Sonos-Controller. Produktguide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sonos-Controller. Produktguide"

Transkript

1 Sonos-Controller Produktguide

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc: Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet at et eller flere patenter. Vores patent-for-produkt-oplysninger findes her: sonos.com/legal/patents iphone, ipod, ipad og itunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Sonos anvender MSNTP-software, som blev udviklet af N.M. Maclaren ved University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos CONTROL Du kan anvende din CONTROL til at høre din yndlingsmusik i hele huset du skal blot vælge et rum og en sang og klikke på Afspil nu. Sådan kommer du i gang Sådan tilføjes en Sonos CONTROL Bemærk:Sonos CONTROL kræver en eller flere Sonos-afspillere og en trådløs router konfigureret i dit hjem. Sonos-komponenter sælges separat. Skal du slutte strømstikket til bagsiden på opladeren (medfølger) og sætte opladeren i en stikkontakt. Placer Sonos CONTROL i opladeren for at vække den (skærmen aktiveres, når den er klar), og følg vejledningen på CONTROL's skærm for at føje den til dit Sonos-system.

4 2 Genstart Sonos CONTROL Navigation Produktguide Rum Tryk på for at vælge et rum at afspille musik i, for at se det musikvalg, der afspilles i hvert rum eller for at oprette eller ændre rumgrupper for at dele samme musik på tværs af rum. Du kan også anvende denne knap til at låse Sonos CONTROL, så intet sker, når du berører skærmen (f.eks. ved rengøring af skærmen, eller når du har CONTROL i lommen). Du låser Sonos CONTROL ved at trykke på og holde nede i to (2) sekunder. Du låser de op ved blot at trykke og holde knappen nede igen. Musikmenu Tryk for at gennemse eller vælge musik, se playlister og ændre standardindstillingerne for en Sonos-komponent.

5 Sonos CONTROL 3 Se kø Tryk for at se musiknumre i den aktuelle kø. Tilbage Tryk på for at vende tilbage til den forrige skærm. Info og valgmuligheder Tryk på på skærmen Afspiller nu for at se yderligere muligheder eller flere oplysninger om et musikvalg. Afspilningsknapper Afspil/pause Skifter mellem afspilning og midlertidig afbrydelse af det aktuelle musiknummer. Næste/fremadspoling Forrige/tilbagespoling Hopper til starten af næste musiknummer i musikkøen. Tryk og hold denne knap nede for at vise musiknummerets positionsmarkør, mens du spoler frem gennem det aktuelle nummer. Hvis du er mere end 3 sekunder inde i nummeret, spoles der tilbage til starten af det aktuelle nummer. Hvis du er mindre end 3 sekunder inde i nummeret, spoles der tilbage til starten af forrige nummer. Tryk og hold denne knap nede for at vise musiknummerets positionsmarkør, mens du spoler tilbage gennem det aktuelle nummer. Sensorer og indikatorer Lyssensor Lyssensoren tænder automatisk for belysningen af knapperne afhængigt af lyset i omgivelserne. Indikator for trådløs signalstyrke Angiver den aktuelle styrke af CONTROL's trådløse signal. Indikator for batteri Angiver CONTROL's tilbageværende batteriniveau.

6 4 Produktguide Lydstyrke Lydstyrkeknap Anvend knapperne til styring af lydstyrke til at øge (+) eller mindske (-) lydstyrken i et rum, eller på tværs af en rumgruppe. Dæmp Afbryder musikken i et rum midlertidigt. Tryk igen for at slå lyden til. Du kan dæmpe alle rum ved at trykke og holde nede i 3 sekunder. Tryk og hold nede i 3 sekunder for at slå lyd til for alle rum. Indstillinger Lås Du kan låse Sonos CONTROL, så intet sker, når du berører LCD-skærmen eller knapperne. Vælg en af de følgende muligheder: På menuen Indstillingerskal du vælge Indstillinger for controller-> Lås controller. Eller, Tryk og hold nede i to (2) sekunder. Når du vil låse op, trykker du blot på og holder nede i to (2) sekunder. Lyde Sonos CONTROL afgiver en kliklyd, når du berører et valg. Du kan vælge at slå alle lyde til, slå alle lyde fra eller kun aktivere tastaturlyde. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller-> Lyde på controller. Vågeblus Sonos CONTROL går på vågeblus (skærmen slukkes) for at spare på batteriet, når den ikke anvendes i et bestemt tidsrum. Når der registreres bevægelse, eller når der trykkes på en knap, kommer Sonos CONTROL øjeblikkeligt til live. På menuen Indstillingerskal du vælge Indstillinger for controller-> Dvaletimer ikke i dock/i dock. Dvaletimer i dock (når CONTROL er placeret i opladeren) Dvaletimer ikke i dock (når CONTROL ikke er placeret i opladeren eller tilsluttet strøm) Lysstyrke for skærm 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller-> Lysstyrke for skærm. 2. Træk din finger langs skyderen for at justere lysstyrken på controllerens skærm. Lysstyrke for knapper 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller-> Lysstyrke for knapper. 2. Træk din finger langs skyderen for at justere lysstyrken på controllerens knapper.

7 Sonos CONTROL 5 Lysstyrken for knapperne styres af lyssensoren, så lysstyrken varierer med omgivelserne (f.eks. om det er dag eller nat, og om du er ude eller inde). Bevægelsessensor Sonos CONTROL har en bevægelsessensor, så den automatisk vækkes, når der registreres bevægelse. Vælg denne indstilling, hvis du vil deaktivere bevægelsessensoren. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller -> Avancerede indstillinger -> Bevægelsessensor. Sprog Anvend denne indstilling for at ændre sprogindstillinger på din Sonos CONTROL. På menuen Indstillinger skal du vælge Indstillinger for controller -> Avancerede indstillinger -> Sprog. Sådan slukkes controlleren 1. Tryk på Indstillinger for controller på menuen Indstillinger. 2. Tryk på Avancerede indstillinger -> Sluk controller. Du tænder for den igen ved blot at placere controlleren i opladeren. Brug denne indstilling for at sætte Sonos CONTROL i dyb dvale, hvis den ikke skal bruges i længere tid, eller hvis du transporterer controlleren til et andet sted. (Sonos CONTROL kan ikke slukkes, når den sidder i opladeren). Genopladning Sonos CONTROL kan genoplades ved at placere den i en Sonos-oplader. Indikatoren for batteri på din controller viser det aktuelle niveau for batteriets opladning. Du kan forlænge batteriets levetid ved ikke at lade Lithium-Ion-batterier aflades helt, før de genoplades. Lad controlleren sidde i opladeren, når den ikke anvendes, da denne type batteri ikke har en hukommelseseffekt,og kan oplades når som helst. Hvis batteriets opladning begynder at være lav, vises en meddelelse på controllerens skærm, der angiver, at det er tid til genopladning. Placer blot batteriet i opladeren for at lade op. Hvis du overser denne meddelelse, og CONTROL's batteri aflades helt, skal du blot placere controlleren i opladeren. CONTROL's lyssensor lyser orange for at angive, at en nulstilling er i gang. Det vil tage et par minutter for controllerens skærm at vågne op. Udskiftning af batteri Efter adskillige år (afhængigt af brug) kan din CONTROL's batteri muligvis ikke holde ladningen i så lang tid som tidligere. Du kan købe et erstatningsbatteri (besøg vores websted på for flere oplysninger), og derefter følge vejledningen nedenfor for at udskifte batteriet. Pas på: Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet udskiftes med en forkert type. Bortskaf brugte batterier i henhold til reglerne. (Spørg dit lokale affalds- eller genbrugscenter om den korrekte bortskaffelsesmetode i dit område).

8 6 Produktguide 1. Fjern batteridækslet på bagsiden af din CONTROL. Skyd batteridækslet bagud, og løft det af. 2. Fjern det eksisterende batteri ved forsigtigt at trække den grå batteritap mod dig selv for at frigøre batteriet, og løft det derefter op og væk. 3. Fjern beskyttelsesplasten fra det nye batteri. 4. Isæt batteriet i batteriholderen med Sonos-logoet udad, og sørg for, at batteriet klikker forsigtigt på plads. 5. Luk batteridækslet. 6. Placer Sonos CONTROL i opladeren for at vække den. Håndtering af rum Med Sonos kan du lytte til musik i op til 32 rum, inde eller ude. Du kan afspille forskellige sange i hvert rum eller samme sang overalt. Gruppér køkken og terrasse, når du griller, gruppér alle husets rum perfekt synkroniseret, når du holder fest, eller undlad at gruppere rum, så alle kan foretage deres eget musikvalg. Du kan også skabe et stereopar med to PLAY:1 -, PLAY:3 - eller PLAY:5 -enheder i samme rum for at udvide din lytteoplevelse. Gruppering af rum Ethvert antal rum kan grupperes sammen for at afspille samme lyd synkront. Du kan gruppere eller adskille rum, mens musikken spiller. Du kan gruppere alle Sonos-afspillere i huset med ét tryk ved at vælge Vælg alle. Du kan gruppere rum først, og derefter vælge den musik, du vil afspille, eller du kan tilføje rum til et sted, hvor musikken allerede spiller. Ethvert rum, som du grupperer, vil automatisk afbryde den aktuelle musikkø og begynde at afspille musikken fra det valgte rum. Hvis du vil kunne afspille en musikkø senere, skal du gemme køen som en Sonos-playliste, før du grupperer rummene. Se flere oplysninger under "Sonos-playlister" på side Tryk på. 2. Tryk på Grupper til højre for det rum, du vil gruppere med andre rum.

9 Sonos CONTROL 7 3. Kontroller de rum, du vil føje til gruppen, og tryk derefter på Udført. Hvis du vil gruppere alle rum i huset, skal du trykke på Vælg alle på skærmen Grupper rum. Alle dine Sonoskomponenter vil afspille samme musik synkront, indtil du fjerner rum fra gruppen. Adskillelse af rum 1. Tryk på. 2. Tryk på Grupper til højre for den rumgruppe, du vil ændre. 3. Fjern markeringen fra de rum, du vil fjerne fra gruppen, og tryk derefter på Udfør.

10 8 Musikkilder Produktguide Tilgængelige musikkilder Radio (radiostationer på internettet, radioprogrammer eller podcasts) Musiktjenester Lokalt musikbibliotek (delte mapper på dit hjemmenetværk) Sonos-favoritter Sonos-playlister (musikkøer, som du har gemt til senere afspilning) ipods i dock Ekstern kilde (slut en ekstern lydkilde som f.eks. en Apple AirPlay -enhed, en cd-afspiller, et tv, en MP3-afspiller eller andet til en Sonos-komponent via den eksterne indgang, og stream lyden til en eller flere Sonos-komponenter i huset) Hvad er radio? Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde internetbaserede radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. Du kan også tilføje dine egne favoritstationer, hvis de anvender streaming MP3-, AACeller WMA-formater (ikke alle radiostationer leverer streams). Hvad er en musiktjeneste? En musiktjeneste er en onlinemusikbutik eller en onlinetjeneste, der sælger lydprodukter pr. sang, pr. lydbog eller via abonnement. Sonos er kompatibel med mange musiktjenester du kan besøge vores websted på for at se den seneste liste. Hvad er dit lokale musikbibliotek? Dit lokale musikbibliotek omfatter digital musik, der er placeret på dit hjemmenetværk, som f.eks.: delte mapper på din computer delte mapper på en anden computer på netværket Netværksforbundne lagringsenheder (NAS) Du kan gennemse dit musikbibliotek på forskellige måder. Du kan indtaste søgekriteriet for hurtigt at finde bestemt musik, eller du kan gennemse et hierarkisk opdelt arkiv og vælge musikken. Bemærk:Hvis en computer på dit netværk slukkes eller er i standby-tilstand, er musikmapperne på den computer utilgængelige for Sonos-systemet, indtil der tændes for computeren igen. Dine valg omfatter: Kunstnere

11 Sonos CONTROL 9 Album Komponister Genrer Musiknumre Importerede playlister Søg Mapper Hvad er Sonos-favoritter? Med Sonos-favoritter får du hurtig og nem adgang til den musik, du holder mest af. Du kan føje udvalgte numre til dine Sonos-favoritter fra enhver controller. Når du har tilføjet en favorit, vises den under Sonos-favoritter på menuen Musik. Hvad er en Sonos-playliste? En Sonos-playliste er en musikkø, som du opretter og gemmer til senere aflytning. Du kan f.eks. oprette en jazz-playliste, en party-playliste eller en easy listening-playliste. Hvad er en ipod i dock? Med Sonos DOCK kan du afspille musik, der ligger på den ipod eller iphone, der sidder i DOCK'en, i ethvert af hjemmets rum og helt synkroniseret. Hvad er en ekstern kilde? Du kan slutte en ekstern kilde. som f.eks. en cd-afspiller, en bærbar musikafspiller, et tv eller en AirPlay-enhed til dit Sonossystem og streame lyden til en eller flere Sonos-komponenter (PLAY:5, CONNECT eller CONNECT:AMP ) rundt omkring i huset. Radio Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. Sonos understøtter i øjeblikket streaminglydformaterne MP3, AAC og WMA. Hvis du ikke kan finde din foretrukne radiostation eller dit foretrukne program, kan du gå til og få flere oplysninger. Når du har angivet din placering, skal du vælge Radio i menuen Musik for at afspille en radiostation.

12 10 Produktguide Sådan vælger du en lokal radioplacering Valget af en lokal radioplacering giver dig nem adgang til lokale radiostationer i den pågældende by. Du kan angive placeringen på to måder: ved at indtaste et postnummer (kun USA) ved at vælge en by 1. På menuen Musik skal du trykke på Radio. 2. Tryk på Lokal radio -> Skift placering. 3. Vælg en af de følgende muligheder: Vælg Indtast postnummer som dit søgekriterium, og brug derefter tastaturet til at indtaste postnummeret. Eller, Vælg Vælg en by som dit søgekriterium, og brug derefter din finger til at gennemse listen og vælge. Sådan føjes en station eller en udsendelse til Min radio Når du føjer en radiostation til Mine radiostationer (eller en udsendelse til Mine radioudsendelser), kopieres den. Den fjernes ikke fra den oprindelige radioliste. 1. På menuen Musik skal du trykke på Radio. 2. Gennemse for at finde en radiostation eller en radioudsendelse. 3. Vælg stationen eller den udsendelsen, og tryk på. 4. Tryk på Føj til Mine radiostationer eller Føj til Mine radioudsendelser. Sådan fjernes en station eller en udsendelse fra Min radio 1. På menuen Musik skal du trykke på Radio. 2. Tryk på Mine radiostationer eller Mine radioudsendelser. 3. Vælg den radiostation eller den radioudsendelse, som du vil flytte. 4. Tryk på. 5. Tryk på Fjern fra Mine radiostationer eller Fjern fra Mine radioudsendelser. Sådan føjes en station eller en udsendelse til dine Sonos-favoritter Med Sonos-favoritter får du hurtig adgang til den musik, du holder mest af. Når du føjer en station eller en udsendelse til dine Sonos-favoritter, kan du afspille den ved at vælge den fra Sonos-favoritter på menuen MUSIK. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Sonos-favoritter" på side På menuen Musik skal du vælge Radio. 2. Tryk på den station eller udsendelse, du vil føje til dine Sonos-favoritter. 3. Tryk på. 4. Vælg Føj til Sonos-favoritter.

13 Sonos CONTROL 11 Sonos-favoritter Med Sonos-favoritter får du hurtig og nem adgang til den musik, du holder mest af. Du kan føje udvalgte numre til dine Sonos-favoritter fra enhver controller. Når du har oprettet en Favorit, vises den under Sonos-favoritter på menuen MUSIK. Bemærk:Lyd fra ipods i dock, trådløs afspilning fra ios- og Android-enheder og eksterne musikkilder kan ikke føjes til Sonos-favoritter, da disse musikkilder muligvis ikke altid er tilgængelige for dit Sonos-system. Sådan tilføjes en Sonos-favorit 1. På menuen MUSIK skal du gennemse for at finde det udvalg du vil føje til Sonos-favoritter. Bemærk:Sonos-playlister kan ikke føjes til Sonos-favoritter via din CONTROL. Anvend en anden controller, hvis du vil foretage dette. 2. Tryk på og vælg Føj til Sonos-favoritter. Hvis musiktjenesten har flere konti tilknyttet dit Sonos-system, vises det kaldenavn for musiktjenestens konto, der blev anvendt til at oprette favoritten, ved siden af udvalget i listen Sonos-favoritter. Bemærk:Hvis du vil tilføje det udvalg, du lytter til i øjeblikket, skal du trykke på panelet SPILLER NU og vælge Føj til Sonos-favoritter. på Sådan afspilles en Sonos-favorit 1. På skærmen Rum skal du trykke på det rum, du vil afspille musik i. 2. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 3. Tryk på det udvalg, du vil afspille, og vælg en af følgende muligheder: Afspil nu for at føje udvalget til enden af køen og starte afspilning. Afspil som næste for at føje udvalget til musikkøen som det næste udvalg, der skal afspilles. Føj til kø for at føje udvalget til slutningen af musikkøen. Erstat kø for at fjerne indholdet at den aktuelle kø og erstatte den med dette udvalg. for at vise yderligere muligheder, f.eks. tilføjelse af et nummer til Sonos-favoritter eller visning af oplysninger om kunstner/album. Bemærk:De viste muligheder afhænger af den musikkilde, du har valgt. Sådan føjes en Sonos-favorit til en Sonos-playliste 1. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 2. Tryk på den favorit, du vil føje til en playliste.

14 12 Produktguide 3. Tryk på og vælg Føj til Sonos-playliste. Bemærk:De viste muligheder afhænger af den musikkilde, du har valgt. 4. Tryk på Ny playliste eller vælg en eksisterende playliste. Sådan slettes en Sonos-favorit 1. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 2. Tryk på Rediger. 3. Vælg det udvalg, du vil slette, og tryk på Slet favorit. 4. Når du er færdig med at redigere favoritter, skal du trykke på Udført. Sådan omdøbes en Sonos-favorit 1. Vælg Sonos-favoritter i menuen MUSIK. 2. Tryk på Rediger. 3. Vælg det udvalg, du vil omdøbe, og tryk på Omdøb favorit. 4. Når du er færdig med at redigere favoritter, skal du trykke på Udført. Bemærk:Når du omdøber en playliste med Sonos-favoritter, forbliver playlistens navn uændret, hvis du finder frem til den via menuvalget Sonos-playlister. Sonos-playlister Sonos-playlister er musikkøer, du opretter og gemmer til senere aflytning. Du kan f.eks. oprette en jazz-playliste, en partyplayliste eller en easy listening-playliste. Når du har oprettet en playliste, skal du blot vælge Sonos-playlister på menuen Musik for at afspille den. Bemærk:Du kan oprette playlister fra flere musiktjenester, men du vil ikke have mulighed for at se, hvilken konto numrene kom fra. Tilføjelse af en Sonos-playliste Mens du gennemser musik, kan du oprette en Sonos-playliste eller tilføje en eksisterende playliste. Tryk blot på vælg Føj til Sonos-playliste. Tryk på Ny playliste eller vælg en eksisterende playliste. og Bemærk:De viste muligheder afhænger af den musikkilde, du har valgt.

15 Sonos CONTROL 13 Du kan også gemme en musikkø som en Sonos-playliste ved at vælge Gem, mens du viser køen. Bemærk:Numre, der ligger på din iphone, ipod touch, ipad eller Android-enhed medtages ikke på en Sonos-playliste. Se flere oplysninger i Produktguiden til Sonos-controller til Androidsmartphone, Produktguiden Sonos-controller til Android-tablets, Produktguiden til Sonoscontroller til ipad eller Produktguiden til Sonos-controller til iphone. Sådan flyttes numre inden for en playliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Vælg en playliste. 3. Tryk på Rediger. 4. Tryk og hold nede til højre for nummeret. 5. Træk nummeret til en ny placering i playlisten, og slip knappen. Sådan fjernes et nummer fra en playliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Vælg en playliste. 3. Tryk på Rediger. 4. Tryk på til venstre for nummeret. Nummeret forsvinder fra playlisten. Sådan slettes en Sonos-playliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Tryk på Rediger. 3. Vælg en playliste, og tryk derefter på Slet. 4. Tryk på Slet, og derefter på Udfør. Bemærk:Hvis du sletter en playliste, som også er en Sonos-favorit, kan du se, hvordan du fjerner den fra dine Sonos-favoritter under "Sådan slettes en Sonos-favorit" på side 12. Sådan omdøbes en Sonos-spilleliste 1. På menuen Musik skal du trykke på Sonos-playlister. 2. Tryk på Rediger. 3. Tryk for at vælge en playliste, og tryk derefter på Omdøb. 4. Brug tastaturet til at indtaste et nyt navn på playlisten, og tryk derefter på OK.

16 14 Produktguide 5. Tryk på Gem. Bemærk: Hvis du omdøber en Sonos-playliste, som også er en Sonos-favorit, forbliver playlistens navn uændret, hvis du finder frem til den via menuvalget Sonos-favoritter. Afspilning af musik Du kan vælge musik ved at trykke på menuen Musik og gå ned gennem en valgt kilde, eller du kan vælge at søge efter musik fra en specifik kilde. Søgning efter musik Du kan bruge søgefunktionen til at søge efter musik i dit musikbibliotek eller i visse musiktjenester. 1. I menuen Musik skal du vælge den musikkilde, du vil søge i (dit musikbibliotek eller en musiktjeneste). 2. Tryk på Søg, og vælg derefter et søgekriterium (kunstnere, album, komponister eller musiknumre). 3. Brug tastaturet til at indtaste et helt eller delvist navn. 4. Hvis du ikke får nogle søgeresultater, skal du trykke på for at prøve igen.

17 Sonos CONTROL 15 Håndtering af musikkøen Når du har føjet musiknumre til en kø, kan du foretage ændringer af musikkøen via køknapperne. Sonos-playlister er musikkøer, du opretter og gemmer til senere aflytning. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Sonos-playlister" på side 12 Bemærk:Med trådløs afspilning fra ios- og Android-enheder kan du vælge og afspille musik og podcasts gemt på enhver iphone, ipad, ipod touch eller Android-enhed, der er på samme netværk som dine Sonos-produkter. Hvis der findes numre i køen fra en mobilenhed, der ikke i øjeblikket er tilgængelige for Sonos, vil der muligvis blive vist en meddelelse om, at udvalget ikke kan afspilles på dette tidspunkt. Sådan fjernes et nummer fra køen 1. Tryk på. 2. Tryk på Rediger. 3. Tryk på til venstre for nummeret. Nummeret forsvinder fra køen. Sådan flyttes et nummer inden for køen 1. Tryk på. 2. Tryk på Rediger. 3. Tryk og hold nede til højre for nummeret. 4. Træk nummeret til en ny placering i køen, og slip knappen.

18 16 Produktguide Sådan ryddes musikkøen 1. Tryk på. 2. Tryk på Ryd. Dette rydder hele køen i det markerede rum, og musikken stopper med at spille. Sådan gemmes en kø som en Sonos-playliste Klik på Gem, mens køen vises. Du kan til hver en tid gå til disse playlister ved at vælge Sonos-playlister på menuen Musik. Bemærk:Numre, der ligger på din iphone, ipod touch, ipad eller Android-enhed medtages ikke på en Sonos-playliste. Sådan ændres afspilningstilstanden 1. Vis skærmen Afspiller nu. 2. Tryk på rullelisten Afspilningstilstand i øverste højre hjørne. 3. Tryk på ikonerne Bland, Gentag og /eller Glidende overgang for at skifte afspilningstilstand. Ikonerne for afspilningstilstanden lyser hvidt, når de aktiveres. Bland Gentag Ændrer rækkefølgen af musiknumre i musikkøen. Deaktiver blandefunktionen for at gendanne den oprindelige afspilningsrækkefølge. Aktivér blandefunktionen igen, og få et nyt mix. Gentager musikkøen efter afslutningen af sidste nummer. Glidende overgang Toner det aktuelle nummer ud, mens næste nummer toner ind for at skabe en glidende overgang mellem numre. Ure og alarmer Indstilling af dato og tid 1. På menuen Musik skal du vælge Indstillinger. 2. Tryk på Dato og klokkeslæt for at vælge måden, som dato- og tidsindstillinger skal bestemmes og vises på CONTROL.

19 Sonos CONTROL 17 Sådan tilføjes en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Tryk på Ny alarm. 3. Vælg den ønskede indstilling for alarmen, herunder alarmtidspunkt, det rum, hvor alarmen skal afspilles, den musikkilde, du vil afspille fra, hvor ofte alarmen skal lyde, og indstilling af lydstyrken. Bemærk:Hvis den musik, du har valgt, ikke er tilgængelig, når alarmen aktiveres (f.eks. en radiostation på internettet, der er utilgængelig), afspiller alarmen Sonos-lyden i stedet. 4. Tryk på Avanceret for at vælge yderligere alarmindstillinger: Varighed vælg længden af det tidsrum, som alarmen skal afspilles. Medtag grupperede rum hvis du trykker på Ja, afspilles alarmen i de rum, der er knyttet sammen, når alarmen aktiveres (ikke i de rum, der var knyttet sammen, da alarmen blev indstillet). Vis ur på denne controller vælg Til, hvis du vil vise et ur på denne controller, når alarmen aktiveres. Bland musik vælg Til, hvis du vil angive afspilningstilstanden for den valgte alarmmusik til blandet. 5. Tryk på Gem alarm, når du har afsluttet indstillingen af alarmer. Indstilling af en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Vælg den alarm, du vil indstille, tryk på Alarm (Fra), så den viser Alarm (Til). Bemærk:Du kan også slå en alarm til, når du tilføjer eller redigerer den. Sådan ændres en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Vælg den alarm, du vil ændre. 3. Skift alarmindstillingerne, og tryk derefter på Gem alarm. Sådan slettes en alarm 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Alarmer. 2. Vælg den alarm, du vil slette, og tryk på Slet alarm. Sådan indstilles en timer for dvaletilstand 1. På menuen Musik skal du trykke på Alarmer -> Dvaletimer. 2. Vælg en varighed til timeren for dvaletilstand.

20 18 Produktguide Sådan slås alarmen fra Når alarmen aktiveres, skal du trykke på Stop alarm på skærmen Afspiller nu for at slå alarmen fra. Visning af ur Når en alarm er føjet til dit Sonos-system, kan du angive en præference for automatisk at få vist urskærmen på en Sonos CONTROL, når alarmen aktiveres. 1. På menuen Musik skal du vælge Alarmer. 2. Tryk på Alarmer, og vælg alarmen fra listen. 3. Vælg Avanceret -> Vis ur på denne controller. (Hvis uret skal vises på en anden Sonos CONTROL, skal du gentage processen på den anden controller). Sådan slukkes for musiksystemet Dit Sonos-system er konstrueret til at være tændt hele tiden. Systemet bruger et minimum af elektricitet, når det ikke afspiller musik. Du kan hurtigt stoppe med at streame lyd til alle rum ved at trykke på Stop afspilning på skærmen Rum. Du kan hurtigt stoppe med at streame lyd til et rum eller en rumgruppe ved at trykke på knappen Afspil/Pause på en Sonos-afspiller (vises muligvis som ikonet Dæmp på nogle afspillere). Dine Sonos-produkter forbliver slået fra, indtil du trykker på afspiller for at genstarte hvert rum eller rumgruppe. Online opdateringer, eller indtil du trykker på knappen Afspil/Pause på en Sonos lancerer ind i mellem softwareopdateringer, der forbedrer ydelsen eller tilføjer nye funktioner. Dit Sonos-system skal være registreret for at modtage opdateringer. Hvis du endnu ikke har registreret, kan du gå til for at få hjælp til dette. Når der findes en softwareopdatering, vises ikonet Opdater nu! i menuen Musik. Tryk på ikonet Opdater nu! for at starte opdateringsprocessen. Dine Sonos-produkter opdateres alle, da de skal indeholde samme version af softwaren. Denne proces kan tage adskillige minutter pr. produkt afhængigt af din netværksforbindelse. Et eller flere produkter skal muligvis opdateres senere, hvis du køber et nyt produkt med en nyere softwareversion, eller hvis du tilslutter en komponent, der ikke blev brugt, da du senest udførte en softwareopdatering. Hvis du har en anden Sonos-controller, vil du blive bedt om at opdatere den, næste gang du bruger den.

21 Sonos CONTROL 19 Du kan få flere oplysninger på Pas på: Undlad at afbryde strømmen til dine Sonos-produkter eller på anden måde deaktivere dit Sonos-system, når denne proces er i gang. Kontakt Sonos Kundesupport, hvis der opstår fejl. Grundlæggende fejlfinding Advarsel: Undlad at åbne enheden, da der er risiko for elektrisk stød. Produktet må under ingen omstændigheder repareres af andre end et autoriseret Sonos-reparationscenter, da det vil ugyldiggøre garantien. Kontakt Sonos Kundesupport for flere oplysninger. Hvis der opstår et problem, kan du prøve nedenstående forslag til fejludbedring. Hvis et af disse forslag ikke løser problemet, eller hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, bedes du kontakte Sonos Kundesupport, som vil være glade for at hjælpe. Nulstil Sonos CONTROL Hvis Sonos CONTROL's skærm ikke reagerer, kan du fjerne batteriet fra enhedens bagside, og derefter sætte det tilbage med det samme. Placer CONTROL i opladeren i et kort øjeblik for at vække den. Genstart Sonos CONTROL Der kan være tilfælde, hvor du skal forny dit DHCP-lease (få en ny IP-adresse fra din internetudbyders DHCP-server). Sker dette, kan du genstarte din CONTROL ved at vælge Indstillinger for controller -> Avancerede indstillinger -> Genstart controller på menuen Indstillinger. Sonos-CONTROL kan ikke føjes til Sonos-systemet 1. Sluk for alle 2,4 GHz trådløse telefoner. Nogle 2,4 GHz trådløse telefoner kan forårsage trådløs interferens. Hvis slukning af din 2,4 GHz trådløse telefon løser problemet, bør du overveje at skifte til en 5,8 GHz- eller 900 MHz-telefon (eller skifte den trådløse kanal, som dit Sonossystem bruger). 2. Sæt 108 Mbps trådløse routere i 54 Mbps-tilstand. Sonos fungerer ikke korrekt, når en router fungerer i turbotilstand. For at fordoble hastigheden fra 54 Mbps til 108 Mbps går routeren i en tilstand med bred båndbredde, hvilket anvender det meste af 2,4 GHz-spektret, som FCC har allokeret til b/g-enheder. Det betyder, at der opstår interferens (RF-støj) med andre 2,4 GHz-enheder, der ikke fungerer på samme kanal som 108 Mbps-enheden (normalt kanal 6). Selv om det er muligt at konfigurere alle dine trådløse enheder til at bruge kanal 6, anbefales det ikke. Enhederne skal så konkurrere om tilgængelig båndbredde, og hele dit trådløse netværk bliver ustabilt. 3. Skift den trådløse kanal, som dit Sonos-system fungerer på.

Smart Imaging Stand IPT-DS10M

Smart Imaging Stand IPT-DS10M Brugervejledning Smart Imaging Stand IPT-DS10M Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Smart Imaging-holder...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Grundlæggende...5

Læs mere

Brugervejledning. Style Cover Window SCR24

Brugervejledning. Style Cover Window SCR24 Brugervejledning Style Cover Window SCR24 Indholdsfortegnelse Introduktion...3 Indledning...3 Oversigt...3 Opladning...3 One-touch-opsætning...4 De grundlæggende funktioner...5 Interaktion med vinduet...5

Læs mere

Sonos BRIDGE. Produktguide

Sonos BRIDGE. Produktguide Sonos BRIDGE Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Sonos CONNECT. Produktguide

Sonos CONNECT. Produktguide Sonos CONNECT Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Sonos PLAY:5. Produktguide

Sonos PLAY:5. Produktguide Sonos PLAY:5 Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Sonos PLAY:1. Produktguide

Sonos PLAY:1. Produktguide Sonos PLAY:1 Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER.

TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER. DANSK TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER. Velkommen til en verden af Clint Asgard højttalere. Designet og udviklet med elegance og enkelhed som nøglefaktorer af den danske designer Phillip

Læs mere

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint FREYA - Model: FREYA Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint FREYA - Model: FREYA Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint DANSK 1 Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint FREYA - Model: FREYA Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint Digital 2014. TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA -

Læs mere

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian N E X T G E N E R A T I O N R A D I O tube Brugermanual Internet Radio tube OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian on facebook Design Indhold Oversigt...3 Front

Læs mere

Brugermanual. EnVivo Cassette Converter

Brugermanual. EnVivo Cassette Converter Brugermanual EnVivo Cassette Converter INDHOLD Introduktion... 3 Produktegenskaber... 3 Udpakning af Cassette Converter... 3 Isætning / udskiftning af batterier... 4 Installation af software... 4 Beskrivelse

Læs mere

G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3

G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3 G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3 1 D A N S K Pa k k e n s i n d h o l d 5 T e k n i s k e s p e c i f i

Læs mere

SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse

SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse Brugervejledning Instrulog A/S 440411-001 Rev. E Freedom Scientific, Inc., 11800 31 st Court North, St. Petersburg, Florida 33716-1805, USA, www.freedomscientific.com.

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint ODIN - Model: ODIN Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint

Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint ODIN - Model: ODIN Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint DANSK 1 Bruger vejledning Rev. 1.0.1 til Clint ODIN - Model: ODIN Vi tager forbehold for trykfejl. Produkt specifikationerne kan ændres uden varsel - Clint Digital 2014 TAK FORDI DU HAR KØBT ODIN - EN

Læs mere

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i et downloadsystem

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory S9 Wireless Module Data Transfer Accessory User Guide A 3 1 4 2 B 1 2 3 4 Det glæder os, at du har valgt det trådløse S9-modul. Det anvendes sammen med ResMeds S9-apparater i hjemmemiljøet og sender patientbehandlingsdata

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110

BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110 BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110 DA 2 8 + A AUX IN MICRO USB 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Quick Guide. BEMÆRK: Hvis du allerede har Fitbit Connect installeret på din computer, skal du at hente den nyeste version for at oprette din One.

Quick Guide. BEMÆRK: Hvis du allerede har Fitbit Connect installeret på din computer, skal du at hente den nyeste version for at oprette din One. Kom godt i gang Hvad er inkluderet Din Fitbit One pakke indeholder: 1. Fitbit One Wireless Activity + Sleep Tracker 2. Holder 3. Trådløs synkroniserings dongle 4. Armbånd til at sove med 5. Opladning kabel

Læs mere

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago LED lampe med soft dæmp er forsynet med HF sensor og master/slave funktion. Santiago kan trådløst kommunikere mellem Master og Slave.aled.dk

Læs mere

Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning

Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning Teknisk support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

SIKKERHED OG JURIDISK INFORMATION. PJ-622/PJ-623/ PJ-662/PJ-663 Mobil printer. Læs dette dokument, inden du bruger printeren. DAN

SIKKERHED OG JURIDISK INFORMATION. PJ-622/PJ-623/ PJ-662/PJ-663 Mobil printer. Læs dette dokument, inden du bruger printeren. DAN SIKKERHED OG JURIDISK INFORMATION PJ-622/PJ-623/ PJ-662/PJ-663 Mobil printer Læs dette dokument, inden du bruger printeren. DAN Introduktion Tak, fordi du har købt PocketJet PJ-622/PJ-623/PJ-662/PJ-663

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

Owner s Manual Dansk. Walkman not included / Walkman non inclus. jbl on stage * III WM portable loudspeaker dock for Walkman

Owner s Manual Dansk. Walkman not included / Walkman non inclus. jbl on stage * III WM portable loudspeaker dock for Walkman Owner s Manual Dansk Walkman not included / Walkman non inclus. jbl on stage * III WM portable loudspeaker dock for Walkman jbl on stage * III WM sikkerhedsanvisninger Læs følgende forholdsregler før brug:

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

lynstartvejledning GPS-AKTIVERET SPORTSUR MED TRÅDLØS SYNKRONISERING

lynstartvejledning GPS-AKTIVERET SPORTSUR MED TRÅDLØS SYNKRONISERING lynstartvejledning F O R E R U N N E R 4 1 0 GPS-AKTIVERET SPORTSUR MED TRÅDLØS SYNKRONISERING Advarsel Dette produkt indeholder et litiumionbatteri, som ikke kan udskiftes. Konsulter altid din læge, inden

Læs mere

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder:

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Flex tracker Opladning kabel trådløs synkronisering dongle 1 lille og 1 stort armbånd Flex tracker Ladekabel trådløs

Læs mere

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Hurtig start N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

Brugsanvisning. CROS-FA model Bag-øret

Brugsanvisning. CROS-FA model Bag-øret Brugsanvisning CROS-FA model Bag-øret 2 Indhold widex CROS TRANSMITTER...4 Batteriet... 7 Isætning af batteri... 7 Batteriskuffe uden neglegreb... 8 Markering af højre og venstre... 9 Placering af transmitteren...

Læs mere

jbl on stage micro II iphone/ipod dockingstation

jbl on stage micro II iphone/ipod dockingstation Brugsvejledning Dansk iphone/ipod medfølger ikke. jbl on stage micro II iphone/ipod dockingstation Vigtige Sikkerhedsinformationer Læs følgende forholdsregler før brug: 1. Læs informationerne. 2. Gem informationerne.

Læs mere

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Dansk 92 www.logitech.com/support/type-s

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

isight Brugerhåndbog

isight Brugerhåndbog isight Brugerhåndbog Indholdsfortegnelse 5 Introduktion 6 Opstille isight 18 Bruge isight 18 Åbne linsen 19 Bruge ichat AV 19 Videokonferencer 21 Sende video den ene vej 21 Lydkonferencer 22 Indstille

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Indhold. 12 Sleep timer 2 DK

Indhold. 12 Sleep timer 2 DK DAB+ RADIO User manual Mode d emploi Bedienungsanleitung Instructiehandleiding Betjeningsvejledning Bruksanvisning Käyttöohje Istruzioni per l uso Manual del usuario Manual do utilizador Indhold 02 INDHOLD

Læs mere

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote +

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote + Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S + + Vejledning til + Brugervejledning version 7.2.1 Copyright 2006 by Optelec, The Netherlands og ScanDis A/S All rights reserved. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

IDOMOVE GO+ Brugermanual

IDOMOVE GO+ Brugermanual IDOMOVE GO+ Brugermanual Tak, fordi du har valgt IDOMOVE GO+, som vil hjælpe dig med at sætte nye mål for et aktivt liv og gøre hver dag til sjov og motiverende træning. Armbåndet kan tilpasses de fleste

Læs mere

DAB+/DAB, FM Digital Radio. Betjeningsvejledning IKR2111DAB

DAB+/DAB, FM Digital Radio. Betjeningsvejledning IKR2111DAB DAB+/DAB, FM Digital Radio Betjeningsvejledning IKR2111DAB 1 Introduktion Tillykke med købet af dette produkt, som er designet til at give dig den største nydelse mange år frem i tiden. Du er måske allerede

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet INDHOLDSFORTEGNELSE ipad - Apples geniale tablet... Forord KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad Aktivér din ipad... 8 Opdater til ios 8... 9 Sluk og tænd din ipad... 10 Sæt din ipad på vågeblus...

Læs mere

Universel WiFi-rækkeviddeudvider WN3000RP Installationsvejledning. Udvidet trådløs rækkevidde Routerens rækkevidde

Universel WiFi-rækkeviddeudvider WN3000RP Installationsvejledning. Udvidet trådløs rækkevidde Routerens rækkevidde Universel WiFi-rækkeviddeudvider WN3000RP Installationsvejledning Udvidet trådløs rækkevidde Routerens rækkevidde 2011 NETGEAR, Inc.Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres,

Læs mere

BeoLink Passive. Betjeningsvejledning

BeoLink Passive. Betjeningsvejledning BeoLink Passive Betjeningsvejledning B E O L I N K P A S S I V E 1 Med et BeoLink Passive system og et par passive Bang & Olufsen højttalere, kan De give Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem en ekstra

Læs mere

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning Plantronics M70 -M90 serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken* 4 Vælg sprog 5 Parring 6 Oversigt over headset 7 Vær på den sikre side 7 Tag styringen 8 Besvar eller afslut et opkald

Læs mere

Stofa SmartTv. Trin for trin vejledning

Stofa SmartTv. Trin for trin vejledning Stofa SmartTv Trin for trin vejledning INDHOLDSFORTEGNELSE DET INDEHOLDER PAKKEN SÅDAN TILSLUTTER DU ANTENNEKABEL HDMI-KABEL NETVÆRKS-KABEL 1. Sådan tilslutter du din Stofa boks 4 2. Slut din Stofa boks

Læs mere

STOCKHOLM. Brugermanual

STOCKHOLM. Brugermanual STOCKHOLM Brugermanual Tillykke med dit valg Vifa Stockholm. En højttaler til dem, der sætter pris på eksklusivt nordisk design og autentisk lyd. Den er designet til at være ekstremt brugervenlig. Denne

Læs mere

Vejledning til at tjekke om du har sat manuel IP på din computer.

Vejledning til at tjekke om du har sat manuel IP på din computer. Indhold Vejledning til at, komme på nettet. (DANSK)... 2 Gælder alle systemer.... 2 Vejledning til at tjekke om du har sat manuel IP på din computer.... 2 Windows 7... 2 Windows Vista... 2 Windows XP...

Læs mere

QUICK START Updated: 18. Febr. 2014

QUICK START Updated: 18. Febr. 2014 QUICK START Updated: 18. Febr. 2014 For at komme hurtigt og godt igang med dine nye Webstech produkter, anbefales at du downloader den senest opdaterede QuickStart fra vores hjemmeside: In order to get

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand The world s favourite lock User Manual An ASSA ABLOY Group brand 1 Tak for at de valgte Yale Doorman Denne manual, quick guiden og installations manualen, sikre at produktet anvendes sikkert og korrekt,

Læs mere

Brugervejledning Nokia Bærbar USB-universaloplader DC-19

Brugervejledning Nokia Bærbar USB-universaloplader DC-19 Brugervejledning Nokia Bærbar USB-universaloplader DC-19 1.1. udgave DA Brugervejledning Nokia Bærbar USB-universaloplader DC-19 Indholdsfortegnelse Af hensyn til din sikkerhed 3 Om din bærbare oplader

Læs mere

V2.3. Digital Door Lock Single Point. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand

V2.3. Digital Door Lock Single Point. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand V2.3 Digital Door Lock Single Point User Manual An ASSA ABLOY Group brand Tak fordi du har valgt Yale Doorman Denne brugermanual og installationsmanualen skal sikre, at produktet anvendes korrekt og at

Læs mere

FR-100 HÅND HOLDT RADIO SCANNER. 5 BÅND KOMMUNIKATIONS MODTAGER BRUGSANVISNING

FR-100 HÅND HOLDT RADIO SCANNER. 5 BÅND KOMMUNIKATIONS MODTAGER BRUGSANVISNING FR-100 HÅND HOLDT RADIO SCANNER. 5 BÅND KOMMUNIKATIONS MODTAGER BRUGSANVISNING INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE FUNKTIONER... 4 -DISPLAY... 4 -TOP AF SCANNER... 5 -SIDE OG BAGSIDE AF SCANNER...6 -FRONT PANEL.....

Læs mere

Håndfri Bluetooth-højttaler

Håndfri Bluetooth-højttaler Håndfri Bluetooth-højttaler Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Ved brug af elektriske apparater skal følgende sikkerhedsforanstaltninger altid overholdes for at nedsætte risikoen for brand, elektrisk stød

Læs mere

CR-415. www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

CR-415. www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics CR-415 I N S T R U C T I O N M A N U A L B R U K S A N V I S N I N G BETJENINGSVEJLEDNING BEDIENUNGSANLEITUNG MANUAL DE INSTRUÇÕES INSTRUCCIONES DE USO K Ä Y T T Ö O H J E E T GEBRUIKERSHANDLEIDING I N

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave

Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave BRUGERMANUAL TIL iphone APP ØKOENERGI- OG SANITETSSYSTEMER Roth A/S Centervej 5 3600 Frederikssund Telefon: +45 47380121 Fax: +45 47380242 E-Mail: service@roth-nordic.dk

Læs mere

Hurtig start. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Hurtig start. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Hurtig start NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider Model PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Sådan kommer du i gang Tak for dit køb af NETGEAR Trek N300-rejserouter

Læs mere

Nokia N76-1. Kom godt i gang. 9254309 2. udgave DA

Nokia N76-1. Kom godt i gang. 9254309 2. udgave DA Nokia N76-1 Kom godt i gang 9254309 2. udgave DA Taster og dele (med åbent cover og åben klap) Herefter kaldet Nokia N76. 1 Den højre covertast 2 Den midterste tast 3 Den venstre covertast 4 Sekundært

Læs mere

Nucleus CP810 lydprocessor og Nucleus CR110 fjernbetjening Fejlfindingsvejledning

Nucleus CP810 lydprocessor og Nucleus CR110 fjernbetjening Fejlfindingsvejledning Nucleus CP810 lydprocessor og Nucleus CR110 fjernbetjening Fejlfindingsvejledning Symboler Bemærk Vigtig information eller råd. Kan forhindre ulemper. Tip Tidsbesparende tips eller råd forhindrer ulemper.

Læs mere

BeoLab 11. Vejledning

BeoLab 11. Vejledning BeoLab 11 Vejledning ADVARSEL: For at reducere risikoen for brand og elektrisk stød må dette produkt ikke udsættes for regn eller fugt. Produktet må heller ikke udsættes for dryp eller stænk, og der må

Læs mere

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2 Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med Nokias ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K (herefter DC-11) kan du oplade batteriet

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TimeStamper Guide til fejlretning

TimeStamper Guide til fejlretning TimeStamper Guide til fejlretning for version 2.01 Copyright 2002-2013 www.timestamper.dk LICENSVEJLEDNING ver A09.doc ANSVARSFRASKRIVELSE: I ingen tilfælde skal udvikleren og/eller dets respektive leverandører

Læs mere

N300 WiFi-router (N300R)

N300 WiFi-router (N300R) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning N300 WiFi-router (N300R) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Oplysningerne

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock

Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock IA223 oversigt Denne side viser en oversigt over hvad der følger med IA223. Kontakt venligst forhandleren hvis nogle af disse ting mangler i kassen. UK strøm

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet CK-1W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Oplysninger om installation og funktioner Angående advarsler ADVARSEL: ADVARSEL! angiver risiko for tingskade, personskade eller død. Latitude E7240 Set forfra og bagfra Figur

Læs mere

DAB2+BT. Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+BT, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB2+BT. Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+BT, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. DAB2+BT Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

+ / CHANNEL / ALARM ON OFF + / KANAL / ALARM TIL FRA

+ / CHANNEL / ALARM ON OFF + / KANAL / ALARM TIL FRA Brugervejledning til K0382 Trådløst inden og udendørstermometer ur med vejrstation Figure English Danish FRONT VIEW PM INDICATOR TIME DATE / MONTH MAXIMUM / MINIMUM ICONS LOW BATTERY OF OUTDOOR SENSOR

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

AirPrint vejledning. Denne dokumentation gælder for inkjet-modeller. Version 0 DAN

AirPrint vejledning. Denne dokumentation gælder for inkjet-modeller. Version 0 DAN AirPrint vejledning Denne dokumentation gælder for inkjet-modeller. Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller. MFC-J450DW Definitioner af bemærkninger Vi bruger

Læs mere

OVERENSSTEMMELSES ERKLÆRING

OVERENSSTEMMELSES ERKLÆRING OVERENSSTEMMELSES ERKLÆRING Vi, undertegnede, Firma: Adresse: TE-Group NV Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIEN erklære, at følgende udstyr: Produktnavn: Produkt Type: Mr. Handsfree Blue Easy Bluetooth

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

Start her BlackBerry Curve 9300 Series

Start her BlackBerry Curve 9300 Series Velkommen til BlackBerry! Lær din nye BlackBerry Curve -smartphone at kende. Udforsk enhedens taster 2010 Research In Motion Limited. Alle rettigheder forbeholdes. BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard IT i dagtilbud Begynder manual Af Elin B. Odgaard VIFIN Indholdsfortegnelse IPad'en og dens dele Sådan ser ipad'en ud - Forsiden Sådan ser ipad'en ud - Bagsiden For at komme igang Hjemmeskærm som funktion

Læs mere

EuroForm OCR-B Installation Guide

EuroForm OCR-B Installation Guide EuroForm OCR-B Installation Guide Dansk For HP LaserJet Printers Installation Guide NOTE The information contained in this document is subject to change without notice. EuroForm makes no warranty of any

Læs mere

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows 4 Trin 3: Installer

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

Powerline 500 PassThru-adapter (XAVB5401) Installationsvejledning

Powerline 500 PassThru-adapter (XAVB5401) Installationsvejledning Powerline 500 PassThru-adapter (XAVB5401) Installationsvejledning Indhold Pakkens indhold....................................... 3 Hardwarefunktioner..................................... 4 Indikator-beskrivelser....................................

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Indhold Sådan kommer du i gang................................. 3 Mød din WiFi-booster................................... 4 Frontpanel

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere