Nyhedsbrev nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr TURKALENDEREN: 28. oktober Afslutningstur og efterfølgende fest i Tibberupparkens festlokaler. Menuen er 3 slags kød, ovnstegte kartofler, div. salater og dessert (overraskelse). Tilmeldingsfrist 4. oktober (næste klubaften). Arrangør til afslutningsturen søges juni 2018 Sauerland, Tyskland, klubtur. Nærmere følger. SIDEN SIDST: Nyhedsbrevet for august måned udkom desværre ikke, da formanden havde udfordringer med at finde tiden, efter skiftet til nyt arbejde, samtidigt med at han skulle passe sit gamle job. Næstformanden var også hængt op grundet sin planlægning englandsturen i september måned. Klubmødet den 2. august blev dog afviklet som normalt og bestyret af næstformanden. Kage manden var denne aften Susanne og Povl, som diskede op med lækkert hjemmebag og særlige kreationer til medlemmer, som ikke så godt kan håndtere søde sager. Tak for det. Mic fortalte om en fin 4-mands onsdagstur i Nordsjælland og Per fortalte om de positive oplevelser hos Claus Bull. Kagemand til klubmødet i september blev Kristian Heldt. Bestyrelsen afholdt det efterfølgende bestyrelsesmøde, hvor kun kassereren ikke kunne deltage, da han havde nattevagt på jobbet. Klubmødet den 6. september blev afholdt med en noget reduceret deltagerskare. 18 medlemmer var mødt op, men det skyldtes ikke manglende interesse, men bl.a. at flere medlemmer var på englandsturen og Grethe og Erik var på MC-tur til Sydtyskland. Vi var alle enige om at det havde været den ringeste danske MC-sommer i umindelige tider og i dag var kun Jesper og Kristian mødt op på to hjul. Kristian Heldt diskede op med tonsvis af diverse hjemmebragt kage, som faldt rigtig godt i de fremmødtes smag. Næste kagemand er næstformanden. Måske disker han op med Plumcake, hjembragt fra englandsturen.

2 Klubben havde den fornøjelse at byde et nyt (gammelt) medlem, Carsten Tetzlaff- Petersen velkommen. Carsten har været medlem, men efter en pause og investering i en ny MC, fandt han via klubbens hjemmeside interesse i at blive genoptaget. Carsten fortalte lidt om sig selv og glædede sig til at deltage i klubturene. For at overholde formalia, meldte Bent Rylander sig frivilligt som den der anbefalede Carsten til klubben. Ved mødet blev følgende emner vendt: - Bestyrelsen arbejder sammen med de øvrige foreninger på Egegården om at få kommunen til at installere trådløst internet i ejendommen. Den første kontakt til kommunen havde været positiv. De fortsatte forhandlinger blev dog udsat til efteråret. - Enkelte medlemmer har givet udtryk for, at de ikke modtager information via vores SMS-kæde. Medlemslisten gik derfor rundt, så de deltagene kunne rette eventuelle forkerte telefonnumre. Listen vil gå rundt igen ved næste klubmøde. - 3 MC og 6 personer fra klubben deltog ved bakkelukningen den 3. september. Flere fra klubben blev dog set som tilskuere på ruten. Lige den dag var vejret helt perfekt til MC-kørsel, hvilket også kan ses på de uploadede billeder og filmklip på klubbens Facebook side. - Reklame for Egegårds-træffet den førstkommende søndag (10/9). - Bestyrelsen er ved at opdatere den gode gamle huske/tjekliste, som medlemmerne kan trække på, inden de skal på en længere MC-tur. Listen gik rundt ved mødet, så deltagerne kunne supplere listen. Listen bliver lagt op på vores hjemmeside. - Stephan meeting den 13. august på privaten, blev også berørt. Dem som havde deltaget, håbede det ikke var sidste gang at Stephan (Claus Bull eller andre) arrangerede tilsvarende hyggearrangement. Det havde været en rigtig positiv oplevelse. - Kjeld Thor fortalte om en tysklandstur han havde været på her til sommer. Han havde kontaktet sin ven hos Dream & bike tours ( og spurgt om han ikke havde en tur sydpå. Det resulterede i at Kjeld kom med på en 6-dages tur til vinfestival omkring Rhinen og Mosel. Tak for den underholdende information. - Afslutningsfesten den 28. oktober 2017 afvikles som tidligere nævnt i de gamle festlokaler i Tibberupparken. Denne gang prøver vi noget helt 3., idet deltagerne betaler for maden, men skal selv medbringe alle drikkevarer (undtagen kaffe). Det bliver som ligeledes tidligere oplyst, Per slagter der står for menuen og prisen forventes at ligge på 200,-kr. pr. deltager. - Til sidst oplyste formanden, at han har fået nyt telefonnummer (se under fast indslag). NYT FRA BESTYRELSEN - Festudvalget med ansvar for klubbens 20-års fødselsdag i 2018 har nu bestilt lokaler til festen. Det blev på Holbæk Vandrehjem, hvor der er den nødvendige plads til arrangementet, inklusive underholdning og mulighed for overnatning. Planen bliver formentlig at afslutningsturen går fra tanken i Espergærde og via uransagelige veje til Holbæk, hvor deltagerne kan indlogere sig. Priserne

3 forventes at være absolut spiselige. Festudvalget er ved at lægge sidste hånd på en poster, der skal motivere så mange som muligt til at deltage - Bestyrelsen enstemmigt godkendt vores nye medlem, Carsten Tetzlaff og byder ham velkommen i klubben. - NYT FRA DEN STORE VERDEN Kommunikation mellem bil og MC: Bil til bil radarteknologi tilpasses i fremtiden også motorcykler, så motorcyklister også advares mod risiko for kollision med andre motorkøretøjer. Systemet er testet på Ducatis motorcykler og bruger den offentlige WLAN standard (ITS-G5) som grundlag for dataudveksling, hvor køretøjets data (type, hastighed, position og kørselsretning) opdateres 10 gange i sekundet. (kilde: Touring Nyt) Færger bliver elektriske: To ud af de fire færger mellem Helsingør og Helsingborg bliver nu rent elektriske. Det bliver Tycho Brahe og Aurora der først ombygges. (kilde: FDM) Ny plan for tunnel til Sverige: Transportministeriet, med opbakning fra regeringen og de svenske myndigheder går nu i gang med en strategisk analyse af mulighederne for en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg. Den fremtidige forbindelse skal finansieres ved brugerbetaling. (kilde: FDM) Tastefejl giver ikke altid en P-bøde: Retten i Glostrup har afgjort at en borger ikke skal betale en P-bøde, selv om han havde tastet 0 (nul)k i stedet for OK. Vægten er lagt på at der trods tastefejlen, ikke er tvivl om hvilket køretøj der var tale om. DAB forsvinder 1. oktober til fordel for DAB+: Har du en DAB radio, vil du efter denne dato ikke længere kunne modtage DAB signal. Det er dog muligt at købe en DAB+ adapter, som kan kobles til radioens USB-stik. Ved ændringen udvides antallet af kommercielle (DAB+)kanaler fra 6 til 18. DR s FM signaler forbliver uberørt. TØJBESTILLING Klubben har igen mulighed for at bestille tøj med logo og priserne er næsten de samme som i Kun T-shirt er blevet lidt dyrere. Som nævnt tidligere i nyhedsbrevet, ønsker leverandøren at begrænse farvemulighederne for alle tre tøjtyper og bestyrelsen fik ved seneste klubmøde mandat til at bestemme farverne. Samtidigt kan der kun tilbydes et hvidt eller sort klublogo (10x10cm) på brystet. Bestilling sker ved at udskrive bestillingslisten, udfylde den og aflevere den og pengene til kassereren. Bestillingen sendes derefter til leverandøren. Tøjets design kan findes på tøjleverandørens hjemmeside: hvor du i søgefeltet (shopsuche) skriver det nummer (ex. JN002) som står ud for den enkelte tøjgenstand.

4 SMCK BESTILLINGSLISTE 2017 Alle tryk er på 10x10 cm. på venstre side af brystet i sort. Farve Størrelse Antal Trykfarve a pris I alt Sort T-shirt kr. 120,00 JN002 kr. 120,00 kr. 120,00 kr. 120,00 kr. 120,00 Poloshirt JN070 kr. 155,00 kr. 155,00 kr. 155,00 kr. 155,00 Sweatshirt JN040 kr. 220,00 kr. 220,00 kr. 220,00 kr. 220,00 Samlet Bestilt af: Medlem nr.: Kassererens noter Betalt kontant Mobile Pay Andet Dato Bestillingssedlen afleveres til kassereren og genudleveres sammen med det bestilte tøj. Signatur Farvevalg: graphite grenadine royal turquoise white Halvt bryst Længde fra skulder Ærme længde inkl. manchet S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 54,00 cm 57,00 cm 60,00 cm 63,00 cm 66,00 cm 69,00 cm 74,00 cm 80,00 cm 66,00 cm 69,00 cm 72,00 cm 75,00 cm 78,00 cm 81,00 cm 83,00 cm 85,00 cm 55,00 cm 57,50 cm 60,00 cm 62,50 cm 65,00 cm 67,50 cm 70,00 cm 70,00 cm Vaskeanvisning:

5 Turen er nu fuldt booket, men det er muligt at blive skrevet op på en venteliste.

6 FAST INDSLAG: Særlige ture og arrangementer: Du er altid velkommen til at planlægge en tur eller et arrangement og du kan vælge at stå for det alene eller sammen med andre. Ture og arrangementer meddeles på vores klubaftner og kan postes på vores Facebook side og/eller på klubkalenderen på vores Google konto. Kalenderen vises også på hjemmesiden. Alternativt kan ture også planlægges via vores SMS-kæde, der forvaltes af formanden. Mellem kalenderens sommertid og vintertid, er der mulighed for fælleskørsel - Søndag kl. 10:00 for dem som vil køre en lang tur. - Søndag kl. 14:00 for dem, der kun har tid til en kort tur. - Onsdag kl. 19:00. De to dage er forbeholdt de spontane, hvor man bare kører ud i det blå. Ofte sker planlægningen når man mødes, men kan også annonceres kort forinden på vores Facebook side eller via SMS-kæden. Mødestedet for alle ture er Circle K tanken, Hovvej 52, 3060 Espergærde, med mindre andet er aftalt. Året rundt afvikler vi klubaften den første onsdag i hver måned kl. 19:00 på Egegården, Egegårdsvej 3 B Espergærde. Første tirsdag efter klubaftenen, holdes åbent bestyrelsesmøde kl. 19:00 på Egegården, Egegårdsvej 3B, 3060 Espergærde. Kontingent og anden indbetaling: Indbetaling af kontingent eller til arrangementer skal ske til: - Bankkonto reg.nr konto nr (Husk at oplyse dit medlemsnummer). - Mobile Pay tlf (Husk at oplyse dit medlemsnummer). - Kontant til kassereren på klubaftenen. Bestyrelsen: Formand Jan Vesth Marker jan.marker@hotmail.com Næstformand Per Bjerregaard Rasmussen perbras@me.com Kasserer Frank Lyby fjep@privat.dk Bestyrelsesmedlem 1 Ole Trier oletriernielsen@outlook.com Bestyrelsesmedlem 2 Henrik Jensen henrik.lene.jensen@gmail.com Suppleant 1 Jesper Harding Jensen jesper.harding.jensen@gmail.com Suppleant 2 Vakant Klubbens informationsmuligheder: Mail esp.smck@gmail.com Kalender Google konto: esp.smck@gmail.com SMS kæde Facebook SMCK Espergærde Hjemmeside

Nyt fra sidste klubaften 7. september. På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården.

Nyt fra sidste klubaften 7. september. På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården. Nyhedsbrev nr. 05. 2016. Nyt fra sidste klubaften 7. september På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården. Der var som sædvanlig en livlig snak om alt fra teknik

Læs mere

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 04. 2015. Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Vi var 23 klubmedlemmer som denne onsdag havde valgt at møde op til klubaftenen, og det blev næsten lige så hyggeligt som det plejer at være.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

16. april. Åbningstur SMCK - der køres i det Nordsjællandske, varighed 4 5 timer.

16. april. Åbningstur SMCK - der køres i det Nordsjællandske, varighed 4 5 timer. Nyhedsbrev nr. 01. 2016. Tour Kalender. 16. april. Åbningstur SMCK - der køres i det Nordsjællandske, varighed 4 5 timer. 4. maj. Pileborg invitere til åbent hus i anledning af sin 60 års fødselsdag. 5.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2015.

Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Tour Kalender Eremitageslottet onsdag den 10. juni 18.30 fra Statoil v. Jan Snerle Julemærkehjemmet 27 juni fra Statoil 9.45 Biker meal i Lynæs d. 2. juli Kulhusene 9. august Egegårdstræf

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2008.

Nyhedsbrev nr. 07. 2008. En anderledes dag på Egegården søndag den 8. September. Nyhedsbrev nr. 07. 2008. Der var kaldt til fælles samling på Egegården, SMCK er en del af dette fællesskab, som består af 14 foreninger som bruger

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Stort tillykke til Lone og Kim, som har valgt at slå pjalterne sammen, hvilket blandt andet indebærer, at Lone nu hver aften har mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 05. 2015.

Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Sidste klubaften d. august 2015 Vi var i alt 27 medlemmer som mødte op denne dejlige onsdagssommeraften. Formanden havde ferie, så han var blevet hjemme med hende den rødhårede

Læs mere

Referat generalforsamling.

Referat generalforsamling. Referat generalforsamling. Søndag den 30-03 kl. 14.00 Nyhedsbrev nr. 02. 2008. Formanden bød velkommen og havde købt basser i anledning af generalforsamling nr. 10 altsår klubben har 10 års jubilæum. 25

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyt fra sidste klubaften, onsdag d.7.maj 2014 Vi nåede at blive hele 33 medlemmer af SMCK og så lige Jens, som denne lidt små våde onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2016.

Nyhedsbrev nr. 03. 2016. Nyhedsbrev nr. 03. 2016. Tour Kalender. 11. juni og 20. august MC udstilling i Espergærde Center kl. 9.00 22. juni Tur til Eremitageslottet 18.30 fra Statoil 29. juni besøg på krigsmuseum i Gilleleje kl.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds.

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds. Nyhedsbrev nr. 01. 2013. Referat af generalforsamlingen 2013-03-31 Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer. Jørgen er valgt, igen. 2. Valg af referent. X formanden, valgt igen. 3. Beretning ved formanden. (sendes

Læs mere

13. til 20. august MC tur til Cesky Krumlov og Dresden. 20. august MC udstilling i Espergærde Center kl (aflyst).

13. til 20. august MC tur til Cesky Krumlov og Dresden. 20. august MC udstilling i Espergærde Center kl (aflyst). Nyhedsbrev nr. 04. 2016. Tour Kalender. 13. til 20. august MC tur til Cesky Krumlov og Dresden. 20. august MC udstilling i Espergærde Center kl. 9.00. (aflyst). 03 september er familietræf på Egegården

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2011.

Nyhedsbrev nr. 01. 2011. Referat af S.M.C.K. Generalforsamling 2011. Nyhedsbrev nr. 01. 2011. 27. marts 2011 kl. 14.00 - Sæson 2011/12 Afholdt på Egegården, Egegårdsvej 3 B, 3060 Espergærde Tilstede: Bestyrelsen, samt et stort

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

29. august 2013 - Sensommertur til Polen.

29. august 2013 - Sensommertur til Polen. Nyhedsbrev nr. 05. 2013. Nyt fra sidste klubaften d. 7. august 2013 Formanden var på ferie, så jeg fik som næstformand lov til at styre og ringe mødet ind, og det gjorde jeg næsten til tiden. Der var i

Læs mere

Referat fra SMCK`s generalforsamling.

Referat fra SMCK`s generalforsamling. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 28 Marts kl. 14.00. i den store Hestestald, der var rigtigt mange der var mødt op til generalforsamlingen på

Læs mere

Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til :

Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Club MC Vestsjælland Kalenderen vil fremover være "løbende", arrangementer kan mailes til webmaster, Ole Ystrøm: ystroem@ka-net.dk så vil jeg foranledige det indlagt. Kalender 2017 Redigeret 30-12-16 /

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2015.

Nyhedsbrev nr. 02. 2015. Nyhedsbrev nr. 02. 2015. Tour Kalender 1.hjælpskursus onsdag d. 20. maj kl. 19.00. på Egegården Dannevirke i Pinsen v. Benelli Per fra d. 22. til d. 25. maj Tysklandstur med Jürgen fra d. 22. til d. 25.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2013.

Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Sidste klubaften onsdag d. 1. maj 2013 Selvom både Formanden og kassereren havde meld afbud, så nåede vi alligevel op på at blive 32 medlemmer som kom og hyggede os i hinandens

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2007.

Nyhedsbrev nr. 01. 2007. Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2007. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 25-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OKTOBER 2012 Fredag den 5. oktober kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres krydderstegt

Læs mere

Referat af den årlige generalforsamling i SMCK, afholdt på Egegaarden i Espergærde.

Referat af den årlige generalforsamling i SMCK, afholdt på Egegaarden i Espergærde. Nyhedsbrev nr. 01. 2015. Referat af den årlige generalforsamling i SMCK, afholdt på Egegaarden i Espergærde. Der var mødt 39 medlemmer op på generalforsamlingen. Dagsorden: Formanden bød velkommen. 1.

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2003.

Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 30 Marts kl. 14.00. Der var lidt forvirring da bestyrelsen mødte op, det så ud til

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen..

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Kære Rådighedslønnere Så er vi halvvejs henne i året og mange ting er sket syntes vi lever både i DSB og BaneDK i en tid hvor de holder os

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Kasserere og medlemsadministratorer

Kasserere og medlemsadministratorer Kasserere og medlemsadministratorer Velkommen til kasserersystemet! Her har du adgang til alle jeres medlemmers oplysninger, og det er her, du kan lave rettelser, oprette nye medlemmer, og slette dem,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2010.

Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Åbent hus hos MCC. Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Lørdag den 12. juni var vi inviteret til åbent hus hos vores venner fra MCC Nordsjælland. Vi var 10 stykker fra klubben som aflagde dem besøg. SMCK havde købet

Læs mere

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Nyhedsbrev nr. 08. 2003. Vi var godt nok spændt på, hvor mange af SMCK`ere der ville dukke op til vores udstilling. Der skulle helst komme mere end 10 stk.

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2009. Generalforsamling. Dagsorden:

Nyhedsbrev nr. 01. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2009. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 29-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

1. Velkommen Velkomme Jacob

1. Velkommen Velkomme Jacob Dagsorden for bestyrelsesmøde: den 29.05.2017 kl. 19.00 Sted: Gitte Hougaard Christensen Morbærvej 15 8800 Viborg Deltagere: G.H., J.V., J.M., A.S., A.M.P., J.L., B.P. Afbud: H.K. Dagsorden Referent: Gitte

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Kasserere og medlemsadministratorer

Kasserere og medlemsadministratorer Kasserere og medlemsadministratorer Velkommen til kasserersystemet! Her har du adgang til alle dine medlemmers oplysninger, og det er her, du kan oprette nye medlemmer, og slette dem, der ikke længere

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 17. februar kl Klubhuset, Skjoldsvej.

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 17. februar kl Klubhuset, Skjoldsvej. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 17. februar kl. 18.30 Klubhuset, Skjoldsvej. Dagsorden den 3. februar: Pkt. 1: Gennemgang af referat fra generalforsamlingen den 27. januar 2015. Pkt. 2: Konstituering

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 28.08.2013 Tilstedeværende: Deltagere: Djimie Davidsen Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Natasja Lyse Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende:... 1 Dagsorden:...

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

GRIBSKOV CYKEL MOTION - 2015

GRIBSKOV CYKEL MOTION - 2015 Netop vendt hjem fra Silkeborg turen juni 2014 Medlemskontingent for 2015 Kontingentet for 2015 er kr. 400,- for aktive medlemmer og kr. 150,- for passive. Kontingentet skal indbetales senest den 1. april

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 1 Siden sidst Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. DMF Repræsentantskabsmøde: Mange medlemmer

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

A. Fuglsangsø Stafetten a. Planlægning af Fuglsangsø Stafetten (onsdag. 12. juni)

A. Fuglsangsø Stafetten a. Planlægning af Fuglsangsø Stafetten (onsdag. 12. juni) Referat d. 16. maj 2019 (Emne, indhold og beslutninger) Mødetype: Bestyrelsesmøde (kort) Sted og tidspunkt: kl. 09.00 11.30, ved Fuglsangsø centeret. Ansvarlig for mad/drikkevarer: Bent Ordstyrer: Annette

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2013. Nyt fra sidste klubaften. 3. juni

Nyhedsbrev nr. 04. 2013. Nyt fra sidste klubaften. 3. juni Nyhedsbrev nr. 04. 2013. Nyt fra sidste klubaften. 3. juni Der mødte 30 medlemmer op, og vi sad og hyggede os gevaldig, drak kaffe og spiste Snerlernes snegle i hele to varianter, indtil Formanden kl.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Støt vores lokale sponsorer: Bilsyn Ulsted Mejdahls Bageri XL Byg Hals Lund El Hals Marine Forening og Skyttelaug Byens Kiosk Gandrup Element Claudi Fisher Lund Dahl

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere