Kubikken- Februar De glade unge.. Sydjysk MC-Club

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kubikken- Februar 2015. De glade unge.. Sydjysk MC-Club"

Transkript

1 Kubikken- Februar 2015 De glade unge.. Sydjysk MC-Club

2 2 -Kubikken Redaktørens firkant Kubikken er igen på 20 sider. Det har vi nemlig besluttet, er det maksimale sidetal. Som altid er siderne 1,2,19 og 20 i farvetryk. Har du nogle gode billeder sammen med f.eks. en god historie, jå så er der mulighed for et farvefoto. Samarbejdet med trykkeriet er således: De får et USB-stik med de nyeste praktiske oplysninger, det færdigopsatte blad, arrangementkalenderen i en side for sig selv samt en opdateret medlemsliste med angivelse af hvem, der IKKE skal have bladet. Trykkeriet pakker, frankerer og sender. Alle cykler ved Eidersperrwerk. Bestyrelsen i S.M.C.C. Formand: Poul Petersen, Rugløkke Nordborg. Tlf.: Mail: pp@eucsyd.dk Kasserer: Erika Johannsen, Dannevirkevej 4B, Dybbøl, 6400 Sønderborg. Tlf.: Mail: ejo@kanik.dk Best.-medl.: Leif Andersen, Dannevirkevej 4B, Dybbøl, 6400 Sønderborg. Tlf.: Mail: leif@kanik.dk Best.-medl.: Steen H. Eriksen, Djernæsvej 119, Hoptrup Haderslev. Tlf.: Mail: steen-vivi@mail.dk Best.-medl.: Jørn Maron, Bækvej 1, Sjellerup 6430 Nordborg. Tlf.: Mail: mc-sjov@bbsyd.dk Suppleant: Jørn P. Branderup, Bag Hjelm Åbenrå. Tlf.: Mail: jpbranderup@hotmail.com Suppleant: Werner Boyum Johansen, Nedergade 27, Fynshavn, 6440 Augustenborg. Tlf.: Mail: wbj@live.dk Ansvarsområder specielt: Leif Andersen: Webmaster. Steen H. Eriksen: Markedsføring. Jørn Maron: Kontaktperson til MC-klubberne i Sydregionen. Redaktion: Poul Petersen Layout: Merethe Lyck Nielsen. Bankkonto: Arbejdernes Landsbank, Sønderborg: Deadline: Deadline for stof til bladet er datoen d. 10 i månederne januar, april, juni og oktober.

3 Lederen Lederen Vi har fået en nationalret: Det blev stegt flæsk med persillesovs. Om minister Dan Jørgensen er glædelig overrasket over resultatet, kan man ikke vide; men som demokrat vil han utvivlsomt acceptere det demokratiske flertal. Min holdning til Dan Jørgensens projekt er positiv og i bund og grund at pengene er givet godt ud. Vi har nemlig fået klarhed over, at gedigen dansk mad er foretrukket af danskerne og at alt det eksotiske fra andre steder på kloden ikke altid er det foretrukne. Men vi skal selvfølgelig også prøve disse ting en gang imellem. Jeg er sikker på, at der er mange måder, hvorpå stegt flæsk med persillesovs kan laves, så for at undgå strid kommer, der ikke nogen opskrift. Men jeg har fra Kubikken- 3 pålidelig kilde skaffet et lille tip: Kom et par løvstikkeblade imellem persillen under hakkningen til sovsen. Og for en ordens skyld: Kruspersille skal det være. Der er ikke kraft nok i bredbladet persille. 4 blade løvstikke er passende til 4 personer. Løvstikke fås for eksempel som grønt drys i specialforretninger eller som urt fra egen have. Der er givet vis naboer, der har løvstikke i haven. Find ud af det. Smagen forsvinder ikke ved kogning. Løvstikke smager kraftigt og bouillonagtigt af både selleri, pastinak, porre og persillerod. Duften er kraftig og intens. Løvstikke er en kraftig flerårig skærmplante. Den kaldes af sønderjyder også for maggi-plante, fordi smagen minder om hvad der kommer fra bouillonterninger. Nekrolog Tine Eriksen Vort medlem Tine, afgik desværre helt uventet ved døden den 30. november Tine var en meget glad motorcyklist og deltog mange gange i SMCC's almindelige ture, samt flere gange i den traditionelle weekend i Kr. Himmelfartsferien. Ducatien var hendes tro følgesvend, hvorpå hun kørte til Vilstrup Kirke ved Haderslev, for at passe sit arbejde som graver og kirketjener. Æret være hendes minde. På klubbens vegne: Steen.

4 4 -Kubikken Fødselsdage Tonny Sztuk blev 60 år. d. 25/10: Ditte og Tonny inviterede i Kubikken til denne fest på Bolderslev Forsamlingshus. Det vil med andre ord sige, at alle medlemmerne var inviteret. Det var ligodt vældig. Naturligvis kom ikke alle; men selvfølgelig var det først og fremmest for familien med børn og børnebørn. Tonnys mor Mary kunne godt konstatere, at hvis det kom an på at befolke Danmark, så havde hun sørget for at skaffe en større andel. Magen til vellykket fest skal man lede længe efter. De muntre medlemmer havde naturligvis også deres andel i, at det gik så godt. Tonny havde sørget godt for tidligere og nuværende rygere. Han havde skaffet helt ægte Havanna cigarer fra Cuba. De smagte rigtig godt og var milde i smagen. Festen var annonceret til at vare fra kl og frem til 17??? Spørgsmålstegnene blev der godt brug for. Folk gik jo ikke hjem til tiden; men blev og samlede derfor ind til et beløb så danseorkesteret kunne fortsætte med at spille. Der var fuld gang i den selv da "Skuld gammel venskab rejn forgo" var ekspederet. Da jeg senere gik, var der damp på, så måske fester de endnu. Ditte og Tonny i Vild med Dans. Bent Holm i fuld vigør. Tak fra SMCC for invitationen og festen. Mary Sztuk, mor, bedstemor, oldemor og ophavsdame til det hele samt datter Herdis Et hjørne med SMCC-er,.

5 Medlemmernes beretninger Kubikken- 5 Onsdagskaffe d. 7. januar hos Solveig og Kaj i Mommark: Tak for dette fine arrangement. Deltagern e. Det var rigtig festligt med det gode franskbrød og den dejlige æblekage med flødeskum. Heldigvis fik de Bolderslev-er Iris, Bent H. og Bent H. sig skaffet på deltagerlisten inden den var blevet fyldt op. Man skal være hurtig, for at komme med. Vi håber, at det vil lykkes for flere til disse arrangementer. t. stede rk I Væ

6 6 -Kubikken Medlemmernes beretninger Tilfældigt møde med Færøernes folk i Hoptrup! Steen har mange referencer til livet. Et af dem kommer her: Jeg kørte til købmand i Hoptrup en lørdag morgen, og der stod en voksen Yamaha med nummerplader fra Færøerne udenfor. Jeg snakkede med føreren Jackie Zachhau, der i øvrigt var dansker, men bosat mange år på Færøerne. De var en gruppe på 19 personer fra en klub, (Eysturoyar-MC.com. bikers), der var på besøg ved Haderslev, nærmere betegnet Marstrup. Vi aftalte at mødes ugen efter, hvor jeg så kunne komme ud til dem. Jeg har jo selv boet på Færøerne, så det var en god oplevelse at mødes med dem. Jeg kom til spisetid og smagte færøsk mad igen, (det er nok noget en dansker helst vil være fri for), og en færøsk øl. Men nu kom så det pudsige. To af pigerne arbejdede på samme bogtrykkeri som jeg gjorde i 1976 og de to sønner af min daværende husvært er medlem af klubben. Næste år fejrer trykkeriet 50 års jubilæum og det kunne jo være sjovt at deltage i festlighederne; men det må vi så se om økonomien kan klare. Klubbens historie: Startede i Toftir 2005 med 30 medlemmer som udbryderklub og er i dag 81 medlemmer. Eget klubhus ved havnen på kommunal jord, hvor der skulle samles kr. ind til start; men udgifterne løb op i Klubben har kørt til Danmark forskellige steder de sidste 8 år og der er altid ca. 20 personer med.

7 Medlemmernes beretninger Kubikken- 7 Der køres på Harley 1800, Gold Wing 1500, Yamaha 1600, FJR 1300, Suzuki 1800, Royal Star 1300, Virago 750, Drag Star 1100 og Kawasaki Afgiften er ikke så stor på Færøerne, ca. 1/3 billigere. Den 1. maj er der pudsedag i klubhuset (det er meget stort), og Str. Bededag er der STORE pudsedag, hvor alle hjælper alle. De havde en lille kamp om klubmærket, da en mc-klub fra Vojens kopierede deres logo. Men efter et stykke tid og lidt skriveri, ændrede Vojens mærket. Til foråret udsendes næste tur til Danmark og 14 dage efter er alt udsolgt med 3000,- kr. i depositum. Færingerne fra Hoptrup: Folkene er: Jackie, Thorleif (ikke ham fra Sønderborg Revy), Andrea, Benn, Tóra, Helmar, Katrin, Rógvi, Hanna, Ingibjørg, Petur, Marjun, Helgi, Gunn, Anskar, Johanna, Friolvur, Sólva og Johild (Billedet til venstre). Bill Clinton skrev på tanken ved et besøg på Færøerne (Billedet herunder). Det var beretningen om mødet med en klub udefra (man kan jo ikke sige fra et andet land) og hvis jeg falder over andre motorcyklister, hører i også om dem. Hilsen Steen. Maden er noget speciel: Hvalkød- og fedt, tørret fisk og spæk.

8 8 -Kubikken Afholdte arrangementer Generalforsamling i gamle dage Hvordan var en generalforsamling f.eks. i gamle dage?: -og hvad stod der egentlig i referatet fra f.eks. generalforsamlingen d. 11. oktober 1975? Lige først: For at kunne forstå teksten skal man vide, at vi havde lavet klubhus i Steens hus på Djernæsvej 119. Steen var som arbejdsløs taget til Færøerne for at få arbejde og huset var tomt. SMCC har nok stået for huslejen og varmen i den tid. Steen må åbenbart være ved at være helt hjemkommet og i den forbindelse skulle bruge huset. Jeg husker, at den oprettede bar i stuen først røg ud den gang da Vivi flyttede ind. Steens hus er blevet en pragtvilla siden den tid. Arbejdet med klubbladet Kubikken var rationaliseret på en sådan måde, at det blev en integreret det af Touring Klubbens blad Touring Nyt. Dette var ikke gratis; men vi slap for en hel del arbejde. Det ser ud til, at bestyrelsen bestod af 5 mand ud over formand og kasserer. Her til kom kun én suppleant og to revisorer. SMCC s mest markante og berømte medlem Kaj Hansen, Søgård (hed Porno Kaj og kendt viden om på grund af sine helt ubegrænsede antal af ikke stuerene Bent Moshage skriver under.

9 Afholdte arrangementer Kubikken- 9 historier), der i protest over et eller andet, havde meldt sig ud. Det var alle kede af, så derfor udnævnte generalforsamlingen ham til æresmedlem. På den måde blev Kaj igen medlem uden egentlig at have sig meldt ind. Referent til denne generalforsamling var Poul Lervad. Her kommer så referatet: Der deltog 18 medlemmer: Til dirigent valgtes Poul Rinkenæs. Han fik udleveret dirigentklokken, hvorefter vi gik over til punkt 2: Formandens beretning. Steen gennemgik protokollen. Der var ingen kommentarer. Punkt 3 var kasserer Torbens beretning. På grund af klubhuset var klubbens kontante beholdning svundet ret kraftigt fra ca kr. til ca kr. Dog må det nævnes, at Touring Nyt lige er betalt og at nogle af pengene kommer ind igen, når klubhuset skal afvikles. Punkt 4: Klubhusets videre drift affødte en diskussion, der vanskeligt lader sig gengive. Resultatet blev, at når lejeværdien er udløbet d. 1. januar, fortsætter klubben som i gamle dage, dog med flere hytteweekender evt. i Åbæk hytten. Der efter gik vi over til valgene. Formand Steen og kasserer Torben genvalgtes enstemmigt. De 5 bestyrelsesmedlemmer blev Margit Christensen, Torben Hansen, Christian Christiansen, Peter Rudolph og undertegnede (dvs. Poul Lervad). Suppleant blev Fritz Lorenzen. Revisorer: Claus Hansen og Børge Andersen. Indkomne forslag: Kaj Hansen, Jønne og Peter Rudolph havde lyst til at arrangere trial og ville høre, om der var interesse for det. Her i begyndelsen ville Erling Sjøholm stille nogle trialcykler til rådighed. Forslaget vakte begejstring, så det bliver en realitet her i efteråret. Under eventuelt snakkede vi lidt om Kalvø-træf. Da vi alle gerne ville have Porno Kaj som medlem i klubben igen, besluttedes det at udnævne ham som klubbens første æresmedlem. Brevet til ham blev underskrevet af samtlige fremmødte. Preben Petersen fra Rødekro har sendt denne vits: 2 bikere kørte en tur på en kold og blæsende aften, da den ene klagede over at det blæste lige igennem jakken og igennem T-shirten. Den anden biker sagde til ham "Du skal bare vende jakken om, så du har knapperne på ryggen, så blæser det ikke ind og du kan holde varmen". Han vender jakken om og den kolde vind bliver ude på den rigtige side. Da de havde kørt i et stykke tid kom de til en skarp kurve og da de havde alt for meget fart på, kørte de 2 galt. Et vidne ringede straks 112 og skyndte sig hen for at hjælpe de forulykkede bikere. Politiet skrev en rapport på ulykkes stedet og spurgte vidnet:" Var begge to døde, da du kom hen til dem?" "Nej, sagde vidnet, den ene levede, men da vi fik drejet hans hoved på plads var han desværre også død."

10 10-Kubikken Kommende arrangementer Kommende arrangementer - Se i arrangementskalenderen på bagsiden af bladet Klubmøde Owe Johannsen har igen tilbudt at holde et lille klubmøde. Det foregår igen i lokalerne i Owes køreskole, nærmere betegnet onsdag d. 11. februar kl. 19 i Søndergade 7 i Guderup. Vi får en hyggelig aften og vi kan spørge Owe om alt muligt vedr. trafik. Owe har sørget for lidt til ganen. Prisen er 20 kr. pr. person. Meld til hos Owe på tlf Find nogle gode spørgsmål. Redaktøren har her allerede tre: pukler lavet af brosten med en diameter på ca. 4 meter. De findes rundt omkring, f.eks. midt i Vester Sottrup by. Er det rundkørsler? Folk gør som om; men der er hverken afmærket som rundkørsel eller der er hajtænder. Er der bare almindelig vigepligt? slidt væk og der kun er 1,5 hajtand tilbage helt inde ved kantstenen. Så kan man jo ikke længere kalde det hajtænder, når ordet hajtand er i gramatisk ental. Hvornår skifter færdselsregelen til almindelig vigepligt efterhånden som tænderne slides væk. Hvad siger dommeren ved et sammenstød? knallert med blinklys, når denne f.eks holder helt inde til højre med bliklyset slået til venstre og venter på, at trafikken passerer. Skal denne trafik fornmelt set højre om knallerten, dvs. op på fortovet? Firmabesøg hos Gråsten Fjernvarme d. 18. marts kl. 19: Dette firma styres af nogle gæve gutter. Det får man indtrykket af ved at læse Jydske Vestkysten. De går ikke afvejen for en kamp mod Sønderborg kommune, der angiveligt ad bagvejen prøver at slå dem for finansieringspenge, så borgerne i Gråsten får en ordentlig regning. Men uanset det, så har man fået opført det flotteste anlæg med mægtige solfangere. Deres direktør Peter har lovet at tage godt imod os og giver endda kaffe. Værket har bedt om, at vi ringer tilbage med detaljer en uge før, så derfor: Tilmelding til Poul, så vi kan meddele antallet.

11 Kommende arrangementer Varme hveder d. 30. april kl. 19: Kubikken- 11 Claus har igen tilbudt sig som afholder af Varme Hveder, som vi danskere traditionelt afholder aftenen før bededag. Sidste år var det en succes, der kom rigtig mange. Claus gentager. Det koster 20 kr. pr. person at deltage. Vejret bliver givet vis godt. Se arrangementskalenderen. Nordjyllandstur: Igen i år vil vi tage til Svinkløv Camping og det skal være fra fredag d. 24. april til søndag d. 26. april. Man skal selv bestille hytter. Der er forskellige hytteklasser. Se Svinkløv Campings hjemmeside eller ring på tlf.: Svinkløv ligger ved Jammerbugten ca. 8 km. nord for Fjerritslev. Jan kok Normann Larsen har igen i år lovet at være behjælpelig med fremstilling af festmenuen. Vi skal nok lave arbejdet selv og Jan dirigerer som sidste år indkøb og produktion. Om væltepetere: En gammel væltepeter, det ved man hvad er. Er man først kommet op på den, er det umuligt at komme ned. Vedkommende herre med cyklen er altså endnu ikke kommet op, ellers var han ikke kommet ned.

12 12 -Kubikken Afholdte arrangementer Vestkystturen til Blåvandshuk d. 18. oktober. Ja, vi kom slet ikke til Blåvandshuk. Der var godt nok også en fugtig tåge fra Nordborg og jeg var spændt på om andre end Bent Hansen, Bolderslev var dukket op. Han ville nemlig komme, sagde han. Vi kom hele 8 personer og det på trods af vejrudsigten. Vejrmeldingen angav ret fugtigt vejr oppe omkring Esbjerg, så vi besluttede os for en tur til Eidersperrwerk ved Tönning. Dette var et godt valg. Vejret endte nemlig der med at være med sol, og det var lunt. Kaffen fik vi indledningsvis ved MCforhandler Raudzus i Husum. Vi kunne så samtidig se hans ting. En kunde meddelte, at der ved havnen i Husum var "Krabbedage", så vi tog efterfølgende til havnen for at spise boller med krabber, pandekager med likør, Thüringer Bratwurst samt "Glühwein mit Schuss". Vi kørte så til cafeteriet ved Ejderens munding. Efter kaffen med blommekage og flødeskum gik den over til Sperrwerket, hvor vi fik konstruktionen efterset. Klokken var så bleven over 16 og vi kørte den direkte vej hjem. Ved Handewitt var alle med, men efter motorvejsgrænse-passagen var jeg pludselig alene Sperrwerket.

13 Afholdte arrangementer Kubikken- 13 på motorvejen. Jeg ventede et stykke tid i nødsporet; men ingen dukkede op. Jeg ved ikke, hvad der holdt folk tilbage. Eidersperrwerk blev indviet den 20. marts 1973 efter en byggetid på godt 5 år. Byggeomkostningerne beløb sig til cirka 87 mio. Euro (over mio kr. den gang). Særlig lukningen af Ejderens stærke hovedstrøm Purrenstrøm (fra nordfrisisk porre hestereje) lykkedes kun med store omkostninger. Bygningen er det hidtil største tyske kystsikringsbyggeri. Baggrunden for oprettelsen må ses i enorme oversvømmelser efter stormfloden i Poul Årets generalforsamling Den interesserede forsamling. Vigtigste ting fra årets generalforsamling d. 23/ : Formanden gennemgik med PC og billeder på lærred, hvad der var sket gennem året. Kassereren gennemgik regnskabet. Økonomien har det godt og det er som planlagt. Medlemstallet er faldet en smule siden dette var højst. Det er ikke et fænomen kun hos os. Vi er nu 150 medlemmer. Webmaster gennemgik sit område. Vi kan konstatere, at hjemmesiden bruges flittigt. Sydregionsrepræsentanten fortalte om det sidste nye, specielt om efterårstræffet, der har svære startvanskeligheder. Indkomne forslag. Der var to: ny form for annoncering hvor hjemmesidens kalender er central. Det endte med (og det blev godkendt), at Lars tilbød sig som kalenderadministrator. Den var forsamlingen så med på. Alle gør deres bedste for at holde Lars ajour med oplysninger også Fortsætter side 14

14 14 -Kubikken Afholdte arrangementer Fortsat fra side 13 omkring misforståelser. Kalenderen vil der med indeholde alt nødvendigt inkl. spontanture, som evt. med kort varsel annonceres på hjemmesiden. ham en del klager over, at der blev udbudt for få pølser til grill-arrangement i Åbæk. Forsamlingen godkendte, at to pølser med drikkelse er passende. Folk er velkomne til at tage ekstra fortæring med til eget forbrug. Problemet er, at f.eks. 60 personer spiser mellem 2 og 5 pølser hver. Det er 210 pølser. Hvis det regner kommer der 5 personer og vi står med alle de pølser. Et medlem foreslog auktion på stedet over evt. rest-pølser. De er nemme at afsætte. Valg til bestyrelsen: Formand Poul Petersen genvalgtes. Webmaster Leif Andersen genvalgtes. Suppleant Jørn P. Branderup genvalgtes. Suppleant Werner Boyum Johansen genvalgtes (var ikke til stede, men havde accepteret genvalg). Som revisor valgtes Teddy Sztuk. Som revisorens suppleant valgtes Kaj Hansen. Der var ikke noget under eventuelt: Dirigent Teddy dirigerer.

15 Afholdte arrangementer Kubikken- 15 Vi sad lidt knebne til denne generalforsamling. Det skyldtes, at op til deadline torsdag, hvor der var sidste frist for tilmelding, havde 25 personer tilkendegivet deltagelse. Så var lokalet det bedst egnede og det større hus ude på A Farm var ikke nødvendigt. Flere meldte sig på den sidste dag og enkelte kom uanmeldt samme dag, så vi endte på en del over 30 personer. Tilmelding skete til formanden og han mente, at så mange som muligt skal deltage, selv om vi så bliver nødt til at komme hinanden lidt mere ved. Husværten havde efter bedste evne forsynet lokalet med ekstra borde. Folk var generelt godt tilfredse med arrangementet. Der var ikke noget i vejen med lokalet, betjeningen, fortæringen eller prisen. Snakken gik som til en hel folkefest, hvor man har det godt. En del blev og holdt snak længe efter, at det var slut. Det ser man ofte i selskabelige foreninger. Grønkålsarrangementet hos Honda 4 Zylinder classic, Flensborg: Som annonceret i Kubikken og på hjemmesiden var vi af Honda CB Four Classic Stammtisch Flensburg indbudt til grønkålsspisning på Bilschau Krug. Der var inviteret flere andre klubber og endda Honda Classic i Göteborg sendte repræsentanter. Kroen ligger lige op ad Sankelmark 3 km. syd for Fördepark ved Flensborg. Klubben er ikke stor; men den gør meget for at skabe kontakt til andre interesserede. De afholder årligt træf, nemlig i Tydal spejderlejr ved Eggebek lige ved Tarp. I 2015 er det d. weekenden d. 14 til 16. august. Når undertegnede tænker tilbage på SMCC i hine tider, ja så var rigtig mange af deltagerne til vore arrangementer fra den sydlige side af grænsen. Måske kan vi få lidt i gang sammen med dem, hvor man så kan deltage, hvis lysten er der. En vis interesse sporedes om deltagelse til vores gule ærter. De sender nok en repræsentant. Men ellers: 12 SMCC-er havde meldt sig på og 2 meldte forfald. Vi (Bent Hansen, Iris, Bent Holm, Steen, Ellen, Jan, Vivi Lund, Preben Petersen, Teddy og jeg) kørte i 3 biler fra rulletrappen kl d. 29/ og se så billederne. På hjemvejen nåede vi (Teddy og jeg kørte med Ellen og Jan) lige at købe motorblade hos Mudde Pøts inden de lukkede kl Men til sidst lige lidt om fortæringen: Egentlig kom der jo ikke mange SMCC-ere til arrangementet. Jeg prøvede at fritte folk lidt ud omkring tvivlen om at deltage. Kernepunktet var, at tænk nu hvis kålene er anderledes end dem som mor lavede, hvad så????. Jeg kan fortælle følgende: (så man ved det til næste år se billedet med min Fortsætter side 16

16 16-Kubikken Afholdte arrangementer Fortsat fra side 15 tallerken): Kålene er med færre kartofter iblandet end den sønderjyske grønlangkål. Den ligger ikke så tungt; men væsker en lille smule af alle gode sager fra hamburgerryggen, flæsket, pølserne og alt det andet. Der var brasede kartofler, brunede kartofler og der hørte en snaps til. Der blev budt rundt og rund. Os med dårlig selvdisciplin blev så mætte, at det næsten var umuligt at vrikke med ørerne. Det tog fra kl og til kl Hele baduljen inkl. 2 øl kostede præcis 150 kr. Vores medbragte eksperter, medlemmerne Ellen og Jan, der begge er ud- dannede kokke, sagde, at det var helt i top. Poul Der diskes op. En tallerkenfuld.

17 Fra pressen Kubikken- 17 Af teksttv lille-nytårsaftensdag kunne læses: Vi bliver ældre og ældre. Det viser sig også i befolkningssammensætningen. Kaare Christensen fra Center for Alderdomsforskning har bedømt situationen: Det er grundlæggende en lykkelig ting. Det skyldes, at vi endnu ikke er døde. Lidt om benzinpriser: Af BT d. 20. december fremgår, at benzinpriserne er gået drastisk ned. I juni 2014 var listeprisen helt oppe på kr. 13,31 pr. liter og i dag er listeprisen nede på 11,09 efter oliebranchens seneste notering selv om det var muligt at få benzin til kr. 9,00 pr. liter hos Shell i Hvidovre. Hvis vi tager liste prisen på kr. 11,09 pr. liter så er: 2,22 kr. D. 3. december var det således landene imellem: Dyreste benzin har Grækenland og Norge med lige knap 13 kr, Danmark havde 11,57. Billigst af de vesteuropæiske EU-lande var Luxembourg med 8,77 kr og billigst af alle var Rusland med 4,30 kr. Politikens oplysning: let 90 råbes op ved bankospil? Udråbet stammer fra det gamle Tallotteri, der afskaffedes ved lov i Lotteriet havde tre trækningssteder: København samt i de danske kongerigske enklaver nede ved Elben, Altona og Wandsbek. I Wandsbek, der er en forstad til Hamburg, betegnede man som senere har fået den spøgefulde Når man taler om lotterier, er varelotteriet det ældste og omtales allerede fra 1521 i Tyskland. Pengelotteriet stammer derimod fra Italien, hvor det blev udtænkt af florentinske pengemænd i Det med trækningen i Wandsbek har givet udtrykket: ad Wandsbek til fordi, hvis man havde vundet, skulle man helt til Wandsbek (Hamborg) for at hente gevinsten. Nogle siger ad Vallensbæk til. Det er forkert. Poul

18 18-Kubikken Fra pressen Årets sidste Das Motorrad oplyser om BMW og Yamaha: BMW stopper udviklingen af K-serien. Det er den serie med de 4- og 6 cylindrede tværstillede motorer. Modelrækken indeholder den kendte K1300S med flere. Der sælges åbenbart ikke nok. Vi har før set, at fabrikken gør kort proces hvis salget er for ringe. Vi så det også med R1200C som Karinas. Den holdt ikke længe, selvom man senere alvorligt har fortrudt det. Den nye Yamaha R1. Samtale med projektleder Hideki Fujiwara fra Yamaha. Overordnet kan siges: Der er overhovedet ingen problemer i at lave en top landevejs racer med langt over 200 HK. Problemet er, at lave en stor mængde til en pris, som almindelige forbrugere kan betale og som kan køre i årevis uden problemer. Spørgsmål til Fujiwara: Hvad var nøgleproblemet i udviklingen? Markedet for den slags cykler skrumper. Flere af de tilbageværende kunder vender sig over til banekørsel. Hovedudviklingsmålet er: Lav vægt, nem at køre, motor uden overraskelser. Hvad var udfordringen? At bringe maskinens ydelse og den holdbarhed op på et højt plan. Problemet er at indføre dette på volumenmodeller og få det hele trimmet til at kunne godkendes til brug på offentlige veje. Hvor tæt ligger den nye R1 på Yamahas GP maskiner? tappen med 90 grader mellem slagene samt den måde cyklen styrer på. Afvigelserne kommer af, at den skal kunne indregistreres til landevej og at den skal kunne betales. Holdbarheden skal være i top og den ligger på, hvad gælder for en gadecykel som Yamaha FJR Den er blevet kortere og det med en endnu kraftigere motor. Hvordan er det muligt? Det er vigtigt, at den er kompakt. Det er også kun muligt ved hjælp af hjælpeelektronikken (altså, at den ikke f.eks. kipper forover under kraftig bremsning og meget andet). Hvorfor har I selv udviklet al elektronikken? Det er fordi det er os selv, der kender motorcyklen. Den er en organisme. Motoren er et mesterværk på over 200 HK og vejer kun 60 kg.

19 Xxxx Spontanture: Vores fantastiske bladopsætter Merethe har bedt mig finde på et eller andet ekstra, at skrive om. Der skal nemlig skrives en side mere for at få sidetallene til at gå op. Ja, vi har jo en drøm om, at flere vil lave de såkaldte spontanture. Det er ture som en eller anden pludselig finder på og indkalder til via hjemmesiden. Det gjorde Erik Thomsen og idéen gik på en tur til Tjele Langsø oppe ad Viborgkanten til. Det blev d. 16. juni sidste år. Ejgil, Teddy og Undertegnede fulgtes med Erik på denne madpakketur. Vi mødtes på rastepladsen Hylkedal Øst og fandt dejligste veje over Brædstrup, Yding Skovhøj, Løvskal, Hammershøj og til Tjele Langsø. Billedet viser os og bænken hvor vi fik frokost. Hos Terndrup MC så vi på varerne og den større middag skulle foregå på Hvidsten Kro. Der var dog lukket og så var der et sted i Randers. Vi hilste af i Kolding og en dejlig dag var til ende. VAR DET NOGET FOR DIG MED AT LAVE EN SPONTANTUR? Kubikken- 19

20 20-Kubikken Kommende arrangementer Februar Onsdag d. 11/2 kl. 19 Klubaften hos Midtals Trafikskole, Owe Johannsen Søndergade 7. Guderup. Der er en lille beskrivelse inde i bladet. Tilmelding på tlf.: Søndag d. 15/2 kl. 14 Tøndeslagning hos Kajs MC i Sønderborg. Peter Juhler og Kirsten kommer med tønden. Marts Onsdag d. 18/3 kl. 19 Besøg på Gråsten Fjernvarme. Tilmelding hos Poul en uge før. Se lidt om Gråsten Fjernvarme inde i bladet. Det ligger på hovedvejen mellem Gråsten og Adsbøl. April Fra fredag d. 24. til 26/4 Nordjyllandstur. Svinkløv Camping: Find nogle at være sammen med. Bestil hytter på tlf.: Deres hjemmeside er: Torsdag d. 30/4 kl. 19 Varme hveder hos Claus. Dalsmark i Rinkenæs. Pris 20 kr. Tilmelding hos Poul. Ugentlige køreture Kørsel fra Åbenrå strand på onsdage fra parkeringspladsen over for stranden i Åbenrå. Det er kl. 19. Nærmere forklaringer til mødesteder. Bolderslev Rasteplads ligger på Hellevad-Bovvejen umiddelbart syd for Kohbergs Brødfabrik på den østlige side. Pladsen er anvist ved skiltning. Stranden i Åbenrå er altid parkeringspladsen ved Gammel Flensborgvej og ikke under sejlet. Praktiske oplysninger: Hvor der er krav om tilmelding: Hvis andet ikke er anført så hos Poul på: Tlf.: eller mail pp@eucsyd.dk Hvor ikke andet er anført gælder, at sidste tidspunkt for tilmelding er tre dage før. Hvis medlemmer holder et eller andet med f.eks. fortæring: Normalt sættes 20 kr. pr. person for f.eks. kaffe og ostemad. Hvis ekstraordinært flot så er max. 40 kr. De glade gæster til grønkålsarrangement. Maj Torsdag d. 14/5 til 17/5 Steens Güstrowstur: Overtegnet. Snak evt. med Steen Pølser i Åbæk

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Sønderjyland/Sydslesvig

Sønderjyland/Sydslesvig Sønderjyland/Sydslesvig 2. årg. nr. 2 1 5. maj 201 3 GE ERALFORSAMLI G SØ DERJYSK HUSFLID DE 18. APRIL 2013, REFERAT FRA GE ERALFORSAMLI GE : 1. Dirigent - Margit Sørensen 2. Referent - Gerd Bargum Petersen

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Klaveret Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Skrevet af Louis Jensen For lang tid siden faldt et klaver i havnen. Dengang var min bedstemor en lille pige med en stor, rød sløjfe

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011

Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011 Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011 Drømmen om en verden! Drømmen om en verden! Forestil dig en verden, en verden uden Forestil krig, dig uden verden, sult, uden en fattigdom verden. uden krig, uden sult, uden

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere