INVITATION. Deltag i IT-branchens erhvervsdelegation til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INVITATION. Deltag i IT-branchens erhvervsdelegation til"

Transkript

1 INVITATION Deltag i IT-branchens erhvervsdelegation til Vietnam *** Ho Chi Minh City og Hanoi november 2011

2 DanViet Consult har hermed fornøjelsen at invitere dig og dit firma på forretningsrejse til Vietnam med fokus på de mange muligheder, der findes for at vækste din virksomhed ved at outsource hertil. Derfor er Vietnam den ideelle IT-partner Lave omkostninger, høj kvalitet og sikkert investeringsklima giver Vietnam en førerposition som outsourcing-partner. Vietnam er uden sidestykke den absolut billigste outsourcing-destination, når det handler om IT. Vi taler en halvering af prisniveauet i forhold til Kina, og mindst 60% lavere end i Indien, som hidtil har været hele Vestens outsourcing-darling, og man kan spare op til 90% af lønomkostningerne i forhold til USA og Vesten i det hele taget. Kvalitet i højsædet Men selv om pengene taler sit eget overbevisende sprog, er der andre iøjnefaldende parametre, som er mindst lige så vægtige først og fremmest kvaliteten af det udførte arbejde. Med en befolkning på ca. 90 millioner, hvoraf over 60% er under 30 år, er der tale om en særdeles ung generation af faglærte og teknisk avancerede unge mennesker, som vil frem i verden. Nok er Vietnam politisk set på papiret et kommunistisk ledet étpartisystem, men i praksis findes der næppe en mere kapitalistisk indstillet generation af fremadstormende unge mennesker, som vil have del i den vestlige verdens goder, og de er udmærket klar over, at vejen hertil går gennem uddannelse og hårdt arbejde. Satser hårdt på uddannelse Dette er man også på det rene med i den vietnamesiske regering, hvor man satser hårdt på at stille flere uddannelsespladser til rådighed, og hvert år uddannes flere end tekniske ingeniører fra universiteterne. En økonomi på vej frem som den vietnamesiske satser langt hårdere på uddannelse end deres vestlige modstykker, hvilket medfører en høj grad af veluddannede ressourcepersoner, da kun de bedste passerer nåleøjet i de tekniske uddannelser, hvor der stilles højere krav til de studerende end på mange vestlige uddannelser. Dette i sig selv er et afgørende incitament for den hjemlige IT-industri til at udnytte globaliseringen. Der er med andre ord mange gode grunde til, at store virksomheder som Intel, IBM, Sony, Anheuser Busch og Cisco har valgt netop Vietnam som destination for deres outsoursingprogrammer, og Business Week tøver heller ikke med at kalde Vietnam det nye hotspot for IT-outsourcing. Selv om der er hård konkurrence fra Kina, Filippinerne og Bangladesh er eksperterne optimistiske i forhold til, at Vietnams software outsourcing industri kan leve op til udfordringen. Med virksomheder og dygtige og dynamiske IT-ingeniører, som er beskæftiget i software outsourcing industrien, er der virkelig solid basis for, at Vietnam kan leve op til betegnelsen Tiger På Spring, som kan give de store outsourcing-nationer baghjul. Se herunder hvordan også din virksomhed kan nyde godt af alle fordelene i Vietnam!

3 Outsourcing betyder øget vækst Siden 2005 har omkring 15 danske IT-virksomheder valgt at placere deres outsourcingcentre i Vietnam, mens endnu flere lægger en stor del af deres produktion der. Men det er ikke kun de store spillere, som kan nyde godt af at finde partnere i Vietnam. Det samme gælder for de små og mellemstore virksomheder, som Danmark har så mange af i IT branchen. Disse kan med fordel benytte sig af DanViet Consults tilbud om at være behjælpelige med at finde den rette partner for netop deres virksomhed i Vietnam. Outsourcing handler nemlig i høj grad også om at skabe øget vækst for den enkelte virksomhed, som ikke ville være mulig, hvis man udelukkende arbejder indenfor landets grænser. Flere mindre IT-virksomheder i Danmark har således færre end 10 medarbejdere herhjemme, men har takket være de lave lønomkostninger i Vietnam pludselig få mulighed for at råde over 100 medarbejdere i Vietnam. Medarbejderne i Danmark kan på denne måde koncentrere sig om virksomhedens kerneområder og idéudvikling, mens selve produktionen implementeres i Vietnam. Derved kan også de mindre virksomheder sætte turbo på både vækst og udvikling og stadig holde omkostningerne i et rimeligt leje. Succeshistorie Esoftflow blev etableret i Vietnam i Det nye joint venture blev startet af den lokale partner med 14 ansatte. Deres primære kunde var moderselskabet Esoft Systems der dækker 30-40% af det grafiske marked for ejendomsbranchen i Danmark. Nu arbejder flere end 100 medarbejdere i Esoftflow 24/6 da også lørdag er arbejdsdag i Vietnam. Markedet er siden udvidet til Sverige, USA, Japan og til andre brancher, såsom bil og mode. Siden etableringen af vores virksomhed for fire år siden har vi set vores firma vokse støt, både hvad angår ansatte, omsætning og kapacitet. Vietnam er et interessant sted for outsourcing af it-og grafiske ydelser, og muligheden for at udnytte en meget stor pulje af unge og motiverede mennesker er en af de store fordele. Skal jeg pege på en ulempe, må det være de sproglige færdigheder - så derfor har videreuddannelse af personalet været medvirkende til vores succes. Hertil kommer, at Vietnams it-infrastruktur - internettet i særdeleshed - er i rivende udvikling med hensyn til hastighed og lavere omkostninger. Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoftflow Også din virksomhed kan blive en succeshistorie i Vietnam!

4 FORMÅL OG FORDELE VED DENNE DELEGATIONSREJSE Denne delegationsrejse henvender sig direkte til danske IT-firmaer, som ønsker at finde en partner i Vietnam med henblik på outsourcing og dermed nyde godt af alle de muligheder for vækst det indebærer. Deltagerne vil få et førstehånds indtryk af kvaliteten af den lokale arbejdskraft og IT-infrastrukturen - dels ved møder med potentielle lokale partnere, dels med danske virksomheder, som allerede har etableret sig i Vietnam med succes. Der vil i denne forbindelse blive rig lejlighed til at interagere og finde den bedst mulige partner i forhold til pris og kvalitetskrav. Aktiviteterne vil finde sted i Vietnams to største byer, hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City (Saigon), som begge råder over en meget stor arbejdsstyrke bestående af unge, talentfulde IT-specialister. Konference og B2B match aktiviteter: DanViet Consult arrangerer en IT-konference med B2B match aktiviteter i begge byer. Her kan deltagerne blive opdateret omkring hvad de lokale IT-firmaer kan tilbyde, samt hvilke investeringsprogrammer der udbydes lokalt. Lokale partnere: Potentielle lokale partnere bliver udvalgt i nøje overensstemmelse med deltagernes ønsker og behov. Besøg stederne hvor det foregår: Delegationen vil besøge en Hi-Tech Park og en dansk IT-virksomhed for at give deltagerne et indblik i hvor godt infrastrukturen fungerer, og hvordan danske IT-virksomheder har etableret sig i Vietnam med succes. Individuelle besøg: De deltagende firmaer får lejlighed til at aflægge potentielle partnere besøg for at se hvordan de driver deres virksomhed og få et indtryk af de lokale ansattes færdigheder og kvaliteten af deres arbejde. Vietnam Comm 11: Delegationen besøger Vietnams største IT-messe, som er en opvisning af det ypperste, som Vietnams samlede IT-industri har at byde på. Messen er den største af sin slags indenfor telekommunikation og IT, og der vil være såvel lokale som internationale firmaer repræsenteret, hvilket giver et fyldestgørende overblik over hvor Vietnam befinder sig på IT-området anno Forretningsmiddage og sammenkomster: Der vil blive arrangeret middagsselskaber ugen igennem med deltagelse af potentielle vietnamesiske forretningspartnere. Se detaljeret program nedenstående.

5 TIDER Søndag 12. nov PROGRAM I HO CHI MINH CITY Afrejse fra Danmark NOTE Detaljer følger Søndag 13. nov Ankomst Ho Chi Minh City (Saigon) Check in Bong Sen Hotel Sai Gon *** Dong Khoi St., Dist.1, HCMC Byrundtur i HCMC Velkomstmiddag med deltagelse af danske IT-eksperter med lokalkendskab m/ Mandag 14. nov ICT konference + B2B Match. Besøg i Hi-Tech Park og en dansk ITvirksomhed Forretningsmiddag med potentielle vietnamesiske IT-partnere Detaljer følger Tirsdag 15. nov Individuelle besøg hos vietnamesiske IT-virksomheder Check out Fly til Hanoi Check in at Prestige Hotel **** 17 PhạmĐình Hổ, Hanoi Liste over virksomheder bliver uddelt. ls.com.vn/

6 TIDER PROGRAM I HANOI NOTE Onsdag 16. nov Tirsdag 17. nov Fredag 18. nov Lørdag 19. nov Søndag 20. nov Besøg den store IT-messe Vietnam Comm 11 ICT konference + B2B Match Program Middag med den danske ambassadør og potentielle vietnamesiske IT-partnere Besøg hos en dansk IT-virksomhed Besøg i Hi-Tech park Middag med potentielle IT-virksomhede Individuelle besøg hos vietnamesiske ITvirksomheder Middag med potentielle vietnamesiske IT-partnere Individuelle besøg hos vietnamesiske ITvirksomheder Evalueringsmøde Check out Hjemrejse til Danmark Ankomst Danmark Prestige Hotel Wild Lotus at 55A Nguyen Du, Hanoi Program følger Liste over virksomheder vil blive uddelt Liste over virksomheder vil blive uddelt

7 TILMELDING OG PRISER TILMELDING: Senest 15. oktober via til: Leif Carlsen indeholdende følgende oplysninger: Navn Firma Fødselsdag Pasnummer Indscannet kopi af pas Kontaktinfo: , mobil, direkte telefon Ønsker vedr. B2B partnere Prisen: 26,700 DKK /person plus moms inkluderer: konference og B2B match tilrettelæggelse af individuelle besøg flybillet Danmark-Vietnam t/r flybillet HCMC-Hanoi transport til og fra lufthavne transport til konference og delegationsbesøg 7 overnatninger på velrenommerede hoteller 5 forretningsmiddage Prisen er ekskl. transport til individuelle besøg, drikkevarer og personlig forsikring. Spørgsmål kan rettes til : DanViet Consult Leif Carlsen på leif.carlsen@danviet-consult.vn eller mobil: VELKOMMEN TIL VIETNAM!

Tag med 2gether Consult International til Ruslands førende IT-park

Tag med 2gether Consult International til Ruslands førende IT-park Tag med 2gether Consult International til Ruslands førende IT-park Den økonomiske vækst i BRIK-landet Rusland er på et andet niveau, end på vores traditionelle eksportmarkeder. Det er NU man skal se UD

Læs mere

Retail in china. 1. - 6. september 2013

Retail in china. 1. - 6. september 2013 Retail in china 1. - 6. september 2013 Få indblik i den kinesisk detailhandel, og mød nogle af de største kinesiske og danske spillere på markedet. Dansk Erhverv inviterer danske detailhandelsvirksomheder

Læs mere

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Selvfølgelig skal vi også nå at se et tempel - men denne tur skal først og fremmest skabe forretning. Japansk teknologi

Læs mere

Det er med stor fornøjelse, at jeg gerne vil invitere dig med på vores tur til

Det er med stor fornøjelse, at jeg gerne vil invitere dig med på vores tur til Ni Hao! Det er med stor fornøjelse, at jeg gerne vil invitere dig med på vores tur til Lenovo s hovedsæde og fabrik i Beijing den 11-16. september 2013 På turen vil du også få mulighed for at få opdateret

Læs mere

(Foreløbigt program for): Danish Farmers Abroad s studietur til Vietnam 30. Oktober - 9. November 2016.

(Foreløbigt program for): Danish Farmers Abroad s studietur til Vietnam 30. Oktober - 9. November 2016. (Foreløbigt program for): Danish Farmers Abroad s studietur til Vietnam 30. Oktober - 9. November 2016. Subtitel: Explore the rapidly developing South East Asia Edition: 16 06 30 Kl. Søndag den 30. Oktober:

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

MH CONSULTING ARRANGERER

MH CONSULTING ARRANGERER MH CONSULTING ARRANGERER Erhvervsrejse Marked og muligheder Til Novosibirsk (Den Sibirske region), Rusland Den 10-15. april 2016 Novosibirsk - marked og muligheder Rusland er det nærmeste BRIK - land,

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Eksport Aktuelt. Side 2. Side 3. Side 4. Side 4. Side 5. Side 6. Side 7. Ansvarshavende redaktør. Susanne Baden Jørgensen tlf.

Eksport Aktuelt. Side 2. Side 3. Side 4. Side 4. Side 5. Side 6. Side 7. Ansvarshavende redaktør. Susanne Baden Jørgensen tlf. 1 I dette blad kan du læse om: Side 2 SMV-fremstød i Kina Side 3 Delegationsrejse til Vietnam Side 4 Spændende aktiviteter i Polen for danske SMV er Side 4 Kontaktmøder i Østersøregionen Side 5 IT-fremmarch

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

Invitation til: Fremstød for danske kompetencer til fødevaresektoren. November 2015

Invitation til: Fremstød for danske kompetencer til fødevaresektoren. November 2015 Invitation til: Fremstød for danske kompetencer til fødevaresektoren November 2015 Håndværksrådet inviterer i samarbejde med Eksportrådet din virksomhed med på et fælles eksportfremstød til Taiwan for

Læs mere

Bilag. Interview. Interviewguide

Bilag. Interview. Interviewguide Bilag Interviewguide Introduktion: Interviewet vil blandt andet omhandle konsekvenser ved insourcing i forhold det danske marked, hvilke faktorer der ligger til grund for at virksomheders insourcing og

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Offshore - hvor nemt kan det være?

Offshore - hvor nemt kan det være? Offshore - hvor nemt kan det være? Invitation ITB arrangerer i samarbejde med en række medlemmer en konference, som sætter fokus på off-shore softwareudvikling. Konferencen finder sted på: Hotel Haraldskær,

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 24. oktober 2008

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 24. oktober 2008 REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 24. oktober 2008 Sag nr. 1 Emne: Studiebesøg i Vancouver og Victoria, British Columbia, Canada for medlemmer af regionsrådet 2 bilag Studiebesøg

Læs mere

TEKSTIL TIINTELLIGENS

TEKSTIL TIINTELLIGENS TEKSTIL TIINTELLIGENS MAGASINET OM INTELLIGENTE TEKSTILER HANNE TROELS JENSEN -KVINDER BAG TEKSTILER VIETNAM I FORANDRING BLIVER DET NOGENSIDEN DET SAMME AT PRODUCERE I ASIEN ET INTELLIGENT MILITÆR Prospekter

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Det er nu, den russiske fødevareindustri skal moderniseres - vær med!

Det er nu, den russiske fødevareindustri skal moderniseres - vær med! Teknologitræf : Innovative, miljørigtige og bærdygtige løsninger indenfor Fødevare- og Landbrugssektor Det er nu, den russiske fødevareindustri skal moderniseres - vær med! Business Trip, hvor danske mellemstore

Læs mere

Få interesserede, motiverede og købestærke russiske kundeemner bragt til døren!

Få interesserede, motiverede og købestærke russiske kundeemner bragt til døren! fødevarerforarbejdning og opbevaring til brug for moderniseringen af den russiske fødevaresektor. Få interesserede, motiverede og købestærke russiske kundeemner bragt til døren! Business Trip, hvor russiske

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Uddannelsesudvalget. Besøg i Korea og Japan 2. 9. september 2006 Skitse til Program

Uddannelsesudvalget. Besøg i Korea og Japan 2. 9. september 2006 Skitse til Program Uddannelsesudvalget UDU alm. del - Bilag 381 Offentligt Uddannelsesudvalget Besøg i Korea og Japan 2. 9. september 2006 Skitse til Program Søndag den 3. september 11:25 Ankomst til Seoul Tjek in hotel,

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Globalisering. Arbejdsspørgsmål

Globalisering. Arbejdsspørgsmål Globalisering Når man taler om taler man om en verden, hvor landene bliver stadig tættere forbundne og mere afhængige af hinanden. Verden er i dag knyttet sammen i et tæt netværk for produktion, køb og

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Serviceerhvervenes internationale interesser

Serviceerhvervenes internationale interesser Serviceerhvervenes internationale interesser RESUME Serviceerhvervene har godt fat i både nærmarkeder og vækstmarkeder. Det viser en undersøgelse blandt Dansk Erhvervs internationalt orienterede medlemsvirksomheder,

Læs mere

Alihankinta underleverandørmesse i Finland September 15-17, 2015 Den danske fællesstand

Alihankinta underleverandørmesse i Finland September 15-17, 2015 Den danske fællesstand Alihankinta underleverandørmesse i Finland September 15-17, 2015 Den danske fællesstand I 2014 slog messen alle rekorder med 1000 udstillere fra både Finland og udlandet. Messen havde 16.893 professionelle

Læs mere

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens*

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens* ! La Femme Mathias Davidsen Heigavegur 34 600 Saltangara, Færøerne Vi har glæden af at give dig helt unikke tilbud fra Google og Mamut Business Software: Gratis online annoncering + 1/2 pris på økonomisystem

Læs mere

Invitation. New Retail og Tech studietur til Shanghai

Invitation. New Retail og Tech studietur til Shanghai I Østen stiger solen op - og den teknologiske udvikling blomstrer. Invitation New Retail og Tech studietur til Shanghai Kina investerer i disse år kraftigt i den teknologiske udvikling - drevet af et politisk

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK Et uudnyttet eksportpotentiale, høje vækstrater og et innovativt marked lige til at gribe ud efter. Tyskland er i økonomisk fremgang, og selvom landet allerede er Danmarks største eksportmarked, er der

Læs mere

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 07. april - Afrejse Danmark Afrejse Billund, KL1346 kl. 14:25 Ankomst Amsterdam kl. 15:35 Afrejse Amsterdam,

Læs mere

Information om. Vi passer godt på dig...

Information om. Vi passer godt på dig... Information om Vi passer godt på dig... Det første år 1979 De første medarbejdere havde et mantra, som virksomheden er grundlagt på og som er gentaget uendeligt siden: ansvar og god service. Da medarbejderne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

31. august, 2012. A window of opportunity. Den kinesiske plejehjemssektor

31. august, 2012. A window of opportunity. Den kinesiske plejehjemssektor 31. august, 2012 A window of opportunity Den kinesiske plejehjemssektor Delegationsrejse til Vestkina d. 25.-29. november I forlængelse af informationsmøderne i Danmark arrangerer Eksportrådet en besøgstur

Læs mere

Analyse af strukturreformens betydning for brugen af udbud i kommunerne

Analyse af strukturreformens betydning for brugen af udbud i kommunerne Analyse af strukturreformens betydning for brugen af udbud i kommunerne Resultat: Flere større udbud i kommunerne To tredjedele af de tekniske chefer i de kommuner, som skal lægges sammen, forventer, at

Læs mere

Rejs med Deloitte til Gartner BIA Summit i London. Gartner BIA Summit 29. februar - 1. marts 2016

Rejs med Deloitte til Gartner BIA Summit i London. Gartner BIA Summit 29. februar - 1. marts 2016 Rejs med Deloitte til Gartner BIA Summit i London Gartner BIA Summit 29. februar - 1. marts 2016 Deloitte inviterer dig til et af Gartners mest populære summits i London i foråret 2016. Rejs med Deloitte

Læs mere

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao.

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao. Invitation til at deltage på dansk fællesstand på Cumbre Industrial, en af Sydeuropas største messer for underleverandører og automatisering i Bilbao d. 27.-30. september 2011 Eksportrådet i Spanien arrangerer

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

Nogle resultater af undersøgelsen af virksomhedernes internationalisering og globaliseringsparathed i Region Midtjylland

Nogle resultater af undersøgelsen af virksomhedernes internationalisering og globaliseringsparathed i Region Midtjylland Nogle resultater af undersøgelsen af virksomhedernes internationalisering og globaliseringsparathed i Region Midtjylland 1. Indledning. Formål, indhold og gennemførelse. Undersøgelsen gennemføres af konsulentfirmaet

Læs mere

Nye markeder, nye muligheder

Nye markeder, nye muligheder Peter V. Helk 29 04. 13 Nye markeder, nye muligheder BRIKs, Next Eleven, De Afrikanske Løver og andre vækstøkonomier Økonomierne forskubbes BNP 2010, % af Global BNP 2030, % af Global Japan 10% RAV 6%

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Turismen i Region Syddanmark

Turismen i Region Syddanmark Turismen i Region Syddanmark Turismen i Danmark 2 Status 2013: De første syv måneder i plus + 1,9 pct. + 1,2 pct. Danske overnatninger 2012 2013 Udenlandske overnatninger 2012 2013 6.000.000 5.000.000

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12-16 Juni 2017 TILMELDING: Senest den 7. april via dette link https://podio.com/webforms/17417852/1171322 STED: SydKorea (Seoul & Daegu) PRIS: Programmet er gratis, undtagen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2012/0168 afsagt den 15. maj 2013 ****************************** KLAGER MAU (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR 1st Fashion Group International v/peter Hjorth

Læs mere

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet 2 18 5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet PROFIL REJSER SPORTCONCEPT I samarbejde med de fantastiske Titanic hoteller i Lara og Belek i Antalya, Tyrkiet, har vi fornøjelsen af

Læs mere

Erhvervsservicedøgnet 2009. MAXIMER Dit Potentiale Ulla Jacobsen Erhvervs- og Byggestyrelsen

Erhvervsservicedøgnet 2009. MAXIMER Dit Potentiale Ulla Jacobsen Erhvervs- og Byggestyrelsen Erhvervsservicedøgnet 2009 MAXIMER Dit Potentiale Ulla Jacobsen Erhvervs- og Byggestyrelsen Danmark i verdenseliten Danmark skal være blandt de lande i verden, der har flest iværksættere og virksomheder

Læs mere

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig "Få en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev Frankrig og franskmændene på en ny måde og få oven i dette en masse pétanquekampe i hyggeligt samvær med andre danske og

Læs mere

GØR EN GOD FORRETNING

GØR EN GOD FORRETNING GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej ONLINE LIGE HER Forsidebillede: colourbox Brug bibliotekets baser kvit og frit! Biblioteket er meget mere end bøger. Vi har fx en række online baser,

Læs mere

Professionel it-drift af din forretningsplatform

Professionel it-drift af din forretningsplatform Professionel it-drift af din forretningsplatform Din billet til it-afdelingens rejse fra costcenter til kraftcenter INVITATION TIL GRATIS KONFERENCE København, 2. juni Aarhus, 3. juni Tag kollegerne med

Læs mere

Joboptimisme stiger i takt med vækstoptimismen

Joboptimisme stiger i takt med vækstoptimismen Vækstbarometer mod bedre tider? Hvad er Deres forventninger til virksomhedens omsætning og antal ansatte i næste kvartal i forhold til omsætningen og antal ansatte i samme kvartal sidste år? 1 Indekset

Læs mere

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing af test Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing typer Der er overordnet 2 måder at outsource på: Hænder og hoveder: Du køber en remote ansat alt er dit ansvar Kræver at du har en velfungerende

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S CPH:LEARNING INDUSTRI 4.0 S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S BESØG VERDENS BEDSTE TECH-BY 2017 Austin, Texas blev kåret til verdens bedste tech-by i 2017 foran San Fransisco, New York og London.

Læs mere

RoboCluster@AUTOMATICA AUTOMATICA 2018 3 overnatninger 10.000,- RoboCluster præsenterer et overflødighedshorn af en netværkstur til verdens største robotmesse AUTOMATICA. Hele 3 overnatninger og et tæt

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

H39. Flensburg : Fleksibilitet. Midt i byen - en ny kontorgeneration

H39. Flensburg : Fleksibilitet. Midt i byen - en ny kontorgeneration H39 Flensburg : Fleksibilitet Midt i byen - en ny kontorgeneration Mojn - og hjertelig velkommen H39 præsenterer sig I fremtidens forretningscenter H39 finder firmaer fra alle brancher og af enhver størrelse

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

STRATEGISK SALGSALLIANCE FOR VANDTAB I BYER I KINA

STRATEGISK SALGSALLIANCE FOR VANDTAB I BYER I KINA San Li Tun, 1 Dong Wu Jie 100600, Beijing STRATEGISK SALGSALLIANCE FOR VANDTAB I BYER I KINA Naturstyrelsen og Den Danske Ambassade i Kina Eksportrådet 2013 Din virksomhed inviteres hermed til at deltage

Læs mere

NYHEDSBREV! 1/2013 udsendt uge 10

NYHEDSBREV! 1/2013 udsendt uge 10 KLYNGEKLUBBEN ODSHERRED er flyttet ind i Tinghuset, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland. Den første del af 2013 har i høj grad stået i flytningens tegn det har også betydet at nogen af de planlagte

Læs mere

HVAD ER AKTIV FAMILIEFERIE (AFF) & HOLTUM REJSER (HR)

HVAD ER AKTIV FAMILIEFERIE (AFF) & HOLTUM REJSER (HR) HVAD ER AKTIV FAMILIEFERIE (AFF) & HOLTUM REJSER (HR) Turoperatør der udbyder aktive ferier som pakkerejser til familier & grupper Adventure Race (Udfordring i naturen på cykel, til fods mv.) Adventure

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

Udbuds- og indkøbsstrategi 2016

Udbuds- og indkøbsstrategi 2016 Udbuds- og indkøbsstrategi 2016 December 2016 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Formål og principper... 3 2.1 Stordriftsfordele... 3 2.2 Indkøbsfællesskaber, når det giver merværdi... 3 2.3 Organisering

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Moms og afgifter for den offentlige sektor

Moms og afgifter for den offentlige sektor Deltag på et intensivt seminar om Moms og afgifter for den offentlige sektor Det får du ud af at deltage: n Indblik i de seneste lovændringer og afgørelser n Præsentation af konkrete eksempler og cases

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Midtjysk Eksport og Internationaliseringsprogram

Midtjysk Eksport og Internationaliseringsprogram Midtjysk og Internationaliseringsprogram Mission: Moskva, juni 2013 Claus Mortensen Projektleder Agro Park/GLOBALmidt Agro Park, 14 marts 2013 INTERNATIONALISERING AF DIN VIRKSOMHED - At give mulighed

Læs mere

Virksomhedsudvikling

Virksomhedsudvikling Facts om Redmark Redmark er Danmarks 7. største revisionsfirma Redmark er repræsenteret i 3 byer i Danmark: Aalborg, Aarhus og København Vi er mere end 230 ansatte heraf 38 statsautoriserede revisorer

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

1 Udenrigsministeriet, Danmark

1 Udenrigsministeriet, Danmark 1 Udenrigsministeriet, Danmark EKSPORTRÅDET Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som løser opgaver for private virksomheder inden for eksport og internationalisering 2 Udenrigsministeriet, Danmark

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene - Risiko og rejsegilde Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 - Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her - Risiko og rejsegilde Executive

Læs mere