Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00"

Transkript

1 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

2 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

3 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

4 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

5 Formandens beretning: Måden vil være: Nedslag, udpluk, tanker, billeder, væsentligheder fra året der gik, og vejen videre for. De enkelte holds resultater vil ikke være en del af beretningen. Det overlader jeg trygt til jer selv og DBU-appen. Og så med lidt bistand fra fløjene.

6 Marts: U19 vinder DM i Futsal

7 April: Pigeraketten

8 Maj: Fuld gang i alle turneringer

9 Juni: Showkamp

10 Juni: Skt. Hans

11 Juni-juli: Fodboldskolen 2016

12 August: Pokalkamp

13 September: DM til vores DHIF A-hold

14 Oktober: Junior League

15 Oktober: Start på vintersæsonen

16 December: Juletræer og nytårsskyts

17 Januar: Krisemøde og nytænkning

18 Februar-marts: Flere frivillige og opgavefordeling i fokus

19 Status lige nu: Vi har en klar og retningsgivende målsætning. Vi har fokusområder. Vi har klare ønsker. Vi har holdninger. Vi har en alletiders klub. Vi har hinanden og alle dem vi kender!!

20 Målsætning for Vores målsætning er: er en breddeklub, hvor vi forfølger ønsket om at blive bedre. Vi vil udvikle spillere både fodboldmæssigt og socialt. Vi tænker ikke i placeringsmæssige resultater, men vil forbedre os fra år til år. Vi vil kunne mere i morgen end vi kan i dag derfor skal trænerne tilrettelægge træningen så alle spillerne lærer noget hver gang de kommer til træning i Lystrup IF Fodbold. Vi spiller for at vinde, men med det udviklende blik for den enkelte spiller, hvor der både er fokus på det sociale samt fællesskabet på holdet, årgangen og i afdelingen. Vi vil være en veldrevet og velorganiseret klub med sammenhold og sammenhæng, hvor alle er velkomne både fordi du er god, fordi du vil være bedre, fordi det skal være sjovt, fordi du vil lære noget eller fordi du vil være frivillig i foreningen. Vi efterlever disse udsagn hver dag: Vi vil have et stærkt sammenhold Vi fokuserer på udvikling, leg og glæde for alle Vi er rummelige og engagerede med plads til alle i fællesskabet Der er sammenhæng i hele klubben Vi viser respekt for disse ledestjerner: Klubben før holdet. Holdet før spilleren. Fodbold er et forpligtigende fællesskab. Alle parter i er ligeværdige. Alle behandles respektfuldt. Og alle er også modstandere, dommere, tilskuere og lignende. Vi går ind for fairplay både i relation til modstanderne og dommerstanden. Vi ønsker at sikre en rød tråd i det sportslige og sociale arbejde, som sikrer en naturlig sammenhæng og overgang fra børn til unge til senior og oldboys fodbold. Vi ønsker at skabe et liv i, som er med til at tiltrække, fastholde og udvikle spillerne og de frivillige ledere. På fodbold sk er vi sådan en klub: Vi er en stor, rummelig og engageret fodboldklub med plads til alle - og vi mener alle! der vil yde en indsats for klubben og sammenholdet både på og uden for banen. Vi har plads til både det legende og det dedikerede - til indersider, tåhylere og papegøjer, og rammer bolden hjørneflaget, hvor den skulle have siddet stolpe-ind i krogen, øver vi og prøver bare igen. Besluttet i bestyrelsen den 16. august 2016

21 Vi har i bestyrelsen arbejdet med fokusområder: En sund og styret økonomi En kunstgræsbane En klub med sociale arrangementer

22 Vores ønske er ligeledes klart: Vi vil være velorganiserede og strukturerede. Vi vil løfte opgaverne med kvalitet. Vi vil udvikle vores trænere, holdledere og frivillige. Vi vil være mange om at løse opgaver. Vi vil fortsat være en rigtig god lokalforankret klub med et stærkt DNA. Og rigtig gerne sammen med alle jer i et stærkt fællesskab om klubben!!

23 Vores holdning er denne: Medlemskab af giver adgang til fodboldaktiviteter. Og pligt til foreningsarbejde! Vi skal være aktive i foreningen ikke kun på banen. Spørg ikke hvad klubben kan gøre for dig, men spørg hvad du kan gøre for klubben! Vi har kontingenter, ikke brugerbetaling. Vi har den klub vi selv skaber!! Ingen andre gør det! Vi er demokratiske - ét medlem, én stemme.

24 Vi har et fornemt klubfundament med rigtig mange medlemmer. Vi har et stærkt lokalt tilhørsforhold. Vi har et nyt og flot fodboldanlæg. Vi har energi, ambition, vilje og evne til at være en moderne og attraktiv klub. Vi har en plan for alle vores nye frivillige. Vi ser sådan ud i tal primo 2017:

25 Vi har omkring 650 medlemmer. Vi har 39 hold. Vi har 73 trænere og holdledere. Vi har 3-6 bestyrelsesmedlemmer. Vi har mere end 80 frivillige registreret i klubben. Og en frivillig-koordinator!

26 Vi har også udfordringer: For få sponsorindtægter. For stort materialespild. Trænermangel. Alt for lidt polstring i vores økonomi. At få alle medlemmer med på idéen om ret til fodbold og pligt til foreningsarbejde.

27 Vi vil ha : Gang i sagerne og sang i gaderne

28 Det får vi sådan: Mere systematik, mere tydelighed, mere struktur, mere afklarethed, mere ledelse! Og flere frivillige, bedre opgaveløsning, og en endnu stærkere og mere attraktiv klub, der vil og kan!

29 Coming up : Udendørssæsonen starter. (Trænermøde netop overstået med mere 40 fremmødte) Trænerkursus den 24. april (U6-U9 trænere og holdledere) Projekt Frivillig fortsætter med uformindsket styrke. Kioskudvalget med nye tiltag og præciseringer, og budget. Frivillig-Fest med påhæng den 3. juni. Liv og glade dage overalt i klubben. Styret og sund økonomi.

30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

31 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

32 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelses-medlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

33 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

34 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

35 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi. 4. Behandling af indkomne forslag. Ingen forslag er indkommet. 5. Valg af bestyrelse: Per Hessellund, Kim M. Andersen og Kenneth Thomsen har meddelt at de stopper med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen indstiller, at vi bruger vedtægterne og fortsætter med tre bestyrelsesmedlemmer; Casper Bach, Jacob Ørskov og Torben Märcher. 6. Valg af en suppleant. 7. Valg af en revisor. 8. Eventuelt.

36 Tak for i aften! _

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB Forslag/2015 Navn og formål Foreningens navn er Ribe Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg kommune. 1. 2. Foreningens hovedformål er at fremme fodbolden i lokalområdet

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MÅLØV BOLDKLUB

VEDTÆGTER FOR MÅLØV BOLDKLUB VEDTÆGTER FOR MÅLØV BOLDKLUB 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er MÅLØV BOLDKLUB (forkortet MB). Foreningens hjemsted er Måløv, Ballerup kommune. Foreningen er tilsluttet DBU Sjælland og underlagt DBU's

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH)

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) 1. Navn Foreningens navn er F.C Hacilaro, forkortet FCH. 2. Hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Ishøj kommune 3. Formål Klubbens formål er, at drive en fodboldklub og skabe

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Vedtægter for 875. o Respekt er at støtte hinanden til stævner. lngen skal ont muligt spille uden støtte fra et andet

Vedtægter for 875. o Respekt er at støtte hinanden til stævner. lngen skal ont muligt spille uden støtte fra et andet t\ i...!., \ Vedtægter for 875 r. Foreningens navn, hiemsted, formå, værdigrundlag og slogan. 1 Stk. 1: Foreningens navn er 875 og klubben er stiftet 14. november L974. : Foreningens hjemsted er Hirtshals

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. stk. 1 Klubben har tilhørsforhold og adresse i Multihuset, Under Lien 60, 9000 Aalborg og bærer navnet Aalborg KFUM Fodbold. stk. 2 De til

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Aarhus Pool & Billard Klub (forkortet APBK). Foreningen er en sammenlægning af Bispehavens Billardklub

Læs mere

SMUK FODBOLD I DET MEST ATTRAKTIVE FODBOLDCENTER

SMUK FODBOLD I DET MEST ATTRAKTIVE FODBOLDCENTER SMUK FODBOLD I DET MEST ATTRAKTIVE FODBOLDCENTER FC SKANDERBORG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 12. MAJ 2016 kl. 19.00 SKANDERBORG PARK Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Orientering og fremtid Underskuddets

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold 1. Formål og målsætning 1.1 Det er Herlev Idrætsforening (HI) Fodbolds formål at tilbyde alle interesserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der ser

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Referater/dagsorden forening

Referater/dagsorden forening Referater/dagsorden forening Stiftende generalforsamling tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fremmødte 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

SHINDENKAN TAIJUTSU BALLERUP

SHINDENKAN TAIJUTSU BALLERUP SHINDENKAN TAIJUTSU BALLERUP Vedtægter fra stiftende Generalforsamling 6. maj 2018 Revideret på den ekstraordinære generalforsamling 2. juli 2018 Vedtægter for Shindenkan Taijutsu Ballerup 1 Navn og tilhørsforhold

Læs mere

BK Trekanten KIF s Vedtægter

BK Trekanten KIF s Vedtægter BK Trekanten KIF s Vedtægter Dato: 24. januar 2015 BK Trekanten KIF Side: 1 af 8 03-02-15 BK Trekanten - KIF Stiftet 1. juni 1978 1 BK Trekanten KIF s navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK Trekanten

Læs mere

Vejledning om dannelse og godkendelse af folkeoplysende foreninger i kommunen

Vejledning om dannelse og godkendelse af folkeoplysende foreninger i kommunen GENTOFTE KOMMUNE Kultur, Unge og Fritid Vejledning om dannelse og godkendelse af folkeoplysende foreninger i kommunen Dannelse af en ny forening En forening dannes ved, at man afholder en stiftende generalforsamling,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

LOVE. Vedtaget på generalforsamlingen den 28. september 1974

LOVE. Vedtaget på generalforsamlingen den 28. september 1974 LOVE Vedtaget på generalforsamlingen den 28. september 1974 1. Klubbens navn er Kløvermarkens Tennis Klub (KTK), og dens hjemsted er København. Den er stiftet i 1926 og er indmeldt i Dansk Tennis Forbund

Læs mere

Vedtægter for Den Demokratiske Skole

Vedtægter for Den Demokratiske Skole Vedtægter for Den Demokratiske Skole 1. Navn og tilhørsforhold 1.1. Foreningens Navn er: Den Demokratiske Skole 1.2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune 2. Formål 2.1. Foreningens formål er at opretholde

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. 1. Navn og tilslutning: Love Foreningens navn er Gentofte hospitals sportsforening Foreningen er stiftet den 13. august 1946. På ny igen ved generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Munkebo Gymnastikforening

Vedtægter for Munkebo Gymnastikforening Vedtægter for Munkebo Gymnastikforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Munkebo Gymnastikforening og hjemstedet er Munkebo. 2 Formål Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Ændringsforslag til Lindholm Bokseklubs vedtægter

Ændringsforslag til Lindholm Bokseklubs vedtægter Forslag Gældende vedtægter Forslag til nye vedtægter 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lindholm Bokseklub. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943.

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. 2 Klubbens formål er i samarbejde med JBU. at virke for dygtiggørelse af fodbolddommere,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Judoklubben Mitani. Klubvedtægter. 1.1 Klubbens navn er Judoklubben Mitani, stiftet den 4. april 1989.

Judoklubben Mitani. Klubvedtægter. 1.1 Klubbens navn er Judoklubben Mitani, stiftet den 4. april 1989. Judoklubben Mitani Klubvedtægter 1. Navn, hjemsted og tilhørsforhold 1.1 Klubbens navn er Judoklubben Mitani, stiftet den 4. april 1989. 1.2 Klubbens hjemsted er Københavns Kommune. 1.3 Klubben er medlem

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune.

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB 1. Foreningens navn Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Formål Foreningens formål er at tilbyde

Læs mere

Vedtægter for Københavns Squash Klub

Vedtægter for Københavns Squash Klub Vedtægter for Københavns Squash Klub Navn 1 1.0. Klubbens navn er Københavns Squash Klub (KSK). Hjemsted 2.0. Klubbens hjemsted er København. 2 3 Formål 3.0. Klubbens formål er at skabe optimale betingelser

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Trinord

Vedtægter for Trinord Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 27-11-2011 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune.

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F Revideret 24. januar 2012

Vedtægter for Brede I.F Revideret 24. januar 2012 Vedtægter for Brede I.F Revideret 24. januar 2012 1 Navn: Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: Foreningens formål er, at udbrede kendskab

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for KFA Kampsport for alle

Vedtægter for KFA Kampsport for alle Vedtægter for KFA Kampsport for alle Glostrup Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Marts 2010 Vedtægter for KFA Kampsport for alle 1. Navn og hjemsted Vedtægt for KFA - Kampsport for alle. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017

Horsens Bridgeklub af 2017 Vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Horsens Bridgeklub af 2017 og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931,

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er Nykøbing Falster Badminton Klub forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Stk. 2. Foreningen er medlem af Dansk Badminton Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er forkortet LH, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G V E D T Æ G T E R for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G 1. Navn Foreningens navn er Djurslands Udlejerforening. 2. Formål a) at varetage medlemmernes interesser i almindelighed. b) at udøve

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere