INVITATION. Deltag i IT-branchens erhvervsdelegation til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INVITATION. Deltag i IT-branchens erhvervsdelegation til"

Transkript

1 INVITATION Deltag i IT-branchens erhvervsdelegation til Vietnam *** Ho Chi Minh City og Hanoi november 2011

2 DanViet Consult har hermed fornøjelsen at invitere dig og dit firma på forretningsrejse til Vietnam med fokus på de mange muligheder, der findes for at vækste din virksomhed ved at outsource hertil. Derfor er Vietnam den ideelle IT-partner Lave omkostninger, høj kvalitet og sikkert investeringsklima giver Vietnam en førerposition som outsourcing-partner. Vietnam er uden sidestykke den absolut billigste outsourcing-destination, når det handler om IT. Vi taler en halvering af prisniveauet i forhold til Kina, og mindst 60% lavere end i Indien, som hidtil har været hele Vestens outsourcing-darling, og man kan spare op til 90% af lønomkostningerne i forhold til USA og Vesten i det hele taget. Kvalitet i højsædet Men selv om pengene taler sit eget overbevisende sprog, er der andre iøjnefaldende parametre, som er mindst lige så vægtige først og fremmest kvaliteten af det udførte arbejde. Med en befolkning på ca. 90 millioner, hvoraf over 60% er under 30 år, er der tale om en særdeles ung generation af faglærte og teknisk avancerede unge mennesker, som vil frem i verden. Nok er Vietnam politisk set på papiret et kommunistisk ledet étpartisystem, men i praksis findes der næppe en mere kapitalistisk indstillet generation af fremadstormende unge mennesker, som vil have del i den vestlige verdens goder, og de er udmærket klar over, at vejen hertil går gennem uddannelse og hårdt arbejde. Satser hårdt på uddannelse Dette er man også på det rene med i den vietnamesiske regering, hvor man satser hårdt på at stille flere uddannelsespladser til rådighed, og hvert år uddannes flere end tekniske ingeniører fra universiteterne. En økonomi på vej frem som den vietnamesiske satser langt hårdere på uddannelse end deres vestlige modstykker, hvilket medfører en høj grad af veluddannede ressourcepersoner, da kun de bedste passerer nåleøjet i de tekniske uddannelser, hvor der stilles højere krav til de studerende end på mange vestlige uddannelser. Dette i sig selv er et afgørende incitament for den hjemlige IT-industri til at udnytte globaliseringen. Der er med andre ord mange gode grunde til, at store virksomheder som Intel, IBM, Sony, Anheuser Busch og Cisco har valgt netop Vietnam som destination for deres outsoursingprogrammer, og Business Week tøver heller ikke med at kalde Vietnam det nye hotspot for IT-outsourcing. Selv om der er hård konkurrence fra Kina, Filippinerne og Bangladesh er eksperterne optimistiske i forhold til, at Vietnams software outsourcing industri kan leve op til udfordringen. Med virksomheder og dygtige og dynamiske IT-ingeniører, som er beskæftiget i software outsourcing industrien, er der virkelig solid basis for, at Vietnam kan leve op til betegnelsen Tiger På Spring, som kan give de store outsourcing-nationer baghjul. Se herunder hvordan også din virksomhed kan nyde godt af alle fordelene i Vietnam!

3 Outsourcing betyder øget vækst Siden 2005 har omkring 15 danske IT-virksomheder valgt at placere deres outsourcingcentre i Vietnam, mens endnu flere lægger en stor del af deres produktion der. Men det er ikke kun de store spillere, som kan nyde godt af at finde partnere i Vietnam. Det samme gælder for de små og mellemstore virksomheder, som Danmark har så mange af i IT branchen. Disse kan med fordel benytte sig af DanViet Consults tilbud om at være behjælpelige med at finde den rette partner for netop deres virksomhed i Vietnam. Outsourcing handler nemlig i høj grad også om at skabe øget vækst for den enkelte virksomhed, som ikke ville være mulig, hvis man udelukkende arbejder indenfor landets grænser. Flere mindre IT-virksomheder i Danmark har således færre end 10 medarbejdere herhjemme, men har takket være de lave lønomkostninger i Vietnam pludselig få mulighed for at råde over 100 medarbejdere i Vietnam. Medarbejderne i Danmark kan på denne måde koncentrere sig om virksomhedens kerneområder og idéudvikling, mens selve produktionen implementeres i Vietnam. Derved kan også de mindre virksomheder sætte turbo på både vækst og udvikling og stadig holde omkostningerne i et rimeligt leje. Succeshistorie Esoftflow blev etableret i Vietnam i Det nye joint venture blev startet af den lokale partner med 14 ansatte. Deres primære kunde var moderselskabet Esoft Systems der dækker 30-40% af det grafiske marked for ejendomsbranchen i Danmark. Nu arbejder flere end 100 medarbejdere i Esoftflow 24/6 da også lørdag er arbejdsdag i Vietnam. Markedet er siden udvidet til Sverige, USA, Japan og til andre brancher, såsom bil og mode. Siden etableringen af vores virksomhed for fire år siden har vi set vores firma vokse støt, både hvad angår ansatte, omsætning og kapacitet. Vietnam er et interessant sted for outsourcing af it-og grafiske ydelser, og muligheden for at udnytte en meget stor pulje af unge og motiverede mennesker er en af de store fordele. Skal jeg pege på en ulempe, må det være de sproglige færdigheder - så derfor har videreuddannelse af personalet været medvirkende til vores succes. Hertil kommer, at Vietnams it-infrastruktur - internettet i særdeleshed - er i rivende udvikling med hensyn til hastighed og lavere omkostninger. Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoftflow Også din virksomhed kan blive en succeshistorie i Vietnam!

4 FORMÅL OG FORDELE VED DENNE DELEGATIONSREJSE Denne delegationsrejse henvender sig direkte til danske IT-firmaer, som ønsker at finde en partner i Vietnam med henblik på outsourcing og dermed nyde godt af alle de muligheder for vækst det indebærer. Deltagerne vil få et førstehånds indtryk af kvaliteten af den lokale arbejdskraft og IT-infrastrukturen - dels ved møder med potentielle lokale partnere, dels med danske virksomheder, som allerede har etableret sig i Vietnam med succes. Der vil i denne forbindelse blive rig lejlighed til at interagere og finde den bedst mulige partner i forhold til pris og kvalitetskrav. Aktiviteterne vil finde sted i Vietnams to største byer, hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City (Saigon), som begge råder over en meget stor arbejdsstyrke bestående af unge, talentfulde IT-specialister. Konference og B2B match aktiviteter: DanViet Consult arrangerer en IT-konference med B2B match aktiviteter i begge byer. Her kan deltagerne blive opdateret omkring hvad de lokale IT-firmaer kan tilbyde, samt hvilke investeringsprogrammer der udbydes lokalt. Lokale partnere: Potentielle lokale partnere bliver udvalgt i nøje overensstemmelse med deltagernes ønsker og behov. Besøg stederne hvor det foregår: Delegationen vil besøge en Hi-Tech Park og en dansk IT-virksomhed for at give deltagerne et indblik i hvor godt infrastrukturen fungerer, og hvordan danske IT-virksomheder har etableret sig i Vietnam med succes. Individuelle besøg: De deltagende firmaer får lejlighed til at aflægge potentielle partnere besøg for at se hvordan de driver deres virksomhed og få et indtryk af de lokale ansattes færdigheder og kvaliteten af deres arbejde. Vietnam Comm 11: Delegationen besøger Vietnams største IT-messe, som er en opvisning af det ypperste, som Vietnams samlede IT-industri har at byde på. Messen er den største af sin slags indenfor telekommunikation og IT, og der vil være såvel lokale som internationale firmaer repræsenteret, hvilket giver et fyldestgørende overblik over hvor Vietnam befinder sig på IT-området anno Forretningsmiddage og sammenkomster: Der vil blive arrangeret middagsselskaber ugen igennem med deltagelse af potentielle vietnamesiske forretningspartnere. Se detaljeret program nedenstående.

5 TIDER Søndag 12. nov PROGRAM I HO CHI MINH CITY Afrejse fra Danmark NOTE Detaljer følger Søndag 13. nov Ankomst Ho Chi Minh City (Saigon) Check in Bong Sen Hotel Sai Gon *** Dong Khoi St., Dist.1, HCMC Byrundtur i HCMC Velkomstmiddag med deltagelse af danske IT-eksperter med lokalkendskab m/ Mandag 14. nov ICT konference + B2B Match. Besøg i Hi-Tech Park og en dansk ITvirksomhed Forretningsmiddag med potentielle vietnamesiske IT-partnere Detaljer følger Tirsdag 15. nov Individuelle besøg hos vietnamesiske IT-virksomheder Check out Fly til Hanoi Check in at Prestige Hotel **** 17 PhạmĐình Hổ, Hanoi Liste over virksomheder bliver uddelt. ls.com.vn/

6 TIDER PROGRAM I HANOI NOTE Onsdag 16. nov Tirsdag 17. nov Fredag 18. nov Lørdag 19. nov Søndag 20. nov Besøg den store IT-messe Vietnam Comm 11 ICT konference + B2B Match Program Middag med den danske ambassadør og potentielle vietnamesiske IT-partnere Besøg hos en dansk IT-virksomhed Besøg i Hi-Tech park Middag med potentielle IT-virksomhede Individuelle besøg hos vietnamesiske ITvirksomheder Middag med potentielle vietnamesiske IT-partnere Individuelle besøg hos vietnamesiske ITvirksomheder Evalueringsmøde Check out Hjemrejse til Danmark Ankomst Danmark Prestige Hotel Wild Lotus at 55A Nguyen Du, Hanoi Program følger Liste over virksomheder vil blive uddelt Liste over virksomheder vil blive uddelt

7 TILMELDING OG PRISER TILMELDING: Senest 15. oktober via til: Leif Carlsen indeholdende følgende oplysninger: Navn Firma Fødselsdag Pasnummer Indscannet kopi af pas Kontaktinfo: , mobil, direkte telefon Ønsker vedr. B2B partnere Prisen: 26,700 DKK /person plus moms inkluderer: konference og B2B match tilrettelæggelse af individuelle besøg flybillet Danmark-Vietnam t/r flybillet HCMC-Hanoi transport til og fra lufthavne transport til konference og delegationsbesøg 7 overnatninger på velrenommerede hoteller 5 forretningsmiddage Prisen er ekskl. transport til individuelle besøg, drikkevarer og personlig forsikring. Spørgsmål kan rettes til : DanViet Consult Leif Carlsen på eller mobil: VELKOMMEN TIL VIETNAM!

3/2008. Rekruttering af IT-specialister fra Indien

3/2008. Rekruttering af IT-specialister fra Indien 3/2008 DK Rekruttering af IT-specialister fra Indien En undersøgelse af markedet, danske firmaers erfaringer, indiske myndigheders forhold til oversøisk rekruttering samt andre landes praksis på området.

Læs mere

Helt sikkert. Hvis du har mindst 11-12 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på.

Helt sikkert. Hvis du har mindst 11-12 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på. Sprogservice Globaliseringen buldrer frem, og Danmark er ved at blive et multikulturelt samfund. Forståelse for sprog og kultur bliver vigtigere og vigtigere. Ganske vist behersker mange mennesker engelsk.

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på News Nr.4 ære læser KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på døren, er jeg stolt af endnu engang at kunne præsentere et nyt nummer af vores kundemagasin Innofactor News. I de forgangne måneder

Læs mere

Rengøring. Der er gode muligheder for at starte egen virksomhed i branchen, fordi der er en stor og stigende efterspørgsel.

Rengøring. Der er gode muligheder for at starte egen virksomhed i branchen, fordi der er en stor og stigende efterspørgsel. Rengøring Rene omgivelser er en livsbetingelse for de fleste. Men mange vil gerne have hjælp til arbejdet. Enten fordi de ikke kan selv, eller fordi de vil bruge deres tid på noget andet. God rengøring

Læs mere

Gør virksomheden klar til Outsourcing

Gør virksomheden klar til Outsourcing Gør virksomheden klar til Outsourcing Outsourcing dækker over uddelegering af arbejdsopgaver til andre virksomheder, så du selv kan koncentrere dig om din kerneforretning. Med outsourcing siger man i samme

Læs mere

Værd at vide om din bank

Værd at vide om din bank Værd at vide om din bank August 2011 www.sparekassenfaaborg.dk Overskud i 1. halvår 2011 Sparekassen igen i plus Sparekassen Faaborgs regnskab for første halvår af 2011 viser mange positive tendenser.

Læs mere

Det Elektroniske Menukort

Det Elektroniske Menukort Christine Uglebjerg Pedersen, Josefine Nørgaard & Nick Bakkegaard Kontaktadresse: Det Elektroniske Menukort Midtfyns gymnasium Lærer: Niels Ross Sørensen 1 Indholdsfortegnelse: Forretningsplan og ide s.

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

DANMARK OG GLOBALISERINGEN. Debatpjece om globaliseringens udfordringer for Danmark

DANMARK OG GLOBALISERINGEN. Debatpjece om globaliseringens udfordringer for Danmark DANMARK OG GLOBALISERINGEN Debatpjece om globaliseringens udfordringer for Danmark REGERINGEN JUNI 2005 INDHOLD Globalisering mulighed og risiko................................... s. 5 Hvad er globalisering?..............................................

Læs mere

Lær af. eksportsucceserne

Lær af. eksportsucceserne Lær af eksportsucceserne Politiske anbefalinger og eksportværktøjer der styrker de mindre og mellemstore virksomheders internationale konkurrencedygtighed DESIGNIT A/S ORANA A/S Termonova A/S LINIMATIC

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

DI's plan for FREMTIDENS ERHVERVSSKOLE

DI's plan for FREMTIDENS ERHVERVSSKOLE DI ANALYSE DI's plan for FREMTIDENS ERHVERVSSKOLE Danske virksomheder samarbejder med nogle af verdens bedste erhvervsskoler. Sådan skal det også være fremover. Virksomhederne presses generelt af faldende

Læs mere

FOKUS EKSPORT. Reel indtjening afløser langsigtede strategier i Kina NR. 09 2004

FOKUS EKSPORT. Reel indtjening afløser langsigtede strategier i Kina NR. 09 2004 EKSPORT FOKUS NR. 09 2004 Reel indtjening afløser langsigtede strategier i Kina Danske firmaers langsigtede strategier i Kina er blevet afløst af reel indtjening, viser en undersøgelse foretaget af Den

Læs mere

Intel Corporation Et Teknologihistorisk Perspektiv

Intel Corporation Et Teknologihistorisk Perspektiv Intel Corporation Et Teknologihistorisk Perspektiv Indholdsfortegnelse Problemformulering... 3 Intel Inside... 3 Metode... 3 Kildekritik... 4 Teori... 5 Den Nationale Diamant... 5 Porters Five Forces...

Læs mere

Your Gateway To To Europe

Your Gateway To To Europe Kolofon Your Gateway To To Europe We We create partnerships to to build build long- long- lasting relationships with with our our customers Oversat og bearbejdet fra Dr. Martin Mendelsohns bog How to Buy

Læs mere

Læhegn og vindmøller. Husk på, at når forandringernes vinde blæser, så bygger nogle læhegn, mens andre bygger vindmøller. God vind fremover.

Læhegn og vindmøller. Husk på, at når forandringernes vinde blæser, så bygger nogle læhegn, mens andre bygger vindmøller. God vind fremover. Nr. 3 september 200 Gode bud på at øge salget... Et skridt tættere på udviklingspark... Et helt arbejdsliv i den samme stol... Mikkel er ekspert i at stave forkert... Læhegn og vindmøller Erhvervsklimaet

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Udviklingstendenser i bygningsmalerfaget Bygningsmaleres behov for efteruddannelse

Udviklingstendenser i bygningsmalerfaget Bygningsmaleres behov for efteruddannelse Foto venligst udlånt af fagbladet Maleren Udviklingstendenser i bygningsmalerfaget Bygningsmaleres behov for efteruddannelse Analyse gennemført af aktionsforsker og konsulent Steen Elsborg, Partner, Elsborg

Læs mere

kontakt Orientering om revision, regnskab, skat, moms og IT - September 2006

kontakt Orientering om revision, regnskab, skat, moms og IT - September 2006 kontakt Orientering om revision, regnskab, skat, moms og IT - September 2006 Af Tage Borregaard Pedersen Statsaut. revisor. Adm. direktør tbp@hlb.dk I denne udgave Fusion i København side 3 Goodwill side

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Synopsis. Omkring spørgsmålet. Hvorfor Internettet bliver brugt af stort set alle virksomheder, men sjældent til dicideret e-handel

Synopsis. Omkring spørgsmålet. Hvorfor Internettet bliver brugt af stort set alle virksomheder, men sjældent til dicideret e-handel Synopsis lavet af Jesper Pedersen i faget e-business. På BDE studiet, Handel- og ingeniører højskolen Herning. Synopsis Omkring spørgsmålet. Hvorfor Internettet bliver brugt af stort set alle virksomheder,

Læs mere

Er vinduespolering noget for dig?

Er vinduespolering noget for dig? Vinduespolering Blanke vinduer er en betingelse for, at butikker kan trække køberne ind. Mange mennesker synes, at rene vinduer får humøret til at stige. De, som polerer vinduer, løser en vigtig opgave.

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

BRANCHEANALYSE HÅNDVÆRKERE

BRANCHEANALYSE HÅNDVÆRKERE BRANCHEANALYSE HÅNDVÆRKERE I Brancheanalysen Håndværkere tegner vi et detaljeret billede af de danske håndværkeres aktuelle udfordringer. Brancheanalysen er udarbejdet på baggrund af kvantitative data

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål.

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål. Bilag 1 Side 1 af 13 Kære respondent, Endnu en gang tak for din medvirken i vores kortlægning af danske kommuners brug af sociale medier. Afhængigt af dine svar ventes undersøgelsen at tage maksimalt ti

Læs mere

Er en kiosk noget for dig?

Er en kiosk noget for dig? Kiosk Kioskerne har spillet en stor rolle i danskernes dagligdag. Man går lige ind efter en pakke smøger og en cola. Eller spiller sin ugentlige lottokupon. Kioskerne gør det nemt og hurtigt at købe småting.

Læs mere

Få styr på din virksomheds forretningsmodel og skab mere værdi for dig selv og dine kunder

Få styr på din virksomheds forretningsmodel og skab mere værdi for dig selv og dine kunder Få styr på din virksomheds forretningsmodel og skab mere værdi for dig selv og dine kunder -en introduktion til elementerne i Osterwalders Business Model Canvas Udarbejdet for Væksthus Midtjylland i forbindelse

Læs mere