket! Festligt guvernørskifte i Græsted Rotary Klub Græsted Rotary Klub satte storsejlet til i anledning af guvernørskiftet onsdag den 5.

Læs mere

DISTRIKT 1470 DISTRIKTSKONFERENCEN 2006

DISTRIKT 1470 DISTRIKTSKONFERENCEN 2006 Nyhedsbrev nr. 11 Den 12. september 2006 DISTRIKT 1470 DISTRIKTSKONFERENCEN 2006 Kære Rotary medlem! Efter det største arrangement i distriktets historie, Convention, vil jeg gerne invitere til årets anden

Læs mere

Kære Rotarianere i distrikt 1470, Kære Rotary Præsidenter og Rotary Venner. December 2007. Nyhedsbrev nr. 3

Kære Rotarianere i distrikt 1470, Kære Rotary Præsidenter og Rotary Venner. December 2007. Nyhedsbrev nr. 3 Nyhedsbrev nr. 3 December 2007 Kære Rotarianere i distrikt 1470, Nyhedsbrevet for december følger hermed. Grundet sygdom er vi blevet noget forsinkede, men af hensyn til historikken og rækkefølgen af interessante

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK - LITAUEN

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK - LITAUEN Kære Præsident elect og klubsekretær 2011/2012! Nu er vi klar til det næste trin i vores forberedelse til Rotary-året 2011-2012. Vi mødes nemlig til PETS og instruktionsmøde i Aabenraa torsdag den 3. marts

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

PROGRAM DISTRIKTSKONFERENCEN DISTRIKT 1450 14. 16. SEPTEMBER 2012 HORSENS

PROGRAM DISTRIKTSKONFERENCEN DISTRIKT 1450 14. 16. SEPTEMBER 2012 HORSENS PROGRAM DISTRIKTSKONFERENCEN DISTRIKT 1450 14. 16. SEPTEMBER 2012 HORSENS Program for fredag d. 14. september 2012 15.00. 19.00. Ankomst og registrering på Hotel Opus 19.00. 20.30. Opus Surprise Buffet

Læs mere

NYHEDSBREV Side 1. Ana Tora, der her overrækker 7 stk. dame og 7 stk. herreparfumer.

NYHEDSBREV Side 1. Ana Tora, der her overrækker 7 stk. dame og 7 stk. herreparfumer. NYHEDSBREV Side 1 Ny rekord satte deltagerantallet ved Danske Venners Klubs forårsfest. 156 personer nåede at tilmelde sig, inden fristen for tilmelding udløb. Desværre var det ikke alle, der nåede det.

Læs mere

Tre Frederiksberg-klubber har taget et unikt initiativ: Kunst i Påsken alle i distrikt 1470 har mulighed for at støtte det

Tre Frederiksberg-klubber har taget et unikt initiativ: Kunst i Påsken alle i distrikt 1470 har mulighed for at støtte det Nyhedsbrev nr. 5 Marts 2008 Tre Frederiksberg-klubber har taget et unikt initiativ: Kunst i Påsken alle i distrikt 1470 har mulighed for at støtte det I Uganda bliver 1200-1500 internt fordrevne flygtninge

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 16 Den 7. juni 2007. Nedenstående klubber og privatpersoner har bidraget til Mælkebøtten i Nuuk.

Nyhedsbrev nr. 16 Den 7. juni 2007. Nedenstående klubber og privatpersoner har bidraget til Mælkebøtten i Nuuk. Nyhedsbrev nr. 16 Den 7. juni 2007 Indsamlingen til "Mælkebøtten" i Nuuk Nedenstående klubber og privatpersoner har bidraget til Mælkebøtten i Nuuk. Græsted Rotary Klub Helsinge Rotary Klub Rudkøbing Rotary

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

ÅRSMØDE PÅ EGESKOV 2013. Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl)

ÅRSMØDE PÅ EGESKOV 2013. Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl) Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl) Kartoffel-årsmøde på Egeskov 09-01-2013 14:20:00 Anders Kurt Simonsen Der skal blandt andet findes en ny kartoffelambassadør

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Guvernørens Månedsbrev

Guvernørens Månedsbrev Guvernørens Månedsbrev Distrikt 1450 Nr.3. september 2010 Distriktet har: 53 klubber 2.244 medlemmer (1.5.2010) Danmark: 278 Klubber 11.575 medlemmer Distriktsguvernør 2010-11 Kære Rotarianere. Rotarys

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Side 1 af 12 Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Indhold: Fra Guvernørens dagbog Nyt fra Rotary International Nyt fra D-1470 Landssekretariatet orienterer

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015.

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 32. ÅRGANG NUMMER 9 SEPTEMBER 2015 Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med Fellowship

Læs mere

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 B rand og Redning FOTO: 1 Indledning: Dette er min første beretning som kredsleder for Beredskabsforbundet Sønderborg. 2008 har været

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Velarrangeret distriktsmøde DG s Nyhedsbrev 106B - Maj 2016

Velarrangeret distriktsmøde DG s Nyhedsbrev 106B - Maj 2016 Maj 2016 Velarrangeret distriktsmøde Af distriktsguvernør Ole Engedal Karl Jakobsen får rygsæk og flag med på rejsen som kommende distriktsguvernør af Ole Engedal Efter et flot og velarrangeret distriktsmøde

Læs mere

Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11

Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11 Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11 Månedsbrev for august og september 2010 Kære rotarianere Rotary året 2010 2011 er nu i fuld gang, og de fleste er landet efter sommerferien.

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. November Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. November Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET November 2017 - Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold November 2017 MEDARBEJDER BLADET I NOVEMBER KAN DU LÆSE: Hilsen fra centerlederen

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder.

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Jan. - Febr. 2018 I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Disse + mange flere er til salg! Kom og køb! Udgives af: Lyngparkens venner Hjemmeside: www.lyngparkensvenner.dk

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Guvernørens månedsbrev nr. 5 (November 2003). Fra guvernørens dagbog.

Guvernørens månedsbrev nr. 5 (November 2003). Fra guvernørens dagbog. Guvernørens månedsbrev nr. 5 (November 2003). Minerydningsprojekt i Sri Lanka Nyt fra Rotary International Nyt fra D-1470 Nyt om Convention 2006 Indlæg fra udvalgsformænd o PR-seminar - Rotarianere til

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Rotarys værdigrundlag er først og fremmest medlemmerne. Læste du Bjarne Karlssons leder på Rotary-hjemmesiden i september?

Rotarys værdigrundlag er først og fremmest medlemmerne. Læste du Bjarne Karlssons leder på Rotary-hjemmesiden i september? Rotarys værdigrundlag er først og fremmest medlemmerne The most important challenge of Rotary today is Membership Development. Unless we continue to gain new members and keep the ones we have - Rotary

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt!

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Januar 2010 10. årgang nummer 1 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 Indhold: * Kalender * Tumlerummet med tegnekonkurrence * Redningsholdet * Fornemt

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hillerød Zonta klub: Stiftet d. 12 januar 1989 Charterfest d. 20. maj 1989

Hillerød Zonta klub: Stiftet d. 12 januar 1989 Charterfest d. 20. maj 1989 Hillerød Zonta klub: Stiftet d. 12 januar 1989 Charterfest d. 20. maj 1989 Periode Formand 1989 1991 Gete Wivel 1991 1993 Inger Nilsson 1993 1995 Margit Jensen 1995-1997 Jytte Jørgensen 1997 1999 Annelise

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu DECEMBER 2018 No. 14 Banen lige nu Alle greens er prikket og efterfølgende topdresset. Prikning med massive spyd, med 8 mm spyd. Det hjælper på vandgennemtrængning i overfladen, så næringen kommer ned

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune,

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, København, 11. august 2014 Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, CHART ART FAIR er en unik kulturbegivenhed, der præsenterer samtidskunst af højeste kvalitet og i international særklasse

Læs mere

SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG

SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG Fredag 4.august 2017 Der blev spillet en Red Ball holdturnering sideløbende med en individuel Stableford turnering i såvel damesom herrerækken. Der var tilmeldt 61 spillere

Læs mere

Inner Wheels forårsdistriktsmøde i Hellerup

Inner Wheels forårsdistriktsmøde i Hellerup Nyhedsbrev nr. 7 Maj 2008 Inner Wheels forårsdistriktsmøde i Hellerup Kære Distrikts Præsident Solveig Bisgaard Birthe og jeg takker for invitationen til at deltage i Inner Wheels forårsmøde, som vi nød

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

Dengang blev ugebrevet sendt med posten og de senere år er dette ændret til hjemmeside og e-mails.

Dengang blev ugebrevet sendt med posten og de senere år er dette ændret til hjemmeside og e-mails. København Grundtvig Rotary Klubs 60 års jubilæum Nørrebro før og nu ved klubpræsident Susanne Gram-Hanssen København Grundtvig Rotary klub har gennem årene levet et lidt omskifteligt liv men er nu tilbage

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Rønnebærhus Aktivitetscenter

Rønnebærhus Aktivitetscenter Rønnebærhus Aktivitetscenter Formandens beretning for 2016 *** BRUGERRÅDSVALGET 2017 Siden sidste brugerrådsvalg 11. marts 2016 har rådet afholdt 6 møder. Fremover vil formandens beretning dække et kalenderår,

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

FREDERICIA - ILULISSAT

FREDERICIA - ILULISSAT 2017 FREDERICIA - ILULISSAT En folder til elever i 3/4/5. klasse og deres forældre om elevbesøg fra Fredericias venskabsby Ilulissat www.fredericia-ilulissat.dk 2 FREDERICIA ILULISSAT Det har siden 1969

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere