Sonos-Controller. Produktguide

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sonos-Controller. Produktguide"

Transkript

1 Sonos-Controller Produktguide

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc: Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet at et eller flere patenter. Vores patent-for-produkt-oplysninger findes her: sonos.com/legal/patents iphone, ipod, ipad og itunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Sonos anvender MSNTP-software, som blev udviklet af N.M. Maclaren ved University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos CONTROL Du kan anvende din CONTROL til at høre din yndlingsmusik i hele huset du skal blot vælge et rum og en sang og klikke på Afspil nu. Sådan kommer du i gang Sådan tilføjes en Sonos CONTROL Bemærk:Sonos CONTROL kræver en eller flere Sonos-afspillere og en trådløs router konfigureret i dit hjem. Sonos-komponenter sælges separat. Skal du slutte strømstikket til bagsiden på opladeren (medfølger) og sætte opladeren i en stikkontakt. Placer Sonos CONTROL i opladeren for at vække den (skærmen aktiveres, når den er klar), og følg vejledningen på CONTROL's skærm for at føje den til dit Sonos-system.

4 2 Genstart Sonos CONTROL Navigation Produktguide Rum Tryk på for at vælge et rum at afspille musik i, for at se det musikvalg, der afspilles i hvert rum eller for at oprette eller ændre rumgrupper for at dele samme musik på tværs af rum. Du kan også anvende denne knap til at låse Sonos CONTROL, så intet sker, når du berører skærmen (f.eks. ved rengøring af skærmen, eller når du har CONTROL i lommen). Du låser Sonos CONTROL ved at trykke på og holde nede i to (2) sekunder. Du låser de op ved blot at trykke og holde knappen nede igen. Musikmenu Tryk for at gennemse eller vælge musik, se playlister og ændre standardindstillingerne for en Sonos-komponent.

5 Sonos CONTROL 3 Se kø Tryk for at se musiknumre i den aktuelle kø. Tilbage Tryk på for at vende tilbage til den forrige skærm. Info og valgmuligheder Tryk på på skærmen Afspiller nu for at se yderligere muligheder eller flere oplysninger om et musikvalg. Afspilningsknapper Afspil/pause Skifter mellem afspilning og midlertidig afbrydelse af det aktuelle musiknummer. Næste/fremadspoling Forrige/tilbagespoling Hopper til starten af næste musiknummer i musikkøen. Tryk og hold denne knap nede for at vise musiknummerets positionsmarkør, mens du spoler frem gennem det aktuelle nummer. Hvis du er mere end 3 sekunder inde i nummeret, spoles der tilbage til starten af det aktuelle nummer. Hvis du er mindre end 3 sekunder inde i nummeret, spoles der tilbage til starten af forrige nummer. Tryk og hold denne knap nede for at vise musiknummerets positionsmarkør, mens du spoler tilbage gennem det aktuelle nummer. Sensorer og indikatorer Lyssensor Lyssensoren tænder automatisk for belysningen af knapperne afhængigt af lyset i omgivelserne. Indikator for trådløs signalstyrke Angiver den aktuelle styrke af CONTROL's trådløse signal. Indikator for batteri Angiver CONTROL's tilbageværende batteriniveau.

6 4 Produktguide Lydstyrke Lydstyrkeknap Anvend knapperne til styring af lydstyrke til at øge (+) eller mindske (-) lydstyrken i et rum, eller på tværs af en rumgruppe. Dæmp Afbryder musikken i et rum midlertidigt. Tryk igen for at slå lyden til. Du kan dæmpe alle rum ved at trykke og holde nede i 3 sekunder. Tryk og hold nede i 3 sekunder for at slå lyd til for alle rum. Indstillinger Lås Du kan låse Sonos CONTROL, så intet sker, når du berører LCD-skærmen eller knapperne. Vælg en af de følgende muligheder: På menuen Indstillingerskal du vælge Indstillinger for controller-> Lås controller. Eller, Tryk og hold nede i to (2) sekunder. Når du vil låse op, trykker du blot på og holder nede i to (2) sekunder. Lyde Sonos CONTROL afgiver en kliklyd, når du berører et valg. Du kan vælge at slå alle lyde til, slå alle lyde fra eller kun aktivere tastaturlyde. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller-> Lyde på controller. Vågeblus Sonos CONTROL går på vågeblus (skærmen slukkes) for at spare på batteriet, når den ikke anvendes i et bestemt tidsrum. Når der registreres bevægelse, eller når der trykkes på en knap, kommer Sonos CONTROL øjeblikkeligt til live. På menuen Indstillingerskal du vælge Indstillinger for controller-> Dvaletimer ikke i dock/i dock. Dvaletimer i dock (når CONTROL er placeret i opladeren) Dvaletimer ikke i dock (når CONTROL ikke er placeret i opladeren eller tilsluttet strøm) Lysstyrke for skærm 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller-> Lysstyrke for skærm. 2. Træk din finger langs skyderen for at justere lysstyrken på controllerens skærm. Lysstyrke for knapper 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller-> Lysstyrke for knapper. 2. Træk din finger langs skyderen for at justere lysstyrken på controllerens knapper.

7 Sonos CONTROL 5 Lysstyrken for knapperne styres af lyssensoren, så lysstyrken varierer med omgivelserne (f.eks. om det er dag eller nat, og om du er ude eller inde). Bevægelsessensor Sonos CONTROL har en bevægelsessensor, så den automatisk vækkes, når der registreres bevægelse. Vælg denne indstilling, hvis du vil deaktivere bevægelsessensoren. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller -> Avancerede indstillinger -> Bevægelsessensor. Sprog Anvend denne indstilling for at ændre sprogindstillinger på din Sonos CONTROL. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller -> Avancerede indstillinger -> Sprog. Sådan slukkes controlleren 1. Tryk på Indstillinger for controller på menuen Indstillinger. 2. Tryk på Avancerede indstillinger -> Sluk controller. Du tænder for den igen ved blot at placere controlleren i opladeren. Brug denne indstilling for at sætte Sonos CONTROL i dyb dvale, hvis den ikke skal bruges i længere tid, eller hvis du transporterer controlleren til et andet sted. (Sonos CONTROL kan ikke slukkes, når den sidder i opladeren). Genopladning Sonos CONTROL kan genoplades ved at placere den i en Sonos-oplader. Indikatoren for batteri på din controller viser det aktuelle niveau for batteriets opladning. Du kan forlænge batteriets levetid ved ikke at lade Lithium-Ion-batterier aflades helt, før de genoplades. Lad controlleren sidde i opladeren, når den ikke anvendes, da denne type batteri ikke har en hukommelseseffekt,og kan oplades når som helst. Hvis batteriets opladning begynder at være lav, vises en meddelelse på controllerens skærm, der angiver, at det er tid til genopladning. Placer blot batteriet i opladeren for at lade op. Hvis du overser denne meddelelse, og CONTROL's batteri aflades helt, skal du blot placere controlleren i opladeren. CONTROL's lyssensor lyser orange for at angive, at en nulstilling er i gang. Det vil tage et par minutter for controllerens skærm at vågne op. Udskiftning af batteri Efter adskillige år (afhængigt af brug) kan din CONTROL's batteri muligvis ikke holde ladningen i så lang tid som tidligere. Du kan købe et erstatningsbatteri (besøg vores websted på for flere oplysninger), og derefter følge vejledningen nedenfor for at udskifte batteriet. Pas på: Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet udskiftes med en forkert type. Bortskaf brugte batterier i henhold til reglerne. (Spørg dit lokale affalds- eller genbrugscenter om den korrekte bortskaffelsesmetode i dit område).

8 6 Produktguide 1. Fjern batteridækslet på bagsiden af din CONTROL. Skyd batteridækslet bagud, og løft det af. 2. Fjern det eksisterende batteri ved forsigtigt at trække den grå batteritap mod dig selv for at frigøre batteriet, og løft det derefter op og væk. 3. Fjern beskyttelsesplasten fra det nye batteri. 4. Isæt batteriet i batteriholderen med Sonos-logoet udad, og sørg for, at batteriet klikker forsigtigt på plads. 5. Luk batteridækslet. 6. Placer Sonos CONTROL i opladeren for at vække den. Håndtering af rum Med Sonos kan du lytte til musik i op til 32 rum, inde eller ude. Du kan afspille forskellige sange i hvert rum eller samme sang overalt. Gruppér køkken og terrasse, når du griller, gruppér alle husets rum perfekt synkroniseret, når du holder fest, eller undlad at gruppere rum, så alle kan foretage deres eget musikvalg. Du kan også skabe et stereopar med to PLAY:1 -, PLAY:3 - eller PLAY:5 -enheder i samme rum for at udvide din lytteoplevelse. Gruppering af rum Ethvert antal rum kan grupperes sammen for at afspille samme lyd synkront. Du kan gruppere eller adskille rum, mens musikken spiller. Du kan gruppere alle Sonos-afspillere i huset med ét tryk ved at vælge Vælg alle. Du kan gruppere rum først, og derefter vælge den musik, du vil afspille, eller du kan tilføje rum til et sted, hvor musikken allerede spiller. Ethvert rum, som du grupperer, vil automatisk afbryde den aktuelle musikkø og begynde at afspille musikken fra det valgte rum. Hvis du vil kunne afspille en musikkø senere, skal du gemme køen som en Sonos-playliste, før du grupperer rummene. Se flere oplysninger under "Sonos-playlister" på side Tryk på. 2. Tryk på Grupper til højre for det rum, du vil gruppere med andre rum.

9 Sonos CONTROL 7 3. Kontroller de rum, du vil føje til gruppen, og tryk derefter på Udført. Hvis du vil gruppere alle rum i huset, skal du trykke på Vælg alle på skærmen Grupper rum. Alle dine Sonoskomponenter vil afspille samme musik synkront, indtil du fjerner rum fra gruppen. Adskillelse af rum 1. Tryk på. 2. Tryk på Grupper til højre for den rumgruppe, du vil ændre. 3. Fjern markeringen fra de rum, du vil fjerne fra gruppen, og tryk derefter på Udfør.

10 8 Musikkilder Produktguide Tilgængelige musikkilder Radio (radiostationer på internettet, radioprogrammer eller podcasts) Musiktjenester Lokalt musikbibliotek (delte mapper på dit hjemmenetværk) Sonos-favoritter Sonos-playlister (musikkøer, som du har gemt til senere afspilning) ipods i dock Ekstern kilde (slut en ekstern lydkilde som f.eks. en Apple AirPlay -enhed, en cd-afspiller, et tv, en MP3-afspiller eller andet til en Sonos-komponent via den eksterne indgang, og stream lyden til en eller flere Sonos-komponenter i huset) Hvad er radio? Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde internetbaserede radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. Du kan også tilføje dine egne favoritstationer, hvis de anvender streaming MP3-, AACeller WMA-formater (ikke alle radiostationer leverer streams). Hvad er en musiktjeneste? En musiktjeneste er en onlinemusikbutik eller en onlinetjeneste, der sælger lydprodukter pr. sang, pr. lydbog eller via abonnement. Sonos er kompatibel med mange musiktjenester du kan besøge vores websted på for at se den seneste liste. Hvad er dit lokale musikbibliotek? Dit lokale musikbibliotek omfatter digital musik, der er placeret på dit hjemmenetværk, som f.eks.: delte mapper på din computer delte mapper på en anden computer på netværket Netværksforbundne lagringsenheder (NAS) Du kan gennemse dit musikbibliotek på forskellige måder. Du kan indtaste søgekriteriet for hurtigt at finde bestemt musik, eller du kan gennemse et hierarkisk opdelt arkiv og vælge musikken. Bemærk:Hvis en computer på dit netværk slukkes eller er i standby-tilstand, er musikmapperne på den computer utilgængelige for Sonos-systemet, indtil der tændes for computeren igen. Dine valg omfatter: Kunstnere

11 Sonos CONTROL 9 Album Komponister Genrer Musiknumre Importerede playlister Søg Mapper Hvad er Sonos-favoritter? Med Sonos-favoritter får du hurtig og nem adgang til den musik, du holder mest af. Du kan føje udvalgte numre til dine Sonos-favoritter fra enhver controller. Når du har tilføjet en favorit, vises den under Sonos-favoritter på menuen Musik. Hvad er en Sonos-playliste? En Sonos-playliste er en musikkø, som du opretter og gemmer til senere aflytning. Du kan f.eks. oprette en jazz-playliste, en party-playliste eller en easy listening-playliste. Hvad er en ipod i dock? Med Sonos DOCK kan du afspille musik, der ligger på den ipod eller iphone, der sidder i DOCK'en, i ethvert af hjemmets rum og helt synkroniseret. Hvad er en ekstern kilde? Du kan slutte en ekstern kilde. som f.eks. en cd-afspiller, en bærbar musikafspiller, et tv eller en AirPlay-enhed til dit Sonossystem og streame lyden til en eller flere Sonos-komponenter (PLAY:5, CONNECT eller CONNECT:AMP ) rundt omkring i huset. Radio Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. Sonos understøtter i øjeblikket streaminglydformaterne MP3, AAC og WMA. Hvis du ikke kan finde din foretrukne radiostation eller dit foretrukne program, kan du gå til og få flere oplysninger. Når du har angivet din placering, skal du vælge Radio i menuen Musik for at afspille en radiostation.

12 10 Produktguide Sådan vælger du en lokal radioplacering Valget af en lokal radioplacering giver dig nem adgang til lokale radiostationer i den pågældende by. Du kan angive placeringen på to måder: ved at indtaste et postnummer (kun USA) ved at vælge en by 1. På menuen Musik skal du trykke på Radio. 2. Tryk på Lokal radio -> Skift placering. 3. Vælg en af de følgende muligheder: Vælg Indtast postnummer som dit søgekriterium, og brug derefter tastaturet til at indtaste postnummeret. Eller, Vælg Vælg en by som dit søgekriterium, og brug derefter din finger til at gennemse listen og vælge. Sådan føjes en station eller en udsendelse til Min radio Når du føjer en radiostation til Mine radiostationer (eller en udsendelse til Mine radioudsendelser), kopieres den. Den fjernes ikke fra den oprindelige radioliste. 1. På menuen Musik skal du trykke på Radio. 2. Gennemse for at finde en radiostation eller en radioudsendelse. 3. Vælg stationen eller den udsendelsen, og tryk på. 4. Tryk på Føj til Mine radiostationer eller Føj til Mine radioudsendelser. Sådan fjernes en station eller en udsendelse fra Min radio 1. På menuen Musik skal du trykke på Radio. 2. Tryk på Mine radiostationer eller Mine radioudsendelser. 3. Vælg den radiostation eller den radioudsendelse, som du vil flytte. 4. Tryk på. 5. Tryk på Fjern fra Mine radiostationer eller Fjern fra Mine radioudsendelser. Sådan føjes en station eller en udsendelse til dine Sonos-favoritter Med Sonos-favoritter får du hurtig adgang til den musik, du holder mest af. Når du føjer en station eller en udsendelse til dine Sonos-favoritter, kan du afspille den ved at vælge den fra Sonos-favoritter på menuen MUSIK. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Sonos-favoritter" på side På menuen Musik skal du vælge Radio. 2. Tryk på den station eller udsendelse, du vil føje til dine Sonos-favoritter. 3. Tryk på. 4. Vælg Føj til Sonos-favoritter.

13 Sonos CONTROL 11 Sonos-favoritter Med Sonos-favoritter får du hurtig og nem adgang til den musik, du holder mest af. Du kan føje udvalgte numre til dine Sonos-favoritter fra enhver controller. Når du har oprettet en Favorit, vises den under Sonos-favoritter på menuen MUSIK. Bemærk:Lyd fra ipods i dock, trådløs afspilning fra ios- og Android-enheder og eksterne musikkilder kan ikke føjes til Sonos-favoritter, da disse musikkilder muligvis ikke altid er tilgængelige for dit Sonos-system. Sådan tilføjes en Sonos-favorit 1. På menuen MUSIK skal du gennemse for at finde det udvalg du vil føje til Sonos-favoritter. Bemærk:Sonos-playlister kan ikke føjes til Sonos-favoritter via din CONTROL. Anvend en anden controller, hvis du vil foretage dette. 2. Tryk på og vælg Føj til Sonos-favoritter. Hvis musiktjenesten har flere konti tilknyttet dit Sonos-system, vises det kaldenavn for musiktjenestens konto, der blev anvendt til at oprette favoritten, ved siden af udvalget i listen Sonos-favoritter. Bemærk:Hvis du vil tilføje det udvalg, du lytter til i øjeblikket, skal du trykke på panelet SPILLER NU og vælge Føj til Sonos-favoritter. på Sådan afspilles en Sonos-favorit 1. På skærmen Rum skal du trykke på det rum, du vil afspille musik i. 2. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 3. Tryk på det udvalg, du vil afspille, og vælg en af følgende muligheder: Afspil nu for at føje udvalget til enden af køen og starte afspilning. Afspil som næste for at føje udvalget til musikkøen som det næste udvalg, der skal afspilles. Føj til kø for at føje udvalget til slutningen af musikkøen. Erstat kø for at fjerne indholdet at den aktuelle kø og erstatte den med dette udvalg. for at vise yderligere muligheder, f.eks. tilføjelse af et nummer til Sonos-favoritter eller visning af oplysninger om kunstner/album. Bemærk:De viste muligheder afhænger af den musikkilde, du har valgt. Sådan føjes en Sonos-favorit til en Sonos-playliste 1. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 2. Tryk på den favorit, du vil føje til en playliste.

14 12 Produktguide 3. Tryk på og vælg Føj til Sonos-playliste. Bemærk:De viste muligheder afhænger af den musikkilde, du har valgt. 4. Tryk på Ny playliste eller vælg en eksisterende playliste. Sådan slettes en Sonos-favorit 1. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 2. Tryk på Rediger. 3. Vælg det udvalg, du vil slette, og tryk på Slet favorit. 4. Når du er færdig med at redigere favoritter, skal du trykke på Udført. Sådan omdøbes en Sonos-favorit 1. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 2. Tryk på Rediger. 3. Vælg det udvalg, du vil omdøbe, og tryk på Omdøb favorit. 4. Når du er færdig med at redigere favoritter, skal du trykke på Udført. Bemærk:Når du omdøber en playliste med Sonos-favoritter, forbliver playlistens navn uændret, hvis du finder frem til den via menuvalget Sonos-playlister. Sonos-playlister Sonos-playlister er musikkøer, du opretter og gemmer til senere aflytning. Du kan f.eks. oprette en jazz-playliste, en partyplayliste eller en easy listening-playliste. Når du har oprettet en playliste, skal du blot vælge Sonos-playlister på menuen Musik for at afspille den. Bemærk:Du kan oprette playlister fra flere musiktjenester, men du vil ikke have mulighed for at se, hvilken konto numrene kom fra. Tilføjelse af en Sonos-playliste Mens du gennemser musik, kan du oprette en Sonos-playliste eller tilføje en eksisterende playliste. Tryk blot på vælg Føj til Sonos-playliste. Tryk på Ny playliste eller vælg en eksisterende playliste. og Bemærk:De viste muligheder afhænger af den musikkilde, du har valgt.

15 Sonos CONTROL 13 Du kan også gemme en musikkø som en Sonos-playliste ved at vælge Gem, mens du viser køen. Bemærk:Numre, der ligger på din iphone, ipod touch, ipad eller Android-enhed medtages ikke på en Sonos-playliste. Se flere oplysninger i Produktguiden til Sonos-controller til Androidsmartphone, Produktguiden Sonos-controller til Android-tablets, Produktguiden til Sonoscontroller til ipad eller Produktguiden til Sonos-controller til iphone. Sådan flyttes numre inden for en playliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Vælg en playliste. 3. Tryk på Rediger. 4. Tryk og hold nede til højre for nummeret. 5. Træk nummeret til en ny placering i playlisten, og slip knappen. Sådan fjernes et nummer fra en playliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Vælg en playliste. 3. Tryk på Rediger. 4. Tryk på til venstre for nummeret. Nummeret forsvinder fra playlisten. Sådan slettes en Sonos-playliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Tryk på Rediger. 3. Vælg en playliste, og tryk derefter på Slet. 4. Tryk på Slet, og derefter på Udfør. Bemærk:Hvis du sletter en playliste, som også er en Sonos-favorit, kan du se, hvordan du fjerner den fra dine Sonos-favoritter under "Sådan slettes en Sonos-favorit" på side 12. Sådan omdøbes en Sonos-spilleliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Tryk på Rediger. 3. Tryk for at vælge en playliste, og tryk derefter på Omdøb. 4. Brug tastaturet til at indtaste et nyt navn på playlisten, og tryk derefter på OK.

16 14 Produktguide 5. Tryk på Gem. Bemærk: Hvis du omdøber en Sonos-playliste, som også er en Sonos-favorit, forbliver playlistens navn uændret, hvis du finder frem til den via menuvalget Sonos-favoritter. Afspilning af musik Du kan vælge musik ved at trykke på menuen Musik og gå ned gennem en valgt kilde, eller du kan vælge at søge efter musik fra en specifik kilde. Søgning efter musik Du kan bruge søgefunktionen til at søge efter musik i dit musikbibliotek eller i visse musiktjenester. 1. I menuen Musik skal du vælge den musikkilde, du vil søge i (dit musikbibliotek eller en musiktjeneste). 2. Tryk på Søg, og vælg derefter et søgekriterium (kunstnere, album, komponister eller musiknumre). 3. Brug tastaturet til at indtaste et helt eller delvist navn. 4. Hvis du ikke får nogle søgeresultater, skal du trykke på for at prøve igen.

17 Sonos CONTROL 15 Håndtering af musikkøen Når du har føjet musiknumre til en kø, kan du foretage ændringer af musikkøen via køknapperne. Sonos-playlister er musikkøer, du opretter og gemmer til senere aflytning. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Sonos-playlister" på side 12 Bemærk:Med trådløs afspilning fra ios- og Android-enheder kan du vælge og afspille musik og podcasts gemt på enhver iphone, ipad, ipod touch eller Android-enhed, der er på samme netværk som dine Sonos-produkter. Hvis der findes numre i køen fra en mobilenhed, der ikke i øjeblikket er tilgængelige for Sonos, vil der muligvis blive vist en meddelelse om, at udvalget ikke kan afspilles på dette tidspunkt. Sådan fjernes et nummer fra køen 1. Tryk på. 2. Tryk på Rediger. 3. Tryk på til venstre for nummeret. Nummeret forsvinder fra køen. Sådan flyttes et nummer inden for køen 1. Tryk på. 2. Tryk på Rediger. 3. Tryk og hold nede til højre for nummeret. 4. Træk nummeret til en ny placering i køen, og slip knappen.

18 16 Produktguide Sådan ryddes musikkøen 1. Tryk på. 2. Tryk på Ryd. Dette rydder hele køen i det markerede rum, og musikken stopper med at spille. Sådan gemmes en kø som en Sonos-playliste Klik på Gem, mens køen vises. Du kan til hver en tid gå til disse playlister ved at vælge Sonos-playlister på menuen Musik. Bemærk:Numre, der ligger på din iphone, ipod touch, ipad eller Android-enhed medtages ikke på en Sonos-playliste. Sådan ændres afspilningstilstanden 1. Vis skærmen Afspiller nu. 2. Tryk på rullelisten Afspilningstilstand i øverste højre hjørne. 3. Tryk på ikonerne Bland, Gentag og /eller Glidende overgang for at skifte afspilningstilstand. Ikonerne for afspilningstilstanden lyser hvidt, når de aktiveres. Bland Gentag Ændrer rækkefølgen af musiknumre i musikkøen. Deaktiver blandefunktionen for at gendanne den oprindelige afspilningsrækkefølge. Aktivér blandefunktionen igen, og få et nyt mix. Gentager musikkøen efter afslutningen af sidste nummer. Glidende overgang Toner det aktuelle nummer ud, mens næste nummer toner ind for at skabe en glidende overgang mellem numre. Ure og alarmer Indstilling af dato og tid 1. På menuen Musik skal du vælge Indstillinger. 2. Tryk på Dato og klokkeslæt for at vælge måden, som dato- og tidsindstillinger skal bestemmes og vises på CONTROL.

19 Sonos CONTROL 17 Sådan tilføjes en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Tryk på Ny alarm. 3. Vælg den ønskede indstilling for alarmen, herunder alarmtidspunkt, det rum, hvor alarmen skal afspilles, den musikkilde, du vil afspille fra, hvor ofte alarmen skal lyde, og indstilling af lydstyrken. Bemærk:Hvis den musik, du har valgt, ikke er tilgængelig, når alarmen aktiveres (f.eks. en radiostation på internettet, der er utilgængelig), afspiller alarmen Sonos-lyden i stedet. 4. Tryk på Avanceret for at vælge yderligere alarmindstillinger: Varighed vælg længden af det tidsrum, som alarmen skal afspilles. Medtag grupperede rum hvis du trykker på Ja, afspilles alarmen i de rum, der er knyttet sammen, når alarmen aktiveres (ikke i de rum, der var knyttet sammen, da alarmen blev indstillet). Vis ur på denne controller vælg Til, hvis du vil vise et ur på denne controller, når alarmen aktiveres. Bland musik vælg Til, hvis du vil angive afspilningstilstanden for den valgte alarmmusik til blandet. 5. Tryk på Gem alarm, når du har afsluttet indstillingen af alarmer. Indstilling af en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Vælg den alarm, du vil indstille, tryk på Alarm (Fra), så den viser Alarm (Til). Bemærk:Du kan også slå en alarm til, når du tilføjer eller redigerer den. Sådan ændres en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Vælg den alarm, du vil ændre. 3. Skift alarmindstillingerne, og tryk derefter på Gem alarm. Sådan slettes en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Vælg den alarm, du vil slette, og tryk på Slet alarm. Sådan indstilles en timer for dvaletilstand 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Dvaletimer. 2. Vælg en varighed til timeren for dvaletilstand.

20 18 Produktguide Sådan slås alarmen fra Når alarmen aktiveres, skal du trykke på Stop alarm på skærmen Afspiller nu for at slå alarmen fra. Visning af ur Når en alarm er føjet til dit Sonos-system, kan du angive en præference for automatisk at få vist urskærmen på en Sonos CONTROL, når alarmen aktiveres. 1. På menuen Musik skal du vælge Alarmer. 2. Tryk på Alarmer, og vælg alarmen fra listen. 3. Vælg Avanceret -> Vis ur på denne controller. (Hvis uret skal vises på en anden Sonos CONTROL, skal du gentage processen på den anden controller). Sådan slukkes for musiksystemet Dit Sonos-system er konstrueret til at være tændt hele tiden. Systemet bruger et minimum af elektricitet, når det ikke afspiller musik. Du kan hurtigt stoppe med at streame lyd til alle rum ved at trykke på Stop afspilning på skærmen Rum. Du kan hurtigt stoppe med at streame lyd til et rum eller en rumgruppe ved at trykke på knappen Afspil/Pause på en Sonos-afspiller (vises muligvis som ikonet Dæmp på nogle afspillere). Dine Sonos-produkter forbliver slået fra, indtil du trykker på afspiller for at genstarte hvert rum eller rumgruppe. Online opdateringer, eller indtil du trykker på knappen Afspil/Pause på en Sonos lancerer ind i mellem softwareopdateringer, der forbedrer ydelsen eller tilføjer nye funktioner. Dit Sonos-system skal være registreret for at modtage opdateringer. Hvis du endnu ikke har registreret, kan du gå til for at få hjælp til dette. Når der findes en softwareopdatering, vises ikonet Opdater nu! i menuen Musik. Tryk på ikonet Opdater nu! for at starte opdateringsprocessen. Dine Sonos-produkter opdateres alle, da de skal indeholde samme version af softwaren. Denne proces kan tage adskillige minutter pr. produkt afhængigt af din netværksforbindelse. Et eller flere produkter skal muligvis opdateres senere, hvis du køber et nyt produkt med en nyere softwareversion, eller hvis du tilslutter en komponent, der ikke blev brugt, da du senest udførte en softwareopdatering. Hvis du har en anden Sonos-controller, vil du blive bedt om at opdatere den, næste gang du bruger den.

21 Sonos CONTROL 19 Du kan få flere oplysninger på Pas på: Undlad at afbryde strømmen til dine Sonos-produkter eller på anden måde deaktivere dit Sonos-system, når denne proces er i gang. Kontakt Sonos Kundesupport, hvis der opstår fejl. Grundlæggende fejlfinding Advarsel: Undlad at åbne enheden, da der er risiko for elektrisk stød. Produktet må under ingen omstændigheder repareres af andre end et autoriseret Sonos-reparationscenter, da det vil ugyldiggøre garantien. Kontakt Sonos Kundesupport for flere oplysninger. Hvis der opstår et problem, kan du prøve nedenstående forslag til fejludbedring. Hvis et af disse forslag ikke løser problemet, eller hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, bedes du kontakte Sonos Kundesupport, som vil være glade for at hjælpe. Nulstil Sonos CONTROL Hvis Sonos CONTROL's skærm ikke reagerer, kan du fjerne batteriet fra enhedens bagside, og derefter sætte det tilbage med det samme. Placer CONTROL i opladeren i et kort øjeblik for at vække den. Genstart Sonos CONTROL Der kan være tilfælde, hvor du skal forny dit DHCP-lease (få en ny IP-adresse fra din internetudbyders DHCP-server). Sker dette, kan du genstarte din CONTROL ved at vælge Indstillinger for controller -> Avancerede indstillinger -> Genstart controller på menuen Indstillinger. Sonos-CONTROL kan ikke føjes til Sonos-systemet 1. Sluk for alle 2,4 GHz trådløse telefoner. Nogle 2,4 GHz trådløse telefoner kan forårsage trådløs interferens. Hvis slukning af din 2,4 GHz trådløse telefon løser problemet, bør du overveje at skifte til en 5,8 GHz- eller 900 MHz-telefon (eller skifte den trådløse kanal, som dit Sonossystem bruger). 2. Sæt 108 Mbps trådløse routere i 54 Mbps-tilstand. Sonos fungerer ikke korrekt, når en router fungerer i turbotilstand. For at fordoble hastigheden fra 54 Mbps til 108 Mbps går routeren i en tilstand med bred båndbredde, hvilket anvender det meste af 2,4 GHz-spektret, som FCC har allokeret til b/g-enheder. Det betyder, at der opstår interferens (RF-støj) med andre 2,4 GHz-enheder, der ikke fungerer på samme kanal som 108 Mbps-enheden (normalt kanal 6). Selv om det er muligt at konfigurere alle dine trådløse enheder til at bruge kanal 6, anbefales det ikke. Enhederne skal så konkurrere om tilgængelig båndbredde, og hele dit trådløse netværk bliver ustabilt. 3. Skift den trådløse kanal, som dit Sonos-system fungerer på.

SmartDock for Xperia ion Brugervejledning

SmartDock for Xperia ion Brugervejledning SmartDock for Xperia ion Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over SmartDock...3 Opladning med SmartDock...3 Kom godt i gang...5 LiveWare -administration...5 Opgradering af LiveWare

Læs mere

Brugervejledning. Xperia P TV Dock DK21

Brugervejledning. Xperia P TV Dock DK21 Brugervejledning Xperia P TV Dock DK21 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Bagside oversigt over TV Dock...3 Kom godt i gang...4 Håndtering af LiveWare...4 Opgradering af Håndtering af LiveWare...4 Brug

Læs mere

Xperia TX TV Dock DK22 Xperia T TV Dock DK23

Xperia TX TV Dock DK22 Xperia T TV Dock DK23 Brugervejledning Xperia TX TV Dock DK22 Xperia T TV Dock DK23 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over TV Dock...3 Kom godt i gang...4 Smart Connect...4 Opgradering af Smart Connect...4 Brug af

Læs mere

Brugervejledning. MHL to HDMI Adapter IM750

Brugervejledning. MHL to HDMI Adapter IM750 Brugervejledning MHL to HDMI Adapter IM750 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over MHL to HDMI Adapter...3 Kom godt i gang...4 Smart Connect...4 Opgradering af Smart Connect...4 Brug af MHL to

Læs mere

Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750

Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750 Brugervejledning Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750 Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Introduktion...3 Oversigt... 3 De grundlæggende funktioner... 4 Sådan bærer du headsettet... 4 Tilslutning af dit

Læs mere

Brugervejledning. Trådløst display fra Miracast IM10

Brugervejledning. Trådløst display fra Miracast IM10 Brugervejledning Trådløst display fra Miracast IM10 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til trådløst display fra Miracast...3 Konfiguration af trådløst display fra Miracast...4 Oversigt over hardware...4

Læs mere

Brugervejledning. Quick Charger UCH10

Brugervejledning. Quick Charger UCH10 Brugervejledning Quick Charger UCH10 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Enkel opladning...3 Anvendelse af Quick Charger...4 Opladning af enheden...4 Juridisk meddelelse...5 Declaration of Conformity for

Læs mere

Brugervejledning. Bluetooth -musikmodtager BM10

Brugervejledning. Bluetooth -musikmodtager BM10 Brugervejledning Bluetooth -musikmodtager BM10 Indholdsfortegnelse Oversigt over tilbehør...3 Grundlæggende...4 Parring og tilslutning...5 Afbrydelse og genoprettelse af forbindelse...6 Smart Connect...7

Læs mere

Smart Imaging Stand IPT-DS10M

Smart Imaging Stand IPT-DS10M Brugervejledning Smart Imaging Stand IPT-DS10M Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Smart Imaging-holder...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Grundlæggende...5

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH20

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH20 Brugervejledning Stereo Bluetooth -headset SBH20 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over tilbehør...3 Grundlæggende...4 Opkald...6 Sådan hører du musik...6 Multipunktteknologi...7 Fejlfinding...7

Læs mere

Sonos DOCK. Produktguide

Sonos DOCK. Produktguide Sonos DOCK Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Magnetic Charging Dock

Magnetic Charging Dock Brugervejledning Magnetic Charging Dock Indholdsfortegnelse Indledning...3 Enkel opladning...3 Brug af den magnetiske opladningsdock...4 Brug af fikseringerne...4 Opladning af din telefon...4 Juridiske

Læs mere

Brugervejledning. Style Cover Window SCR24

Brugervejledning. Style Cover Window SCR24 Brugervejledning Style Cover Window SCR24 Indholdsfortegnelse Introduktion...3 Indledning...3 Oversigt...3 Opladning...3 One-touch-opsætning...4 De grundlæggende funktioner...5 Interaktion med vinduet...5

Læs mere

oktober 2015 2004-2015 by Sonos Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

oktober 2015 2004-2015 by Sonos Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Brugervejledning. Opladningsdæksel CP12

Brugervejledning. Opladningsdæksel CP12 Brugervejledning Opladningsdæksel CP12 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Enkel opladning...3 Specifikationer...3 Brug af opladningsdækslet...4 Opladning af din telefon...4 Juridiske oplysninger...6 2

Læs mere

Sonos BOOST. Produktguide

Sonos BOOST. Produktguide Sonos BOOST Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH60

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH60 Brugervejledning Stereo Bluetooth Headset SBH60 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Grundlæggende...5 Opladning af batteriet...5 Sådan slår du headsettet

Læs mere

Brugervejledning. Bluetooth Keyboard BKB50

Brugervejledning. Bluetooth Keyboard BKB50 Brugervejledning Bluetooth Keyboard BKB50 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Generelt overblik...3 Tastaturoversigt...3 Opladning af tastaturet...4 Sådan tænder og slukker du...5 Introduktion...6 Konfiguration

Læs mere

BRUGSANVISNING RC-DEX. Fjernbetjening til Widex tinnitusapparater

BRUGSANVISNING RC-DEX. Fjernbetjening til Widex tinnitusapparater BRUGSANVISNING RC-DEX Fjernbetjening til Widex tinnitusapparater SYMBOLER I denne brugsanvisning anvendes følgende symboler: ADVARSEL Beskeder med denne overskrift angiver bivirkninger, potentiel sikkerhedsrisiko

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH80

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH80 Brugervejledning Stereo Bluetooth -headset SBH80 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Grundlæggende...5 Opladning af batteriet...5 Batteristatus...5

Læs mere

Sonos BRIDGE. Produktguide

Sonos BRIDGE. Produktguide Sonos BRIDGE Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Sonos BRIDGE. Produktguide

Sonos BRIDGE. Produktguide Sonos BRIDGE Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Sonos CONNECT. Produktguide

Sonos CONNECT. Produktguide Sonos CONNECT Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Sonos CONNECT:AMP. Produktguide

Sonos CONNECT:AMP. Produktguide Sonos CONNECT:AMP Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH50

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH50 Brugervejledning Stereo Bluetooth Headset SBH50 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Stereo Bluetooth Headset...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Oversigt over

Læs mere

Brugervejledning FJERNBETJENING RC-N

Brugervejledning FJERNBETJENING RC-N Brugervejledning FJERNBETJENING RC-N 2 Tillykke med din nye RC-N fjernbetjening. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at justere lydstyrken og skifte program på dine høreapparater. Før RC-N fjernbetjeningen

Læs mere

SkillGuide. Brugervejledning. Dansk

SkillGuide. Brugervejledning. Dansk SkillGuide Brugervejledning Dansk SkillGuide SkillGuide er en feedback-enhed, der er designet til at give "real time" og opsummerende feedback på udførelse af HLR. www.laerdal.com Medfølgende dele SkillGuide

Læs mere

RUBY Håndhold Video Forstørrelse Brugervejledning. December 2012 440530-001 Rev A

RUBY Håndhold Video Forstørrelse Brugervejledning. December 2012 440530-001 Rev A RUBY Håndhold Video Forstørrelse Brugervejledning December 2012 440530-001 Rev A Freedom Scientific, Inc., 11800 31 st Court North, St. Petersburg, Florida 33716-1805, USA, www.freedomscientific.com. Copyright

Læs mere

iwavit Quick Start Guide*

iwavit Quick Start Guide* * Denne manual findes også i andre sprog på www.iwavit.com / Manuals.html TM iwavit Quick Start Guide* Made for iphone 3GS, iphone 3G, iphone, ipod touch (1st and 2nd generation), og ipad Contents iwavit

Læs mere

Brugervejledning SOUNDGATE MIKROFON. Til brug med SoundGate 3

Brugervejledning SOUNDGATE MIKROFON. Til brug med SoundGate 3 Brugervejledning SOUNDGATE MIKROFON Til brug med SoundGate 3 Indholdsfortegnelse Generelle retningslinjer og retningslinjer for sikkerhed 6 Indledning 8 SoundGate Mikrofon oversigt 9 Sådan virker SoundGate

Læs mere

Sonos PLAY:1. Produktguide

Sonos PLAY:1. Produktguide Sonos PLAY:1 Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER.

TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER. DANSK TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER. Velkommen til en verden af Clint Asgard højttalere. Designet og udviklet med elegance og enkelhed som nøglefaktorer af den danske designer Phillip

Læs mere

Sonos PLAY:5. Produktguide

Sonos PLAY:5. Produktguide Sonos PLAY:5 Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s

n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s M A N U A L N I - 7 0 7 5 4 7 D A N S K n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s Først og fremmest tak, fordi

Læs mere

Synology Remote. Brugervejledning

Synology Remote. Brugervejledning Synology Remote Brugervejledning Remote08312010 Indholdsfortegnelse 3 Velkommen 4 Overblik over Synology Remote 5 Pakkens indhold 6 Kom i gang 8 Nyd din musik med Synology Remote 11 Specifikationer for

Læs mere

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian N E X T G E N E R A T I O N R A D I O tube Brugermanual Internet Radio tube OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian on facebook Design Indhold Oversigt...3 Front

Læs mere

Chime Pro. Wi-Fi aktiveret klokke og forstærker designet til dine Ring-apparater.

Chime Pro. Wi-Fi aktiveret klokke og forstærker designet til dine Ring-apparater. Chime Pro Wi-Fi aktiveret klokke og forstærker designet til dine Ring-apparater. Trin 1 Sig Hallo til din Chime Pro Chime Pro udsender straks lyde, der kan tilpasses når dit Ringapparat registrerer aktivitet.

Læs mere

TV-ADAPTER 2 INSTALLATIONS VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING

TV-ADAPTER 2 INSTALLATIONS VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING TV-ADAPTER 2 INSTALLATIONS VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING 2 Indholdsfortegnelse Retningslinjer for sikkerhed 6 Indledning 8 Oversigt over TV-adapter 2 9 Installation 11 Sådan aktiveres TV-adapter 2 første

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint FREYA - Model: FREYA Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint FREYA - Model: FREYA Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint DANSK 1 Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint FREYA - Model: FREYA Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint Digital 2014. TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA -

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Brugermanual. EnVivo Cassette Converter

Brugermanual. EnVivo Cassette Converter Brugermanual EnVivo Cassette Converter INDHOLD Introduktion... 3 Produktegenskaber... 3 Udpakning af Cassette Converter... 3 Isætning / udskiftning af batterier... 4 Installation af software... 4 Beskrivelse

Læs mere

USB ADAPTER WIRELESS 150N

USB ADAPTER WIRELESS 150N USB ADAPTER WIRELESS 150N 150 MBPS BRUGERHÅNDBOG NI-707518 DANSK -PAKKENS INDHOLD 4 -TEKNISKE SPECIFIKATIONER 4 -ANVENDELSESOMRÅDE 4 -INSTALLATION AF HARDWARE 5 -INSTALLATION AF SOFTWAREN 6 -SOFTWARE-HJÆLPEPROGRAM

Læs mere

BRUGSANVISNING FM+DEX

BRUGSANVISNING FM+DEX BRUGSANVISNING FM+DEX PAKKENS INDHOLD FM+DEX Oplader Jack-til-jack-kabel Halsslyngeantenne (to længder) Clips Klik-på-modul Brugsanvisning 2 INDHOLD SYMBOLER...................................... 4 DIN

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

Brugervejledning. Smart Bluetooth -håndsæt SBH52

Brugervejledning. Smart Bluetooth -håndsæt SBH52 Brugervejledning Smart Bluetooth -håndsæt SBH52 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Smart Bluetooth -håndsæt...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Oversigt over

Læs mere

Brugsanvisning. RC-Dex fjernbetjening

Brugsanvisning. RC-Dex fjernbetjening Brugsanvisning RC-Dex fjernbetjening 2 Indhold Din nye Dex fjernbetjening... 4 Tilbehør....7 Batteriinformation...8 Udskiftning af batteri... 9 Anvendelse af fjernbetjeningen... 11 Senderækkevidde....

Læs mere

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller Brugermanual 4GB MP3/ MP4 afspiller Mail: aldi@feiyue.dk 1 VIGTIGT! For optimal brugertilfredshed foreslår vi, at du bruger en pen eller negl, når du betjener skærmen. Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD KNAP

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

B R O A D B A N D R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 4

B R O A D B A N D R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 4 B R O A D B A N D R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 4 D A N S K Pa k k e n s i n d h o l d 5 T e k n i s k e s p e c i f i k at i o n e r 5 A n

Læs mere

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM SoundDock Series III Digital Music System TAB 8 TAB 7 TAB 6 TAB 5 TAB 4 TAB 3 Dansk English VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs venligst denne brugervejledning Tag dig tid til at følge instruktionerne

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO.

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO. BRUGER MANUAL Tillykke med købet af din Intono Home Radio. Denne brugervejledning giver dig oplysninger og instruktioner om, hvordan du installerer og bruger din radio. Den vil give dig tekniske specifikationer

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3

G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3 G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3 1 D A N S K Pa k k e n s i n d h o l d 5 T e k n i s k e s p e c i f i

Læs mere

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 1.0. udgave 2 Om musikmodtageren Med den trådløse Nokia-musikmodtager MD-310 kan du høre din yndlingsmusik i høj lydkvalitet uden at skulle skifte cd eller trække lange

Læs mere

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com denver-electronics.com Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DA-1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory S9 Wireless Module Data Transfer Accessory User Guide A 3 1 4 2 B 1 2 3 4 Det glæder os, at du har valgt det trådløse S9-modul. Det anvendes sammen med ResMeds S9-apparater i hjemmemiljøet og sender patientbehandlingsdata

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

BRUGSANVISNING. CROS-FA model Bag-øret

BRUGSANVISNING. CROS-FA model Bag-øret BRUGSANVISNING CROS-FA model Bag-øret 2 INDHOLD WIDEX CROS TRANSMITTER...4 Batteriet... 7 Isætning af batteri... 7 Batteriskuffe uden neglegreb...10 Markering af højre og venstre...12 Placering af transmitteren...12

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Fjernstyring (kun udvalgte modeller)

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft og Windows er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation.

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D150 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Brugervejledning ZENIQ DAB+ 100

Brugervejledning ZENIQ DAB+ 100 Brugervejledning Designed in Denmark. Assembled in PRC. Zeniq is a registered brand of Nomenta Industries (HK) Ltd.. All rights reserved. Copyright 2013. Trademarks are the property of Nomenta Industries

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

BROADBAND ROUTER WIRELESS 300N 300 MBPS BRUGERHÅNDBOG NI-707521

BROADBAND ROUTER WIRELESS 300N 300 MBPS BRUGERHÅNDBOG NI-707521 BROADBAND ROUTER WIRELESS 300N 300 MBPS BRUGERHÅNDBOG NI-707521 DANSK PAKKENS INDHOLD 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 5 ANVENDELSESOMRÅDE 6 INSTALLATION AF HARDWARE 6 ROUTER-KONFIGURATION 9 WPS 14 CE/FCC 16

Læs mere

Varenr.: 553925 90 højre 553926 90 venstre 554027 90º højre med coating 554028 90º venstre med coating

Varenr.: 553925 90 højre 553926 90 venstre 554027 90º højre med coating 554028 90º venstre med coating DK GH Skiftespor Varenr.: 55395 90 højre 55396 90 venstre 55407 90º højre med coating 55408 90º venstre med coating 553991 60º højre 553995 60º venstre 551058 60º højre med coating 551059 60º venstre med

Læs mere

SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse

SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse Brugervejledning Instrulog A/S 440411-001 Rev. E Freedom Scientific, Inc., 11800 31 st Court North, St. Petersburg, Florida 33716-1805, USA, www.freedomscientific.com.

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

DS-3300X Wireless Optical Deskset Produktoplysninger. Holder/receiver. Tastatur U V L M N O P Q R S T G J D E A B C

DS-3300X Wireless Optical Deskset Produktoplysninger. Holder/receiver. Tastatur U V L M N O P Q R S T G J D E A B C Produktoplysninger Mus A B C D E 2 3 4 Holder/receiver F G J I 5 6 7 Tastatur 8 K L M N O P Q R S T U V 9 0 X Y Z DK W Mus Tastatur Holder/receiver A: Højre tast B: Rullehjul Knap Indikator C: Venstre

Læs mere

Brugermanual. Manuel d instruction

Brugermanual. Manuel d instruction Brugermanual Manuel d instruction sonoro audio GmbH Unter Goldschmied 6 50667 Cologne Tyskland info@sonoro-audio.com www.sonoro-audio.com 03/12 Fabrikanten arbejder løbende på den videre udvikling af alle

Læs mere

Brugermanual. USB Pladespiller

Brugermanual. USB Pladespiller Brugermanual USB Pladespiller INDHOLD BESKRIVELSE... 4 KOM I GANG... 6 Strøm... 6 Forstærker forbindelse... 6 Afspilning af plade... 6 USB/SD afspilning og optagelse... 7 VEDLIGEHOLDELSE... 9 Skift tonearm

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave Brugervejledning til Nokia-headset med display HS-6 9232425 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-6 er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Registrer dit produkt og få hjælp på CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation.

Registrer dit produkt og få hjælp på  CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation. Registrer dit produkt og få hjælp på www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Kort betjeningsvejledning 1 Tilslutning 2 Installation 3 Betjening Medfølgende dele Basestation ELLER Håndsæt Låg til

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER DK model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER Vedligeholdelse og specifikationer Oplad de genopladelige batterier helt, inden de bruges første gang. Læs betjeningsvejledningen, før du begynder at anvende udstyret.

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

Dansk version. Hardware-installation. Windows Vista og XP-installation. LW312 Sweex trådløs LAN PCI kort 300 Mbps

Dansk version. Hardware-installation. Windows Vista og XP-installation. LW312 Sweex trådløs LAN PCI kort 300 Mbps Dansk version LW312 Sweex trådløs LAN PCI kort 300 Mbps Udsæt ikke det trådløse LAN PCI kort 300Mbps for meget høje temperaturer. Enheden må ikke placeres i direkte sollys eller tæt ved varmekilder. Anvend

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt Lynhåndbog CD180 Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet i de tekniske data. Lad ikke produktet komme i kontakt med væske. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet

Læs mere

DENVER CR-918BLACK DANSK KNAPPER OG KONTROLLER

DENVER CR-918BLACK DANSK KNAPPER OG KONTROLLER DENVER CR-918BLACK DANSK 14 15 KNAPPER OG KONTROLLER 1. / TUNE - (tilbage / fast station ned) 2. TIME SET MEM/MEMORY+ (indstil ur / hukommelse) 3. SNOOZE / SLEEP (autosluk) 4. ON / OFF (tænd / sluk) 5.

Læs mere

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i et downloadsystem

Læs mere

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago LED lampe med soft dæmp er forsynet med HF sensor og master/slave funktion. Santiago kan trådløst kommunikere mellem Master og Slave.aled.dk

Læs mere

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint ODIN - Model: ODIN Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint ODIN - Model: ODIN Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint DANSK 1 Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint ODIN - Model: ODIN Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint Digital 2014 TAK FORDI DU HAR KØBT ODIN - EN

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere