Himmelev-Veddelev Boldklub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Himmelev-Veddelev Boldklub."

Transkript

1 Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes. Valg af dirigent. Claus Olsen Valg af sekretær. John Jensen Stemmetællere: Ove og Werner 2. Beretning. a. Formandens beretning Velkomst. Året 2011 har på nogle områder været et meget stille år i HVB. Vi har gennem de sidste par år været meget i rampelyset og fået priser for det kæmpe arbejde som pågår i hverdagen hos alle vores frivillige trænere/holdledere og årgangsansvarlige. Det er derfor meget vigtigt, at vi sammen fortsætter det gode samarbejde gennem dialog og forståelse for hinanden. Således at vi alle kommer fremtiden i møde med fodbolden som prioritet nummer 1. Med disse få men velvalgte ord byder jeg velkommen til årets HVB-generalforsamling. Banefordeling og tider. Endnu et år er gået, hvor vi gennem vores udendørs sæson har haft muligheden for at kunne renovere flere af græsbanerne, således at de fremstår som brugbare og i god stand efterfølgende. Presset på banerne er dog begyndt at sætte sine spor, således at vi også i år bliver tvunget til, at henlægge nogle baner til renovering. Samtidig vil behovet for, at flere årgange benytter den banekapacitet, som er til rådighed noget mere, altså flere hold på den samme bane på de enkelte dage. Vores kunstgræsbane er et kapitel helt for sig selv og husk banen er kommunat, hvilket vil sige, at vi skal dele den med de øvrige klubber i kommunen. Derfor har planlægningen af de tider, som vi har stillet til rådighed, desværre været meget svær, da HVB fik mindre tid end året før. Jeg ved der arbejdes hårdt på en løsning og HVB kommer med et oplæg til kommunen, således at vinteren 2012/13 ikke bliver det samme som i år. Bygningsvedligeholdelse. Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige forældre, som var en del af vores arbejdsteam, som lagde 2 weekender nede i HVB og var med til at renovere ( stor ord ) men så istandsætte vores omklædningsrum. Desværre må vi se i øjnene, at vi har gamle badeforhold og endnu mindre omklædningsforhold.

2 Derfor er det bestyrelsen meget magtpåliggende, at vi får udvidet vores forhold. Dette er vi allerede begyndt på. Der har været kigget på forskellige løsninger og en af disse kunne være en pavillonbygning ude ved containerne. Vi skal dog have de fornødne tilladelser for at kunne gå i gang. Visioner for 2011 Flere ildsjæle på kort og lang sigt Sponsorudvalg. Igen i år må jeg være oprigtig og komme med et opråb. Vi har brug for flere hænder og specielt til den administrative del af HVB. Bestyrelsen i HVB har mange intentioner og vil rigtig gerne udvikle klubben til fremtiden, men desværre følger tiden ikke altid med og derfor vil jeg her igennem opfordre alle som skulle have lyst og tid til at påtage sig nogle opgave om at melde sig. Vores kommende projekt vil blive byggeprojektet med pavillonerne. Der kommer invitation på vores hjemmeside. Vores sponsorudvalg ser ud til at være kommet godt fra start og som jeg sidste år opfordrede til, så ser det ud til, at arbejdet bare kører på skinner. Der er selvfølgelig altid brug for flere sponsorer. RIU. Der skal vælges ny formand i år og vores egen ungdomsformand er en af de kandidater, som er på valg til denne post. RIU har gennem mange år været en rigtig god samarbejdspartner for HVB og vi håber med vores byggeprojekt, at kunne indhente den fornødne hjælp hos RIU. Dette fordi RIU har været en del af hele processen omkring udvidelse af bane- og kunstprojektet. FCR. FCR bliver en større og større integreret del af HVB. Tidligere havde vi nogle konflikter imellem trænere, som havde forskellige opfattelser af hvordan de skulle samarbejde. Med ansættelse af vores FCR-koordinatorer er forståelsen blevet bedre og bedre. Stor tak til FCR og vores koordinatorer for dette kæmpe arbejde, som de har lagt for dagen. Sponsor. Vigtigheden for at indhente sponsorstøtte bliver mere og mere vigtig for HVB. Vores ambitioner for fodbolden må ikke gå baglæns og da omverdenen bliver dyrere og dyrere, så skal der bruges flere og flere penge. Derfor er det af vital vigtighed, at vores sponsorarbejde fortsat kører på højtryk. Det er ikke en hemmelighed, at Stryhns er vores største sponsor og skulle Stryhns på et tidspunkt falde fra, så vil HVB virkelig være på den. Derfor skal der fortsat arbejdes på højtryk. Stor tak til alle sponsorer, som er med til at støtte HVB. Kiosk. Kære Kirsten. Jeg behøver næsten ikke sige mere. Du er der altid og vi nyder din tilstedeværelse. Tusind tak for dit store virke i klubben. Roskilde Festival. Sikken en udfordring. Godt gået af 115 medarbejdere. Dette er klubbens største indtægt, når vi ikke kigger på kontingentet. Du har gjort et kæmpe stykke arbejde Claus. Tusind tak. Tak til alle de frivillige som har støttet op om Roskilde festival. Håber I alle får en lige så god festival i DBU-Sjælland. Delegeretmøde i januar.

3 Kunstgræsbaner : Kunstgræsbanerne vinder mere og mere frem, og det giver vore klubber bedre mulighed for at kunne spille fodbold hele året. Vi har fået rigtig mange nye kunstgræsbaner på Sjælland, og det hilser vi velkommen, da det er med til at udvikle og give vore mange fodboldspillere rigtig gode forhold. Men vi har stadig flere sorte pletter på Sjælland, og det er ikke tilfredsstillende, da vores overordnede mål er, at vi skal kunne spille fodbold hele året. Derfor skal kommunen være en aktiv medspiller i denne strategi og sikre, at dette bliver en mulighed. Udfordringen ligger i, at flere kommuner mangler strategier på dette område. Men så må vi jo hjælpe dem lidt på vej. Ny kvindelederuddannelse : Vi skal have flere kvinder på lederposterne. DBU har nu gennemført det andet hold i Projekt Ledelsestalent, som har været med til at få flere kvinder ind i toppen af dansk fodbold. Det er et rigtig godt tiltag, som er med til at sætte fokus på det kvindelige lederpotentiale i klubberne. Der er også på unionsplan igangsat en ny lederuddannelse for kvinder, som bliver afholdt i samarbejde med DBU København. Ligesom vi oplevede pæn tilslutning til de inspirationsseminarer og trænerdage, der blev afholdt og udbudt gennem forummet kvinder for fodbold, så har vi også oplevet stor tilslutning til denne. Lokal indflydelse : Der sker rigtig meget i dansk fodbold i dag, og derfor er der behov for, at vi bliver nogle flere til at løfte læsset, og hvem er ikke interesseret i at få indflydelse! Vi skal: Fastholde og tiltrække nye medlemmer til klubberne gennem kvalitet i træningen Sikre klubberne større direkte indflydelse Spille på klubbernes hjemmebane og på klubbernes betingelser Styrke kommunikationen og samarbejdet med og imellem unionens klubber. Understøtte klubberne i forhold til samarbejdet med kommunerne Indsamle de gode historier og bruge dem som "best practice " Være proaktive i forhold til lokale konkurrenter Gøre leder-/træneruddannelser attraktive DBU A-landshold Hele Danmarks landshold kvalificerede sig direkte til EM i Polen og Ukraine. Det bliver meget spændende med kampe mod Holland, Tyskland og Portugal. Vi krydser fingre og håber det bedste. Husk hvordan vores håndboldlandshold lavede mirakler. U21 i DK. U 21 EM blev afholdt i DK og vores optimisme var rigtig stor og med diverse A-landsholdsspillere til rådighed, så troede vi på det. HVB var direkte involveret i at søsætte EM, da der blev afholdt minifodboldstævne nede på græsset ved vikingeskibsmuseet sammen med RB06 og Svogerslev. Fairplay. Stadigvæk et af de emner, som konstant dukker op og jeg kan kun blive ved med at appellere til alle både store og små. Bøder og gebyrer indbragte DBU-Sjælland 1,6 mill. i 2011 og de penge skulle gerne være blevet ude i klubberne.

4 Matchfixing. Bliver desværre et stadig større og større problem (globalt) Men når der kan spilles på A-landshold til miniputhold, vil trangen til hurtige penge stige og senest set er en superligaspiller idømt 8 spilledages karantæne. Ungdomsfond. Husk at søge DBU om tilskud til jeres næste turneringstur. Ansøgningsfrist er den I året 2011 var det kun Røde Stjerne fra Roskilde, som fik penge fra denne fond. Visioner for HVB 2012 Udbygning eller udvidelse af de eksisterende omklædningsrum. Pigefodbolden på landkortet (HVB) Afslutning : Jeg vil gerne have lov til at takke alle frivillige trænere, holdledere og årgangsansvarlige fra alle vores årgange. Uden jeres indsats havde vi ikke den kontinuerlige succes, som vi kan se fra år til år. Til alle andre frivillige, som altid er parat til at give en hånd med ( forårsrengøring ) vil jeg ligeledes gerne have lov at sige tak til. Til sidst, men ikke mindst, stor tak til min bestyrelse for et rigtigt godt og et igen konstruktivt samarbejde. Tak for indsatsen i 2011 Peter Hvilsom Formand b. Senior. Knud Teillman Da vores generalforsamlinger normalt er temmelig lange, vil jeg som sædvanlig gøre min beretning kort. I senior har vi i 2011 haft 5 hold med i DBU Sjælland. Det er faktisk en del år siden at vi har haft så mange. Det skyldes bl.a. at vi heldigvis har fået en del spillere op fra ungdom til herresenior, og at vi nu har et kvindesenior-hold. Hvis jeg starter lidt bagfra har vi haft et 7-mands hold med i herresenior-mesterrækken, der blev nr.5. Så havde vi vores 3. hold med i serie 5, de blev nr.4. Så har 2. holdet spillet i serie 4, hvor de blev en flot nr. 2(med kun 1 nederlag) og derfor spiller om oprykning til serie 3 her i foråret. Så endte 1. holdet i serie 2 som en pæn nr. 3 i afslutningen på foråret og ligger nu nr. 5 efter første halvdel i efteråret. Med det materiale vi har nu, forventer jeg at vi blander os i kampen om oprykning til serie 1. Sidst - men med det flotteste resultat har vi så vores kvinde serie 1-hold, der blev nr. 3 i foråret, men vandt rækken i efteråret uden nederlag og derfor er rykket op i Kvindeserien her i foråret. Et rigtig stort tillykke med det resultat. Så har jeg egentlig her i hånden en side mere, men den undlader jeg af hensyn til den gode stemning, der stadig er på generalforsamlingen. Knud Teilmann Senior-formand i HVB.

5 c. Veteran John Jensen. Veteranafdelingen består af spillere fra 32 år og op til over 80 år. Fælles for dem alle er glæden ved at spille fodbold og være sammen på en god måde til kamp, træning og socialt samvær Beretning for 2011 deles op i 3 dele: De sportslige resultater, træning/sociale aktiviteter samt medlemslisten.. Sportsligt: Oldboys afdelingen har hold i SBU og REOS SBU 11 mands SBU 7 mands. nr. 5 af 9. REOS Reos. Old Star 11 mands år. Nr. 2 i rækken Veteran 7 mands år, Nr. 2 i rækken Super Veteran år. Nr. 6 i rækken Oldmaster 58-? År. Hold 1. Nr. 3 i rækken Hold 2. Nr. 6 i rækken Alle holdene fortsætter i 2012 Sociale aktiviteter i 2010: Træningen hele året har været godt besøgt. Vintertræningen udendørs tirsdag og søndag: januar, februar, marts var præget af megen sne til gengæld var oktober, november og december næsten for godt til at det kunne være sandt. I gennemsnit deltog spillere pr. gang om søndagen. Om mandagen er det oldboys med ca. 20 spillere hver gang. Vintertræning indendørs i gymnasiehallen. Her deltog i gennemsnit spillere pr. gang Vintertræningen afsluttedes med en frokost i klubhuset i marts måned. Sommertræningen mandag og torsdag med ca. 30 spillere i gennemsnit. Steen Meisler hædret for mange års indsats for HVB. Sidste års succes med mød til tiden omklædt på banen blev gentaget. Medlemslisten og kontingent: Vores medlemsliste er nu ved at være opdateret. Vi er ca spillere. Til slut tak til alle holdlederne for deres store arbejde med at stille hold, på det rigtige tidspunkt på den rigtige bane Til spillerne: Tak for indsatsen og det gode kammeratskab. Det kan ses og opleves, hvis man kommer og ser en kamp eller en træning. Fremtiden: En stigende tilgang til senior. Årg. 92 og 93 er nu begyndt at komme. Derfor forventer vi om ca. 10 år at få flere spillere. d. Ungdom.Jørgen Aufeldt Kære alle i HVB. Traditionen tro vil jeg ikke bruge min tid på at fortælle om resultater mv., men blot konstatere, at der - vanen tro - både i drenge- og pigeafdelingerne er opnået rigtigt flotte resultater. Alle, der har adgang til internettet, har sikkert gjort sig bekendt med resultaterne, så derfor vil bare sige stor tillykke til alle som enten er rykket op eller har vundet turneringer, det være sig både i ind- som i udland. Godt gået HVB!! Men ellers vil jeg sige, at året 2011 har budt på rigtigt mange udfordringer. I mine år som ungdomsformand har 2011 været et det mest udfordrende. Ikke så meget i græssæsonen, men i allerhøjeste grad i efterår/vintersæsonen.

6 Jeg synes overordnet set, at vi har haft et problematisk år. Problemerne startede ganske kort efter at vi gik på græs i august. Dette har ledt til at jeg med nogle enkelte årganges undtagelse, har haft møder med alle i efteråret/vinteren. Problemerne har været flersidede. Vi har manglet trænere på en enkelt årgang, som i flere omgange skulle have nye trænere, Vi fik både ungdomstrænerhjælp, men endte med voksentrænerhjælp hertil. Vi har haft massive ønsker om træneruddannelse, og har i årets løb uddannet/tilbudt træneruddannelse til ca. 20 personer, som enten har været på klubarrangerede DBU-kurser, eller individuelt tilmeldte kurser. Vi har i flere omgange haft ønsker om trænerkursus, og vi har vores løbende målmandstrænerkursus. Dette har dog kørt sit eget løb, helt uden problemer, men har også krævet ressourcer. Den største ressourcedræner har dog været kunstbanefordelingen. Vi er helt enige om, at vi har for lidt tid på kunstbanen. Om sommeren har vi 11 baner at råde over (OK en ligger som regel brak), men så har vi 10. Det er lige knapt, at disse baner kan tilbyde folk det, de ønsker. Om vinteren har vi én bane, som ikke er vores, som vi alle sammen skal deles om, ligesom vi skal dele den med en del andre klubber, fx RB, FCR, Svogerslev, Vor Frue, og nu også firmaidrætten. Det gør bare, at vores tid er enormt begrænset, og derfor kan alle ikke få de prime time - tider de ønsker. Og det synes jeg har været den største udfordring. Meget få har været tilfredse med deres banetildeling, og rigtigt mange har været utilfredse. Vi har hørt på rigtigt mange udsagn som fx det kan klubben da ikke mene, og hvad havde klubben egentlig tænkt sig, vi er så og så mange i vores afdeling. Vi er alle klar over problemerne, men der er bare ikke ret meget, vi kan gøre ved det. Jeg synes, at der har manglet en stor grad af næstekærlighed i denne sammenhæng. Ingen har haft forståelse for at de andre også skal have plads. Jeg er meget ked af, at HVB ikke har kunnet få det til at gå op i en højere enhed. Kun ganske få afdelinger har haft mentalt plads og overskud til at få tingene til hænge sammen, og rigtigt mange har kun ønsket det modsatte. Vi erkender, at banetildelingen ikke har været optimal, men vi er kede af den lille forståelse, der har været heromkring. Vi vil dog arbejde på at gøre det hele bedre til næste år, da vi har en formodning om, at kommunen får endnu en kunststofbane, inden vinteren kommer, og at vi derudover vil gøre vores til at vi uanset hvad får mere plads på banen, i en tæt dialog med kommunen. e. Børn. Eva Olsen Der er stadig stor forældreopbakning i de enkelte afdelinger til alle opgaver, både på træner- og ledersiden, hvilket er det, der får børneafdelingen til at være en succes. De ældste afdelinger er gode til at lave sparring med de nye afdelinger, så vi lærer af hinanden og de gode ide bliver spredt ud. Det er vigtigt, at vi fastholder vore børneudvalgsmøder, så vi i plenum kan bringe forskellige emner op som har almen interesse. Vi vil også fortsætte med opsplitte en del af mødet i en trænerdel og en lederdel. Vores største problemstilling i børneafdelingen er medlemsstop, og vi vil i 2012 bruge tid på, om der er ting, vi kan gøre, for at der kan blive plads til alle.

7 3. Regnskab 2011 Taget til efterretning Budget Valg a. Valg af forretningsfører for 2 år. Carsten Reinholdt valgt med bifald. b. Valg af menigt medlem 1 person for 2 år. Opstillet: Anne Madsen 14 stemmer og John Jensen 23 stemmer. 37 mulige stemmer. John Valgt c. Valg af menigt medlem 1 person for 1 år. Opstillet: Henrik Tryon 14 stemmer og Anne Madsen 23 stemmer. 37 mulige stemmer. Anne valgt. d. Valg af suppleant. 1 person for 2 år. Opstillet: Lars Villumsen 24 stemmer og Erik Hansen 13 stemmer. 37 mulige stemmer. Lars valgt e. Indstilling af ungdomsformand. Jørgen Aufeldt f. Indstilling af seniorformand. Knud Teilman g. Indstilling af børneformand. Eva Olsen 5. Valg af revisor Dansk Revision valgt 6. Indkomne forslag. Ingen indkomne forslag 7. Eventuelt. U11 drenge: Utilfreds med nuværende materiale sponsoraftale. Forslag at når nuværende aftale udløber laves en ny der mere ligner den vi havde før. Tryon siger, at vi får ca kr. mere end før. Årets HVBer 2011: Formanden motiverer og lykønsker målmandstræner Henrik Larsen med valget Formanden lykønsker Eva Olsen med de 10 år som forretningsfører. Formanden slutter af med tak til de fremmødte for en konstruktiv generalforsamling. Bestyrelsen skal til næste generalforsamling afklare reglerne for at stemme pr. fuldmagt.

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

KvartalsNyt DECEMBER 2013. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Julestue på Ulvehøj. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys.

KvartalsNyt DECEMBER 2013. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Julestue på Ulvehøj. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys. KvartalsNyt DECEMBER 2013 Gymnastik Julestue på Ulvehøj Håndbold Hovedforening Herrefodbold Damefodbold Fodboldvennerne Oldboys Cafeteriaet Motion Vi er Deres festpartner både hjemme, på Ulvehøj og på

Læs mere

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG NYT FRA IF62 FODBOLD GYMNASTIK IF62 holder generalforsamling... Se side 3 HÅNDBOLD Futsal er fantastisk... Se side 4 BADMINTON Gymnastikopvisning i april... Se

Læs mere

Hovedsponsor. Eksklusiv sponsore. Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HOVEDSPONSOR

Hovedsponsor. Eksklusiv sponsore. Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HOVEDSPONSOR HIC-NYT Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HIC igen i divsionerne Igen kan vi i HIC bryste os af at have et hold i divisionerne. På aller sidste spilledag (og samtidig dagen for dealine

Læs mere

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt DGL News Sensommer 2012 Indhold - Formanden - Sportschefen - Trænerne har ordet - VestjyskBANK-Mitre Cup - Mød en DGL er - Kalender - Sponsorer Kære Læser... Sommerferien er ovre, og grønsværen kalder

Læs mere

Fodbolddommeren. nr.4 oktober 2008 65. årgang

Fodbolddommeren. nr.4 oktober 2008 65. årgang Fodbolddommeren nr.4 oktober 2008 65. årgang LYNGBYKURSUS 2008 STORE DOMMERDAG INDKALDELSE TIL DELEGERETMØDE HVOR BLEV DE AF? TALENTDOMMERKURSUS I VEJLE PROJEKT ASPIRANTJÆGER 2008/2009 Nr. 4 oktober 2008

Læs mere

Fodbold. Københavnsk. TEMA: Klub-liv. Valby Boldklub: - Første kvinde i bestyrelsen. Fodboldens personlige sponsor: - Allan Mylius Thomsen

Fodbold. Københavnsk. TEMA: Klub-liv. Valby Boldklub: - Første kvinde i bestyrelsen. Fodboldens personlige sponsor: - Allan Mylius Thomsen Københavnsk MAJ 2013 NR. 2 Fodbold TEMA: Klub-liv Valby Boldklub: - Første kvinde i bestyrelsen Fodboldens personlige sponsor: - Allan Mylius Thomsen Amager Fodbold Akadami: - AB Tårnbys talentsatsning

Læs mere

KLUBBLADET 35. ÅRGANG JUNI 2011

KLUBBLADET 35. ÅRGANG JUNI 2011 KLUBBLADET 35. ÅRGANG JUNI 2011 Sankt Hans - i år med båltale Navne & Numre Formand Per Lyngsie Ll. Lyngbyvej 28 Tlf. 48 21 00 49 Næstformand Egon Madsen Tlf. 48 21 02 09 Kasserer Bo Aagaard Tlf. 48 28

Læs mere

CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN

CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN LEDER Et lille halvt år er gået, og et nyt nummer af startisten står for døren. Denne version af startisten er i lidt nye rammer, idet Jesper Hede,

Læs mere

fodbold Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer. Mød både tilhængere og skeptikere.

fodbold Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer. Mød både tilhængere og skeptikere. JYSK fodbold Oktober 2011 Kunstgræs er ikke så dyrt endda Ny udvikling i indefodbold Hvad siger pigerne til at spille 9:9? Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Bøgebladet. 3. årgang nr. 2 Maj 2011

Bøgebladet. 3. årgang nr. 2 Maj 2011 Bøgebladet 3. årgang nr. 2 Maj 2011 Med nyt fra: Badminton Fodbold Gymnastik Håndbold Volleyball Egnsfesten Bøgebjerghallen Børnehave, SFO og skole Folkemindesamlingen Krage Sø Spejdergruppe Lokalrådet

Læs mere

Årets beretning. Velkomst. Konstituering. Årets gang for bestyrelsen. Opkrævningsproblemer. Tekniske problemer. Programrådet.

Årets beretning. Velkomst. Konstituering. Årets gang for bestyrelsen. Opkrævningsproblemer. Tekniske problemer. Programrådet. Årets beretning Velkomst Konstituering Årets gang for bestyrelsen Opkrævningsproblemer Tekniske problemer Programrådet Serviceaftale Afslutning Velkomst Velkommen til Langeskov Antennelaugs generalforsamling

Læs mere

Læs om året der gik i bestyrelsen. Se vores store look-a-like kavalkade Indkastregler for dataloger Lær at danse som Calle. Og meget andet...

Læs om året der gik i bestyrelsen. Se vores store look-a-like kavalkade Indkastregler for dataloger Lær at danse som Calle. Og meget andet... Årgang 35, 4. udgave februar 2014 Læs om året der gik i bestyrelsen Se vores store look-a-like kavalkade Indkastregler for dataloger Lær at danse som Calle Og meget andet... Vær velkommen, Herrens år Og

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger Hvilshøj Boldklub - Kirkenyt - Hattefest Nummer 52 februar-maj 2009 s økonomi

Læs mere

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16 Læs bl.a. om Beretning 2014 s. 4 RingMaster 2015 s. 5 Golfens Dag 2015 s. 14 Nyt fra Kontoret s. 16 Nyt fra Handicapudvalget s. 20 Trænerskifte s. 29 NR. 1 2015 23. ÅRG. OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE...

Læs mere

Kom. nger om. og fordeles. i 2014.

Kom. nger om. og fordeles. i 2014. 1. Ry Gruppe inviterer til en den årlige genera amforsamling fredag 14. marts kl. 18.00 20.000 på Spejdergården Lynghoved Kom og vær med til at tage beslutnin nger om udvidelsen af Lynghoved, den fremtidige

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Beretninger. Konkurrence. Udvikling. Fællesskab

DBU Lolland-Falster. Beretninger. Konkurrence. Udvikling. Fællesskab DBU Lolland-Falster Beretninger Konkurrence. Udvikling. Fællesskab 2014 DBU Lolland-Falster årsberetning 2014 Det er midt i december og vi nærmer os årets afslutning. Et år, der igen har været præget af

Læs mere

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD JYSK FODBOLD Juni 2009 Klubudvikling er vejen frem Aggersund IF og Saltum IF har taget springet ind ifremtiden, mens Vejgaard står lige foran ændringer, der også vil omfatte et formandsskifte. Jysk Fodbold

Læs mere

Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København

Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København Forord Håndbolden er i krise og måske særligt i Københavnsområdet, hvor håndbolden er i skarp konkurrence

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT.

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT. FC ROSKILDE PROFILAVIS APRIL 2012 Velkommen til FC ROSKILDE - hele byens hold Forår 2012 CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes FC Roskilde arskort voksen sæsonkort Se de nye SÆSONKORT FC ROSKILDE PROFILAVIS

Læs mere

EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING

EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING FYN BOLD Nr. 2 Maj 2009 16. årgang EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING TALENTUDVIKLING I ARGENTINA DA SVERIGE VANDT 6-0 FOR 50 ÅR SIDEN BOLDKLUBBEN STJERNEN 2 FYN BOLD 2/2009 FYN BOLD Nr. 2 Maj 2009 16. årgang

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

JYSK. Ildsjælene er drivkraften FODBOLD

JYSK. Ildsjælene er drivkraften FODBOLD JYSK FODBOLD APRIL 2009 Ildsjælene er drivkraften Mød bl.a. Anders Knudsen, Vagn Nielsen, Ole Ladefoged Steen Haugaard Fransen og kontrasten mellem to trænerduoer i henholdsvis KFUM/Fuglebakken og Ikast

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i Snekkersten Skotterup Sejlklub Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19:00 i klubhuset

Referat af Ordinær generalforsamling i Snekkersten Skotterup Sejlklub Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19:00 i klubhuset Referat af Ordinær generalforsamling i Snekkersten Skotterup Sejlklub Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19:00 i klubhuset Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Reinholdt

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999.

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999. Referat ordinær generalforsamling Tune Kabelnet 4. marts 1999 1. Valg af dirigent: Frede Kruse Christiansen Dirigenten startede med at konstatere generalforsamlingens lovlighed iflg. vedtægterne. Ingen

Læs mere