Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak."

Transkript

1 Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak.

2

3 Kære læsere. Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Ja, sådan sang jo Lille Per så skønt engang, og det meste passer da fint til dagen i dag. Det er godt nok endnu ikke søndag, men både sommer og sol bliver vi budt på. Jeg synes vi har haft endnu en helt fantastisk måned her i Levehjemmet, og selvom dagene stryger afsted, ja så er der bestemt også sket meget her i huset siden sidst. Sidst var vi lige blevet færdige med drivhuset, og nu kan jeg stå derude og se tomatplanter, der er højere end mig selv. Nu ER jeg så heller ikke så høj endda, meeeeeen alligevel. Orangeriet er ved at tage form i sansehaven, og jeg håber der ligger mange gode oplevelser og venter under taget derude. Venneforeningen har netop endnu engang slæbt en forrygende succes i hus! Det gjorde de, da de inviterede alle medlemmer på cirkusforestilling og hjemmelavede lagkager i festsalen. Vi var rigtig mange samlet, og der var masser af smil, klapsalver og rosende ord. Siden sidst, er der også sket en hel del i den røde bygning, hvor håndværkere og rengøringshold har haft travlt med at gøre klar til de nye aflastningspladser, som stille og roligt er ved at blive taget i brug. Endelig er der lige landet to turistbusser, og det er naturligvis alle dem, som har tilbragt en lille uges ferie på Djurs. Vi håber bestemt, at de har haft en dejlig ferie, som vi selvfølgelig glæder os til at høre nærmere om. Før vi når helt til sommerferieperioden, byder vi endnu engang indenfor (og udenfor) til en dejlig Sankt Hans aften. Jeg håber den bliver mindre våd end sidste år, men ellers er vi garderet. Jeg håber, at I alle får en skøn og dejlig sommer, og glæder mig rigtig meget til at se langt de fleste læsere til Hashøj Festen, som jo er fredag den 18. august. Mange sommerhilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Ægteparret: Sommeren er for døren, og vi kan sende meteorologen på hospitalet, hvis han får problemer med vejret Han var en temmelig omfangsrig mand, så hans kone sagde: -Egentlig er det utroligt, skat, at det tager et egetræ 200 år at opnå den samme omkreds som du allerede har. I Skolen: Nå Per, kan du så nævne fem slags bær?, spørger lærerinden. Ork ja, der er jo brombær, hindbær, jordbær, stikkelsbær og carlsbær Hos ejendomsmægleren: -Jo, jeg ved faktisk, hvor De kan få en hule i det prisleje, De kan betale. Men desværre bor der en ræv i forvejen Bryllup: Hvordan kan det være, at det hedder at fri til en kvinde, når man bliver bundet resten af livet??? Og skotten Den ene skotte til den anden: Puhhhh, nu skal jeg vist ikke have mere whisky. Jeg synes jeg begynder at se dobbelt! Åhhh, siger den anden. I mens jeg husker det, skal du da lige have de kroner som du lånte mig i sidste uge han rejser sig og smider en halvtredser på bordet. Hvorfor har svanen så lang en hals? -Det er for, at den ikke skal drukne, når det bliver højvande! Chefen: Hvorfor blev du væk hele dagen i går, når jeg kun gav dig en halv fridag? -Jo, men chefen har da selv sagt, at man aldrig skal gøre tingene halvt To venner mødes. -Hold da op, hvor er din ene hånd beskidt. -Ja, jeg har lige kørt svigermor til toget. -Det bliver man da ikke så snavset af? -Jo, jeg kunne da ikke lade være med lige at klappe lokomotivet

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 28. juni Tillykke til maj måneds vinder: Ingrid Syrenen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 6. juni: Svend Randløv (1930) - Violen 28. juni: Egon Seerup (1933) Syrenen VELKOMMEN TIL: Svend Randløv Violen Beboere i midlertidig bolig BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Rona Plambech - Violen June Larsen - Violen

7 NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: Inden længe, er de vante medarbejdere i gang med at afholde deres sommerferie. Vi får derfor hjælp af nogle ferieafløsere, der alle er uddannede enten SSH eller SSA. Om dagen vil det være: Mogens, ansat i perioden Kirsten, ansat i perioden Anne-Marie, ansat i perioden Maibrit, ansat i perioden Om aftenen: Betina, ansat i perioden fra nu Ann-Marie, ansat i perioden Om natten: Anne GUDSTJENESTER I JUNI: Onsdag den 7. juni kl i festsalen. Onsdag den 21. juni kl i festsalen. -Alle er velkomne. Vi drikker kaffe efter gudstjeneste. Tirsdag den 13. juni: Sommermøde i Lundforlund se opslag om turen andet sted i Bjergby Posten. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 13. juni. Tirsdag den 27. juni.

8 CIRKUS MED VENNEFORENINGEN: Fredag sidst i maj, havde Venneforeningen inviteret til cirkus i festsalen. Vi havde besøg af Suzanne Berdino, hendes datter Charmaine og hendes mand David fra Cirkus Arena. Suzanne fortalte lidt historisk fra hendes opvækst, og om hvordan Cirkus Arena har udviklet sig henover årene. Snart efter var der i manegen to geder, som virkelig forstod at få smilene frem hos os tilskuere. De blev efterfulgt at Charmaine, som tacklede den ene hula hop ring efter den anden. Der var en, der var to, der var tre - og hun blev ved. Hun var rigtig skrap til det, og lod sig ikke hæmme af, at der jo ikke er specielt højt til loftet. Så blev det Davids tur til at imponere os, og til at hjælpe sig, havde han en blå og gul ara papegøje. Den var helt fantastisk, og kunne udføre det ene sjove trick efter det andet, og var både underholdende og betagende at se på. Kort efter kom fire livlige hunde vimsende ind, for at vise os en masse forskellige kunster. Der blev klappet og grinet til den helt store guldmedalje, især da den ene hund satte sig i en dukkevogn, som en anden hund skubbede ud, alt imens den gik på bagbenene.

9 Hele forestillingen blev rundet af i fin stil med den kæreste lille pony, som sammen med Suzanne forstod at tage alles hjerter med storm. Festsalen emmede af stemning og glæde, da Venneforeningen efterfølgende bød på øl og vand, samt kaffe og hjemmelavede lagkager. -Alle var fyldt op både i humør og maver, og jeg må sige, at vi har en Venneforening som virkelig forstår, hvad der skal til, for at skabe liv og glæde for deres medlemmer, og uden så mange dikke darer får de lige arrangeret sådan en herlig eftermiddag, som vi alle kan nyde godt af rigtig længe. -Tusind, tusind tak. Hanne. Vi fik taget en masse billeder fra forestillingen, som vi glæder os til at vise i næste nummer af Bjergby Posten. Kameraet, som billederne ligger på, drog næste morgen afsted på ferieturen til Djurs, før jeg fik overført billederne. -Det er jo altid dejligt, at have noget forhåbentligt godt i vente. Hanne

10 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Formand: Kirsti Larsen Aronsvej Slagelse Tlf.: , mail: kislarsen@hotmail.dk Næstformand Lis Jänichen Sørby Parkvej 64, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: lisla@live.dk Sekretær: Sonja Mikkelsen Slotsvænget Slagelse Tlf.: , mail: finja@hotmail.dk Kasser: Anja Eriksen Egebjergvej 23, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: dahlmoes@hotmail.com Bestyrelsesmedlem: Inga Pedersen Aronsvej 4, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: ivp4@live.dk Suppleant: Flemming Jänichen Sørby Parkvej 64, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: lisla@live.dk Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen Tlf.: , mail: hmols@slagelse.dk Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

11 BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. Alle er velkomne. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har indgået en samarbejdsaftale med Sørby IF, som nu overordnet står for Sjov Motion. Det er Annie, som står for den ugentlige motion sammen med vores frivillige Elin Persson. - Sjov Motion holder sommerferieafslutning mandag den 12. juni. VEL MØDT.

12 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 23. maj 2017, kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne Vi starter med at synge fødselsdagssang for Ragnhild. Nyt fra o Keld: Vi har fået grønt lys til at etablere aflastningsboliger i den røde bygning. I første omgang bliver det 5 i Anemonen og to i Liljen. De åbner 1. juni. Der er ansat 5 nye kollegaer pr. 1. juli. Nyt tilbud: Klippekort ordningen er sat i værk. Det betyder at hver beboer får en times ekstra samvær om måneden. Det kan være en gåtur, bytur el. andet. Venneforeningen holder cirkus på fredag kl Der har været forslag om at søge en Richshaw. Vi vil gøre det, hvis der bliver efterspørgsel, men umiddelbart er behovet ikke til stede. Der bliver bygget i sansehaven. I midten af haven bliver der opført et orangeri. Vinduespolering 4 gange årligt, står nævnt som en del af rengøringspakken. Keld undersøger hvem og hvordan det udføres. De 3 hjem: o Violen: Har mistet Rona og June. Ny beboer: Svend Randløv flytter ind den 1. juni Violen har flyttet om i spisekøkkenet, og sidder nu ved tre mindre borde. Har også fået dækkeservietter med billeder på.

13 Line elev er stoppet. o Rosen: Intet nyt. o Syrenen: Vil gerne have vand ud til drivhuset, fra kælderen. Regnvandstønder er bestilt. Syrenen er i gang med at planlægge Valdemarsdag. Snakker også planlægning af høstfest. o Familiemedlemmerne: Ønsker et rullebord til den dejlige kaffe ved billard, for så vil Jytte meget gerne rydde af. o Medarbejderne: Afslutning med venskabsklassen onsdag den 14. juni. Hvad skal vi? Krolf og pølsevogn bliver aftalt. Ønsker til underholdning ved Hashøjfesten: Gerlev idrætshøjskole eller linedance. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: -Ældrerådet har for nylig holdt møde om demens for de pårørende. Der var stor opbakning, og det forsøges at holde samme møde i Skælskør og Korsør. -I år er der valg til Ældrerådet. Alle over 60 år kan stemme. Valget forventes den 21. november. Slagelse Ældreråd har pt ingen formand, og har derfor kollektiv ledelse. Kommende Cafémøder: -Tirsdag den 20. juni, kl Tirsdag den 11. juli, kl Tirsdag den 22. august, kl Tirsdag den 19. september, kl Tirsdag den 24. oktober, kl Tirsdag den 21. november, kl Tirsdag den 19. december, kl

14 Spontan køretur den 22. maj med René. Anna, Torben, Orla, Egon, Flemming, Åse, René og Charlotte, var ude at trille en dejlig tur i det solrige vejr. Duften af de nyligt udsprungne flotte rapsmarker mødte os, som noget af det første, da vi kom ud i de endnu mere landlige omgivelser. Solen stod højt på himlen og havde endelig fået magten til at varme os igennem. Vindmøllerne drejede lystigt i vinden mens landskabet var grønt og frodigt. Turen gik igennem det smukke Skælskør Nor med udsigt til campingpladsen, der ligger meget ideelt helt ud til vandet. Her var der et par badene, der trodsede de lave vandtemperaturer og nød solens varme stråler imens. Vi passerede også de flotte æbletræer, der stod på rad og række. De havde næsten smidt alle blomsterne, og lagde an til at få æblerne til, at vokse sig store i solens skær. Vi kørte ud over landet på vores vej til Slagelse, igennem Skælskør; Lund for Lund; Sønder Bjerge og over Bjerge Å, for derefter at passere igennem Høve, Flakkebjerg, forbi Garder husarernes kaserne og ende op i Slagelse, hvor vi skulle spise frokost på Café Vivaldi.

15 Det dejlige flotte vejr gjorde, at vi kunne sidde udenfor på Café Vivaldi og nyde frokosten i det lune vejr. Vi fik forskellige frokostretter såsom pasta med karry; 3 håndmadder; hvidløgsbøf med grove fritter; toast med skinke og ost. Dertil bestilte vi vin, øl og sodavand. En dejlig frokost i sommerlune temperaturer og i en god stemning, hvor vi alle havde en dejlig tur. Sommerlige hilsener Charlotte.

16 Tur til Karrebæksminde 1. maj Den 1. maj kørte René os ud på en dejlig køretur til Café Karrebæksminde på Karrebæksminde havn. På denne arbejdernes kampdag var Orla, Åse, Anna, Willy, René og jeg med på en tur ud i det danske land, hvor vi endte i Karrebæksminde. Solen stod højt på himlen og endelig kunne varmen fra solen mærkes i ansigtet. Blæsten var efterhånden blevet til en lettere behagelig brise. Turen ud over det danske land, var en smuk tur inden vi nåede frem til caféen. Her fik vi et langt bord ude i deres hyggelige udestue med kig ud til kanalen, som lå lige ved caféen. Her passerede store skibe igennem, som vi ellers ikke troede havde mulighed for, at komme igennem kanalen. Orla bestilte en velsmagende hakkebøf med tilbehør og vi andre bestilte Pariserbøf med det sædvanlige lækre tilbehør. Alt var meget velsmagende, og dertil fik Willy en veltempereret øl; Orla, Åse og Anna fik et glas vin og vi andre fik køligt postevand. Mens vi sad og nød vores mad, skulle et stort fragtskib passere igennem kanalen, hvilket lykkedes uden problemer det var vist prøvet før kunne det ses. Da turen gik hjemad var alle glade og dejlig mætte. Tak for en god tur. Hilsen Charlotte.

17 Indisk oplevelse: En dejlig onsdag aften, fik vi en skør idé. Ingrid og Inge havde lyst til lidt sjov og vi kørte til Slagelse, fandt den indiske restaurant og vi blev enige om at se, hvad det var for noget. Allerede da vi trådte ind ad døren, mødte stemningen os, dæmpet belysning, indisk musik, farver og glimmer. Vi besluttede os for at prøve en bord buffet, så vi kunne smage på forskellige ting. Mums! det så spændende ud, surt, sødt, mildt og stærkt. Vi nød de små retter og nogle gange måtte vi lige tage en tår at drikke, da det kildede lidt i halsen og næsen. Det var et par dejlige timer i godt selskab, det må vi gøre en anden gang. Mange hilsner Charlotte og Heidi G.

18 Gedefest Åbent Hus og Stor Bededag: Torsdag den 11. maj var der mange chancer for forskellige oplevelser. Første tur var med start kl i bussen til Flakkebjerg, hvor gederne blev lukket ud på græs. Det var de meget glade for, og de løb hurtigt så langt ned på folden, så vi ikke kunne se dem mere. Der var utrolig mange børn dernede og også voksne tilskuere. Da gederne var ude af syne, blev vi godt beværtet. Alle børnene fik is, og til de voksne var der kaffe, snegle og Gl. Dansk inden turen gik retur til Levehjemmet. Om eftermiddagen var der Åbent Hus, hvor Korsør Pensionistkor kom og sang for os. Der var mange med, de havde røde veste på, og eftermiddagen havde også kaffebord inden vi fik de sidste sange.

19 Aftenen sluttede med varme hveder og kaffe hos Rosen, så der skete meget hele dagen. Hilsen fra Aase.

20 Grill dag og fællesspisning. Så blev det Rosen s tur til arrangere en fælles middag. Denne gang stod den på grill, med alt hvad der dertil hører. Noah, var med hans mor Heidi på job og fik dækket et fint bord. René tændte op i grillen, så han og Helen svedte, mens de lavede dejlig mad til os. De fik også besøg af gæste kokken Hr. Taaning, så de havde alle tre grille i sving. Helen havde marineret dagen for inden, så smager var lige i øjet og det gled godt ned i stuen. Spareribs, pølser og kyllingelår røg af grillen og blev til sød musik, sammen med den fine salat og kartoffelsalat på bordene. Snakken gik højt og humøret var i top. Der var fuldt hus og et enkelt besøg udefra. En dejlig middag, med lækker mad. -Hvem ved, måske er vi heldige en anden gang, at de tryller lidt for os med grillen.

21 ORANGERI I SANSEHAVEN: Sansehaven har efterhånden vokset sig ganske smuk, og der er flere steder derude, som er oplagte til en hyggelig stund. Dog har vi også erfaret, at der ofte hvirvler en del vind rundt, som gør det vanskeligt for mange, at nyde den gode årstid i haven. Derfor har der i nogen tid været håndværkere, som saver, hamrer og banker. De har været i gang med at opsætte et orangeri, og vi kan nu se, hvordan det hele tager form, så vi inden længe kan nyde havens udseende uden at skulle holde på hat og briller. Hilsen Hanne.

22 Tur til Gyrstinge Skovkro: En formiddag i maj skulle Flemming, forbi Ringsted. Da man ikke altid behøver tage den lige vej hjem, fandt vi på at køre en tur over landet. Helt derude hvor kragerne vender, ligger Gyrstinge Skovkro og hvis man er tørstig af at køre, så er det jo oplagt, at stoppe for en tår. Der holdte en dobbeltdækker bus, så vi fik ikke lov til at komme ind i restauranten, men måtte i stedet sidde i de bløde stole i entreen.det var ikke så tosset, for så var der ro, og tid til at tale om Flemmings liv som leder på slagterier og meget andet. En rigtig hyggelig formiddag og sikken en dejlig udsigt, derude på Lars t mark. Hilsen Flemming og Heidi. Grilldag i maj måned.

23 Bistader Ib har nogle bistader stående på Baunehøj. Bi familierne er flyttet ud, så derfor skal Ib se efter en ny familie, der kan flytte ind. Vi fik den ide, at høre Veteranhaven, (når nu der alligevel ikke var nogle bier tilbage), om vi evt. kunne sætte dem dernede. De synes heldigvis det var en spændende ide, og det viste sig at René, som er dernede, også er biavler. Deres bier var også væk, men økonomien rækker ikke i øjeblikket til en ny familie. Så derfor starter vi et samarbejde om, at få det hele op at køre. Så forhåbentligt er der nyt fra biavlerfronten næste måned. Vi tænkte at det var en rigtig god ide, at hente de tomme bistader, især nu det var sådan et dejligt regnvejr. Så turen gik til Baunehøj, lige udenfor Slagelse. Der havde Ib en god plads til staderne, Jeg

24 skulle bare lige bakke ind langs den fine raps mark, så kunne vi få staderne ind i bussen. Vi asede og masede og fik slæbt afsted. Køreklar satte vi os ind og afsted skulle vi. Bussen ville bare ikke som vi ville. Regn og mark klamrede sig til bagdækkene, og vi lavede hjulspind, uden af rokke os ud af flækken. Hvad gør en klog? -Prøver at ringe hjem til Bjergbyparken. Det er nok Falck der skal på opgaven, så vente, vente. i den fine rapsmark, ærgerligt vi ikke tog madpakker med. Så ringede Torben endelig fra Falck og var på vej, men han kunne ikke rigtigt finde os, så vi fik en god sludder undervejs. Han syntes det var et utroligt smukt sted, og lige et Kodak moment vi havde. Sammen fik vi hævet bussen ud på fast grund og vinkede pænt farvel. Vi havde lidt våde sokker og sko og var lidt kolde. Så Ib fik heldigvis en dejlig portion brændende kærlighed, da vi kom hjem. Hilsen Ib og Heidi.

25 Dyrskue i Høng En dejlig solskinsdag, var der dyrskue i Høng. Willy og Ib ville gerne med, så afsted det gik. Vi kunne næsten køre efter lyden, for der var gang i traktor og musik. Vi ankom lige midt i traktortræk, og der var godt med os og sandstøv. Vi fulgte lidt med og gik derefter en tur rundt på pladsen. Der var fadøl, pølser osv., og masser af dyr og mennesker. Der var to flotte papegøjer vi prøvede tale lidt med. Der var glade mennesker og god stemning. Vi blev enige om at køre langs stranden hjem, smukt vejr og lyden fra havets brusen, da vi stoppede for en stund. Hilsen Willy, Ib og Heidi

26 TUR TIL LORUPSKOVEN: Så kom foråret endelig, og som lovet skulle Irma se bøgen var sprunget ud i Lorupskoven. Vi inviterede Fillippa, Villy og Torben med. Torben var vejviser, så turen gik hjem forbi hans gård, fortsatte igennem Sørby og endelig den smukke Lorup skov, vi holdt ind til siden og slukkede motoren, for at høre fuglene kvidre. Solen brød igennem bladene og der var utrolig smukt og dejligt. Vi sludrede om gamle minder alle sammen, og fortsatte igennem Kirkerup og tilbage igennem Sørby. Ud over landet og se de fine raps marker og vi sigtede efter fjernsyns tårnet og endte hjemme igen. En rigtig dejlig eftermiddag i naturens tegn. Hilsen Heidi

27 Valdermars dag torsdag den 15. juni. Den 15. juni er det valdemarsdag (indført 1912 ved Cirk.Nr / ) for at mindes den dag i 1219, hvor Dannebrog ifølge myten faldt ned fra himlen i Estland. I den anledning er der fællesspisning i festsalen kl. 12 Menu: Stegt fladfisk med NYE danske kartofler / persille sovs Nye Danske Jordbær med fløde / mælk Hanne har sikkert søgt spritfabrikkerne om den obligatoriske snaps Så håber vi alle ses til en hyggelig middag i festsalen kl Hilsen Syrenen. Chip nyder aftensolens sidste varme stråler.

28 Fyraftenssang hos Mai og Kurt. Vi er alle inviteret til Fyraftenssang sammen med korpigerne onsdag den 28. juni kl hos Mai og Kurt. Det er på deres adresse Kildegaarden 2, som ligger fem minutters kørsel fra Bjergbyparken. Der vil være telt i haven med kaffebord, og vi synger fra Højskolesangbogen. Vi forventer at slutte omkring kl Vi kører derover med Bjergbyparkens bus Husk at tilmelde inden den 25. juni, så vi ved hvor mange der vil med. Hanne.

29 Sankt Hans aften i Bjergbyparken for beboere og familier FREDAG DEN 23. JUNI 2017 KL Vi starter med spisning i festsalen og på menuen er: Pølser og lune frikadeller med hjemmelavet varm kartoffelsalat, flutes og lidt grønt. Til dessert: Paradis is. Jordbær, nougat og vanilje. Drikkevarer til maden: Vin, øl og vand. Pris pr. voksen gæst incl. drikkevarer til maden: 75.-kr. Pris pr. barn u/15 år incl. drikkevarer til maden: 50.-kr. Ca. Kl holder Aase Andersen båltale for os, hvorefter bålet tændes og heksen sendes til Bloksbjerg. Der kan købes kaffe, kage, øl & vand ved bålpladsen. Vi håber at se dig og din familie. De bedste hilsner fra Bjergbyparken. Tilmelding afleveres i Bjergbyparken senest fredag den 16.juni Navn: Antal voksne: Antal børn: Betalt kr. Kvittering:

30 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER HVAD SKER I OKTOBER 2015 :

31 Det sker i juni 2017: Torsdag 1. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent Ferieholdet kommer hjem i dag. Fredag 2. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Søndag 4. juni. PINSEDAG. Mandag 5. juni. 2. PINSEDAG/GRUNDLOVSDAG Tirsdag 6. juni. Formiddag: Dagplejebørnene bager hos Syrenen. Boccia i festsalen med René Onsdag 7. juni Formiddag: Gudstjeneste i festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 8. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent Fredag 9. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 12. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen, afslutning før sommerferien Tirsdag 13. juni. Formiddag: Vi spiller Boccia i festsalen Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen.

32 Eftermiddag: Sommermøde i Lundforlund Præstegård Onsdag 14. juni. Formiddag: Afslutning med venskabsklassen i festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 15. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent Middag: Valdemarsdag i festsalen Fredag 16. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 19. juni. Formiddag: Børnehaveklassen synger for og med os i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 20. juni. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen med René Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Onsdag 21. juni. Formiddag: Gudstjeneste i festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 22. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent

33 Fredag 23. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Aften: Sankt Hans m/spisning i festsalen og bålaften. Mandag 26. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 27. juni. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Dorthe Sko har gode tilbud i festsalen Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 28. juni. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Rosen Eftermiddag: Tur til Mai og Kurt Fyraftenssang i teltet Torsdag 29. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent Fredag 30. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet

34 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Sygeplejerske : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Der lægges strategi for krolfspillet med Venskabsklassen. Så var der afgang til Bloksbjerg

Der lægges strategi for krolfspillet med Venskabsklassen. Så var der afgang til Bloksbjerg Der lægges strategi for krolfspillet med Venskabsklassen. Så var der afgang til Bloksbjerg Kære læsere. Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Ja, sådan sang jo Lille Per så skønt engang, og det

Læs mere

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød. Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen Lillebælt OL med alternative discipliner Vi har afholdt mini-ol, hvor der blev dystet i mange forskellige discipliner. Både gejst og underholdningsværdi var stor, og kampen om medaljer var intens. OL har

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Jens Jensensvej 7 7540 Haderup Tlf 97452048 tirsdag og torsdag fra kl. 8-12 Mailadr. 7-eren@mail.dk Kan du bruge os? Aktivhuset 7 eren er et åbent Aktivitetshus

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER SEPTEMBER 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20.

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Dagbog 1. Dag Alle tilmeldte kursister ankom til Gerlev Idrætshøjskole på en solrig forårsdag med flaget blafrende i flagstangens top. Kursisterne ankom

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8.

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Oversigt over aktiviteter i august: Tirsdag d. 1.8 Torsdag d. 3.8 Tirsdag d. 8.8 Torsdag d. 10.8 Tirsdag d. 15.8 Torsdag d. 17.8 Tirsdag d. 22.8 Torsdag

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Stokkemarke Plejecenter

Stokkemarke Plejecenter Stokkemarke Plejecenter Nyhedsbrev til borger og pårørende JULI - 2016 Emne Generelle tiltag i Ældre og Sundhed Fokus på borgersikkerhed Information Ældre & Sundhed er stolte over at være akkrediteret

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Anna uden Anders af Charlotte Krainert

Anna uden Anders af Charlotte Krainert Anna uden Anders af Charlotte Krainert Indhold Den syge chauffør... 4 Annas plads... 5 Annas udsigt... 6 Stoppestedet... 6 Et ønske... 9 Larm i bussen... 10 En skoleklassse... 11 Hjemme hos Anna... 12

Læs mere