Der lægges strategi for krolfspillet med Venskabsklassen. Så var der afgang til Bloksbjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der lægges strategi for krolfspillet med Venskabsklassen. Så var der afgang til Bloksbjerg"

Transkript

1 Der lægges strategi for krolfspillet med Venskabsklassen. Så var der afgang til Bloksbjerg

2

3 Kære læsere. Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Ja, sådan sang jo Lille Per så skønt engang, og det meste passer da fint til dagen i dag. Det er godt nok endnu ikke søndag, men både sommer og sol bliver vi budt på. Jeg synes vi har haft endnu en helt fantastisk måned her i Levehjemmet, og selvom dagene stryger afsted, ja så er der bestemt også sket meget her i huset siden sidst. Sidst var vi lige blevet færdige med drivhuset, og nu kan jeg stå derude og se tomatplanter, der er højere end mig selv. Nu ER jeg så heller ikke så høj endda, meeeeeen alligevel. Orangeriet er ved at tage form i sansehaven, og jeg håber der ligger mange gode oplevelser og venter under taget derude. Venneforeningen har netop endnu engang slæbt en forrygende succes i hus! Det gjorde de, da de inviterede alle medlemmer på cirkusforestilling og hjemmelavede lagkager i festsalen. Vi var rigtig mange samlet, og der var masser af smil, klapsalver og rosende ord. Siden sidst, er der også sket en hel del i den røde bygning, hvor håndværkere og rengøringshold har haft travlt med at gøre klar til de nye aflastningspladser, som stille og roligt er ved at blive taget i brug. Endelig er der lige landet to turistbusser, og det er naturligvis alle dem, som har tilbragt en lille uges ferie på Djurs. Vi håber bestemt, at de har haft en dejlig ferie, som vi selvfølgelig glæder os til at høre nærmere om. Før vi når helt til sommerferieperioden, byder vi endnu engang indenfor (og udenfor) til en dejlig Sankt Hans aften. Jeg håber den bliver mindre våd end sidste år, men ellers er vi garderet. Jeg håber, at I alle får en skøn og dejlig sommer, og glæder mig rigtig meget til at se langt de fleste læsere til Hashøj Festen, som jo er fredag den 18. august. Mange sommerhilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Ihh, hvor er det godt, at du kommer mormor. Far sagde også i morges, at dit besøg var det eneste vi manglede! Den ene abe siger til den anden: -Nu har jeg lige spist en flue!!! -Føj, den må da have smagt afskyeligt! - Nej, det gjorde den ikke. Det var en bananflue En lille dreng og hans bedstemor var en tur i badeland, og imens bedstemoderen gik hen for at købe is, gik drengen lidt rundt og kiggede. På et tidspunkt kommer drengen forbi boblebadet, hvor et par ældre damer sidder og hygger sig. Drengen løber forskrækket tilbage til sin bedstemor og råber: Bedste, bedste vi må skynde os væk. De koger gamle damer her! Telefontid hos lægen: -Doktor, jeg tror jeg er ved at få Malaria! Jamen dog fru Jensen, hvorfor tror De det? -Jo, for jeg har læst, at i begyndelsen mærker man ingenting Lille Per går ind i en legetøjsbutik. Han går over til flyverne, og tager den allerflotteste ned fra hylden. Derefter går han over til kassedamen og giver hende en seddel. Kassedamen: Det her er ikke en rigtig pengeseddel! Per: Nej, men det er da heller ikke en rigtig flyver. Far, var i fattige, da du var barn? -Om vi var fattige? Vi var så fattige, så vi selv måtte gø, hvis vi hørte noget mistænkeligt! Blondinen til kørelæreren: -Skifte gear? -Sig mig, sagde du ikke lige, at bilen er helt ny? Kongerigets klogeste? -Faktisk er heste langt klogere end mennesker. -Hvorfor tror du det? -Jo, hvis 30 heste løber om kap stimler tusindvis af mennesker sammen for at se på det, men hvis 30 mennesker løber om kap, så er der aldrig en krikke, der gider ulejlige sig!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 28. juni Tillykke til juni måneds vinder: Solveig Kamp Annemonen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 1. juli: Finn Larsen (1946) Annemonen 7. juli: Peter Simonsen (1943) - Rosen 13. juli: Kirsten Sørensen (1946) Annemonen 24. juli: Flemming Eriksen (1943) - Syrenen 25. juli: Birgitte Jensen (1931) - Violen VELKOMMEN TIL: Inge Hein Violen Beboere i midlertidig bolig Rosen bliver forkælet med stegte ål og snaps.

7 GUDSTJENESTER I JULI: Onsdag den 5. juli kl i festsalen. Onsdag den 19. juli kl i festsalen. -Alle er velkomne. Vi drikker kaffe efter gudstjeneste. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 11. juli. Tirsdag den 25. juli. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: Der er desværre to sommerferieafløsere, der ikke er startet som planlagt. I stedet for de to, starter Amalie og Stephanie og er her frem til den 20. august Den 1.juli byder vi velkommen til fem nye medarbejdere, som er ansat i forbindelse med de midlertidige boliger: Birgitte Hansen, Camilla Pedersen, Edith Larsen, Susanne Kindler og Susanne Stage.

8 CIRKUS MED VENNEFORENINGEN: Så landede kameraet efter en ferietur til Djurs, og som jeg lovede i sidste nummer af Bjergby Posten, kommer her en lille kavalkade fra den dag Venneforeningen havde inviteret til Cirkus og hyggeligt samvær i festsalen. Hanne.

9

10 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Formand: Kirsti Larsen Aronsvej Slagelse Tlf.: , mail: kislarsen@hotmail.dk Næstformand Lis Jänichen Sørby Parkvej 64, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: lisla@live.dk Sekretær: Sonja Mikkelsen Slotsvænget Slagelse Tlf.: , mail: finja@hotmail.dk Kasser: Anja Eriksen Egebjergvej 23, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: dahlmoes@hotmail.com Bestyrelsesmedlem: Inga Pedersen Aronsvej 4, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: ivp4@live.dk Suppleant: Flemming Jänichen Sørby Parkvej 64, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: lisla@live.dk Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen Tlf.: , mail: hmols@slagelse.dk Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

11 BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. Alle er velkomne. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har indgået en samarbejdsaftale med Sørby IF, som nu overordnet står for Sjov Motion. Det er Annie, som står for den ugentlige motion sammen med vores frivillige Elin Persson. - Sjov Motion holder sommerferie i juli og august måned. VEL MØDT.

12 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 20. juni 2017, kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne Vi starter med at synge. Nyt fra o Keld: Opfølgning på de midlertidige boliger: Boligerne er nu åbnet, og der er pt fire nye beboere. I alt bliver 10 midlertidige boliger taget i brug. Birgitte, Camilla, Edith og Susanne og Susanne er nye medarbejdere, som starter 1. juli. Nyt punkt på fremtidige Cafémøder: Nyt fra de midlertidige boliger. Orangeriet: -Er nu bygget færdigt, og kan tages i brug. Jens har sørget for havemøbler derude. Vinduespolering: Som aftalt på sidste møde har Keld undersøgt i forhold til vinduespolering i boligerne, og det er en del af den serviceydelse, som ligger under rengøringspakken. Arbejdet vedr. indgangspartiet: Der bygges nyt indgangsparti fra uge 29, så vi får gjort noget ved træk og sus ved Syrenen. Udvendig vandhane/slange til urtehaven og drivhuset: -Er nu etableret. Der er ønske om, at få noget at hænge slangen på, samt en række fliser mere. Facebook: Andre hjem har en lukket facebook gruppe, hvor gruppens medlemmer kan lægge billeder op. Vi undersøger muligheden, og de familiemedlemmer, der deltager i dagens møde, synes det er en god idé. Ferietid:

13 Vi er på vej ind i ferieperioden, hvor der naturligvis vil være flere afløsere i hverdagen. De 3 hjem: o Violen: Intet nyt. o Rosen: Intet nyt. o Syrenen: Har i denne uge en praktikant, Camilla. Karina er hos Syrenen i tre måneder. o Familiemedlemmerne: Opfølgning på det ønskede rullebord til billardholdet: Bordet er kommet. Medarbejderne skal øve sig i, at lade bordet stå, så Jytte kan sætte det brugte service retur. o Medarbejderne: Hanne læser op fra Charlotte, som ikke kan deltage i dag: Jeg har givet Hanne lov til at læse mit indlæg op for jer, der er kommet. Jeg er kørt en tur med Flemming. Han gør i dag brug af sit klippekort. Ellers er Jeg/Charlotte ved at arrangere en tur til sporvejsmuseet Skjoldnæsholm, hvor de snarest indvier en ny bushal. -André Rieu skal vi igen se i Korsør biograf. Han vil spille en transmitteret koncert fra Østrig den juli. -Heidi G har arrangeret en ferietur til Musholm til august. -Jeg/Charlotte er ved at arrangere en ferietur til Enø, nærmere bestemt Karrebæksminde Feriecenter. Ellert et godt råd, det er at holde øje med husenes opslagstavler, hvor vi løbende hænger opslag op om de forskellige ture. Ha et rigtig godt møde. Sommerlige hilsner og vi ses. Charlotte.

14 Vi har afholdt en fantastisk hyggelig Valdemarsdag og afslutning med Venskabsklassen, der inkluderede pølsevogn og krolfspil. Nogle af de unge mennesker har tilkendegivet, at de fortsat vil komme på besøg her i huset. Efter sommerferien starter vi forfra med den nye 1. klasse, som var her i fredags med deres børnehaveklasseleder. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Ældrerådet har for nylig deltaget i plejecenterledernes ledernøde, for at få mere indsigt i plejecentrenes hverdag og opgaver. Valget til Ældrerådet i efteråret bliver et brevvalg fremfor et fremmødevalg. -Vi opfordrer naturligvis til, at alle med mulighed gør deres indflydelse gældende ved at deltage afgive stemme. -Sonja Mikkelsen fortæller om arbejdet i foreningen Pårørende til demens, hvor hun er bestyrelsesmedlem. Foreningen har haft besøg i Blomstergården af Ældreministeren. Vi får tilbud om at få fire Rickshaws til at køre tur en eftermiddag. Vi aftaler, at det evt. bliver samme dag som vi holder sensommer OL. Kommende Cafémøder: -Tirsdag den 11. juli, kl Tirsdag den 22. august, kl Tirsdag den 19. september, kl Tirsdag den 24. oktober, kl Tirsdag den 21. november, kl Tirsdag den 19. december, kl

15 Fantastisk aften på Feriecentret Musholm i Korsør Onsdag d kl. 16 drog vi 14 personer afsted fra Levehjemmet. Vi havde bestilt bord til arrangementet, Sang- og Musikaften på Musholm med en 3 retters menu og Trols Christensen ved tangenterne, som spillede og sang for os på feriecentret. Vi blev modtaget i Restaurant Evald af et smilende personale, som bød os hjerteligt velkommen, til et flot, langt og veldækket bord med den skønneste udsigt til Musholm Bugt og de grønne områder, der omkranser Musholm Feriecenter. Solen skinnede fra en sky fri himmel og temperaturerne var sommerlune, hvilket mindede én om, at nu er sommeren her endelig. Solen skinnede også ind af de store vinduer på restauranten og udsigten til Musholm Bugt var helt i top. Troels Christensen bød os også hjerteligt velkommen og vi fik en helt speciel personlig velkomst til Levehjemmet. Troels Christensen har været på besøg flere gange, her i Levehjemmet og vi genkender hans velklingende toner, så hurtigt kan der høres en nynnen ved bordene.

16 Forretten var hjemmebagte grove tarteletter fyldt med høns i asparges. En yderst velsmagende forret, som dels smeltede på tungen, og dels kunne man smage og fornemme de sprøde samt friske asparges. Hovedretten var gammeldags svinekam stegt som vildt, serveret med hvide kartofler, sødt/surt, grøntsager og yderst velsmagende skysauce. En hovedret, som hvor mor lavede den dejligt, og minderne kom til live rundt om bordet, fornemmede man. Desserten var den velkendte og velsmagende citronfromage, der afsluttede menuen helt perfekt. Lavet efter køkkenchefens egen opskrift. Sommerlige hilsner Charlotte. Efter middagen fik vi alle luftet danseskoene godt og grundigt, hvilket også var udmærket ovenpå al den skønne mad.

17 Arnes Busser sørgede for, at vi kom sikkert i mål begge veje, og det var rigtig skønt, for så havde vi andre god tid til at sidde og småfjante. (Red./Hanne)

18 Farvel og på gensyn til vores organist Søren Søren, som har været på et midlertidigt ophold her i huset, og som til daglig spiste med hos Rosen, er nu rykket tilbage til sin egen lejlighed i Slagelse. Orla og jeg havde fornøjelsen med, at køre ham tilbage til sin lejlighed. Søren har trænet meget ihærdigt på at komme tilbage efter en periode på 2 måneder her i huset. Vi har hygget os i Sørens selskab i de to måneder han har boet her. Han gav afslutningskoncert for os alle på Valdemarsdag den 15. juni, hvor han gav et brag af en koncert. Vi ønsker Søren held og lykke på sin videre vej og glæder os til snarlig gensyn. Vi var heldige at Søren dukkede op til Sankt Hans. Sommerlige hilsner Charlotte SANSEHAVEN: Ib har kørt rundt på vores dejlige græsslåmaskine, og ordnet sansehaven. Han og Finn giver det en skalde, med ophæng og ukrudt, så her bliver dejligt og ordnet i haven. Det er skønt at få den slags hjælp, det er til glæde og gavn både for øjet, for at de unge mænd bruger deres evner og ikke mindst er der jo en dejlig økonomisk gevinst, ved at vi ikke skal ud og hyre et haveselskab til det. Det er en af de dejlige ting ved Levehjemmet, sammen kan vi trylle. Så sig endelig til hvis der er flere, der gerne vil være med eller hjælpe til på anden måde. Heidi G

19 Sommermøde i Præstegården. En dejlig sommerdag, med solskin og højt humør skulle vi afsted til det årlige sommermøde. Bussen kom klokken 13 og vi satte os godt til rette. Vi Sisse, Irma, Finn, Orla, Ingrid, Edith, Willy, Niels, Fillippa, Karen, Ib, Gerner, Torben, Lars, Jytte, Leif, Laila og Heidi. Det var dejligt at nyde udsigten og de grønne marker, men inden længe var vi fremme. Bussen smøg sig ind langs kirkemuren, og vi blev sat af lige foran det store telt. Vi skulle rejse os, for derefter at sætte os godt til rette, til et par dejlige timer. Vi blev vel modtaget, både af Mai, kordegn, præst og de øvrige gæster, der var kommet. Blev guidet ind og fyldte en god sjat op i teltet. Vi startede med velkomst fra vores præst, dernæst en fælles velkomstsang.

20 Så blev bandet Ledvogterne præsenteret, som var to banjospillere, to violiner, guitar og kontrabas. De spillede dejlig folkemusik fra verden. Undervejs blev den ene banjo byttet ud med først et vaskebræt og dernæst en sav, virkelig imponerende. Mens vi lyttede til den dejlige musik, blev der serveret lagkager, i massevis og selvfølgelig kaffe. Minsandten om ikke lagkagerne rokerede og nogle nåede at smage 3-4 forskellige. Der var dejlig stemning og smil på læben, nogle mødte gamle bekendte, og andre fældede en tåre til en af deres kendte sange. I pausen var der fællessang, med ønsker fra os alle. Vi fik endnu mere dejlig musik og sluttede af med grin og snak. Vores buschauffør Arne måtte smage lagkagen, inden vi skulle op i bussen, så det gav os lidt ekstra hygge tid. Da vi alle var plantet godt i sæderne, havde der listet sig en varevogn ind på parkerings pladsen, så vi var fanget. Arne og Heidi stemte dørklokker og det lykkedes os at finde rette ejermand, så turen kunne fortsætte hjemad. Rigtig dejlig dag, i skønt selskab og gode lagkager. Hilsen Heidi.

21 Afslutning med Sjov Motion den 12. juni Så kom dagen, hvor vi skulle holde sommerafslutning med Sjov Motion. Dagens store overraskelse var, at Elin - vores frivillige ven af huset gennem flere år var mødt op. Elin har holdt pause på grund af sygdom. Elin var kommet på benene igen og havde taget sin harmonika under armen, hvilket vi har savnet, siden hun blev syg. Der var som altid dækket fint op med et hyggeligt kaffebord med lys og servietter. Som altid mangler der ikke noget når Susanne står for borddækningen. I anledning af at det var et afslutningsarrangement, var der, udover de lækre hjemmebagte småkager, også chokolade til den søde tand. Men først skulle motionen klares, inden det blev tid til kaffe m.m. Anni var som altid klar med et godt og underholdende program, hvor næsten hele kroppen bliver arbejdet igennem på en blid og nænsom måde. Dertil en god omgang musik, som vækker minder hos os ivrige gymnaster. Vi ser frem til at Sjov Motion starter op igen den 4. september. God sommer fra Sjov Motion. Sommerlige hilsner Charlotte.

22 Afslutning med venskabsklassen d. 14. juni Så kom dagen, hvor det blev det allersidste hyggelige møde med vores venskabsklasse (6. klasse) og deres klasselærer Jytte fra Hashøjskolen her i Levehjemmet Vi har med stor fornøjelse fuldt de unge mennesker op igennem deres skolegang til nu i 6. klasse. Efter sommerferien skal klassen videre til en anden skole, da Hashøjskolen kun går op til 6. klassetrin. I dag var det så sidste gang, at vi skulle hygge os sammen, og beboerne havde peget på et program med en omgang Krolf og mad fra en lejet pølsevogn. Vi startede med at dyste på vores egen Krolfbaner som består af henholdsvis 6 og 12 huller. Vi blev inddelt i små hold, som bestod af 4-5 unge mennesker og 2 beboere. Herefter kunne spillet gå i gang, hvor det gælder om på færrest slag at få kuglen i hul. Efter mange grin og flere kølleslag, var det tid til valgfri pølser og bøfsandwich fra pølsevognen. Der var kø ved pølsevognen, da sulten meldte sig. Den velsmagende mad fik flere af os til at komme igen.

23 Når sommerferien er slut starter vi op igen med en helt ny børnehave-/venskabsklasse, som vi gerne skal følge op igennem deres skolegang til 6. klasse. Sommerlige hilsner Charlotte

24 SANG OG BØRNEHAVEKLASSE: Fredag den 16. juni havde vi besøg af børnehaveklassen. Børnehaveklassen sang 10 gode sange for os. De havde lært dem udenad, og det var virkelig flot. Efter sangen blev der serveret gulerodsstænger og agurkestænger med to slags dip. Jeg fik fortalt, at det skulle være vores nye/kommende venskabsklasse. Hilsen Aase.

25 Tur til fiskehandler i Skælskør. Egon og Heidi skulle en smut til Skælskør og fange René. Helen bestilte fiskefrikadeller fra fiskehandleren, for det er en af ynglings pålægget på Rosen. Vi fangede først René og han og Egon guidede hen til fiskehandleren, dog var vi lidt tidligt på færre, så den var ikke åben endnu. Det slog os dog ikke ud, for René foreslog at vi prøvede i Korsør. Dejligt at vi fik set lidt andet og ganske rigtigt da vi kom til Korsør, var der åbent. Vi fik købt frikadeller og Egon var så god at teste en på vej hjem, for vi ville jo ikke servere noget skidt herhjemme. Han godkendte dem, dog skulle den havde været varm, så var den lige i øjet. Vi fik smurt nogle madder og Syren fik lagt nogle på køl til aftens maden. Dejlig tur og god underholdning. Hilsen Heidi.

26 Så blev det Sankt Hans og sommer. En utrolig dejlig aften, hvor vi startede i festsalen med ikke mindre end ca. 90 spisende gæster. Både naboer, familier, medarbejdere og ikke mindst alle jer der bor her, og gør vores arbejdsdag til en fest. Bordet havde natpigerne pyntet så flot, og det blev afrundet med blomster fra haven. Menuen var hjemmegjort, på den ene eller anden måde. Heidi O. havde blandt andet lavet de lækreste frikadeller, Lillian havde blandt andet tryllet en dejlig lage og varm kartoffelsalat, Ingrid havde skrællet en ordentlig portion kartofler, Laila blandede den lækreste salat, Niels (Jyttes mand) grillede en masse lækre pølser, Susanne havde sørget for de våde varer, Betinas datter Kimmie piskede flødeskum og klarede opvask, Heidi G. lavede hvidløgssmør og hendes datter Theresa og veninde bagte kagerne og isen var frisk og hjemmerørt fra Paradis i Næstved. Dejlig nydelse og snak i lange baner.

27 Dernæst havde Hanne samlet grene flere uger til vores store bål, det var dog svært at tænde trods gode taler fra Åse og Keld. Åses om historien bag Sankt hans traditionen, og Keld præsenterede sig selv, til hans første Sankt Hans i Levehjemmet. Det lykkedes Keld, at få fut i bålet og heldigvis havde Hanne sørget for mikrofon, som Willys svigersøn var sød at synge for i, for det stak lidt af for os alle. Der var dejligt mange fremmødte naboer og der blev købt kager, kaffe og drik i lange baner. Alle gik ind eller hjem med et smil på læben og bålet blev med lidt forhindringer slukket til sidst. Super skøn aften. Heidi G.

28 Fyraftenssang hos Mai og Kurt Så blev det endelig dagen, nemlig den 28. juni og klokken var kun lige passeret 15.30, hvor vi skulle hjem og hygge hos Mai og Kurt. Vi havde glædet os til at det endelig blev dagen, hvor den stod på hygge med sang og dertil fik vi kaffe; te; vin; småkager; frugt og grønt. Der var en fantastisk stor tilslutning til arrangementet hele 23 tilmeldte her fra Levehjemmet. Så Heidi havde hyret Arnes Busser til at fragte os sikkert derop og hjem igen. En rigtig god oplevelse, selv om køreturen kun tog små 10 min. Der var lagt op til dejlig korhygge og fællessang med Mai ved klaveret. Teltet var nærmest ikke stort nok til alle os glade gæster. Og i dagens anledning var korpigerne, der synger sammen med Mai til stede og gav os, der var der en skøn forsmag på deres kunnen. Det var nogle søde unge piger, som var dygtige til at synge men også hyggede sig i selskabet. Tilstede var også korpigernes familier, venner af Mai og Kurt samt venner af kirken og os fra Levehjemmet, som fyldte godt op i det opstillede partytelt. Flaget blafrede flot i vinden, så man blev helt stolt over at være dansk. Så tusind tak til Mai og Kurt for at åbne deres hjem op for os endnu engang. Vi er jo så glade for at opleve deres sangglæde, som de gerne deler med os hver onsdag eftermiddag. Sommerlige hilsner Charlotte

29 Kære alle. Tusind tak for en rigtig dejlig Valdemars dag,,, Dejligt fremmøde og vi kunne se at den dejlige mad med våde varer Bekom alle vel.. Fisken kom fra Gittes fiskeforretning i Korsør. Kartofler og Jordbær fra Pileager gård i slagelse. Snaps fra spritfabrikkerne.. Kærligste Hilsner fra Syren

30 TILLYKKE ROSA & KELD: STUDENTERNE: REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ

31 HVAD SKER I OKTOBER 2015 :

32 Det sker i juli 2017: Mandag 3. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 4. juli. Formiddag: Boccia i festsalen med Charlotte Onsdag 5. juli Formiddag: Gudstjeneste i festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 6. juli. Formiddag: Købmanden holder åbent Fredag 7. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 10. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 11. juli. Formiddag: Boccia i festsalen med Heidi G Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Onsdag 12. juli. Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 13. juli. Formiddag: Købmanden holder åbent Fredag 14. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet

33 Mandag 17. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Onsdag 19. juli. Formiddag: Gudstjeneste i festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 20. juli. Formiddag: Købmanden holder åbent Fredag 21. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 24. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 25. juli. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 26. juli. Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 27. juli. Formiddag: Købmanden holder åbent Fredag 28. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 31. juli. Eftermiddag: Billard i Smilehullet BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE:

34 På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Sygeplejerske : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak.

Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak. Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak. Kære læsere. Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Ja, sådan sang jo Lille Per så skønt engang, og det meste passer

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Anna uden Anders af Charlotte Krainert

Anna uden Anders af Charlotte Krainert Anna uden Anders af Charlotte Krainert Indhold Den syge chauffør... 4 Annas plads... 5 Annas udsigt... 6 Stoppestedet... 6 Et ønske... 9 Larm i bussen... 10 En skoleklassse... 11 Hjemme hos Anna... 12

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2 Juni - september I starten af juni måned var vi alle inviteret til at fejre Mortens 40 års fødselsdag i Odense. Vejret var fint, og børnene legede med William, Marie-Louise og Caroline Senere på måneden

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere