Røde Kors Odense nyhedsbrev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Røde Kors Odense nyhedsbrev"

Transkript

1 AUGUST 2017 Røde Kors Odense nyhedsbrev I dette nummer Nyt fra bestyrelsen Nye ansigter og frivillige Kommunikationsprojekt Hvem er Røde Kors Odense? Projektet i Malawi Smid tøjet 2017 Nyt fra Værket Nyt fra caféerne 17 glade børn på sommerlejr Var du til Tinderbox? det var Nyt fra bestyrelsen Sommeren er overstået - var der overhovedet nogen sommer? Jeg håber i alle, på trods af det dårlige sommer vejr har haft en dejlig ferie og fået ladet batterierne op til en ny sæson i Røde Kors. Der er som sædvanligt nok at tage fat på. Inden længe er der en indsamling, hvor vi ser frem til at rigtig mange har lyst til at deltage. Vi har set på nye lokaler, dog ikke med stor succes, men jagten fortsætter. Inden længe skydes en kampagne i gang i samarbejde med tre bagere i Odense, formålet er at skaffe besøgsvenner. samaritterne Nyt fra Munke Mose café Røde Kors Landsindsamling Kommende begivenheder Nye ansigter og frivillige Hos Besøgstjenesten er Henning Holm Sørensen startet d. 7. august som besøgskoordinator og har overtaget for Sys Frimodt. Hennings fritidsliv har altid været fyldt med frivilligt arbejde, så vi er glade i Røde Kors Odense for at modtage endnu en engageret og dygtig ny frivillig. Hvis du vil i kontakt med Henning så skriv til odense.besoeg@rodekors.dk Hos Besøgstjenesten er der også startet en ny besøgsleder Jette Thrane. Jette skal tage sig af området Odense SV, så hvis I er nye eller gamle besøgsvenner i dette område, så kommer i til at have med Jette at gøre. Ydermere er Helle Bilgrav startet som praktikant på kontoret hvor hun har sin dagligdag. Hun studerer til serviceøkonom og er netop startet d. 1. august i sit tre måneders praktikforløb. Helle skal arbejde med på kommunikationsprojektet og Røde Kors Indsamlingen samt besvare telefon og mail. Hvis du vil komme i kontakt med Helle, så skriv til odense@rodekors.dk

2 SIDE 2 Kommunikationsprojekt NYHEDSBREV - Hvem TIL MEDARBEJDERNE er Røde Kors Odense? En del af projektet vil desuden gå ud på at finde frem til, hvad der gør Røde Kors Odense til noget særligt Er du også i tvivl om, hvad der foregår på tværs af aktiviteterne i Røde Kors Odense? Både internt og eksternt kan Røde Kors Odense godt være bedre til at sætte fokus på de gode tiltag og historier i lokalafdelingen og det er netop idéen bag et nyt kommunikationsprojekt, der iværksættes hen over efteråret. Projektet vil være koncentreret omkring Røde Kors Odenses hjemmeside og Facebook. Disse digitale medier kan, hvis de bruges strategisk, være ideelle til nemt og billigt at kommunikere aktiviteter og budskaber ud. Med en opdatering og strategi for brugen af disse medier, er målet at skabe større synlighed omkring Røde Kors Odenses lokale arbejde og profil. Dette gøres i håbet om både at gøre flere borgere bevidste om aktiviteter og tilbud, rekruttere flere frivillige samt at skabe et bedre internt netværk i lokalafdelingen. Røde Kors Odense har til projektet hyret den tidligere praktikant, Rosanna Hallgreen, der i foråret arbejdede med en analyse af, hvordan kommunikationen kan blive mere strategisk på de digitale medier. Planen er nu, at Rosanna Hallgreen skal arbejde videre med nogle af punkterne fra den fremlagte analyse i samarbejde med Sven Erik Larsen fra Røde Kors Odenses bestyrelse og den nuværende praktikant på kontoret, Helle Bilgrav. I løbet af efteråret vil jeg i samarbejde med Helle og Sven Erik arbejde på at opdatere hjemmesidens informationer, lave en plan for nyheder og opslag og sørge for at Røde Kors Odense bliver synlige på de digitale medier, siger Rosanna, og tilføjer en del af projektet vil desuden gå ud på at finde frem til, hvad der gør Røde Kors Odense til noget særligt. I den forbindelse vil jeg rigtigt gerne have inputs fra så mange aktiviteter og frivillige i Odense som overhovedet muligt for at etablere Røde Kors Odense som en bredt favnende profil. Helle vil allerede i løbet af det næste stykke tid henvende sig til aktivitetsledere for i første omgang at få plottet vigtige datoer og begivenheder i de enkelte aktiviteter ind på et fælles årshjul, der skal overskueliggøre årets løb i de enkelte aktiviteter. Senere i forløbet vil de enkelte aktiviteter også blive kontaktet med henblik på, at Rosanna vil komme ud og høre mere om, hvad de frivillige i den respektive aktivitet laver og har af opgaver. Jeg håber at både frivillige og aktivitetsledere vil tage godt imod projektet og have lyst til at være med til at sætte fokus på Røde Kors Odense som lokalafdeling, lyder det fra den tidligere praktikant Rosanna Hallgreen, der ser frem til at mødes med de lokale frivillige i Røde Kors.

3 SIDE 3 Projekt Girls Camp i Malawi Tre modne piger fra hhv. Svendborg afd. og Odense afd. samt to fra Ungdommens Røde Kors, skal sammen med Malawi Røde Kors, afholde en Girls Camp for 105 gymnasiepiger i Malawi. Midtfyns afd. er også med i projektet, men har ingen med til Malawi. Pigerne kommer fra tre distrikter i det sydlige Malawi. Formålet er at hjælpe pigerne til at blive mere bevidste om deres eget selvværd, så de bliver bedre til selv at vælge livsform og til at bestemme over deres eget liv. I Malawi bliver pigerne ofte gift meget unge. Kvinderne føder i gennemsnit 6,5 børn. Der er stor børnedødelighed. Mange unge piger udsættes for vold på deres ofte lange vej til skole eller efter vand. Det er vigtigt at kvinderne får hjælp til at vælge skole og læring til, så de evt. kan få en uddannelse og et arbejde og hermed blive mere selvstændige. Der undervises i mange forskellige emner, spændende fra ledelse til syning af hygiejnebind. Marianne Larsen skal undervise i psykisk førstehjælp/medmenneskelig støtte. Marianne Larsen håber, at det bliver et spændende og inspirerende ophold for pigerne, så de kan vende tilbage til deres distrikter og være med til at få ringene i vandet til at brede sig. Marianne udtaler, Jeg er sikker på, at det bliver et både spændende og lærerigt ophold for os. Lige nu kan jeg mærke sommerfuglene i maven. D. 9. august tog Marianne Larsen afsted sammen med de andre frivillige og de glæder sig til at komme tilbage og fortælle endnu mere om forløbet i Girls Camp i Malawi.

4 SIDE 4 Smid tøjet 20. maj 2017 NYHEDSBREV TIL MEDARBEJDERNE Under Smid tøjet 2017 kampagnen slog Røde Kors Odense sig sammen med Kulturmaskinen og Studenterhuset hvor der blev afholdt et stort upcyckling event. En masse bunker tøj og nogle dejlige lokaler i Tekstilværkstedet blev rammen for de kreative udfoldelser. Hos Studenterhuset sad Nørklerne klar til at hjælpe og lære fra sig af deres håndværk. En masse tøj blev samlet ind, og vejret holdt, så der var smil og glade dage. Vi glæder os til et lige så formidabelt arrangement til næste år. Og vi siger tusind tak til alle de frivillige som hjalp til at dagen blev gennemført. Nyt fra Værket Der har nu været afholdt 107 møder, én gang om ugen á to timer. Selv om sommeren vejrmæssigt ikke har vist sig fra sin bedste side, har de dog været på sejltur på Odense Å, og efterfølgende siddet på Strøget og spist de medbragte sandwich. Sidste møde før to ugers ferie, tog de i Eventyrhaven, drak kaffe med en dejlig pund til pund kage til, som én af deltagerne havde bagt. Ferien er slut og nu har Værket åbent for nye deltagere, som er på venteliste. Nyt fra caféerne Marken er majet og høet er høstet og sensommeren er kommet. Nogle af caféerne har været på den årlige udflugt, mens andre skal af sted inden længe. Caféen i Vollsmose har haft lukket hen over sommeren, da der ikke har været den store tilslutning. De frivillige har lagt et stort stykke arbejde, men desværre viste det sig at Kirken havde arrangementer, der også lå om torsdagen. Det er derfor besluttet af flytte dagen til tirsdage i ulige uger, for at se om der skulle dukke flere op. Caféen starter igen den 12. september. Caféen i Holluf Pile er flyttet til nye omgivelser og både brugere og de frivillige er faldet godt til. Mange af caféerne er begyndt at se nye ansigter, hvilket er positivt, da brugerne jo ofte har en alder, hvor det kan forventes af de falder fra. Vi ser frem til et dejligt efterår med masser af hygge og socialt samvær i caféerne.

5 17 glade børn på sommerlejr SIDE 5 Igen i år har Røde Kors Odense sendt 17 børn afsted til Regnbuelejren. På Regnbuelejren holder de ferielejr med tryk på ferie børnenes ferie. Ugen er præget af både et fastlagt program med fællesaktiviteter, men også tid til fri leg og hygge med hinanden. Lejrens motto er at alle på lejren skal have det SJOVT. Vi glæder os til at sende endnu flere børn afsted i 2018 igen. Var du til Tinderbox? - det var samaritterne Samaritterne deltog i år for tredje gang i Tinderbox festivalen. Igen i år bestod deres opgave i at yde førstehjælp til medarbejdere såvel som gæster på pladsen, så alle kunne få den bedste oplevelse. Til at løse opgaven brugte de over 60 samaritter fra hele lande og til tider var der hele 25 samaritter på vagt. Hele arrangementet forløb i god ro og orden og samaritterne forventer at kunne fortsætte samarbejdet igen til næste år. Nyt fra Munke Mose Café Røde Kors caféen som holder til på Munke Mose plejecenter var d. 10. august på årets udflugt. Kl startede turen i fint vejr uden regn og med en tilpas temperatur. Chaufføren Flemming kørte ad små skønne veje til bla. Klintebjerg, Otterup og videre til Bogense hvor Fiskehusets buffet med alverdens fiskespecialiteter ventede på dem. På fyldt mave kørte bussen videre gennem bla. Skåstrup, Baaring og Strib og bagefter en tur over den nye Lillebæltsbro og tilbage til Fyn ad den gl. Lillebæltsbro. Ved det nye anlæg ved dyrehaven, blev der nydt kaffe og intet mindre end hjemmebagte marcipanhorn lavet af Ellinor. Efter pausen tog bussen videre forbi Hindsgaul slot og tilbage mod Odense. Chaufføren har efterfølgende fået stor ros for sine skønne ruter samt fortællinger om de forbipasserende steder. Alle 16 nød turen i fulde drag, hvor 5 var frivillige.

6 SIDE 6 Røde Kors Landsindsamling NYHEDSBREV TIL MEDARBEJDERNE Hver eneste dag har mennesker brug for vores hjælp. I Syrien er tusindvis af familier lige nu fanget i blodige krigszoner og belejrede byer. Og i Syd- og Østafrika er millioner af børn truet af sult, fordi en tørke har ødelagt høsten. Andre steder i verden står familier uden tag over hovedet, kæmper mod oversvømmelser, fattigdom og sygdomme. Små og store katastrofer, der kalder på vores hjælp. Hver eneste dag. Vi samler ind, så vi kan hjælpe her og nu. Og så vi kan sikre den akutte og livreddende hjælp, når næste katastrofe rammer. Røde Kors er altid til stede. Vi er verdens største humanitære organisation, og gennem 150 år har vi hjulpet mennesker igennem krige, katastrofer og sårbare livssituationer. Hvert år giver vi katastrofehjælp til 85 millioner mennesker verden over. Alene i Syrien uddeler vi nødhjælp til 4,5 millioner mennesker hver måned. Og hvert år sender vi ca. 200 danske specialister ud for at hjælpe i verdens brændpunkter. Kommende begivenheder I Røde Kors Odense er der følgende kommende begivenheder. Hvis du gerne vil deltage i et af følgende arrangementer og ikke er tilmeldt, kan du altid skrive en mail til odense@rodekors.dk Informationsmøde for nye frivillige Førstehjælpskursus Røde Kors Landsindsamling Aktivitetsledermøde Informationsmøde for nye frivillige 31. aug. 14. sep. 1. okt. 31. okt. 8. nov.

NYHEDSBREV: April 2017

NYHEDSBREV: April 2017 NYHEDSBREV: April 2017 Nye mennesker, spændende projekter og stor ros er blandt nyhederne i april og det er ikke en aprilsnar. DE NYE ANSIGTER & FRIVILLIGE I slutningen af februar blev der afholdt generalforsamling,

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Røde Kors Odense Nyhedsbrev

Røde Kors Odense Nyhedsbrev Røde Kors Odense Nyhedsbrev DECEMBER 2018 I dette nummer Nye ansigter og frivillige Røde Kors en verden til forskel Julehjælp Nye aktiviteter i RK Odense Invitation til Nytårskur Butikkerne fejrer jubilæer

Læs mere

Nyhedsbrev juli God sommer fra bestyrelsen. I dette nummer:

Nyhedsbrev juli God sommer fra bestyrelsen. I dette nummer: Nyhedsbrev juli 2016 De frivillige på Vesterbro stod klar til at tage imod under Smid Tøjet-kampagnen i april I dette nummer: God sommer fra bestyrelsen 1 Månedens buket Intern Facebookgruppe Introkurser

Læs mere

RØDE KORS FUNDRAISING RØDE KORS / 2014 1

RØDE KORS FUNDRAISING RØDE KORS / 2014 1 RØDE KORS FUNDRAISING 2014 RØDE KORS / 2014 1 FUNDRAISING Fundraising kan defineres på mange måder, men handler grundlæggende om at skaffe midler til det projekt, som du eller din organisation har påtaget

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS

FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS VIDSTE DU, AT... #1 Røde Kors er verdens største humanitære organisation. Vi er til stede i 189 lande med 17 millioner frivillige. I Danmark er

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

svendborg 2011 Politikere i praktik

svendborg 2011 Politikere i praktik svendborg 2011 Politikere i praktik A- Klubben Dansk Flygtningehjælps Flygtningevenner, praktik 1 Dansk Flygtningehjælps Flygtningevenner, praktik 2 Folkekirkens Nødhjælp Kirkens Korshærs Varmestue Frivilligcenter

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag den 28. februar 2017

Referat af generalforsamling tirsdag den 28. februar 2017 Røde Kors Odense Referat af generalforsamling tirsdag den 28. februar 2017 Pkt. 1 Valg af dirigent Regionskonsulent Per Torsten Sørensen blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Det begyndte med Oldemor i Vestervig

Det begyndte med Oldemor i Vestervig Det begyndte med Oldemor i Vestervig Bodil Hilligsøe er den fjerde kvinde i familien, der er engageret i Røde Kors, og siden 2003 har hun været formand for afdelingen i Hurup, som hvert år skaffer organisationen

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense NYHEDSBREV Røde Kors Odense Maj 2012 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense@rodekors.dk Har du en god historie der skal med i næste nyhedsbrev? Så skriv til

Læs mere

Det handler om håb Landsmøde 2018

Det handler om håb Landsmøde 2018 Det handler om håb Landsmøde 2018 Bestyrelsesformand Paul Mollerup Kasserer Søren Christian Madsen Nyborg - 2 2017 et godt år Fire-årig rammeaftale med DANIDA gav 193 mio. kr. i 2018 Flere penge kom ud

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere

Det bedste i verden er håb

Det bedste i verden er håb Det bedste i verden er håb 1 I mit arbejde som generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp ser jeg, hvordan en lille håndsrækning kan ændre livet for verdens fattigste familier. Ofte har familiens ældste

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Enggården

Telefon- og Turtjenestens program for. Enggården Telefon- og Turtjenestens program for Enggården Juni, september, oktober og december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre medborgere med svækket socialt netværk muligheden for at få dejlige

Læs mere

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens?

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Demens Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Tilbud fra Silkeborg Kommune Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse for

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016 Syddjurs Friskole Ugebrev 40 7. oktober 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 40 Kalender: 10-11/10:

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Politikerpraktik. Alle praktikker aftales med Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn. Kontakt Christina Bülow

Politikerpraktik. Alle praktikker aftales med Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn. Kontakt Christina Bülow Politikerpraktik I hele uge 39 markerer vi Frivillig Fredag, og kommunalpolitikere kan her få direkte kontakt med borgere og frivillige inden for det frivillige sociale område. Kig i kataloget og bliv

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 En stor tak til alle de foreninger og frivillige som var med til at gøre til en stor succes. Jytte Bjørn - modtageren af frivilligprisen 2014 Åbent hus i foreningerne

Læs mere

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000 Opfølgning på midlerne fra Social- og Sundhedsudvalgets digitaliserings- og ensomhedspulje Baggrund Social- og Sundhedsudvalget etablerede i foråret 2014 to puljer for henholdsvis afhjælpning af ensomhed

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Lektiehjælp for 0-9 klasse Vi har oprettet lektiehjælp for de mindste på Hovedbiblioteket i Birkerød. Med den nye skolereform troede de fleste børn, at de kunne nøjes med skolens

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 8. nov. 2013 Solglimt på en grå og regnfuld onsdag

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 8. nov. 2013 Solglimt på en grå og regnfuld onsdag Solglimt på en grå og regnfuld onsdag 1 Merete hjælper børn og voksne hver dag, RØD gruppe er alvorlige og koncentrerede på én gang, Josephine fra 1. kigger ind på kontoret med en fin tegning, Daniel fra

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

Bliv frivillig. gør en forskel for dig selv og for andre

Bliv frivillig. gør en forskel for dig selv og for andre Bliv frivillig gør en forskel for dig selv og for andre SOLSKINSUNGE Solskinsunge er baseret på en forestilling om, at mange unge fra socialt belastede boligområder mangler meningsfuld kontakt med voksne

Læs mere

Velkommen til Røde Kors Aalborg

Velkommen til Røde Kors Aalborg Marts 2017 Velkommen til Røde Kors Aalborg I denne folder kan du læse lidt om afdelingen og dens mange aktiviteter. Måske er du allerede med i en aktivitet, eller måske overvejer du at komme det. Uanset

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Onsdag d. 24. februar kl i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C

Onsdag d. 24. februar kl i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C Generalforsamling i Røde Kors Odense Onsdag d. 24. februar kl. 19.00 i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C Dagsorden 1. Valg af dirigent Regionskonsulent Per Torsten Sørensen blev valgt som

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Aktivitetskalender for For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds

Aktivitetskalender for For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds Besøg på Clay D. 23.jan. kl. 13 16. Der vil blive rundvisning ved Jette Erichsen, hvor vi skal se: Tommerup Keramiske Værksted Store formater- kloge hænder. Figurinens fortællinger fra det fornemme til

Læs mere

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere Velkomst af nye aktivitetsdeltagere I kan byde børn og unge velkommen i Ungdommens Røde Kors fede fællesskab på mange forskellige måder. Der er ikke noget, der nødvendigvis er rigtigt eller forkert, så

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Bliv frivillig. Gør en forskel for dig selv og for andre AALBORG

Bliv frivillig. Gør en forskel for dig selv og for andre AALBORG Bliv frivillig Gør en forskel for dig selv og for andre AALBORG Lektiecafé Ungdommens Røde Kors har fire lektiehjælpscaféer i Aalborg. Som frivillig kan du hjælpe med alt fra en 4. klasses matematikopgave

Læs mere

Nr Liv der reddes skal også leves.

Nr Liv der reddes skal også leves. Nyhedsbrevet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 3. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

I: Jeg vil starte med at spørge, hvor længe du har været medlem i Fountainhuset? I: Og har du haft de samme arbejdsopgaver hele tiden eller hvordan?

I: Jeg vil starte med at spørge, hvor længe du har været medlem i Fountainhuset? I: Og har du haft de samme arbejdsopgaver hele tiden eller hvordan? Bilag E Transskribering af interview med Poul I: Jeg vil starte med at spørge, hvor længe du har været medlem i Fountainhuset? Poul: Jeg tror jeg har været her i ét år nu. I: Og har du haft de samme arbejdsopgaver

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2019 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

September Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

September Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2017 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Så har hverdagen indfundet sig efter sommerferien. Det

Læs mere

DANMARKS INDSAMLING 2020 EFTERSKOLERNES INDSAMLING INSPIRATIONSKATALOG

DANMARKS INDSAMLING 2020 EFTERSKOLERNES INDSAMLING INSPIRATIONSKATALOG DANMARKS INDSAMLING 2020 EFTERSKOLERNES INDSAMLING INSPIRATIONSKATALOG Efterskolernes indsamling Hvert år samles en stor del af Danmarks efterskoler i kampen mod fattigdom. Vi er utroligt glade og taknemmelige

Læs mere

Hvilken betydning har fællesskabsaktiviteter og naturoplevelser for børn, unge og familier? VIND konference d. 18. april 2018

Hvilken betydning har fællesskabsaktiviteter og naturoplevelser for børn, unge og familier? VIND konference d. 18. april 2018 Hvilken betydning har fællesskabsaktiviteter og naturoplevelser for børn, unge og familier? VIND konference d. 18. april 2018 Præsentation af LG Insight Analyser, evaluering, rådgivning m.m. Opgaver inden

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte.

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte. Kværndrup, den 21/1 2018 Bestyrelsesberetning for 2017 2017 har på nogle områder været et fantastisk forenings år og på andre områder - knapt så godt et år. Men som helhed er det gået godt og vi kan være

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV HPV Nyhedsbrev #5 Kære alle Vi håber, at I har haft en dejlig sommer og er kommet godt i gang med efterårssæsonen. Stop HPV-indsatsen har ikke stået stille hen over sommeren. Det nye tilbud til drenge

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Bestillig og oversigt

Bestillig og oversigt Bestillig og oversigt Til arbejdet med rekruttering i Røde Kors butikkerne findes her en oversigt over materialerne. Nogle materialer kan kopieres og anvendes direkte, mens andre skal have tilpasset lokale

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Oktober & November 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

KIRSTEN TORPE SI DANMARK FOR SI DANMARK S VERDENS BEDSTE NYHEDER S KAMPAGNE

KIRSTEN TORPE SI DANMARK FOR SI DANMARK S VERDENS BEDSTE NYHEDER S KAMPAGNE KIRSTEN TORPE SI DANMARK FOR SI DANMARK S VERDENS BEDSTE NYHEDER S KAMPAGNE Soroptimist International Danmark Advocacy Verdens Bedste Nyheder Hvad Hvem er VBN??????? VBN start 2010. Selvstændig forening

Læs mere

Indhold. 3 Vejen til fællesskabet 4 Portræt af en Gå-med-ven 7 Kom godt i gang 8 En venlig ledsager 11 Bliv synlig

Indhold. 3 Vejen til fællesskabet 4 Portræt af en Gå-med-ven 7 Kom godt i gang 8 En venlig ledsager 11 Bliv synlig Gå-med-venner Indhold 3 Vejen til fællesskabet 4 Portræt af en Gå-med-ven 7 Kom godt i gang 8 En venlig ledsager 11 Bliv synlig TEKST: FRIVILLIGAFDELINGEN/GITTE ROE ERIKSEN, JOURNALIST GRAFIK/DESIGN: OLE

Læs mere

TILBUD TIL PÅRØRENDE OG DEMENTE

TILBUD TIL PÅRØRENDE OG DEMENTE TILBUD TIL PÅRØRENDE OG DEMENTE UDBYDER ESBJERG KOMMUNE TITEL Visiteret Dagtilbud SUNDHED & OMSORG Alle tilbuddene skal visiteres, og der foretages altid en individuel vurdering af behov. Midlertidig døgnophold

Læs mere

Stokkemarke Plejecenter

Stokkemarke Plejecenter Stokkemarke Plejecenter Nyhedsbrev til borger og pårørende JULI - 2016 Emne Generelle tiltag i Ældre og Sundhed Fokus på borgersikkerhed Information Ældre & Sundhed er stolte over at være akkrediteret

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 32/2017 Nyt fra Børnehuset: Barselsvikar for Iben. Den 1.september starter Magnus Bogh som pædagogmedhjælper i Børnehuset. Magnus er 19 år og kommer fra Tønder. En nærmere præsentation kommer

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Farvekode: Grøn = Patientforening Lilla= Aktivitet i lokalområdet Blå = Ældreforening Alm. 18 Projekter Orange = Sårbare og udsatte grupper Brun= Misbrugsområdet Rød=Aktiviteter

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Planlægningen af nytårsmarcherne i starten af det nye år er i fuld gang. Mange af jer sender pressemeddelelser ud forud for turene for at tiltrække mange deltagere

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere